Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 310 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Zsuzsanna
40 éves
Békéscsaba

Fiatal csinos dekorativ hölgy vagyok!Szerettek sportolni.Igy a hobbim is ebböl adodik rendszeresen futtok!
Icu
52 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Icu vagyok, egy Önmagamra igényes, ápolt, önálló egzisztenciával rendelkező nő. Ha megtalálnám a párom, sok szeretetet, törődést, kedvességet és gondoskodást tudnék neki nyújtani. Szeretek nevetni, táncolni, élvezni az élet minden örömét. Az aktív és passzív kikapcsolódást egyaránt...
Rózsafűzér
52 éves
Békéscsaba

Ne a külső szépséget keresd bennem, csak belső értékeim vannak! Mégis keresem a párom... "Ha szeretsz az semmi, Ha szeretnek az már valami Ha szeretsz és szeretnek, az a minden!"
Éva
55 éves
Békéscsaba

Hagyományos, komoly kapcsolatot keresek, életem még hátralévő részét nem szeretném magányban eltölteni.
Anna
52 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok. Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves , valakinek mogorva. Olykor csendes, máskor mindenkit túlkiabálok. Általában nyitott vagyok, de néha bezárkózom. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit neked, mégis ugyanaz...
Gizella
67 éves
Békéscsaba

Nem jó egyedül! Keresem azt az egyedülálló férfit,akivel kölcsönösen jól érezhetjük magunkat.Szeretem a családomat,unokáimat,szívesen főzők változatos, finom ételeket.Szeretem a szabadidőmet aktívan eltölteni,pl. kirándulás,egy-egy színházlátogatás, valamint fürdőzés.Ha hasonlóan...
Ildikó
51 éves
Békéscsaba

Mindenki azt ír magàról amit akar.Vagy igaz,vagy nem.Ne hazudj mert kiderül!Komoly kapcsolatot keresek.Kalandorok kíméljenek!
Erzsébet
71 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Erzsébet
51 éves
Békéscsaba

A sport napi szinten jelen van az életemben. A szabadidőm túlnyomó részét is ez teszi ki. A természet szeretete lételemem. Sportos /futás, bringa, hegymászás, túrázás, kajak-kenu/ társat keresek közös programokhoz. Őszinte, megbízható, rugalmas gondolkodású kedves férfi személyében.
Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Tamás
38 éves
Békéscsaba

Azt hiszem nehéz eset vagyok.Alapvetően komoly, de sokszor viccelődök (ezt néha félre is értik néhányan). Őszinte és hűséges vagyok, és ezt el várom a páromtól is, különben meg ette a fene az egészet. Szeretek vitatkozni (nem veszekedni) szinte minden témában, ugyanis sok minden érdekel és meg is...
Peeete
37 éves
Békéscsaba

ciaobella! Tartós kapcsolatot keresek. Békéscsaba és környékén tudunk leginkább találkozni, de akár máshol is megoldható. :*
Takker3
35 éves
Békéscsaba

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan" Lehetőségeink korlátlanok!
Norbert
43 éves
Békéscsaba

Szia :-) Nyitott és kíváncsi ember vagyok aki szereti a vidámságot és a blues zenét (is), bírom a szinházat a jó ételeket, sétával eltöltött kirándulásokat, a ház körüli teendőket, keriparty-t és még sok mindent. Tartós kapcsolat céljából keresem életem párját akivel közösen alakíthatom a jövőt...
János
49 éves
Békéscsaba

Szeretnék egy olyan nőt találni aki hisz még abban hogy boldog lesz és hogy megtalálja a párját ,az élet tul rövid ahhoz hogy egyedül eltöljük az időt mert igazán csak együtt lehetünk boldogok.
Zoli
32 éves
Békéscsaba

32 éves srác vagyok szeretnék ismeretségeket kötni és akár egy tartós kapcsolat is kialakulhat , én őszinte embernek mondom magam. Olyan társat keresek aki eltudja fogadni hogy nem lehet családom
Ferko26
33 éves
Békéscsaba

tartos kapcsolatot keresek,ha meg akarsz ismerni írj!én egy átlagos férfi vagyok,szeretek horgászni meg a haverokkal lenni!
Patrik
25 éves
Békéscsaba

Kedves ember vagyok aki akar írni nyugodtan írjon rám,szeretnék megismerni embereket.Röviden ennyit magamról.
Péter
36 éves
Békéscsaba

Jókedvű, humort kedvelő ember vagyok. Imádok a természetben túrázni, sétálni. A kislányom nevelése a szenvedéjem. Szeretem a munkám néha túlzottan is, mellette sportolok heti rendszerességgel. Hosszú ideje nincs párkapcsolatom. Azért jelentkeztem ide hátha itt rátalálok a nagy Ő-re.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:29:49