Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 923 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Marika
54 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Etelka
64 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között élek.Szeretek sütni,főzni, kertészkedni,olvasni.zenét hallgatni, jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a természetben.Önmagamra és környezetemre igényes vagyok.Ezúton keresem,nem dohányzó ,fiatalos,őszinte társam.
Judit
54 éves
Székesfehérvár

Székesfehérvár melletti kis faluban lakom és dolgozom. Isten igéjéhez ragaszkodva élem az életemet. Hívő társat keresek, egy kreatív, barkácsolni szerető ember személyében. Nem tudok sem írni, sem olvasni.
Emilia
65 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,szeretem a szépet és a jót.Vidam emberek társaságát keresem akik szeretnék túrázni,fozocskezni a szabadban,színházba járni,kiállításokra,muzeumokat latogatni.Remelem megtalálom a füst és szeszmentes páromat és megvalósíthatók álmainkat.
Erzsébet
59 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Dafne
52 éves
Székesfehérvár

Társam szeretném megtalálni. Hűség, biztonság, szeretett, amit egy kapcsolatban keresek! Szex kapcsolat kitárt!
Bea
66 éves
Székesfehérvár

Szabadfoglalkozású, műszaki pidlomás viszonylag sok szabadidővel (hét közben is) rendelkező kalandvágyó nagymama vagyok. Utazáshoz, szinház látogatáshoz, közös olvasáshoz és sok csavargáshoz keresek egy türelmes társat.
Vica
60 éves
Székesfehérvár

Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! A személy én vagyok...a viselkedésem attól függ Te ki vagy!
Edina
44 éves
Székesfehérvár

Megbízható, vidám és megértő embernek tartom magam. A munkámból merítem a mindennapi erőt a nehezebb feladatokhoz.
Edit
44 éves
Székesfehérvár

Hogy is kezdjem? Annyi mindent tudnék írni magamról, 1000 karakterbe nem férne el. Inkább zárkózott vagyok, de szeretek beszélgetni kifulladásig, ha van olyan akivel lehet. Szeretem a zenét, a természetet, az állatokat, TvT nézni, sokat olvasni minden félét. Művészi szinten festek, rajzolok,...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Szabolcs
42 éves
Székesfehérvár

Sziasztok. A nevem Szabolcs és székesfehérváron lakom. Szívesen ismerkednék lányokkal. Bár, egy kicsit idegen tőlem ez a neten való keresgélés (eddig sosem próbáltam), de ha szimpatikus vagy és megismerjük egymást,akkor még az is lehet, hogy itt találom meg a páromat.
Ferenc
79 éves
Székesfehérvár

Szeretek táncolni, kirándulni, kertészkedni, horgászni. Vidám beállítottságú vagyok. Szeretek enni és főzni.
Laci
49 éves
Székesfehérvár

Szeretek biciklizni,kirándulni,szórakozni járni a barátaimmal. Nagyon szeretek billiárdozni és focizni is.
Gábor
33 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
csabek
49 éves
Székesfehérvár

Attila
35 éves
Székesfehérvár

Szia! Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban az ismerkedés lehetőségei sajnos eléggé lecsökkentek. Ezért megpróbálom kihasználni ezt a lehetőséget, hátha itt találom meg a szerelmet. Nyilván egy férfi dolga a kezdeményezés, ezzel szoktam élni is, de, ha esetleg úgy gondolod, hogy szimpatikus...
Tamás
54 éves
Székesfehérvár

"Nem szeretnék több lenni a száraz lehulló falevélnél. A maga egyszerűségében és nemességében, ahogyan lehullik a fáról. Ez ilyen egyszerű. Ne játszd meg magad. Észreveszik az emberek." (B.L.)
Béla
53 éves
Székesfehérvár

Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Van kertem is, néha jó,hogy van hová menekülni a négy fal börtönéből -imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat. Ismerem a gyógynövényeket régóta gyűjtöm, termesztem és használom is. De szeretek barkácsolni elektroni...
Laci
55 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Laci
51 éves
Székesfehérvár

Sziasztok. Független férfi vagyok, tartós kapcsolatot keresek. A személyes találkozásban hiszek, nem szeretnék hosszan és sokáig levelezgetni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-08-11 15:58:40