Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 398 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Ildikó
52 éves
Szombathely

Első körben szeretném megjegyezni, hogy csak korlátozott számú levelet írhatok... Ha esetleg nem válaszolnék, ezt vegye mindenki figyelembe!!!! Mit is írhatnék magamról? Tűz és víz.. fekete és fehér... napsütés és villámok:-)
Erzsi
59 éves
Szombathely

Három éve elvált nő vagyok. Sokat dolgozom. Keresem korban hozzám illő családcentrikus,szeretni tudó és elfogadó társamat egy életre. Kevés szabadidővel,nagy családdal rendelkezem.
Renáta
36 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek sportolni.Hobbim a biciklizés,de futni is szoktam.Szeretek utazni,kirándulni.A többit majd személyesen.
Réka
35 éves
Szombathely

35 èves egyedülálló lány vagyok aki keresi párját. Èletvidám aki nagyon szereti a kutyákat. Szeretek kirándulni sètálni utazni ès vezetni a verdámat.Igazából nem tudom hogy mit írjak ezen kívül mèg ismerj meg.
Annamária
41 éves
Szombathely

Vidám csajszi vagyok. A zserbóm zseniális mások szerint. Gyertyafénynél kettesben szeretnék lenni a Másik Felemmel. :-)
Angéla
58 éves
Szombathely

Fontos számomra a bizalom, őszinteség, kedvesség és a jó humor. Tudjunk beszélgetni és jókat kirándulni a partneremmel.
Zsuzsanna
62 éves
Szombathely

vidám természetű,inteligens, ápolt, jó karakterű,utazást szinházat kedvelem, rendezett anyagiakkal rendelkezem, gyermektelen vagyok,inteligens jólszituált társat keresek, káros szenvedélytől menteset
Alexa
38 éves
Szombathely

Kedves, vidám, élni szerető, keresi párját hosszú távra, vidám, élményekkel teli, szenvedélyes közös életre.
Gabi
47 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet
Virág
63 éves
Szombathely

Az élet napos oldalát járom. Hogy még csodásabb legyen,keresem a társam, lelki társam, kedvesem. Én a hasonlóságban hiszek, az "egy irányba" haladás összetartó erejében. Ez vezethet egy komoly lelki kapcsolat kialakulásához is, amit úgy hívnak, hogy szerelem, és köztudott, hogy ez...


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Miki
26 éves
Szombathely

Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő lánnyal, akivel nagyokat beszélgethetek, sétálhatok, és jól érezhetem magam a társaságában.
Laci
33 éves
Szombathely

Szia! Szeretek kirándulni, természetet járni, nyáron pedig bringázni. Jelenleg mérnökként dolgozom. Mások szerint kicsit visszahúzódó vagyok, őszinte és megbízható. Nem vagyok az a kifejezett bulizós típus, inkább a kisebb társaságban érzem jól magam.
Norbi
37 éves
Szombathely

Szia! Örülök, hogy meglátogattál :)! Nyugodt srác vagyok, néha talán már túlságosan is. Komoly kapcsolatot keresek, de mivel csak nemrég költöztem Szombathelyre, itt még kevés az ismerős, ezért szívesen ismerkedem mindenkivel. Szeretek kirándulni és egy jó kilátóban megállni, ott órákat a ...
Zoli
29 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)
Feco
57 éves
Szombathely

József
30 éves
Szombathely

Nyitott őszinte ember vagyok.Szeretem a szakmámat, és napról napra igyekszek fejlődni benne. Analitikus személyiség vagyok ez élet minden területén megnyilvánul. Életre úgy tekintek mint egy utazásra, vagy olyan regényre aminek fejezeteit az ember nap mint nap írja.
Gábor
39 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.
József
33 éves
Szombathely

Sziasztok!Keresem az igazi nőt az életemben,aki hűséges,őszínte,megbízható személyiség!178cm magas,kék szemű,szőkésbarna hajú,68kg férfi v.ok!
ATom
45 éves
Szombathely

A külsőd megfog,a belsőd megtart:-) Talán az embernek az egyik legnehezebb dolga akkor akad,amikor magáról kell beszélnie vagy írni.Hogy miért is?Ezt úgy kell őszintén megtennie,hogy ne legyen elfogult,de szerény sem amit önmagáról mond vagy ír.Én hűséges,kedve,megbízható és nem hangulatember va...
Dénes
26 éves
Szombathely

Mostanába ujra neki áltam sportolni szeretek hosszasan beszélgetni szeretem az öszinteséget sétálni ,futni ugy gondolom jószívű oda figyelő megértő öszinte hüséges ember vagyok aki arra vágyik hogy olyan nőt találjon aki ezt értékeli


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:32:19