Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 278 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Emese
35 éves
Békéscsaba

Alapvetően vidám és pozitív vagyok. Szeretek kedves lenni mindenkivel, hátha egy mosolytól jobb lesz valaki napja... Imádok a szabadban lenni, de filmeket is előszeretettel nézek, olvasok, játszok, táncolok és szívesen kipróbálok számomra új dolgokat.
Böbe
58 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, vidám, optimista, őszinte, két lábbal a földön járó, szenvedélyes, egyszerű nő vagyok.
Erzsébet
68 éves
Békéscsaba

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal. / Oscar Wilde/ igényes,, ápolt,,,hagyományos értékrend szerint élem az életemet, a természetes egyszerű életforma a szimpatikus,,
Erzsébet
50 éves
Békéscsaba

A sport napi szinten jelen van az életemben. A szabadidőm túlnyomó részét is ez teszi ki. A természet szeretete lételemem. Sportos /futás, bringa, hegymászás, túrázás, kajak-kenu/ társat keresek közös programokhoz. Őszinte, megbízható, rugalmas gondolkodású kedves férfi személyében.
Kata
51 éves
Békéscsaba

Egyedül élő, átlagos külsejű, pultos vagyok. Keresem azt férfit akivel jól tudnánk együtt érezni magunkat. A többit meglátjuk...
Nóri
27 éves
Békéscsaba

Komoly, mégis humoros. Hűséges és makacs. Nehezen oldódó, ezáltal kicsit bizalmaztlan. A hülyeségben benne levő, a barátaiért mindent megtevő. Sokat olvasó, moziba járó és sorozat kedvelő. Ragozhatnám még, de "Rövid leírást" kértek
Shine
43 éves
Békéscsaba

Komoly, tartalmas kapcsolatot keresek, ami elsősorban lelkieken, közös érdeklődésen alapul. Olyan társat, akinek nem a külső szépség és egyéb felszínes dolgok a legfontosabbak a másikban.
Magdi
55 éves
Békéscsaba

Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Keresztény értékrend szerint élem a mindennapjaimat, baptista gyülekezetbe járok. Dolgozom, jó egzisztenciával rendelkezem. Szeretek színházba, komoly zenei koncertekre, előadásokra járni, kirándulni, családommal együtt lenni! Szeretném ha a leendő...
Tamina
30 éves
Békéscsaba

"Nem az a szerelem, ha egymást nézzük, hanem ha együtt egy irányba nézünk." Nem keresek komoly kapcsolatot, mert szeretek nevetni. Viccet félre téve tartós kapcsolatot keresek, mely közös értékrendre, kölcsönös bizalomra, humorra és az elmaradhatatlan kémiára épül.
Ani
36 éves
Békéscsaba

Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak...


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Nikopol
36 éves
Békéscsaba

őszinte, optimista, kicsit bolond, vidám, aktívan élem napjaimat...mindenki másképp ítél meg...ismerj meg! :P Komoly kapcsolatot keresek aminek az őszinteséget és bizalmat tartom alappillérnek.
Attila
45 éves
Békéscsaba

kedves Ismeretlen Ismerőseim, én is eljutottam ide erre a pontra, szóval megpróbálnám a szerencsémet a társkeresés ezen uj vállfaján:)
Tomi
33 éves
Békéscsaba

Kérdezz ha valamit tudni akarsz. Dolgozó ember vagyok. egyedül élek,nem szülőkkel.nem olyan embert keresek aki csak arra megy hogy eltartsam...
Palika
30 éves
Békéscsaba

Szia! Páromat keresem hölgy személyében eddig még nem találtam rá, de hátha itt sikerülni fog. 😉
László
32 éves
Békéscsaba

Csaba
43 éves
Békéscsaba

Tul sokat nem szeretnék írni magamrol, az első találkozásnál úgyis kiderül minden . Szeretnék ismerkedni, párosan szép az élet. Röviden ennyi.
András
61 éves
Békéscsaba

Kertes házban egyedül élő,független,fiatalos,káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Keresek egy hölgyet,komoly kapcsolatra,a továbbiak szimpátia alapján.
Tamás
37 éves
Békéscsaba

Azt hiszem nehéz eset vagyok.Alapvetően komoly, de sokszor viccelődök (ezt néha félre is értik néhányan). Őszinte és hűséges vagyok, és ezt el várom a páromtól is, különben meg ette a fene az egészet. Szeretek vitatkozni (nem veszekedni) szinte minden témában, ugyanis sok minden érdekel és meg is...
Jani
40 éves
Békéscsaba

Próbálkozom keresem az igazit ,az őszinte egyszerű lányokat kedvelem! Próbálom megtalálni életem társát!
Pali
58 éves
Békéscsaba

Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki úgy szeret ahogy vagyok és akit önzetlenül viszontszerethetek.Magamról?Csak közhelyeket tudok írni:hűséges őszinte optimista.Levelezés majd személyes találkozás híve vagyok,ott úgy is minden kiderül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:21:46