Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1027 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Ilona
49 éves
Debrecen

...Nem igazán szeretnék írni ide semmit, aki szeretne majd velem ismerkedni, annak majd többet is elárulok magamról! Ha szimpatikus vagyok számodra kérlek írj!
Marianna
40 éves
Debrecen

Egyszerű, kedves, barátságos nőnek tartom magam. Hasonló jó tulajdonságokkal rendelkező társat keresek.
Maya
72 éves
Debrecen

Igényes, őszinte, megbízható,toleráns, még dolgozó elvált nő vagyok. Keresem a harmóniára és az összetartozás érzésére vágyó társam.
zsuzsi
43 éves
Debrecen

Maya
54 éves
Debrecen

Debrecenben élek, tanár vagyok. Pár éve özvegy lettem, keresem a második esélyt a boldogságra....Csak Debrecenben élők írjanak, akik lezárták a multat, rendezett körülmények között élnek, és szintén tartós kapcsolat érdekli őket...:-)
Ircsi
58 éves
Debrecen

Keresem azt a férfit aki még hisz abban, hogy boldogok tudunk lenni. Őszinteség, bizalom nagyon fontos!!!!
Brigi
32 éves
Debrecen

Szia Kèrlek, ha egy èjszakàban gondolkodsz akkor ne is irj, Az idődet vesztegeted. Kizàrólag komoly kapcsolatot keresek.
Magdolna
53 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
Xenia
63 éves
Debrecen

Vigkedélyu;, romantikus, káros szenvedélyektol mentes, optimista. Termeszet-allatbarat, utazast kedvelo, Csak urak jelentkezese erdekel!
Aranka
70 éves
Debrecen

Önmagamra és Társamra igényes,rendezett körülmények között élő családcentrikus, rendszerető, házias, jó kedélyű, fiatalos megjelenésű, hölgy vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Györk
27 éves
Debrecen

Barátságos, közvetlen, elfogadó de komoly és ambíciózus végzös egyetemista hallgató vagyok. Introvertált vagyok de családcentrikus, és szeretem a társasági életet. Érdeklödésem széleskörü, gondolkodásom érett. Hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Fél életemet Svédországban éltem le, Debrecenben mi...
Thomass
37 éves
Debrecen

Harmincas, független, fiatalos, barátságos személyiség vagyok. Igényes értelmes partnert keresek, akivel lehet beszélgetni, közös programokat csinálni.
Roland
33 éves
Debrecen

Humoros vagyok, de mégsem humorista. Őszinte, de mégsem nyitott könyv. Maximalista, de mégsem fáradhatatlan. S kitudja még mi egyéb. Gyerünk, derítsd ki! :)
Gyuri
31 éves
Debrecen

Üdv neked látogató! Keresem utamhoz megfelelő társam, nincs semmiféle előfeltételem, csak hogy légy normális, és adj meg annyi tiszteletet, amennyit fordított esetben magadnak adnál :)
Attila
48 éves
Debrecen

Keresem a párom, aki társam lenne, megértő, toleráns, és szerető partnerem lenne az elkövetkező években.
András
41 éves
Debrecen

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni a barátaimmal, érdekel a keleti kultúra, és pár harcművészeti ágat is kipróbáltam.
Tibor
35 éves
Debrecen

Keresem a párom egy életre , aki olyan mint én jószívű kedves vidám és odaadó csak komoly kapcsolat erdekell
Krisztián
27 éves
Debrecen

Nincs sok minden amit leírnék, de ha személyesen találkozunk majd meg tudod hogy milyen vagyok. :)
Norbi
31 éves
Debrecen

Szia Norbi vagyok 31 éves!Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli
38 éves
Debrecen

Szia.Komoly kapcsolatot keresek.Olyat akivel vidám a kikapcsolódás,és jó élmény a közös élet építése.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:40:11