Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 546 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Erzsébet
66 éves
Nyíregyháza

Vidám, optimista természetű vagyok, hasonló beállítottságú társat keresek.Remélem megtaláljuk egymást.
Éva
56 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Judit
40 éves
Nyíregyháza

Mosolygós,életvidám ember vagyok! :-) A többi kiderül majd a beszélgetések során!Rólam is,rólad is!
Julianna
68 éves
Nyíregyháza

Szép napot kedves társkereső barátaim! Társamat keresem , a siker reményében regisztráltam az oldalon. Keresem párom, akivel nyugodt, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban élhetnénk. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Őszinte és hűséges partner...
Ágota / n.t.k./
49 éves
Nyíregyháza

Ez jó! Ha pozitívumokat írok,akkor beképzelt vagyok! Ha negatívumokat,akkor nincs önbecsülésem! A külső adottságaim leírtam a regisztrációkor.A belsőm hmm....,kinek ilyen, kinek olyan. Olvasgattam mielőtt regisztráltam. Naná, hogy az ellenkező neműeket! Nem szeretik a kép nélkülieket és az...
Nari
26 éves
Nyíregyháza

:-) What a wicked game you played to make me feel this way What a wicked thing to do to let me dream of you What a wicked thing to say you never felt this way What a wicked thing to do to make me dream of you
B
46 éves
Nyíregyháza

Nem a herceget várom..én sem vagyok királylány. Legyél vidám természetű,hisz a humor sok nehézségen átsegít, legyél sportos, a káros szenvedélyeket hagyd másnak. Ha gondolod, írj rám..
Ildikó
55 éves
Nyíregyháza

Szeretni és szeretve lenni. A személyes találkozás híve vagyok. Jelenleg lejárt az előfizetésem
Edit
63 éves
Nyíregyháza

Nyított, vidám természetű dinamikus vagyok. Hazugság mentes igaz, őszinte embereket tudom elfogadni. A sorsfordító nehéz dolgokért is hálás vagyok. Aszépség mulandósága elé helyezem a jóság maradandóságát.
Kati
59 éves
Nyíregyháza

SZeretem a szabadságot, de 1 biztos pont kell az életemben. A FÉRFI legyen társaságszerető, okos, természetes, kalandvágyó, szeresse a függetlenséget.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Ricsi
25 éves
Nyíregyháza

Sziasztok. Egy kedves, vidám, jó humorú srác vagyok. Szeretek focizni, meccsre járni,kirándulni, jókat beszélgetni, sétálni,moziba menni.
Quasimodo
63 éves
Nyíregyháza

Szeretnék még együttműködni egy egyszerű, kedveskedni tudó, normál, vagy enyhén molett testalkatú Hölggyel(gyerek léte, ill. mumkahely, lakás hiánya nem akadály!). Én adok 99%-ot, Te pótolj bele 1%-ot, s így leszünk önmagunk számára 100%! Önálló vállalkozó vagyok, de nincs motiváció! Segítsd maga...
Gergely
36 éves
Nyíregyháza

Szeretek jó időben sétálni,kerékpározni,futni és kirándulni.Hasonló érdeklődésű lányokkal ismerkednék. :)
Attila
49 éves
Nyíregyháza

Hagyományos értékrend szerinti kapcsolatot keresek. Átlagos életet élek de ha átlagon felülit szeretnél faragni belőlem, akkor azt lehetőleg ne egy életlen szekercével, ha kérhetném :).
Krisztián
35 éves
Nyíregyháza

"Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat; akkor ő lesz a jövőd." Őszinte rendes srác vagyok,de ismerj meg és megtudod!
Attila
54 éves
Nyíregyháza

Igényes, absztrakt humorú, utazást, sportot kedvelő férfi keresi csinos, érzéki, temperamentumos hölgy ismeretségét.
György
64 éves
Nyíregyháza

Üdvözlök minden társkeresőt. Tartós kapcsolatra keresek lehetőleg 50-60 év közötti,átlagos testalkatú hölgyet.
Gyuszó
35 éves
Nyíregyháza

"Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk, mert különben félő, hogy meghalunk, anélkül, hogy nevettünk volna." "La Bruyére"
Domino88
30 éves
Nyíregyháza

Társat keresek egy életre. Olyan nőt aki mellett végre tervezetek jövőt. Nem vágyom sehová sem vezető kalandokra.
Roland
40 éves
Nyíregyháza

Szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol a Carpe Diem valódi jelentése érvényesülni tud. Én olyan ember vagyok, akit minden állat szeret és magam is nagy állatbarát! A keresési paramétereimre legyetek tekintettel Kedves Hölgyeim, amikor írtok nekem! Derűs társkeresést kívánok mindenkinek!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:32:06