Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 517 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Kriszta
40 éves
Kaposvár

"Kedves, őszinte, szeretetre vágyó és szeretni tudó nő vagyok, aki egyedül neveli kisfiát. Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot."
Csalogány
70 éves
Kaposvár

Érdeklődő típus vagyok. Most már nyugdíjas éveket gyakorlom. Papírforma szerint mindkét gyermekemmel együtt élek, de a kisebbik külföldön kamionsofőrként dolgozik. Tehát nagyon ritkán és akkor is - számomra - nagyon rövid ideig van itthon.
Niki
45 éves
Kaposvár

Keresem páromat hosszú távra... Nem szexpartnert keresek. Egyedül élek a lámyommal. Szeretek utazni,kirándulni,túrázni.
Anna
42 éves
Kaposvár

Hiszem, hogy a kapcsolatoknak szerepe van az életünkben. A hölgyek többnyire biztos társat szeretnének, de ahhoz, hogy mindez bekövetkezzen nyitottnak kell lenni. Nem keresek, mert pontosan tudom, hogy a nekem való férfi, aki intellektuális erejével lenyűgözve érkezni, fog az életembe..egészen...
Mónika
40 éves
Kaposvár

Szia! Mónika vagyok,elváltam 3 éve. 2 gyermek él velem 12 és 16 évesek. Kaposváron lakunk,nagyon szeretném végre megtalálni a párom,aki nem csak kihasználni és hülyíteni akar.Nem vagyok előfizető így keress meg.
Andrea
43 éves
Kaposvár

Sportosan telt, kedves, szenvedélyes, vidám, nőies nő vagyok. Határozott, öntudatos férfit keresek akivel szeretném az élet szépségeinek minden pillanatát megélni.
Lili
56 éves
Kaposvár

Kedves nő vagyok, aki szeretne egy érett férfival ismerkedni, aki szívesen ismerkedne velem és mindenegyes percben lesné a gondolataimat :-)
Éva
28 éves
Kaposvár

Éva vagyok, aki szeretne találni magának egy őszinte, kedves és független férfit, 30-35ev körülit, aki rendes legyen és tudjon finomakat főzni:-)
Gitti
71 éves
Kaposvár

5 éve vagyok özvegy. Nyitott vagyok a világra.Szeretek olvasni,túrázni kertészkedni, táncolni.Szívesen főzök.Gyógypedagógus voltam aktív koromban.
Éva
53 éves
Kaposvár

Tartós kapcsolatot keresek. Őszinteseg es bizalom amit elvárok.Szeretek kirándulni, futni, olvasni. Imádom a természet szépségét.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Tomi
37 éves
Kaposvár

Sziasztok! Jelenleg egyedül élek Kaposváron, vállalkozóként dolgozom autóápolás területén, de Pécsre és Balatonra is rendszeresen járok, így ezen városok illetve vonzáskörzetéből keresem párom. Hosszútávú komoly párkapcsolatot szeretnék, amiből még bármi lehet:) Ha szimpatikusnak találsz jele...
Lajos
61 éves
Kaposvár

Lajos Attila vagyok lakatos a szakmám kaposváron élek aktiv vagyok még dolgozom a munkámat szeretem 2 múszakba egyedűl vagyok jo lenne egy társ munkába menet eltudnék kőszőni és nem üres lakás várna kaposvári hőlgyek jelentkezését várom
István
51 éves
Kaposvár

Richard
41 éves
Kaposvár

A szavak furcsa teremtmények, ezt tudja jól minden gyerek. Kicsúsznak a szájunkon, és fegyelmezetlenek. Hiába bízunk rájuk nagyon fontos üzenetet, elrejtik az igazságot, és mást jelentenek...
Kornelio
45 éves
Kaposvár

Hogy milyen vagyok? vízöntőként hűen vegyes természet Vad-gyengéd, romantikus-szenvedélyes, tüzes...
Zsolt
50 éves
Kaposvár

Sziasztok! Társam keresem hölgy személyében! Vigyünk egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba te meg én!
Zsolt
48 éves
Kaposvár

Zsolt vagyok, Keresem a párom egy boldog, új élet reményében. Tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Szeretnék hosszú távra partnert, élettarsat találni.
Zoltán
48 éves
Kaposvár

Keresek egy igazi NŐt akivel tartalmasan,egyetértésben,feledhetetlen pillanatokban gazdagon a legnagyobb kölcsönös tiszteletben és szeretetben élhetjük le a hátralevő életünket!
János
62 éves
Kaposvár

Hosszú távú kapcsolat reményében keresem őszinte családszerető páromat Aki szeretetre vágyik és képes is azt viszonozni
David
31 éves
Kaposvár

Komolykapcsolatot keresek Hűséges vagyok és őszinte. Nagyon megértő vagyok és szeretek filmet nézni zenét halgatni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2021-01-18 04:15:51