Ajánló

jegyezz meg

Visszér kezelése természetes módszerekkel

hillvital-visszer

A vénák elgyengüléséből adódó egészségügyi problémát visszér néven ismerjük, melynek kialakulásában szerepet játszhatnak öröklött tényezők, de az életmóddal is előidézhetjük a fájdalommal, és akár súlyos következményekkel járó állapotot. A hölgyek nem csak a várandósság idején megváltozó test, hanem a fogamzásgátlókban megtalálható hormonok miatt is fokozottan veszélyeztetettek, de természetesen az egészségtelen életmód, a dohányzás, vagy a mozgásszegény mindennapok is rányomják bélyegüket a vénák állapotára. De létezik megoldás a visszerességre, vagy ha már megjelentek a kidudorodó erek, akkor automatikusan együtt kell élnünk a fájdalommal?

A hillvital.hu szakembereinek véleménye szerint a visszér kezelése megvalósítható természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel is, ám ehhez rendkívül fontos, hogy odafigyeljen saját egészségi állapotára, és már a kezdeti tünetek észlelésekor foglalkozzon a kezeléssel. Cikkünkben néhány természetes módszert gyűjtöttünk össze, melyek eredményesen vethetőek be a visszér okozta panaszok enyhítésére.

Tehermentesítés súlycsökkentéssel
Nem véletlen, hogy a súlyfelesleggel küzdők gyakran szembesülnek a visszér okozta problémákkal. A túlsúlyos betegeknek a mozgás is nehezebben megy, így mintegy ördögi körként jelenik meg az elhízás okozta visszér, az izompumpa elégtelen működéséből adódó lábdagadás, visszeres vérpangás. A legfontosabb tehát a mihamarabbi fogyás, mely szinte minden egészségügyi problémára pozitív hatással van, így a visszér tüneteit és a fájdalmat is enyhíti. A megfelelően összeállított étrend, és a súly függvényében megválasztott, az ízületeket nem túlterhelő mozgásforma előbb vagy utóbb biztosan eredményekre vezetnek.

A természet patikája az egészség szolgálatában
Az ázsiai gázló névre hallgató trópusi gyógynövény használatával kiváló eredmények érhetőek el a visszerek működését illetően, de hasonlóképp remek választásnak bizonyul visszér ellen a fekete áfonya is, mely egyszerre rendelkezik gyulladáscsökkentő hatással, és ugyanakkor a vérkeringést is javítja. A vadgesztenyét a népi gyógyászat már több évszázad óta használja, nem véletlen nevezik a visszeres panaszokkal küzdők igazi csodaszerének. Csökkenti a fájdalmat, a gyulladásokat, és a vizesedést is meggátolja a lábakban, sőt, az érfalak rugalmasságának növelésével egyértelműen segít a betegségnek szenvedőknek. Ismert még a varázsmogyoró, a szőlőlevél, és a tigrisfű is a területen, melyek szintén eredményesen vethetőek be az állapot javítása érdekében.

Vitaminok minden mennyiségben A vitaminokban gazdag táplálkozás nem csak az immunrendszert erősíti, de a visszér tüneteire is jótékony hatással van. Különösen ajánlottak a C-vitaminban gazdag citrusfélék és a paprika, amelyek erősítik a hajszálerek, a visszerek falát. Mivel napjainkban az elfogyasztott élelmiszerek csak a legritkább esetben tartalmazzák a szervezet számára szükséges vitaminokat az optimális mennyiségben, ezért érdemes akár étrend-kiegészítők szedésével is pótolni azokat. A C-vitamin mellett az érfalakra az E-vitamin is kedvezőnek bizonyul, ráadásul a káros szabadgyököket is semlegesíti. Arról sem feledkezhet meg, hogy a vitaminokat tartalmazó zöldségek fogyasztásával a súlyfeleslegtől is könnyebben megszabadulhat.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/prcikk_Visszer_kezelese_termeszetes_modszerekkel_a27.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 15:13:56