Ajánló

jegyezz meg

Randi után egyből a búvóhelyre- bevállalod?

A hosszas esti email-ezések és beszélgetések már kevésnek bizonyulnak? Úgy érzed, elérkezett az idő, hogy személyesen is találkozz azzal a személlyel, akivel a neten keresztül olyan jól érzed magad? Ugyan a nagy számok törvénye alapján nem érdemes minden találkozóba fejest ugrani, de ha szimpatizálsz valakivel, akkor megéri mihamarabb személyessé tenni a kapcsolatot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezzel sok későbbi csalódástól kímélheted meg magad. De mégis hol találkozzatok? Milyen helyszín bizonyulna a leginkább megfelelőnek az első beszélgetéshez? S mi a helyzet akkor, ha a nagy ő megtalálása helyett mindketten csak könnyed szórakozásra vágytok? Mindegy, hogy tilosban jársz, vagy egyszerűen nem szeretnél egyelőre szorosabb kapcsolatot kialakítani, a helyszín minden esetben kiemelt jelentőséggel bír.

Felnőttként mindketten el tudjátok dönteni, hogy mit szeretnétek a másiktól és mibe mentek bele. Ha kölcsönös szimpátia esetén túllendülnétek a hetekig tartó romantikázáson, és egyből belecsapnátok a dolgok sűrűjébe, még mindig ott a kérdés, hogy hol tegyétek ezt. Előfordulhat, hogy nem szívesen engednél be egy izgalmas ismeretlent otthonod falai közé, vagy éppen tilosban jársz, és ezért okoz gondot a megfelelő helyszín megtalálása. Mindezek miatt azonban nem kell lemondanod arról, hogy igényes környezetben hódolhass szenvedélyeid kiélésének, hiszen ma már színvonalas környezetbe szervezheted a randit a Neked tetsző személlyel.

A kérdés mindezek után már csak az, hogy bevállald-e a találkozót. Az online ismerkedés valóban rejthet veszélyeket magában, ám ha nem ugrasz bele az első levélváltás után a személyes találkozóba, és megfelelően szelektálsz a Téged ostromló rajongók táborából, akkor jó esélyed van akár arra is, hogy életre szóló ismeretségre, esetleg szerelemre tegyél szert. Ugyanakkor mindenképpen hangsúlyozandó, hogy ha csak futó kalandra vágysz, abban sincs semmi elítélendő. Sokan vagyunk úgy vele, hogy a korábbi rossz tapasztalatok óvatosságra intenek, és már nem könnyen adjuk oda szívünket valakinek. A testi vonzódás és a fantáziák megélése azonban már egy más kérdés.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy szinglik és párkapcsolatban élők is gyakran választják az online ismerkedés és az izgalmas, futó kalandok jelentette élményeket. Nem tisztünk a dolog erkölcsi vonatkozásáról ítéletet mondani, hiszen mindenki tisztán látja, hogy számára mi fér bele. Legyen szó akár túlfűtött vágyakról, lázadó időszakról, vagy az igazi kutatásáról, a körültekintő döntések meghozatala azonban kiemelt jelentőséggel bír. Az egyalkalmas kalandok is jelenthetnek felejthetetlen élményt, ám a partner megfelelő megválasztása e tekintetben nagyon fontos.

Előfordulhat, hogy már az első találkozás alkalmával érezni fogod azt a bizonyos semmihez sem fogható bizsergést. Ha nem várnál az intimitás megélésével, és fejest ugranál egy szenvedélyes kalandba, akkor a kifejezetten erre a célra ideális fővárosi búvóhelyek remek választásnak bizonyulnak.

Fotó: Stoichiometry/everystockphoto.com

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Randi_utan_egybol_a_buvohelyre_bevallalod_a41.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 16:11:27