Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 360 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Ilona
70 éves
Kaposvár

Rendezett körülmények között,egyedül élek.Szeretem a virágokat,természetet,színházat,zenét,stb. Lelki társat,barátot keresek aki jól ápolt,önmagára és a környezetére legyen becsületes megbízható!
Nikolett
32 éves
Kaposvár

Sziasztok! Az adatlapom alapján láthatod a paramétereim. Szeretek kirándulni,vezetni, barátokkal tölteni szabadidőm. Amennyiben megismernél jobban, hát ne habozz írni és többet is megtudhatsz rólam..!😉
Réka
24 éves
Kaposvár

Fiatal, dolgozó nő vagyok, aki főállás mellett egyetemre jár. Bár a szabadidőm kevés, szeretek a hobbijaimnak élni. Szívesen sportolok, futok, kutyát sétáltatok, nyáron pedig biciklizem. Az olvasás és a sorozatok szerelmese vagyok.
Gyöngyvirág
55 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben.
Lilla
25 éves
Kaposvár

Szeretek sütni , főzni , imádom a rock , metál , punk zenét .... Somogy megyében élek . 173 cm magas vagyok . Keresem a hozzám hasonló ízlésű emberek társaságát , egyenlőre ismerkedni szeretnék de ahogy alakul . Nagyon szeretem az állatokat , a gyerekeket csak sajnos nekem még nincs ,...
Renáta
40 éves
Kaposvár

Határozott, vidám személyiség vagyok. Ha van probléma akkor a megoldást keresem és nem a problémát nagyitom. Az olvasás az legyen szórakozás. A zene lehet sokféle. A barátok és a csaladom kiemelt szerepet játszik.
Marika
58 éves
Kaposvár

Egyszerű nő vagyok. Van akinek szép, van akinek csúnya, van akinek kedves. Láthatsz okosnak, néha naívnak, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok, egy Nő aki Él, még mindig hisz és álmodik. Káros szenvedélyektől mentes független, őszinte,...
Margit
67 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Amanda
61 éves
Kaposvár

Egyszerű ember vagyok aki szeretné végre meg találni az igazit. Minden két emberen múlik, én sem vagyok tökéletes és nem is azt szeretném, hisz olyan ember nincs. A megértés tolerancia fontos. Őszinte, szókimondó, megbízható, barátságos vagyok.Szeretem az állatokat.
Gizi
76 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Csaba
27 éves
Kaposvár

szeretem a rock és metál zenét,főleg japánul,a mangakat,animeket,csendes termeszetu vagyok. komoly kapcsolatot keresek
Romi
43 éves
Kaposvár

Szia. Nem nagyon hiszek ilyen oldalakban, de hátha tévedek és megtalálom a lelkem párját, akivel igazán boldog lehetnék, és viszonyozni tudnék a szeretet... Magamról sok mindent nem szeretnék írni,. Azért annyit írok, hogy szeretem a sebességet (motorozás), téli sportokat (sielést, snowboardozá...
András
63 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
László
51 éves
Kaposvár

szeretek kerékpározni,szeretem az álatokat ,azért regisztráltam ,hátha kapok egy esélyt egy hölgynél aki elfogad úgy ahogy vagyok,szeretem a rock zenét
Tamés
64 éves
Kaposvár

Kiismerhetetlen, de kiismerhető. Határozottan határozatlan. Szétszórt, de összetett. Örökké változó, de változatlanul álmodozó. Szabad, de ragaszkodó. Zárkózott, de emberszerető. Néha jó és néha rossz. Nem hibátlan - de így tökéletes.
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
József56
68 éves
Kaposvár

Alapvetően optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt ismerkedni ,és ha úgy alakul semminek sem vagyok az elrontója
István
50 éves
Kaposvár

Adrián
30 éves
Kaposvár

Szeretnék megismerni valakit akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak és jól érezzük magunkat egymás társaságában.aztán hátha komolyabb is lesz belőle :) (sokan írják hogy komoly kapcsolatot keresnek, az nem lehet csak úgy találni , az ki kell hogy alakuljon két ember közt szerintem) :)
Zoltán
45 éves
Kaposvár

Kedves ,jószívű filmeket szerető férfi vagyok . Szeretek a természetben vagy akár a városban is bringázni. Keresem a párom ...ha szimpatikus vagyok beszélgethetünk !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:42:16