Emelt díjas SMS súgó

jegyezz meg

Kérdésed van?

Társkereső ügyfélszolgálat e-mailen
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-20-236-0829, munkanapokon 8-20 óráig

Szponzoráció az összes oldalra, a menü alá

Az adatlapod és (ha van) a fotód naponta akár több százezer alkalommal, bal oldalt, a menü alatt, minden egyes oldalletöltéskor megjelenik. A szponzoráció változó ideig tart, újabb szponzoráció beérkezésekor cserélődnek az adatok és az új szponzorálté lesz a felület.

Szponzoráció a nyitóoldalra

Tudtad, hogy a nyitólapon elhelyezett fényképes hirdetés megsokszorozza ismertséged a társkereső felhasználói körében? Statisztikáink szerint egy főoldalra kikerülő szponzorált hirdetést naponta 100-an néznek meg és akár 30-40-el több levelet fogadsz a hirdetés időtartama alatt. Egy próbát megér, ugye?

Az adatlapod és (ha van) a fotód a Nyitóoldalon lévő csíkban, minden látogatónak megjelenik. A szponzoráció változó ideig tart, újabb szponzoráció beérkezésekor cserélődnek az adatok, a legrégebben bent lévő szponzorált esik ki (rotáció).

Szponzoráció a keresésekhez

Az adatlapod és (ha van) a fotód minden keresésnél megjelenik. A szponzoráció változó ideig tart, újabb szponzoráció beérkezésekor cserélődnek az adatok és az új szponzorálté lesz a felület. FIGYELEM! Megnövekedett nézettségre, és megnövekedett levélszámra számíthatsz!
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/sms_sugo
Nyomtatás dátuma: 2021-01-18 04:33:25