Ajánló

jegyezz meg

Nem is gondolná, hogy hányféle női karóra közül lehet már válogatni

noikarora

Az óra időtálló, kikoptathatatlanul stílusos eszköze úgy a férfiaknak, mint a nőknek. No, de nem hagyjuk ezen kijelentésünket megindokolatlanul, érvtelenül lógni a kijelentések fellegében, alább igyekszünk néhány gondolat erejéig megindokolni álláspontunkat. Mindezek hatására pedig hisszük, hogy Ön is kedvet kap a karóra viselésére - amennyiben eddig nem tette volna.

Habár igaz a kijelentés, hogy manapság a bőség zavara igencsak megnehezíti a tárgyak, eszközök és különféle kellékek közötti választást, mégis egyszerűbb úgy belevágni a színes választékkal teletűzdelt eszköz-sűrűbe, hogy céltudatosak vagyunk. Mindehhez jóval mélyebbről kell elindulnunk, mint azt elsőre gondolnánk, éspedig az önismereti ösvényektől szükséges startolnunk, hiszen egy olyan női karórát keresünk, amely egyéniségünkhöz leginkább igazodik, stílusunkat a lehető legoptimálisabban tükrözi. Mindez pedig nem valósítható meg alapvető önismeret nélkül.

Alább felsorolunk néhány okot, amiért érdemes nőként is a karóra viselet mellett döntenie, habár általában a férfiak ékszereként szokták minősíteni a karórát. Nos, a nők sem maradhatnak ki a karórát viselők sorából, éspedig a következő okokból kifolyólag:

  • okostelefonhoz nőtt posztmodern korunkban leggyakrabban nem érjük be azzal, hogy megnézzük a pontos időt, hiszen mindeközben valóságos információ-lavina özönlik felénk hírek és posztok képében, amelyeknek nem igazán tudunk ellenállni
  • a karóra mellett szóló érv elsősorban az, hogy célratörő lehet megnyilvánulásunk, éspedig: valóban csupán rápillantunk karon függő időmérőnkre és tovább haladunk
  • mindezzel rengeteg időt spórolhatunk meg és időben el tudjuk végezni aznapra tervezett teendőinket
  • a női karórák számos típusban, méretben és formában megtalálhatóak, ezért bizonyos, hogy Ön is rálel „választottjára”
  • egy megfelelően kiválasztott női karóra által nagymértékben tükrözhetjük egyedi stílusunkat, kifinomult szépérzékünket a környezetünk felé.

Első látásra úgy festhet, mintha a karórák kizárólag a férfiak számára előállított nagyszerű eszközökként szerepelnének a palettán, és a női óra valamiféle mellékvágányon futna mindehhez képest a maga apróbb méretével, gyöngyözöttségével, gyémánttal esetleg féldrágakővel feldíszítettségével, finom nőiességet kiemelő dekoratív vonásaival. A helyzet azonban napjainkban kezd megváltozni, ugyanis egyre több nőről elmondható, hogy alapos körültekintés során tesz szert olyan karórákra, amelyeket nagy örömmel és megelégedettséggel visel úgy a hétköznapokon, mint a különlegesebb eseményeken. A gyártók is felfigyeltek erre a jelenségre és egyre inkább arra törekednek, hogy a nők számára is több stílusban állítsanak elő pompásabbnál pompásabb karóra példányokat.

Ugyanakkor az általános meggyőződésekkel ellentétben - mely szerint a nők kizárólag finom, érzéki, rendkívül dekoratív, szemet gyönyörködtető, egyszóval „nőiesnek” minősíthető órákat hajlandók vásárolni, illetve gyűjteni - néhány felmérés arra mutatott rá, hogy számos nőt érdekel az órák technikai, mechanikai háttere és hajlandóak a női tendenciáktól elrugaszkodó masszívabb, sportosabb óratípusokat is hordani.

Melyik karórára esik/essen a választás?


Számos nő a klasszikus stílusú kerek formájú karóra mellett dönt, ugyanakkor több merészebb vállalkozó voksol a férfiasabb, szögletes karóra példányok mellett, de vannak olyan karóra-változatok is, amelyeket mindkét nem ugyanolyan sikerrel és elégedettséggel viselhet.

Ön melyiket női karóra típust választaná? A sportosat, a kifinomultat, a drágakővel ellátottat, a multifunkcionálisat, a klasszikusat, a luxus, netán a dizájnórát? Melyik női karóra típus tükrözi leginkább az Ön stílusát?

A női karórák palettája között kiválasztani a legmegfelelőbb példányt már-már zavarbaejtően bonyolult kihívásnak bizonyul, ám néhány weboldal mégis arra törekszik, hogy megkönnyítse az odalátogatók választását - ilyen példaképpen a timestore.hu is. Győződjön meg minderről Ön is, és találja meg a stílusához, ízléséhez leginkább igazodó női karórát.

Látogasson el weboldalunkra és válasszon az ízléses női karórák között, ahol garantáltan rátalál a legideálisabb példányra. Választhatja példaképpen az elbűvölő Anne Klein ásványi kristályüveges, sárgaréz tokos, analóg számlappal, fehér gyöngyház számlappal, valamint bőrszíjjal rendelkező női karórát, amely rövid időn belül elválaszthatatlan személyes eszközévé válhat. Ugyanakkor leteheti voksát az esztétikus GUESS női karóra mellett is, a dekoratív MVMT Bloom márka, vagy éppenséggel az ámulatba ejtő ESPRIT ESSENTIAL MINI típus mellett egyaránt.

Melyik karóra típus illik leginkább Önhöz? Melyik tükrözi leginkább az ön ízlésvilágát? A megfelelő női karórával a birtokában nem szükséges megvárnia a koktélruhás rendezvényeket, hiszen a hétköznapokat is felragyogtathatja.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Nem_is_gondolna__hogy_hanyfele_noi_karora_kozul_lehet_mar_valogatni_a51.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 15:25:06