Ajánló

jegyezz meg

Ajándék társas karácsonyra: te kit tervezel meglepni?

ajandek_tarsas

Sokszor nincs is jobb karácsonyi ajándék egy jó társasnál. Az idei évre pedig ez – az utazóknak és családi a találkozások szerelmeseinek sajnos, míg egyes igazi társasjáték rajongóknak szerencsére – különösen igaz. Hiszen a jelenlegi és az akár későbbre is meghosszabbított kijárási tilalommal este 8 és hajnali 5 között, bezárt szórakozóhelyekkel, múzeumokkal, mozikkal, ajánlott távolságtartással és home office-szal kevés lehetőségünk van kikapcsolódni. A home office-ra visszatérve pedig halmozottan igaz, hogy jó érzés a nap hátralévő részében magunk mögött hagyni a laptop vagy asztali számítógép képernyőjét, és egy ideig a telefonunk kijelzőjétől is elszakadni.

Kinek jó egy társasjáték?
A világ az utóbbi években nagyot változott, a társasjátékok már nemcsak gyerekeknek vagy családoknak valók. Egy Gémklub nevű webáruházban például az alábbi társasjáték kategóriákat találjuk:

  • - társasjátékok felnőtteknek,
  • - családi társasjátékok,
  • - gyerek társasjátékok,
  • - parti társasjátékok,
  • - logikai játékok,
  • - kártyák, könyvek, kiegészítők.


Attól függően, hogy milyen korú ismerősnek keresünk, már 6 éves kortól is léteznek top társasok vagy vannak olyanok, amelyek csak 18 éves kor felett ajánlottak! Vegyük figyelembe azt is, hogy hányan terveznek játszani vele!

Kedvezményes társasjátékok
A 2020-as évre kevesen gondolnak majd vissza úgy, mint életük legjobb évére. Sokan elvesztették a munkahelyüket, váltani kényszerültek, alacsonyabb fizetéssel folytatják ugyanazt a munkát, satöbbi. A társasjátékok messzire tudnak vinni minket ebből a világból. Ha pedig fontos, hogy kedvezményesen tudjuk megvásárolni a játékokat, több webáruháznál is van lehetőség törzsvásárlói kedvezményekre.
Ilyen a Gémklub (szójáték az angol game (játék) és a klub szavakból), míg a logo egy gém madár. Ha eddig nem voltunk törzsvásárlók, azzá válni felhasználói fiók létrehozásával és egy vagy több vásárlásból harmincezer elköltött forinttal válhatunk azzá. Nincsen erre vonatkozó időlimit, ha lassan, egyesével vásárolunk kisebb társasokat, sok kicsi sokra megy alapon így is bekerülünk a törzsvásárlók közé előbb-utóbb. Erre nemcsak magánszemélyként vagyunk jogosultak, hanem iskolák, középiskolák, akár egyetemek (oktatási intézmények), kis és nagyobb civil szervezetek, alapítványok is.
Ha pedig törzsvásárlóvá válunk, a termékkörtől függően sok terméket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, azokat pedig, amelyeket a Gémklub saját maga adott ki, 15% kedvezménnyel lehetnek a mieink. Ez azt jelenti, hogy kicsit kevesebb mint 7 azonos árú társasjáték vásárlása után egy ugyanolyan árút megvehetünk az addigi kedvezmény mértékéből.
A társasok kezdőképei fölötti jobb felső sarokban két különböző kis képet találhatunk: egy százalékos jelet, amely azt jelenti, ezeket a játékokat 10% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, vagy a GÉMKLUB feliratot, a háttérben a már ismert fehér, sárga csőrű gémmel, ezek a Gémklub kiadói játékok, amelyek 15% kedvezménnyel érhetők el. Azon játékok teljes listája is elérhető, amely ilyen (bármelyik) kedvezménnyel vásárolható meg.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Ajandek_tarsas_karacsonyra_te_kit_tervezel_meglepni_a57.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 15:45:38