Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1010 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Borka
53 éves
Debrecen

Ide írnom kellene magamról,de nem fogok :-) Ha megszeretnél ismerni . . írj,kérdezz . . ismerj meg! ;-)
Juditta
32 éves
Debrecen

32 éves vagyok, azért regisztráltam, mert ismerkedni szeretnék. Rövid kalandra vágyók nálam ne jelentkezzenek! Legkedvesebb időtöltésem a madarászat. Szeretek túrázni, kirándulni, szeretek értelmes és intelligens emberekkel beszélgetni, viszont nem kedvelem az öntelt, pénzéhes, sznob férfiakat.
Zsu
33 éves
Debrecen

Álmodozó, független, szabad egyéniség vagyok. Kedvelem a régi értékrendet. Szeretek elmélázni a világ kis és nagy dolgain. Leginkább a természetben levés, és a sportolás derít jó kedvre. Kedvelem ha egy könyvet bújhatok legalább egy fél napig, ha láthatok egy sokatmondó filmet, ha muzsika szól,...
Zsuzsi76
42 éves
Debrecen

Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek. Szeretem a jó filmeket, a finom ételeket és a izgalmas könyveket.
Krisztina
46 éves
Debrecen

Olyan partnert keresek, akivel tartalmasan lehet beszélgetni, jókat lehet nevetni, és kölcsönös a bizalom. Nem játszom meg magam, határozott vagyok, és ezt várom el a társamtól is. Szeretnék minél több dolgot látni, megismerni, megtanulni, és ezt megosztani valakivel. Úgy gondolom , kedves, és...
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Gyöngyi
41 éves
Debrecen

Személyes talàlkozasban hiszek, életvidam,mosolygós nő vagyok. Ismerjedjünk, beszélgessünk...:-)
Zsuzsi
54 éves
Debrecen

Fiatalos, optimista, kialakult értékrendű, megbízható, jó empatikus képességekkel rendelkező, kreatív nő vagyok, aki észreveszi a mindennapok apró örömeit, csodáit. Derűvel tölt el, ha a férfi kellemes társaság és hűséges, megértő társ.
Zsuzsa
43 éves
Debrecen

Debrecenben élek, kislányommal Egy alapítványnál dolgozom, adminisztratív munkakörben. Elváltam. Komoly kapcsolatot keresek.
Ilona
49 éves
Debrecen

...Nem igazán szeretnék írni ide semmit, aki szeretne majd velem ismerkedni, annak majd többet is elárulok magamról! Ha szimpatikus vagyok számodra kérlek írj!


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Zoli
39 éves
Debrecen

Komoly és tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy még van az a nő aki hűséges, kedves, őszinte és képes szeretni. Autóértékesítőként dolgozom, beszélek idegen nyelvet is anyanyelvi szinten. Hobbim az autók, szeretek kirándulni és túrázni. Káros szenvedélyektől mentes életet élek.
Dezső
27 éves
Debrecen

Sziasztok! A nevem Dezső,27 éves vagyok. Azért regisztráltam,hogy megtaláljam azt a lányt/nőt akinek olyan fontos lennék,mint amiyen ő nekem. Komoly,tartós kapcsolatot szeretnék mindenképp. Néhány apróság rólam: Szeretek a szabadban időt tölteni mint például kerózni vagy kirándulni. A főzés...
Péter
47 éves
Debrecen

Epekedve keresem kedvesem, mert nejem fejvesztve elment. S nekem e helyzet nem felel meg. Lehetsz velem kedves, de ne feledd, lelkem sebes, engem te meg ne keverj!
Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Mihály
44 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...
Béla
40 éves
Debrecen

Hobbim a sport (mindenféle sport.)és a vezetés.(már ha van mit.)A lényeg ennyi,többet majd személyesen.
Krisztián
33 éves
Debrecen

Lányok írjatok bátran. Tartós kapcsolatot keresek Debrecen és környékéról. Ideálom nincs csak legyél humoros és érsd a viccet.
Gyula
54 éves
Debrecen

Általában vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni már mikor van rá időm. Most röviden ezt tudom írni.
Dani
26 éves
Debrecen

Szia! Nem egyszerű ismerkedni manapság. Hiszek abban hogy ez az oldal is egy lehetőség arra hogy új embereket ismerjek meg. Komoly kapcsolatot keresek, de nem minden áron. Gondolom eleged van azokból a srácokból akik 3mondat után a szokásos témára váltanak.. Ne aggódj, nem fogsz csalódni ;)...
Csaba
30 éves
Debrecen

Sziasztok Csaba Vagyok! Aki Meg akar ismerni azzal úgyis találkozok személyesen! Köszönöm hogy végigolvastad!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:30:57