Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 574 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Eszter
28 éves
Nyíregyháza

Hosszútávú, komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék megismerkedni valakivel, aki szintén erre vágyik, és lehet vele hosszútávon tervezni.
Éva
54 éves
Nyíregyháza

Sziasztok! Mivel nincs lehetőségem máshol ismerkedni, arra gondoltam, hogy itt adok egy esélyt a pártalálásnak. Számomra fontos a külső és a belső összhang, az, hogy egy férfi jellemében is férfi legyen, előzékeny, figyelmes, türelmes, tisztelettudó. Nem tartom magam igazán társasági...
Kata
45 éves
Nyíregyháza

Bármit is írok, úgyis a személyes találkozáskor derül ki, hogy milyen vagyok, működik-e a kémia, van-e kölcsönös szimpátia.
Andrea
42 éves
Nyíregyháza

Őszinte kedves 42 éves elvált nő vagyok egyedül nevelem a 9 éves lányomat. Egyenlőre tartós laza kapcsolatot keresek. Aztán ha jól alakulnak a dolgok továbbléphetünk.
Zzz
31 éves
Nyíregyháza

Egy élet is kevés arra, hogy megismerj valakit, hisz folyton változunk, változtatnunk kell. :-) Egy hozzám hasonló gondolkodású, értelmes srácot keresek, aki társam tud lenni az élet jó és rossz pillanataiban egyaránt....
Ildikó
51 éves
Nyíregyháza

"A boldogság az, amikor este nem akarsz elaludni, mert a valóság végre szebb, mint az álmod." Hosszú távra tervezek!!!
Julianna
68 éves
Nyíregyháza

Szép napot kedves társkereső barátaim! Társamat keresem , a siker reményében regisztráltam az oldalon. Keresem párom, akivel nyugodt, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban élhetnénk. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Őszinte és hűséges partner...
Éva
56 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Irénke
72 éves
Nyíregyháza

Fiatalos, igényes külsővel,nagy empátiával, érzelmi gazdagsággal keresem hasonló társamat. Özvegy vagyok 2 gyermekem van , de már saját életüket élik .Remélem megtalállak! Én hiszek a csodákban, mivel két ember egymásra találása mi más is lenne.
Maresz62
58 éves
Nyíregyháza

Nyíregyházán élek.Ismerkedés céljából vagyok itt :-) Légy a társam, barátom, és mindenben partner....


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Csaba
43 éves
Nyíregyháza

Kisztihand! Aktívan sportoló,ital és füstmentes pasas vagyok. Lételemem a Természet, akár télen, akár nyáron. Gyalogtúrák, snow és wakeboard, hegyi-le/fel kerékpározás,etc,etc. Kikapcsolódásként szívesen el-eljárok színházba, zenei fesztiválokra. Van egy komoly hibám; Motorozok... ...
Istvan
55 éves
Nyíregyháza

Kereskedelemben dolgozo vallalkozo vagyok 28 eve.vegzettsegem kozgazdasz.tartos kapcsolathoz keresek egy nyugodt,hazia not aki oszinte es egyenes
Peti
27 éves
Nyíregyháza

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy Pesten járok az Állatorvostudományi Egyetemre. Szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálo...
Gábor
31 éves
Nyíregyháza

Én nem vagyok a szőke herceg. Fehér lovam sincs, de még autóm sem. Van viszont buszbérletem. Nem élek kacsalábon forgó palotában, ahol szolgák egész hada szolgál ki. Egyedül élek, én takarítok, én mosok és még főzni is szoktam. Egész ehető. Még nem lettem rosszul a saját gyártmányú kajáimtól. Alb...
István
32 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Átlagos, hétköznapi pasi vagyok. Nincsenek nagy elvárásaim a jelöltemmel szemben. Legyen kedves, hűséges, megértő.
zoli
58 éves
Nyíregyháza

Peti
34 éves
Nyíregyháza

Megbízható és igényes srác vagyok. Csak lányokat keresek Nyíregyházáról és környékéről. Szabadidőmben sportolok, olvasok vagy csak élvezem a természet hangulatát.
Adsl549616
36 éves
Nyíregyháza

Mosolygos ám határozott tipus vagyok es szeretem néha ezt a nőben is. Humorosnak tartott celtudatos segítőkész
Béla
45 éves
Nyíregyháza

Nyiregyhàzán élek egyedul, van egy lânyom, êpitöiparban dolgozom. Szeretem a futbalt ês a szép autokat. Szabadidômben futni ês kirândulni szoktam.
Zsolt
47 éves
Nyíregyháza

Szia Kedves! Harmónia, szeretet, boldogság :) Ezt keresem és remélem itt sikerül majd megtalálnom. Lehet, hogy benned?!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2020-01-28 10:32:43