Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 492 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Júlia
30 éves
Szombathely

30 éves, szombathelyi, diplomás lány vagyok. Kirándulni, salsázni, mindenféle zenét hallgatni, olvasni, barátokkal egy kávé mellett beszélgetni szeretek. Családcentrikus vagyok, erősen kötődöm Vas megyéhez.
Bernadett
61 éves
Szombathely

Pozitív gondolkodású, optimista hölgy vagyok. Nálam a pohár félig tele van, nem félig üres. Szeretek nevetni. Viccelődni. Van iróniám, de öniróniám is. Keresem hasonló gondolkodásu társamat.
Timi
32 éves
Szombathely

"A patak és a szikla összecsapásakor a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."
Heléna
61 éves
Szombathely

Olyan ismeretséget keresek,hogy fontosak legyünk egymàs szàmàra.màra.Ebben a rohanò vilàgban jò valakihez tartozni. Valakit szeretni és tisztelni.
Nono
49 éves
Szombathely

Szeretném megtalálni újra a boldogságot, vagy egy új szerelmet.Két felnőtt gyermekem van, és 3 gyönyörű unokám. Mégis úgy érzem egyedül vagyok. Jó lenne oda bujni valakihez aki meghallgat, aki átölel és szeret. Társat keresek és nem kalandot.
Ági
56 éves
Szombathely

Életvidám nő keresi a másik felét. Utazást, kirándulást, konyhaművészetet kedvelő, természetbarát párom várom.
Ildikó
53 éves
Szombathely

Első körben szeretném megjegyezni, hogy csak korlátozott számú levelet írhatok... Ha esetleg nem válaszolnék, ezt vegye mindenki figyelembe!!!! Mit is írhatnék magamról? Tűz és víz.. fekete és fehér... napsütés és villámok:-)
Kriszti
49 éves
Szombathely

A Férfit keresem, így nagy betűvel, akire felnézhetek, aki mellett biztonságban érzem magam, aki elbűvöl az intelligenciájával, a kedvességével, akinek így vagyok jó, ahogy vagyok, akit a lelkem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni... a lényegről, életről, halálról, csodákról, az élet...
Gabi
72 éves
Szombathely

Tartalmas, hosszú együttélés után özvegy vagyok. Már nagyon hiányzik egy társ. Szeretek olvasni, táncolni, gombászni, főzni, sütni , rejtvényt fejteni, kirándulni, utazni tengerben, Balatonban fürdeni. Nagyon vidám, pozitív beállítottságú vagyok, csak szexkeresők kíméljenek. Egyenlőre ennyit...
Gabi
48 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet és szeret barkácsolgatni is


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Zoli
34 éves
Szombathely

Azt mondják, 20 méterrel a talaj felett járok. Van, amiért gyermeki lelkesedéssel tudok rajongani és végtelen türelemmel kivárni, hogy beérjen munkám gyümölcse. Én úgy gondolom, pusztán a lehetősegeimet mérlegelem folyamatosan és ha valamivel kicsit is közelebb kerülhetek egy álom megvalósulá...
Péter
42 éves
Szombathely

Magamról pár szót.Romantikus.kedves,őszinte,barátságos,megbízható.Szeretek kerékpározni,főzni,beszélgetni.
Péter
42 éves
Szombathely

Kialakult értékrendem és világnézetem van. Számítanak az eltűnőben lévő belső emberi értékek: becsület, tisztelet, megbecsülés, igazság, udvariasság. Sokat olvasok, művelem magam, szeretek utazni, világot látni, ezzel is fejlesztem magam. Vallom, hogy az embernek tudnia kell, mi az értéke, külön...
Balázs
42 éves
Szombathely

Átlagos srác vagyok, szeretnék ismerkedni, beszélgetni hasonló korú és beállítottságú hölgyekkel, szeretek sportolni....
Zsolt
54 éves
Szombathely

Társat keresek! Milyen vagyok? Nyugodt, megfontolt, néha őrült. Vidám, közvetlen, természetet, állatokat szerető, olykor távolságtartó. Racionális, de romantikus is. Őszinte, megbízható, kedves, időnként ironikus. Ezek így csak felsorolások, beszélgessünk, találkozzunk és ismerjük meg egymást!
Zsolt
44 éves
Szombathely

Keresem a társamat akiben bízhatok és hűséges típus mint én. Ha többre vagy kíváncsi akkor írjál nyugodtan és találkozhatunk ha akarod.
Ádám
30 éves
Szombathely

Szia! Egy őszinte, valódi érzéseken alapuló szerelmet keresek. Szívesen ismerkednék egy kedves, intelligens, csinos lánnyal.
Gyuri
61 éves
Szombathely

Építészmérnök vagyok, elvált. Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek moziba,színházba,koncertekre járni.Családcentrikus vagyok.
Péter
37 éves
Szombathely

Magamról…… egy kiegyensúlyozott, megbízható, őszinte, humoros, srác vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha Te egy kedves, vidám természetű, intelligens, NŐ vagy, akkor Téged kerestelek. :)
László
67 éves
Szombathely

Rendezett körülmények kötöz elő nyugdíjas vagyok.Tíz éve özvegy vagyok 2 éve Szombathelyi lakos.Nagyon szeretem a kutyákat nekem is van.szívesen megismerkednék egy hozzám illő hölggyel aki szeret utazni,kirándulni,fürdőbe járni.Nem baj ha nem tud főzni én sem tudok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 14:37:52