Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 419 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Éva
56 éves
Békéscsaba

Hagyományos, komoly kapcsolatot keresek, életem még hátralévő részét nem szeretném magányban eltölteni.
Diana
33 éves
Békéscsaba

Kedves,megbízható, romantikus. ,,A boldogság csak akkor talál meg minket,ha nem szabunk neki feltételeket".
Mária
73 éves
Békéscsaba

Vagyok. Megszülettem, élek, dolgoztam, nyugdíjas vagyok. Egyedül élek,nem sok szerencsém van az életben.
Szilvi
46 éves
Békéscsaba

Vidám,pörgős életet élő nő vagyok,aki nyitott a világ dolgaira. Kevés szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni.Hobbim a lakberendezés és a virágkötészet,utóbbi a munkám is egyben. Szeretnék egy őszinte,megértő társra lelni,komoly kapcsolat reményében.(Kalandorok lehetőleg kíméljenek).
Melinda
61 éves
Békéscsaba

Várom a párom, többi magától jön, szeretem az olyan férfiakat, akik megbízhatóak, fontos, hogy törödjőn velem, megbecsül, persze szeressen, ne sokkal legyen idősebb, mint én.
Veronika
42 éves
Békéscsaba

Fontos számomra a család és az igaz barátság. Nyugodt természetű embernek tartom magam. Nincs függőségem, de a reggeli friss, meleg kávéról nem szívesen mondanék le. Az élő zenétől igazán fel tudok töltődni egy nehéz nap vagy egy nehéz hét után. Szeretem a munkám. Szeretem az ünnepeket,...
Juli
52 éves
Békéscsaba

Vidàm, energikus, néha akaratos, makacs. Kompromisszum kézség legyen , mert màr igazàn nagyot nem vàltozunk😊
Márta
70 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Magdi
71 éves
Békéscsaba

Békéscsabán élek. Társat keresek, akivel kézen fogva járjuk az élet útjait. Jó lelkű, alkalmazkodó, romantikus, vidám természetű vagyok.Saját autóval rendelkezem. Szeretek társaságba járni, szeretek táncolni.Nyugdíj mellett még dolgozom is. A ruháimat általában én varrom. Remélem felkeltettem az...
Zsuzsa
58 éves
Békéscsaba

Keresek valakit aki hasonló mint én.Ez mit jelent? Vidám vagyok de ugyan akkor az életet komolyan veszem.Szeretem a természetet a romantikát és mindent ami az életbe boldoggá tesz.Az a baj,hogy a férfiak nem mernek ismerkedni!!


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Tibike
31 éves
Békéscsaba

31-éves vagyok, kissé félénk szingli fiú! Anyukámmal élek, de ez ne zavarjon meg senkit sem! Imádok számitógépezni, és a felnőttfilmeket sem vetem meg! Életemben egyszer volt csak barátnőm, öt én dobtam el magamtól mert azt gondoltam alkalmatlan vagyok rá! Ha szeretnél megismerni egy kissé félénk...
Attila
38 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Nem a másik felem keresem, hanem azt a céltudatos hölgyet akivel közös őszínteség mellett megoszthatjuk egymással a minden napok örömeit. A belső értéket és őszinteséget mindennél többre értékelem. Nem vagyok egy otthon űlő típus, abban a szerencsés helyzetben vagyok a munkám egybe...
Ákos
65 éves
Békéscsaba

Elvált,tartós kapcsolatot kereső,gondnoki munkát végző férfi vagyok.Szeretem a természetet fotózni,kerékpározni.
András
62 éves
Békéscsaba

Joco
39 éves
Békéscsaba

Ha szimpatikus vagyok és meg szeretnél ismerni akkor irj! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!
njohn
67 éves
Békéscsaba

Egészséges életmód szerint rendezett körülmények között élem életem- reform táplálkozás, rendszeres nem versenyszerű sportolással.
Tamás
32 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Gábor
52 éves
Békéscsaba

Kedves Hölgyem! Milyen is vagyok... Bocsánat hogy így kezdem, de szerintem ide nem igazán lehet frappáns leírást adni. Mindenkinek más és más! Miért... ?? Mindenki egy külön személyiség, egyéniség. Ahogy te is, kedves Ismeretlen :) Alapjában határozott vagyok, tudom mit akarok. A munkámból ...
Attila
36 éves
Békéscsaba

Élet vidám fiatal ember keresi párját. Jelen pillanatban alkalmazottként dolgozom, mellette Mester képzőbe járok mivel vállalkozni szeretnék. Egyedül élek. Szeretek utazni, zenét hallgatni, sportolni. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj bátran. "Megismerni csak azt az embert lehet akivel kom...
P
33 éves
Békéscsaba

Sziasztok. 31 éves macis pasi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Jobb az élet ha van mellettünk valaki :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 00:55:43