Regisztráció

jegyezz meg

Ingyenes társkereső regisztráció

Keresztneved:

Csak anyakönyvezhető magyar keresztneveket fogadunk el, ha külföldi nevet viselsz, kérjük jelezd a leírásodban.

E-mail címed:

(titkos adat)


Egy valós, élő e-mail cím. Azért fontos, hogy egy működő címet adj meg, mert ide kapod meg a jelszavad, anélkül nem tudsz majd belépni, és hiába töltötted ki az adataid. E-mail címed végig titkos marad, nem kerül nyilvánosságra.

Nemed:

Születési dátumod:

A pontos születési dátumod. Oldalunkon csak 18. életévüket betöltött felhasználók regisztrálhatnak.

Mobilszámod:

(titkos adat)

Ha van, azt javasoljuk, add meg mobilszámod, hogy SMS-t illetve ismerkedő telefonhívást fogadhass. A mobilszámod végig titkos marad, rajtad múlik kinek árulod majd esetleg el telefonhívás során vagy SMS-ben. A szolgáltatásokat ki lehet kapcsolni a Beállítások között. A szolgáltatások jellegéből adódóan csak magyar mobilszámokat fogadhatunk el.

Szexuális beállítottságod:

Lakhelyed:

Kezdj el gépelni és válassz a listából! Külföldiek, figyelem, vigyétek az országotok fölé az egeret és meglátjátok hogy milyen tartományokból/városokból választhattok! Németország,  Egyesült Királyság, Írország, Ausztria, Szlovákia, Románia, Szerbia, Hollandia, Olaszország, Spanyolország, Ázsia, Ausztrália, Észak-Amerika (USA), Észak-Amerika (Kanada), Dél-Amerika, Közép-Amerika, Afrika

Nemzetiséged:

Gyermekeid:

Családi állapotod:

Magasságod:   cm

Súlyod:   kg

Testalkatod:

Hajszíned:

Hajstílusod:

Szemed színe:

Iskolai végzettséged:

Munkád:

Dohányzás:

Alkohol:

Horoszkóp:

Piercinged (testékszered):

Tetoválásod:

Rövid leírás magadról:

Legalább 100, maximum 1000 karaktert írj magadról. A leírást moderátorunk akkor fogadja el, ha tartalmas a szöveg (pl. "majd később" nem megfelelő), nem szerepel benne telefonszám, e-mail cím vagy bármilyen elérhetőség, és a Szabályzatban foglaltakat is teljesíti. Ne csak ne adj meg, de ne is kérj elérhetőséget! Ez nem szextárskereső, az erotikus tartalmakat mellőzzétek!

karaktert írtál eddig. 
Kérek időszakos hírlevelet - ritkán küldött hírlevelünkben ellenállhatlan akciókra, újdonságokra hívjuk fel a figyelmed - szívből ajánljuk hogy feliratkozz.

Elfogadom, hogy a Szénakazal.hu közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott e-mail címen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Köszönjük, ha elfogadod, ezzel is segítve munkánkat!

Elolvastam, elfogadom és magamra nézve kötelezőnek tekintem az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Szabályzatot

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/regisztracio
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:49:12