Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 810 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Viki
41 éves
Győr

Szeretek kirándulni, többnyire vidám természetű vagyok. Persze vannak napok mikor házisárkányoskodom :-) Többit majd személyesen :-P
Fanni
23 éves
Győr

Vidám természetű nő vagyok. Keresek egy kedves, megértő és szeretni tudó férfit, aki szintén hosszútávú kapcsolatban gondolkodik. Szeretek kirándulni,utazni...Nagyon szeretem az állatokat... főként a lovakat és a kutyákat. U.i. Nem tudtam még előfizetni az oldalra! Igy az üzeneteket el tudom...
Gréti
49 éves
Győr

Alapjában életvidám, kedves, segítőkész ember vagyok. Bár az sors kicsit elbánt velem - bízom benne hogy tartogat még szépet számomra az élet!
Zizi
47 éves
Győr

Azt gondolom, ügyesen navigálok az élet vizén, viszont egy ideje egyedül. Gyerekeim nagyon fontosak, de a munkán és a barátokon kívül még biztosan tartogat valamit a jövő :-)
Zita
61 éves
Győr

"Az igazi kincset nem keresni kell,hanem észrevenni kell, és akkor lesz a te igazi kincsed,ha vigyázol rá,és méltó helyet tudsz neki biztosítani a szívedben"
Erika
53 éves
Győr

Élni és élni hagyni.Magamról nem sokat írnék,de ha látsz bennem valamit amiért érdemesnek tartod hogy megismerj,írj bátran.Szeretem ha egy férfi ápolt.Ez nem csak a nők kiváltsága.Szeretem a társaságot,a vidámságot,és a természetet. Nem vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni üzenetre.
Baba55
62 éves
Győr

Szia! Az életet kapod, a forgatókönyvet írod, a sors pedig rendez. Korom ellenére fiatalos gondolkodású, életstílussal rendelkezem. Nyugdíjas vagyok, de mellette dolgozom. Szeretek kirándulni, wellnessezni ,kulturális programokat, zenét hallgatni bármely olyan programot ami értékes számomra....
Katalin
56 éves
Győr

A test és a lélek harmóniájában élő, figyelmes, őszinte, empatikus hölgy vagyok. A mozgás a mindennapi életem része, a természetjárás varázsa megigéz. Szívesen olvasom a romantikus, történelmi jellegű történeteket.
Tímea
48 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Hajnalka
38 éves
Győr

Pozitív, életvidám, őszinte, társaság kedvelő nőnek tartom magam. Szeretném megtalálni a társam, aki az élet minden területén mellettem áll. Kalandorok kíméljenek!!


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Tamás
34 éves
Győr

Sziasztok! Ismerkedni szeretnék, és talán rátalálni a páromra. Szeretem az autókat, kamionokat. A munkám során is ezekkel foglalkozom. Szeretek a barátaimmal beszélgetni, szórakozni, velük kikapcsolódni. Egy őszinte, vidám hölgyre van szükségem, akit boldoggá tehetek és én is az lennék mellette.
Jojo
40 éves
Győr

Arra gondoltam nem írok ide semmit...de ha ezt teszem,akkor adat leszek és egy nem túl jól sikerült fotó.Röviden tehát,tudok kedves lenni ám máskor gonoszka is.Humoros és morci is,tudok okos majd pl.1 perc múlva tompikának tűnni.Néha bizonytalan néha pedig céltudatos vagyok.Viszont garantáltan 1 ...
Attila
35 éves
Győr

Egy analóg pasas egy digitális világban.Aki a múlt hibáiból a jelenben építi a lehető legjobb jövőjét.
Tamas
42 éves
Győr

Dolgozom es akkor is ha sokan sokszor ellenem dolgoznak. Ugy erzem nem függök semmitol es mostanság senkitől. Ha valaki tesz azert hogy bármiben boldogabb legyek a befektetése itt megtérül azt biztosra mondom.. Bár nem egy kedves jellemzőm de ide tartozik a rossz is.. nagyon bájosnak vagy b...
Karesz
60 éves
Győr

Egy hatvan éves férfi vagyok aki ötvennek néz ki , és negyvennek érzem magam . Nagyon tudok szeretni , és vágyom a szeretetre . Normál egzisztenciában élek , nem a megélhetési problémámra keresek megoldást .
Agustin
55 éves
Győr

Szia! Agustin vagyok. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Ez egy rendszerüzenet, tagunk nem töltötte ki rendesen a leírását legalább 100 karakter hosszan, azért jele...
Balázs
28 éves
Győr

A szokásos jellemzők (barátságos, figyelmes, udvarias stb.) mellett amit tudni kell rólam, hogy különösen fontos számomra a megfelelő és rendszeres kommunikáció egy kapcsolatban. Meg lehessen beszélni mindent a másikkal, akár pozitív, akár negatív dologról van szó.
József
62 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Gábor
39 éves
Győr

Rendszeresen sportolok,igyekszem egészségesen élni. Érdekel a természet, szívesen kirándulok. Komoly puzzle gyűjteményem van :)
Gábor
64 éves
Győr

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell.Ha Társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:21:43