Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 756 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Zsuzsi
59 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Mária
66 éves
Székesfehérvár

Szeretem magam körül a terveket szövögető, tevékeny embereket. Mindenkinek sok szerencsét - minél előbb!
Annamária
40 éves
Székesfehérvár

„Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít. Az emberek nem érnek rá, hogy bármit is megismerjenek. Csupa kész holmit vásárolnak a kereskedőknél. De mivel barátkereskedők nem léteznek, az embereknek nincsenek is barátaik.”
Ildi
48 éves
Székesfehérvár

Magam maradtam egy hosszú házasság után és nehezen viselem az egyedüllétet. Társat keresek, akivel őszintén tudok beszélgetni, aki érdeklődik, aki engem is érdekel. Partnert, akivel színházba járunk majd, akivel együtt biciklizünk hétvégéken, akivel utazgatunk a világban. Szeretek kultúráltan...
edit
61 éves
Székesfehérvár

Ha szeretnek, az jó,ha szeretsz,az még jobb,ha szeretsz és szeretnek az minden .Egyébként család centrikus ,életvidám, határozott,bújós,házias,nőies igényes nő vagyok.Érzelmekben gazdag céltudatos,határozott, önmagára igényes FÉRFIT szeretnék.Lehet,hogy egy kicsit sok?Meglátjuk
Dóra
70 éves
Székesfehérvár

Alacsony, filigrán termetű sportos hölgy vagyok. Gyermekem felnőtt. Keresek egy társat, akivel megosztanám hátralevő éveimet, egy hasonló korú, karakteres férfi személyében. Szeretek olvasni, főzni, kirándulni, utazni. Nyitott és széleslátókörű hölgy vagyok. Rossz egyedül, de nem mindenáron.
Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Mária
62 éves
Székesfehérvár

Egyedülálló, fiatalos, ápolt, empatikus nő vagyok, aki szeret utazni, kirándulni, nagyokat sétálni. Nem idegen tőlem a mozi és a színház sem. Fontos számomra a kölcsönös bizalom és szeretet! Fiatalos, sportos, megbízható, hasonló érdeklődéskörű társra vágyom!
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
ildo
41 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Laci
53 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
András
70 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerkedni egy hasonló gondolkozású és életvitelű hőlgyel. Barlácsoló tipus vagyok,szeretem meglátogatni a történelmi jelentőségü helyeket,csak egyedűl nincs varázslata a látványnak. Főzök ,sütök mint egy vérbeli háziasszony. Szeretem a zenét,akár a komolyat is. Egy lelki társra vágy...
István
61 éves
Székesfehérvár

Magamról tán én tudok a legkevesebbet,vagy talán túl sokat arról az énemről amit nem kellene megosztanom.Azt viszont tudom,hogy hiányzik egy NŐ,egy TÁRS az életemből.
Zsolt
31 éves
Székesfehérvár

Alapvetően nem zárkózom el az őszinte emberi kapcsolatoktól,annak ellenére,hogy nem hiszek a társkeresésnek ebben a módszerében.A dolgok nagyrészt a színfalak mögött történnek,de időnként jó dolog kijönni a rivaldafénybe is.
Zoltán
34 éves
Székesfehérvár

Ide most kellene egy pár sor magamról, de úgy sem ezek alapján fog dönteni az illető, hogy érdekli-e az illető vagy sem.. A képek döntenek mindig... A netes társkeresésnek ez a menete, ha nem szimpatikus kép alapján mész tovább és kész! Úgy hogy teljesen mindegy mi van ide írva, úgy sem olvassa s...
Szilárd
29 éves
Székesfehérvár

Sziasztok, Szilárd vagyok Székesfehérvárról és Zalalövőről. Széles érdeklődési körrel rendelkezek, de a kedvenc tevékenységeim közül néhány: túrázás/séta, fotózás, filmnézés, beszélgetés. Néha sokat beszélek, de tudok csendben is lenni. A konstruktív csendhez viszont azért kell némi társism...
Csabi
41 éves
Székesfehérvár

sziasztok Kedves barátságos hölgyet keresek magam mellé társnak a kölcsönös tisztelet és szeretet fontos Biztonságot és szertetet nyujtani tudok Szeretek kirándulni ,motorozni Jó lenne közös programokat szervezni és ugy ismerkedni közös élményekkel gazdagodni :)39 éves vagyok átlagos testalk...
Zsolt
30 éves
Székesfehérvár

Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én ú...
Balázs
50 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! A Társ olyan mint az Igazgyöngy, nehéz rátalálni, de az értéke felbecsülhetetlen.. Egy ápolt, intelligens, nőies hölgyet keresek tartós kapcsolat reményében. Fehérvártól nem messze lakom.
Janos
47 éves
Székesfehérvár

Társat keresek tartos kapcsolatot Komoly kapcsolatot keresek Öszinte tarsat keresek Meg ertöt hogy szeresenwk és en is tugyam szeretni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:55:37