Ajánló

jegyezz meg

Napjaink női alkalmi ruhái

alkalmiruha

Minden hölgynek hasznos az ünnepek közeledtével átnéznie ruhatárát, és pótolni a hiányzó darabokat, hiszen ezekben a hetekben számos alkalom kínálkozik arra, hogy elegáns, elragadó oldalunkat mutassuk meg a világnak.

A mostani trendek a különböző ruhatípusoknál egyaránt előnyben részesítik azokat a formákat, és színeket, amelyek nemcsak viselőjük szépségét csillogtatják meg, hanem egyszerűségükkel, minőségi alapanyagaikkal emelik az ünnepek fényét. Az otto.hu alkalmi ruha szakértői szerint ma már kortól függetlenül mindenki megtalálhatja a stílusához, személyiségéhez illő öltözéket.

A koktélruhák a karácsonyi, szilveszteri bulik, romantikus vacsorák ideális öltözetei, szinte minden alkalmon megállják a helyüket. A színek közül a fekete viszi a pálmát, de a bézs, a fehér, lila, kékes-zöld színek mind-mind szemet gyönyörködtető árnyalatokkal próbálják elnyerni a hölgyek tetszését. A ruhák alkalmi jellegét az áttetsző csipkék, a fényes szatén anyagok, csillogó flitteres díszítések biztosítják. A koktélruhák könnyedségét, és vonzerejét az egyedi megoldások: félvállas, vagy váll nélküli kialakítás, húzott derékrész, szegélyek, övek, díszes pántok biztosítják. Vonalvezetésük rendkívül változatos, ezzel biztosítva a különböző alkatú és korosztályú hölgyek számára előnyös szabásvonalak, stíluselemek kínálatát.

Bálokon mit viseljünk?
Az estélyi ruhák a jelentősebb események, bálok méltó kísérői, és nem mindegy, milyen fényben tüntetik fel viselőjüket. Ezért minden hölgynek szerencsés rendelkeznie egy olyan alapdarabbal, amellyel a megfelelő kiegészítőket felhasználva, igazán ünnepélyessé, és elragadóvá tudják varázsolni megjelenésüket. Az estélyi ruhák jellemzői inkább az elegancia, és a báj, a koktélruhák inkább a vonzerőt hangsúlyozó tulajdonságaival szemben.

Ne csak feketében gondolkozzunk
Az estélyi ruhák színét is a fekete uralja elsősorban, de közel sem ez az egyetlen választási lehetőségünk. Viszont a fekete ünnepélyes hangulatát, kontrasztosságát szinte minden szabásvonallal jól társíthatjuk. Ezzel együtt jól tesszük, ha a vörösek, vagy a pasztellesebb árnyalatok között is keresgélünk, hiszen a többi szín is legalább olyan hatásosan képes nőiességünket, szépségünket előtérbe helyezni. Sőt a színes darabok az újdonság, és a különlegesség erejével hatnak egy esemény közönsége számára.

Szabásuk a szűk, testet követő vonalvezetéstől a lebegő, könnyed, légies vonalakig terjed. Ezáltal a tökéleteshez közel álló alkatú nők éppúgy elégedettek lehetnek a választási lehetőségekkel, mint azok a társaik, akik inkább szeretnék elrejteni plusz kilóikat, vagy egyszerűen csak kedvelik a diszkrétebb megjelenést.

A kiegészítők divatja is napjaink díszítések, csillogás iránti igényét tükrözik. A lakkfényű felületek, a csillogó kődíszek, a fényes szatén, és a csipkék nagyon hatásosan alakítják öltözeteink alkalmi jellegét. Nem lehetünk meg nélkülük sem a karácsonyi alkalmakon, sem szilveszterkor, vagy a munkahelyi partikon sem. Ezek a díszítő elemek a szépség, a sejtelmesség és az ünnepélyes megjelenés biztos zálogai, bátran társíthatjuk már meglévő ruhatárunkhoz is azokat. Fontos azonban, és mindig tartsuk szem előtt, hogy mindig olyan alkalmi ruhát, illetve kiegészítőt válasszunk, amelyben fesztelenül érezhetjük magunkat az adott eseményen.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Napjaink_noi_alkalmi_ruhai_a37.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 14:28:31