Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 415 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Katalin
42 éves
Dunaújváros

Szeretnék végre egy társat aki Szeretne engem és én is őt. Szeretem a természetet nagyokat sétálni a szabadban. A többit később.
Era
52 éves
Dunaújváros

Vidám, őszinte ember vagyok. Én hiszek a tartós kapcsolatban és ilyet is szeretnék. Légy társ,barát,szerető egyben akkor megtaláltál.
Kicsi Zsani
38 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Erzsébet
69 éves
Dunaújváros

Szeretnék újra találni egy megértő, kedves , jó humorú társat, barátot akivel kölcsönös szimpátia esetén lehetnének közös szép programjaink, élményeink. Szeretem a művészeteket, a kirándulásokat, a wellness szállodákat, filmeket, közös főzéseket kerti partykat családdal, barátokkal.
Évi
50 éves
Dunaújváros

Kedves, barátságos nő vagyok. Csak komoly társat keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség fontos, mert én is őszinte ember vagyok.
Zsu
42 éves
Dunaújváros

Intelligens, igényes pasit keresek hosszú távra. Legyen humora is 😁. Két gyermekemet egyedül nevelem. Dunaújvárosban élünk. Akik csak szórakozni, irogatni, laza kapcsolatot szeretnének, kérem kíméljenek nincs erre időm. Hosszú távra keresek partnert. Köszönöm hogy elolvastad.
Ibolya
60 éves
Dunaújváros

Keresek egy korban hozzám illő férfit,nem sexpartnert .szabadididőmben szìvesen olvasok èrdekel a sport az ezotèria.romantikus alkat vagyok.
Kata
50 éves
Dunaújváros

Hű kis erőszakos rendszer, ragaszkodik a bemutatkozáshoz, na jó. Valóban. Pár mondat lehet mutató.... Ami előre visz egy kapcsolatot, legalábbis az én hitem szerint, az egymás tisztelete, figyelme, barátsága, az egyenesség, jóindulat, a közösen megélt élmények. Kell, hogy legyen a...
Szilvia
49 éves
Dunaújváros

Elvált nő vagyok. Intellektuálisnak mondnám magam. 45-55 év közötti , nem dohányzó férfiak levelét várom .
Szilvia
41 éves
Dunaújváros

Egy alapvetően vidám, társaságkedvelő lány vagyok. Időnként szeretek bekuckozni otthon, főleg hidegben egy jó könyvvel, vagy filmezni. Szeretek jókat beszélgetni, moziba, koncertekre, fesztiválokra járni. Egyik kedvenc elfoglaltságom az olvasás, jó sok könyvem van.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Péter
43 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Jellemtelenek kíméljenek ! Szép napot !
Palesz
40 éves
Dunaújváros

Közgazdász vagyok, szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sportolni és koncertekre járni. Szívesen megismerkednék korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányokkal komoly kapcsolat kialakítása céljából. Palesz
Stifler
49 éves
Dunaújváros

Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen...Nem vagyok egy trendi alkat, nem nézek valóság show-kat, nincs tetoválásom. Megrögzött heteroszexuális vagyok, ebből kifolyólag csak hölgyeknek írok, és csak nekik válaszolok.Személyes kapcsolatban bízok rövid levelezés után szeretném...
Tomi
42 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Emil
45 éves
Dunaújváros

Szia. Csak komoly kapcsolatot keresek. Legyél öszinte, megértő, elfogadó, hűséges. Testi-lelki társam keresem mostmár végleg. Teljesen független vagyok, egyedűl élek.
Attila
37 éves
Dunaújváros

Keresek egy Kedves anyóst, ha Te vagy a lánya várom kedves válaszod. Őszinte igazi, lányt akarok, aki már túl van a bulizos korszakán. Meg pihenésre , szeretetre , odafigyelés re, ölelesre, babusgatásra stb...vágyna már. Írj nyugodtan, azt majd meglátjuk..
Antal
65 éves
Dunaújváros

Koromhoz képest fiatalos,dinamikus,sportos beállítottságú vagyok.Most értem abba az életszakaszba,hogy szeretnék új célokat kitűzni új kalandokat megélni amely főleg utazásokban kikapcsolódási lehetőségekben fog megvalósulni.Ehhez keresném szintén fiatalos kedves természetű ,nyitott utazást kedve...
Lajos
52 éves
Dunaújváros

Ferenc
53 éves
Dunaújváros

Őszinte társat keresek, akire egyenlő félként tekinthetek és kényeztethetek. Mindig mindent őszintén és nyíltan.
Szabi
51 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 14:12:56