Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 352 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a legrégebbi sincs 1 éves. A csillagjegyem SKORPIÓ, nem nyilas! Azt, hogy milyennek látsz, attól is függ, hogy mit keresel!
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Adrienn
44 éves
Dunaújváros

Gyermekeim kirepültek. Évekig kerestem az IGAZIT, most már azzal is beérem, ha lesz valaki, akivel jó együtt lenni.
Adrienn
44 éves
Dunaújváros

Társat keresek, aki minden téren partnerem tud lenni. Szívesen kedveskedem a páromnak, de nem szeretnék a pótanyja lenni!
Anikó
39 éves
Dunaújváros

Jelenleg 10 hónapos kisfiammal élek egyedül. Bár ebben az élethelyzetben nem szokványos dolog társat keresni, én úgy gondoltam, mégis megpróbálkozom vele. Olyan jelentkezőkkel szeretnék ismerkedni, akik idővel komoly kapcsolatra, vidéki környezetre, családi életre vágynak, annak minden örömével...
Niki
25 éves
Dunaújváros

Kalandorok kíméljenek Nem ebböl fog kiderülni milyen is vagyok Ha úgy gondolod írj bátran és ismerj meg 😉
Katalin
50 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Ajna
50 éves
Dunaújváros

Életvidám pozitìv gondolkodásu humoros vagány csaj vagyok szeretek ismerkedni új embereket megismerni barátkozni ha van kedved ismerkedjünk😁
Mária
62 éves
Dunaújváros

Vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki komoly gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 59-66 év közötti.
Tünde
54 éves
Dunaújváros

Üdv mindenkinek! 54éves,4éve elvált Vidám természetű, egyszerű hétköznapi nő vagyok. Szeretek kirándulni, szeretek jókat főzni, bográcsozni, zenét hallgatni , táncolni,imádom a virágokat, moziba menni, akár színházba menni, egyszóval sok minden érdekel. Barátkozni ,ismerkedni...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Joseph
36 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Illés
42 éves
Dunaújváros

Tanár és vállalkozó vagyok és van négy lányom akik nem velem élnek, de gyakran találkozunk és boldogok vagyunk. Keresem a párom akinek fontos a keresztény értékrend és képes elfogadni a lányaimmal együtt. Ha szeretnél gyermeket ne riadj vissza. Én családcentrikus vagyok. Nagycsaládból származom...
Csaba
45 éves
Dunaújváros

Mindnyájan keressük a "tökéletes" társat, de nem az első szembejövőt, hanem az "igazit". Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: Ő az akire mindig is vártunk!
Zoltán
47 éves
Dunaújváros

Dunaújvárosban élek. Van egy lányom aki nem velem él.A kokszolóban dolgozok. Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak.
Tibi
26 éves
Dunaújváros

Társat és barátokat keresek, hogy fel dobjam az unalmas hétköznapjaimat. Ha te is így érzel szívesen várom az üzeneteidet ;p
Péter
41 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Szép napot !
Gergő
31 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Milán
25 éves
Dunaújváros

Nem szeretnék sablonos dolgokat írni, de valahogy mégiscsak jellemeznem kéne magamat, szóval röviden: hűséges, segítőkész és megbízható embernek tartom magam, kitartok a végsőkig amellett akit megkedvelek. Többnyire nyugodt, csendes és megfontolt vagyok, nem igazán szeretem a tömeget, de azért ...
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Igi
51 éves
DunaújvárosSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:54:40