Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 468 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Petra
43 éves
Nyíregyháza

Kedves Látogató! Egy mondat, ami a lényeg:A gyengeségem az erőm! De ebben a versben minden benne van: Jobbágy Károly Tanítás (Magyar) Aki szeret, annak varrd fel a szakadt gombját, mert könnyen meglehet, hogy felvarrja más. Aki szeret, annak hallgasd meg baját, gondját, mert...
Erzsébet
65 éves
Nyíregyháza

" Fordítsd az arcodat a Nap felé és minden árnyék mögéd kerül." Vidám és optimista vagyok, hasonló mentalitású, korban hozzám illő társat keresek.
Zita
45 éves
Nyíregyháza

Ismerj meg ha kíváncsi vagy rám.Beszéljünk kicsit. De igazából írhatunk ide bármit. Minden a személyes találkozáson dől el.
Éva
54 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Erika
53 éves
Nyíregyháza

Szeretném megtalálni a szerelmem , lelkitársam, barátom egy klassz férfi személyében!A többit bizzuk a szerencsére és a megérzéseinkre!
Julianna
67 éves
Nyíregyháza

Szép napot kedves társkereső barátaim! Társamat keresem , a siker reményében regisztráltam az oldalon. Keresem párom, akivel nyugodt, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban élhetnénk. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Őszinte és hűséges partner...
Böbe
34 éves
Nyíregyháza

Keresem azt, aki hasonlóan tökéletlen és spontán, mint én. ;-) Fontos számomra a megbízhatóság, a biztonság és a humor.
Nóra
61 éves
Nyíregyháza

Szeretném tartalmasan megélni az elkövetkező éveket! Egyedül élek, de nem vagyok magányos, csak egy megfelelő társ hiányzik az életemből, de nem mindenáron!!
Mangó
48 éves
Nyíregyháza

Empatikus,türelmes vagyok. Szeretek olvasni, szeretem a színházat,a jó filmeket. Szeretek kirándulni. Nem vagyok sportos alkat,de szeretem a természetet. Két gyermekem van, mindennél fontosabbak számomra.Keresem hozzám hasonló férfi társaságát.
Judit
39 éves
Nyíregyháza

Mosolygós,életvidám ember vagyok! :-) A többi kiderül majd a beszélgetések során!Rólam is,rólad is!


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

István
39 éves
Nyíregyháza

A hagyományos családmodellben hiszek. (akkor is ha nekem nem sikerült :) ) Fontosnak találom a megfelelő értékrendet...
Zsolt
42 éves
Nyíregyháza

Szia! Csak keresem a párom, egy életre... :) Őszinte, megbízható, hűséges, családcentrikus, lelkiismeretes, vidám természetű, komoly gondolkodású, de humort, mókát kedvelő. Nagyjából ezek a főbb jellemzőim. :) Imádok kertészkedni, bográcsozni, zenét hallgatni, kirándulni, meg még rengeteg minde...
Pál
46 éves
Nyíregyháza

Pál vagyok, Nyíregyházán élek. 2 éve elváltam azóta egyedülálló vagyok. Sofőrként dolgozom, szabadidőmben szeretek filmet nézni, kirándulni, csavarogni.Olyan nőt keresek aki komoly kapcsolatra vágyik. Szeretnék szeretni egy olyan nőt akiben végre megbízhatok.
László
53 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetet, a társoságot. Magamat egy vidám, pozitív gondolkodású embernek tartom. Jelenleg a munkám miatt Nyíregyháza és Budapest között ingázok. Nyíregyházáról és környékéről komoly kapcsolatot céljával szeretném megtalálni a másik felem. Írj bátran, lehet épp egymásra várunk!
Jani
34 éves
Nyíregyháza

"Senki nem engedhet ki másvalakit a ketrecéből, még egy oroszlánt sem. A lényeg az, hogy ne a rácsokat nézd, hanem nézz keresztül rajtuk! Mert ha csak a rácsokat látod, soha nem jutsz semmire, és egy szemernyi örömöt sem találsz majd az életben." William Wharton
Massbott
32 éves
Nyíregyháza

Aki igazán hisz önmagában: szerény. Nincs szüksége semmiféle külső megerősítésre. Inkább bírálja magát, semhogy dicsőítené. Miért? Mert tudja, hogy hiába jó - de nem egészen jó. Lehetne sokkal jobb is.
Roland
39 éves
Nyíregyháza

Nem hiszek ezekben a társkereső oldalakban. De jobb híján itt is jelen vagyok. Csak nézelődök... ismerkedek... egyelőre.
Tibor
52 éves
Nyíregyháza

Szeretném nem magányosan leélni az életemet. Igazi párkapcsolatot keresek, nem alkalmankénti együttlétet. Fontosnak tartom egymás kölcsönös megbecsülését, elfogadását, a kommunikációt, az egymáshoz tartozás érzését. Intelligens, tájékozott, humorkedvelő vagyok. Fiatal koromban rendszeresen sporto...
Gábor
29 éves
Nyíregyháza

Én nem vagyok a szőke herceg. Fehér lovam sincs, de még autóm sem. Van viszont buszbérletem. Nem élek kacsalábon forgó palotában, ahol szolgák egész hada szolgál ki. Egyedül élek, én takarítok, én mosok és még főzni is szoktam. Egész ehető. Még nem lettem rosszul a saját gyártmányú kajáimtól. Alb...
Tamás
26 éves
Nyíregyháza

Ugy gondolom beszelgetes alapjan ismerni meg egy embert, nem leiras alapjan. Komoly kapcsolat kereses celjabol regisztraltam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:24:52