Ajánló

jegyezz meg

Utazási hitelre lesz szüksége ha álomnyaraláson töri a fejét

utazas-hitelbol

Önnel is megeshet, hogy hirtelen határozza el, hogy rövid időn belül kiveszi a szabadságát és elmegy nyaralni. Egy túlórával teli hét után, egy fárasztó napon, egy nem működő légkondicionáló a bkv buszon lehet az utolsó csepp a pohárban és már indulnánk is. Ebben az esetben le kell mondanunk, arról hogy megtaláljuk a legkedvezőbb szálláshelyeket, nem beszélve az olcsó utazási feltételekről. Természetesen, ez sem okozhat problémát számunkra, hiszen a pihenés, a feltöltődés érdekében képesek vagyunk meghozni némi anyagi áldozatot. Előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésünkre a megfelelő pénzmennyiség, vagy lekötött megtakarítással bírunk, esetleg egyéb ok miatt szorulunk utazási hitel felvételére.

Utazási hitel kompromisszumok nélkül
Ma már nem kell, hogy mindenki ismerje az összes banki ajánlatot és pénzügyekben szerzett végzettséget sem igényel, hogy elnavigáljunk az ajánlatok között. Érdemes a netrisk.hu oldalon a kölcsönök fül alatt tájékozódni, hiszen itt már összesítve vannak azok a kölcsönök, melyek választási lehetőségként jelennek meg számunkra.

Feltételek, a kötelező adminisztráció
Fontos tudnunk, mely tényezők, iratok és igazolások szükségesek a folyósításhoz utazási irodától és pénzintézettől függetlenül. Az első és legfontosabb, hogy ne szerepeljünk a KHR adóslistáján.

Ezentúl szükségünk van egy személyigazolványra, 18., vagy 20. életévünk betöltésének igazolására. Minimum 80 ezer, de kijelenthetjük, hogy a legtöbb gyorskölcsön esetén megkövetelik a 100 ezer forintos jövedelmet és erről szükséges egy a munkáltató által kiállított igazolás.

Továbbá szükséges bemutatni utolsó havi közüzemi számlát és bankszámlakivonatainkat, hogy a minősítést elősegítve gördülékenyen folyjon az ügyintézés. Innentől kezdve, egy gyors előbírálat, majd egy, maximum két napon belül megkapjuk az igényelt összeget. Természetesen, ha adott utazási iroda szerződéssel bír a mi bankunkkal, akkor ez a folyamat még gyorsabban lezajlik.

Költségeink a jövőre nézve
A THM mutatóra kell hagyatkoznunk ahhoz, hogy érzékeljük milyen anyagi áldozattal jár majd a nyaralás. A jelenleg elérhető gyorshitelek, összegtől és futamidőtől függően 18 – 30% közötti mutatóval bírnak, a minimum és maximum értékek között lehetnek jelentős, akár több százezer forintot meghaladó különbségek. Kamatmentes hitelek esetén, a rövid törlesztő részlet mellett Rejtett költségként jelenhet meg, a hitelbírálat díja, a kamatos kamat, a folyósítási díj (abban az esetben, ha készpénzünket haza kérjük kiszállítani). Nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy melyik a legjobb konstrukció. Szerencsére rengeteg opció áll rendelkezésünkre, és egy időben több helyről is (például a Netrisk.hu oldalon keresztül) kérhetünk ajánlatot a számunkra megfelelő döntés meghozatalához. A legfontosabb a tájékozódás, és az elhamarkodott döntések elkerülése.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Utazasi_hitelre_lesz_szuksege_ha_alomnyaralason_tori_a_fejet_a30.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 15:14:53