Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 961 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Évi
50 éves
Szeged

Szia! Évi vagyok, sokévi átlag. Kedves, őszinte, megbízható, szimpatikus párom keresem. – 100 karakter túlteljesítve :-)
Ágnes
27 éves
Szeged

Vidám, jó kedvű fiatal lány vagyok! Szeretek bulizni, táncolni, kirándulni és a barátokkal lazítani.
Ilona
77 éves
Szeged

Párt szeretnék találni magamnak, mert rossz egyedül. Nem rég maradtam özvegyen, hiányzik valaki akivel eltölthetném az időm.
Roberta
27 éves
Szeged

Szia! Kissé félénk, visszahúzúdó lány vagyok. Szeretem a zenét, állatokat, filmeket (fantasy, szuperhős), könyveket (Gyűrűk Ura <3). Szeretek kézműveskedni, kirándulni, családdal lenni.
Éva
52 éves
Szeged

Az élet szép de élni tudni kell.Mielőtt feltételezel, tudd meg a tényeket! Mi előtt ítélkezel, tudd meg az okot! Mielőtt bántasz valakit, érezz! Mielőtt beszélsz gondolkodj!! A szív hangjai sokszor hallhatatlanok éppen ettől halhatatlanok!
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Marti
53 éves
Szeged

Keresek korban hozzám illő férfit komoly kapcsolat kialakításara. Rendezett körülmények között élő, vidám hölgy vagyok.
Éva
60 éves
Szeged

Mivel az élet játék játszótársam keresem!!! Jó kedélyű,természet szerető,utazást kedvelő,nő vagyok.Megcsodálom a csillagokat a fejem felett az égen, éppúgy,minta lábam előtt szétszórt kavicsokat a földön!!Szeretek olvasni,netezni,beszélgetni. Keresem azt aki korrekten tud egy kapcsolatba...
Márti
50 éves
Szeged

" Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja Neked. " " Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád, csak légy türelmes és bízz abban, hogy így lesz "
Mária
52 éves
Szeged

Egy kedves gesztus az egész napomat bearanyozza. Szeretek kirándulni, olvasni, moziba, színházba járni. Örömmel fogadom az élet apró ajándékait. Mindenben a jót keresem. Rossz egyedül ezért tartós kapcsolatot keresek egy megbízható, hűséges, rendes, korban hozzámillő férfi személyében. Szeretem...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Attila
40 éves
Szeged

Egyszerű,átlagos embernek tartom magam. Aki szereti a természetet,az állatokat. A jó,tisztességes, becsületes, őszinte, és egyszerű embereket.. Aki szeret főzni és kertészkedni. Akinek nem mindene a világ és a világi dolgok! Ha valakit érdekel egy ilyen férfi, várom jelentkezését!
Tamás
45 éves
Szeged

Barátkozás, ismerkedés céljából léptem fel. Bármit írhatok ide, ez két ember találkozásakor válik el, hogy van e tovább vagy nincs. Tánc, sport érdekel
Stefano
44 éves
Szeged

Üdvözöllek Kedves! Egyelőre nem regisztráltam. Magamról? Lételemem a mozgás. Fotó magánban. Addig is Üdvözöllek, Stefano
Csaba
33 éves
Szeged

Megértő, szerető, gondoskodó, ember vagyok. Szeretek néha bulizni. Szabadidőmben motorozok ,autózok.
R.Ivan
41 éves
Szeged

#Humoros #Józan életű #Független #Gyermektelen #Őszinte #Rendezett anyagiak #Normál értékrend #Elektromos cigaretta #Gyerek nem akadály #Kalandok nem érdekelnek
Róbert
44 éves
Szeged

Társkeresés céljából regisztráltam az oldalra.Nem kalandot keresek. Vannak jó és természetesen rossz tulajdonságaim is.
Károly
54 éves
Szeged

Keresem a nőt, a párom, a másik felem, akivel együtt lehet örülni, új utakat bejárni. Szeretnék már újra szeretni és szeretve lenni! Remélem rövidesen meg fogom találni a másik felemet. Azt nőt, akivel a szürke hétköznapok is örömünnepek lehetnek. Azt akivel megoszthatom a mindennapok gondjait-ba...
Bela
44 éves
Szeged

Nem szeretek írni magamról.... de itt kell:-) ezért általánosságban egy kis kapaszkodót adók az irántam érdeklődőknek. Az életem, jelentős mértékben a munka teszi ki, kevés szabadidőt tudtam magamra fordítani...eddig:-) kapcsolat céljából regisztráltám...ahogy ilyenkor szokták mondani: kalandorok...
Dávid
31 éves
Szeged

Szia!Kedves látogató azért regisztráltam hogy,megtaláljam a hozzám illő nőt.Komoly kapcsolatot keresek amibe őszinte nyitottak tudunk lenni. Szép napot :)
Ricsi
26 éves
Szeged

Egy jó lelkü , öszinte f&#232;rfi vagyok, komoly kapcsolatott szeretn&#232;k! Akit &#232;rdeklek az irjon &#232;s megl&#224;tjuk mit hoz a jövö!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:28:40