Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1173 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Eszter
47 éves
Győr

Szeretem a természetet,az állatokat hobbim a fotózást.Vágyom egy megértő tisztelettudó becsületes és szerelmet viszonozni tudó társra.
Piros
51 éves
Győr

Szabadidőpartnert keresek, aki idővel szívesen részt venne a közös programjainkban. Aki szeret kirándulni, akinek nem nyűg egy 10 éves kislánnyal való foglalkozás.
Margit
61 éves
Győr

vidám természetű..rendezett kőrűlmények kőzőtt élő fűggetlen fiatalos nő vagyok..fontos számomra az őszinteség.megbizhatóság...szabadidőmbe szeretek kirándulni..megismerkednék fűggetlen károsszenvedélyektől mentes korban hozzám illó urral.komoly kapcsolat céljából
carmen
57 éves
Győr

Életvidám, fiatalos, mindenre nyitott nő vagyok. Keresem komoly kapcsolat céljából hasomló beállítottságú leendő társam. Szeretek kirándulni, utazni, táncolni és mindent ami az életet széppé teszi. :-)
Dorottya
47 éves
Győr

Nem keresem már a szavakat Attól szép a világ, hogy tudom, hogy benne vagy Az egyik benned cseng és bennem zeng egy másik hang És hagyjuk, ahogy Isten ír belőlünk is egy dalt Tudom ki vagyok, most valami újat fedezték fel a világból, mindazt ami eddigi életemből kimaradt. Párszor...
Tímea
51 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Évi
33 éves
Győr

Sziasztok! Kedves, őszinte, mosolygós lány vagyok, komoly kapcsolatot keresek, de ha úgy alakul, annak is örülök, ha barátság alakul ki. Amiket szeretek: a természetet, az állatokat, zenét hallgatni, koncertekre járni. Érdekelnek a művészetek és a természettudományos dolgok is. Ha...
Zsuzsanna
45 éves
Győr

Mosolygós,jó humorú vagyok.Szeretem a vidàm,tartalmas dolgokat.Komoly,őszinte kapcsolatot keresek,bízom benne,hogy még lehet valahol,valaki akivel ezt megélhetem és ezért teszek is ha làtom értelmét.Köszönöm,hogy szàntàl ràm időt és "elolvastál"!
Bea
43 éves
Győr

Felületkezelő cégnél dolgozom,mint operátor,eredeti szakmám varrónő.Van 1 kutyám,szeretem az állatokat.Szabadidőmben olvasok,kertészkedek.Szeretek kirándulni,sétálni.Párommal a kertben kiűlni borozgatni.Nem szeretem a magamutogató,egyenes embereket.Komoly kapcsolatot keresek.
Ibolya
40 éves
Győr

Kedves, derűs személyiség vagyok. Nagyon szeretek a természetben lenni, túrázni, biciklizni, sportolni. Legfontosabbnak kapcsolataim megélését tartom: családdal, barátokkal és fölfelé..:-). Zenészként dolgozom. Kizárólag...


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Lali
63 éves
Győr

Barátaim vígkedélyű, művelt, kreatív, optimista kommunikatív és igényes férfinak tartanak. Magamat romantikusnak és segítőkésznek látom. Szeretem az Élet napos oldalát, a zenét, a táncot és az ízletes nemzeti ételeket, italokat. Élvezem a jó könyveket és filmeket, a színházat, a képzőművészeti ...
Marsal
42 éves
Győr

Ne haragudj de nekem ez nem megy...megpróbaltam újra...de nem érzek magamban ingerenciat a kapcsolatra...úgy érzem jó egyedül...valahogy nem vágyom senkire...nem tudom miert de ezt érzem...nagyon sajnálom, na erre nincs szükség!
Viktor
33 éves
Győr

Igazából egyoldali de kevés hogy teljesen meg tudj ismerni de ha szeretnél akkor Bármikor szívesen beszélgetek veled
Péter
38 éves
Győr

Üdvözöllek Látogató! Keresem a Társam korban hozzám illő hölgy személyében. Sokat utazok, kirándulok. Szabadidőmet leginkább a természetben töltöm. Szeretem az intelligens emberek társaságát, a nagy "minden téma is előfordulhat" beszélgetéseket. Ezért megfelelő IQ/EQ, humorérzék n...
Gergő
36 éves
Győr

Szia! Örülök, hogy benéztél. Ne tévesszen meg a külsőm, szerintem a belsőm teljesen más. De itt a lehetőség, ismerj meg. Nincs káros szenvedélyem.
Roland
26 éves
Győr

Szeretnék új emberekkel megismerkedni. Ha szimpatikusnak találjuk egymást akkor beszélgessünk. :) Aztán majd kiderül:)
Ádám
47 éves
Győr

"Carpe diem" - Ragadd meg a napot, Élj a mának, hisz csak a mában lehetünk biztosak. Aki mindig meg akar felelni mások elvárásainak,az lemondott arról a lehetőségről,hogy önmagáért szeressék.
Tibor
52 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Ödön
57 éves
Győr

Független vagyok. Szeretem a természetet, szabadidőmet is ott töltöm. Érzelmi alapon működő, őszinte, önzetlen, egyenrangú kapcsolatot szeretnék. Hatékonyan és rövid idő alatt személyesen tudunk ismerkedni. Csak így tudjuk megismerni kamuzás mentesen Egymást és a tiszta valóságot. A Társ kiv...
Zsolt
44 éves
Győr

Hosszú idő után sajnos úgy alakult, hogy egyedül maradtam. Alapvetően vidám, pozitív szemléletű vagyok, bár mostanában nehéz időszak van mögöttem, de erről nem itt szertnék írni. (Sokat hezitáltam, hogy regisztráljak-e, vagy sem...) Nem gondoltam, hogy valaha internetes társkeresőre fogok regi...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-09-19 04:04:14