Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 831 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Éva
67 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Katalin
64 éves
Székesfehérvár

Alapjában véve jó kedélyű, kiegyensúlyozott, családközpontú emberként élem az életem. Romantikus, érzelmes, odafigyelő, gondoskodó emberként ismer környezetem. Új dolgok iránt nyitott, befogadó vagyok. A belső emberi értékek fontosak, hiszen a külső mulandó. Pozitiv beállítottságú vagyok. Adjunk...
Júlia
49 éves
Székesfehérvár

Vidám ,vígkedélyű inteligens, odafigyelő társat keresek. Jómagam is vidám jókedvű másokon segíteni szerető középkorú vagyok. Székesfehérváron lakom és itt is dolgozom. Munkámat szeretem. Székesfehérvári vagy környékbeliekkel ismerkednék.
Erzsébet
42 éves
Székesfehérvár

Életvidám nő vagyok. Keresem hasonló beállítottságú partnerem. A kor csak egy szám. Ha szeretnél megismerni dobj egy üzenetet
Kriszta
44 éves
Székesfehérvár

Csinos, értelmes nő vagyok! Párom keresem egy magas, értelmes férfi személyében. Szeretek utazni, kirándulni, színházba járni.
Ildi
49 éves
Székesfehérvár

Őszinte, nyílt ember vagyok, hosszú házassággal a hátam mögött. Egyedül maradtam, pedig társra lenne szükségem, aki örömmel megosztaná velem a hétköznapokat, aki eljönne velem színházba vagy bicajozni vagy wellnessbe lazulni. Szeretem a zenét, a természetet, a jó könyveket, az utazgatást. Jó...
Éva
52 éves
Székesfehérvár

Keresek Valaki! Aki megszépíti napjaima, és csak annyit mond amikor hazaérek, gyere, mesélj, milyen napod volt? Átölel, és csak az enyém!
Éva
73 éves
Székesfehérvár

Régen elváltam két gyermeket neveltem fel becsülettel.Nem élnek velem ,sikeres emberek,3 kislány unokám van.Én megteremtettem magamnak a külső-belső nyugalmat,szép otthont. Szeretek autót vezetni,utazni,szeretem a szép zenét ,természetet. Érdekel az ezoterika,ilyen jellegű tanfolyamokra...
Éva
59 éves
Székesfehérvár

Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel!A személy én vagyok..a viselkedésem attól függ, hogy Te ki vagy!
Annamari
73 éves
Székesfehérvár

Barátkozás.Elsősorban bármiről lehet beszélgetni, kellemesen időt tölteni az interneten. Fontos az inteligencia, és a tolerancia. Tolakodók és durva beszédüek kíméljenek.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Gábor
32 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.
Csaba
49 éves
Székesfehérvár

50es elvált vidám aki szereti az őszinteséget!!! :) Szeretek kirándulni erdőt járni motorozni kondizni. Van 2 tinim.
István
72 éves
Székesfehérvár

Szívesen megismernék egy hozzám illő hölgyet, aki magas, nem dohányzik és nem tart állatot lakásban. Szeret otthon lenni.
Török István
41 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
sergio
62 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.
Béla
52 éves
Székesfehérvár

Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Van kertem is, néha jó,hogy van hová menekülni a négy fal börtönéből -imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat. Ismerem a gyógynövényeket régóta gyűjtöm, termesztem és használom is. De szeretek barkácsolni elektroni...
Viktor
42 éves
Székesfehérvár

Megunt privát magányomat elcserélném, esetleg összehangolnám valaki máséval ;) Jelige: bármi lehetséges
Richárd
32 éves
Székesfehérvár

Nem rajongok az "idézetes" bemutatkozásokért, mert magáról az emberről, személyiségéről kevés szűrhető le belőle. Ennek ellenére majdnem magam is ezt a formát választottam, mert rájöttem, hogy pár sorban összegezni ki is vagyok, s mit is szeretnék, igencsak embert próbáló feladat... :) ...
Imre
45 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam! Szerintem mindenkinek megvan a párja valahol! Csak idő kérdése és egymásra találhatnak...!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-01-27 15:18:51