Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1229 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Tündi
48 éves
Szeged

Lehetnél Te is, lehetek Én is...az az Egy...az Egyetlen... Szegedi, saját rendezett és független élettel rendelkező intelligens, úriember módjára kommunikáló és viselkedni tudó férfi társaságára vágyom, a mindennapokra épülő kapcsolat céljából. Várlak!
Éva
52 éves
Szeged

Már nem az igazit keresem, az IGAZAT... talán itt megtalálom...,😊Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Zsuzsanna
62 éves
Szeged

Vidám természetű, őszinte, ápolt, humort kedvelő nő vagyok, elvárásom ugyan ez. Szabadidő eltöltése: kirándulás,utazás, mozi, színház, horgászat, keresztrejtvény, Tv. Csak akkor válaszolok, ha írsz !
Szilvia
37 éves
Szeged

Élet vidám termszetű nő vagyok. Sportolni szeretek főleg a természetben .Hétvégén barátokkal össze jövünk ,beszélgetünk .
Tímea
45 éves
Szeged

44 éves vagyok,20 év óta újra Szegeden élek. Nagyon sokáig a Mátrában,majd Angliában éltem, nagyon sok ismerősöm, barátom elmaradozott. Újakat keresek,illetve egy komoly kapcsolat is érdekelne. Molett vagyok. Olyan férfit keresek,aki lehetőleg káros szenvedélytől mentes. Ha van gyereke...
Ági
35 éves
Szeged

Magamat jellemezni elég nehéz. Így csak pár mondatban foglalnám össze. Nem nagyon hiszek a netes társkeresésben, de adok neki egy esélyt... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Szabadidőmben szeretek sétálni, kirándulni, olvasni, pihenni és sütni-főzni.
Edina
31 éves
Szeged

Egy igazi könyvmolynak nevezném magamat hiszen ezzel foglalkozom már nagyon régóta hivatásszerűen is, de olvasni otthon is szeretek és a küönyvek az életem igazán. A romantikus párkapcsolatok terén nem vagyok jártas egyelőre keresem az igazit. de nagyon imádnám, ha megtalálhatom azt a férfit...
Dóri
52 éves
Szeged

A munkámban magabiztos, magánemberként inkább visszafogott, párkapcsolatban pedig ... ezt csak egy módon derítheted ki:-) Szeretek mosolyogni:-)...
Éva
56 éves
Szeged

Egyedülálló , nem dohányzó , alapvetően vidám természetű vagyok , s egy boldog kapcsolatra vágyom . Fontosnak tartom a személyes találkozást s az első alkalommal kialakuló kölcsönös szimpátiát .
Edit
61 éves
Szeged

Szeretek olvasni,utazni,kertészkedn ehhez szeretnék társat találnii. Aktivan dolgozm,vállalkozó vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Ferenc
52 éves
Szeged

Eloszor..ismerkedem. Atobi.majd.meg. Lasuk.mit.hoz. Ajovo..akesobiekben. Irj.ha.felkeltem.erdeklodesemet.
István
50 éves
Szeged

"Amikor majd megöregszem, bolondos szívet akarok. Egy olyan szívet, amelyik bukfencet vet és játszik, Egy szívet, amelyik nem felejt el álmodni. Egy olyan szívet akarok, amelyik már megismert néhány dolgot, de mégis mosolyog."
Szabolcs
36 éves
Szeged

Szia! Szabolcs vagyok 35 éves. Igazából túl sok mindent nem tudok írni magamról, de ha szimpatikusnak találsz beszélgessünk és meg tudod milyen vagyok.
Gábor
30 éves
Szeged

Szia! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Magamról annyit hogy szeretek a szabadban lenni, olvasni kertészkedni.
Zoltán
69 éves
Szeged

57-63 év körüli páromat keresem nem mindenáron,csinos,jó alakú,modern felfogású,lehetőleg diplomás hölgy személyében Szeged-Kecskemét-Budapest környékéről szabadidő és közös programok eltöltésével és még bármi is lehetséges.
Szabika
36 éves
Szeged

Jani
51 éves
Szeged

Nem tudom mit írhatnék magamról. Nem ez fogja meg a másikat, hanem az, ahogy csetelni tudunk, beszélgetni tudunk akár személyesen is.
Zoltán
48 éves
Szeged

Vidám ember vagyok. Szeretem a társaságot, az utazást, együttlenni azzal, azokkal, akik fontosak nekem. Szeretem a munkámat, és mindent ami boldoggá tesz.
Feri
37 éves
Szeged

Kicsit mackós 30-as pasi vagyok. Leginkább komoly kapcsolat érdekelne, de ha szimpi vagyok neked akkor úgyis kialakul valami... :-) ...a fantáziádra bízom!... :-) ... remélem nem nagyon piszkos!... :-) ... távkapcsit nem szeretnék senkivel se, így bocsi de veled sem !
Szabolcs
57 éves
Szeged

Komoly, hosszú távú kapcsolatot, társat keresek szegedi, vagy Szeged közvetlen környékén élő jogosan igényes független hölgy személyében.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 15:03:09