Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 721 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Rózsa
48 éves
Nyíregyháza

Sziasztok Keresem a párom ami majd ki alakul az lesz ! Én egy őszinte ember vagyok ! És egy ilyen társat keresek ! Puszika !
Ilona
71 éves
Nyíregyháza

“Mindenki úgy születik, hogy a lelke egyik fele nem sima, hanem töredezett, és vannak, akik arra vágynak, hogy megtalálják azt a darabkát, amelyik éppen odaillik. Ha kell, egy életen át keresik.“ (Jodi Lynn Picoult) Én lelkemnek azt a darabkajat keresem, ami odaillik. Szeretek...
Marcsi
65 éves
Nyíregyháza

Még dolgozó,fiatalos,barátságos,igényes önmagamra és környezetemre. Rendezett körülmények között élek,melyet elvárok a leendő páromtól is!
edit
66 éves
Nyíregyháza

Társat keresek! Őszíntét, megértőt,kedveset! Talán még nem késő!
Erika
33 éves
Nyíregyháza

Barátkozni vagyok itt. De bármi megtörténhet. Kölcsönös szimpátián múlik minden. Kiderül majd merre tovább, jelentkezz nálam
Magdolna
53 éves
Nyíregyháza

Szimpatikusnak mondott,egyszerü,de igényes vagyok.Szeretetre,megértésre,harmóniára vágyom egy hozzám hasonló testalkatú(magasság,súly),lehetőleg lakóhelyem,és vonzáskörzetében élő úriember személyében.
Irénke
73 éves
Nyíregyháza

Fiatalos, igényes külsővel,nagy empátiával, érzelmi gazdagsággal keresem hasonló társamat. Özvegy vagyok 2 gyermekem van , de már saját életüket élik .Remélem megtalállak! Én hiszek a csodákban, mivel két ember egymásra találása mi más is lenne.
Erika
48 éves
Nyíregyháza

Nem vagyok csinibaba, de igyekszem jó formában tartani magam. Őszinte, kölcsönös szeretet, bizalom, minőségi idő, amit együtt élünk meg. Szeretném ha egymásért élnék a párommal, nem csupán egymással.
Edit
50 éves
Nyíregyháza

Realista és szókimondó, empátiával, tapintattal és szeretettel, aki mindig önmaga tud és akar maradni!!! ... szeretem a mosolyt, a tartalmas beszélgetéseket, a kedves emberi kapcsolatot ahol még működik az odafigyelés, törődés, a kompromisszum készség. Azt az egyetlen Férfit keresem...
Ágota / n.t.k./
50 éves
Nyíregyháza

Ez jó! Ha pozitívumokat írok,akkor beképzelt vagyok! Ha negatívumokat,akkor nincs önbecsülésem! A külső adottságaim leírtam a regisztrációkor.A belsőm hmm....,kinek ilyen, kinek olyan. Olvasgattam mielőtt regisztráltam. Naná, hogy az ellenkező neműeket! Nem szeretik a kép nélkülieket és az...


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Zsolt
49 éves
Nyíregyháza

Nyíregyházán dolgozom.Jólelkű,jószívű és szerelmes típusú ember vagyok.Szeretek kikapcsolódni,sétálni,kettesben lenni.Elkényeztetem a partnerem ha igazán viszont szeret.Pozitív gondolkodású és melankólikus típus.Várom a nőt aki boldoggá tenne végre.
Peti
28 éves
Nyíregyháza

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy állatorvos a végzettségem, Nyíregyházán élek és szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbál...
Istvan
67 éves
Nyíregyháza

Hibáit ellenére remelem szerethető is vagyok.Jo lenne valakit találni akivel jól éreznénk magunkat.Imadnam....
Miklós
55 éves
Nyíregyháza

Keresgélek, hátha kialakul valami kapcsolat valakivel, ebben a rohanó világban. Jó lenne találni valakit!
Csaba
44 éves
Nyíregyháza

Kisztihand! Aktívan sportoló,ital és füstmentes pasas vagyok. Lételemem a Természet, akár télen, akár nyáron. Gyalogtúrák, snow és wakeboard, hegyi-le/fel kerékpározás,etc,etc. Kikapcsolódásként szívesen el-eljárok színházba, zenei fesztiválokra. Van egy komoly hibám; Motorozok... ...
Gábor
48 éves
Nyíregyháza

Keresek egy komoly lányt, akinek még nincs, de már nagyon szeretne közös gyermeket, szeret csak úgy spontán utazni. Jó lenne, ha nem dohányozna.
László
56 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetet, a társoságot. Magamat egy vidám, pozitív gondolkodású embernek tartom. Jelenleg a munkám miatt Nyíregyháza és Budapest között ingázok. Nyíregyházáról és környékéről komoly kapcsolatot céljával szeretném megtalálni a másik felem. Írj bátran, lehet épp egymásra várunk!
Péter
32 éves
Nyíregyháza

Társam keresem egy életre. Jómagam kreatív, vidám, humoros, komoly, romantikus, színes egyéniség vagyok. Szabadidőmben szeretek restaurálni, fotózni, túrázni, motorozni, gitározni, alkotni stb. Jóga, hókuszpókuszok kizáró ok.
Attila
55 éves
Nyíregyháza

Igényes, absztrakt humorú, utazást, sportot kedvelő férfi keresi csinos, érzéki, temperamentumos hölgy ismeretségét.
Mihály
52 éves
Nyíregyháza

Keres és megismersz. Szeretem az életem meg a munkám. Szeretnék már egy normális kapcsolatot, ami nem a pénzről szól hanem az igaz szerelemről hogy vagyunk egymásnak


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2020-11-25 02:42:03