Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1239 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Márti
61 éves
Debrecen

62 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek, szeretek főzni, sütni a tisztaságot, alkalmazkodó típus vagyok, szerényen élek. Nem érdekel a pénz, vagyon megértésre és szeretetre vágyom. Nem szeretem a titkolózást és hazugságot.
Anikó Szilvia
39 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek Családcentrikus vagyok. Szeretek főzni és sütni. Kirándulni vagy a szabadban bográcsozni. Sokat beszélgetni és jókat nevetni. Ha szívesen megismernél bátran írj.
Szilvia
35 éves
Debrecen

Keresem a párom aki őszintén tud szeretni hűséges romantikus és aki csak komoly kapcsolatot keres és 35 évnél nem idősebb!
Icu
45 éves
Debrecen

Tartós kapcsolatot szeretnék. Komolyan gondolva,de tele életvidámsággal megélve. Pest megyei vagy Budapesti esetleg Debreceni ideális spirituális társam szeretném megtalálni.
Alma
49 éves
Debrecen

A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig az ki téged is szeret. Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok.
Hajnalka
63 éves
Debrecen

60-éves vidám alaptermészetü vagyok sajnos az életben már nagyon sokat csalódtam még dolgozom egy idősek otthonában gondozonö vagyok keresem a párom egy nem italozo férfi személyében aki őszinte és tiszta szivü. A hátra lévő kis időmet szeretném már ugy leélni szeretetben megértésben. Szeretek...
Timea
46 éves
Debrecen

Szeretnék szeretni,és szeretve lenni! Talán még van esély párt találni,aki úgy fogad el ahogy vagyok.
Réka
26 éves
Debrecen

Szia! Örülök, hogy megnézted az adatlapomat. Bármit mondhatnék magamról, de meghagyjom neked azt hogy kialakíts rólam magadnak egy véleményt.
Emese
46 éves
Debrecen

Szeretem a természetet, a humor mellett jól megfér nálam a komoly beszélgetés. Vidám alaptermészetű vagyok, szeretem az embereket, szeretek segíteni nekik, akár úgy is,ha nem kérik, de nem szeretem ha megpróbálnak kihasználni. Elvált vagyok, gyerekeimmel élek, van egy kutyám. Sokféle zenét...
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Józsi
34 éves
Debrecen

Ne dohányozz! Én sem teszem. Inkább horkolj! Elviselem. :) Imádok ingben járni, de nem vagyok páva gyerek jó lenne már sétálni, csak egyedül nem szeretek... 198 cm magas vagyok. Neked nem fontos annak lenned. A csókodért le tudok hajolni. ;) Elsősorban debreceni lánnyal ismerkednék.....
Norbert
41 éves
Debrecen

Nem szeretek magamról írni , csak a személyes találkozásban hiszek , hiszen akkor dől el minden !
Balázs
28 éves
Debrecen

Sziasztok! :) Először is azt szeretném tisztázni hogy én nem a "csajomat" keresem hanem a PÁROMAT. Egy olyan lányt akivel őszintén, nyíltan lehet beszélgetni, aki mellett boldognak érezhetem magam, mert tudom hogy ott van nekem. Nincs kocsim, sem a legújabb Iphone-on, nem menőzök az...
Csabi
38 éves
Debrecen

Ambiciózus vagyok,Szerettem a Természettet!Szerettek Sétálni Kerékpározni! Szeretek Pingpongozni 😊
Péter
30 éves
Debrecen

Üdvözlet kedves Látogató! Péter vagyok, lakhelyem Debrecen. Miért vagyok itt? Mert szeretnék egy társat, egy partnert, egy kedves őszinte hölgyet találni, akivel közösen nincs olyan, hogy lehetetlen. És ezt egy életen át akár!
Attila
47 éves
Debrecen

Sokat dolgozom De sokat is keresek Ismerkedésre kevés időm van Férfias férfi vagyok Kedves odaadó lány ismeretséget keresem Aki akar hozzam is koltozne
Sandor
57 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
István
65 éves
Debrecen

Keresem azt a hölgyet, akivel a további éveimet boldogságban tudom élni. Bízom abban, hogy együtt könnyebb és szebb lesz. Remélem, hogy minél hamarabb bekövtkezik számomra a változás. Szeretetet adok és várok tőled.
Attila
49 éves
Debrecen

Keresem a párom, aki társam lenne, megértő, toleráns, és szerető partnerem lenne az elkövetkező években.
Atis
46 éves
DebrecenSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2020-09-20 03:27:25