Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 286 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Magdi
55 éves
Békéscsaba

Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Keresztény értékrend szerint élem a mindennapjaimat, baptista gyülekezetbe járok. Dolgozom, jó egzisztenciával rendelkezem. Szeretek színházba, komoly zenei koncertekre, előadásokra járni, kirándulni, családommal együtt lenni! Szeretném ha a leendő...
Erika
42 éves
Békéscsaba

Nem szeretem magamat jellemezni, az első randin már kiderül hogy milyen is vagyok. A személyiségemet senki nem tudja megváltoztatni. Írhatnék magamról jó jellem képet de mindenkinek vannak hibái. Csak egy kis figyelmet várok el egy férfitól!!!😊
Mary
41 éves
Békéscsaba

Túl sokat csalódtam már az életben, hogy elhiggyem, amit egy férfi mond, csak tettekkel lehet meggyőzi! Szerelmes típus vagyok.
Katalin
51 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek, amit remélem megtalálok. Kalandvágyok kíméljenek! ! Érzelgős és szeretetrevágyó vagyok.
Tamina
30 éves
Békéscsaba

"Nem az a szerelem, ha egymást nézzük, hanem ha együtt egy irányba nézünk." Nem keresek komoly kapcsolatot, mert szeretek nevetni. Viccet félre téve tartós kapcsolatot keresek, mely közös értékrendre, kölcsönös bizalomra, humorra és az elmaradhatatlan kémiára épül.
Judit
53 éves
Békéscsaba

Ápolt igényes fiatalos nő vagyok!Olyan férfit keresek, aki mellett nőnek érezhetem magam! Fiatalok, kapcsolatban élők, édesanyjukkal élő férfiak kíméljenek!!Magas vékony férfik az ideáljaim.
503214
63 éves
Békéscsaba

Zsuzsa
56 éves
Békéscsaba

Keresek valakit aki hasonló mint én.Ez mit jelent? Vidám vagyok de ugyan akkor az életet komolyan veszem.Szeretem a természetet a romantikát és mindent ami az életbe boldoggá tesz.Az a baj,hogy a férfiak nem mernek ismerkedni!!
Marcsi
68 éves
Békéscsaba

Annabell
28 éves
Békéscsaba

Szia :-) Örülök hogy az adatlapomra léptél,ismerkedes céljábol vagyok itt,kizárolag hosszú távú kapcsolatott keresek,idősebb fiatal emberekkel ismerkednék,ha nem akadály a kor különbség


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Lajos
57 éves
Békéscsaba

Vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet. Sokat sétálok. Kerteszkedessel, gyümölcs termesztessel hobbi szeruen foglalkozok. Hasonló természetű hölgyet keresek.
Viktor
27 éves
Békéscsaba

Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben, kertben és a háziállatok között. Szeretem a rendet és a precízitást, bár ez utóbbi nem mindíg sikerül minden esetre törekszek rá. Sokszor szeretek agyalni olyan dolgokon amik másoknak nem is jutna eszébe, világmegváltó ötletekről, egyéb elméletekről. E...
András
61 éves
Békéscsaba

Kertes házban egyedül élő,független,fiatalos,káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Keresek egy hölgyet,komoly kapcsolatra,a továbbiak szimpátia alapján.
Tamás
30 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Lajos56
57 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
Norbert 1.1
31 éves
Békéscsaba

Üdv! Két ember közt a legfontosabb dolog a kommunikáció ha akarsz valamit kérdezz én is ezt teszem,hajrá!
Robi
31 éves
Békéscsaba

Ismerkedés és párkeresés miatt regisztráltam. Az adatlapomon minden fontos információ megtalálható.
Palika
30 éves
Békéscsaba

Szia! Páromat keresem hölgy személyében eddig még nem találtam rá, de hátha itt sikerülni fog. 😉
László
55 éves
Békéscsaba

Társat keresek, akivel közösen, együtt, vidáman élvezhetjük az élet szépségeit aktívan itthon és távol(abb).
István
48 éves
Békéscsaba

Kizárólag komoly, párkapcsolatot keresek. A többit a fényképes szimpátia után szóban ...🙂 Számomra fontos : A család , az őszinteség, vidámság, 🤭 a nincs lehetetlen, a tisztelet!!! 🙂


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:19:52