Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 907 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

RIA
67 éves
Székesfehérvár

-nehéz önmagunkról írni...tudok jó és rossz is lenni, mint mindenki más- -nem szeretem az öntelt, képmutató, hazug embereket, inspirál, ha a másikban is látom a lelkesedést -szeretem a természetet, a széna,a tenger illatát, utazásokat,városlátogatásokat, ízlésemnek tetsző kultúrális...
Evelin
28 éves
Székesfehérvár

Ismerkedés céljából regisztráltam. Komoly kapcsolat érdekelne inkább. Sokmindent írhatnék magamról, de egyszer csak Ennyit. Ha tetszem, írj és ismerkedjünk össze.
Teréz
46 éves
Székesfehérvár

Vékony, csinos, melegszívű, egyedülálló, jólelkű, szex szerető, barátságos. Szeretek utazni, kirándulni, lubickolni és nemcsak a vízben, hanem a boldogságban is.
Petra
28 éves
Székesfehérvár

Bonyolult ember vagyok egy bonyolult élettel. Van, hogy hisztis és makacs.... Van, hogy úgy bántok meg embereket, hogy észre sem veszem és van, hogy elég egy szó, hogy könnyet csaljanak a szemembe. Nem szeretem, ha hülyének néznek. Nehezen tudok megbízni bárkiben is és nehéz a szívembe fogadni...
Gizella
62 éves
Székesfehérvár

" Az ember olyan mint a felhő. Úsznak az égen, találkoznak egy másik felhővel, aztán majd kiderül, hogy mi lesz velük?Eggyé olvadnak-e, vagy úsznak tovább külön-külön az ég vizében."  
Ili
67 éves
Székesfehérvár

Tõbb éve elváltam,keresem a páromat lelkitársamat.Nyudijas vagyok,csak havi párnapot dolgozom.Lakóhelyemtõl max 50 km szeretnék párt talalni.
Judit
54 éves
Székesfehérvár

Székesfehérvár melletti kis faluban lakom és dolgozom. Isten igéjéhez ragaszkodva élem az életemet. Hívő társat keresek, egy kreatív, barkácsolni szerető ember személyében. Nem tudok sem írni, sem olvasni.
Erika
25 éves
Székesfehérvár

Természettudományon tanulok, sok szabadidővel rendelkezem. Olyan srácot keresek, aki szereti az extrém sportokat, vagy motorozik. Imádok úszni, rendszeresen járok futni. Nem dohányzom, így fontos, hogy ne se cigizz.
Judit
54 éves
Székesfehérvár

AKIT ÉRDEKELSZ KERES TÉGED,AKI LÁTNI AKAR TALÁL RÁ IDŐT, AKI AKAR TÉGED MEGTALÁL! S hogy miért itt szeretném hogy rám találj? Azért, mert nem segít a véletlen abban, hogy összefussunk az utcán, nem költözöl be a közeli lakásba, nem ütközik össze a bevásárlókocsink a boltban, nem tudlak...
Klaudia
33 éves
Székesfehérvár

Sziasztok fiúk! Szeretnék magamnak egy kedves, őszinte és független pasit találni magamnak, aki mellett nem telnének unalmasan a mindennapjaim...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Tamás
30 éves
Székesfehérvár

Keresem páromat, Fizikai munkát végzek hogy a lakást fent tartsam. Nincs Ferrari a garázsban meg kacsalábon forgó palotám. Keveset vagyok itthon, a munkám nem nyolc órát tart de egy megértő kedves szeretnivaló hölgy társasága jól esne esténként, akivel meg tudnám beszélni a napjaimat.
Zoltán
50 éves
Székesfehérvár

Attila
34 éves
Székesfehérvár

Szia! Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban az ismerkedés lehetőségei sajnos eléggé lecsökkentek. Ezért megpróbálom kihasználni ezt a lehetőséget, hátha itt találom meg a szerelmet. Nyilván egy férfi dolga a kezdeményezés, ezzel szoktam élni is, de, ha esetleg úgy gondolod, hogy szimpatikus...
Tamás
40 éves
Székesfehérvár

Én Tamás vagyok szeretnék többet meg ismerni veled. Én nagyon szeretem moziban menni és szeretem sétálni városba és parkban is, nagyon szeretem zenét hallgatni amúgy 41 éves leszek októberben
Bertalan
29 éves
Székesfehérvár

Szíasztok lányok. Szeretnék komoly társat, akivel megtudnék igazán ismerkedni és további életet folytatni. Mindig vidám mosolygós vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt.
Zsolt
35 éves
Székesfehérvár

Nem tudom mit írhatnék. Ismerjük meg egymást. Vidám humoros, szerény természetem van. Szeretek utazni, a természetben túrázni. Aranyos, megbízható párom keresem.
Józsi
41 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű, kedves, őszinte, megbízható férfi vagyok.Inkább jellemző rám hogy csendes vagyok, ám annál barátságosabb. :-)Imádom a természetet és az állatokat, ha tehetem sokat túrázok, futok, kerékpározok. Szeretek filmeket, vagy ismeretterjesztő sorozatokat is nézni a tv-ben. Optimista fel...
János
31 éves
Székesfehérvár

Intelligens, humoros, kreatív, romantikus, szenvedélyes férfi vagyok határozott értékrenddel. Szeretek olvasni, verset írni, rajzolni, nagyokat sétálni. Hosszútávú, komoly párkapcsolatot keresek egy hasonló nő személyében.
Vilmos
46 éves
Székesfehérvár

Magányos farkasként élem mindennapjaim, és már vágyom egy társra. Elsősorban korban hozzám illő nőkkel ismerkednék. Nem zavar, ha van gyermeked, szeretem őket.
sergio
62 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-05-25 14:14:34