Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1008 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Ilona
58 éves
Debrecen

Szerintem ami kell egy jó kapcsolathoz! A jó kapcsolatok nem csak úgy maguktól alakulnak ki. Sok idő, türelem és két ember kell hozzá, akik őszintén együtt akarnak lenni!
Zsuzsi76
42 éves
Debrecen

Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek. Szeretem a jó filmeket, a finom ételeket és a izgalmas könyveket.
Borka
52 éves
Debrecen

Ide írnom kellene magamról,de nem fogok :-) Ha megszeretnél ismerni . . írj,kérdezz . . ismerj meg! ;-)
Anita
27 éves
Debrecen

Mosolygós debreceni lány keresi komoly gondolkodású, de humoros párját egy életre szóló kaland reményében :-)
Renáta
41 éves
Debrecen

"Kikelet- minden levél megtalálja szél párját." Várom szél páromat, szeretnék szárnyra kelni-lelni. Üdv, Reni
Magdolna
56 éves
Debrecen

Üdvözöllek kedves látogató:-) Hogy milyen vagyok? Azt nem Én szeretném magamról elmondani:-) Ismerkedem ,barátkozom, s talán találkozom valakivel....
Judit
56 éves
Debrecen

Kedves, alkalmazkodó ember vagyok.Szeretnék egy olyan megbízható társra találni, akivel a szabadidőmet eltölthetem. Szeretek beszélgetni, színházba járni, kirándulni.
Tünde
47 éves
Debrecen

"Nem tudom (...), nem azért vannak-e kivilágítva a csillagok, hogy egy napon mindenki megtalálhassa a magáét." A kis herceg Nem vagyok előfizető.
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Dóra
45 éves
Debrecen

Kiegyensúlyozott, életvidám, igényes, őszinte, szenvedélyes. Azonos testi-lelki hullámhosszat keresek komoly, tartalmas, hosszútávú kapcsolatban.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Attila
48 éves
Debrecen

Keresem a párom, aki társam lenne, megértő, toleráns, és szerető partnerem lenne az elkövetkező években.
Imre Tamás
44 éves
Debrecen

Keresem a párom egy életre!Csak komoly kapcsolat érdekel!Nem hiszek a távkapcdolatban!Talán létezel!
Dani
25 éves
Debrecen

Szia! Nem egyszerű ismerkedni manapság. Hiszek abban hogy ez az oldal is egy lehetőség arra hogy új embereket ismerjek meg. Komoly kapcsolatot keresek, de nem minden áron. Gondolom eleged van azokból a srácokból akik 3mondat után a szokásos témára váltanak.. Ne aggódj, nem fogsz csalódni ;)...
Tibor
38 éves
Debrecen

Őszinte,megbízható, önzetlen 38 éves ffi vagyok.Vannak nekem is hibáim,mint bárki másnak.Szeretem a munkám,és vannak hobbiaim. Szeretem,ha egy nő,igazán nőnek érezheti magát mellettem.De ha tényleg kíváncsi vagy rám,akkor kezdjünk el ismerkedni,és meglátjuk,hogy egymást keressük-e.
Józsi
54 éves
Debrecen

szeretetre vágyó, család- és emberszerető, aktív, élelmes ember vagyok, (sajnos) igényes is.. úgy gondolom, hasonló életszemléletű Hölgy kell létezzen! meglátjuk.. Szeretek nagyokat utazni, Vidámságra, figyelemre, szórakozásra és.. szeretetre, sok-sok szeretetre vágyom.. Ezekhez keresek partnert....
Tibi
48 éves
Debrecen

Szia Szeretnék egy normális nővel megismerkedni aki szeretne komoly kapcsolatot. Vidám,mosolygós és őszinte férfi vagyok. Legyen szép napod Üdvözlettel Tibi
Pityu
35 éves
Debrecen

Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Lali
64 éves
Debrecen

Keresek egy egyszerŪ hölgyet kivel jobbà tennènk egymàs èletèt,szeretek strandozni,kerèkpàrozni,meg mindent ami jò,
Zsolt
39 éves
Debrecen

Őszintén meg valva még nem próbáltam ezt a formáját a pár keresésnek de remélem hogy ha másoknak sikerült így párt találni akkor nekem is sikerülhet.Röviden magamról,egy kedves odaadó,vicces srác vagyok aki komoly kapcsolatot keres.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:20:23