Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 300 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mária
72 éves
Békéscsaba

10 éve egyedül élek szeretnék egy társat vagy legalább egy barátot,akivel örömömet,bánatomat megoszthatnám!Szeretek főzni,sütni,kirándulni,kertészkedni.Nagyon fiatalos beálítottságú vagyok!
Mária
72 éves
Békéscsaba

Vagyok. Megszülettem, élek, dolgoztam, nyugdíjas vagyok. Egyedül élek,nem sok szerencsém van az életben.
Mária
41 éves
Békéscsaba

Nem szeretnék Magamról írni, inkább azt próbálom megfogalmazni, hogy mit nyújthatok Neked... Ha kölcsönös a szimpátia, Melletted jó Királynő leszek, aki nem csupán minden szeretetnyelvével odaadóan szeret, de minden támogatást is megad, hogy megéld férfiasságod.
Mónika
45 éves
Békéscsaba

Jelenleg nem ismerkedem, különböző okok miatt, amik ha rendeződnek, újra várom a leveleket. Köszönöm a megértést!
Virag
59 éves
Békéscsaba

Nem keresek,de szeretnek talalni egy olyan ferfit aki egyben lenne a baratom,kedvesem.Legyen komoly,de tudjon vidam lenni.
Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Shine
44 éves
Békéscsaba

Komoly, tartalmas kapcsolatot keresek, ami elsősorban lelkieken, közös érdeklődésen alapul. Olyan társat, akinek nem a külső szépség és egyéb felszínes dolgok a legfontosabbak a másikban.
Anna
48 éves
Békéscsaba

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET. Komoly, hosszútávú,akár végleges kapcsolat reményében vagyok itt... Távkapcsolat nem érdekel, a személyes találkozók híve vagyok, a személyes VARÁZS-ban hiszek. Szeretek mindenről beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl....
Anna
51 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok. Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves , valakinek mogorva. Olykor csendes, máskor mindenkit túlkiabálok. Általában nyitott vagyok, de néha bezárkózom. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit neked, mégis ugyanaz...
margit
61 éves
Békéscsaba

Talpraesett,nyitott kedves optimista. Személyiségemet jellemzi a spontanuitás,határozottság. Szeretem ha párom udvarol és kifejezi ézzéseit. Szivesen barátkozom,komoly gondolkozásu emberekkel.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Ákos
51 éves
Békéscsaba

Írhatnék bármit. De csak annyit: bika vagyok, a rá jellemző összes tulajdonsággal. Legjellemzőbb talán mégis a hűség a végsőkig. Hölgyek, akinek ilyenre van szüksége, ne habozzon! Jelentkezz, de én is kereslek, hátha találkozunk! Kézcsók!
Yano
27 éves
Békéscsaba

Sok mindent tudnék írni de azokat majd üzenetekben. :D Szeretnék egy normális barátnőt találni aki elviseli az idegesítő szokásaimat:D. Humoros egyéniség vagyok.
Peti
31 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Társkeresés céljából regisztráltam. Remélem találok egy helyes, kedves lányt akivel egymást kiegeszítve boldogok lehetünk.
Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Dávid
28 éves
Békéscsaba

Sziasztok. Mindig jó kedvű vagyok és nagyon szeretek nevetni. Szeretném előre leszögezni hogy mackós testalkatú férfi vagyok. Mások segítése az életem. A munkám is a rászorultak segítése szociális gondozóként amit már 5 éve csinálok. Nagyon szeretem a gyerekeket és majd én is szeretnék 1-2. ...
Tibi
36 éves
Békéscsaba

Szia Tibi vagyok 34 éves. Komoly kapcsolatot keresek egy őszinte kedves nőt aki öröké fog engem szeretni.
Zsolt
45 éves
Békéscsaba

Realista, ateista. Néha pesszimista, szkeptikus. Szeretek barkácsolni, kerékpározni. Van pár rossz tulajdonságom, ezeken próbálok javítani. A jókat fedezd fel Te!
Lajos
64 éves
Békéscsaba

Szeretem a sportot még tévén keresztül is.Tavasztól őszig a kertben érzem magam a legjobban.Nincs távol tőlem a házi munka sem.Szeretek kirándulni, általam nem ismert tájakat megismerni.
Lajos
58 éves
Békéscsaba

Vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet. Sokat sétálok. Kerteszkedessel, gyümölcs termesztessel hobbi szeruen foglalkozok. Hasonló természetű hölgyet keresek.
Antal
63 éves
Békéscsaba

"Egy zsák levél,s benne a szívem,s a könnyeim a bélyegek. De a lányok olyan buták:a szívemig egyik se lát." Egyedülálló,független,hűséges,ápolt,férfi vagyok.Hasonló adottságokkal rendelkező,megértő,életvidám,csinos,hölgy ismeretségét keresem komoly kapcsolatra,58 éves korig.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:24:12