Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 777 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Edit
55 éves
Székesfehérvár

55éves elvált nö vagyok! Társat keresek a saját korosztályomból! Szeretek kirándulni,sétálni!üdv. Ediit
Eszter
45 éves
Székesfehérvár

Egyedül álló édesanya vagyok két gyermekkel. Lányom 17 éves a kisfiam 12. Szeretném megtalálni a párom akivel egy hosszútávú boldog kapcsolatot tudnék kialakitani. Szeretek olvasni, kirándulni, jó levegőn lenni a gyerekeimmel. Ezenkivül szeretek még kézimunkázni elsősorban hímezni és sok kreativ...
Rita
43 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű, de komoly gondolkodású, ápolt, intelligens, őszinte, rendszerető, családcentrikus fiatal nő vagyok. Szeretem a természetet, olyan tájakat, helyeket felfedezni ahol addig még nem jártam. Elindulni csak úgy, és megérkezni valahova. Szeretek sétálgatni, szívesen hallgatok...
Judit
51 éves
Székesfehérvár

Kedves Társkereső! :-) Párom keresem szabadidő kellemes eltöltéséhez (pl. színház, koncert, kirándulás)
Mónika
52 éves
Székesfehérvár

Rendben van az életem, de egy kis boldogságnak még van helye. Nem szenvedek a magánytól, a múltamat lezártam. Határozott, energikus, kiegyensúlyozott, talpraesett, igazi "KOS" NŐ vagyok, aki szeretetre, gyengédségre vágyik. Nem akarok férjhez menni, nem akarok összeköltözni és nem...
Gabriella
63 éves
Székesfehérvár

Érett, tapasztalt nő vagyok,keresem életem utolsó romantikus partnerét. Még rengeteg izgalmas élmény áll, előttem, ehhez szeretnék megismerkedni egy hasonló gondolkodású férfivel.
Andi
25 éves
Székesfehérvár

Egy kis ízelítő…:-) Nos, alapvetően pozitív személyiségnek tartom magam, igyekszem minden egyes pillanatban megtalálni az értéket, legyen szó akár egészen egyszerű dolgokról, csupán apróságról, vagy akár nagyobb...
Eszter
32 éves
Székesfehérvár

Szeretem a természetet és a zenét. Szeretem a színházat és a kávézók hangulatát. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Szeretek beszélgetni, (meg)hallgatni és csendben lenni. Jól ismerem önmagam, és törekszem a fejlődésre.
Kata
57 éves
Székesfehérvár

Független, kedves, romantikus. Természetet, utazást,kirándulást, szinházat,igényes zenét, koncertet, táncot kedvelő vagyok. Komoly kapcsolat celjabol vagyok itt. :-)
Zsuzsi
59 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Nagymancs
49 éves
Székesfehérvár

Őszinte, becsületes, sportos testalkatú, normális értékrendekkel rendelkező vállalkozó vagyok. Rendezett egzisztenciával rendelkezem. Keresem a hasonló gondolkodású társamat aki jóban és rosszban is mellettem áll.
Balázs
51 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! A Társ olyan mint az Igazgyöngy, nehéz rátalálni, de az értéke felbecsülhetetlen.. Egy ápolt, intelligens, nőies hölgyet keresek tartós kapcsolat reményében. Fehérvártól nem messze lakom.
Tibor
66 éves
Székesfehérvár

Kérésem korban hozzám illő társasat. Biztos egzisztenciával rendelkező nyugdíjas vagyok. Konyhában otthonosan mozgok. Ha felektettem érdeklôdésedet keress.
Zoli
46 éves
Székesfehérvár

Szia kedves párkereső! Beleolvasol, ez jó jel! Írok ami eszembe jut. Valószínűleg összefüggéstelenül, de őszintén! Álmodozó, tervezgető, hétköznapi pasi vagyok. Önellátó, tehát nem bejárónőt, vagy cselédet keresek. Van egy 12 éves "nagy" fiam, akit imádok! Anyukájával él, de sokat el ...
Sanya
40 éves
Székesfehérvár

Szabadidőmben bármit szeretek csinálni ha van kivel. Alapjában véve vidám srác vagyok,... ... ... Ha kíváncsi vagy a pontozott részre ismerj meg és meg tudod.:)
Balázs
24 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam az oldalra. Röviden néhány sorban magamról: 25 éves vagyok, jelenleg Székesfehérváron élek és itt is dolgozom de ennek ellenére máshol is keresem a társam :-) Kedves, humoros,törődő,figyelmes embernek tartom magam. Nem drogozom, nem dohányzom nem ...
laci
53 éves
Székesfehérvár

szeretek kirändulni , kedvelem a termeszetet a hegyeket folyokat , szeretek olvasni , mindent ami csoda szep
István
71 éves
Székesfehérvár

Csendesebb életet kedvelő vagyok, utazni nem szoktam, nem szeretem a dohányzást, szobában sem az állatokat.
István
50 éves
Székesfehérvár

Amit magamról tartok, mások biztosan másként látják, de azért leírom viszonyítási alapnak. Tisztességes, becsületes, törvénytisztelő embernek tartom magam. Vannak rossz tulajdonságaim is, de azokkal most nem hencegnék.
Zsolt
50 éves
Székesfehérvár

A szavak csak szavak, a tettek beszédesebbek. Sokra tartom az őszinteséget. Az első találkozásnál kiderül, lesz-e folytatás..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 21:10:10