Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1184 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Erika
45 éves
Debrecen

Én egy komoly gondolkodású,őszinte ember vagyok aki nyitott,vidám természetű ambicíózus.Egy olyan férfit keresek aki komoly kapcsolatra vágyik és hasonló gondolkodású.
Tünde
57 éves
Debrecen

Fiatalos, kedves, humoros, 50-es nő vagyok, szeretnék barátokat találni. Szeretek, kerékpározni, kirándulni, imádom az állatokat.
Enikő
44 éves
Debrecen

Életvidám, mosolygós nő vagyok, a 10 éves lányommal élek. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Egy társat, aki megbízható, vidám, őszinte.
emese
38 éves
Debrecen

szívesen ismerkedem 30 év felettiekkel. nagyon barárságos és vidám lány vagyok és egy komoly párkapcsolatott szeretnék
Gyöngyi
63 éves
Debrecen

Mutatós külsővel rendelkező, diplomás, magára és környezetére igényes, rendezett anyagiakkal rendelkező egyedülálló nő vagyok aki csak komoly kapcsolatot keres hosszútávra, hasonló adottságokkal rendelkező sármos férfi személyében.
Magányos szív
51 éves
Debrecen

Kedves, barátságos, érzelmekben gazdag,egyszerű, szolid nő vagyok. Egyik kedvenc idézetem: "Kezet csak megfogni szabad..Elveszíteni vétek...Ellökni átok...Egymásba simuló kezek tartják össze Az Eget s aVilágot." Várom bemutatkozásod.
Anita
48 éves
Debrecen

Találjuk meg egymásban az igazi Partnert, jó barát és bizalmasunkat! Legyünk az Élethez Egymás cinkos-, öröm- és bajtársai! :-) Legyen a mottó: szenvedély, érzelem, őszinteség, bizalom, jó kedv, levegőn lét, hobbi sport:...
zsuzsi
44 éves
Debrecen

Kati
55 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Marcsi
48 éves
Debrecen

Szia! Marcsi vagyok 45 éves és Debrecenben élek. Életvidám embernek tartom magam szeretek jókat beszélgetni, nevetni, humort nagyon értékelem. Szeretek minden földi jót egészséges mértékkel! Viszont nem szeretem a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket. Futó kalandokba nem bocsátkozok!...


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Dániel
35 éves
Debrecen

Sportos egyedülálló, igényes férfi vagyok. Szeretek kirándulni, sportolni, aktívan kikapcsolódni.:)
Péter
43 éves
Debrecen

Kevés a szabadidőm, ezért regisztráltam az oldalra, hátha itt sikerül megtalálni az igazit :) Hasonló értékrendet valló partnert keresek. Szeretem a prózai színházi előadásokat, zenei fesztiválokat, könnyű- és komolyzenei koncerteket (kivéve metál), színvonalas mozifilmeket és sorozatokat (kivéve...
István
30 éves
Debrecen

Szeretem a társasjátékokat, a filmeket, animéket, a sportot, testmozgást, a mély beszélgetéseket. Hasonló érdeklődési körökkel rendelkező hölgyet keresek.
Géza
28 éves
Debrecen

Nem vagyok tökéletes, de keresem azt a nőt, aki elfogad olyannak amilyen vagyok! Van egy fiam, akihez nagyon ragaszkodom. Szeretek sportolni, focizni. Őszinte és hűséges típus vagyok!
Martin
28 éves
Debrecen

Sziasztok! Vicces, megbízható embernek tartom magam, könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel. Amennyiben szeretnél többet is megtudni rólam, beszélgessünk egy jót :)
István
65 éves
Debrecen

Keresem azt a hölgyet, akivel a további éveimet boldogságban tudom élni. Bízom abban, hogy együtt könnyebb és szebb lesz. Remélem, hogy minél hamarabb bekövtkezik számomra a változás. Szeretetet adok és várok tőled.
Sándor
30 éves
Debrecen

Sok társekereső oldalt próbáltam már, de eddig mind csalódást okozott. Komoly kapcsolatot keresek, nem kalandot. Remélem ez lesz hely ahol rá is találok. Őszinte, megbízható, hűséges embernek gondolom magam, és ha sikerül jobban megismerkednünk tapasztalni is fogod.
Gyuszko
62 éves
Debrecen

Főállásban dolgozom, elváltam, csak külön él? gyermekem van, keresztény vagyok, néha dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, testalkatom átlagos, elegánsan,sportosan,alkalomhoz illően öltözködöm, intenzív szexuális életet "élnék", modern gondolkodású vagyok. Őszinteségre,megértésre,köl...
Tibor
34 éves
Debrecen

Kérdezz nyugodtan! :) Őszinte embernek tartom, tartanak. Tényleg nem tudok mit írni igazán. Normalis beszélgetés es a többi kiderül.
Peti
39 éves
DebrecenSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 02:24:45