Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 585 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Teréz
34 éves
Szombathely

Átlagos nő vagyok, aki szeret utazni, ha arról van szó, szeretek új embereket megismerni és egy jót beszélgetni velük, eléggé barátságos típus vagyok.
Bernadett
61 éves
Szombathely

Pozitív gondolkodású, optimista hölgy vagyok. Nálam a pohár félig tele van, nem félig üres. Szeretek nevetni. Viccelődni. Van iróniám, de öniróniám is. Keresem hasonló gondolkodásu társamat.
Júlia
30 éves
Szombathely

30 éves, szombathelyi, diplomás lány vagyok. Kirándulni, salsázni, mindenféle zenét hallgatni, olvasni, barátokkal egy kávé mellett beszélgetni szeretek. Családcentrikus vagyok, erősen kötődöm Vas megyéhez.
Evelin
51 éves
Szombathely

Egy egyszerű nőnek tartom magam, aki saját egzisztenciával rendelkezik. Szeretem az őszinteséget, és fontos, hogy csak akkor írj nekem, ha te is független vagy.
Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Marietta
60 éves
Szombathely

Magamrol annyit, hogy egy nagyon eletszerető vidam mozgekony nő vagyok. Szeretek olvasni kirandulni utazni. Szeretem az allatokat foleg a kutyakat. Nagyon szeretek főzni, sutni kerteszkedni. Nyugdijas vagyok de meg aktivan dolgozom. Imadom a gyerekeket nekem is van egy kisunokam 4 eves.
Tímea
54 éves
Szombathely

Kedves Érdeklődő! Barátságos, nyitott érdeklődésű nő vagyok. Sokunknak fontos az őszinte beszélgetés. Egy kapcsolat fűtőanyaga a törődés, amiben a gyengédség, a csábítás, odaadás fontos szerepet töltenek be. Enélkül minden kapcsolat kihül, elsötétedik. Az ember is, ahogy a növény is, arra...
Katalin
44 éves
Szombathely

Ahhoz, hogy valakinek szebbé tedd az életét, nem kell gazdagnak, szépnek vagy tökéletesnek lenned. Elég ha csak ott vagy és törődsz vele.
Katalina
52 éves
Szombathely

;Nem kellenek Mondat, értelem nélkül, Szavak, tartalom nélkül, Jelek, jelentés nélkül, Arcok, tekintet nélkül.Nem kellenek. Lépés, mozdulat nélkül, Álom, oltalom nélkül,...Ember, emberség nélkül. Nem kellenek...Igaz, valóság nélkül, Való, igazság nélkül,Nem kellenek. Zene, felhangok nélkül,...
Marianna
39 éves
Szombathely

Nyugodt, rendezett anyagi háttérrel rendelkezem. Hosszútávra társam keresem. Vidám, kiegyensúlyozott, természetet kedvelő nő vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, motorozni, a vizisportokat imádom.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Zoltán
31 éves
Szombathely

Sziasztok. Hosszútávú kapcsolat keresés céljából regisztráltam. Szeretnék egy őszinte embert megismerni.
Ádám
30 éves
Szombathely

Szia! Egy őszinte, valódi érzéseken alapuló szerelmet keresek. Szívesen ismerkednék egy kedves, intelligens, csinos lánnyal.
László
36 éves
Szombathely

Szeretek túrázni, biciklizni, geocachingolni. Erdőn, mezőn bóklászni. A Rába parton aludni egy sátorban, vagy épp tekerni a Balaton körül. Ha magadra ismersz, írj kérlek, mert te vagy, akit keresek! :)
Zoli
40 éves
Szombathely

egyenlőre nem írok semmi extrát,van tetoválásom nem egy ha zavar hát ez van :)...
Gábor
30 éves
Szombathely

Üdv! Én egy kedves, megbízható, együttérző srác vagyok. Végzettségem geográfus, de untam egy irodában dolgozni és valami érdekesebbre vágytam, igy inkább sofőrnek álltam. Most már csak egy kedves társat keresek, akivel együtt lehet jövőt tervezni. :)
István
64 éves
Szombathely

64 éves, özvegy vagyok. Jelenleg nyugdíjas éveimet töltöm. Mérnök-tanárként vonultam nyugdíjba. Szeretek utazgatni, kertészkedni és mozogni. Átlagos alkatú, 80 kilós, 183 cm magas, ősz hajú, érzelmes, őszinte, szeretetre vágyó ember vagyok.
Tamás
26 éves
Szombathely

Sosem lehet tudni, hogy hol találkozik össze az ember olyannal, aki valami jót hozhat az életébe. Talán pont itt? Lehetséges. Egy próbát megér.
Márton
49 éves
Szombathely

Egy hosszútávú párkapcsolatot szeretnék egy kedves és értelmes lányt. Szeretek utazni, kirándulni. Minden levélre válaszolok, vidékiek levelét is várom.
Lala
45 éves
Szombathely

Keresem, kutatom azt a Lányt, akivel egymás miatt törölhetjük adatlapunkat a Párom.hu oldalról :-)
Ádám
29 éves
Szombathely

Sziasztok, ha meg akartok ismerni csak nyugodtan írjatok! Komoly kapcsolat keresek! Kutya barát vagyok


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 17:39:17