Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 294 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Edit
49 éves
Kaposvár

Sziasztok! Személyes találkozó híve vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, táncolni és a barátokkal bulizni. Alapvetően vidám természetű vagyok, imádok nevetni. Szeretem az állatokat, Nekem is van egy cicusom. Röviden ennyi, többit személyesen.
ELLA
39 éves
Kaposvár

Vágyom... egy jó kis nyaralásra, akivel ez kivitelezhető...közös élményekre, apró csodákra...megszeretni valakit. Amit egy nyár adhat és azon is túl. Keresem a férfiben az erőt, a lelki szépséget, a vágyat, amit egy szép nő válthat ki, az igényességet, a vonzalmat a tekintetben, az örömöt, az...
Gizi
75 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...
Janka
41 éves
Kaposvár

Keresem a szerelmet, ami tartós, komoly kapcsolathoz vezet.Csak azok jelentkezését várom, akik szintén komoly kapcsolatban gondolkodnak. " Szerelem. Milyen egyszerű szó, pedig tele van érzelemmel".
Andi
47 éves
Kaposvár

Keresem a párom, kivel a mindennapokat széppé, tartalmassá tehetjük. Szeretek kirándulni, kerékpározni, beszélgetni, színházba és moziba járni.
Margit
66 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Mária
63 éves
Kaposvár

Próbálkozom ... Nyitott vagyok az ismerkedésekre , azt hiszem esélyt adok még magamnak. Évek óta egyedül élek , s így az élet megkeményített. Dolgozom ,szeretem a munkám. Kikapcsolódásként utazom a barátaimmal, mind belföldön mind külföldön.
Mónika
35 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek. 😊 Ha az első kérdés a szexuális beállítotságomra vonatkozik, inkább bele se kezdjünk. Lehet, hogy így elsőre ez az őszinteség soknak tűnik, de ilyen vagyok. 😊
Márta
56 éves
Kaposvár

Márti vagyok. Keresem a párom komoly kapcsolat céljából. Szeretek olvasni,kirándulni, zenét hallgatni, családi programokat.Szeretem a pozitív dolgokat.
Dora
37 éves
Kaposvár

Közvetlen, könnyen ismerkedő embernek tartanak azt hiszem. Nagyon szeretem az állatokat, van két kutyám akikkel együtt is élek egy lakásban. Munkámban adódóan sok időmet töltöm a szabadban, nem vagyok otthon ülős típus, de azért néha szeretem az otthoni pihenős programokat is


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Joci
66 éves
Kaposvár

József
77 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
Zsolt
63 éves
Kaposvár

Szia ismeretlen ismerős. Én egy komoly kapcsolatra vágyom és ezért szeretnék megismerkedni egy őszinte szeretni való hölggyel, aki viszonozná érzéseimet. A személyes találkozásnak vagyok a híve.
Gábor
42 éves
Kaposvár

Az oldal internetes címét alapul véve, a párom keresem. Vajon ezen az oldalon vagy? És persze nem az ország túloldalán?
Zoli
41 éves
Kaposvár

Bécu
47 éves
Kaposvár

Keresem a párom vidéket lovakat kedvelő, szeretetre vágyó hölgy személyébe mert szeretni és szeretve lenni jó
András
62 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
Balázs
33 éves
Kaposvár

Sziasztok! Normális értékrendekkel rendelkező srác vagyok aki hosszútávú kapcsolatra vágyik :) Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást :)
Csaba
29 éves
Kaposvár

vicces segitőkész könyen alkalmaszkódó becsületes gyerek vagyok várom a korom béli lányok jelnekezését komoly kapcsolatot szeretnék
Gergő
35 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:56:06