Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 450 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Hajni
45 éves
Szombathely

Nem szeretek jellemzest irni , sem magamról , sem masokrol. Nem hiszek a virtuális eseményekben. Kézzel fogható es szemmel látható dolgokban hiszek . Mottom: Elni es élni hagyni!
Gabi
47 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet
Andi327
46 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Renáta
36 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek futni,biciklizni, sportólni,kirándulni.Ennyit rólam.A többit később.
Dina
32 éves
Szombathely

Nagyon szeretek sportolni, táncolni, a természetet járni, stb. Keresem hasonló érdeklődésű, életvidám társam. :-)
Krisztina
48 éves
Szombathely

Mosolygós, vidám, türelmes és empatikus ember vagyok. De, hogy ne csak a jót soroljam :-) nagyon makacs tudok lenni, de próbálok tenni ellene. Szerintem egy kicsit sikerült is változnom. Túlságosan érzékeny vagyok, könnyen...
Zsuzsa
28 éves
Szombathely

Keresem azt a személyt; akinek fontos a család, szeretet, megbecsülés a közös programok. Szeretek kirándulni, biciklizni.
Réka
30 éves
Szombathely

A szivem nagy de viharvert a lelkem. Vas megyei ferfit keresek komoly kapcsolat celjabol akinek a belso ertekek jobban szamitanak es lehet vele jovot tervezni.
Kriszti
39 éves
Szombathely

\"Az ember csak ritkán részesül abban a szerencsében, hogy olyan rendkívüli valaki kerül az útjába, aki lénye legmélyét érinti meg, s teljesen kicseréli. Életcélunk keresése valódi kaland. Megesik olykor, hogy a keresőkön útközben elhatalmasodik a félelem, a kétely és az egyedüllét. Mégis,...
Horsa
53 éves
Szombathely

Életvidám, független Nő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Minden másra is nyitott vagyok, szívesen kipróbálok, megtanulok más dolgokat is. A leendő kapcsolatomban a szeretetet, megértést, biztonságot keresem.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Szilveszter
29 éves
Szombathely

Üdv!29 éves vékony testalkatu,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Attis
42 éves
Szombathely

Életvidám, fiatalos férfinak tartom magam, aki komoly kapcsolathoz keresi társát. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, jókat beszélgetni. Fontos számomra az őszinteség, bizalom és kölcsönös tisztelet.
Patrik
23 éves
Szombathely

Nem szoktam unatkozni, mindig feltalálom magam. Általában filmet nézek, rajzolok, sportolok, (tanulok), többit személyesen: ismerj meg. ;)
Krisztián
37 éves
Szombathely

Szeretek a természetben lenni, sétálni, bicajozni, moziba járni, zenét hallgatni, balatonon lenni, kertészkedni, szőlészkedni. Barátokkal dumálni, beülni vhova. Zenében szinte mindent meghallgatok. Hobbym a darts,versenyzés. Közlekedni inkább biciklivel szeretek. Kedvelem az állatokat, kutyák...
Zoli
30 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)
Endre
44 éves
Szombathely

Termeszet szereto, nyugodt termeszetu, a ket labaval a foldon jaro romantikus, notakat, chanzonokat, operettet, szinhazat kedvelo muszaki vegzettsegu, aki igyekszik azt nyujtani a tarsanak amit sajat maga is kapni szeretne.
Sanyi
40 éves
Szombathely

Magamról csak nagy vonalakban...Szombathely mellett lakom,2017 nyarán költöztem ide Pest megyéből.A káros szenvedélyeket mindig is hanyagoltam és meglehetősen széles az érdeklődési köröm. Négy évtizeddel a hátam mögött bátran ki merem jelenteni,hogy egy igaz,komoly kapcsolat a célom még legalább...
Áron
29 éves
Szombathely

Sohasem szerettem ezeket a bemutatkozó szövegelet, de röviden: Szabadidő, kúltúra-művészet, sportledvelő, erdekes hobikkal.
Gergely
39 éves
Szombathely

„Utálom a reményt. Akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer utoljára.”
István
44 éves
Szombathely

44-éves. :) Öszinte,gyerekszerető ,hüséges , jószivü,rendes. :) Autobuszvezető vagyok Szombathelyen a helyi járaton. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:29:16