Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 466 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Linda
55 éves
Szombathely

Mottóm: Szeretni és szeretve lenni. Rendezett körülmények között élő független nő vagyok. Önmagára és környezetére igényes FÉRFI párom keresem, mert én magam is ilyen vagyok :-) Kérdezz bátran, szívesen válaszolok....
Timi
32 éves
Szombathely

"A patak és a szikla összecsapásakor a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."
Mónika
45 éves
Szombathely

Családcentrikus;szeretek kirándulni,kerékpározni, őszes halántékú, nem dohányzó ,nem alkoholista társat keresek
Zsuzsanna
54 éves
Szombathely

Nem hiszem, hogy egy leírás alapján el lehetne dönteni, hogy ki milyen ember. Azonban egy találkozás már sokkal beszédesebb. Mit szeretnék? Boldog lenni! Veled!
Marianna
46 éves
Szombathely

Komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam,akinek még a szerelem ,hűség ,bizalom számít.Talán itt?
Csilla
57 éves
Szombathely

Életvidám nő vagyok, szeretek túrázni, kirándulgatni, mindig van egy jó könyv ,keresztrejtvény a társaságomban. Csak olyan pasik jelentkezését várom, akik függetlenek. Utálok 2. lenni a sorban, szerintem megérdemlem az első helyet. Ha felkeltettem érdeklődésed, várom leveled.
Zsóka
73 éves
Szombathely

Romantikus, a szépség minden formájáért rajongó, elegáns, optimista. Zene, utazást kedvelő, fiatalos.
Horsa
53 éves
Szombathely

Életvidám, független Nő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Minden másra is nyitott vagyok, szívesen kipróbálok, megtanulok más dolgokat is. A leendő kapcsolatomban a szeretetet, megértést, biztonságot keresem.
Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Andi327
47 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Tamás
49 éves
Szombathely

Szomathelyen élő 41 éves, vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Szeretem a szabadidőmet hasznosan eltölteni.
Csaba
50 éves
Szombathely

nehéz eset vagyok , idő , és türelem kell hozzám , de azt mondják megéri ismerj meg mielőtt ítéletet mondanál felettem "soha ne ronts el egy bocsánatkérést egy újabb hazugsággal"
Norbi
28 éves
Szombathely

Norbinak hívnak, 28 éves, kék szemű, erős, szőke srác vagyok. A hozzám közel álló emberek megbízhatónak, kedvesnek és lelkiismeretesnek látnak. Káros szenvedélyeim tudomásom szerint nincsenek. Gimnázium, szakma és egyetem után már 3 éve Családi vállalkozásunkban dolgozom sikerekkel, reális, komol...
Balázs
43 éves
Szombathely

Üdvözlet mindenkinek! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Sport foci futás. Vígjáték. Kedvenc időtöltést Barátok, mozi, színház.. Barcelona, Haladás, utazás, vásárlás, és természetesen munka. Valamint szerelem!
Szilveszter
30 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Ferenc
52 éves
Szombathely

Sziasztok. Nemrég költöztem Szombathelyre a munkám miatt. Építész technikus a végzettségem, antikbutor felújítással foglalkozom. Sport és zene fan vagyok. Ha tehetem járok koncertekre, lemez börzékre.
Frenky
39 éves
Szombathely

Nem is tudom mit írjak pedig valami frappánsat kellene!Hát próba szerencse meglátjuk, hogy mi sül ki belőle!
Csaba
49 éves
Szombathely

Tartos kapcsolat reményében keresem párom a magány legyözéséhez probáljuk meg eggyütt nem a multal kell foglalkozni a jövöt kell nézni.
József
43 éves
Szombathely

Szombathelyen lakom egyedül. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Ide bármit lehet írni,úgyis a személyesen találkozáson és beszélgetésen múlik minden. Köszönöm,hogy elolvastad.
Gábor
39 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:44:24