Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 646 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Anita
54 éves
Szombathely

Özvegy hölgyként keresem életem párját! Légy humoros, állatbarát és igényes magadra! Komolytalan írogatók kíméljenek! " Élni csak szerelmes lélekkel lehet, különben kihűl a lelked, s rideg lesz körülötted a világ. Két szem összevillanásában nagyobb titok rejlik, mint húsz év...
Margit
70 éves
Szombathely

Mások szerint fiatalos külsővel rendelkezem! Szeretem a társaságot,imádok kirándulni!
Réka
37 éves
Szombathely

35 èves egyedülálló lány vagyok aki keresi párját. Èletvidám aki nagyon szereti a kutyákat. Szeretek kirándulni sètálni utazni ès vezetni a verdámat.Igazából nem tudom hogy mit írjak ezen kívül mèg ismerj meg.
SZILVIA
39 éves
Szombathely

Gabi
49 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet és szeret barkácsolgatni is
Bea
43 éves
Szombathely

A "hasonló a hasonlót" vonzásában hiszek. Mindenkinek élménygazdag és eredményes ittlétet kívánok :-)
Marika
65 éves
Szombathely

Sokkal inkább a személyes találkozásban hiszek, a szemek összevillanásában, a személyiségek vibrálásában, az összenevetésben. Ha ez kölcsönösen megvan, akkor kezd számítani hogy a hagyományos értékrendben hiszek, fontos az őszinteség, imádom az utazást, a mozit, színházat, a jó társaságot, vagy...
Ági
57 éves
Szombathely

Életvidám nő keresi a másik felét. Utazást, kirándulást, konyhaművészetet kedvelő, természetbarát párom várom.
Bettina
47 éves
Szombathely

Egy olyan kapcsolatból léptem ki, amelyet nehezen tudtam magam mögött hagyni.. ha szeretnél megvígasztalni és egy kedves női társaságra vágysz, akkor engem válassz.
Andrea
53 éves
Szombathely

Szia Kedves látogató! Szombathelyen élek. Családi áll:házas-különélő. Ezt későbbiekben szeretném letisztázn! Rajtam kívülló okok miatt még nemtudom! Két gyermekem van. Felnőttek. Saját életüket élik. Hobbim:Sport, fittnesz kerékpár, zene minden mennyiségben, tánc, könyvek. Vigyázat:nagyon...


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Krisztián
28 éves
Szombathely

Ha ismerni szeretnél írj rám.Ha én akkor pedig rád. Normális átlagos embernek tartom magam.majd kiderül hogy mi lesz.
Endre
46 éves
Szombathely

Műszaki végzettségű, természet szerető, két lábbal a földön járó, romantikus. Azt nyújtja a társának amit maga is kapni szeretne.
Adrián
40 éves
Szombathely

Az ember idővel egyre érettebb lesz... :-) A gyümölcs is akkor a legfinomabb, ha már megérett... :-)
Tibor
50 éves
Szombathely

Tibor vagyok. egyedül élek dohányzom de nem sokat. hobbim: focizni szoktam van 1 gyerek aki nem velem él.
Balázs
40 éves
Szombathely

A személyes beszélgetés híve vagyok. Az adatlapok kitöltése amúgy sem az erősségem, és nem minden adatot lehet megadni ahogy szeretnénk.
Tivadar
42 éves
Szombathely

Olyan nőt keresek, akinek szintén kevés a szabadideje, de azt a keveset is tartalmasan egy férfival szeretné eltölteni. Én vagyok az, akit keresel.
Krisztián
44 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Gyuri
62 éves
Szombathely

Szombathelyen lakom, elvált vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Káros szenvedélyem nincs, többit személyesen.
Sándor
61 éves
Szombathely

Becsületes, kiegyensúlyozott, megbízható, szolid, de igényes férfi vagyok őszülő halántékkal. Szeretem a természetet és a zenét. Keresem a korban nálam fiatalabb hölgy ismeretségét tartós kapcsolat reményében.
Péter
43 éves
Szombathely

Ilyen is vagyok meg olyan is, nyugodt és nyugtalan, komoly és vicces, otthonülő és világutazó. Megfontolt és vagány, álmodozó és tervező. Sok minden érdekel. Szeretek olvasni, filmezni, kirándulni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 15:49:16