Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 389 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
58 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Szeretnék élményekben gazdag, színes életet élni, ha megtalálom hozzá a partnerem. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a...
Kicsi Zsani
38 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Eszter
49 éves
Dunaújváros

Üdvözöllek Kedves látogató! Dunaújvárosban élek és dolgozom. Mikor olvastam az oldal nevét " Szénakazal" mosolyogtam :-) pozitív érzés töltött el, regisztráltam! Reménykedem, hogy ilyen pozitív élmények érnek majd....
Kata
45 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)
Marianna
54 éves
Dunaújváros

Több éve egyedül élek, ami nem olyan rossz és mégis... Jó lenne, ha néha várna valaki valahol... Sokoldalú az érdeklődésem, szeretek utazni, úszni, imádom a tengereket, a koncerteket, fesztiválokat, de egy kellemes, nyugodt beszélgetést, együttlétet is értékelni tudok.
Ajna
51 éves
Dunaújváros

Mindig vidám mosolygó pozitív őszinte nő vagyok.szeretem a humort,zenét kirándulást nem 1 éjszakás kalandra vágyom. Szeretnék még boldog lenni. Ha kiváncsi vagy ismerj meg.
Katalin
51 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
erzsi
64 éves
Dunaújváros

ERZSI VAGYOK. DUNAUJVÁROSBAN LAKOM. Két gyermekem van, egy unokám. Nem élnek velem.Szeretek olvasni,rejtvényt fejteni,autot vezetni,kirándulni,táncolni,utazni.
Judit
73 éves
Dunaújváros

Mindenben aktivan élem az életem. Szeretem a társaságot, sok fiatal barátom van.Keresek, de nem mindeáron!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

László
64 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
László
62 éves
Dunaújváros

62 éves független férfi vagyok. Elóször a nőnek a lelkére van szükségem. majd csak utána a testére!
Sándor
53 éves
Dunaújváros

Sziasztok, kedves látogatok! Röviden csupán annyit írnék, hogy komoly kapcsolat reményében vagyok itt.
Istvan
44 éves
Dunaújváros

Tartos kapcsolatot keresnek. Független vagyok. Meg van mindenem.. mar csak te hianyzol...fejer megye de barhonnan is..üdv
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Gergő
31 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Árpád
49 éves
Dunaújváros

Független,őszinte,toleráns,megbízható.Komoly kapcsolatot szeretnék.Optimista vagyok e téren is.Fontos a humor és a nevetés...
Krisztián
44 éves
Dunaújváros

Dunaújvárostól 20km-re Daruszentmiklóson élek. Szeretek otthon lenni, barkácsolni. Szeretem az állatokat, a régi kacatokat. Címszavakban ennyi. Mindenki más dolgot tart fontosnak, ismerkedjünk, és majd kiderül.
Gabor
42 éves
Dunaújváros

Komoly tartós kapcsolatot keresek.Kérlek legyél őszinte hiszen a hazugsag nem célravezető.Hiszek abban hogy itt is kialakulhat egy komoly beszélgetes.
Tibor
45 éves
Dunaújváros

Ide írhatnék mindenféle vonzót, hiszen ez csak egy profiloldal. De nem teszem! Nem, nem a herceg vagyok a fehér lovon! Egyszerűen csak jó társ vagyok, és jó társat keresek. Ismerj meg, és bármeddig jutunk is, Velem, Tőlem értéket kapsz. Ha úgy gondolod, hogy szimpatikus amit olvasol az oldalamon...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé – de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:19:45