Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 947 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Éva
54 éves
Székesfehérvár

Szia kedves látogató! nézelődöm, beszélgetek, ismerkedek, és remélem kialakul valami tartalmas kapcsolat, akár barátság is.
Hédi
63 éves
Székesfehérvár

64eves molett,özvegy vagyok,szeretnek megismerkedni,egy kedves,őszinte férfival .Rossz egyedül .Olyan társat ,barátot keresek,akivel megoszthatom,oromomet,banatomat és megbízható .
Mária
55 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat érdekel!Székesfehérvári,vagy a környékén élő férfit keresek!Én vidám,nyugodt természetű vagyok.A többit személyesen!Nem levelezni szeretnék!Korban hozzám illő társat keresek!
Marika
55 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Ilona
73 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, csinosnak mondott, magamra es masokra igenyes, oszinte, nyitott, kompromisszumra kesz holgy vagyok. Erdeklodesem sokoldalu, szeretem a zenet, a termeszetet, a muveszetet es a szinhazat. Szeretek utazni, a termeszetben lenni, ami egyben foglalkozasi `artalom` is... Munkambol adodoan...
Jutka
70 éves
Székesfehérvár

Negyvennyolc évi házasság után maradtam egyedül. Szeretnék egy kicsit még boldog lenni. Szeretnék társaságba járni, olyan barátot keresek akivel elbeszélgethetek, kirándulgathatok, akivel társaságban meg lehet jelenni. Saját családi házban rendezett anyagi körülmények között élek, jogosítványom...
Erika
58 éves
Székesfehérvár

Szia! A személyes találkozás mindent eldönt. Komoly , tartalmas kapcsolatot keresek. Szabadidőmben olvasok, kirándulok, filmet nézek.
Irma
26 éves
Székesfehérvár

Először vagyok ilyen oldalon, de úgy gondoltam, hogy megpróbálom a szerencsém :-) írj, ha szimpatikus vagyok neked. Mindenkinek válaszolok.
RIA
68 éves
Székesfehérvár

-nehéz önmagunkról írni...tudok jó és rossz is lenni, mint mindenki más- -nem szeretem az öntelt, képmutató, hazug embereket, inspirál, ha a másikban is látom a lelkesedést -szeretem a természetet, a széna,a tenger illatát, utazásokat,városlátogatásokat, ízlésemnek tetsző kultúrális...
Mónika
48 éves
Székesfehérvár

Kedves Idegen! Köszönöm, hogy megnézted adatlapomat! Korban hozzám illő páromat keresem. Magamról majd személyesen.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Zotan
35 éves
Székesfehérvár

szeretek élni..éljunk a mának!szeretek mindent kiprobálni...nem vagyok a mult rabja sosem,..ha érdekelek irj
Gábor
33 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
Szabolcs
42 éves
Székesfehérvár

Sziasztok. A nevem Szabolcs és székesfehérváron lakom. Szívesen ismerkednék lányokkal. Bár, egy kicsit idegen tőlem ez a neten való keresgélés (eddig sosem próbáltam), de ha szimpatikus vagy és megismerjük egymást,akkor még az is lehet, hogy itt találom meg a páromat.
Gyuri
51 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
Török István
42 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
Józsi
60 éves
Székesfehérvár

Helló lányok!! Szeretnék egy kedves,aranyos hölggyel megismerkedni, aki szereti az utazást, kirándulást és az állatokat.És persze engem! Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj.Üdv
Tamás
37 éves
Székesfehérvár

Nem vagyok nagy híve a bemutatkozó sablonszövegeknek! Azt gondolom, hogy néhány sorral nem lehet egy embert jellemezni, de most mégis a TE kedvedért ettől eltekintek, és pár mondatot mondanék magamról. :) Átlagos vagyok több szempontból (szokások életvitel, stb.) is azonban a gondolkodásom elté...
Tibor
44 éves
Székesfehérvár

Szeretek, sportolni, motorozni, munkámban, az életben mindenre odafigyelni, nemszeretem a sumák embereket, megkell ismerni.
Iván
39 éves
Székesfehérvár

A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-11-25 04:12:10