Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 414 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

SZIMONI
39 éves
Szombathely

Nem erre a pénzéhes, kétszínű világra kellett volna születnem... Egyre zöldebben próbálok élni! Sokat kirándulok, falom a könyveket, gyereket nevelgetek.
Tímea
43 éves
Szombathely

Őszinteség és bizalom. Jó szeretni és szeretettve lenni. Az igazi egymásra találás az élet csodája. Egy kapcsolathoz mindkét fél kell.
Mária
54 éves
Szombathely

Szeretek kerékpározni, kirándulni hegyekben és vízparton egyaránt. Hiszek abban, hogy a közös élmények megélése az egyik legfontosabb a párkapcsolatban.
Marcsi
48 éves
Szombathely

48 eves vagyok elvalt! Jo kedelyu vagyok szeretem az oszinte embeteket! Szeretem a termeszetet! Keresem a megfelelo tarsam.
Gabi
47 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet
Zsuzsanna
62 éves
Szombathely

vidám természetű,inteligens, ápolt, jó karakterű,utazást szinházat kedvelem, rendezett anyagiakkal rendelkezem, gyermektelen vagyok,inteligens jólszituált társat keresek, káros szenvedélytől menteset
Picur-Anna
51 éves
Szombathely

Marianna
45 éves
Szombathely

Komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam,akinek még a szerelem ,hűség ,bizalom számít.Talán itt?
Kornélia
41 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot szeretnék! Soha nem késő boldognak lenni csak légy őszinte, mert én is az vagyok. Családcentrikus, hűséges társat keresek!
Daniella
49 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Balázs
38 éves
Szombathely

Szia Kedves "Idegen"! Lehet fura de napjainkban is léteznek még normál értékrenddel bíró pasik. Személy szerint ide sorolom magam. Ha szeretnél meggyőződni, tegyünk egy próbát. Többekkel ellentétben komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Amennyiben hasonló szándékaid vannak ismerjük ...
Krisztián
37 éves
Szombathely

Szeretek a természetben lenni, sétálni, bicajozni, moziba járni, zenét hallgatni, balatonon lenni, kertészkedni, szőlészkedni. Barátokkal dumálni, beülni vhova. Zenében szinte mindent meghallgatok. Hobbym a darts,versenyzés. Közlekedni inkább biciklivel szeretek. Kedvelem az állatokat, kutyák...
István
62 éves
Szombathely

Kitartó, ragaszkodó és nem kalandozó bikaként keresem kivejezetten vékony, barna párom. Csak mosolygós, optimista társ melett tudom elképzelni, aki legfontosabb a szeretet és a család. Azt akivel együtt tervezhetjük meg, élhetjük le egymás mellett hátralevő éveinket.
István
44 éves
Szombathely

44-éves. :) Öszinte,gyerekszerető ,hüséges , jószivü,rendes. :) Autobuszvezető vagyok Szombathelyen a helyi járaton. :)
Csaba
48 éves
Szombathely

Tartos kapcsolat reményében keresem párom a magány legyözéséhez probáljuk meg eggyütt nem a multal kell foglalkozni a jövöt kell nézni.
Tamás
34 éves
Szombathely

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam itt. Szeretném megtalálni végre azt a nőt akivel boldog lehetek. Aki szép a szememnek és megfogó a személyisége.
Sagittarius
31 éves
Szombathely

"A humorban nem ismerek tréfát." "Én sem vagyok bölcsebb, De egy jó tanácsot talán adhatok: Hagyj nyomot magad után, Ettől leszünk halhatatlanok!" :)
Attila
36 éves
Szombathely

Sziasztok! Magamról ide nem írok semmit, mivel magáról mindenki azt állít amit akar. Ha valaki kedvet érez a velem való ismerkedésre írjon nyugodtan , mindenkihez kedves vagyok .
Zoli
40 éves
Szombathely

Életvidám, pozitív szemléletű, szórakoztató, ugyanakkor komoly gondolkodású férfi. Aki az élethelyzeteket optimistán, az embereket értékeik szerint közelíti meg. Szeretem a természetet, a napsütést, a tenger morajlását. Szeretek utazni. Vitalitás és dinamikus életvitel jellemez, de szeretem a ...
Zoli
30 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:36:03