Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 618 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Tîmea
47 éves
Szombathely

Szeretnék komoly kapcsolat céljából egy társra találni,akivel megoszthatók mindent,velem lenne jóban és rosszban! Tudom,hogy létezel,gyere és evezzünk együtt az élet viharos tengerén!!!
Valcsi
68 éves
Szombathely

Átlagos külsövel rendelkezö szerény típusú egyedül élö özvegyasszony vagyok.Intelligens. urat keresek mint barátot. Szeretve lenni jó
Anita
54 éves
Szombathely

Életvidám, özvegy hölgyként keresem tartós kapcsolat céljából párom! A többit majd személyesen!:-) "Sohase érd be az álmaidnál kevesebbel. Valahol, valamikor, valahogyan, úgyis megtalálod őket." (Danielle...
Katalin
73 éves
Szombathely

Egyedül élő vagyok. Keresek egy kedves barátot. Talán még nem késő. Szeretek kertészkedni, szeretem a természetet!
Veronika
33 éves
Szombathely

Sziasztok! Szombathelyi lány vagyok,és korban hozzám illő társat keresek.Foglalkozásom ápolónő.Kevés szabadidőmben szeretek sétálni,zenét hallgatni,olvasni,rejtvényt fejteni,barátokkal lenni,könyvtárba járni,sütni,amatőr módon fodrászkodni és a kisállatommal foglalkozni,ami egy csincsilla.
Éva
79 éves
Szombathely

Sok éve vagyok özvegy, de nem vagyok "magányos", jó elfoglaltságaim vannak. Úszom naponta, főzök, bevásárolok, vezetek, és - bár csak virágokkal, - de kertészkedem. A könyvek, és az internet is jó társaság. Ráadásul fiam hobbipilóta, és néha repülhetek vele, ami csodálatos élmény. Jó...
Teréz
29 éves
Szombathely

A legnagyobb bátorság ahhoz kell, hogy az ember elfogadja önmagát úgy, ahogy van, az ellentmondásaival együtt - ha egyet értesz ezzel, te vagy az én emberem!
Judit
55 éves
Szombathely

A külső megfog, a belső megtart. Minden a megfelelő időben érkezik, egy perccel se előbb.Mindkét mondat elgodolkodtató. Hiszem, hogy igy igaz. :-)
Katalin
43 éves
Szombathely

Őszinte, pozitív gondolkodású, életvidám embernek tartom magam. Igyekszem mindenben és mindenkiben meglátni a jót. A környezetem barátságos, megbízható, segítőkész emberként ismer. Szeretem a jó filmeket, a jó zenét, a természetet. Szabadidőmben szívesen olvasok.
Tímea
23 éves
Szombathely

Szeretem élvezni az életet és kihasználni minden egyes pillanatát. Azt vallom, hogy jó egyedül de jobb együtt! Számomra a hűség és az őszinteség alapvető követelmény. Ha egyszer megbuksz az a Te szégyened ha kétszer az már az enyém!


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Balázs
35 éves
Szombathely

Szia Kedves Nézelődő!Köszi, hogy itt vagy.Kit is keresek?Egy társat, akinek az életkora bármennyi lehet.Miért?Ha ismeri ezt a két szót, hogy közösen és együtt, ott a kor már nem számít.Szeretném megélni Veled mindkettőt.Mit jelent számomra egy kapcsolat?Többé válni Általad.És miért kell ehhez egy...
Balázs
40 éves
Szombathely

Őszinte vidám srác keres őszinte vidám lányt aki komoly szándékkal ismerkedni, ha érdekelek írj és beszélgesünk.
Krisztián
44 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Mein
56 éves
Szombathely

Zoli
42 éves
Szombathely

Életvidám, pozitív szemléletű, szórakoztató, ugyanakkor komoly gondolkodású férfi. Aki az élethelyzeteket optimistán, az embereket értékeik szerint közelíti meg. Szeretem a természetet, a napsütést, a tenger morajlását. Szeretek utazni. Vitalitás és dinamikus életvitel jellemez, de szeretem a ...
István
46 éves
Szombathely

45-éves. :) Öszinte,gyerekszerető ,hüséges , jószivü,rendes. :) Autobuszvezető vagyok Szombathelyen a helyi járaton. :)
Ádám
29 éves
Szombathely

Ha egy értelmes, kedves, megértő srácra vágysz, megtaláltad személyemben . Tartós, komoly kapcsolat céljából keresem jövendő párom.
András
39 éves
Szombathely

Szívesen beszélgetek bárkivel ismerkedni vagyok fent őszinte vidám srác vagyok.Nem számít hol laksz a szerelmet nem kilóméterben mérik:) Írj bátran.
Ádám
41 éves
Szombathely

Szia Kedves! Nincs tökéletes férfi és nincs tökéletes nő se. Sőt, nincs tökéletes világ se. De ami van azt szeretnénk szebbé és jobbá tenni, mert ami van az majdnem tökéletes lehet, ha mindketten szeretnénk azzá tenni! Én sem a mesebeli királylányt keresem, hanem téged! Ha hasonlóan gondolod vagy...
Szilveszter
31 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 09:37:00