Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 923 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Viki
37 éves
Győr

Szeretném megtalálni a habot a tortán :-) Őszinte, komoly kapcsolatra vágyom, kis humorral fűszerezve, akár életre szóló is legyen... Mások őszintének és határozottnak tartanak engem. Szeretem a humort, persze csak...
Marta
63 éves
Győr

Öt éve élek egyedül. Szeretem a zenét, természetet, utazást, kertészkedést,főzést.Nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Olyan partnert keresek aki káros szenvedélyektől mentes,zenét, természetet, utazást kedvelő és a szabadidejét velem töltené.
Melinda
39 éves
Győr

Őszinte,komoly kapcsolatot keresek!Nem szexpartnert,azok kerüljenek! Van két gyermekem,velem élnek! Szeretek kirándulni,wellneselni,bicajozni!
KincsŐ
41 éves
Győr

TISZTELET, SZERELEM, SZERETET. CSINOS , MAGAS, ÁPOLT ,NYÍLT, ŐSZINTE ,IGÉNYES LÁNY VAGYOK , KERESEM PÁROM EGY MAGAS , ÁPOLT, BECSÜLETES , MELEGSZÍVŰ FÉRFI SZEMÉLYÉBEN. CSAK AKKOR IRJ, HA 70 KM ES KÖRZETEN BELÜL ÉLSZ, KOMOLYAN SZERETNÉL ISMERKEDNI ÉS RENDELKEZEL AZ ÁLTALAM KERESETT...
Ilona
75 éves
Győr

Elvált 70es èveiben jàró kedves vidám nő vagyok, aki szeretne ismerkedni káros szenvedélyektől mentes korban hozzá illő fèrfivel. Üdvözlet: Ica
Éva
70 éves
Győr

Vidàm termèszetű 68 èves.5 ève özvegy.Győri nő vagyok.Szeretek kertèszkedni,utazgatni.Gyermekeim,unokàim felnőttek.Sokat vagyok egyedül.Vidàm,kedves termèszetű tàrsamat keresem.
Annamária
46 éves
Győr

Mint egy porcelánbaba leestem valamikor a polcról összetörtem, de össze is szedtem magam és keresem a társam.
Márti
33 éves
Győr

170 cm magas vagyok, 57 kg. Győrben dolgozom egy kiskereskedelemmel foglalkozó cégnél. Szabadidőmben szeretek biciklizni, sétálni, kutyámmal játszani, rajzolni festeni.
Marika
65 éves
Győr

fiatalos még dolgozó nyugdijas vagyok szeretem a vidámságot társáságot szeretek kirándulni olvasni sétálni vidám őszinte társat keresek
Heni
36 éves
Győr

Szia! Nem tudom mit irhatnék ide akinek tetszem irjon rám. Ismerkedés céljából regisztráltam. Olyan nehéz rátalálni az igazira.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Bence
30 éves
Győr

Nem látom értelmét sem bemutatkozó szövegnek, sem mottónak; ezer karakterrel nem lehet bemutatni senkit.
Gábor
40 éves
Győr

A bika általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi magát. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Bika szerelemben: Megbízható társ és jó...
Gábor
29 éves
Győr

Nyugodt, türelmes ember vagyok. Szeretem, ha egy lánnyal tudok normálisan és mélyrehatóan beszélgetni. Szeretem a jó filmeket az alábbi kategóriákban: horror, sci-fi, akció, vígjáték, történelmi, thriller. Kedvenc sportom a labdarúgás és az asztalitenisz.
Bence
28 éves
Győr

Sziasztok, Optimista, vidám srác vagyok, páromat keresem. Hosszú bemutatkozást nem írnék, ha szimpatikusnak találsz írj és jobban megismerhetsz :)
Tibor
49 éves
Győr

Igazabol nem szetetek magamrol irni.Itt barmit irhatnék.Személyes talàkozàsnak hive vagyok ott minden kiderül
László
64 éves
Győr

Fiatalos, alkalmazkodni és megújulni képes ember vagyok. Talán még nincs későn, és van egy kevés esélyem arra, hogy megtaláljam a hozzám illő kedves, megértő párom, akivel mindenről lehet őszintén és előítéletektől mentesen beszélgetni!
János
58 éves
Győr

Nem szeretnék közhelyeket,frázisokat írni! Vannak elképzeléseim,amiket verbálisan akarok tudomására hozni annak,akivel összehoz a jószerencsém!
József
63 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Tamás
29 éves
Győr

Komoly párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. A többit személyesen, ha kölcsönös a szimpátia :)
Attila
25 éves
Győr

Sziasztok Attila vagyok komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide remélem meg is találom azt aki komolyan venné a dolgokat vidám őszinte sokszor humoros srác vagyok!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:18:15