Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 722 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Zsuzsi
58 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Reni
31 éves
Székesfehérvár

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja...
Orsi
39 éves
Székesfehérvár

Szia! Én is azért vagyok itt,mint a legtöbben,keresem a másik felem. Egy vidám természetű,kedves,őszinte,felelősségteljes,három gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Olyan komoly kapcsolatra vágyó férfit keresek,aki hűséges,figyelmes,családcentrikus, humoros, de egyben határozott is....
Szabina
34 éves
Székesfehérvár

Ebben a kötelezően kitöltendő részben csak annyit írnék, hogy kölcsönös szimpátia esetén szívesen beszélgetek és osztok meg magamról többet is, mint ami az adatlapomon fel van tűntetve. :-)
Zsuzsanna
64 éves
Székesfehérvár

Utazás közben szeretek megnézni történelmi és művészeti emlékeket.Érdekel a komoly zene, az opera. Szívesen járok kiállításokra, múzeumokba. Szeretek kertészkedni.
Csilla
44 éves
Székesfehérvár

Kedves,romantikus,szeretetre méltó..Keresem Páromat, kedves,jó humorú,család és gyerekcentrikus Úr személyében..Kizárólag komoly kapcsolat reményében..
Andrea
47 éves
Székesfehérvár

Magamról! Majd ha megismersz saját magad alkoss véleményt. De ahhoz sokat kell -beszélgetnünk. Szeretnék boldog lenni, szeretnék szeretni és szeretve lenni, Egy vagy inkább A Férfi által. Ha csak kis kalandot keresel, inkább lapozz tovább!
Marika
53 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Zoli
38 éves
Székesfehérvár

-----------------Természetet, jó zenét és filmeket szerető kedves ember keresi párját----------------.
Török István
40 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
Péter
41 éves
Székesfehérvár

Nem nagy társkeresö rutinal rendelkezem ,de adok neki egy esèlyt .Szolid szerèjokedvü,jo társaságot kedvelö vagyok többit szemèlyesen ismerkedès közben .
Krisztian
42 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolatot keresek.gyerek nem akadàly. romantikus vagyok. szeretek utazni.ha te is magányos vagy irj.
Péter
60 éves
Székesfehérvár

Ádám
31 éves
Székesfehérvár

Szeretném megtalálni igazi komoly kapcsolat céljából, azt a hölgyet lányt, aki viszont komolyan, hűségesen szeretni tudna engem egy komoly tartós kapcsolatban. Kalandokra köszönöm, de nincs szükségem.
Balázs
24 éves
Székesfehérvár

Röviden magamról. Alapvetően humoros embernek tartom magam de olykor tudok komoly is lenni. Szabadidőmben szívesen járok moziba,szeretek filmet nézni, sétálni, természetben lenni,szeretek kirándulni,biciklizni.
Zsolt
47 éves
Székesfehérvár

- Nincs fehér és piros zoknim, - Tudok nyakkendőt kötni, van öltönyöm (nem csak a ballagási). - Tudom mit jelent a "kakaós csiga" jel a mosógépen, - Nem nézek "aranyos" cicás videókat, - Nem tudom, ki nyerte a Való Világot, és Szulejmánról csak történelem órán hallottam, ...
Gyurci
37 éves
Székesfehérvár

Nem iszom,nem dohányzom nincs káros szenvedélyem!Szeretek beszélgetni,sétálni,szeretem a természetet! ;)Nem vagyok előfizető az oldalon!
Zoltán
40 éves
Székesfehérvár

Szia! Essünk túl a számotokra legfontosabb, kritikus szempontokon: Nem horkolok. Lefekvéskor nem hideg a lábam. Ha a tiéd az, ne aggódj, megoldjuk. Mindig zokni nélkül bújok ágyba. (tessék nem félreérteni) (Tudtam, hogy félreérted) Ja, talpmasszázsban király vagyok. A wc deszkát képes vagy...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2018-12-11 00:05:07