Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 518 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Mária
71 éves
Dunaújváros

Előnyugdíjas 71 éves vidám alaptermészetű - de komoly - hölgy vagyok. szeretem a jó társaságot, kirándulást, utazást, fürdőzést, napozást - főleg tenger és élővizek mellett. Mivel a nyugdíjam nem sok, így még dolgozom itthon. Eredeti foglalkozásom gyors-és gépíró, jelenleg frissítő masszázst...
Zia
70 éves
Dunaújváros

Fiatalos, vidám, őszinte és romantikus vagyok. Szeretem a természetet, sokat sétálok. Családcentrikus vagyok, de egyedül élek. Ami nagyon fontos nekem a társkeresésben : Először pár levelezés, utána telefonon való értekezés és ha kialakul a szimpátia akkor jöhet a személyes találkozás
Ibolya
61 éves
Dunaújváros

Szívesen ismerkednék, barátkoznék korban hozzám illő férfival. Imádom a természetet, romantikát, ezotériát. Kérlek, ha csak kalandokat keresel, kímélj meg a kereséssel!!!
Erika
55 éves
Dunaújváros

Dunaújváros környékéről keresem a szerelmet komoly kapcsolat reményében. Szeretnék megismerkedni egy 55 és 60 év közötti férfival. Fiatalabbak és nők közeledését nem kérem és elutasítom! De pl. az alkoholizmus is kizáró tényező! Hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Vidám,...
Lizi
26 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Egy segítőkész lány vagyok, szeretem az állatokat, van 2 cicusom és egy kutyusom, szeretek PC-s játékokkal játszani, filmeket/sorozatokat nézni.. stbl
Gizella
63 éves
Dunaújváros

Keresem a párom, kedvesem, szerelmem 60-tól 65 éves korig. Kalandorok kíméljenek. Nem szexkapcsolatot keresek. Mivel nem vagyok előfizető válaszlevelet akkor tudok írni amint lehetőséget kapok ingyenes levélküldésre.
Klára
58 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Gabriella
60 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
erzsi
67 éves
Dunaújváros

ERZSI VAGYOK. DUNAUJVÁROSBAN LAKOM. Két gyermekem van, egy unokám. Nem élnek velem.Szeretek olvasni,rejtvényt fejteni,autot vezetni,kirándulni,táncolni,utazni.
Erika
58 éves
Dunaújváros

RAGYOGJ,TÁNCOLJ,ÖRÜRJ,ÖLELJ,NEVESS,SZERESS,ÁRASZD A VILÁGRA A SZERETETED. NE KERESS SEMMILYEN UTAT,MERT TE VAGY AZ ÚT. TE VAGY AZ ÉLET.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Balázs
36 éves
Dunaújváros

A legtöbb ember jó embernek tart. Igazából egy valódi seggfej vagyok. Tele csupa rossz tulajdonsággal. Állítólag minden rosszban van valami jó oO
Norbert
46 éves
Dunaújváros

Hm, milyen vagyok... Pozitív, vidám, őszinte, vajszívű, optimista! Fogadj el olyannak, amilyen vagyok! Néha picit gyerekes, néha picit komoly, néha picit érzékeny!! A többit majd személyesen! Az biztos, komoly kapcsolatot keresek!!!
Levi
26 éves
Dunaújváros

Szeretem a zenét,szeretek pihenni.,utazni,sportolni. Sokat dolgozom,de azért mindenre jut időm. Nem tudok olyan helyet mondani ahol ismerkedni lehetne,így kerültem ide .Ez a mai világ,ha van kedved megismerni akkor kattints rám 😄
Misi
59 éves
Dunaújváros

Szia, Kedves Ismeretlen Hölgy! Misi vagyok. Ismerkedésre, s az idő múlásával, egymás megismerése után, kölcsönös szimpátia esetén, komoly kapcsolatra, társra vágyom. Röviden magamról: Rendezett körülmények között élek, megfelelő egzisztenciával. Alapvetően vidám, humoros vagyok. Sok mindent sze...
Zoltán
41 éves
Dunaújváros

Sziasztok Hölgyek!Magamról annyit,alapvetően optimista vidám hűséges típus vagyok.Olyan társat keresek akivel lehet beszélgetni,aki családcentrikus és hosszú távon gondolkodik,többit ha tetszünk egymásnak!
Gyuri
73 éves
Dunaújváros

Idő elszalad, de ennek nem egyedül kellene megtörténnie! Így hát keresem azt aki velem szeretné tudná eltölteni az előttünk álló hátra levő időt!
János
61 éves
Dunaújváros

Hölgyeim, a magamnak adott türelmi idő bőségesen lejárt. Önök közül sokan nem állítanak igazat magukról s a valóságot pedig nem merik felvállalni. Az eddigi itt lévő soraimat töröltem, már nem látom értelmét egy igazán őszinte, igazán hő érzelmekkel táplált kapcsolat megtalálásának. Ez " div...
Péter
34 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat céljából próbálom meg ezt az oldalt,hátha itt van az akit keresek és ő engem keres.
Attila
32 éves
Dunaújváros

Szia komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Szeretek kirándulni, jókat beszélgetni. Nem vagyok nagy bulizós,inkább beülős sörözgetős, kirándulós, persze olykor kell egy kis erezd el a hajam is :)
Gyula
52 éves
Dunaújváros

Mindent odaadhatok érted. A pénzemet, az időmet, a büszkeségemet. Gyakran még az örömömet is. Sokat szenvedhetek miattad. Egyet nem adhatok oda: az önérzetemet. Az csakis az enyém, az én útravalóm, és az kell, egészen az út végéig.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 01:25:34