Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 771 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Adél
49 éves
Nyíregyháza

A személyes találkozóban hiszek. Egy tartalmas, minőségi kapcsolatot, vidám, pozitív szemléletű, aktív társat szeretnék, nem levelezőpartnert.
Valéria
42 éves
Nyíregyháza

Mindenem a 7 éves, első osztályos kisfiam, szabadidőmben kirándulunk, próbálom tartalmasan eltölteni vele az időt. Ehhez keresem a partnerem. Kötöttségektől mentes, de tartós kapcsolatra keresem párom.
Erika
56 éves
Nyíregyháza

Szeretnék minden jót megosztani a leendő párommal!Elfogadni,szeretni,harmóniában élni!Fontos ,hogy érdeklődési körünk sokban egyezzen.
Emese
48 éves
Nyíregyháza

Nyílt, őszinte, barátságos nő vagyok! Szeretem a kihívásokat, mivel a munkám minden egyes nap szembeállít vele!
Zsazsa
40 éves
Nyíregyháza

Szia. Egy kicsit magamról: Szeretek vidám társaságban lenni aktívan élni.Moziba járni,biliárdozni,táncolni,kirándulni viszont szeretek otthon kiülni a hintaágyra és olvasni.Nem vagyok egy cica baba én a természetesség híve vagyok.Az őszinteség nekem nagyon fontos.Szerintem egy kapcsolat...
Magdolna
53 éves
Nyíregyháza

Szimpatikusnak mondott,egyszerü,de igényes vagyok.Szeretetre,megértésre,harmóniára vágyom egy hozzám hasonló testalkatú(magasság,súly),lehetőleg lakóhelyem,és vonzáskörzetében élő úriember személyében.
Jolán
56 éves
Nyíregyháza

Saját vállalkozásom sok időm leköti, de szeretnék végre egy olyan társat találni, akivel kellemesen érezhetném magam, hiszen élvezni szeretném az élet hátralévő részét
Éva
49 éves
Nyíregyháza

Vidám, pozitív gondolkodású ember vagyok. Szeretem a jó társaságot, az utazást, a jó zenét és a táncot!
Csilla
51 éves
Nyíregyháza

Nagyon szeretek nevetni kirándulni úszni és minden mást ami boldoggá tesz!Minden napnak megvan a csodálatos ajándéka!
Ibolya
69 éves
Nyíregyháza

Ibolya vagyok magamról csak annyit hogy keresem a párom mert nagyon magányos vagyok szeretem a rendet szeretek főzni sütni és szeretek kényeztetni de ha megtalálsz látni fogod mi mindet szeretek. Ibolya.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Gyula
69 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetet, a sétákat, kirándulást, könnyű túrákat. Elsősorban a hegyvidéket kedvelem (Zempléni hegység, Bükk, Mátra) Ezekhez szeretnék fiatalos, pozitív kisugárzású, arányos testalkatú hölggyel ismerkedni (főként Nyíregyházáról.) Túratársként megfelelne a hegyekben vagy környékén él...
István
54 éves
Nyíregyháza

Őszinte tiszta lelkű régóta magányosan élő férfi vagyok .Szeretem a meghitt pillanatokat szeretem a romantikát a szépet a jót . Ez vagyok én 👌
Istvan
67 éves
Nyíregyháza

Hibáit ellenére remelem szerethető is vagyok.Jo lenne valakit találni akivel jól éreznénk magunkat.Imadnam....
István
44 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolatot keresek Hűség Megbzhatóság Bizalom Ezek fontosak számomra! Hosszú távra tervezek!!!
Gyula
68 éves
Nyíregyháza

Hagyományos értékrendű, megbízható és természet kedvelő vagyok. (kerékpározás, séta, beszélgetés, közös filmnézés, kirándulás / könnyű túra és más közös érdeklődésre számot tartó dolog és minden, ami egymás örömére szolgál.) Három-öt napos kétszemélyes kuponos, túrával egybekötött kirándulásokh...
Tamás
38 éves
Nyíregyháza

Csak röviden... :D 15 évig dolgoztam gyerekkoromban a hobbymat jelentő munkakörben informatikusként Budapesten és Nyíregyházán. Jelenleg egy teljesen más irányban építem az életem, teszem próbára képességeimet... (Az irodából ki a mindennapok szélsőségekkel tűzdelt vadvilágába...) Az olasz kony...
József
50 éves
Nyíregyháza

Mindig pozítiv gondolkodású, víg kedélyű vagyok. Mindent meg próbálok hogy meg találjalak! Legyél mindig őszinte, még ha olykor bántó is!
Nándor
41 éves
Nyíregyháza

Humoros, érzékeny, hűséges vagyok! Nagyon sokat dolgozok! Nagyon várom az igazit! Sokat szoktam tv-t nézni, zenét hallgatni, utazgatni a nagyvilágban!
zoli
59 éves
Nyíregyháza

László
65 éves
Nyíregyháza

Helló keresem társam rossz egyedűl. A panel lakásban nem szeretklenni, ezért inkább a kertbekapirgálok szabadidőmbeh. Horgászatot iskedvelem ha vanidőm akkor megyek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 14:28:45