Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1289 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Veronika
41 éves
Győr

Csendes, nyugodt természetű vagyok, általában :-) Ismerkedni, barátkozni szeretnék elsősorban, aztán majd kiderül mi lesz. Próbálom ezt követni: "Ne csak előre tekints, hanem tanuld meg megélni a mindennapok apróbb...
Ibi
51 éves
Győr

Aki keres, talál! - talán , de fontos, hogy légy vidám! Kölcsönös szimpátia esetén szivesen találkozom, beszélgetni, ismerkedni élőben jobb. Hatalmas elvárásaim vannak: pl. légy ápolt. Kedvelem az aktiv embereket, társasági életet, ha mindig van B terv. Unatkozni nem szoktam, és mellettem nem...
Éva
49 éves
Győr

Életvidám, sebesség- és vidámságfüggő, Őszinte, munkamániás. Hogy kit keresek? Azt a pasit, aki szerint - 40 évesen nem visszafelé számolunk, hosszú az élet a tartalom rajtunk múlik, - aki meg tudja találni a nap mosolyát, - ha valami rossz történik tud és akar emelt fővel tovább menni,...
Zsuzsanna
45 éves
Győr

Mosolygós,jó humorú vagyok.Szeretem a vidàm,tartalmas dolgokat.Komoly,őszinte kapcsolatot keresek,bízom benne,hogy még lehet valahol,valaki akivel ezt megélhetem és ezért teszek is ha làtom értelmét.Köszönöm,hogy szàntàl ràm időt és "elolvastál"!
Ramóna
29 éves
Győr

Széles érdeklődéskörű lny vagyok. Szívesen kirándulok, strandolok. Ha van kedved egy jót beszélgetni akkor ismerj meg!
Bianca
61 éves
Győr

vidám.. optimista nő vagyok.. ha érdekellek.. a többit majd tőlem megtudhatod!!:-) Kérdezz ..és én válaszolok...
Böbi62
68 éves
Győr

Szia!62 éves egyedül élö özvegy hölgy vagyok!Ismerkedáés céljábol regisztráltam,komoly kapcsolat céljábol!Általában vidám, kirándulni,bulizni ....stb szeretö hölgy vagyok!Ha felkeltettem érdeklödésedet akkor irj csak bátran!Széltolok kerüljenek!pusszancs
Tilda
69 éves
Győr

az első lépést én megtettem avval hogy itt vagyok. A következő a lépés a Tied. Várom jelentkezésedet.
Noémi29
39 éves
Győr

Sziszi
49 éves
Győr

Társkeresés céljából regisztráltam. Szeretek kirándulni, programokat szervezni. Hasonló, nem otthonülős férfi ismeretségét keresem.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

András
34 éves
Győr

Laza vidám bohokás vices srác vagyok. Imádok kirándulni emberekel beszélgetni. Tisztaság szerető öszinte srác vagyok.
Péter
38 éves
Győr

Fedezd fel Te magad, hogy mi és ki vagyok Én! Nem írnek ide olyan dolgokat ,amit én találnék ki magamról.
Levente
38 éves
Győr

Ha èrdekelnèlek beszèljünk egy keveset vmiről ami tèged èrdekelne.A kölcsönössèg felemelő tudna lenni talàn.
Ernő
39 éves
Győr

Szia! Természetet, kirándulást, utazást, sportot, zenét kedvelő férfi vagyok. Hasonló érdeklődési körű társamat keresem.
László
48 éves
Győr

Sziasztok hölgyek,komoly és tartós kapcsolatot keresek hosszútávra. Egyenlőre nem szeretnék ide regényt írni magamról,aki érdemes lesz rá annak majd mesélek magamról. Légy csinos és vonzó és nőies nő és szexi. Várom jelentkezéseiteket.
Robi
39 éves
Győr

Őszinte, tartalmas kapcsolat reményében regisztráltam. Sokat sportolok, kirándulok, utazok. Szeretek minél több időt a szabadban tölteni.
Laci
46 éves
Győr

Azért regisztráltam, hogy talán így meg találom a páromat. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni. Kerékpározom, focizom. A többit szívesen mondanám el, inkább személyesen.
Gábor
36 éves
Győr

Hollandiába élek egyenlőre de március végén tervezem a haza költözést!! Nos... egyenlőre vajmi kevés esélye van annak, hogy rád borítom a kv-t majd hosszú bocsánat kérések közepette meghívlak egy másikra miközben te az órádat nézegeted, hogy mennél már tovább. :-D Így kénytelen vagyok ilyen olda...
Tamás
46 éves
Győr

Ha komolyan venném a netes társkeresést, már nem itt lennék. Azt hiszem 2011-ben regiztem, de lehet, hogy 2008-ban. Azóta semmi találka, semmi konkrétum, csak pár levélváltás. Ez vagyok Én!!! De most beizzítom a hajtóműveket... Hello Hold:))))
Zsolt
50 éves
Győr

Munkám révén sokat vagyok elutazva exotikus országokba, de amikor itthon vagyok nincs senkim akivel megoszthatnám a tapasztalataimat. Az az ajánlatom, hogy egy Hölgy, akit érdekel a nagyvilág és az én kedves személyem, megosztanám vele az életemet és együtt is megnézhetnénk az itthon nem ismert t...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2021-04-18 22:14:23