Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 333 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Irén
46 éves
Dunaújváros

Mindig vidám és jó kedélyű hölgy vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, nagyokat sétálni.
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Éva
51 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Irinka
59 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :-) Mivel...
Katalin
50 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Icus
63 éves
Dunaújváros

Gyógypedagógusként dolgoztam, de 2017 januárjában nyugdíjba vonultam. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a kulturális programokat, ezekben az élményekben szívesen osztoznék. Keresem a másik felem, akivel teljes lehet az életem. Hiszem, hogy valahol engem is vár egy szerető, megértő...
Mária
62 éves
Dunaújváros

Vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki komoly gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 60-65 év közötti.
Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós, kapcsolatot keresek. Szeretnék a partneremmel időnként közös programot is tervezni, nem egy éjszakás kalandot keresek! Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a legrégebbi sincs 1 éves. A csillagjegyem SKORPIÓ, nem nyilas! Azt, hogy...
Anikó
39 éves
Dunaújváros

Jelenleg 10 hónapos kisfiammal élek egyedül. Bár ebben az élethelyzetben nem szokványos dolog társat keresni, én úgy gondoltam, mégis megpróbálkozom vele. Olyan jelentkezőkkel szeretnék ismerkedni, akik idővel komoly kapcsolatra, vidéki környezetre, családi életre vágynak, annak minden örömével...
Orsi
38 éves
Dunaújváros

Alapvetőleg egy vidám, őszinte nő vagyok; nagyon szeretem az értékes filmeket, a baráti beszélgetéseket és a finom ételeket.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Milán
25 éves
Dunaújváros

Nem szeretnék sablonos dolgokat írni, de valahogy mégiscsak jellemeznem kéne magamat, szóval röviden: hűséges, segítőkész és megbízható ember vagyok, kitartok a végsőkig amellett akit megkedvelek. Többnyire nyugodt, csendes és megfontolt ember vagyok, nem igazán szeretem a tömeget, jól érzem maga...
Janika
52 éves
Dunaújváros

Társat, barátot, bizalmast, sporttársat, szövetségest keresem. Azt az embert, akivel egyszerűen csak jó együtt lenni.
Szabi
50 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Peti
32 éves
Dunaújváros

Mit is irhatnék magamról!? Nem szeretnék itt nyilatkozni. Majd beszélgetünk és el döntöd, hogy milyen ember vagyok.
László
63 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
Gyuri
46 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Feri
39 éves
Dunaújváros

Szia! Budapesten dolgozó, minden értelemben felnőtt férfi vagyok. Kellő komolysággal és humorérzékkel bírok. Keresem társam - lehetőleg Budapesten élő - olyan nő személyében aki hozzám hasonlóan pozitív felfogású, - KOMOLY KAPCSOLATBAN - szeretne élni, s családra, gyermekre vágyik! Elnézést...
Lajos
52 éves
Dunaújváros

Gábor
41 éves
Dunaújváros

Bízom a jövőben vannak céljaim terveim!Keresem hasonló értékekkel rendelkező társam!Tudom nem lesz egyszerű de talán itt találom meg!
Ferenc
49 éves
Dunaújváros

Nem tudom, hogy még mitkéne irnom? Majdnem mindent kitölttötem. Társat keresek dunaujvárosban és környékén.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:16:37