Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 413 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
58 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Ajna
52 éves
Dunaújváros

Mindig vidám mosolygó pozitív őszinte nő vagyok.szeretem a humort,zenét kirándulást nem 1 éjszakás kalandra vágyom. Szeretnék még boldog lenni. Ha kiváncsi vagy ismerj meg.
Ildikó
51 éves
Dunaújváros

Természet és állatkedvelő,fiatalos,energikus nő vagyok.Társam és szabadidő partnerem keresem,akinek még fontosak az emberi értékek.Én vállalom az arcom,így kérlek te is! Többit személyesen.
Szilvia
42 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!
Zsuzsi
49 éves
Dunaújváros

Zsuzsi vagyok Szeretek sétálni,zenét hallgatni,filmet nézni.És komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Csak az írjon aki szintén ezért van itt.
Klára
56 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Georgina
34 éves
Dunaújváros

A megfelelő pillanat mindíg a Most! Ha az adatlapom alapján szimpatikusnak találsz, lépj velem kapcsolatba.
Kicsi Zsani
38 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Mária
63 éves
Dunaújváros

Vidám természetű, kirándulást, sportokat kedvelő, optimista ember vagyok. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki hasonló gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 60-70 év közötti.
Kata
46 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Viktor
32 éves
Dunaújváros

Nem tudom ezt a részt miért kötelező kitölteni.. De ha kivancsi vagy valamire, szívesen válaszolok..
Péter
48 éves
Dunaújváros

Egy jópofa bemutatkozást szerettem volna írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal , ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők ínak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj!
László
65 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
Stifler
49 éves
Dunaújváros

Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen...Nem vagyok egy trendi alkat, nem nézek valóság show-kat, nincs tetoválásom. Megrögzött heteroszexuális vagyok, ebből kifolyólag csak hölgyeknek írok, és csak nekik válaszolok.Személyes kapcsolatban bízok rövid levelezés után szeretném...
Krisztián
39 éves
Dunaújváros

Kit keresek? Aik már megtaláta önmagát és ketten majd megkeresük az utunkat. A többit majd akkor mikor eljön az ideje.
Gabor
49 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolatot keresek,szeretném megtalálni a másik felem!A személyes találkozáskor úgy is ki fog derülni,szimpatikusak vagyunk-e egymásnak!
Tomi
42 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Palesz
40 éves
Dunaújváros

Közgazdász vagyok, szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sportolni és koncertekre járni. Szívesen megismerkednék korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányokkal komoly kapcsolat kialakítása céljából. Palesz
László
63 éves
Dunaújváros

62 éves független férfi vagyok. Elóször a nőnek a lelkére van szükségem. majd csak utána a testére! HÖLGYEIM!!! Nincs attól bosszantóbb, ha semmibe vesznek. Miért nem érdemel meg egy ember néhány szó választ? Néma csend, mint az elmúlás előjele nem túl vidám dolog!! .
Zoltán
49 éves
Dunaújváros

Dunaújvárosban élek. Van egy lányom aki nem velem él.A kokszolóban dolgozok. Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:47:52