Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 955 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Pici71
47 éves
Debrecen

Társat keresek. Szeretem a természetet.Jó érzés sétálni az erdőben.. Szeretek sokat beszélgetni,számomra nagyon fontos a pontos jó kommunikáció. Igyekszem nyitott lenni a világra és az emberekre. Nem elsődleges a külső ha szimpatikus Valaki és jól megértjük egymást.
Henrietta
30 éves
Debrecen

Kedves,őszinte lány vagyok, aki szeret kirándulni, és pozitívan látja a világot :-). Komoly kapcsolatot keresek, valakit akivel jót lehet beszélgetni, vagy éppen jókat lehet hülyéskedni
Anita
30 éves
Debrecen

Kicsit zárkózott ember vagyok,de ha megvan a kölcsönös szimpátia el tudom engedni és nyíltabbá válok. Büszke vagyok a kitartásomra,amiket eddig elértem életem során. Könnyen tudok alkalmazkodni,de ami nem tetszik , azt nem rejtem véka alá.
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Aniko
37 éves
Debrecen

„Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is, én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök se vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot se tűrök el, jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek.” ☺ Olyan...
Ilona
58 éves
Debrecen

Szerintem ami kell egy jó kapcsolathoz! A jó kapcsolatok nem csak úgy maguktól alakulnak ki. Sok idő, türelem és két ember kell hozzá, akik őszintén együtt akarnak lenni!
Kaname Chidori
30 éves
Debrecen

Furcsa, több ezer Emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az Életünket Hála a jelenlegi világnak nem nagyon hiszek ebben, de próbálom nem elveszíteni a Reményt.
Ani
41 éves
Debrecen

Szia! Én egy romantikus, őszinte ember vagyok és ilyen társat keresek. Ha ilyen vagy akkor várom, hogy meg ismerjelek.
Aniko
75 éves
Debrecen

Hű társat keresek. Ha tetszik a fényképem, irj bátran. Csak korban hozzám illők irjanak. Hobbim: olvasás, TV, és számitógépezés.
Irmus
50 éves
Debrecen

Mindig mosolygós. Igazi NŐ! Aki most is egész, de akkor lesz igazán teljes, ha ott tündökölhet a megfelelő ember oldalán! :-)Egy valódi meghitt kapcsolatban nem őrizzük meg a függetlenségünket, hanem vállaljuk az...


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

László
63 éves
Debrecen

Öszinteség...ez azt hiszem mindent elmond rólam...tiszta egyenes nyílt beszéd híve vagyok...mások érzelmeivel érzéseivel való visszaélés távol áll tőlem...
László
50 éves
Debrecen

Ide mit lehet írni, messziről jött ember azt mond amit akar.A toll fog, a papír meg állja.Majd a személyes ismerkedésnél kiderül.
Tamás
22 éves
Debrecen

Szia! Végzős egyetemista vagyok. Szeretek sportolni (jelenleg cross-fit-ezek) és imádom az állatokat (van egy kis bolognese kutyám). Hobbim a munkám: programozás. Imádom benne a kihívásokat, az állandó fejlődési lehetőséget. Zenefüggő vagyok (sosem telik el úgy nap, hogy legalább 1 órát ne c...
Józsi
32 éves
Debrecen

Szeretem: állatok,finom ételek-italok, sok alvás, olvasás, jó filmek, tartalmas beszélgetések, koncertek, séta, biciklizés, plusz ami nem jutott eszembe... Nem szeretem: dohányzás, Barátok közt, Mónika show, koránkelés, horror filmek, hazug emberek plusz ami nem jutott eszembe... :)
Imre
42 éves
Debrecen

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen az oldalon. Keresem társam egyszerű, szolíd nő személyében.
Thomass
36 éves
Debrecen

Kit keresek:A külső megfog, a belső megtart! Tehát legyél: szép, őszinte, kedves, barát és társ egyben :-)
Zsolti
28 éves
Debrecen

Szia,Ha szimaptikusnak találsz és komoly kapcsolatot keresel akkor írj rám és ismerj meg, további vidám napot
László
45 éves
Debrecen

Kedves látogató! Egy fénykép, egy adatlap nem adja vissza valaki személyiségét, ehhez kell egy beszélgetés is amitől valósággá válik a másik ember.Beszélgessünk :).
Feri
54 éves
Debrecen

Aktív életet élő, romantikus,sportos mackó ismerkedne, randizna, szenvedélyesen szeretne! Következő ötven évre keresem szerelmemet nem feltétlenül Debrecenből aki még szeretne imádva lenni!!!
Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:23:39