Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 666 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Erika
57 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek, csak pár levélváltás után megyek randira, sokat dolgozom, nem sportolok , welnes, buli mellőzve, állat és természetszerető vagyok, egyelőre ennyi...
Katalin
40 éves
Székesfehérvár

Szeretnék végre egy társat aki Szeretne engem és én is őt. Szeretem a természetet nagyokat sétálni a szabadban. A többit később.
Annamari
72 éves
Székesfehérvár

Barátkozás.Elsősorban bármiről lehet beszélgetni, kellemesen időt tölteni az interneten. Fontos az inteligencia, és a tolerancia. Tolakodók és durva beszédüek kíméljenek.
Zsuzsi
58 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Zsuzsanna
63 éves
Székesfehérvár

Utazás közben szeretek megnézni történelmi és művészeti emlékeket.Érdekel a komoly zene, az opera. Szívesen járok kiállításokra, múzeumokba. Szeretek kertészkedni.
Éva
65 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Erzsébet
57 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Andrea
46 éves
Székesfehérvár

Magamról! Majd ha megismersz saját magad alkoss véleményt. De ahhoz sokat kell -beszélgetnünk. Szeretnék boldog lenni, szeretnék szeretni és szeretve lenni, Egy vagy inkább A Férfi által. Ha csak kis kalandot keresel, inkább lapozz tovább!
Marika
52 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) A férfi elsősorban testtel kötődik a nőhöz. Az a nő, akinek a lelkéhez is kötődik, számára egyetlen és...
Mesi
33 éves
Székesfehérvár

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, egy hozzám elég magas (min 180 cm), intelligens, gyermektelen, lehetőleg helybeli normális értékrendű (32-39 éves) férfi személyében.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Zoltán
48 éves
Székesfehérvár

Vállalkozóként dolgozom az egészség és önfejlesztés területén. A munkám a hobbim. Szabadidőmben leginkább sportolok, Főleg konditerembe járok és kerékpározom. Ezenkívül szívesen járom a természetet. Fő érdeklődési területem a spiritualitás témaköre. Kitartó, romantikus típus vagyok.
István
60 éves
Székesfehérvár

Magamról tán én tudok a legkevesebbet,vagy talán túl sokat arról az énemről amit nem kellene megosztanom.Azt viszont tudom,hogy hiányzik egy NŐ,egy TÁRS az életemből.
Zoli
37 éves
Székesfehérvár

-----------------Természetet, jó zenét és filmeket szerető kedves ember keresi párját----------------.
Krisztián
33 éves
Székesfehérvár

Nem igazan tudom mit írhatnák ide.Mivel sajnos eddig senkinek nem voltam szimpatikus valószínű a kulsom alapjan itelnek.De ugy gondolom nem minden a kulso az embernek vannak belső ertekei is.De ezt eddig senki nem akarja megismerni.Pedig tudnek szeretni csak olyan igaz tartos kapcsolatra vagyom a...
Csaba
47 éves
Székesfehérvár

A szeretet örök A mozgást a jó filmeket a tartalmas beszélgetéseket kedvelő, romantikus alkatú Férfinek tartom magam, aki hisz a pillantás az illat varázsában. Szeretetre és bizalomra épülő kapcsolatot keresek ahol helyet kap a szenvedély az érzelem és a nő Nőnek a férfi Férfinek érezheti magá...
Csabi
41 éves
Székesfehérvár

sziasztok Kedves barátságos hölgyet keresek magam mellé társnak a kölcsönös tisztelet és szeretet fontos Biztonságot és szertetet nyujtani tudok Szeretek kirándulni ,motorozni Jó lenne közös programokat szervezni és ugy ismerkedni közös élményekkel gazdagodni :)39 éves vagyok átlagos testalk...
Zoli
33 éves
Székesfehérvár

Nem igazán tudom mit írjak ide, társat szeretnék találni, ahogy gondolom itt a legtöbben...Úgy érzem átlagos vagyok, szeretem a munkám, szeretem hogy önálló vagyok, független, nem a mama nyakán élősködő lúzer...Szeretek sportolni mert segített is az életemen, és kitartásra nevel. El sem tudnám k...
Gábor
42 éves
Székesfehérvár

Nehéz játék ez. Keveset beszélünk, nehezen tolerálunk. Valamiért mégis társat keresünk. Azt gondolom, kicsi az esély arra, hogy itt futunk össze, de próbálkozni mindig ér. :)
László
54 éves
Székesfehérvár

Nyilván ide csak jót kell írnom, hogy megkapjam az esélyt... Én inkább a "meg/ki-tapasztalás" híve vagyok.
Vilmos
65 éves
Székesfehérvár

Kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagyok. Számomra fontos egy kapcsolatban a kölcsönös szimpátia a megbízhatóság, korrektség. Tisztelem a hagyományos értékrendet, és próbálok magam is e szerint élni. BUÉK!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:24:05