Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 332 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Dora
38 éves
Kaposvár

Közvetlen, könnyen ismerkedő embernek tartanak azt hiszem. Nagyon szeretem az állatokat, van két kutyám akikkel együtt is élek egy lakásban. Munkámban adódóan sok időmet töltöm a szabadban, nem vagyok otthon ülős típus, de azért néha szeretem az otthoni pihenős programokat is
Ildikó
49 éves
Kaposvár

Ismerj meg,,,,és mindent meg fogsz tudni rólam!!! Szeretem az őszinteséget,a kedves,humoros férfiakat!!!
Margit
66 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Krisztina
31 éves
Kaposvár

szia.Ha szimpatikusnak találsz engem a jellemzőim alapján bátran jelentkezz nálam, mert komoly kapcsolatot vagy barátot keresek. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni, filmet nézni , szóval mindenre vevő vagyok. :-)...
Ágnes
38 éves
Kaposvár

Egy barátnőmmel "Mi lennél, ha..." játékot játszottunk, kérdezte, mi lennék, ha tárgy lennék. Azt feleltem: kandalló, mert meleget ad, otthonossá válik jelenlététől a lakás, apró tárgyakkal lehet díszíteni a párkányát, nem hivalkodó, ugyanakkor van benne valami elegáns és patinás....
Judith
63 éves
Kaposvár

Vidam de komoly gondolkodasu, szeles latokoru es erdeklodesu holgy keresi hasonlo parjat. Es ha meg utazni is szeretsz annal jobb! :-)
Ditke
64 éves
Kaposvár

Pozitív beállítottságú,természetszerető és minden szépre-jóra nyitott,fiatalosnak mondott nő vagyok.Rendezett körülmények között élek.Gyermekem nincs. Komoly és kizárólag életre szóló őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék.
Ilona
70 éves
Kaposvár

Rendezett körülmények között,egyedül élek.Szeretem a vírágokat,természetett,színházat,zenét,stb. Olyan társat,barátot keresek aki jól ápolt,önmagára és a környezetére.
mariann
71 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!
Brigi
39 éves
Kaposvár

Sziasztok Brigi vagyok, szeretném megtalálni a párom. Kalandorok kíméljetek. :-) A többi majd jön. :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Csabi
41 éves
Kaposvár

Keresem az igazit. Hol vagy? Lehet hogy te vagy az? Egyedülálló, humoros, kedves,normális értékekrendel rendelkező férfi társat keres.
Zoltán
26 éves
Kaposvár

Sziasztok, Ismerkedni, beszélgetni vagyok itt de ki tudja lehet itt futok össze valakivel akivel már korábban is összefuthattam volna.
Gergő
36 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
Gyula
51 éves
Kaposvár

Vidám lökött modern felfogású vagyok. Szeretem a romantikát, a 80 as disco zenét, szeretek ismerkedni. Szeretem a sportot, a jó filmeket (thriller, vígjáték, krimi). Ha felkeltettem az érdeklődésedet bátran írhatsz nem harapok. Ha kérdésed van tedd fel bátran a felesleges körök elkerülése végett...
Sanyi
64 éves
Kaposvár

Keresek egy öszinte,kedves társat.Határozott,korekt ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,futo kaland kizárva. Társat Somogy megyéböl keresek,föleg Kaposvár,20km-es körzete.
Zoltán
49 éves
Kaposvár

Nem tudom, hogy kit keresek, de talán nem is kell tudnom, csak hagyni, hogy egymásra találhassunk. Talán ezen az oldalon...
Árpi
39 éves
Kaposvár

"A nők nem szeretik sem a bólogató kiskutyákat, sem az ordító majmokat. Azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a tigris..."
Imre
70 éves
Kaposvár

Hölgyeim, "elkeltem"! Önöknek, Nektek is sok szerencsét kívánok a párkeresésben. Nekem sikerült! Ne feledjétek: "a remény hal meg utoljára!"
András
63 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:24:45