Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1012 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Lili
55 éves
Székesfehérvár

Nagy családom van de valahogy a férfi mégsem része már az életemnek. Ezért újat szeretnék találni. Egy tarósat, egy bátrat, jót, odaadót, aki tudja hogyan kell hosszú hosszú időre lekötelezni a boldogság útját egy nővel. Nem akarok én sokmindent csak igazán megadni magamnak és magunknak a...
Beáta
41 éves
Székesfehérvár

Bea 41 , 170cm. Két gyermek édesanyja vagyok. Érettségivel és felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Káros szenvedélyektől mentesen élek. Hasonló életvitelű társam keresem komoly kapcsolat reményében.
RIA
68 éves
Székesfehérvár

-nehéz önmagunkról írni...tudok jó és rossz is lenni, mint mindenki más- -nem szeretem az öntelt, képmutató, hazug embereket, inspirál, ha a másikban is látom a lelkesedést -szeretem a természetet, a széna,a tenger illatát, utazásokat,városlátogatásokat, ízlésemnek tetsző kultúrális...
ildo
43 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.
Judit
61 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, sportos, vidám nő vagyok. A szeretet, tisztelet, megbecsülés a fő szempont két ember életében. Akkor lehet boldogan együtt élni. Ezt várom én is. Igényes vagyok magammal, környezetemmel szemben, ilyen társat keresek. Legyél fiatalos, humoros, igényes, jóképűnek mondott. A kor egy...
Fruzsina
75 éves
Székesfehérvár

Jó kedélyű, társaságkedvelő, aktív nyugdíjas vagyok. Kiegyensúlyozott, szeretni tudó, kedves páromat keresem, akivel sok közös élményt élhetünk meg..... amíg még tehetjük.
Vica
60 éves
Székesfehérvár

Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! A személy én vagyok...a viselkedésem attól függ Te ki vagy!
Erika
53 éves
Székesfehérvár

Túl rövid az élet,de hátha csatlakoznál hozzám egy kirándulásra-filmezésre-bicajozásra -úszásra-összebújós vagy táncos estéhez-utazáshoz...Neked mihez lenne kedved? Nem vagyok előfizető igy sajnos nem tudok válaszolni a levelekre.
Anna
29 éves
Székesfehérvár

GYÖNGY
52 éves
Székesfehérvár

Egy magányos szív eladó, Elköltözött a régi lakó. Egy új lakót keresek, Egy édeset, egy kedveset. Ki a szívet nem zavarja, Nyugton dobogni hagyja! Cím: Lélek utca 6 Közvetlenül a szív alatt. Érdeklődni minden nap, A fent említett cím alatt.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Péter
62 éves
Székesfehérvár

Gyuri
54 éves
Székesfehérvár

Nyugodt természetű, vidám életfelfogású vagyok. Szeretem a kihívásokat az élet bármelyik területén. Szeretem az életet!
Szabolcs
41 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Amit tudni kell rólam: 41 éves vagyok, tűzoltó, elváltam, nincs gyerkőcöm, 1 éve költöztem ide, imádom az életet és a Balaton látványát, motorozom, sportolok, szeretem a családom.
Norbert
47 éves
Székesfehérvár

47ves független sportos férfi vagyok,szerettem volna megismerni egy kedves Nőt akivel kölcsönös a szimpátia de hát sajnos itt se jártam sikerrel.
Attila
24 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! :) Én egy kedves ôszinte embernek tartom magam ! Szeretem a humort :) a többit majd privátban ;)
Zoltán
70 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam keresem életem párját !
Dávid
30 éves
Székesfehérvár

Mint mindenkinek, nekem is van mind pozitív, mind negatív tulajdonságom. Pozitív tulajdonságok sorába többek között az őszinteséget, a segítő szándékot, valamint a nyitottságot állítanám. Az oldalra a tartós kapcsolat megtalálásának reményében regisztráltam. Bizakodóan várom, hogy a nagy Ő- vel e...
Iván
40 éves
Székesfehérvár

A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 40 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális...
Tomi
37 éves
Székesfehérvár

Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam fel erre az oldalra, hogy megtaláljam azt a Nőt akivel lehet hosszútávon tervezni!
Tamás
56 éves
Székesfehérvár

Aktív, sportos életet élek. Szeretnék egy hasonló mentalitású társat találni, akivel közösen élhetjük meg az élet apróbb és hatalmas örömeit!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 16:18:15