Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 509 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Kriszti
49 éves
Szombathely

A Férfit keresem, így nagy betűvel, akire felnézhetek, aki mellett biztonságban érzem magam, aki elbűvöl az intelligenciájával, a kedvességével, akinek így vagyok jó, ahogy vagyok, akit a lelkem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni... a lényegről, életről, halálról, csodákról, az élet...
Eszter
46 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek nagyokat beszélgetni, nevetni, színházba járni, kirándulni, túrázni, síelni, de passzívan pihenni, tévézni is, vagy akár plafont bámulni. VALAKIVEL.
Nóra
49 éves
Szombathely

Sziasztok. 49 éves elvált nőként keresem társam. Hiszem hogy egyszer sikerül. Olyan társat keresek, aki szereti ha szeretik, aki szeret összebujva aludni, aki szeret kirándulni, táncolni, és élvezni az életet. Bizalom, őszinteség, szeretet. Nem kellenek nagy szavak. Érezni és éreztetni kell, nem...
Judit
53 éves
Szombathely

Keresem azt a férfit, akivel komoly kapcsolat jöhet létre köztünk. Szeretem, ha van humorérzéke valakinek, de a komoly dolgokat is meg lehet vele beszélni s egyenlő társként kezeljük egymást. Amit nem bírok elviselni, az a hazugság. Ui: Valóban nagyon rég regisztráltam, de nagyon sokáig...
Kinga
45 éves
Szombathely

Lendületes, spontán, élet szerető, romantikus, érzéki, színes egyéniségű leány keresi humoros, sportos, intelligens, vagány, stílusos élete párját.
Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Éva
83 éves
Szombathely

Életvidám, megértő, nyugodt, önmagára és környezetére igényes nagyon fiatalos özvegy vagyok. Hasonló társat keresek. Sportolok, úszom napi rendszerességgel, Az uszodába kocsival járok, még van, és remélem, még sokáig lesz jogsim. Fiam hobbi- pilóta, vele időnként repülhetek a környékünkön a kis,...
Andrea
53 éves
Szombathely

Igényes, ápolt, fiatalos nő vagyok. Szeretem az életet, a finom ételeket, a jó társaságot, utazást. Talan a sok munka után ennyi idősen már megérdemlem 🙂 Fontos számomra a jó megjelenés, az intelligencia, a jo humor. Tudok komoly lenni, de szeretek kicsit őrült és gyerek maradni....
Zsuzsanna
60 éves
Szombathely

Szeretek színházba, moziba, hangversenyre járni, sétálni, utazni, de egyedül egyik sem az igazi. Nem dohányzom.
Csillla
54 éves
Szombathely

Ha szeretnek az jó, ha szeretsz, az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az maga a mennyország. Egyébként életvidám, határozott, bújós,igényes nő vagyok.Ha kell bolondos, ha kell komoly. Átlagos külsővel rendelkezem. Kapcsolatfelvétel módjának megtalálása a Te feladatod,ha igazán érdekellek....


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Roland
43 éves
Szombathely

Fényezhetném magam a végletekig...ebből megismersz? Nem hiszem :) Hűséges Társam, legjobb Barátom, szenvedélyes Szeretőm keresem egy személyben...
Laci34
41 éves
Szombathely

életrevalo nöt keresek aki szereti az életett.légy mindig össszinte mer kimondani amit gondolsz vagy érzel.
Csaba
54 éves
Szombathely

10 éve elválam kétgyerekem vam egy kislányés egy fiu a kislány velem eröstestalkatu vagyok nagyon szeretem a sportot
István
44 éves
Szombathely

Életvidám férfi vagyok.Ímádok utazni,kirándulni,kerékpározni,futni.Zene és film függő vagyok.Balaton egész évben jöhet.Elváltam,van két fiam akik nem velem élnek.Felsőfokú végzettséggel rendelkezem.Szombathelyen élek,de Balatonmárifüdőn is sokat tartózkodom. Komoly kapcsolatot keresek.
Laszló
59 éves
Szombathely

Szeretek dolgozni fözni és egyéb konyhai munkában segíteni Családcentrikus vagyok nem dohányzom nem iszom alkoholt.
Patrik
24 éves
Szombathely

Nem szoktam unatkozni, mindig feltalálom magam. Általában filmet nézek, rajzolok, sportolok, (tanulok), többit személyesen: ismerj meg. ;)
János
46 éves
Szombathely

Merre jársz!? Ó mond most merre jársz, Hol talállak meg téged, Melyik irányba vigyen léptem, Hogy láthassam már léted. Kereslek szüntelen az erdők mélyén, Kémlelem a kék eget a felhők szélén. Előttem az óceán végtelen határa, Nem rémiszt a mindenség nagysága.
Dani
28 éves
Szombathely

Csalódtam már párszor az életben, komoly kapcsolatra vágyok, nincsenek nagy elvárásaim, csak tiszta szívből szeressen.
Tibor
47 éves
Szombathely

Dolce vita,édes élet!Keresem páromat akivel megtudjuk édesíteni egymás életét mindenkor és mindenben...
Tibor
56 éves
SzombathelySikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-01-27 14:32:46