Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1395 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Mira
47 éves
Debrecen

Sziasztok! Debreceni vagyok. Túl egy váláson és egy hosszabb párkapcsolaton, komoly kapcsolatot keresek. Én nem dohányzom, ezért olyan társat keresek, aki szintén nem cigarettázik. Vidám, figyelmes, őszinte, kedves nő vagyok, de ez úgy is akkor derül ki, ha megismerjük egymást. Szabadidőmben...
Anna
61 éves
Debrecen

Komoly párkapcsolatra törekszem. Romantikus alkat vagyok, az ilyen tartalmú filmeket szeretem a legjobban. Ezen kívül szívesen nézem a természet, és útleíró filmeket is. Szabadidőmben nyelvet tanulok, sétálok, kerékpározom, zenét hallgatok. Vidám alaptermészetű vagyok, a hasonló típusú emberek...
Ditti
33 éves
Debrecen

Hosszútávra keresem kedves, vidám családcentrikus párom. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, kerékpározni, olvasni.
Edit
27 éves
Debrecen

Kedves, őszinte lány szeretne ismerkedni. Hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk. Ha szimpi vagyok, írj nyugodtan. :-)
Marcsi
75 éves
Debrecen

Jó megjelenésű, rendezett körülmények között élő özvegy aszzony vagyok. Szeretek mindent, ami a hétköznapokat örömtelivé teszi. (séta, kirándulás,zene, tánc.) Én azt keresem aki hiányzik ha nincs mellettem! e-mail cimre tudok válaszolni.
Hajnalka
64 éves
Debrecen

60-éves vidám alaptermészetü vagyok sajnos az életben már nagyon sokat csalódtam még dolgozom egy idősek otthonában gondozonö vagyok keresem a párom egy nem italozo férfi személyében aki őszinte és tiszta szivü. A hátra lévő kis időmet szeretném már ugy leélni szeretetben megértésben. Szeretek...
Csilla
56 éves
Debrecen

Remélem valaki számára én vagyok a tökéletes nő.... Hogy ki az a valaki? Őt keresem... Nem egy éjszakára, nem futó viszonyra, hanem kapcsolatra.
Ariel
32 éves
Debrecen

Szia normális komoly nő vagyok,csak jó anyagi körülménnyel jelentkezzetek, ami egy igazi férfihoz illik hogy minden alapvető dolog megvan neki. És komoly husszútávu szeretettel tele kapcsi. Sajnos Nagyok az egényeim, semmibe nem szeretném hogy hiányt szenvedünk... A bóldogsághoz ez is kell..
Gyöngyi
64 éves
Debrecen

Mutatós külsővel rendelkező, diplomás, magára és környezetére igényes, rendezett anyagiakkal rendelkező egyedülálló nő vagyok aki csak komoly kapcsolatot keres hosszútávra, hasonló adottságokkal rendelkező sármos férfi személyében.
Krisztina
50 éves
Debrecen

Én úgy tudom elképzelni az életemet, ahogy a régiek, egy nő felnéz a férfira. A férfi a védelmező és a női lágyságnak még van értéke.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Sandor
58 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
Péter
31 éves
Debrecen

Hajj, pár sorban nem lehet ezt leírni. De a puding próbája az evés. Ugye ide egy frappáns és lényegre törő irodalmat kellene írni. És legyen benne humor is. Illetve azt, hogy miért is regisztráltam? Péter vagyok, Debrecenben élek és dolgozok. És az önéletrajz egyelőre itt be is fejeződött, mi...
Ferenc
61 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Andor
33 éves
Debrecen

Visszahúzódó pasinak tartanak sokan de igazából csak a sok munka az ami miatt nem vagyok sokat emberek között. Nem vagyok embergyűlölő nem kell félreérteni azonban jobb szeretem inkább kettesben megnézni a napfelkeltét mint hogy tumultusban legyek. Békés vagyok és kedves tiszelet és becsület ez ...
Attila
65 éves
Debrecen

Keresem párom akivel kellemesen eltölthetném szabadidőmet.Kellő ismeretség és kölcsönös szimpátia esetén,akármi is lehet.
Zsolt
46 éves
Debrecen

Sziasztok! Örülök ,hogy megnézted az adatlapom,ismerkednék korban hozzám illő független kedves őszinte hölgyel,tartós kapcsolat céljából.
Tibor
45 éves
Debrecen

Ez a rész a legnehezebb... Egy társat keresek. Valakit, aki legalább annyira szereti a humort, zenét, irodalmat,természetet, mint én. Van két fiam, akik nem velem élnek.
Zoltán
36 éves
Debrecen

Szeretnék olyan valakivel ismerkedni, akivel adott esetben lehet akár hosszú távra is tervezni. Olyat keresek, akivel kölcsönösen tiszteljük, támogatjuk, elfogadjuk egymást.
István
45 éves
Debrecen

Szia örülök, hogy itt vagy. Jó csapat játékos vagyok és égek mint a tűz. Egy olyan tündért keresek aki tényleg tud szeretni, hosszútávon. De ha már itt vagy te is ismerjük meg egymást személyesen, mert kell hozzá a kémia is. Ha te is úgy gondolod forrjon az a levegő. Puszi.
István
35 éves
Debrecen

Kedves , őszinte, hűséges barátnőm keresem. Nem vagyok híve a rövid kapcsolatoknak. Szeretném megtalálni azt a nőt, akivel igazán boldoggá tehetjük egymást. Én csak boldogságban akarok élni!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 01:41:14