Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 766 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Andrea
50 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek. Rengeteg barát vessz körül de hiányzik az életemből egy szerető társ vagy partner...
Antónia
61 éves
Székesfehérvár

Kedves,kiegyensúlyozott nő vagyok.Ismerkedem,beszélgetek.Nincsenek előre megszabott feltételeim,kíváncsian várom,hogy mi lesz.
Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Csilla
40 éves
Székesfehérvár

Mint oly sok ember,én is szeretném megtalálni a társam,akivel megosztjuk a mindennapok nyűgjeit,de inkább a vidám pillanatait. Szeretek nevetni és látni,hogy aki mellettem van az tudja élvezni a vidám perceket. Mindenkinek van múltja,de rövid az élet,hogy önsajnálatba éljünk. Őszinteség az...
Zsuzsi
59 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Ircsi
39 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!Van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek,szeretnék hosszú távú komoly kapcsolatot olyan társat keresek aki család centrikus aki elfogad minket és akinek fontosak vagyunk!!!NEM KALANDOT KERESEK!!!
ildo
42 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Mária
66 éves
Székesfehérvár

Szeretem magam körül a terveket szövögető, tevékeny embereket. Mindenkinek sok szerencsét - minél előbb!
Dorka
32 éves
Székesfehérvár

Műszaki végzettségű,kertészkedni szerető, házias lány keresi hozzáillő becsületes, őszinte szeretni tudó párját.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Balázs
37 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat reményében, újra visszajöttem az oldalra 3 éves kapcsolat után. Családot szeretnék, komoly gondolkozású, kvalifikált, de szerény nőt keresek. Ha te is hozzám hasonlóan gondolkozol, kérlek keress bátran: -szeretet jóban-rosszban -őszinteség -hűség
Szilárd
29 éves
Székesfehérvár

Sziasztok, Szilárd vagyok Székesfehérvárról és Zalalövőről. Széles érdeklődési körrel rendelkezek, de a kedvenc tevékenységeim közül néhány: túrázás/séta, fotózás, filmnézés, beszélgetés. Néha sokat beszélek, de tudok csendben is lenni. A konstruktív csendhez viszont azért kell némi társism...
Péter
56 éves
Székesfehérvár

Péter vagyok, 56 éves! Elsősorban Székesfehérvár környékéről keresem, testi-lelki társam tartós kapcsolatra! Masszőr vagyok. Az alapvető értéktrendeket követve élek. A regisztrációm régi, ne legyen megtévesztő. 5 év után vagyok újra itt. Köszönöm.
István
36 éves
Székesfehérvár

sergio
61 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.
Tibor
66 éves
Székesfehérvár

Kérésem korban hozzám illő társasat. Biztos egzisztenciával rendelkező nyugdíjas vagyok. Konyhában otthonosan mozgok. Ha felektettem érdeklôdésedet keress.
Csabi
42 éves
Székesfehérvár

sziasztok Kedves barátságos hölgyet keresek magam mellé társnak a kölcsönös tisztelet és szeretet fontos Biztonságot és szertetet nyujtani tudok Szeretek kirándulni ,motorozni Jó lenne közös programokat szervezni és ugy ismerkedni közös élményekkel gazdagodni :)39 éves vagyok átlagos testalk...
Balázs
50 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! A Társ olyan mint az Igazgyöngy, nehéz rátalálni, de az értéke felbecsülhetetlen.. Egy ápolt, intelligens, nőies hölgyet keresek tartós kapcsolat reményében. Fehérvártól nem messze lakom.
Gyuri
49 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
Dezső
33 éves
Székesfehérvár

Vidám, vicces srác vagyok de ha kell akkor komoly. Gyerekkorom óta sportolok, fociztam de most leginkább futok. Szeretek társaságban lenni, moziba, koncertekre járni és érdekes helyeket meglátogatni. A családomért és a barátaimért bármit megtennék. Nagy vonalakban ennyi :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 23:00:07