Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 943 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Márti
50 éves
Szeged

" Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja Neked. " " Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád, csak légy türelmes és bízz abban, hogy így lesz "
Magdi
46 éves
Szeged

Szegeden élek 19 éves fiammal. Iskolákban dolgozom, gyermekvédelmi területen. Szeretek utazni, színházba,múzeumba járni, finomakat főzni és enni. Fontos az életemben a hit. A komoly zene meghatározó az életemben.
Ágnes
27 éves
Szeged

Vidám, jó kedvű fiatal lány vagyok! Szeretek bulizni, táncolni, kirándulni és a barátokkal lazítani.
Éva
50 éves
Szeged

"Mert, amit èrdemes kimondani, az ott van, a lelkünk mèlyèn. Ès, ha valóban találkozni akarunk, csakis ott találkozhatunk, lelkünk legmèlyèn, mert ott összeèrünk - az igazi találkozások ott törtènnek."
Andi
47 éves
Szeged

39 éves mosolygós,2 gyermekes elvált nő vagyok. Szeretek túrázni,kirándulni,bicajozni,imádom a természetet.
Erika
33 éves
Szeged

Sziasztok! Egy kedves, mosolygós, őszinte hölgy vagyok. Szeretném megtalálni az igazit. Sosem lehet tudni. Hátha itt sikerül. Olyan társat keresek, akivel hasonló az érdeklődési körünk, akivel meg lehet beszélni a problémákat, és mindenben számíthatok rá. Kölcsönösen támogatjuk egymást...
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Anda
46 éves
Szeged

Életvidám, talpraesett, kommunikatív, szenvedélyes, teltkarcsú! Nő vagyok. Olyan Férfit keresek, akinek ez megfelel. Régóta élek egyedül, ezért elég jól boldogulok a hétköznapokban. Nem eltartót keresek, sem pedig szeretőt. Igazi kapcsolatra vágyom, nem az igazit, hanem az IGAZAT keresem. Nem az...
Anikó
53 éves
Szeged

Zene jöhet mindegy új vagy régi.kedvenc filmem: Hair,ami az öltözködésemben is tükröződik.Szeretem az állatokat.Ennyi...egyenlőre.
Anett
26 éves
Szeged

Nem hiszek a kötelező mezők kitöltésében, egy kis szövegdoboz nem jellemez eléggé. De ha muszáj, hát akkor pár mondatban az általános "engem jellemzők": Vidám személyiség vagyok, emellett komoly és megfontolt. Szeretek a magam kis világában élni, de ha lehetőség adódik rá, gyakran...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Norbert
40 éves
Szeged

.Szeretnék találni egy olyan lányt, akivel kölcsönösen működik a tisztelet, a megbecsülés, akivel megoszthatom a dolgaim, az életem.
Lajos
53 éves
Szeged

Tanárképző főiskolát végeztem, vállalkozóként dolgozom. Rendszeresen edzek és eljárok úszóversenyekre. Vidám, szórakoztató, társaságot kedvelő férfi vagyok.
Mátyás
53 éves
Szeged

Vidám, vicces, humoros ember vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, túrázni, szeretem az állatokat főleg a szurikatakat. Évente 1-3hónapot katonai szolgálatot teljesítek.
Gergő
27 éves
Szeged

Kedves őszinte embernek tartanak/tartom magam. Kissé nehézkesen nyílok mások felé, cserébe jó hallgatóság vagyok. Szeretek kirándulni, túrázni, filmeket-sorozatokat nézni. Keresem társam kivel együtt nézhetünk szembe éljövendő korunk napjaival.
Roland
25 éves
Szeged

Nem hiszem, hogy interneten pár levélből bármilyen szinten is meg lehet valakit ismerni. Egyrészt írni bárki tud bármit (elhiszed?), másrészt lehet, hogy épp a személytelenség miatt szalasztja el az ember "az igazit". Amire viszont az internet véleményem szerint nagyon jó, hogy az embe...
Krisztián
38 éves
Szeged

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Alkalmi nem érdekel .Szeretek fílmet nézni,zenét hallgatni Ha többetakarsz tudni irj. Hajrá csajok.
Jani
29 éves
Szeged

Szia kedves látogató! Alaphangon egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világ...
Anakonda1258
27 éves
Szeged

Sziasztok! Csabának hívnak és Szegeden élek 27 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Boldog Szeretnék lenni. Aki akar nyugodtan rám írhat. Szívesen vissza írok.
Bela
44 éves
Szeged

Nem szeretek írni magamról.... de itt kell:-) ezért általánosságban egy kis kapaszkodót adók az irántam érdeklődőknek. Az életem, jelentős mértékben a munka teszi ki, kevés szabadidőt tudtam magamra fordítani...eddig:-) kapcsolat céljából regisztráltám...ahogy ilyenkor szokták mondani: kalandorok...
Imre
44 éves
Szeged

Földön járó ember, aki vágyakkal és reménykedve tekint a jövőre. Fontos a rendezettség és a bizalom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé – de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:19:03