Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 991 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Kata
43 éves
Szeged

Kialakult világképpel és egzisztenciával keresem korban hozzám illő, nem dohányzó, aktív társam. Szeretnék egy szeretetteljes, őszinte, játszmáktól mentes kapcsolatot. Életem meghatározó pontja a természet és állatszeretet, fontosnak tartom a természetközeli életmódot. Kutyáim, macskáim vannak...
Kati
49 éves
Szeged

Vidám, kissé bohém és mégis komoly, őszinte ember vagyok. Egy műszaki antitalentum, aki utál szerelni; mostanában a konyhában vagyok kénytelen kiteljesedni... Két kiskorú lakótársamra való tekintettel elsősorban nem ideköltözős kapcsolatra gondolok. Megkérem a rendszeresen iszogató embereket,...
Katalin
68 éves
Szeged

Azt mondják, hogy egy rossz társkapcsolatnál csak egy még rosszabb létezik, ez pedig az egyedüllét.Az a legrosszabb benne, hogy nem tudod megosztani sem a jó, sem pedig a rossz dolgokat, történéseket és mindenhova egyedül kell bandukolni. Én már túlságosan régóta élek ebben az állapotban és úgy...
Erika
39 éves
Szeged

Életvidám, barátságos nő vagyok. Komoly kapcsolatot, társat keresek, igazi kapcsolatra vágyom. Jól elboldogulok a hétköznapokon, nem eltartót keresek, sem szeretőt. Szeretek sétálni, kirándulni. Olyan férfiakkal szeretek beszélgetni, ismerkedni, akik vállalják magukat, s nem kép nélkül ismerkednek.
Katalin
38 éves
Szeged

Szia ☺ Komoly kapcsi èrdekel ☺ 35 ès 44 èv közötti korosztàly èrdekel . Aki nekem is szimpi kölcsönös lesz a levelezès .
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Márti
50 éves
Szeged

" Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja Neked. " " Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád, csak légy türelmes és bízz abban, hogy így lesz "
Jutka
70 éves
Szeged

Keresem életem párját, akivel hátralévő életemben szeretetben tudok élni. Pár szó magamról: szegedi özvegy asszony vagyok, nyugdíjas, egyedül élek kis lakásomban. Szeretem a tisztaságot és rendet, szeretek táncolni, (ha van kivel), szeretek kirándulni, sétálni, jókat beszélgetni. Ha...
Andrea
48 éves
Szeged

Kedves és vidám hölgyként keresem hasonló társam hosszú távra. Számomra fontos hogy támogassuk egymást ahogy szokták mondani jóban és rosszban is . Nem vagyok tökéletes,és mástól sem várom el ezt.
Éva
52 éves
Szeged

Az élet szép de élni tudni kell.Mielőtt feltételezel, tudd meg a tényeket! Mi előtt ítélkezel, tudd meg az okot! Mielőtt bántasz valakit, érezz! Mielőtt beszélsz gondolkodj!! A szív hangjai sokszor hallhatatlanok éppen ettől halhatatlanok!


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Zoltán
43 éves
Szeged

Megtalállak bárhol is legyél,bárhova is sodorjon az élet valahol nekünk találkozni kell.miért kell a 100.
Vovacsek
48 éves
Szeged

Na jó írok valami szépet magamról. Nem szoktam naponta részegen fetrengeni és én vagyok az emberi tökéletesség megtestesítője. Én vagyok az abszolut anyagi biztonság letéteményese és egyben a legműveltebb ember a világon. Röviden talán ennyi :-))
John
58 éves
Szeged

Egy komoly kapcsolatot keresek hosszabb távon, Független egyedülálló hölgy személyében - Aki tartalmas életre vágyik
Sándor
42 éves
Szeged

Jó emberismerő, céltudatos, és a család az első. Küzdő tipus vagyok, hagyományos értékrendem van, sem alkalmi sem szabadidőpartneri viszony nem érdekel. A sport a tv elé nem köt le, nem iszom nem dohányzom, táncolni, szinházba menni , mozit nézni vagy csak sétálni egy nagyot a párommal...élvezn...
Ferenc
45 éves
Szeged

Független hölgyet keresek, nem egy éjszakára.:) Tisztelet,őszinteség,jókedv,humor, tartalmas beszélgetések, na ezt keresem én.:)
Zola
44 éves
Szeged

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam .Kedves őszinte megbízható társam keresem. Talán itt egymásra találunk...
Imre
44 éves
Szeged

Földön járó ember, aki vágyakkal és reménykedve tekint a jövőre. Fontos a rendezettség és a bizalom.
Zsolt
37 éves
Szeged

Sziasztok Zsolt vagyok elvált vannak gyermekeim. Csak komoly kapcsolatot szeretnék 30 és 40 év közt lehetőleg.
Tibi
38 éves
Szeged

Szia! 1000 karakterben nehéz átfogó képet adni magamról. Annyit azért írnék, hogy komoly kapcsolat céljából regisztráltam, megbízható ember vagyok. Egyformán jól elboldogulok a hagyományosan férfinak és nőinek tartott munkák világában. Kiegyensúlyozott, a másik elfogadásán alapuló őszinte párkapc...
Laci
46 éves
Szeged

Gépészetet és informatikát tanultam, alkalmazott grafikával foglalkozom. Kerékpárral közlekedek, rendszerető, környezetemre igényes vagyok. A szelfizés nem az én műfajom, de élőben az ördögnél egy fokkal jobban mutatok! Szeretem az értelmes társalgást, nem kapok frászt egy kis sétától vagy ku...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:36:17