Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 876 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Ildi
49 éves
Székesfehérvár

Vidám, komoly, őszinte, érdeklődő, jó beszélgetőtárs, megfontolt, (a barátaim véleménye szerint) kedves nő vagyok. Az életem és a dolgaim rendben vannak, de keresek egy társat, aki örömmel megosztaná velem a hétköznapokat, aki eljönne velem színházba vagy bicajozni vagy wellnessbe lazulni,...
Ircsi
40 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!Van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek,szeretnék hosszú távú komoly kapcsolatot olyan társat keresek aki család centrikus aki elfogad minket és akinek fontosak vagyunk!!!NEM KALANDOT KERESEK!!!
Kati
70 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...
Etelka
63 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között élek.Szeretek sütni,főzni, kertészkedni,olvasni.zenét hallgatni, jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a természetben.Önmagamra és környezetemre igényes vagyok.Ezúton keresem,nem dohányzó ,fiatalos,őszinte társam.
ildo
43 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.
Anita
45 éves
Székesfehérvár

Szeretek rock zenét hallgatni, koncertekre járni, kirándulni,filmeket nézni és sütni-főzni.Szeretnék ismerkedni.
Erzsébet
63 éves
Székesfehérvár

Egyszerű lány vagyok a sok közül, aki szereti a vidámságot, természetet, vìzpartot, együtt töltött pillanatok varázsát. Bátran írj válaszolok, hajrá Fiúk!
Éva
52 éves
Székesfehérvár

Keresek Valaki! Aki megszépíti napjaima, és csak annyit mond amikor hazaérek, gyere, mesélj, milyen napod volt? Átölel, és csak az enyém!
Nóra
35 éves
Székesfehérvár

Vidám, nyitott személyiségű vagyok, aki szabadidejét aktívan tölti. Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, színházba, koncertekre járni. Komoly kapcsolatot keresek, azt az Egyet keresem, akivel hasonlóan gondolkozunk, akivel befejezzük egymás mondatát, aki szeret kirándulni, utazni, aki...
Éva
59 éves
Székesfehérvár

Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel!A személy én vagyok..a viselkedésem attól függ, hogy Te ki vagy!


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

János
31 éves
Székesfehérvár

Intelligens, humoros, kreatív, romantikus, szenvedélyes férfi vagyok határozott értékrenddel. Szeretek olvasni, verset írni, rajzolni, nagyokat sétálni. Hosszútávú, komoly párkapcsolatot keresek egy hasonló nő személyében.
Gyuri
50 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
Norbert
45 éves
Székesfehérvár

Gábor
40 éves
Székesfehérvár

Vidám,modern felfógású embernek tartom magam.Szeretem a kihivásokat!Szeretem az új dolgokat!Tudom mit akarok!Röviden ennyi!ISMERJ MEG ÉS A TÖBBIT TE IS MAJD TAPASZTALOD!
Béla
52 éves
Székesfehérvár

Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Van kertem is, néha jó,hogy van hová menekülni a négy fal börtönéből -imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat. Ismerem a gyógynövényeket régóta gyűjtöm, termesztem és használom is. De szeretek barkácsolni elektroni...
István
34 éves
Székesfehérvár

Üdvözöllek! Komoly kapcsolatot keresek nem futó kalandot. Remélem megtalálom a partnerem. Ha esetleg bármire kíváncsi lennél írj bátran nem harapok!
Gábor
32 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
Laci
54 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
István
72 éves
Székesfehérvár

Szívesen megismernék egy hozzám illő hölgyet, aki magas, nem dohányzik és nem tart állatot lakásban.
János
35 éves
Székesfehérvár

Bohókás, mások szerint szórakoztató srác, kis makacssággal fűszerezve. Mondanám, hogy komoly kapcsolatot keresek, de inkább ismerkednék, a hovatovább pedig majd kiderül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 03:40:52