Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1266 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Lona
57 éves
Debrecen

Egy életvidám, érzékeny nő vagyok. Szeretek kimozdulni és megismerni a világot. Olyan társat keresek, akivel ezt megtehetem.
Ildiko
57 éves
Debrecen

Nem az a fontos mit irok ide, bármit mondhatok magamról. Személyes beszélgetés, mindent elmond. Fontos a kölcsönös szimpátia, tolerancia.
Kati
56 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Zsofi
34 éves
Debrecen

Sziasztok! Beszelgetni vagyok fenn semmi tobb! Vagy ahogy alakul, de egyenlore csak beszelgetni. Koszonom a megertest!
Anikó Szilvia
39 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek Családcentrikus vagyok. Szeretek főzni és sütni. Kirándulni vagy a szabadban bográcsozni. Sokat beszélgetni és jókat nevetni. Ha szívesen megismernél bátran írj.
Rita
38 éves
Debrecen

Magamról túl sok mindent nem tudok mit írni szeretek ismerkedni otthonról kimozdulni bár ha lenne kivel jobb lenne szeretek moziba járni zenét hallgatni sétálni stb. meg leginkább jobban megismerni a másikat személyesen lehet
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.
Éva
64 éves
Debrecen

Vidám vagyok, szeretek utazni, új élményeket szerezni, hűséges és odaadó vagyok azzal, aki közel kerül hozzám és önzetlenül szeret.
ILDIKÓ-13
53 éves
Debrecen

vidám természetü,társaság szerető ,hölgy vagyok! Szeretek beszélgetni,nagyokat sétálni,keresek olyan férfit, akivel mindentéren jólérzem magam! Ha szimpatikusnak találsz irj! Köszi!


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Sanyi
63 éves
Debrecen

-Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A Nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni akarod? -Igen! – mondta a férfi. - Normál esetben, egyedülálló nőként, azt kérhetném a férfitől, amit egyedül nem tudok létrehozni, megélni, ...
Józsi
34 éves
Debrecen

Ne dohányozz! Én sem teszem. Inkább horkolj! Elviselem. :) Imádok ingben járni, de nem vagyok páva gyerek jó lenne már sétálni, csak egyedül nem szeretek... 198 cm magas vagyok. Neked nem fontos annak lenned. A csókodért le tudok hajolni. ;) Elsősorban debreceni lánnyal ismerkednék.....
József
69 éves
Debrecen

Egy laza kapcsolatból bár mi is lehet, csak legyen "egy húron pendülés"!Nyugdij mellett dolgozom, könyvvizsgálok, igazságügyi könyvszakértek. Nem akarok összebútorozni senkivel, de egy társ jól jönne...Őt keresem!
Ferenc
44 éves
Debrecen

Tartós kapcsolatra keresem nyitott gondolkodású páromat . Szeretek főzni, utazni, túrázni a hegyekben! Ha felkeltettem érdeklődésed írj bátran!
Csabi
41 éves
Debrecen

Sziasztok. Komoly kapcsolat megtalálása reményében regisztráltam be erre az oldalra. Őszinte, megbízható partneremet keresem.
Szilárd
39 éves
Debrecen

Azt hiszem, sikeresebb lehet a párkeresésünk, ha te írsz elsőként, mintsem fordítva. Egyszerű lélek vagyok, hasonló párt, illetve társat keresek. Egészségtudatos, jólnevelet, erkölcsös nővel barátkoznék, ismerkednék, életkortól függetlenül, tartós, hosszútávú, komoly párkapcsolatot keresve. Átlag...
Zoltán
39 éves
Debrecen

Debreceni őszinte, kedves, srác vagyok. Társam keresem, akár egy életre. Akiben megbízom, és elfogad olyannak amilyen vagyok. Ha többet szeretnék megtudni kérlek írj.
Norbert
42 éves
Debrecen

Nem szeretek magamról írni , csak a személyes találkozásban hiszek , hiszen akkor dől el minden !
Zoli
33 éves
Debrecen

Milyen a személyiséged?: 70% introvertált; csapatban: 50% palánta 50% serkentő; Az életstílusod?: 3 hetet külföldön melózom mostanában észak és nyugat Európában ,1 hetet maszek melóimmal haladok otthon Mitől vagy különleges?: nem nyavalygok. Mi fontos számodra? Úr lenni a pokolban is. ...
Andris
47 éves
Debrecen

Határozott egyéniség vagyok.Egyenlőre csak ismerkedem.ha másra kíváncsi vagy, ismerj meg!!!!!!!!!!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 09:24:17