Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1342 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Éva
35 éves
Debrecen

Bulizos talpraesett lány vagyok aki szereti az életet!
Erzsike
64 éves
Debrecen

Szeretek utazni, kirándulni, strandokra, fürdőkbe járni, imádom a Balatont. Vidám természetű vagyok, szeretek jókat nevetni, jókat enni, táncolni, nyüzsögni. Érzékeny ember vagyok, nem bírom elviselni az igazságtalanságot. Félek a magánytól és a kígyóktól. Az élmények fontosabbak számomra mint a...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Viki
38 éves
Debrecen

Zsuzsa
45 éves
Debrecen

Őszinte, hűséges megértő társat keresek. A személyes találkozásba hiszek. Komoly kapcsolatot keresek.
Anikó
35 éves
Debrecen

Szeretek spontán lenni. Szeretek táncolni. Szeretek beszélni. Szeretek hallgatni. És imádom a káposztasalátát!!!! :-)
Magányos szív
52 éves
Debrecen

Kedves, barátságos, érzelmekben gazdag,egyszerű, szolid nő vagyok. Egyik kedvenc idézetem: "Kezet csak megfogni szabad..Elveszíteni vétek...Ellökni átok...Egymásba simuló kezek tartják össze Az Eget s aVilágot." Várom bemutatkozásod.
Viki
46 éves
Debrecen

Viki vagyok kizàròlag Debreceni férfit keresek 55 ėves korig ....köszönöm
emese
39 éves
Debrecen

szívesen ismerkedem 30 év felettiekkel. nagyon barárságos és vidám lány vagyok és egy komoly párkapcsolatott szeretnék


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Endre
57 éves
Debrecen

Norbert
42 éves
Debrecen

Nem szeretek magamról írni , csak a személyes találkozásban hiszek , hiszen akkor dől el minden !
Péter
31 éves
Debrecen

Üdvözlet kedves Látogató! Péter vagyok, lakhelyem Debrecen. Miért vagyok itt? Mert szeretnék egy társat, egy partnert, egy kedves őszinte hölgyet találni, akivel közösen nincs olyan, hogy lehetetlen. És ezt egy életen át akár!
Zoltán
27 éves
Debrecen

Szeretnék Szeretni!!!:Pvalakit istenigazából nem hiszem hogy itt fogom megtalálni de kitudja semmi sincs kizárva pozitív ember vagyok pozitívnak születtem <3 puszi csók!;) :)))) Zoli
Tomi
42 éves
Debrecen

Szeretem a Sportot.Független egyszerű hölgyet keresek.Szeretek Utazni Olvasni.Nem Dohanyzok.Néha iszok alkoholt
Dávid
30 éves
Debrecen

Egy jó kedélyű, céltudatos ember vagyok, aki tiszteli a hagyományos értékeket, mindemellett küzd és bízva bízik :)
Csabi
41 éves
Debrecen

Sziasztok. Komoly kapcsolat megtalálása reményében regisztráltam be erre az oldalra. Őszinte, megbízható partneremet keresem.
István
59 éves
Debrecen

Személyesen szeretnem. Minden boldogít, ami Neked örömet okoz:) Szeretem a természetet , szeretek kirándulni. A többit inkább szóban :)
Zoli
38 éves
Debrecen

Sziasztok! Debrecenben élek és dolgozom, ismerkedni szeretnék. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen találkozom, a többi úgyis kiderül személyesen.
Béla
64 éves
Debrecen

Nem először vagyok itt, szeretném hinni, hogy utoljára. Alapvetően jól érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok az életemmel. Azaz majdnem....jó lenne valakivel újra megosztani, talán végre véglegesen... Keresem a társam, aki mellett jó nem csak elaludni, de felébredni is. Aki a barátnőm, a szere...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 15:35:36