Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 546 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Gizi
78 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...
Erika
55 éves
Kaposvár

Egy megbízható,párt keresek,akivel jó együtt lenni. Együtt nevetni,együtt kirándulni és sok minden mást is.De azért mindkettőnknek maradjon külön mozgás tere. Szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog. Ha érdemes lenne megpróbálni velem,akkor írj!
Búzavirág
44 éves
Kaposvár

Ismerkedés, illetve tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretnék találni egy érdekes férfit.
Marika
60 éves
Kaposvár

Egyszerű nő vagyok. Van akinek szép, van akinek csúnya, van akinek kedves. Láthatsz okosnak, néha naívnak, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok, egy Nő aki Él, még mindig hisz és álmodik. Káros szenvedélyektől mentes független, őszinte,...
Andrea
43 éves
Kaposvár

Sportosan telt, kedves, szenvedélyes, vidám, nőies nő vagyok. Határozott, öntudatos férfit keresek akivel szeretném az élet szépségeinek minden pillanatát megélni.
Zsófia
30 éves
Kaposvár

Káros szenvedélyektől mentes, vidám természetű nő keresi társát. Egy normális értékrendű, humoros férfival szeretnék megismerkedni, aki tartós kapcsolatot szeretne.
mariann
73 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!
Angyalka
75 éves
Kaposvár

Kaposváron lakom ,szeretek kertészkedni, kirándulni, táncolni,6 éve vagyok özvegy, szeretnék megismerkedni, komoly férfival.
Kisrigó
67 éves
Kaposvár

Fiatalos, sportot kedvelő, kedves hölgy vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat, és a zenét.
Renáta
41 éves
Kaposvár

Természetkedvelő,állatbarát.Őszinte,hűséges.Szeretek olvasni,kirándulni.Szeretem a csípős ,magyaros ételeket.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

István
65 éves
Kaposvár

Én egy "morózus vén ember˝˝ vagyok.Ahogy látjátok idéző jelben. keresem a PÁROM aki elfogadhatóvá tud változtatni!
Lajos
62 éves
Kaposvár

Lajos Attila vagyok lakatos a szakmám kaposváron élek aktiv vagyok még dolgozom a munkámat szeretem 2 múszakba egyedűl vagyok jo lenne egy társ munkába menet eltudnék kőszőni és nem üres lakás várna kaposvári hőlgyek jelentkezését várom
Ernő
32 éves
Kaposvár

Szerető,gondoskodó,hűséges társamat keresem. Szeretek a természetben kirándulni. Mezőgazdaságban dolgozom.
József
30 éves
Kaposvár

Szeretek hülyéskedni, főleg ha nem egyedül csinálom. Konkrétan ideálom nincs. Amit mindenképp megkövetelek az az őszinteség. Olyan nőt/lányt keresek, aki korban hozzám illő, kedves, igényes, életvidám, és komoly kapcsolatot keres. Nyugodtan írhatsz, mindenképp válaszolok.
Márk
30 éves
Kaposvár

Magamról... Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... ). Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, barátságos. Jómodorral, emberi hangon nyílt, egyenes, őszinte beszédű. Komoly, de azért bol...
Gábor
41 éves
Kaposvár

Vagyok aki vagyok. Ismerj meg s minden kiderül. Nem szeretem a drogosokat alkoholistákat. Viszont ha szereted az állatokat a természetet akkor lehet,h engem keresel. Szeretek utazni,wellnessekben punnyadni...
lajos
51 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Zsolt
31 éves
Kaposvár

Szia! Zsolti vagyok. 32 éves, lakhelyem Kaposvár. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba
66 éves
Kaposvár

nyugdijas lettem zenét tanitottam nem dohányzom 168 magas vagyok és 70 kg főiskolát végeztem kegyedül álló vagyok szeretek zenélni hegedülök cérdekelnek a napi hirekcsak olvasáshoz használok szemüveget
Balázs
36 éves
Kaposvár

Sziasztok! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást... :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 00:19:19