Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 442 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mara
45 éves
Békéscsaba

Évtizedek óta tanulom magam, de még keresem, hogy melyik az az 1000 karakter, ami frankón leírja, ki vagyok én. Reménytelen, hogy beleférjek ebbe a szövegdobozba.😉 Nem keresek. Inkább remélem, hogy találok. Vagy rám talál.
Tündi
44 éves
Békéscsaba

2 gyermekes csakádszeretö anyuka vagyok.Megértö kompetens.Ha tisztességes a társam és,megbizhatok benne apszolut bizalmsm van benne...
Edit
43 éves
Békéscsaba

Csak hogy elkerüljük a felesleges leveleket és sértődéseket: csabait vagy közvetlen környékbelit keresek, gyermektelent, nem dohányzót, nálam magasabbat ..
Icu
53 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Icu vagyok, egy Önmagamra igényes, ápolt, önálló egzisztenciával rendelkező nő. Ha megtalálnám a párom, sok szeretetet, törődést, kedvességet és gondoskodást tudnék neki nyújtani. Szeretek nevetni, táncolni, élvezni az élet minden örömét. Az aktív és passzív kikapcsolódást egyaránt...
Magdi
71 éves
Békéscsaba

Békéscsabán élek. Társat keresek, akivel kézen fogva járjuk az élet útjait. Jó lelkű, alkalmazkodó, romantikus, vidám természetű vagyok.Saját autóval rendelkezem. Szeretek társaságba járni, szeretek táncolni.Nyugdíj mellett még dolgozom is. A ruháimat általában én varrom. Remélem felkeltettem az...
Mária
65 éves
Békéscsaba

Ismerkedni szeretnék. Egyenlőre nem párkapcsolatot keresek, /de bármi kialakulhat/.Levelezőtársat, barátot, akivel megoszthatom magányomat. Kertes házamban egyedül élek. Már nem hobbi szinten írással foglalkozom, kortárs költő - író vagyok, de minden téma érdekel, bármiről szívesen levelezek. Ha...
Zsuzsa
58 éves
Békéscsaba

Keresek valakit aki hasonló mint én.Ez mit jelent? Vidám vagyok de ugyan akkor az életet komolyan veszem.Szeretem a természetet a romantikát és mindent ami az életbe boldoggá tesz.Az a baj,hogy a férfiak nem mernek ismerkedni!!
Ágnes
56 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok ,normális kapcsolatra vágyom.Család centrikus.Szeretek sütni-főzni.Barátaimmal programokat csinálni.
Böbe
60 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, őszinte, vidám, egészséges, még aktívan dolgozó, elvált, békéscsabai nő vagyok. Szeretem a zenét, a sportot.
Mária
73 éves
Békéscsaba

10 éve egyedül élek szeretnék egy társat vagy legalább egy barátot,akivel örömömet,bánatomat megoszthatnám!Szeretek főzni,sütni,kirándulni,kertészkedni.Nagyon fiatalos beálítottságú vagyok!


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Ferenc
40 éves
Békéscsaba

Vidám, barátságos természetű vagyok. Mindenre nyitott. Állatbarát vagyok, de nem vega. Keresem az igazit.
Joco
40 éves
Békéscsaba

Ha szimpatikus vagyok és meg szeretnél ismerni akkor irj! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!
László
33 éves
Békéscsaba

Általában sokat dolgozom, kevés a szabadidőm, ezért úgy gondoltam, kipróbálom a társkeresés online formáját is.
Patrik
26 éves
Békéscsaba

Kedves ember vagyok aki akar írni nyugodtan írjon rám,szeretnék megismerni embereket.Röviden ennyit magamról.
Szabolcs
43 éves
Békéscsaba

" Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét. " Váló félben lévő férfi vagyok, és keresem akiben megbízhat...
Mihály
37 éves
Békéscsaba

Sziasztok.Tartós kapcsolat céljából vagyok itt.Remélem valaki megtalál,valakit megtalálok.Őszinte,hűséges,odaadó vagyok.Most hirtelen ennyi,de ha van kérdés akkor kérdezzetek bátran.🌹
Imre
71 éves
Békéscsaba

Rövid haj,kissé felcsuszott homlok. Sport már csak napi séta. TV-ben foci, angol,német,spanyol, kézilabda,sznúker stb.olvasás, könyvtár. rejtvény.
Gergő
40 éves
Békéscsaba

Irok magamról pár sort. Sok minden van, de majd késöbb... Ha szereted a pizzát, nyert ügyed van. Ha nem szereted, akkor is
Roland
58 éves
Békéscsaba

Sziasztok szeretnék hölgyekkel ismerkedni és bízom benne hogy megtalálom azt a nőt, akivel kiegészítjük egymást.
KÁLMÁN
37 éves
Békéscsaba

HELLO MAGAMRÓL ANYIT HOGY SZERETEM A NÁLAM IDÖSEBB NÖKET.ÉS SZERETNÉK EGY IGAZI NÖRE BUKANI AKINEK NEM GOND


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2020-09-20 02:03:34