Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1000 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Mária
63 éves
Győr

Keresek szabadidő eltöltéséhez korban hozzám illő , független társat. Szeretek utazni, kirándulni, túrázni. Szívesen járok színházba. Vidám természetű nő vagyok.
Lívia
60 éves
Győr

Átlagos nő vagyok aki keresi másik felét, csak győri férfi személyében. Társam keresem egy tartós, de nem összeköltözös kapcsolatra. Az évek száma csak egy szám, abból vonjál le 5-6 évet.
Napsugár
50 éves
Győr

Szeretnék megismerkedni egy olyan férfival aki tele van energiával, szereti a természetet, húmoros, romantikus alkat. Akivel nem csak csókolozni összebújni lehet hanem mindent megbeszélni.. Nem csak a társam hanem a barátom is egyben!
Marika
66 éves
Győr

fiatalos még dolgozó nyugdijas vagyok szeretem a vidámságot társáságot szeretek kirándulni olvasni sétálni vidám őszinte társat keresek
Adrienn
36 éves
Győr

Sziasztok 36 éves vagyok, Győrben élek, szeretném megtalalni a társam. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel. Ha szeretnél megismerni, kerlek írj privát üzenetet.
Éva
48 éves
Győr

Életvidám, sebesség- és vidámságfüggő, Őszinte, munkamániás. Hogy kit keresek? Azt a pasit, aki szerint - 40 évesen nem visszafelé számolunk, hosszú az élet a tartalom rajtunk múlik, - aki meg tudja találni a nap mosolyát, - ha valami rossz történik tud és akar emelt fővel tovább menni,...
Évi
48 éves
Győr

Izgő-mozgó, energikus és nagyon önálló típus vagyok. Szeretem az életem, a kedves, jóindulatú és őszinte embereket, csak belőlük gyűjtök magam köré. Imádom az élet apró örömeit... egy csodás napfelkelte egy fincsi kávéval a kezemben, vagy éppen egy éjszakai fürdőzés a Balcsiban. (A lányaim már...
Ilona
69 éves
Győr

Szeretetre vágyom.Szeretem a családomat.Otthonülő vagyok,csak ritkán kirándulok barátokkal,vagy a gyerekeimmel.
Katalin
58 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Anna45Győr
60 éves
Győr

Mi fontos az életben? Szeress és tudni, hogy szeretnek! Minden körülmény közôtt legyél őszinte! Nem baj, ha ezzel fájdalmat okozol!


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Tibor
50 éves
Győr

Egyedülálló,romantikus,kedves,kissé rendmániás 50-es vagyok. A két nagy lányom saját életét éli,7 éves kisfiam kéthetente hétvégén velem van(fontos!)Hobbim a barkácsolás,főzés.. Az első találkozás úgyis eldönt mindent..
József
64 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Szabolcs
49 éves
Győr

Párt keresek,ha lehet hosszú távra.Mit is írhatnék ide,tán azt,hogy nézz be hozzám,s ha szimpinek találsz,írj kérlek.Szia.
Zoli
33 éves
Győr

Keresem őszinte, megértő társam. A személyes találkozásban hiszek, ezért nem írok magamról - személyesen minden kiderül...
Gábor
43 éves
Győr

-Sötétben öltöztél? - Kérdezte az a kolléganőm, akinek a véleménye 5:45-kor is érdekel. -...eklektikusra sikerült. -Kellene már melléd egy nő. -Szerintem, te meg sötétben sminkel ... - de nem hallotta. Telefonált. Alkalmazkodni képes, gyermektelen, női magazinok címlapján okkal nem szerepelte...
András
55 éves
Győr

Basszus.. az erotikus tartalmakat mellőzzem? Ha az erotikát kiveszem, éppen pasit is kereshetnék. Mit ér egy nő, ha nincs benne semmi szexi?
László
53 éves
Győr

Energikus,vidám ,barátságos vagyok , pozitívan próbálok állni mindenhez. Számomra fontos az egészség a boldogság ,szeretet. Kedvelem a kirándulásokat , szeretek túrázni a természetben lenni.
Laci
34 éves
Győr

Magas, sportszerető, káros szenvedélyeket nélkülöző férfi vagyok. Szeretek futni, túrázni és kerékpározni, de ha épp nem sportolok, szívesen megyek színházba, moziba, koncertekre vagy egy kiállítást megnézni. Imádom a humort, abból is az intelligensebb fajtát, játszani a szavakkal. Koromban hozzá...
Roland
28 éves
Győr

Sziasztok! Roli vagyok 28 éves. Olyan lányt szeretnék találni aki komoly kapcsolatot keres, hűséges tud maradni, lehet vele nagyokat nevetni vagy sírni, de főleg együtt élvezni a kis életünket. Rám leginkább az jellemző, hogy gondoskodó, nyugodt természetű, kicsit szeleburdi vagyok ...
Laszlo
39 éves
Győr

sziasztok!szerintem ide lehetne írni bármit jót rosszat magáról az embernek de úgy is a valóság adja meg a kérdőjelekre a választ!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 13:45:02