Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 918 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Tünde
47 éves
Debrecen

Üdvözletem annak aki ezt olvassa es köszönöm az érdeklődést !! Egyedülálló nő vagyok akinek a gyermekei felnőttek es önálló életet élnek . Adok egy esélyt az oldalnak . Talán sikerül megismerni egy számomra értékes férfit. Magamról ..? Engem azt hiszem jobb megismerni , mint hogy ide írják...
Erzsébet
42 éves
Debrecen

Reálisan gondolkodó, egyszerű dolgozó nő, anya vagyok.Őszinte,közvetlen,diplomatikus társalgó,barát.
Anikó
67 éves
Debrecen

Keresem a társam, barátom, kedvesem és végleges párom , kölcsönös szimpátia esetén tartós kapcsolat reményében. Egyedül élek, szeretem a természetet, állatokat, a virágokat, a jó zenét és sok minden mást is ! Szeretnék egy jó kedélyű, ápolt ,kiegyensúlyozott partnert találni a szabadidőnk...
Hugika47
59 éves
Debrecen

Debrecenbe élek,egészségügyben ,dolgozom ,rák jegyben születetem, érzékeny ,szeretetet adni és kapni tudó hölgy ,vagyok.Fontos még számomra , a bizalom,őzsinteség, nyugalom, Szeretem a természetet a vidámságot ,humort nagyon szeretek tancolni .
Magdolna
53 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Zsuzsa
54 éves
Debrecen

Optimista, elégedett, az életeet élni szerető Nő vagyok. Mottóm "la vie est belle". Szeretem a zenét, táncot. A sport, mozgás nagyon fontos számomra.
Cecily
52 éves
Debrecen

Nagyon fontos számomra a humor, szeretek utazni, beszélgetni és még sok mindent. Nyitott vagyok de hagyományos értékrendekkel rendelkezem.
Reni
29 éves
Debrecen

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Saját korosztályomban keresgélek. Légyszíves tartsd ezt tiszteletben.
Moncsi
40 éves
Debrecen

Az élet megtanított,hogy minden helyzetben helyt kell állnom, mindent meg kell tudnom oldani egyedül...Nem vagyok egy elveszett nő,de szeretnék már végre valakit,aki társ a hétköznapokban,akivel a csönd sem kínos,aki mellett igazán Nő lehetek....


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Peti
37 éves
Debrecen

János
61 éves
Debrecen

Komoly kapcsolat reményében keresem társamat. Szeretek kirándulni, a természetben tölteni a szabadidőt.
th.zoltán
53 éves
Debrecen

Romantikus,domináns, még is nagyon érzéki férfi vagyok.Sajnos magányosan telnek napjaim. Keresem azt a hölgyet,aki odaado, szeret szorakozni,utazni és igazi kényeztetésre vágyik! ÍRJ BÁTRAN!!!
Jozsu
59 éves
Debrecen

Vidám természetű, sportos, független férfi vagyok. Szeretem a színházat, kulturális rendezvényeket.
József12
60 éves
Debrecen

Keresek egy társat, aki hisz még az érzésekben, és nem hever romokban sem az élete, sem a lelke, képes szeretni és szeretetet kapni elfogytak a megírható leveleim!
Lajos
41 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek. Hiszek a szerelemben, egy romantikus vacsorában. De nem hinném hogy itt találom meg.
András
37 éves
Debrecen

Egy életnek azok a legszebb évei, amelyeket még nem élt meg az ember. Talán igaz ez az idézet és vallom is.
Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Lénó
29 éves
Debrecen

Nem mindenki nyer a genetikai lottón, mint az olimpikonok, arra azonban mindenki képes, hogy világos célokat tűzzön maga elé és keményen dolgozzon azok eléréséért.
Mihály
43 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2018-09-24 12:05:04