Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 868 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!
Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

Mária
55 éves
Tatabánya

55,éves Elvált nő vagyok. Szeretnék megismerkedni egy megbízható társsal aki közös szimpátia esetén mellettem lenne jobban rosszban.
Gabriella
61 éves
Tatabánya

Egyedülálló, önálló, rendezett körülmények között élő nő keres hasonló helyzetben élő FÉRFIT... ismerkedés, aztán majd alakul...
Györgyi
51 éves
Tatabánya

Üdvözöllek! Egy kedves 50-es fiút keresek. Barátkozzunk, beszélgessünk, ha ugyan azt keressük akár több is lehet belőle...
Katalin
53 éves
Tatabánya

Komoly kapcsolatot keresek,,nem alkalmi társat,sportos testalkatú vagyok,szeretek kirándulni kerékpározni,
Mara
63 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Szeretek utazgatni, kirándulni, szívesen megyek színházba, koncertekre.
Éva
70 éves
Tatabánya

Szeretetre méltó, szerény özvegy hölgy vagyok. Keresem a párom,komoly kapcsolat céljából.Nyolc éve nyugdíjas vagyok. Körzeti orvosi rendelőben asszisztensként dolgoztam. Két gyermekem van és három unokám. Férjem halála nagyon megviselt Rossz egyedül. Én itt vagyok , Várlak.
Zsófia
32 éves
Tatabánya

Romantikus, mindig jókedvű, élettel teli nő vagyok. Olyan férfit keresek, aki szereti, ha a nő kicsit bolondos. Tartós kapcsolatot keresek. Magamról többet nem szeretnék írni, inkább ismerj meg.
Ica
67 éves
Tatabánya

Sziasztok!Ica vagyok rólam röviden.Szeretek utazni, sokat sétálni és jó meleg fürdőket látogatni.Na persze sütni, főzni is szeretek.Keresem a párom, hogy még sok mindent együtt csináljunk.
Zsuzsi
68 éves
Tatabánya

Szeretetet adni és kapni nagyon jó!!!Magamra és környezetemre igényes vagyok!!!Szeretnék egy olyan kapcsolatot ami kölcsönös!!!
Edit
31 éves
Tatabánya

Nagyon nőies és fiatalos vagyok, pl. imádok csajokkal shoppingolni és bulizni, amikor kivételesen van kivel és romantikus filmeket nézni, de nem várom el, hogy a párom is nézze velem. A fő életcélom a kölcsönös szerelmen alapuló házasság és gyerekvállalás. Nálam fiatalabbak ne írjanak!


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

Zoltán
41 éves
Tatabánya

Szia Kedves Ismeretlen! Komoly, tartós kapcsolatot keresek. Nem hiszek a hosszú hetekig tartó levelezésben, személyes találkozó híve vagyok. Kommunikatív, érdeklődő embernek tartom magam, ugyanakkor komolyság is jellemez humorral fűszerezve. Normál értékrendem van. Kimozdulok, kirándulok...
János
43 éves
Tatabánya

Imádok élni. Szeretek utazni, a finom ételeket és italokat. Színházba, koncertre járni vagy otthon egy kicsit bekuckózva mozizni.
Karesz
43 éves
Tatabánya

Ne félj semmitől, és soha ne add fel.😇😇 Légy vidám. 😀 Ami eddig nem őlt meg,az most megerösitt😀😀😃🥰
Tamás
51 éves
Tatabánya

Minek nevezzem magam? Sokat tanultam, de nem az éltből! Sokat aludtam, de nem ágyban! Sokat voltam ébren előadó szobákban! Sokat vonatoztam, de nem ismerkedtem. Sokat ábrándozom, és itt, ismerkedem! Várom a leveleket, de nem posta ládában. Gyermeki is vagyok, de nem kalitkában! Hiszek, csak ú...
Csaba
53 éves
Tatabánya

Szia Csaba vagyok, 43 éves férfi lakhelyem Tatabánya.Vidám humort kedvelő őszinte embernek tartom magam.Szeretek utazni, kirándulni,korcsolyázni,jókat beszélgetni,a lakásomat szépítgetni.Csak sajnos a munkámból adodóan ezekre nem mindíg jut idő.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen az ol...
Sandor
46 éves
Tatabánya

Szeretek ismerkedni :) Keresem az ideàlis pàrom . Ìrhatnàk idèzeteket de szerintem kicsit elcsèpelt . Egy idelye külföldön èlek .
FRIDRIK
59 éves
Tatabánya

Hoszabtávu kőtetlen kapcsira keresek hőlgyet
Zoli
45 éves
Tatabánya

Alapvetően nem vagyok híve a társkereső oldalaknak, de az élet helyzetem úgy hozta, hogy adok egy esélyt ennek az ismerkedési módszernek. Szabadidőmben szeretek horgászni, túrázni, kirándulni, főzni, de mindezt jobban szeretném egy kedves, életvidám partner társaságában.
Péter
43 éves
Tatabánya

Kedves, aranyos Nővel beszélgetnék, ismerkednék.... A többi meg majd alakul. Merd vállalni önmagad.
Benedek
43 éves
Tatabánya

Csak belevaló hölgyek jelentkezését várom. Komoly kapcsolat céljából keresem a páromat, egy önmagára és környezetére igényes hölgy személyében. Szeretnélek megtalálni, ha te is hasonló kapcsolatot szeretnél, mint én.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 00:08:51