Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 442 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Margó
46 éves
Kaposvár

Kedves Őszinte csaj vagyok!Szeretnék megismerkedni egy kedves helyes pasival ,akivel jól érzem magam
Szilvia
27 éves
Kaposvár

Csinálj kis dolgokat, nagyszerűen :-) Igyekszem optimistának lenni, s ha olykor nem is sikerül, azért a szorgalom mindig adott :-) Szeretem a...
Veronika
47 éves
Kaposvár

Nem mondok semmit magamról, ha akarsz valamit, akkor írsz vissza írok. Értelmes és független, saját egzisztenciával rendelkező férfiak írjanak csak, köszi.
Mariann
72 éves
Kaposvár

3 gyermekem felnőtt, külön élnek tőlem, sőt egyikük sem él abban a városban, ahol én. Kapcsolatom jó velük, napi szinten beszélünk, a találkozások sem ritkák! Ettől én még magányos vagyok, és egy kedves, megértő társra vágyom! Nagyon szeretem a zenét, -hobbi szinten játszom is hangszeren-,...
Rozália
56 éves
Kaposvár

Vidéken élek aktivan dolgozom. Mosolygós, vidám alaptermészetű vagyok. Saját otthonomba lakom. Komoly társ kapcsolatot szeretnék egy kedves szerethető és szerető emberrel. Rendszeresen háztartást vezetek. Szeretek kirándulni olvasni, beszélgetni, filmet nézni a párommal akár otthon akár moziban.
Gyöngyvirág
56 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben.
Márti
58 éves
Kaposvár

Keresem a párom aki a társam lenne a szó igazi értelmében. A személyes találkozás híve vagyok. Akkor tudjuk megismerni egymást.
Anabell
32 éves
Kaposvár

Gothic a stílusom. Komoly vagyok, határozott és vicces másoknak. Házi asszony tipus vagyok, de nem vetem meg a szorakozást. :-) Kutya imádó. Az életben keresem az értékeket. Megvetem a züllött anarhiás élet módot, nem...
Marika
64 éves
Kaposvár

Nyilván csak a jó tulajdonságokat írja le itt az ember, pedig vannak rosszak is mint mindenkinek. Így hát én nem jellemezném magamat, hiszen úgyis olyan vagyok amilyennek te látsz! A szabadidőmet viszont szeretem tartalmasan eltőlteni. Járok túrázni, kerékpározni, néha futni. Szeretek...
Zsófia
29 éves
Kaposvár

Káros szenvedélyektől mentes, vidám természetű nő keresi társát. Egy normális értékrendű, humoros férfival szeretnék megismerkedni, aki tartós kapcsolatot szeretne.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Tamás
49 éves
Kaposvár

Özvegy lettem sajnos.Ijesztő az egyedüllét.Félek a lefekvésétől az ébredéstől a hétvégétől.Próbálom túlélni a mindennapokat.
Steve
40 éves
Kaposvár

Szia. Üdvözöllek nálam. Sok dolgot ide nem szeretnék írni. Ismerkedjünk és megtudod milyen vagyok. A legfontosabb!!!Nem sokat tartózkodok itthon. Szép napot. ;)
András
37 éves
Kaposvár

Régóta egyedülálló vagyok. Fontos számomra az őszinteség és a bizalom. Intelligens, kedves, őszinte embernek tartom magam, csipetnyi humorral. Szeretem a gyerekeket és az állatokat, szeretek sétálni, zenét hallgatni.
József
79 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
István
65 éves
Kaposvár

Kaposvári,kedves, megnyerő, nyugodt, érdeklődő, sportos, józan életű, nemdohányzó, értelmiségi, elvált, egyedül élő vállalkozó férfi vagyok. Lakással és rendezett anyagiakkal rendelkezem. Szeretem a munkámat, a természetet, a kerékpározást, úszást, művészeteket, zenét. Érdekel a világban végbemen...
Gábor
27 éves
Kaposvár

Szia! Villanyszerelőként dolgozok Kaposvár és környékén. Filmek és zenék terén nem vagyok válogatós, de meg vannak a kedvencek. Csak Terry Pratchett könyveit olvasom. Szabadidőmben dolgozok, barkácsolok vagy a barátaimmal vagyok és társasozok.
Márk
28 éves
Kaposvár

Magamról... Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... , eléggé körülményes... ). Összetett, részletező gondolkodású. Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, barátságos. Jómodorral, emberi ...
Drávecz László
59 éves
Kaposvár

Attila
50 éves
Kaposvár

Független férfiként komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! A többi meg majd alakul! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 16:03:42