Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 384 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Andi327
46 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
XY
65 éves
Szombathely

Özvegy :öt éve ,családcentrikusok vagyunk ,kettő felnőtt gyermekem van , két kisunokám, de a társ nagyon hiányzik ! Nem vagyok vip-tag :
SZIMONI
39 éves
Szombathely

Nem erre a pénzéhes, kétszínű világra kellett volna születnem... Egyre zöldebben próbálok élni! Sokat kirándulok, falom a könyveket, gyereket nevelgetek.
Daniella
49 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében. Jelenleg nincs előfizetésem, ezért csak korlátozott mennyiségben tudok levelet írni.
Krisztina
48 éves
Szombathely

Mosolygós, vidám, türelmes és empatikus ember vagyok. De, hogy ne csak a jót soroljam :-) nagyon makacs tudok lenni, de próbálok tenni ellene. Szerintem egy kicsit sikerült is változnom. Túlságosan érzékeny vagyok, könnyen...
Kriszti
39 éves
Szombathely

\"Az ember csak ritkán részesül abban a szerencsében, hogy olyan rendkívüli valaki kerül az útjába, aki lénye legmélyét érinti meg, s teljesen kicseréli. Életcélunk keresése valódi kaland. Megesik olykor, hogy a keresőkön útközben elhatalmasodik a félelem, a kétely és az egyedüllét. Mégis,...
Zsuzsanna
61 éves
Szombathely

vidám természetű,inteligens, ápolt, jó karakterű,utazást szinházat kedvelem, rendezett anyagiakkal rendelkezem, gyermektelen vagyok,inteligens jólszituált társat keresek, káros szenvedélytől menteset
Veronika
31 éves
Szombathely

Sziasztok! Szombathelyi lány vagyok,és korban hozzám illő társat keresek.Foglalkozásom ápolónő.Kevés szabadidőmben szeretek sétálni,zenét hallgatni,olvasni,rejtvényt fejteni,barátokkal lenni,könyvtárba járni,sütni,amatőr módon fodrászkodni és a kisállatommal foglalkozni,ami egy csincsilla.
Éva
55 éves
Szombathely

Várom a párom. Ha életed második felét szeretnéd Te is az IGAZIval leélni, keress! Hogy ki az IGAZI? Jó kérdés! Vedd fel velem a kapcsolatot, s megmondom. Üdv: Éva
Angéla
58 éves
Szombathely

Fontos számomra a bizalom, őszinteség, kedvesség és a jó humor. Tudjunk beszélgetni és jókat kirándulni a partneremmel.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Balázs
41 éves
Szombathely

Átlagos srác vagyok, szeretnék ismerkedni, beszélgetni hasonló korú és beállítottságú hölgyekkel, szeretek sportolni....
Zoli
34 éves
Szombathely

Szia! Egy szerintem normális értékrenddel bíró férfi vagyok. Hűséges, megbízható és őszinte embernek tartom magam. Szeretek túrázni, biciklizni, gitározni, zenét hallgatni, edzeni, a barátaimmal lenni. Szívesen ismerkedek, de elsősorban komoly kapcsolat céljából vagyok itt. :)
Gábor
39 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.
Zoltan
42 éves
Szombathely

Életvidám sportos negyvenes hapsi vagyok.szeretem a sportot a jó filmeket,szeretek főzni bulizni.szeretek élni.
ATom
44 éves
Szombathely

A külsőd megfog,a belsőd megtart:-) Talán az embernek az egyik legnehezebb dolga akkor akad,amikor magáról kell beszélnie vagy írni.Hogy miért is?Ezt úgy kell őszintén megtennie,hogy ne legyen elfogult,de szerény sem amit önmagáról mond vagy ír.Én hűséges,kedve,megbízható és nem hangulatember va...
Endre
43 éves
Szombathely

Termeszet szereto, nyugodt termeszetu, a ket labaval a foldon jaro romantikus, notakat, chanzonokat, operettet, szinhazat kedvelo muszaki vegzettsegu, aki igyekszik azt nyujtani a tarsanak amit sajat maga is kapni szeretne.
Gergő
19 éves
Szombathely

Sziasztok! 19 éves srác vagyok, bár nem nézek ki annyinak:( Idén érettségiztem, jelenleg Szombathelyen élek és dolgozok a későbbi tervek miatt. Grafikusi végzettségem van, szeretek rajzolni, focizni, mászkálni, beszélgetni stb.. Nem igazán vannak ismerősök/barátok itt, Vas megyében, remélem itt t...
István
37 éves
Szombathely

Néhány megjegyzést írok csak ide, a többit majd levélben: Komoly kapcsolatot keresek, és kölcsönös szimpátia esetén a mihamarabbi találkozás híve vagyok.
Tamás
58 éves
Szombathely

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.
Tamás
55 éves
Szombathely

Adj esélyt magadnak a boldogságra. Szeretek főzni ez egy kikapcsolódás nekem a baráti körömben. Utazni kirándulni tengerre éves szinten 3-4 hetet. Többet személyesen.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:56:15