Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 884 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Kata
27 éves
Győr

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide. Keresem párom társamat akivel le élhetem az életemet! Kérem ne írjon olyan aki csak testi kapcsolatott akar semmi többet
Ágica
59 éves
Győr

Páromat, társamat keresem. Szeretnék egy őszinte, tartós, hosszú távú kapcsolatot. NEM KALANDOT KERESEK!!!! Hogy milyen vagyok? Őszinte, hűséges, vidám természetű. Szeretek sütni, főzni, kirándulni, színházba járni, zenét hallgatni, táncolni, és természetesen a párommal otthon kettesbe lenni....
Marta
63 éves
Győr

Öt éve élek egyedül. Szeretem a zenét, természetet, utazást, kertészkedést,főzést.Nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Olyan partnert keresek aki káros szenvedélyektől mentes,zenét, természetet, utazást kedvelő és a szabadidejét velem töltené.
Betti
52 éves
Győr

Független, vidám természetű nő vagyok, aki megtanulta, hogy a legfontosabb az életben szeretni és szeretve lenni! (:/ a pénz után..;-)...Szeretek mindent, ami örömet okoz magamnak és másnak, másoknak.Szeretem, ami a szemnek...
Viki
36 éves
Győr

Szeretném megtalálni a habot a tortán :-) Őszinte, komoly kapcsolatra vágyom, kis humorral fűszerezve, akár életre szóló is legyen... Mások őszintének és határozottnak tartanak engem. Szeretem a humort, persze csak...
Nkditti
46 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a...
Mona
51 éves
Győr

Mindnyájan vágyunk arra, hogy felfigyeljenek ránk, megértsenek és dédelgessenek bennünket. Mindannyian különlegesnek és egyedinek érezzük magunkat, és sóvárgunk, hogy legyen valaki, aki hozzánk hasonlóan különleges, akivel kölcsönösen megbecsülhetjük egymást. Azt akarjuk, hogy legyen valaki, aki...
Judit
47 éves
Győr

Kedves,őszinte,vidám természetű nő vagyok.Keresem a másik felem, hogy kerek legyen az életem!Ideális jelöltem:Legyen magas,őszinte,hűséges,megbízható,és egy picit jóképű!!
Veni
69 éves
Győr

10 éve özvegyen egyedül élek. Hátha még sikerül.? Szeretem az irodalmat, zenét, a természetet és sok mást ami az életet tartalmasabbá és szebbé teheti.
Gyöngyi
74 éves
Győr

Egyedül élek, de nem vagyok magányos. Szeretek olvasni, színházba járni és komolyzenét hallgatni. Kedvenc hobbim a varrás. Szeretem a természetet, imádok kirándulni és utazni. Olyan (nem dohányzó) társat keresek, akivel megélhetem és megoszthatom az élményeimet.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Norbert
42 éves
Győr

Egyszerü, hagyományos férfi vagyok. Optimista, általában vidám a természetem. Tartós kapcsolat céljából vagyok, aztán majd alakul. Ismerj meg :)
Gábor
40 éves
Győr

A bika általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi magát. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Bika szerelemben: Megbízható társ és jó...
Tamás
38 éves
Győr

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam..kedves ,őszinte, családcentrikus férfi vagyok.. sajnos az élet úgy hozta hogy új életet kell kezdenem...még nehezen bízom meg bárkiben is de idővel majd oldódik a bizalmatlanság... .Aki hűséges, gondoskodó,megbízható pasit keres hosszú távra az írjo...
Gábor29
29 éves
Győr

A rossz fiú kategória az nem én vagyok, de ha romantikus , beszélgetős, nyugodt párt keresel, aki mellett biztonságba érezheted magad, írj rám, én várlak. Úgy is tudjuk, hogy mindig a csajok választanak, mi utána kezdhetünk , udvarolni. :)
Tibor
59 éves
Győr

Rendezett körülmények közt élő férfiként olyan társat keresek akiben a humor mellett a szeretést is láthatom a szemében és a korához mérten legyen nőies.
Laci
44 éves
Győr

Őszinte és humoros vagyok.Szabad időmet kicsit magányosan töltöm ezért sok mindenre nyitott vagyok. Szívesen meg ismernélek. És te?
Balázs
29 éves
Győr

A szokásos jellemzők (barátságos, figyelmes, udvarias stb.) mellett amit tudni kell rólam, hogy különösen fontos számomra a megfelelő és rendszeres kommunikáció egy kapcsolatban. Meg lehessen beszélni mindent a másikkal, akár pozitív, akár negatív dologról van szó.
Robert
49 éves
Győr

Szia! Robert vagyok. 46 éves férfi, lakhelyem Győr. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid
33 éves
Győr

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Nincs különösebb zsánerem, valami fogjon meg a hölgyben. Győr és környéke előnyben, de nem feltétel. ;) Aki már idáig eljutott, nem vagyok az a kimondott bulizós, de ha van kivel szívesen megyek, kirándulni, moziba stb bármi amit együtt csinálhatunk....
Mihály
41 éves
Győr

Jószívű, hűséges, megbízható, állatbarát, segítőkész, nem dohányzom, szeretek olvasni, bowlingozni, moziba járni, nagyokat sétálni, főzni a többit majd személyesen.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:22:04