Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 686 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Erzsó
50 éves
Nyíregyháza

Akármit irhatunk ide!!!! Ismerj meg!!! A személyes találkozás híve vagyok! Igényes, ápolt férfit keresek, tartós kapcsolatra!!!
Ari2016
73 éves
Nyíregyháza

SZERETEM DUPLÁN SZERETNI AZT AKI ENGEM SSZERETT.AKTIV KREATIV POZITIV GONDOLKODÁSU VAGYOK,SZERETEM A VIRÁGOKAT. LÉGY TE IS HASONLÓ ÉS ÖRÜLJ MINDEN KIS JÓNAK.
Beáta
29 éves
Nyíregyháza

Sziasztok. Keresem a korban hozzám illő társat komoly kapcsolat céljából. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan.
Judit
48 éves
Nyíregyháza

Imádok táncolni, mert feloldódom benne. Tánc közben valódi önmagam lehetek... Olyan NŐ, akit nem érdekelnek a szabályok, akivel nem könnyű, de megéri lépést tartani. Humanista, anarchista, őszinte nő vagyok. Szeretem az embereket, gyűlölöm ha szabályokat akarnak rám kényszeríteni. A közös...
Annamária
46 éves
Nyíregyháza

Barátságos és nyitott ember vagyok. Könyvelőként dolgozom. Hétvégente kirándulok. Ha meg akarsz ismerni csak írj és kérdezz bátran. Puszi.
Magdolna
52 éves
Nyíregyháza

Szimpatikusnak mondott,egyszerü,de igényes vagyok.Szeretetre,megértésre,harmóniára vágyom egy hozzám hasonló testalkatú(magasság,súly),lehetőleg lakóhelyem,és vonzáskörzetében élő úriember személyében.
Maresz62
58 éves
Nyíregyháza

Nyíregyházán élek.Ismerkedés céljából vagyok itt :-) Légy a társam, barátom, és mindenben partner....
Ildikó
42 éves
Nyíregyháza

Sziasztok!Családcentrikus,vidám,őszinte,belevaló társat keresek,amilyennek én is tartom magam.Nincs ideálom,de számomra fontos az intelligencia és hogy a férfi, igazi férfi legyen,ne "papucs"."Szórakozni"vágyó egyének,kerüljenek!Írhatnék még sok dolgot,amelyek fontosak...
Mónika
35 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolatot keresek , elváltam és van egy 10 éves lányom, egyedül élek. Nem szeretek írogatni , én a személyes találkozások híve vagyok. Képeket sem küldök csak úgy akárkinek ennek tudatában ha így is tetszem keress bátran szép napot
Erzsébet
58 éves
Nyíregyháza

Temperamentumos, igényes, vidám Nő vagyok.Hagyományos értékrendet képviselek munkámban,életvitelemben.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Ferenc
55 éves
Nyíregyháza

Remek humorral megáldott, mókás férfi vagyok. Nincs fehér lovam és nem vagyok herceg. Nem költözöm hozzád, de örömöt és boldogságot tudok adni.
Gábor
33 éves
Nyíregyháza

"Tervezd meg a jövődet, de csak ceruzával!" (Bon Jovi) Jól szituált, család centrikus, humoros, egyben komoly gondolkodású férfi vagyok. Türelmes, néha kicsit nehéz, de nem reménytelen a természetem, ami a bika csillagjegyűekre igaz is. Szeretem forró, kellemes aromájú kávékat, mely te...
Peti
28 éves
Nyíregyháza

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy Pesten járok az Állatorvostudományi Egyetemre. Szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálo...
László
55 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetet, a társoságot. Magamat egy vidám, pozitív gondolkodású embernek tartom. Jelenleg a munkám miatt Nyíregyháza és Budapest között ingázok. Nyíregyházáról és környékéről komoly kapcsolatot céljával szeretném megtalálni a másik felem. Írj bátran, lehet épp egymásra várunk!
Béla
65 éves
Nyíregyháza

Szia Béla vagyok 65 éves Nyiregyházán lakom özvegy tartós kapcsolatot keresek Többit személyesen elmondom
Levente
46 éves
Nyíregyháza

Keresem társamat akivel megoszthatom örömömet , .bánatomat . Utazzunk ,éljünk, nevessünk., szeressünk .
Szabolcs
29 éves
Nyíregyháza

Szia Egyenlőre csak ismerkedem , utána bármi kialakulhat :D Szeretem az állatokat, egy két sportot , ha szimpatikusnak találsz írj :D
Pali
65 éves
Nyíregyháza

"Tényleg csak pár centire vagyunk a semmitől ide, Milliárd fényév a mindenség, Innen is látszik,milyen szép. Magyarázd,érezze rajtad meg,hogy neki Te leszel az az egy,s ha nem is hozol le egy csillagot,sokról mutatod meg,hol ragyog."
István
32 éves
Nyíregyháza

Az ember akkor a legmagányosabb, amikor sokan vannak körülötte, de nincs ott az az egy, aki benne van minden csöndben.
Istvan
55 éves
Nyíregyháza

Tartos kspcsolathoz keresek egy nyugodt es hazias not.kereskedelemben dolgozo vallalkozo vagyok.a vegzettsegem:kozgazdasz


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2020-08-11 14:37:06