Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 778 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!
Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

Éva
58 éves
Tatabánya

Társat keresek, komoly tartós kapcsolatot. Kedves mosolygós , hűséges, társát tíszteletben tartó Empatikus hölgy vagyok. a Társam akit keresek legyen ugyan ilyen.
Mónika
48 éves
Tatabánya

Egyedül nevelem 18 éves nagy fiam!Szeretek olvasni,zenét hallgatni,szeretem a virágokat!Ha gondolod írj!
Magdi
73 éves
Tatabánya

62 éves nyugdijas fiatalos nő vagyok,aTermészetgyógyászattal és reflexológiával foglalkozom.Túrázni ,olvasni ,jógázni szeretek.Ha hasonló dolgok vonzanak,akkor érdemes lenne felvenni egymással a kapcsolatot.Személyes találkozás hive vagyok.A többi majd úgyis kiderül.
Éva
56 éves
Tatabánya

Elvált, fiatalos megjelenésű, kedves nő vagyok. Egy lányom van aki 27 éves már a saját életét éli, én is az ő példáját szeretném követni. Egy megértő, kedves, nem dohányzó férfira vágyom, aki szeret sétálni elmenni mindenfelé, nem csak a tv előtt ülni. Ha szeretnél megismerni kérlek írj,...
Kati
70 éves
Tatabánya

3 éve özvegy vagyok szeretnék egy társat, barátot találni aki még hisz a jővőben. A személyes találkozás híve vagyok.
Mara
62 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású, magára és környezetére igényes, empatikus nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Egy Társat, egy Kedvest akivel tudunk beszélgetni, nevetni, akivel jól érezzük...
Ildikó
46 éves
Tatabánya

Szeretni és szeretve lenni... Szeretnélek megtalálni.... Akivel boldog lehetek újra..Aki a társam, barátom egyben...
Marianna
53 éves
Tatabánya

Vidám természetű, romantikus vagyok. Remélem létezik még érző és figyelmes férfi akivel számíthatunk egymásra. Fontos hogy keresztény férfi légy!
Brigitta
44 éves
Tatabánya

Keresem az igazit, aki meglatja bennem az igazi énem.Van 3 gyerekem, fontos hogy ők is elfogadják a párom. Akit érdeklel ki vagyok én, a gyerekeimet is el kell fogadnia.Csak komoly kapcsolat érdekel, aki nem arra vágyik az kiméljen.
Edit
30 éves
Tatabánya

Nagyon nőies és fiatalos vagyok, pl. imádok csajokkal shoppingolni és bulizni, amikor kivételesen van kivel és romantikus filmeket nézni, de nem várom el, hogy a párom is nézze velem. A fő életcélom a kölcsönös szerelmen alapuló házasság és gyerekvállalás. Nálam fiatalabbak ne írjanak!


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

István
60 éves
Tatabánya

Én ősszinte, megbizhato,hüsééges, embernek tartom magam,állatbarát, otthon úllő, káros szenvedélyem nincs.
Sándor
52 éves
Tatabánya

sándor vagyok elvált van egy nagykoru lányom aki külön él . Én környén dolgozok az ipari parkban mint targoncás ŕöviden ennyit magamról
Péter
40 éves
Tatabánya

Szeretnék ismerkedni,beszélgetni. A többi már rajtunk múlik. Remélem lehet ismerkedni értékes emberrel, aki engem is annak tart.
Zsolt
46 éves
Tatabánya

A szükséges felesleges rész. Ha írok levelet, és tetszik, válaszolsz. Ha kíváncsi vagy, és kérdezel, úgyis megtudod.
Feri
46 éves
Tatabánya

45 éves vagyok átlagos külsejű földön járó ember vagyok. Szeretem a természetet a kirándulás, Nyitott vagyok új és értelmes dolgokra is, szeretem a pörgés de jól esik a csendés és a nyugalom, persze nem egyedül hanem egy társal kapcsolatban.
István
58 éves
Tatabánya

Tatabányán élek. A fontosabb dolgokat levélben is meg lehet beszélni. De leginkább a személyes találkozókban hiszek!
Zoltán
38 éves
Tatabánya

Szeretnék megismerked egy normális nővel. Aki a főldön jár. Tatabányai vagyok. Független s gyermektelen.
Zoltán
41 éves
Tatabánya

Szia Kedves Ismeretlen! Komoly, tartós kapcsolatot keresek. Nem hiszek a hosszú hetekig tartó levelezésben, személyes találkozó híve vagyok. Kommunikatív, érdeklődő embernek tartom magam, ugyanakkor komolyság is jellemez humorral fűszerezve. Normál értékrendem van. Kimozdulok, kirándulok...
János
52 éves
Tatabánya

Majd később írok magamról. Remélem megtalalom azt a hölgyet akinek szimpatikus vagyok. És megfelelő.
józsef
53 éves
Tatabánya

sziasztok ! ebben a rohanó világban szeretném a párom megtalálni?nehéz feladat de bizom benne hogy sikerül


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2020-09-22 05:20:05