Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 407 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gitta
39 éves
Dunaújváros

Független, értelmiségi nő vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, kerékpározni. A mozgás fontos az életemben, rendszeresen tornázom. Kedvelt társas tevékenységek még a színház, mozi, fesztivál, koncert... Hasonló végzettséggel, érdeklődéssel és életvitellel rendelkező társat keresek.
Klára
56 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Gabriella
58 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Szeretnék élményekben gazdag, színes életet élni, ha megtalálom hozzá a partnerem. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a...
Sysy
44 éves
Dunaújváros

Szia. Keresem őszinte,hűséges társam,akinek nem csak a külalak az elsődleges célpont,tudja értkelni s becsülni a belső értékeket is,többit megbeszzéljük.Kalandorok kíméljenek. Komoly kapcsolat érdekel téged is írj s meglátjuk mit hoz a jövő.üdv.
Kicsi Zsani
38 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Ildi
34 éves
Dunaújváros

Tartós, komoly kapcsolatot keresek Dunaújvárosban és környékén 34-39 év közötti független férfi személyében. Kalandorok kíméljenek, nem érdekelnek egy éjszakás kalandok.
Ildikó
52 éves
Dunaújváros

Tű a szénakazalban, igen azért regisztráltam ide, hogy megtaláljam végre a párom. Kedves ember vagyok. Szeretem a vidámságot a jó humort. Szeretek jókat nevetni és még sok mást. Odaadó, őszinte, nagylelkű, kreatív, jó ízlésű, finom érzékű vagyok. Szeretem az életet és annak minden gyönyörét,...
Betti
42 éves
Dunaújváros

42 éves vagyok, Dunaújvárosban élek. Két gyermekem van. Szabadidőmben sportolok, íjászkodom. Imerjük meg egymást...
Ibolya
59 éves
Dunaújváros

Keresek egy korban hozzám illő férfit,nem sexpartnert .szabadididőmben szìvesen olvasok èrdekel a sport az ezotèria.romantikus alkat vagyok.
Szilvia
41 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Dani
37 éves
Dunaújváros

Ahhoz, hogy megismerj valakit, nem elég képek alapján vonzónak találni... Beszélgetni kell, találkozni, időt együtt tölteni, és ha ez alapján is szimpatikus lesz, akkor nyert a csata.... :-)
Tomi
42 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Attila
43 éves
Dunaújváros

Talán itt bújkál akire várok évek óta!!! :) Keresek egy megértő társat aki szeret!! Érdekes lányt keresek!!! nem hétköznapit!
Gergő
32 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Gábor
46 éves
Dunaújváros

Szia . Csak egy egyszerű Pasi vagyok 2 gyerekkel .Szeretem ha hozzám bújnak,én elfogadlak olyannak amilyen vagy.
András
64 éves
Dunaújváros

András vagyok,szeretek mindent ami természetes és igaz,imádom a finom kajákat,és az eredeti borokat,szeretem a tengert,és a csodálatos hegyeket.
Tibor
46 éves
Dunaújváros

Ide írhatnék mindenféle vonzót, hiszen ez az a világ, ahol bárki lehetek, lehetnék. De nem teszem, ahoz túl őszinte vagyok! Nem, nem a herceg vagyok a fehér lovon! Tudom! Egyszerűen csak jó társ vagyok, és jó társat keresek. Ismerj meg, ismerjük meg egymást! Sportos életvitelem mellett, szeretem...
Szabi
51 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
János
38 éves
Dunaújváros

Egy ideje egyedül vagyok, mert elég sokat dolgozom és nincs időm ismerkedni. Plusz mert így szerettem volna.. Túl vagyok néhány rossz kapcsolaton, valahogy mindig melléfogok, ezért már picit szkeptikus is vagyok a nőkkel, de főleg az ilyen oldalakkal kapcsolatban, viszont optimista ember vagyok...
Gyuri
47 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:39:37