Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1035 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Beáta
42 éves
Székesfehérvár

Bea 42 , 170cm. Két gyermek édesanyja vagyok. Érettségivel és felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Káros szenvedélyektől mentesen élek. Hasonló életvitelű társam keresem komoly kapcsolat reményében.
Vera
35 éves
Székesfehérvár

Szeretek olvasni, utazni,kiràndulni.A munkám mellett rendkívül fontos számomra a tartalmas időtöltés és kikapcsolódás. Szükségem van arra, hogy mindig új célt tűzzek ki magam elé és azt teljesítsem is. Jelen esetben a páromat szeretném megtalálni, aki hozzám hasonlóan optimista, de...
RIA
68 éves
Székesfehérvár

-nehéz önmagunkról írni...tudok jó és rossz is lenni, mint mindenki más- -nem szeretem az öntelt, képmutató, hazug embereket, inspirál, ha a másikban is látom a lelkesedést -szeretem a természetet, a széna,a tenger illatát, utazásokat,városlátogatásokat, ízlésemnek tetsző kultúrális...
Ildikó
55 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, természetet kedvelő, zene rajongó nő vagyok. Vágyom egy őszinte megbízható társra, aki igazán tud szeretni, s értékeli ha én is viszont szeretem.
Réka
27 éves
Székesfehérvár

Természetkedvelő egészségügyi dolgozó :-) Szeretek olvasni, kertészkedni, kutyáimmal sétálni. Komoly kapcsolatot keresek.
Anna
29 éves
Székesfehérvár

Darinka
40 éves
Székesfehérvár

Az üléspont mindig is meghatározza az álláspontomat; optimistán kell élni a mindennapokat, a kritikus pontok pedig többnyire javíthatók.
Gyöngy
53 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, ígényes, nyitott, rendezett körülmények között élő NŐ vagyok... Azt gondolom, ha röviden szeretném megválaszolni a kérést, hogy írjak magamról, akkor az " Értelem és érzelem" mident magába foglal, ami itt elmodható....
Lili
58 éves
Székesfehérvár

Nagy családom van de valahogy a férfi mégsem része már az életemnek. Ezért újat szeretnék találni. Egy tarósat, egy bátrat, jót, odaadót, aki tudja hogyan kell hosszú hosszú időre lekötelezni a boldogság útját egy nővel. Nem akarok én sokmindent csak igazán megadni magamnak és magunknak a...
Kati
71 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Robert
28 éves
Székesfehérvár

Szeretek főzni, autózni , természetben lenni azt a lányt keresem az életemben, akivel meg lehetne osztani az életet.
Istvan
48 éves
Székesfehérvár

Független rendezett vagyok. Szivesen ismerkedem baratkozom. Minden meg keresesre valaszolok ahogy tudok. Konkrét idealom nincs. Szép napoz mindenkinek.
Tomi
49 éves
Székesfehérvár

Szabadidő kellemes eltöltéséhez keresem partnerem. Szeretek kerékpározni, utazni + mindent amit együtt lehet csinálni...
Péter
30 éves
Székesfehérvár

Szia, Sok próbálkozás után szeretnék komoly szándékkal társat keresni. Ha, te is hasonló céllal vagy itt, akkor írj rám.
Dani
34 éves
Székesfehérvár

Kreatív vagyok, szeretek koncertekre, fesztiválokra járni vagy kint lenni a szabadban. Szeretem a Streetartot, rengetegféle zenét hallgatok. Egyedi longboard gördeszkákat és streetart matricákat készítek. Türelmes vagyok, barátságos és jó humorérzékkel áldott meg az Isten.
Tamás
41 éves
Székesfehérvár

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván, háborut emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák szép adományairól zengve szeretni tanít.
Zsolt
43 éves
Székesfehérvár

Ápolt kedves figyelmes pasi vagyok.Ha figyelemre gyengédségre vágysz,ne habozz írj nekem. A Kor nem számit ha jól megértjük egymást.Várom leveled .
Gyuri
51 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
Saxa
50 éves
Székesfehérvár

Kedves Társkereső! Köszönöm érdeklődésedet. Székesfehérváron élek rendezett körülmények között. Normál értékrendekkel rendelkező férfi vagyok. Szeretem természetet a sportot a társaságot. De szeretem a meghitt kettesben eltöltött időket is.Magamra és környezetemre igényes ember vagyok .TÁRSAT ker...
Gergő
39 éves
Székesfehérvár

Nehéz magamról írni,és nem is szeretek.... Párkapcsolatot keresek de nem mindenáron. Szeretek olvasni,túrázni,kirándulni.Szeretnék végre találkozni egy olyan nővel,akivel végre lenne értelme törődni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:30:42