Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1301 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Tímea
34 éves
Győr

Nem szeretném hosszúra nyújtani a bemutatkozást,csak röviden: "Ha rám találsz megismersz, találjuk meg egymást :-)"
Marta
66 éves
Győr

Nyolc éve élek egyedül, nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Szimpatikus, kedves, szerethető társat keresek. A többit személyesen.
Márti
35 éves
Győr

Komolyabb kapcsolatot keresek, elsősorban Győrből illetve környékéről. Szabadidőmben szeretek olvasni főleg krimiket, szeretem akció filmeket, vígjátékokat. Hobbim még rajz, festes, biciklizés, úszás. Nyáron szeretem vízpartokat Balatont, télen termálfürdőket.
Ilcsike
44 éves
Győr

Próba, szerencse! Csak komoly kapcsolat érdekel! Kisfiamat egyedül nevelem, csak olyanok írjanak, akiknek ez nem okoz problémát! :-)
Etelka
36 éves
Győr

Úgy izgulok! Mert szeretnék egy partnert magamnak és az az igazság hogy kicsit most türelmetlenül is várom hogy meg tudjak ismerkedni valaki igazán jó és kedves pasival. Magamat is bemutatom: Sokmindent szeretek csinálni, amit sajnos eddigi partneremmel nem sikerült öszehangolni. De nyitott...
Bea
44 éves
Győr

Felületkezelő cégnél minőségbiztosítással foglalkozom,eredeti szakmám varrónő.Van 1 kutyám (aki bent lakik a házban)szeretem az állatokat.Szabadidőmben olvasok,kertészkedek.Szeretek kirándulni,sétálni.Komoly kapcsolatot keresek.
Marianna
56 éves
Győr

Röviden magamról:Nagyon szeretek olvasni és kirándulni.Szeretem a vidámságot és a jókedvet.Az unatkozás és a rosszkedv nálam szóba sem jöhet.
Mona
43 éves
Győr

Ujra kellett regisztrálnom, mert pár dolog eltünt az oldalamrol. Remélhetöleg, ujra tudok majd irni is... ismerkedjünk, beszélgessünk...., Várom, hogy az Ámor nyila eltaláljon ujra! :-)
Éva
63 éves
Győr

Olyan társat keresek akinek nem a külső a fontos ,hanem a belső értékek.Ragaszkodó,kedves nő vagyok-már sok minden történt velem az életben és éppen ezért meg tudom becsülni a jót amit kapok és viszonozni is tudom.
Róbertné
64 éves
Győr

Özvegy lettem 14 éve. Szeretném ha megtalálnám a társamat, őszinte, kedves, mély érzésű ember személyében. Nem jó egyedül! Olyan jelentkezőt várok, aki szereti a gyereket. 6 éves fiú unokám van. Győri, Győr környékiek jelentkezését várom.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Zoltán
49 éves
Győr

Keresem a másik felemet egy megbízható, őszinte, hűséges, odaadó nő személyében! Szigorúan komoly, hosszútávú kapcsolat érdekel!
Norbert
41 éves
Győr

Normális kapcsolatott keresek normális, nő reményében regeltem igaz nem hiszem h itt találom meg akit keresek de egy próbát meg ér hátha össze jön. Semminek nem vagyok az el róntoja de nem alkalmit keresek.
Laci
46 éves
Győr

Azért regisztráltam, hogy talán így meg találom a páromat. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni. Kerékpározom, focizom. A többit szívesen mondanám el, inkább személyesen.
Tibor
58 éves
Győr

Az ismerkedést csak akkor kezdjük el,ha van kölcsönös szimpátia és vonzalom Egymás iránt. Legyen bennünk hasonlóság, passzoljunk Egymáshoz, tudjunk alkalmazkodni, akarjunk egy úton járni. A különbségek vonzásában nem hiszek. Egymást elfogadó és tisztelö, ôszinte, önzetlen,szeretettel teli ka...
Laci
36 éves
Győr

Magas, sportszerető, káros szenvedélyeket nélkülöző férfi vagyok. Szeretek futni, túrázni és kerékpározni, de ha épp nem sportolok, szívesen megyek színházba, moziba, koncertekre. Imádom a humort, abból is az intelligensebb fajtát, a spontán jellegűeket. Hozzám illő társat keresek, és az sem baj,...
Zsolt
45 éves
Győr

Hosszú idő után sajnos úgy alakult, hogy egyedül maradtam. Alapvetően vidám, pozitív szemléletű vagyok, bár mostanában nehéz időszak van mögöttem, de erről nem itt szertnék írni. (Sokat hezitáltam, hogy regisztráljak-e, vagy sem...) Nem gondoltam, hogy valaha internetes társkeresőre fogok regi...
Péter
36 éves
Győr

Győr környékén keresem a párom . Egyedül lakom , közalkalmazott vagyok . Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.
LACI
47 éves
Győr

SZERELEM..TAVASZ...NYÁR.. SZERETNÉK EGY BOLDOG KAPCSOLATOT. HA TE IS EZT SZERETNÉD,AKKOR ISMERJMEG..ÍRJ..
István
47 éves
Győr

Egy hosszú kapcsolat nagyon fájdalmas lezárása után vagyok. Tartós, valós érzelmekre alapozott kapcsolatot keresek. Természetet, állatokat, kirándulásokat, vízpartot, strandokat szeretem, szívem szerint minden hétvégére elszökném valahova, de egy közös otthoni hétvége is jó program, akár a baráto...
András
32 éves
Győr

Sziasztok Keresek valakit akivel boldog lehetek végre . nálam még számít a hűség őszinteség meg a kitartás .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 00:46:39