Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 663 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

SZILVIA
40 éves
Szombathely

Erika
50 éves
Szombathely

Vidámságot, társaságot, természetet, túrázást, kirándulást, zenét kedvelő pozitív gondolkodású nőként keresem a társamat hasonló érdeklődési körű magára és a környezetére igényes férfi személyében. Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú társas kapcsolatra.
leagi
50 éves
Szombathely

Amit rólam tudni érdemes, az remélem sokkal több, mint amire e kereteken belül lehetőség van. A belső értékekre nagyon fogékony, jókedvű, életvidám, békés természet vagyok. Értelmes, érzékeny és érzéki nő vagok és megértő, figyelmes, stabil partnerre vágyom, aki...
Zsuzsi
40 éves
Szombathely

Szia kedves érdeklődő! Társam keresem elsősorban Vas megyéből. Van két kisfiam,velem élnek, ezt vedd figyelembe. Legyél családcentrikus, káros szenvedélyektől mentes férfi. Fontos számonra a hűség a szeretet,megbecsülés,a másik tisztelete. Ha magadra ismersz, kérlek írj
Dorina
31 éves
Szombathely

Szeretek kirándulni, új helyeket és ízeket felfedezni, elsősorban ehhez keresem a partnerem, aki hasonló kalandvággyal rendelkezik, mint én.
Erzsi
62 éves
Szombathely

Szeretnélek végre megtalálni! Fontos számomra, hogy hasonló legyen az értékrendünk, érdeklődési körünk, hasonló dolgokat szeressünk. Hiszem, hogy létezel!
Tímea
24 éves
Szombathely

Szeretem élvezni az életet és kihasználni minden egyes pillanatát. Azt vallom, hogy jó egyedül de jobb együtt! Számomra a hűség és az őszinteség alapvető követelmény. Ha egyszer megbuksz az a Te szégyened ha kétszer az már az enyém!
Katalin
53 éves
Szombathely

Kedves, őszinte,empatikus, megbízható, hűséges . Ezek jellemzőek rám. Csalódtam,nagy pofont kaptam,ezért óvatosabb vagyok.
Marcsi
51 éves
Szombathely

Kedves társkeresők!Sok mindent lehetne ide írni, de ha szimpatikus vagyok akkor ismerkedjünk és tudjunk meg egymásról minél többet. Sok sikert kívánok mindenkinek a társkereséshez!
Gabriella
50 éves
Szombathely

Kiváncsiságból regisztráltam fel az oldalra. Komoly, őszinte, érdeklődő partnert keresek, akivel jókat lehet beszélgetni, kirándulni.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Lajos
69 éves
Szombathely

Lajos 65 vagyok Szombathelyről.elvált, független,káros szenvedélytől mentes.Alanyi nyugdijas vagyok,pozitív gondolkodású,becsületes,megbízható, hűséges típus.Egyedül élek sajnos több éve.Szabadidőmbe szeretek túra kerékpározni,motorozni,műszaki beállítotságú vagyok géplakatos szakmával.Kizárólag ...
Robi
29 éves
Szombathely

Nem tudom ide mit írjak.. Annyit esetleg hogy ismerj meg és megtudod milyen vagyok és ki vagyok!! Talán egyenlőre ennyi amit tudnék ide írni!
János
53 éves
Szombathely

Keresem a társam,a párom ! Szeretek túrázni,biciklizni,kirándulni ! Komoly kapcsolatot keresek ! Írj ha szimpatikusnak találsz !
Ferenc
44 éves
Szombathely

Mivel a szerelem a megismerő, önátadó figyelem állapotával azonos, és csak akkor lobog, ha az ember teljesen átadja magát annak, aki őt ugyanevvel a figyelmes intenzitással szemléli, a szerelem ritka madár ugyebár. Kivételes élménye az életnek, szivárványhíd közted és egy másik között. (Kornis Mi...
Tibi
61 éves
Szombathely

Keresem a párom,egy kedves,mosolygós hölgyet!! Nagyon magányos vagyok! Komoly kapcsolat érdekl! Ennyi!!
András
53 éves
Szombathely

A megfelelő pillanat mindig a most! Pályázati kiírás nyitott pozíció betöltésére A pozíció neve: Életem Szerelme Feladatok: a pályázat kiírójának megismerése, barátság kialakítása rendszeres kapcsolattartás és odafigyelés, amely nem korlátozódik az ismerkedési szakaszra a kapcsolat foly...
Árpi
35 éves
Szombathely

Szeretnék komoly párkapcsolatot ahol a bizalom az egyik fő elem. Szeretek őszinte emberekkel beszélgetni. Köszi hogy elolvastad.
Endre
46 éves
Szombathely

Műszaki végzettségű, természet szerető, két lábbal a földön járó, romantikus. Azt nyújtja a társának amit maga is kapni szeretne.
Feco
60 éves
Szombathely

Gábor
34 éves
Szombathely

Gábor párkapcsolatait a harmóniára való törekvése és megfontoltsága jellemzi. Megbízik környezetében, de nem feltétlenül, mondhatni óvatosan építi kapcsolatait. Aki elnyerte bizalmát, az mindenképp megbízható és segítőkész társra, barátra talál benne. Gábor számára fontosak az értékek, amit szere...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:01:16