Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 801 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!
Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

Magdi
61 éves
Tatabánya

Temperamentumos, életvidám, optimista nő vagyok. Sok mindent szeretek művelni (kirándulás, túra, torna, jóga, futás, kerékpározás, színház, mozi, rejtvényfejtés, olvasás),nagy a mozgásigényem. Szeretek jókat beszélgetni azzal, akivel megtalálom a közös hangot. Fontos számomra a megbízhatóság,...
Zsuzsa
69 éves
Tatabánya

Szorgalmas,vidám,házias,őszinte,családcentrikus.Szeretek kirándulni,olvasni,rejtvényt fejteni,fényképezni,táncolni. Kedvelem a jó zenéket. Családi házban élek,nyugott,csendes,gyönyörű környezetben. Könyvelőként dolgoztam végig az életemet.Nagyon hiányzik egy Társ a másik...
Kata
66 éves
Tatabánya

Nyugdíjasként rengeteg szabadidővel,biztos egzisztenciával keresem társamat,partneremet.Szeretnék utazgatni,de egyedül nem jó.Egy megbízható társra vágyok,aki az életem minden területén partnerem lenne.
Szidónia
46 éves
Tatabánya

Nem az átlagos vagyok,és nem egy-szerű....Szeretem a valóságot látni ! Nem mankót keresek az élethez,(tudok járni) -ketten mégis kellemesebb! Ismerkedjünk... :-)
Judit
45 éves
Tatabánya

Életvidám, társaságot kedvelő, gyermekszerető nő vagyok. Szabadidőmben szívesen járok színházba, kirándulni, és szeretek utazgatni. Házias típus vagyok, baráti társaságomnak szívesen főzök.
Mara
62 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Szeretek utazgatni, kirándulni, szívesen megyek színházba, koncertekre.
XX
51 éves
Tatabánya

:-)
Évi
64 éves
Tatabánya

Fiatalos, romantikus, pozitív gondolkodású nő vagyok. Szeretem a természetet, utazást, kirándulást. Komoly kapcsolatot keresek. Magamról nem írnék többet, inkább ismerj meg, a személyes találkozás úgyis a döntő.
Gyöngyi
58 éves
Tatabánya

Komoly párkapcsolatot keresek! Család centrikus vagyok,szeretek utazni, táncolni,kirándulni, főzni! Keresem a társam!
Moncsi
36 éves
Tatabánya

Vidám természetü vagyok. És keresem vidám társamat:-). Van itt ilyen?:-) Reméljük. Komoly kapcsolatot keresek,más nem érdekel.


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

Jóska
68 éves
Tatabánya

empatikus hölgyet keresek, akinél az adok-kapok egyensúlyban van, békés természetű, csatangolós kedvű öreg majom vagyok, a koromnak megfelelő rigolyákkal együtt.
György
47 éves
Tatabánya

Keresem páromat .Talán megtalálom .szeretek a természetben lenni,kirándulni.Az elsö találkozáskor minden kiderül.
János
53 éves
Tatabánya

Majd később írok magamról. Remélem megtalalom azt a hölgyet akinek szimpatikus vagyok. És megfelelő.
Péter
42 éves
Tatabánya

Kedves, aranyos Nővel beszélgetnék, ismerkednék.... A többi meg majd alakul. Merd vállalni önmagad.
Róbert
41 éves
Tatabánya

Egy igazi életre szóló partnert keresek, őszinteséggel, teljes bizalommal. Ezt tudom nyújtani és én is ezt várom el.
Milán
40 éves
Tatabánya

Komoly kapcsolatot keresek.Ami fontos számomra tisztelet,hűség,megbízhatóság,érzelmi biztonság.A felületességet,ha lehet kerülöm.Megvannak a hibáim ,van némi önismeretem ès nagyjából elégedett vagyok magammal és az életemmel.Tisztában vagyok az erősségeimmel és a gyengeségeimmel egyaránt...
Atesz
51 éves
Tatabánya

keresem az igaz szerelmet,egy komoly kapcsolatot esetleg egy életre szóló társat. szeretem a természetet a hosszú esti sétákat ,nagy beszélgetéseket, romantikus mély érzésű szeretni tudó pasai vagyok. Optimista cserfes igazi csupa szív szeret ökörködni és minden marhaságban benne van, szer...
Zsolt
57 éves
Tatabánya

Elvalt ferfi vagyok,egyedul elek.Nem reg vagyok itt,dolgozom.Erdelybol jottem.Szeretnek ismerkedni. Ket felnott gyerekem van,akik kulon elnek. Egy uj elet remenyet keresem.
István
60 éves
Tatabánya

Én ősszinte, megbizhato,hüsééges, embernek tartom magam,állatbarát, otthon úllő, káros szenvedélyem nincs.
Marci
43 éves
Tatabánya

Egy férfinek, aki csak saját örömére szeretkezik, könnyű dolga van. Neki gyorsan véget ér az aktus, és aludhat is. Amikor egy férfi valóban a nőnek akar örömet szerezni szexuálisan, el kell felejtenie, hogy ő maga is szeretkezik. A nő kiszolgálására kell törekednie. Csak arra koncentrálhat, hogy ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 08:12:11