Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 336 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Gabi
45 éves
Kaposvár

Egyedülálló, káros szenvedélyektől mentes, független nő vagyok, 12 éves gyermeket nevelem egyedül. Őszinte, megbízható, intelligens, gyerekszerető társam keresem és az sem baj, ha egy kis humorral is rendelkezik. Nem felszínes, hanem egymás szeretetén alapuló, tartós kapcsolatot keresek egy...
Kati
55 éves
Kaposvár

Szeretetre vágyó és azt teljes mértékben viszonozni tudó nő vagyok. Szeretem a nyugalmat és a pörgést, családdal töltött perceket, zenét, színházat, kirándulást ..., és amit az élet ad. Ehhez keresem TÁRSAM! Adni és kapni jó!
Margit
66 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Enikő
44 éves
Kaposvár

Hátha van valaki éppen most gondol arra, hogy sikerülhet, hiszek a véletlenekben. Szeretek utazni, táncolni és színházba járni. A többi majd jön magától :-)
Marika
57 éves
Kaposvár

Egyszerű nő vagyok. Van akinek szép, van akinek csúnya, van akinek kedves. Láthatsz okosnak, néha naívnak, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok, egy Nő aki Él, még mindig hisz és álmodik. Káros szenvedélyektől mentes független, őszinte,...
Mónika
42 éves
Kaposvár

Írni bármit lehet,ezért csak röviden.Keresem a párom, ha úgy gondolod te lehetnél az, írj! A többi majd alakul.
Margó
45 éves
Kaposvár

Kedves Őszinte csaj vagyok!Szeretnék megismerkedni egy kedves helyes pasival ,akivel jól érzem magam
Eszter
29 éves
Kaposvár

"Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb fogyókúra. Hiszek a csókban, sok-sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell maradni akkor is, ha minden összedőlni látszik. Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebb lányok. Hiszem, hogy holnap új nap virrad. Hiszek a...
Krisztina
31 éves
Kaposvár

szia.Ha szimpatikusnak találsz engem a jellemzőim alapján bátran jelentkezz nálam, mert komoly kapcsolatot vagy barátot keresek. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni, filmet nézni , szóval mindenre vevő vagyok. :-)...
Ágnes
38 éves
Kaposvár

Egy barátnőmmel "Mi lennél, ha..." játékot játszottunk, kérdezte, mi lennék, ha tárgy lennék. Azt feleltem: kandalló, mert meleget ad, otthonossá válik jelenlététől a lakás, apró tárgyakkal lehet díszíteni a párkányát, nem hivalkodó, ugyanakkor van benne valami elegáns és patinás....


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

lajos
48 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
András
63 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
Ferenc
50 éves
Kaposvár

Kamionsoforkent dolgozom.Fiam velem el.24 eves.szeretek motorozni horgaszni.nyaron csinaltatok gyomormutetet hogy vissza fogyjak 90kg ra.
Gábor
39 éves
Kaposvár

Sziasztok! Nem igazán tudom, hogy mit is kellene mondani magamról. A legfontosabb talán, hogy rettenetesen jó a humorérzékem.:D Azt is hallottam már,hogy jószívű vagyok... Akit érdeklek, majd megkeres. Pacsi!
Laszlo
39 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek ki tudja talan itt megtalalom. Ha felkeltettem az erdeklodesed itt megtalalsz.
József
78 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
László
51 éves
Kaposvár

fogadj el amilyen vagyok,nem vagyok egy herceg,de kedves vagyok ,és családcentrikus,szeretek kerékpározni ,kirándulni
Gergő
36 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
Tamás
29 éves
Kaposvár

Szeretek nagyon sok mindent tevékenykedni. Köztük festeni, gitározni, rajzolni,edzeni Szeretem a munkám. Szeretek hulyeskedni de bizonyos keretek között A természetem általánosítva nyugodt.. Amit nem szeretek az a hazug emberek.!
Tamás
33 éves
Kaposvár

Elöljáróban rólam: - Mindig csak előre -Padlón vagy: csinálj 20 fekvőtámaszt és állj fel Sem Te sem én nem vesztünk ha adunk egymásnak esélyt. A többit személyesen. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:15:51