Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 996 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Éva
47 éves
Győr

Életvidám, sebesség- és vidámságfüggő, Őszinte, munkamániás. Hogy kit keresek? Azt a pasit, aki szerint - 40 évesen nem visszafelé számolunk, hosszú az élet a tartalom rajtunk múlik, - aki meg tudja találni a nap mosolyát, - ha valami rossz történik tud és akar emelt fővel tovább menni,...
Kati
63 éves
Győr

Őszinte vagyok ami nem mindig jó és a partnerem is legyen az. Szeretem a zenét, kirándulást, olvasást,beszélgetni társaságba járni.
Erika
55 éves
Győr

Erika vagyok. Három gyermekem van., egy él velem. Magamat vidám , fiatalos, pőrgős nőnek tartom. Szeretek beszélgetni , poénkodni, de ha kell tudok komoly is lenni. Őszinte, hűséges típus vagyok. Hobbijaim: kerámia, horgászat, kertészkedés.Nagyon szeretek kerékpározni, a természetet és az állatokat.
Melinda
40 éves
Győr

Őszinte,komoly kapcsolatot keresek!Nem szexpartnert,azok kerüljenek! Van két gyermekem,velem élnek! Szeretek kirándulni,wellneselni,bicajozni!
Orsolya
43 éves
Győr

Igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel. Empatikus vagyok, kritikus magamhoz, szeretek utazni, néha sportolni :-), főzni - otthon lenni és bújni. De néha jól esik elmenni egy jó étterembe, egy jó...
Orsi
52 éves
Győr

Komoly kapcsolatot keresek. Lehet ide irni bármit,az igazság úgyis kiderül. Csak független urak irjanak.
Marta
64 éves
Győr

Öt éve élek egyedül. Szeretem a zenét, természetet, utazást, kertészkedést,főzést.Nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Olyan partnert keresek aki káros szenvedélyektől mentes,zenét, természetet, utazást kedvelő és a szabadidejét velem töltené.
Katalin
58 éves
Győr

Természet kedvelő, család-centrikus, aktív, energikus, sportot kedvelő hölgy vagyok. Üdvözlettel Katalin
Zsuzsanna
57 éves
Győr

Sziasztok! Zsuzsa vagyok, több éve elváltam. Társam keresem egy korban hozzám illő, empatikus, intelligens Férfi személyében.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Christensen_33
33 éves
Győr

100% -hetero -diszkréció -rugalmasság/nyitottság -kényeztetés -figyelmesség -higiénia/ápoltság -személyes kötetlen élvezet 80% -függetlenség -dominancia -extra 20% -barátság 10% -perverzió/fétis 0% -kamu -virtualitás -anyagiak -elvárás/bonyodalom -aktus
Gábor
39 éves
Győr

Megbízható, stabil, hűséges, a végsőkig ragaszkodó és kicsit makacs ember vagyok. Keresem azt, akit társul küldtek nekem az égiek...
József
64 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Péter
48 éves
Győr

Megbízható,vidám természetű férfinak tarom magam. Szeretek kirándulni,jókat sétálni,a 80-as,90-es évek zenéit hallgatni.
András
55 éves
Győr

Basszus.. az erotikus tartalmakat mellőzzem? Ha az erotikát kiveszem, éppen pasit is kereshetnék. Mit ér egy nő, ha nincs benne semmi szexi?
Barnabás
44 éves
Győr

Sziasztok! Röviden csak annyit mondanék,hogy még mindig hiszek az igaz szerelembe és az egy életen àt tartó kapcsolatban!!! Ilyen hölgyek jelentkezését várom!!!
Attila
54 éves
Győr

Igényes, pozitív beállítottságú, őszinte ,racionális és logikus gondolkodás jellemez. Lehet rám számítani az élet minden területén!
Tomi
27 éves
Győr

Aki megakar ismerni annak személyesen beszámolok magamról. Kedves,önzetlen,összinte,odaadóan szeretek,imádom az életet,s benne mindent
Laci
48 éves
Győr

Szia! Ide nem szeretnék magamról írni semmit. A személyes találkozásban hiszek. Ha érdekes vagyok számodra akkor megtaláljuk egymást...
Rolad
39 éves
Győr

Nem tudom mit lehetne ide írni Ismerj meg Kölcsönös bizalom tisztelt szimpátia ezek nagyon fontos dologok Szeretnék egy hosszú távú kapcsolatot Sok nevétés bohóckodás kirándulás minden ami egy jó kapcsolatothoz kell Röviden ennyi Nem vagyok vip tag így a levél írás korlátozott igyekszem válaszolni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:44:52