Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 876 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Renáta
31 éves
Debrecen

Szia!Mások szerint egy kedves és jó lelkű, vidám lány vagyok. Szeretem a humort, imádok nagyokat nevetni és még jobban szeretek örömöt szerezni másoknak, legyen az akár egy kedves szó ...máris jobb tőle a napom!De persze komoly helyzetekben is lehet ram számítani. Ide pedig tartós kapcsolat...
Gyöngyi
48 éves
Debrecen

Gyöngyi vagyok,48-éves Debreceni elvált hölgy.Ezúton keresem társam DEBRECENI MAGAS-ÁPOLT FÉRFI SZEMÉLYÉBE. 48-52-ÉVES KORIG!
Moncsi
39 éves
Debrecen

Az élet megtanított,hogy minden helyzetben helyt kell állnom, mindent meg kell tudnom oldani egyedül...Nem vagyok egy elveszett nő,de szeretnék már végre valakit,aki társ a hétköznapokban,akivel a csönd sem kínos,aki mellett igazán Nő lehetek....
Audrey
56 éves
Debrecen

Lendületesen, fiatalosan élek, minden helyzetben feltalálom magam. Nem viselem el a felszínességet, és a butaságot. A természetközeli életmód áll hozzám közelebb.
Kati
51 éves
Debrecen

Kos nő keresi a herceget a fehér lovon, a halászt, aki kifogta az aranyhalat, a lámpást birtokló es a Dzsinnek parancsoló személyt vagy csak egyszerűen egy FÉRFIT, aki megért, meghallgat, támogat és szórakoztat!
Zsuzsa
43 éves
Debrecen

Mindenki képes arra, hogy boldogtalanul éljen. A boldogsághoz azonban nagy bátorságra van szügség -az már nehéz feladat. Osho
Ari
49 éves
Debrecen

Szeretetet adó érzéki nő vagyok.Barátkozni,beszélgetni szeretnék,szimpátia esetén laza kapcsolat is érdekel.
Ili
65 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 63 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!
Piros
41 éves
Debrecen

Szeretem a vidám és őszinte embereket :-) Örülök ha értékelik a kedvesseget sokat szoktam nevetni nem vagyok nagy társaság rajongó de minden változhat:-)
Ildikó
38 éves
Debrecen

Család centrikus,vidám természetű,megbízható vagyok,és hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit keresek!Tartós kapcsolatot szeretnék, kalandok nem érdekelnek! :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Tamás
41 éves
Debrecen

Egyedülálló férfiként keresem a párom,megbízható család centrikus vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Bővebben majd levélben.
Dávid
20 éves
Debrecen

Szeretek a családdal barátokkal kirándulni, túrázni, sportolni . Szeretek ismerkedni új emberekkel És remélem hogy itt megtalálom a párom!
Gergő
31 éves
Debrecen

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak az autóinkkal, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek az üzletben, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak.. Szóval kicsit be kell segítenem a véle...
József12
60 éves
Debrecen

Keresek egy társat, aki hisz még az érzésekben, és nem hever romokban sem az élete, sem a lelke, képes szeretni és szeretetet kapni elfogytak a megírható leveleim!
Dániel
24 éves
Debrecen

Mit mondhatnék... büszke vagyok a munkámra, szeretek a barátaimmal időt tölteni, a keresztlányommal játszani, kedvemre való a beteges humor, a futás és néha egy jó sör. Ha meg szeretnél ismerni, dobj egy üzenetet!
Zoli
44 éves
Debrecen

Hello!Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek utazni,kirándulni,a természetet.Többet most nem írok magamról ha felkeltettem az érdeklődésed írj!
Mihály
43 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...
Sanyi
63 éves
Debrecen

Nyílt, következetes, barátságos. A problémákat gyorsan és rugalmasan igyekszem megoldani. Olyan Társat keresek, aki szint úgy mint én szereti az Életet, a természetet, a zenét a sportot, a vidámságot, s szeret jókat enni.
Ferenc
57 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Zoli
41 éves
Debrecen

Zoli vagyok. 41 éves, független, jó humorú férfi. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Bővebben, majd inkább személyesen.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:21:29