Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 368 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Andrea
41 éves
Kaposvár

Sportosan telt, kedves, szenvedélyes, vidám, nőies nő vagyok. Határozott, öntudatos férfit keresek akivel szeretném az élet szépségeinek minden pillanatát megélni.
Erzsi
63 éves
Kaposvár

Mit is írhatnék ide? Nem vágyom már nagy dolgokra, de azt hiszem még nincs késő egy kis boldogsághoz.
Gyöngyvirág
55 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben.
Anikó
59 éves
Kaposvár

Sokat utazom. Szeretem a természetet. Aktív szellemi dolgozó vagyok. Ha lehetőség em van tornára is járok. Keresem azt aki hasonló érdeklődésű körű.
Anita
34 éves
Kaposvár

Vidám, mosolygós lány vagyok. Imádom a napsütést, a havat, a tavaszt, őszt, egyszóval mindent :-) És hiszek az unikornisokban :-)
Búzavirág
42 éves
Kaposvár

Ismerkedés, illetve tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretnék találni egy normális férfit.
mariann
72 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!
Judit
71 éves
Kaposvár

Aki akar,megismer,és majd tudni fogja milyen vagyok,aki nem akar megismerni, annak meg minek írjak ide bármit is.
Marika
63 éves
Kaposvár

Nyilván csak a jó tulajdonságokat írja le itt az ember, pedig vannak rosszak is mint mindenkinek. Így hát én nem jellemezném magamat, hiszen úgyis olyan vagyok amilyennek te látsz! A szabadidőmet viszont szeretem tartalmasan eltőlteni. Járok túrázni, kerékpározni, néha futni. Szeretek...
Rózsa
64 éves
Kaposvár

Megvagyok egyedül is de igazán jól társaságban érzem magam. Emiatt is fontos számomra, hogy mindig aktív és elfoglalt legyek. Lényeges a pozitív gondolkodás, mert hiszem, ha valamit igazán el akarunk érni, akkor csak úgy sikerülhet, ha hiszünk is annak megvalósulásában. Határozott, céltudatos...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Sanyi
64 éves
Kaposvár

Keresek egy öszinte,kedves társat.Határozott,korekt ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,futo kaland kizárva. Társat Somogy megyéböl keresek,föleg Kaposvár,20km-es körzete.
Gergő
37 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
Gábor
41 éves
Kaposvár

Szeretem a szabadidőm tartalmasan tölteni, biciklizni, moziba, színházba és koncertekre járni, utazni, vagy éppen kirándulni, de ha eltalál a témája egy jó könyvnek, azt sem dobom félre. A lényeg, hogy történjen valami, érezzem, hogy élek. A nevetés, a jókedv a lételemem.
Miki70
49 éves
Kaposvár

Szia!én elsősorban hószútavú laza kapcsolatot keresek,de bármi kialakulhat. Nem szeretnék elkapkodni semmit.
Gábor
40 éves
Kaposvár

Sziasztok. Egy multinál dolgozom Kaposváron.Foglalkozásom pék-cukrász technikus.Szabadidőmben kirándulok, mozi,sport heti több alkalommal, nagy szenvedély a horgászat.Barátokkal szívesen ülök be egy kávézóba.Jelenleg egy 10 éves spániel kannal osztom meg otthonom.
Márk
28 éves
Kaposvár

Magamról... Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... ). Összetett, részletező gondolkodású ( a mai világ túlbonyolított dolgai és a munkám miatt ). Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, ...
János
53 éves
Kaposvár

Nincsenek álmaim,csak céljaim.
Tamás
66 éves
Kaposvár

Keresem azt a hölgyet, akivel megszínesítjük egymás mindennapjait. Vidám, nyitott természetű vagyok, széleskörű az érdeklődésem, szeretem a jó zenéket és a tartalmas beszélgetéseket.
Levente
45 éves
Kaposvár

kedves vidám őszinte nyitott szakképzett vagyon őr vagyok van egy 14éves lányom,bérlakásban élek van egy kis autóm


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 13:39:17