Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 300 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mariann
39 éves
Békéscsaba

Optimista Nő keres humoros Férfit! Kedves, de néha cinikus.... Empatikus, bár időnként szemtelen... Szeretem érezni, hogy élek! Az ételek ízét, és a szerelem édes kínjait.... Társasági ember vagyok! Ebben a mai, bizonytalan világban az egyértelműt keresem! ....és egy nagybeteg...
Mónika
39 éves
Békéscsaba

Ismerj meg.. Én egy vidám Nő vagyok.. Imádok nevetni csipkelődni.. Beszélgetni... Élni.. Élvezni az Életet :-)
Aniko
56 éves
Békéscsaba

Egyedűl élek gyerekem nincs szabadidőmben természetben vagyok kint kertészkedek olvasok kerékpározok
Mária
41 éves
Békéscsaba

Nem szeretnék Magamról írni, inkább azt próbálom megfogalmazni, hogy mit nyújthatok Neked... Ha kölcsönös a szimpátia, Melletted jó Királynő leszek, aki nem csupán minden szeretetnyelvével odaadóan szeret, de minden támogatást is megad, hogy megéld férfiasságod.
Aliz
49 éves
Békéscsaba

Magdi
55 éves
Békéscsaba

Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Keresztény értékrend szerint élem a mindennapjaimat, baptista gyülekezetbe járok. Dolgozom, jó egzisztenciával rendelkezem. Szeretek színházba, komoly zenei koncertekre, előadásokra járni, kirándulni, családommal együtt lenni! Szeretném ha a leendő...
Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Liza27
37 éves
Békéscsaba

Mónika
46 éves
Békéscsaba

Párom keresem szabadidő hasznos eltöltésére. Alkalmi ügyekbe nem szeretnék bonyolódni azonban. Egy olyan állandó partnert szeretnék, akivel szombatonként kikapcsolódhatnék (fürdő, szauna, sakk, filmek, kirándulás, masszázs). Esélyes vagy, ha értelmes, pozitív személyiségű, jó humorú,...
Anna
51 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok. Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves , valakinek mogorva. Olykor csendes, máskor mindenkit túlkiabálok. Általában nyitott vagyok, de néha bezárkózom. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit neked, mégis ugyanaz...


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

laller
39 éves
Békéscsaba

"természetesen rengeteg hibám van ha benned kevés a szeretet"
Lajos
58 éves
Békéscsaba

Vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet. Sokat sétálok. Kerteszkedessel, gyümölcs termesztessel hobbi szeruen foglalkozok. Hasonló természetű hölgyet keresek.
Lajos56
58 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
Zoltán
26 éves
Békéscsaba

Aranyos, kedves, humoros, empatikus srác vagyok. Olyan lányt keresek aki még hisz a régi értékekben.
Zoli
45 éves
Békéscsaba

Szia. Zoli vagyok Egyedül nevelem 2 lányomat tartós kapcsolatot keresek köszi hogy elolvastad most nem volt időm többet írni
Zoli
44 éves
Békéscsaba

Nem jó egyedül,keresem a társam aki szeretne boldog lenni.Optimista ember vagyok aki nem ismer lehetetlent.Írhatók bármit,a betűk hazudhatnak.Ismerj meg nem fogsz csalódni.
Yano
27 éves
Békéscsaba

Sok mindent tudnék írni de azokat majd üzenetekben. :D Szeretnék egy normális barátnőt találni aki elviseli az idegesítő szokásaimat:D. Humoros egyéniség vagyok.
Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Pál
42 éves
Békéscsaba

Ide bármit irhatnék magamról de felesleges. Keresem a másik felem remélem megtalálom.😉 Komoly kapcsolatot keresek. Beszélgessünk, találkozzunk a többi jön magától.
Zoltán
34 éves
Békéscsaba

Egy próbát megér :) Sose lehet tudni hol bukkan fel a nagy Ő. Magamról: szeretek utazni, szórakozni, és jókat enni :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:35:31