Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 356 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Vacskamati
48 éves
Kaposvár

Olyan férfi levelét várom aki feldolgozta a múlt sebeit, gyerekei már nagyok, vagy kirepültek, jól érzi magát egyedül is, és igazi kapcsolatra vágyik.
Mónika
44 éves
Kaposvár

Keresem a másik felem, a boldogságot. Igényes romantikus kedves hölgy vagyok. Remélem meg találom...
Csilla
53 éves
Kaposvár

Válófélben lévő kedves, normális, korrekt nő vagyok. Egy esélyt keresek a tovább lépésre. Ismerkedjünk, beszélgessünk, találkozzunk, a többit pedig bízzuk a Sorsra.
Renáta
40 éves
Kaposvár

Határozott, vidám személyiség vagyok. Ha van probléma akkor a megoldást keresem és nem a problémát nagyitom. Az olvasás az legyen szórakozás. A zene lehet sokféle. A barátok és a csaladom kiemelt szerepet játszik.
Maryana
55 éves
Kaposvár

Gizi
76 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...
Gabi
45 éves
Kaposvár

Egyedülálló, káros szenvedélyektől mentes, független nő vagyok, 12 éves gyermeket nevelem egyedül. Őszinte, megbízható, intelligens, gyerekszerető társam keresem és az sem baj, ha egy kis humorral is rendelkezik. Nem felszínes, hanem egymás szeretetén alapuló, tartós kapcsolatot keresek egy...
Kati
55 éves
Kaposvár

Egy életem van... csak egy. "Egyetlen esély, hogy boldog legyek, hogy az álmomat elérjem, hogy megéljem a világ minden csodáját. Hogy szerethessek, hogy szeressenek, hogy szerethesselek, hogy szeress. Hogy szemeidbe nézzek, hogy halljam a hangodat, hogy megöleljelek. Hogy részem légy,...
Margit
67 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Rózsa
63 éves
Kaposvár

Megvagyok egyedül is de igazán jól társaságban érzem magam. Emiatt is fontos számomra, hogy mindig aktív és elfoglalt legyek. Lényeges a pozitív gondolkodás, mert hiszem, ha valamit igazán el akarunk érni, akkor csak úgy sikerülhet, ha hiszünk is annak megvalósulásában. Határozott, céltudatos...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Tamés
64 éves
Kaposvár

Kiismerhetetlen, de kiismerhető. Határozottan határozatlan. Szétszórt, de összetett. Örökké változó, de változatlanul álmodozó. Szabad, de ragaszkodó. Zárkózott, de emberszerető. Néha jó és néha rossz. Nem hibátlan - de így tökéletes.
Józsi
37 éves
Kaposvár

Életreszóló kapcsolatot keresek egy olyan hölgy személyében akivel bizalommal lehet a jövőbe tekinteni, jól kiegészitjük egynást, hasonló a habitusunk. Eddig még nem voltam kapcsolatban. Magamat nyugodt természetűnek, kitartó tipusnak mondanám, jól alkalmazkodok megfontolt vagyok. Amit tudnék n...
Attila
47 éves
Kaposvár

Szia. Beszélgessünk, ismerkedjünk .😊 47 éves vagyok, Kaposváron élek. Van egy 16 éves lányom, aki megosztva velem is él. Területi képviselőként dolgozom. Vidám, őszinte, optimista, egyenes, őszinte ember vagyok...
Attila
40 éves
Kaposvár

Klasszikus felfogású, intelligens, humoros, segítőkész. Komoly kapcsolatot de akár barátot is keresek. Tarzan keresi Jane!
Levente
45 éves
Kaposvár

kedves vidám őszinte bujós szak képzett vagyon őr vagyok van egy 14éves lányom,bérlakásban élek van egy kis autóm
Bandi
24 éves
Kaposvár

Kaposváron születtem, jelenleg Franciaországban dolgozom, időszakosan 1-1 hónapra haza szoktam járni.
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Gergő
36 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
Benne
24 éves
Kaposvár

Szeretek sportolni focizni szabadidőmben edzőterembe járok. Zenét hallgatok. Szeretem az idegen nyelveket..
Kornél
29 éves
KaposvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:31:03