Szerelem egyetem

jegyezz meg

Szerelem egyetem


Úgy döntöttél, hogy a neten is keresed életed szerelmét? Az online párkeresés nem ördöngösség, viszont van számtalan olyan apró trükk, tapasztalat és bizonyított módszer, amit könnyű figyelmen kívül hagyni, pedig a siker szempontjából óriási jelentőséggel bírhat. 8 fejezetben gyűjtöttük össze a társkereső oldalakat érintő legfontosabb témaköröket, a leghasznosabb tanácsokat és a jól bevált tippeket. Alapos tanulmányozásuk kezdőknek és újrakezdőnek éppúgy ajánlott, mint a próbálkozásokba épp belefáradt régi motorosoknak - mire kijárod a Szerelemegyetemet, minden szükséges elméleti tudást megszerzel ahhoz, hogy minél hamarabb rátalálhass az Igazira.

#1: Élő ismerkedés vs társkereső oldal

Tudtad, hogy ma már minden ötödik pár a neten jön össze?


Tovább olvasom

#2: Jól kitöltött profil

Pusztán adatokkal egy ember sem írható le, de a jól kitöltött adatlapok biztosítják, hogy a legideálisabb jelöltekkel találjátok meg egymást.


Tovább olvasom

#3: Jó kép

Kép nélkül minden adatlap zsákmacska, de a rossz fotónál talán még a semmi jobb. Most megtudhatod, mitől lesz igazán jó egy profilkép.


Tovább olvasom

#4: Jó bemutatkozó szöveg

A bemutatkozás az a rész, ahol ízelítőt adhatsz a személyiségedből, kitűnhetsz az adathalmazok mögül - kár lenne hát semmitmondó szavakkal elintézni ezt a mezőt.


Tovább olvasom

#5: Kapcsolatfelvétel

Az első levél egy társkeresőn mindent eldönthet; szerencsére vannak bevált tippjeink, amik segíthetnek a jó indításban.


Tovább olvasom

#6: elutasítás kezelése oda-vissza

Az online társkereséssel óhatatlanul együtt jár a visszautasítás is: nem jöhetsz be mindenkinek és neked sem tetszhet mindenki. De hogyan lehet ezt jól kezelni?


Tovább olvasom

#7: gyanús figurák kiszűrése

Ahogy az életben, úgy a társkereső oldalakon is mindenféle embertípussal találkozhatsz, és közülük nem mindenki tisztességes. De egy kis rutinnal könnyen kiszűrhető, ha valaki csak szórakozik, tilosban jár, esetleg rossz szándékkal közelít.


Tovább olvasom

#8: ingyenes vs fizetős oldalak

Megéri tagságot venni egy társkereső oldalon? Ha komolyan párt szeretnél találni, akkor mindenképpen; el is áruljuk, hogy miért.


Tovább olvasom
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/szerelemegyetem
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:12:35