Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 798 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Erzsó
53 éves
Nyíregyháza

Kedves, barátságos, aktív, megbízható nő vagyok, hasonló mentalitású emberekkel szeretnék ismerkedni.
Evelin
26 éves
Nyíregyháza

Röviden... "Én nem akarok mondani szépeket, a szavakkal megölném a lényeget." :-) (Kowalsky meg a Vega)
Zsuzsa
57 éves
Nyíregyháza

Keresem a társam. Remélem itt megtalálom. Szeretek utazni, kirándulni, jól filmeket nézni. Szeretek jókedvű, jó humorú emberek társaságában lenni.
Jolán
56 éves
Nyíregyháza

Saját vállalkozásom sok időm leköti, de szeretnék végre egy olyan társat találni, akivel kellemesen érezhetném magam, hiszen élvezni szeretném az élet hátralévő részét
Erika
56 éves
Nyíregyháza

Szeretnék minden jót megosztani a leendő párommal!Elfogadni,szeretni,harmóniában élni!Fontos ,hogy érdeklődési körünk sokban egyezzen.
Julianna
66 éves
Nyíregyháza

Sziasztok.Jó humorú,őszinte,kedves,mindenben aktív,rendezett életvitel,mottóm; szeretni és szeretvelenni
Margó
69 éves
Nyíregyháza

Rendezetten, egyedül élő fiatalos mentalitású és megjelenésű nő vagyok! Fontos számomra a család, a társkapcsolatomban az őszinteség, tolerancia! Nem szeretnélek megváltoztatni, olyannak fogadnálak el amilyen vagy!
Magdolna
53 éves
Nyíregyháza

Szimpatikusnak mondott,egyszerü,de igényes vagyok.Szeretetre,megértésre,harmóniára vágyom egy hozzám hasonló testalkatú(magasság,súly),lehetőleg lakóhelyem,és vonzáskörzetében élő úriember személyében.
Ibolya
69 éves
Nyíregyháza

Ibolya vagyok magamról csak annyit hogy keresem a párom mert nagyon magányos vagyok.Szeretem a rendet szeretek főzni,sütni,kirándulni szeretek nagyokat sétálni vagyis sokmindent .
Anett
24 éves
Nyíregyháza

Életvidám, pozitív gondolkodású, energikus nő keresi párját. Van egy kutyusom, akihez nagyon ragaszkodom. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, közös programok, tartalmas időtöltés.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Tibor
55 éves
Nyíregyháza

"Van egy város az álmok szélén Ahol nincs soha tél, sem nyár Seholország, beleszoktunk már Kifakítja a lélek fényét Monoton, üres évekkel Ez nem az élet Gyere, fussunk el! Amíg a képzelet még hajt Amíg a holnap bennem él Nekem a pillanat lett már a cél Belehalni vagy boldog lenni ...
Zoltán
35 éves
Nyíregyháza

Hosszú párkapcsolat után állok, nagy csalódás érte az életemet, keresem az igaz őszinte szerelmet, komoly kapcsolat céljából, bennem igazán hűséges megértő társra találsz.
Istvan
68 éves
Nyíregyháza

Hibáit ellenére remelem szerethető is vagyok.Jo lenne valakit találni akivel jól éreznénk magunkat.Imadnam....
Győző
41 éves
Nyíregyháza

Természetjáro,vegetáriánus,egyedulállo,gyermektelen edzoként keresek társat kozos élményszerzéshez tura,bringázás és egyébb aktiv kikapcsolodást preferálva. Aztán akár meglátjuk,hogy mire van igény.
Andris
46 éves
Nyíregyháza

Egyszerű, csendesebb, olvasást, zenét, filmeket szerető fiatalember keresi párját, komoly, tartós kapcsolatra.
Laci
67 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolatot, végleges párt keresek a hátralévő időre. Egyedül élek 2 szobás panelben, a nyugdíj mellett dolgozom havi 10-14 napot. Két nagylányom van és 2 unokám.Formás, nem túlsúlyos, bájos nő az ideálom.
Elemér
41 éves
Nyíregyháza

Az elemem a veszély, és benne vagyok szinte mindg. Igazából jó gyerek vagyok én és szeretem is a becsületeséget. külföldi munkáim vcannak. rendezvényeken vagyok mindenes. De hát mostanába nem volt sok külföldi rendezvény. mindig itthon vagyok és kirándulgatok. Ha akarsz egy őszinte férfit akinek ...
Elek
61 éves
Nyíregyháza

Szeretném hinni, hogy ezen társkereső segítségével hosszú idő után megtalálom azt, aki társam lehetne. Szeretem a természetet, imádok kirándulni
Ricsi
28 éves
Nyíregyháza

Szia!Ha szeretnél ismerkedni akkor írj bátran:) Ha nem akarsz akkor is írj nyugodtan hátha nem bánod meg! ;)
miklós
44 éves
Nyíregyháza

én egy 34éves nyíregyházi lakhelyű független férfi vagyok. komoly tartós kapcsolatot szeretnék. ha kérdésed tedd fel válaszolok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 00:25:30