Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 779 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Évi
37 éves
Székesfehérvár

Normális, átlagos nőként normális, átlagos férfit keresek. Társat a hétköznapokra és az ünnepnapokra is. :-D Nem bánom, ha úgy nézel ki, mint Brad Pitt :-D
Kati
69 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...
Erzsébet
65 éves
Székesfehérvár

61 éves nyugdijas özvegy vagyok .Székesfehérváron élek.Gyermekeim külön élnek.Szeretek sétálni beszélgetni Szeretek szinházba járni,fürdőbe menni.
Kati
66 éves
Székesfehérvár

65éves,fiatalos,magányos,egyedülálló nővagyok.Őszinte,ápolt,kedves,jólelkű,egyszerű,intelligens társamat keresem,komoly kapcsolatra.Zene-,természet-,kertszerető,szintén magányos,egyedülálló Úr személyében.Kis testi hiba nem lehet akadály.(Együtt egymásért.) "Éltem,ahogy más, egyszerű...
Gabriella
61 éves
Székesfehérvár

Fehérváron élek és dolgozom, egy belvárosi iskolában lelkesítem az ifjúságot.😄 Mióta özvegy lettem, egyedül élek, de nagyon hiányzik az életemből valaki, aki társ a hétköznapokban és az ünnepeken is. Akivel jó beszélgetni, kirándulni, sokat lehet nevetni vagy csak csöndben üldögélni......
Anna
53 éves
Székesfehérvár

Szeretnék egy olyan kapcsolatot, amelyben szabad akaratom és önállóságom nem szenved csorbát. Természetesen viszont is érvényes ez. A lényeg,hogy érezzük jól egymással és amikor csak lehet együtt menjünk szórakozni és kirándulni. Szép napos idő van. Megyek bringázni. Szeretem a természetet a...
Bea
41 éves
Székesfehérvár

Egy családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós nő vagyok. Nem szexkapcsolatot keresek, a cél egy jól működő kapcsolat lenne. Amire vágyom: sok nevetés, tartalmas időtöltés,egy férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi...
Szilvi
44 éves
Székesfehérvár

Nyitott egyéniségű, humoros, életvidám, közvetlen nő vagyok. Szeretek sportolni, programolni, utazgatni, felfedezni új dolgokat.
Nóra
34 éves
Székesfehérvár

Vidám, nyitott személyiségű vagyok, aki szabadidejét aktívan tölti. Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, színházba, koncertekre járni.
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Balázs
51 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! A Társ olyan mint az Igazgyöngy, nehéz rátalálni, de az értéke felbecsülhetetlen.. Egy ápolt, intelligens, nőies hölgyet keresek tartós kapcsolat reményében. Fehérvártól nem messze lakom.
Joci
43 éves
Székesfehérvár

Találjuk meg egymást,az élet párosan szebb. A személyes találkozásban hiszek,ott sok minden kiderül.
Laci
54 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Gyuri
50 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
István
50 éves
Székesfehérvár

Amit magamról tartok, mások biztosan másként látják, de azért leírom viszonyítási alapnak. Tisztességes, becsületes, törvénytisztelő embernek tartom magam. 11 éves a fiam.
Török István
41 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
Laci
47 éves
Székesfehérvár

Keresem azt aki hozzám illik és akivel a lelkünk is együtt szárnyalhat. A találkozásban és az első benyomásban hisze. Ha akkor bármi pozitív érzés megjelenik bennem már érdemesnek tartom hogy többet megtudjak rólad!
Szilárd
42 éves
Székesfehérvár

Jelmondatom mosolyogj az Életre és az Élet visszamosolyog Rád Egy vidám, kedves férfi vagyok mély érzelmekkel. A szabadidő aktív eltöltését részesítem előnyben mindenkor. Szeretek túrázni és futni. Szeretek betévedni egy kulináris "labirintusba" és imádom a kávét megfelelő kör...
Imre
44 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam! Szerintem mindenkinek megvan a párja valahol! Csak idő kérdése és egymásra találhatnak...!
István
71 éves
Székesfehérvár

Csendesebb életet kedvelő vagyok, utazni nem szoktam, nem szeretem a dohányzást, szobában sem az állatokat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 22:15:09