Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1152 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Ilike
51 éves
Győr

Sokoldalú, nyitott embernek tartom magam. Úgy gondolom, átlagos dolgot keresek: egy intelligens, szeretetre vágyó és szeretni tudó társat hosszú távra. Valakit, akivel jót és rosszat meg lehet osztani és képes kitartani a másik mellett. Valakit, akinek van hite, van értékrendje, aki tudja, hogy...
MA-RIZI
69 éves
Győr

Laci
44 éves
Győr

Szeretnék szeretni és szeretve lenni..boldog kapcsolatra keresem a páromat..nem szetetnék alkalmi kapcsolatót..keresem azt a hölgyet akivel boldogok lehetünk..szeretek kirándulni..sportolni..utazást kedvelem.
Zsóka
52 éves
Győr

Keresem Győrben a páromat ..komoly kapcsolat reményében vagyok itt,nem futó kalandokat keresek! Az élet szép ,legyünk boldogok együtt..puszi 🙂😗i 😉
Katalin
58 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Bogi
20 éves
Győr

Egyéni vállakozó vagyok. Sokat dolgozok, egzotikus állatokat tartok, nem szeretem a semmittevést, nem akarok gyereket. Természetbarát vagyok, széles érdeklődési körrel rendelkezem.
Marta
65 éves
Győr

Nyolc éve élek egyedül, nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Szimpatikus, kedves, szerethető társat keresek. A többit személyesen.
Zsuzsanna
58 éves
Győr

Sziasztok! Zsuzsa vagyok, több éve elváltam. Társam keresem egy korban hozzám illő, empatikus, intelligens Férfi személyében. Olyan Férfit keresek, aki tudja, hogy mit akar, de mindemellett megvan benne a kellő melegség, együttérzés és empátia is. Olyat, aki adni is tud, nemcsak kapni...
Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Mária
63 éves
Győr

Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő független férfival .Kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat céljából .Szeretet,megértés fontos .


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Tamás
51 éves
Győr

Tamás vagyok 170/72 kg átlagos testalkat szeretek ismerkedni kényeztetni szeretem a jó házi bulikat ahol mindet szabad de semmi sem kötelező
Balázs
43 éves
Győr

Mit is írhatnék ide? Talán azt, hogy keresem azt a nőt, akivel, ha találkozunk és megiszunk egy bambit (vagy megeszünk egy karamellás cukrot), és elkezdünk beszélgetni, akkor azt fogjuk érez egy idő után, mintha régóta ismernénk egymást. Kiindulásnak nem lenne rossz. :)
Sándor
48 éves
Győr

Vidám természetű, kirándulni szerető ember vagyok! Szeretem a zenét, szeretek táncolni. Komoly kapcsolatot keresek!
Tibor
52 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Norbi
43 éves
Győr

A jobbik felemet keresem! Én 168 cm magas vagyok. Szeretek kirándulni, várost nézni, moziba, színházba járni, fürdőkben áztatni magam. Szeretem a természetet és néha a csendnek is örülök.
Attis
44 éves
Győr

Szeretem az egyenes, nyílt, szókimondó, spontán embereket magam körül, egzisztenciától, végzettségtől függetlenül. Jól érzem magam a vásárok, piacok forgatagában, ahol dolgos embereket láthatok. Ilyen helyeken midig feltöltődöm. Kikapcsolódásképpen olvasok, filmet nézek, barátokkal moziba, rende...
László
47 éves
Győr

Sziasztok hölgyek,komoly és tartós kapcsolatot keresek hosszútávra. Egyenlőre nem szeretnék ide regényt írni magamról,aki érdemes lesz rá annak majd mesélek magamról. Légy csinos és vonzó és nőies nő és szexi. Várom jelentkezéseiteket.
Máté
33 éves
Győr

Szia! Mát vagyok Győrből, ismerkeds cljából regisztráltam. Független vidám, termszetü lányal ismerkednk.
Zoli
40 éves
Győr

Barát,társ, lelki társ ? Majd az idő eldönti ! Egy vékony testalkatú hölgyet keresgélek,aki tartós kapcsolatra vágyik. Az ideális jelölt, egy őszinte, vékony testalkatú, bújós, kedves, természetes lány/hölgy, aki igényli a kényeztetést, törődést, szeretet,és viszonozni is tudja azt. Szeretem a bo...
András
58 éves
Győr

Kedves Látogató Családalapítási szándékkal keresi leendő párját, klasszikus értékeket valló egzisztenciálisan rendezett fiatalos Úr. Fényképet és részletes bemutatkozást válaszlevél esetén tudok küldeni. További sok sikert kívánok társkeresésedhez


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 15:58:48