Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 604 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Reni
35 éves
Szombathely

31 éves szombathelyi lányként keresem a páromat,egy kedves,figyelmes,odaadó, monogám férfi személyében. Gyerek nem akadály.
Erzsi
61 éves
Szombathely

Szeretnélek végre megtalálni! Fontos számomra, hogy hasonló legyen az értékrendünk, érdeklődési körünk, hasonló dolgokat szeressünk. Hiszem, hogy létezel!
Katalina
53 éves
Szombathely

;Nem kellenek Mondat, értelem nélkül, Szavak, tartalom nélkül, Jelek, jelentés nélkül, Arcok, tekintet nélkül.Nem kellenek. Lépés, mozdulat nélkül, Álom, oltalom nélkül,...Ember, emberség nélkül. Nem kellenek...Igaz, valóság nélkül, Való, igazság nélkül,Nem kellenek. Zene, felhangok nélkül,...
Gabi
73 éves
Szombathely

Tartalmas, hosszú együttélés után özvegy vagyok. Már nagyon hiányzik egy társ. Szeretek olvasni, táncolni, gombászni, főzni, sütni , rejtvényt fejteni, kirándulni, utazni tengerben, Balatonban fürdeni. Nagyon vidám, pozitív beállítottságú vagyok, csak szexkeresők kíméljenek. Egyenlőre ennyit...
Marcsi
50 éves
Szombathely

Szia látogató! Köszönöm, hogy el látogattál a profilomra! Ha egy őszinte jó kedélyű élet vidám társat keresel, aki megosztja, veled gondolatait érzéseit, bennem megtalálod! Független 148 cm magas Nő vagyok! Ha van szimpátia ugyis a beszélgetések és a személyes találkozás egy kapcsolat indulása...
Gizella
36 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek. Alapból egy vicces humoros nő vagyok, de mikor kell mindig komoly vagyok, ha többet szeretnél rólam megtudni írj bátran.
Júlia
31 éves
Szombathely

30 éves, szombathelyi, diplomás lány vagyok. Kirándulni, salsázni, mindenféle zenét hallgatni, olvasni, barátokkal egy kávé mellett beszélgetni szeretek. Családcentrikus vagyok, erősen kötődöm Vas megyéhez.
Andi327
48 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Zsóka
74 éves
Szombathely

Romantikus, a szépség minden formájáért rajongó, elegáns, optimista. Zene, utazást kedvelő, fiatalos.
Ági
57 éves
Szombathely

Életvidám nő keresi a másik felét. Utazást, kirándulást, konyhaművészetet kedvelő, természetbarát párom várom.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Roland
31 éves
Szombathely

Szeretek zenéthallgatni, rendszeresen sportolok. Szeretek hülyéskedni és gyakran utazok. Maximalista vagyok xd
Balázs
39 éves
Szombathely

A személyes beszélgetés híve vagyok. Az adatlapok kitöltése amúgy sem az erősségem, és nem minden adatot lehet megadni ahogy szeretnénk.
Zsolti
29 éves
Szombathely

Kicsit érzékeny, kicsit szeleburdi, a párkapcsolatban komprumisszumkész, viszont az üzleti ügyekben kő kemény. Keresem azt, aki ezekkel a tulajdonságokkal el tud fogadni. Cserébe mindent megpróbálok megadni, ami ép ésszel megadható!
Józsi
51 éves
Szombathely

Szerelem,szeretet,barátság és a hűség!Ennyi az elvárásom , ha közben adóda valami majd együtt megoldjuk!
Szilárd
43 éves
Szombathely

Komolyan gondolom! elég volt az egyedül létből,szeretném a szabadidőmet a közös programokat párommal eltölteni legyen az séta,kirándulás,színház vagy csak otthon összebújni.
Tibor
48 éves
Szombathely

Talán,itt megtalálom a párom.Úgy érzem,hogy nem szabad feladni.Mindenki megérdemel egy esélyt...Kissé köpcös,borotvált kopasz,zsigerből vidám,de néha letargikus.Zenét kedvelő,de nem fanatikus.Kissé bohókás,de néha unalmas.Hangulat ember!Ez vagyok én...Van esély?
Ákos
53 éves
Szombathely

Az oldal jelenleg, évszakváltás miatt, átrendezés alatt. Kérjük szíves érdeklődését, ismételje meg később. Türelmét előre is köszönjük.
Gábor
34 éves
Szombathely

Gábor párkapcsolatait a harmóniára való törekvése és megfontoltsága jellemzi. Megbízik környezetében, de nem feltétlenül, mondhatni óvatosan építi kapcsolatait. Aki elnyerte bizalmát, az mindenképp megbízható és segítőkész társra, barátra talál benne. Gábor számára fontosak az értékek, amit szere...
Gábor
43 éves
Szombathely

Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki tényleg magamért szeret. Párosan szép az élet. Korban hozzám illő nőt keresek.
Péter
37 éves
Szombathely

Magamról…… egy kiegyensúlyozott, megbízható, őszinte, humoros, srác vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha Te egy kedves, vidám természetű, intelligens, NŐ vagy, akkor Téged kerestelek. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-09-20 03:41:31