Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 354 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Edit
49 éves
Dunaújváros

Valahol engem várnak, egy érzés rám találhat.... Tudok mosolyogni, türelmesnek lenni, bízni emberekben és azt hiszem a legértékesebb dolgok az életünkben a kapcsolataink. Szeretem a sejtelmes hegyi ösvényeket a kavicsok között csobogó hűs vizű patakokat, szóval nem riaszt el egy kis túrázás....
Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Szeretnék élményekben gazdag, színese életet élni, ha megtalálom hozzá a partnerem. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a...
Katalin
41 éves
Dunaújváros

Szeretnék végre egy társat aki Szeretne engem és én is őt. Szeretem a természetet nagyokat sétálni a szabadban. A többit később.
Gizella
60 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide erre az oldalra. Komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Keresem azt a fiatalos kinézetű és gondolkodású társam akivel még nagy kalandokban lehet részünk. Találkozzunk, beszélgessünk, ismerjük meg egymást!
Andrea
46 éves
Dunaújváros

25 éves kék csepel bringámat kínálom eladásra.... :-)Keresem a nem átlagos gondolkodású, jó helyesírású embereket. Humoros, cinikus, elvont, bármi lehet, legyen okos, de ne okoskodó. Sajnálom skacok, de egy Koelhó Pál...
Katalin
50 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Zsuzsi
48 éves
Dunaújváros

Zsuzsi vagyok Szeretek sétálni,zenét hallgatni,filmet nézni.És komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Csak az írjon aki szintén ezért van itt.
Kicsi Zsani
37 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Icus
63 éves
Dunaújváros

Gyógypedagógusként dolgoztam, de 2017 januárjában nyugdíjba vonultam. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a kulturális programokat, ezekben az élményekben szívesen osztoznék. Keresem a másik felem, akivel teljes lehet az életem. Hiszem, hogy valahol engem is vár egy szerető, megértő...
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Imre
45 éves
Dunaújváros

Két felnőtt gyermekem van ,szeretem az állatokat van egy kutyám ,szeretnék egy olyan hölgyet találni akivel boldogan lehet együtt élni.
Zoltán
48 éves
Dunaújváros

Dunaújvárosban élek. Van egy lányom aki nem velem él.A kokszolóban dolgozok. Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak.
Szabi
50 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Árpád
40 éves
Dunaújváros

Párkeresés céljából regisztráltam a Párom.hu társkereső oldalra. Komoly kapcsolatot keresek. Köszönöm.
Kobi2
37 éves
Dunaújváros

Szia Ismerkednék barátkoznék aztán majd úgy is alakul !Kedvelem ha van mit fogni egy nőn :)Én egy igényes ápolt független srác vagyok :)
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Gyuri
46 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
László
41 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Szerintem vidám természetű vagyok !Szeretem a baráti összejöveteleket társaságot!Nagyon tudom értékelni az édes kettes össze bújós beszélgetéseket is :-) !
Gábor
34 éves
Dunaújváros

Egy éve már, hogy vége lett egy hosszabb kapcsolatomnak, és úgy érzem most már újra képes vagyok bízni valakiben. Talán benned? :) Informatikus vagyok, ha nem jönne át a képeimről :P Mit írjak még? Nem szeretek vitázni, és akkor vagyok csak hajlandó bárkivel vitát folytatni, ha nem ugyanazt a t...
László
64 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:24:07