Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 464 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Mária
66 éves
Kaposvár

Még mindig hiszek az újrakezdés lehetőségében. Szeretném megtalálni testi-lelki társam,de nem mindenáron.
Magdolna
69 éves
Kaposvár

Keresem társam, barátom, hogy vele egyűtt őrülhessünk az élet adta szép perceknek, élményeknek. Ha Te is így gondolod, és komoly tartós kapcsolatra vágysz, írjál.
mariann
72 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!
Amanda
62 éves
Kaposvár

A személyes találkozás híve vagyok mert szerintem ott dől el minden de annyit azért elárulok magamról: őszinte, fiatalos,nyitott, romantikus aki szeret kirándulni, olvasni,fürdőbe járni, úszni és imádja az állatokat ha esetleg kihagytam valamit és kíváncsi vagy rá keress meg bátran válaszolok.
Margó
46 éves
Kaposvár

Kedves Őszinte csaj vagyok!Szeretnék megismerkedni egy kedves helyes pasival ,akivel jól érzem magam
Gita61
58 éves
Kaposvár

Kaposvári tanárnő vagyok. Keresem a párom! Az adatok alapján indul el a kapcsolat, de a találkozás után derül ki úgyis, hogy tetszünk-e egymásnak vagy sem. A találkozással egyikünk sem veszíthet semmit, csak nyerhet :-). Ha...
Livi
48 éves
Kaposvár

"Bár az első benyomás nagyon fontos, azért az sem minden... Csak akkor tudhatod, összeillesz-e valakivel, ha egyre kényelmesebben érzed magad a társaságában."
Anita
49 éves
Kaposvár

Egy sikertelen házasság és egy tragédia után már végre vágyom nyugodt, boldog, szeretetben,megbecsülésben teljes kapcsolatra. Őszinte, megbízható társat keresek komoly kapcsolat céljából, aki hátralévő életem másik fele lenne. KALANDOROK KÍMÉLJENEK!!
Gyöngyvirág
56 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben. Nem vagyok előfizető,így nem tudok válaszolni. Ha meg szeretnél ismerni,...
Margit
47 éves
Kaposvár

Az élet egy nagy utazás, rajtunk múlik hová utazunk és melyik buszra szállunk fel! Ami elmult azon már nem tudunk változtatni, de ami előttünk áll azon még változtathatunk :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

József
68 éves
Kaposvár

A közelmúltban 45 év házasság után váratlanul veszítettem ell életem párját. Nagyon rossz egyedül, kertes házban lakom szeretek ott dolgozgatni, így a nappalim jól telnek, az esték és az éjszakák nagyon rosszak. Szeretnék egy egyszerű kedves hölgyet megismerni, akivel újból jó kedélyű, vidám, poz...
Gábor
55 éves
Kaposvár

Egyedül élő kaposvári férfi vagyok, egy hosszú élettársi kapcsolat után. Egy felnőtt fiam van, édesanyám él. Jelenleg Németországban dolgozom, minden hónapban itthon vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Péter
37 éves
Kaposvár

Sziasztok ! Péter vagyok komoly kapcsolat keresésének céljából regisztráltam az oldalra. Nyitott ,őszinte humoros vagyok. Szeretek beszélgetni, szeretem a zenét , filmeket és a finom ételeket.
Pál
45 éves
Kaposvár

A hozzám illő párt keresem, akivel szívesen tölteném el a sok munka melletti szabadidőmet is, egy aktív, vidám és élményekben gazdag közösen tervezett jövőben. :-)
Péter
44 éves
Kaposvár

Lajos
61 éves
Kaposvár

Lajos Attila vagyok lakatos a szakmám kaposváron élek aktiv vagyok még dolgozom a munkámat szeretem 2 múszakba egyedűl vagyok jo lenne egy társ munkába menet eltudnék kőszőni és nem üres lakás várna kaposvári hőlgyek jelentkezését várom
Balázs
35 éves
Kaposvár

Sziasztok! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást... :)
Karesz
40 éves
Kaposvár

39/190/80 férfi vagyok Kaposváron. Szeretőt keresek 30-60 éves hölgy személyében. Egy kis törődés, összebújás, tartós kapcsolat...
Csaba
31 éves
Kaposvár

vicces segitőkész könyen alkalmaszkódó becsületes gyerek vagyok várom a korom béli lányok jelnekezését komoly kapcsolatot szeretnék
Gábor
41 éves
Kaposvár

Szeretem a szabadidőm tartalmasan tölteni, biciklizni, moziba, színházba és koncertekre járni, utazni, vagy éppen kirándulni, de ha eltalál a témája egy jó könyvnek, azt sem dobom félre. A lényeg, hogy történjen valami, érezzem, hogy élek. A nevetés, a jókedv a lételemem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 15:31:29