Regisztráció

jegyezz meg

Ingyenes társkereső regisztráció

Keresztneved:

Csak anyakönyvezhető magyar keresztneveket fogadunk el, ha külföldi nevet viselsz, kérjük jelezd a leírásodban.

E-mail címed:

(titkos adat)


Egy valós, élő e-mail cím. Azért fontos, hogy egy működő címet adj meg, mert ide kapod meg a jelszavad, anélkül nem tudsz majd belépni, és hiába töltötted ki az adataid. E-mail címed végig titkos marad, nem kerül nyilvánosságra.

Nemed:

Születési dátumod:

A pontos születési dátumod. Oldalunkon csak 18. életévüket betöltött felhasználók regisztrálhatnak.

Mobilszámod:

(titkos adat)

Ha van, azt javasoljuk, add meg mobilszámod, hogy SMS-t illetve ismerkedő telefonhívást fogadhass. A mobilszámod végig titkos marad, rajtad múlik kinek árulod majd esetleg el telefonhívás során vagy SMS-ben. A szolgáltatásokat ki lehet kapcsolni a Beállítások között. A szolgáltatások jellegéből adódóan csak magyar mobilszámokat fogadhatunk el.

Szexuális beállítottságod:

Lakhelyed:

Kezdj el gépelni és válassz a listából! Külföldön élők figyelem, vigyétek az országotok fölé az egeret és meglátjátok hogy milyen tartományokból/városokból választhattok! Németország,  Egyesült Királyság, Írország, Ausztria, Szlovákia, Románia, Szerbia, Hollandia, Olaszország, Spanyolország, Ázsia, Ausztrália, Észak-Amerika (USA), Észak-Amerika (Kanada), Dél-Amerika, Közép-Amerika, Afrika

Nemzetiséged:

Gyermekeid:

Családi állapotod:

Magasságod:   cm

Súlyod:   kg

Testalkatod:

Hajszíned:

Hajstílusod:

Szemed színe:

Iskolai végzettséged:

Munkád:

Dohányzás:

Alkohol:

Horoszkóp:

Piercinged (testékszered):

Tetoválásod:

Rövid leírás magadról:

Legalább 100, maximum 1000 karaktert írj magadról. A leírást moderátorunk akkor fogadja el, ha tartalmas a szöveg (pl. "majd később" nem megfelelő), nem szerepel benne telefonszám, e-mail cím vagy bármilyen elérhetőség, és a Szabályzatban foglaltakat is teljesíti. Ne csak ne adj meg, de ne is kérj elérhetőséget! Ez nem szextárskereső, az erotikus tartalmakat mellőzzétek!

karaktert írtál eddig. 
Kérek időszakos hírlevelet - ritkán küldött hírlevelünkben ellenállhatlan akciókra, újdonságokra hívjuk fel a figyelmed - szívből ajánljuk hogy feliratkozz.

Elfogadom, hogy a Szénakazal.hu közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott e-mail címen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Köszönjük, ha elfogadod, ezzel is segítve munkánkat!

Kattintás után olvasható: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
Kattintás után olvasható: Adatvédelmi Szabályzat

Elolvastam, elfogadom és magamra nézve kötelezőnek tekintem az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Szabályzatot

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/regisztracio
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:17:42