Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 413 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mara
45 éves
Békéscsaba

Évtizedek óta tanulom magam, de még keresem, hogy melyik az az 1000 karakter, ami frankón leírja, ki vagyok én. Reménytelen, hogy beleférjek ebbe a szövegdobozba.😉 Nem keresek. Inkább remélem, hogy találok. Vagy rám talál.
Betty
50 éves
Békéscsaba

Kizárólag környékbeli és magas férfit keresek. Normális kinézet, ápoltság, intelligencia, humor feltétel :-) Különleges elvárás nincs. Bár, úgy látszik ez is túl sok...
Boglárka
47 éves
Békéscsaba

Frissen elváltként keresem itt a boldogságom. Őszinte kapcsolatot keresek, mert elegem van az ármányokból és az igazságtalanságból. Mosolygós nőt ismerhetsz meg bennem.
Erzsébet
72 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Icu
53 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Icu vagyok, egy Önmagamra igényes, ápolt, önálló egzisztenciával rendelkező nő. Ha megtalálnám a párom, sok szeretetet, törődést, kedvességet és gondoskodást tudnék neki nyújtani. Szeretek nevetni, táncolni, élvezni az élet minden örömét. Az aktív és passzív kikapcsolódást egyaránt...
Zsanett
50 éves
Békéscsaba

A levél nem elég... a telefon sem. Csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások. Hogy a lélekben megrajzolt képet a valóságban tudjuk kiszínezni, hogy az álomba beköltözzön a valóság, hogy az ünnepnapok mellett...
Viktória
51 éves
Békéscsaba

Egyedül nevelem a két gyermekem, évek óta egyedül töltöm mindennapjaim. Ehhez keresek magamnak olyan társat, aki a segítségem lenne, és közben együtt tudnánk örülni az élet apró dolgainak.
Piroska
55 éves
Békéscsaba

Annyira szeretnék magam mellé egy kedves, őszinte férfit, hogy kigondoltam, hogy regisztrálok erre az oldalra. Független vagyok, rendezett körülmények között élek.
Zsuzsanna
49 éves
Békéscsaba

Humoros.. nevetős nő vagyok.. fiatalosabb a megélt évek számánál,de ezen évek bölcsességének birtokában. A magam uraként nem vagyok,voltam..leszek "arany ásó" Egy őszinte kapcsolatra vágyom aminek a hűség és egymás kölcsönös tisztelete az alapja.. na majd látjuk mit produkál az élet .
Szilvi
46 éves
Békéscsaba

Vidám,pörgős életet élő nő vagyok,aki nyitott a világ dolgaira. Kevés szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni.Hobbim a lakberendezés és a virágkötészet,utóbbi a munkám is egyben. Szeretnék egy őszinte,megértő társra lelni,komoly kapcsolat reményében.(Kalandorok lehetőleg kíméljenek).


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

László
33 éves
Békéscsaba

Általában sokat dolgozom, kevés a szabadidőm, ezért úgy gondoltam, kipróbálom a társkeresés online formáját is.
Lóránt
47 éves
Békéscsaba

Érzelmi alapú, tartós kapcsolatra vágyom. Ha vékony vagy az előny, de nem feltétel. Gondoltam megpróbálom, talán itt megtalálom, akit keresek
Gabesz
37 éves
Békéscsaba

Hölgyeim egy korban hozzám illő kedves, szexi, vidám társat keresek.A személyes randikban hiszek nem vagyok az online szex híve.Találkozzunk aztán vagy lesz köztünk valami vagy mindketten megyünk a saját utunkon tovább.
Paul67
52 éves
Békéscsaba

Szilveszter
29 éves
Békéscsaba

Szőke herceget keresel? Akkor keress meg engem, hiszen minden álmod teljesítem. Régóta vágyom egy olyan lányra, akivel tökéletes összhangban élhetem mindennapjaim.
Laci52
55 éves
Békéscsaba

Írni magamról? Nehéz... Az ember társas lény, én is szeretném megtalálni társam. A mottóm szeretni és szeretve lenni.
Ádám
32 éves
Békéscsaba

Norbert
23 éves
Békéscsaba

Vidám, megbízható férfi vagyok. Szeretek kerékpározni,sétálni, úszni. Heti 2-szer futni is járok. Komoly kapcsolatot szeretnék. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj!
Tamás
32 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Barnabás
28 éves
Békéscsaba

Inteligens, Humoros, Vidám és nem utolsó sorban Romantikus férfi vagyok. Bár válaszok nélkül kezdem elveszíteni a 'hitemet', hogy találkozom valakivel. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 20:44:11