Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1150 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Xenia
64 éves
Debrecen

Vigkedélyu;, romantikus, káros szenvedélyektol mentes, optimista. Termeszet-allatbarat, utazast kedvelo, Csak urak jelentkezese erdekel!
Maya
55 éves
Debrecen

Debrecenben élek, tanár vagyok. Pár éve özvegy lettem, keresem a második esélyt a boldogságra....Csak Debrecenben élők írjanak, akik lezárták a multat, rendezett körülmények között élnek, és szintén tartós kapcsolat érdekli őket...:-)
Icus
38 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel leélhetem az életem. Amennyiben szimpatikus vagyok, írj bátran, a többi úgyis kialakul.
Szilvi
44 éves
Debrecen

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide Debreceni vagyok, és komoly kapcsolat érdekel Igy gondoltam hatha itt megtalálom a párom a 37-45 éves férfiak között😊😏
Marika
75 éves
Debrecen

Alapvetően vidám, rendezett körülmények között élő özvegy vagyok. Az oktatásban és a közigazgatásban dolgoztam, még most is vállalok feladatot. Kedvelem a természetet, szeretek kirándulni, utazni, színházba járni. Szívesen főzök. Nem jó egyedül. Szeretnék még szeretetet adni, és persze kapni is....
Andrea
40 éves
Debrecen

Andi vok! 38 éves telt alkatú komoly kapcsolatot keresek vidám természetű vaok.ha többet megszeretnel rólam tudni írjál rám.
Dóra
46 éves
Debrecen

Talán itt..keresem a testi-lelki társam, akivel megélhetem az élet csodáit. Minden téren rendezett körülményeim vannak, nem "mű", nem "hisztérikus". Jó intellektusú, jó humorú, kiegyensúlyozott, korrekt, szenvedélyes Nő vagyok.
Erika
52 éves
Debrecen

Olyan társat keresek, aki szerelmen, szeretőm, barátom, és lelkitársam tud lenni és arra törekszik, hogy boldog jövőt teremtsünk egymásnak.
ILDIKÓ-13
53 éves
Debrecen

vidám természetü,társaság szerető ,hölgy vagyok! Szeretek beszélgetni,nagyokat sétálni,keresek olyan férfit, akivel mindentéren jólérzem magam! Ha szimpatikusnak találsz irj! Köszi!
Hmhm
34 éves
Debrecen

kíváncsi vagyok, hogy ki kíváncsi rám. azzal a mottóval élek, hogy "A lemondás nem csak elvesz tőlünk, hanem hozzá is tehet valamit az életünkhöz." Így egy picit mindig könnyebb...


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Attila
48 éves
Debrecen

Sziasztok Minden lehet és annak az ellenkezője is:) Komoly kapcsolatot keresek, Optimista,mindenre nyitott emberke vagyok
Ferenc
30 éves
Debrecen

Helló/Szia! Ferinek hívnak! Szabadidőm részét filmnézéssel töltöm vagy épp a szabadba vagyok! Ismerkednék debreceni és Debrecen környékén élő nőkkel 20-36 éves korig max 50 km távolságig.
Feri
30 éves
Debrecen

Helló/Szia! Szeretnék ismerkedni nőkkel. Szeretek futni a szabadba lenni! Szeretem a jobbnál jobb zenéket.
Norbert
40 éves
Debrecen

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." Ernest Hemingway
illegal1514
43 éves
Debrecen

Tibi
49 éves
Debrecen

Hello,ismerkedem :) Gyakorlatilag komoly kapcsolatot szeretnék. Eléggé vidám,mosolygós és őszinte férfi vagyok. Létezik olyan kapcsolat nő és férfi közt ami tartalmazza a pár,haver,barát,szeretői kapcsolatot egyben? :) Elég jó lehet és ezt szeretném elérni
István
38 éves
Debrecen

Sportos, céltudatos férfi keresi intelligens, humoros párját. Szeretek utazni, új helyeket felfedezni.
Csaba
57 éves
Debrecen

Önmagamra és a környezetemre igényes, sportos, pozitív gondolkodású férfi vagyok. Szeretek beszélgetni és hallgatni is, fontos számomra a bizalom és az őszinteség.
Sandor
56 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
Laci
42 éves
Debrecen

Sziasztok. Keresem a hozzám illő hölgyet, komoly kapcsolat céljából, kalandorok kíméljenek meg, nem arra van szükségem


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 17:22:22