Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 254 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Judit
52 éves
Békéscsaba

Ápolt igényes fiatalos nő vagyok!Olyan férfit keresek, aki mellett nőnek érezhetem magam! Fiatalok, kapcsolatban élők, édesanyjukkal élő férfiak kíméljenek!!Magas vékony férfik az ideáljaim.
Zsófi
27 éves
Békéscsaba

Elképzelhető, hogy cinikusan hangzik, de nem is tudom, mit gondoljak az ilyen oldalakról. Igazándiból, ha néhány tartalmas beszélgetéssel, vagy igazi nevetéssel gazdagabb leszek, azt mondom majd: megérte! :-) --...
Éva
54 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot, társat keresek. Szeretném nyugalomban, biztonságban, szeretetben leélni azt az időt, amit szerencsém van még megélni.
Nora
32 éves
Békéscsaba

Nem kivanok senki titkos szeretoje, alkalmi szexpartnere lenni. Babazni sem szeretnek (igen, jott mar ilyen ajanlat is). Amennyiben ertelmesen be tudsz mutatkozni, nem szenvedsz kapuzarasi panikban es meg fenykeped is van magadrol, akkor beszelgethetunk.
Márti
47 éves
Békéscsaba

"A te életedről csak te dönthetsz, és ha már döntesz, dönts jól. Dönts úgy, hogy legyen belőle valami, amiért érdemes felkelni. Amiért felhúzom reggel a redőnyt, amiért az esőcseppekre is mosolyogva tudsz nézni...!"
Mária
71 éves
Békéscsaba

Vagyok. Megszülettem, élek, dolgoztam, nyugdíjas vagyok. Egyedül élek,nem sok szerencsém van az életben.
Szilvi
44 éves
Békéscsaba

Vidám,pörgős életet élő nő vagyok,aki nyitott a világ dolgaira. Kevés szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni.Hobbim a lakberendezés és a virágkötészet,utóbbi a munkám is egyben. Szeretnék egy őszinte,megértő társra lelni,komoly kapcsolat reményében.(Kalandorok lehetőleg kíméljenek).
Tavaszi Virag
54 éves
Békéscsaba

Még mindig reménykedem... :-) Bízom abban, hogy nekem is van társam és már úton vagyunk, hogy találkozzunk. Talán ez is egy lépés ezen az úton :-) A...
Böbe
57 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, vidám, optimista, őszinte, két lábbal a földön járó, szenvedélyes, egyszerű nő vagyok.
Gina
32 éves
Békéscsaba

Öszinte egyeniseg vagyok szeretnek egy komoly kapcsolatot talalni. Ezert ismerj meg ha szeretnel egy odado


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

András
60 éves
Békéscsaba

Kertes házban egyedül élő,független,fiatalos,káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Keresek egy hölgyet,komoly kapcsolatra,a továbbiak szimpátia alapján.
Tamás
37 éves
Békéscsaba

Azt hiszem nehéz eset vagyok.Alapvetően komoly, de sokszor viccelődök (ezt néha félre is értik néhányan). Őszinte és hűséges vagyok, és ezt el várom a páromtól is, különben meg ette a fene az egészet. Szeretek vitatkozni (nem veszekedni) szinte minden témában, ugyanis sok minden érdekel és meg is...
Lajos56
57 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
János
39 éves
Békéscsaba

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Alapvetően vidám, pozitív szemléletű vagyok. Ha ennél többet szeretnél tudni rólam, írj nekem. :)
Peti
30 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Társkeresés céljából regisztráltam. Remélem találok egy helyes, kedves lányt akivel egymást kiegeszítve boldogok lehetünk.
Laci
36 éves
Békéscsaba

Hozzuk létre a következőt: MI Szia! Szeretek zenét hallgatni, sok mindenhez erőt ad. Szeretnék saját családot. Türelmes vagyok, törekszem arra, hogy megértessem a másikkal a nézőpontomat, és én is adok időt, hogy a másik kifejtse felém a véleményét. (Kölcsönös, tartalmas beszélgetések. Ez...
Pali
58 éves
Békéscsaba

Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki úgy szeret ahogy vagyok és akit önzetlenül viszontszerethetek.Magamról?Csak közhelyeket tudok írni:hűséges őszinte optimista.Levelezés majd személyes találkozás híve vagyok,ott úgy is minden kiderül.
Jani
39 éves
Békéscsaba

Próbálkozom keresem az igazit ,az őszinte egyszerű lányokat kedvelem! Próbálom megtalálni életem társát!
Palika
25 éves
Békéscsaba

Szia! Páromat keresem hölgy személyében eddig még nem találtam rá, de hátha itt sikerülni fog. 😉
Tamás
30 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:24:24