Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 374 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Tímea
43 éves
Szombathely

Őszinteség és bizalom. Jó szeretni és szeretettve lenni. Az igazi egymásra találás az élet csodája. Egy kapcsolathoz mindkét fél kell.
Daniella
48 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében. Jelenleg nincs előfizetésem, ezért nem látom az adatlapomra látogatót, ...csak a levélírót tudom megtekinteni, ám...
éva
63 éves
Szombathely

Üdv Mindenkinek! Vidám természetű,humort kedvelő,teljes mértékben pozitív gondolkodású,mozgalmas életet élő, sportokat űző,lendületes nő vagyok.szeretem a kulturális programokat,imádok táncolni,kirándulni,utazni.És szeretek dolgozni is,a kertet szépíteni,csodálni. A baráti köröm elfoglaltabb...
Linda
54 éves
Szombathely

Mottóm: Szeretni és szeretve lenni. Rendezett körülmények között élő független nő vagyok. Önmagára és környezetére igényes FÉRFI párom keresem, mert én magam is ilyen vagyok :-) Kérdezz bátran, szívesen válaszolok....
Hajni
44 éves
Szombathely

Nem szeretek jellemzest irni , sem magamról , sem masokrol. Nem hiszek a virtuális eseményekben. Kézzel fogható es szemmel látható dolgokban hiszek . Mottom: Elni es élni hagyni!
Ildikó
52 éves
Szombathely

Első körben szeretném megjegyezni, hogy csak korlátozott számú levelet írhatok... Ha esetleg nem válaszolnék, ezt vegye mindenki figyelembe!!!! Mit is írhatnék magamról? Tűz és víz.. fekete és fehér... napsütés és villámok:-)
Patricia
39 éves
Szombathely

Nem tudom magamat röviden bemutatni;-) és nem is szeretném :-) A lényeg... tudom mit akarok és azt is mit nem
Kriszti
39 éves
Szombathely

\"Az ember csak ritkán részesül abban a szerencsében, hogy olyan rendkívüli valaki kerül az útjába, aki lénye legmélyét érinti meg, s teljesen kicseréli. Életcélunk keresése valódi kaland. Megesik olykor, hogy a keresőkön útközben elhatalmasodik a félelem, a kétely és az egyedüllét. Mégis,...
Erzsébet
57 éves
Szombathely

58 èves özvegy hölgy vagyok. Èvek óta egyedül èlek. Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hasonló korú intelligens urakkal.
Anna
63 éves
Szombathely

Magamról írni szerintem ez a legnehezebb feladat,de megprobálom.vidám természetű fiatalos hölgy vagyok .szeretem a természetet kirándulást szeretek jó zenére táncolni sok barátnöm van jokat szoktunk együtt szorakozni bulizni ,de mégis hiányzik az ember életéből egy társ aki mellett igazi nőnek...


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Janos
63 éves
Szombathely

Keresem a lelkem másik felét, mert aki keres az talál. Itt van valahol, bízom benne hogy rátalálok. Legyen úgy ahogy lennie kell! Aktív, ugyanakkor kiegyensúlyozott életet élek! Teljes harmóniában!
Gergely
38 éves
Szombathely

„Utálom a reményt. Akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer utoljára.”
Tamás
43 éves
Szombathely

Szia látogató!Röviden annyit lehet tudni rólam hogy,van saját véleményem,őszinte,hűséges, végül de nem utolsó sorban családcentrikus vagyok!
Sagittarius
30 éves
Szombathely

"A humorban nem ismerek tréfát." "Én sem vagyok bölcsebb, De egy jó tanácsot talán adhatok: Hagyj nyomot magad után, Ettől leszünk halhatatlanok!" :)
Gábor
38 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.
Miki
26 éves
Szombathely

Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő lánnyal, akivel nagyokat beszélgethetek, sétálhatok, és jól érezhetem magam a társaságában.
Endre
43 éves
Szombathely

Termeszet szereto, nyugodt termeszetu, a ket labaval a foldon jaro romantikus, notakat, chanzonokat, operettet, szinhazat kedvelo muszaki vegzettsegu, aki igyekszik azt nyujtani a tarsanak amit sajat maga is kapni szeretne.
István
36 éves
Szombathely

Néhány megjegyzést írok csak ide, a többit majd levélben: Komoly kapcsolatot keresek, és kölcsönös szimpátia esetén a mihamarabbi találkozás híve vagyok.
Laci
38 éves
Szombathely

Őszinte, családcentrikus, nemdohányzó fiatalember vagyok! Állitólag vicces jókedélyű! Társamat keresem egy komoly kapcsolatra vágyó, gyermekszerető lány személyében! Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, kirándulni, kertészkedni.
Zoltán
30 éves
Szombathely

"Gyakran a jó dolgok nem jó előszéllel indulnak. És fordítva: valami jó belecsalhat egy olyan zavaros, rossz gubancba, melyből később nem tudsz kikeveredni." Müller Péter


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:25:06