Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 969 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Anita
49 éves
Győr

Akkor keress,ha a kép megfogott és hajlandó voltál megnézni az adatlapot és az az érzés támadt benned,hogy a gondolataid és a cselekedeted megegyezik az érzéssel ami támadt benned\":-)az összhang fontos!
Kriszta
55 éves
Győr

Szeretném hinni, hogy valahol létezel, csak még épp nem futottunk össze eddig sehol. Szeretném hinni, hogy az a becsületes, hűséges, intelligens, optimista, vidám, természetszerető, őszinte ember, épp egy olyan társat keres, akiben mindez megvan.
Andrea
50 éves
Győr

Komoly tartos kapcsolat céljábol regisztráltam. Vidám természetü nö vagyol . Szeretek utazni kirándulni.
Éva
70 éves
Győr

Vidàm termèszetű 68 èves.5 ève özvegy.Győri nő vagyok.Szeretek kertèszkedni,utazgatni.Gyermekeim,unokàim felnőttek.Sokat vagyok egyedül.Vidàm,kedves termèszetű tàrsamat keresem.
KincsŐ
41 éves
Győr

NEM vagyok előfizető!!! Csini lány, magas, ápolt, határozott, családcentrikus, majd meglátod... Korban hozzám illő, magas, ápolt, MELEGSZÍVŰ párom keresem: jelige: kölcsönös tisztelet ... Szerelem....
Évi
32 éves
Győr

Sziasztok! Kedves, őszinte, mosolygós lány vagyok, komoly kapcsolatot keresek, de ha úgy alakul, annak is örülök, ha barátság alakul ki. Amiket szeretek: a természetet, az állatokat, zenét hallgatni, koncertekre járni. Érdekelnek a művészetek és a természettudományos dolgok is. Ha...
Marika
66 éves
Győr

fiatalos még dolgozó nyugdijas vagyok szeretem a vidámságot társáságot szeretek kirándulni olvasni sétálni vidám őszinte társat keresek
Piros
49 éves
Győr

Szabadidőpartnert keresek, aki idővel szívesen részt venne a közös programjainkban. Aki szeret kirándulni, akinek nem nyűg egy 10 éves kislánnyal való foglalkozás.
Lia
41 éves
Győr

Lia vagyok 41 éves . Győrben élek egy gyermekem van. Táv és szex kapcsolat nem érdekel kizárt! CSAK Győr és környéke!!! Nem feltétlen erőltetem a "pár" találást, de sosem lehet tudni akár itt, hogy kivel hoz össze a sors. Olyan ember érdekel , akivel közös az érdeklődésünk, akit...
Judit
47 éves
Győr

Ismerj meg. Nem a külső, hanem a belső érték a fontos! Vidámság, boldogság, huncutság, zene, ez kell most. Már nem tudom mit is írjak. Jelentkezz, a többit, megbeszéljük. Szia


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Péter
29 éves
Győr

A három legfontosabb dolog a számomra a következő: barátság, őszinteség és hűség. Megbízható, pozitív és segítőkész embernek tartom magam.
Zoltán
57 éves
Győr

Pár szóban nehéz, vagy nem is lehetséges a leírás. Társas kapcsolatban is igénylem a privát szférát, ezt tudom biztosítani a benne résztvevő másik személynek is. Szeretem a kutyákat, jelenleg is három, mentett ebállat lakik nálam.
Attila
33 éves
Győr

Sziasztok! Keresem a hölgyet, akivel az élet örömeit közösen élhetjük át. :-) Őszinte, játszmák nélküli kapcsolatra törekszem a környezetemmel, hasonló érzelmi világgal rendelkező páromat keresem. Te vagy az? :-)
Zsolt
34 éves
Győr

Sziasztok! Ismerkednék, beszélgetnék kedves, őszinte hölgyekkel akár kapcsolat céljából is. Tapasztalat szerzés, tapasztalat megosztás... ahol mind a ketten önmagunkat felvállalva megélhetjük magunkban a másikat!
Tamás
53 éves
Győr

A szabadidőmben az aktív és a passzív programokat is szeretem kerékpározás , kocogás, filmnézés stb. Balaton a kedvenc helyem.
Krisztián
30 éves
Győr

Sziasztok Aki megtisztel azzal hogy elolvassa a bemutatkozásomat annak elore is koszonom. Életvidám általában mindíg jókedvu gyerek vagyok, aki keresi a párját. Ha akarsz ismerj meg jobban.
Milán
32 éves
Győr

Szeretem az életem!!!! Van kutyám. Szeretek pecázni. Munkám a hobbim, lakatos hegesztő vagyok. Győrött lakom, és itt is dolgozom.
Szabolcs
48 éves
Győr

Párt keresek,ha lehet hosszú távra.Mit is írhatnék ide,tán azt,hogy nézz be hozzám,s ha szimpinek találsz,írj kérlek.Szia.
Dávid
30 éves
Győr

Sok mindent írhatnék ide, felsorolások tömegét,de jobban szeretem a személyes találkozásokat! Hogy kivel hozz össze a sors? Bármi megtörténhet! :)
Tamás
44 éves
Győr

Belföldön kamionozok, van két gyermekem, 13 éves fiú ès 9 èves kislány. Hobbym nincs, de mindenre nyitott vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-06-18 17:18:09