Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1066 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Anda
47 éves
Szeged

Életvidám, talpraesett, kommunikatív, szenvedélyes, teltkarcsú! Nő vagyok. Olyan Férfit keresek, akinek ez megfelel. Régóta élek egyedül, ezért elég jól boldogulok a hétköznapokban. Nem eltartót keresek, sem pedig szeretőt. Igazi kapcsolatra vágyom, nem az igazit, hanem az IGAZAT keresem. Nem az...
Marika
25 éves
Szeged

Normális lány keresi normális párját. Beszélgessünk aztán kiderül, hogy mi lesz. Régimódi lány vagyok és bizony szeretem, ha egy fiú udvarol.
Éva
48 éves
Szeged

Férfit keresek -nem tagadom :-) ugye jó helyen járok? Magamról: néhány éve egyedül élek a gyerekkel. Jól érzem magam, de azért társra vágyom.
Katalin
41 éves
Szeged

Visszafogott, nyitott gondolkodású,humort szerető nő vagyok. Szeretem a hosszú sétákat,a tartalmas beszélgetéseket. Szeretek főzni,kertészkedni,biciklizni,kirándulni,filmet nézni,közben nasizni. A spiritualitás sem áll messze tőlem. Szeretem a régi,antik tárgyakat.. Szeretem a természetet,a...
Zsuzsanna
61 éves
Szeged

Vidám természetű, őszinte, ápolt, humort kedvelő nő vagyok, elvárásom ugyan ez. Szabadidő eltöltése: kirándulás,utazás, mozi, színház, horgászat, keresztrejtvény, Tv. Csak akkor válaszolok, ha írsz !
Kati
56 éves
Szeged

Szívesen ismerkednék korban hozzám illő, egyedülálló férfiakkal. Személyes találkozást fontosnak tartom. Ismerj meg és dönts!
Tündi
47 éves
Szeged

47 éves intelligens, független, kedves, életvidám nő vagyok, átlagos külsővel, tiszta szívvel, hétköznapi életet élve.
Dusmáta
56 éves
Szeged

Keresem a párom... De nem minden áron. Elsősorban beszélgetni, ismerkedni. Nem sex kapcsolatot keresek, előre szólok... Fontos a magasság és lélek.
Edina
53 éves
Szeged

Oszinte bizalmon alapulo komoly kapcsolatot keresek. Olyan kedves tarsat, akivel Jo lenni es akivel egymas mellett kepzeljuk el az eletunket. Ujrakezdeni mindig lehet es Kell is!
Maja
39 éves
Szeged

Stilusom altalaban sportos-elegans, vallalkozokent dolgozom mert fontos nekem a fuggetlenseg es az onnallosag. Konzervativ az ertekrendem. Hetente sportolok, keves baratom van de azokkal rendszeresen talalkozom, szeretek utazni, olvasni, dolgozni. Vajdaságban nöttem fel. Nem vagyok baby face,...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Tamás
35 éves
Szeged

Keresem azt, aki nem kér olyat, amit maga sem tenne! Aki elfogad olyannak amilyen vagyok és nem akar megváltoztatni. Szeress bele abba, aki lát téged. Látja a reggeli karikákat a szemed alatt, a borzasztóan kócos hajadat. És mégis azt gondolja, szép vagy, elég vagy. Abba, aki elmosolyodik ...
Jozsef
58 éves
Szeged

Én egy fiatalos magàra sokat adó tiszta àpolt mindig parfümillatú fickó vagyok. Sportos testalkatú jó kondiban levő nem egy 58éves vén ember fajta, de a képeim gondolom visszaigazoljak ezt. màsok szerint jóhumorú vidàm természetű kedves toleràns egyén...
Péter
43 éves
Szeged

Kizárólag komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szegedi lakásomban élek egyedül. Érdeklődésben, gondolkodásban hasonló, őszinte, és testalkatban hozzám illő társamat keresem. Koromhoz képest rendkívül fiatalos vagyok. Macska és kutya az ágyban kizáró ok.
Feri
53 éves
Szeged

Ábel
35 éves
Szeged

Vidám, sportot-kirándulást-kultúrprogramokat-beszélgetéseket kedvelő, igényes, ápolt vagyok. Hobbim a fotózás. Hasonló értékrendű, intellektusú nőt, partnert keresek.
István
46 éves
Szeged

Eljött az idő....nyitok végre!Tudom valahol van egy nő, aki engem vár,és nekem is rá van szükségem!😊..lehet,hogy pont te vagy az!😊
Dávid_Balázs
31 éves
Szeged

Én: 190 magas, füstmentes természetjáróként bármikor kapható vagyok egy sétára :) A főzésen kívül más szuperképességem is van :D Te: Egy határozott férfi karjaiba akarsz elbújni a világ elől ;) El sem tudsz képzelni az ágyban heverészésnél jobb programot ^-^.
Zoli
36 éves
Szeged

Mondhatnám azt is, hogy keresem az igazit, de egyelőre azzal is beérem,ha megismerkedek néhány értelmes, és legalább 1 mondatot hiba nélkül leírni tudó emberrel :) :)
Tamás
42 éves
Szeged

Egy olyan Szegedi lányt keresek aki tudja értékelni az igaz és őszinte szerelmet és nem csak egy futó kapcsolatra vágyik
Gyula
70 éves
Szeged

Épületgépész a foglalkozásom.Főiskolai végzettség mellett tanári diplomám van.Rendezett jó körülmények közt élek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 16:44:24