Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 381 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Kata
43 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek. Nyugodt természetű, önzetlen ember vagyok. Szeretek sütni, főzni. Szeretem a természetet, vízpartot. Kaposváron élek ezért kaposvári férfival szeretnék megismerkedni. A többit kávé mellett.
Sixy
36 éves
Kaposvár

Mindig mindenből kihozni a legjobbat:-) "Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban..
ELLA
40 éves
Kaposvár

Vágyom... egy jó kis nyaralásra, akivel ez kivitelezhető...közös élményekre, apró csodákra...megszeretni valakit. Amit egy nyár adhat és azon is túl. Keresem a férfiben az erőt, a lelki szépséget, a vágyat, amit egy szép nő válthat ki, az igényességet, a vonzalmat a tekintetben, az örömöt, az...
Andrea
48 éves
Kaposvár

Komoly őszinte játszma nlküli megbizható kapcsolatot keresek.Nős ,baratnős, ex barátnős pasik ne keressenek...
Marcsi
50 éves
Kaposvár

Római katolikus vallását gyakorló hajadon vagyok.Gyermekem még nincs,de szeretnék. viszont keresztgyermekeim vannak ,számszerüen heten. Keresem a párom ,... A többit majd levélben ,..vagy személyesen.. Várom leveled.
Andrea
32 éves
Kaposvár

Életvidám, természetkedvelő vidéki nő vagyok. Szeretek kirándulni, bringázni, úszni. Otthonülős programnak jöhet a könyv, vagy beszélgetés egy forrócsoki mellett.
Mónika
45 éves
Kaposvár

Keresem a másik felem, a boldogságot. Igényes romantikus kedves hölgy vagyok. Remélem meg találom..
Mariann
72 éves
Kaposvár

3 gyermekem felnőtt, külön élnek tőlem, sőt egyikük sem él abban a városban, ahol én. Kapcsolatom jó velük, napi szinten beszélünk, a találkozások sem ritkák! Ettől én még magányos vagyok, és egy kedves, megértő társra vágyom! Nagyon szeretem a zenét, -hobbi szinten játszom is hangszeren-,...
Magdolna
66 éves
Kaposvár

Szabadidő partnert keresek A személyes találkozás fontos. Állat barát vagyok , a többit személyesen.
Éva
52 éves
Kaposvár

Tartós kapcsolatot keresek. Őszinteseg es bizalom amit elvárok.Szeretek kirándulni, futni, olvasni. Imádom a természet szépségét.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Zsolt
64 éves
Kaposvár

Szia ismeretlen ismerős. Én egy komoly kapcsolatra vágyom és ezért szeretnék megismerkedni egy őszinte szeretni való hölggyel, aki viszonozná érzéseimet. A személyes találkozásnak vagyok a híve.
Gábor
41 éves
Kaposvár

Szeretem a szabadidőm tartalmasan tölteni, biciklizni, moziba, színházba és koncertekre járni, utazni, vagy éppen kirándulni, de ha eltalál a témája egy jó könyvnek, azt sem dobom félre. A lényeg, hogy történjen valami, érezzem, hogy élek. A nevetés, a jókedv a lételemem.
Potrien
33 éves
Kaposvár

Nagyon szeretem a művészeteket, a zenét. Kelta és középkori zenész vagyok. Imádom a könyveket szeretem a klasszikus irodalmat. Sportban pedig a karatét kedvelem.
Tibor
57 éves
Kaposvár

Találkozzunk,s éljük át együtt mit szeretnénk... Mindenkinek ajánlom hallgassa meg-Magna Cum Laude-Színezd újra című dalát....
Kornelio
44 éves
Kaposvár

Hogy milyen vagyok? vízöntőként hűen vegyes természet Vad-gyengéd, romantikus-szenvedélyes, tüzes...
Zsolt
40 éves
Kaposvár

Nem tudom milyen sikerrel, de megpróbálom... Talán szerencsével járok. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Csaba
30 éves
Kaposvár

vicces segitőkész könyen alkalmaszkódó becsületes gyerek vagyok várom a korom béli lányok jelnekezését komoly kapcsolatot szeretnék
Tibi
38 éves
Kaposvár

Egy helyes,megbízható,kedves,ápolt,jó megjelenésű,diplomás,sportot,és természetet kedvelő férfi vagyok.Szeretném megtalálni a párom,akivel szeretjük egymást jóban-rosszban remélem itt megtalálom!
Csaba
27 éves
Kaposvár

szeretem a rock és metál zenét,főleg japánul,a mangakat,animeket,csendes termeszetu vagyok. komoly kapcsolatot keresek
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-01-27 12:41:55