Ajánló

jegyezz meg

Mi fontos egy Valentin napi szállásban?

valentinnapos-szallasok

A közelgő Valentin nap kapcsán egyre többen érdeklődnek az olyan szálláshelyek iránt, melyek extra programokkal, wellness lehetőségekkel és romantikus vacsorával állnak a vendégek rendelkezésére. Ha idén többet, vagy valami mást szeretne partnerének adni a szerelmesek ünnepén, mint az elmúlt években, akkor válasszon a Valentin napi szállás kínálatból! A plüssállatok és az édesség helyett garantáltan élménydúsabb napok várnak azokra, akik hazánk valamelyik kedvelt idegenforgalmi régiója mellett teszik le a voksot. Az utisugo.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy a Valentin napi szállás iránt mind többen érdeklődnek, így célszerű mihamarabb foglalni. S hogy mégis milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a szálláshelyek közötti választásnál? Cikkünkben ennek kapcsán igyekszünk segítséget nyújtani.

Az ár nem minden!
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy kizárólag az árak alapján igyekeznek összehasonlítani az egyes Valentin napi szállás ajánlatokat. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, tulajdonképpen mit is kapunk a pénzünkért. Nem mindegy, hány éjszakát foglal magában az ár, milyen szolgáltatásokat vehetünk érte igénybe, valamint az étkezés terén milyen lehetőségeink lesznek. A nagy szállodaláncok szinte kivétel nélkül készülnek akciós csomagajánlatokkal is az ünnepre, melyek például páros masszázst, gyertyafényes vacsorát, vagy a szobába történő extra bekészítéseket is tartalmaznak.

Wellness és élményfürdőzés a ház falain belül
Ma már kivétel nélkül minden nagyobb hotel rendelkezik wellness részleggel és fedett élménymedencével. Sok helyen mindezekhez gyógymedencék is társulnak a híres fürdőhelyeken. Ha tehát olyan szálláshelyet keres, ahol a ház falait sem kell elhagyni ahhoz, hogy hódolhasson a fürdőzésnek, úgy érdemes ez alapján választani. Hazánk olyan jelentős fürdővárosaiban, mint Hajdúszoboszló, Zalakaros, Hévíz, Bükfürdő, vagy Miskolctapolca, több ilyen lehetőséggel is találkozni.

Gyermekbarát szállodák családosoknak
Ha a család már gyarapodott egy-két poronttyal, akkor sem kell lemondani a romantikus programokról. Sokan vannak, akik a nagyszülői segítség helyett inkább magukkal viszik az ünnep kapcsán is a gyermekeket, s ma már ehhez kitűnő gyermekbarát szállodák állnak rendelkezésre. Míg a szülők pihennek, és egymásra hangolódnak, addig a gyerkőcök remek programokon vehetnek részt animátorok felügyeletével. Az ilyen szállodák gyakran nem csak a programok, de a menü összeállításakor is gondolnak a kicsikre. Valentin napi szállás kapcsán egyfajta sokak által keresett alternatívát kínálnak a gyermekbarát hotelek.

Különlegességek a felejthetetlen élményekért
Gondolt már arra, hogy hazánk valamelyik kastélyszállójában foglaljon Valentin nap kapcsán? A környezet Lajosmizsén, Szilvásváradon, Balatonfüreden vagy például Simontornyán kiválóan alkalmas a romantikázásra. A hagyományos szobák mellett minden extrával ellátott lakosztályokra is eshet a választás. Gyakran olyan eldugott helyeken találni a legszebb kastélyszállókat, melyekről talán nem is gondolnánk. Vegyenek részt egy helyi borkóstoláson, vagy tegyenek romantikus sétát a szálló környéki parkban, a romantikus hangulat garantált! A vidéki kastélyszállók ma már jóval többet kínálnak, mint pusztán a különleges környezetben történő megszállás lehetőségét. Ezek a régi korokat idéző ingatlanok minden extrával felszereltek, és a wellness szolgáltatásokon túl gyakran élménymedencék is megtalálhatóak a szállókban.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Mi_fontos_egy_Valentin_napi_szallasban_a39.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 14:26:49