Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 842 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Katalin
53 éves
Győr

Vidám természetű vagyok,szeretem a természetet,kirándulást,bicajozást,túrázást....nagy érdeklődésű körrel rendelkezem.Keresem az összhangot,testi-lelki vonzódást,és azt a megfogalmazhatatlant,ami összeköt két embert.Nem azt a férfit keresem,akivel együtt tudok élni,..hanem aki nélkül NEM TUDOK...
Judit
45 éves
Győr

Vendéglàtàsban dolgozom. Jelenleg egy kicsi faluban lakom a Ràbaközben. Szeretem a hegyeket. Van egy magyar vizslàm. A többit majd később.
Nkditti
46 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a...
Margaret
58 éves
Győr

Úgy gondolom ide sokmindent nem lehet, ill. nem kell írni,ebből messzemenő következtetéseket úgysem lehet levonni. Egy személyes találkozó alkalmával, beszélgetésből talán igen, talán tovább lehet lépni.
Katalin
53 éves
Győr

Katalin vagyok 53éves,keresem a társamat vagy a barátom,Győri lakos vagyok a többit személyesen.Győri lakos személyében.
Ilka
69 éves
Győr

Ilka vagyok. Megismerkednék egyedülálló, életvidám Úrral, aki szívesen utazik, túrázik, netán síel. Más szóval aktívan tölti nyugdíjas éveit. De értékelni tudja a békés csendet, naplementét, meghitt beszélgetéseket egy pohár bor mellett.... Van ilyen? Vagy csak rózsaszín/lila álmodozás csupán?
Marika
65 éves
Győr

fiatalos még dolgozó nyugdijas vagyok szeretem a vidámságot társáságot szeretek kirándulni olvasni sétálni vidám őszinte társat keresek
Zsuzska
43 éves
Győr

"Tudod, ha a szíved üres, akkor a markod hiába van tele..." 😊 E rövid gondolat mentén keresem PÁROMAT!
Mona
51 éves
Győr

Mindnyájan vágyunk arra, hogy felfigyeljenek ránk, megértsenek és dédelgessenek bennünket. Mindannyian különlegesnek és egyedinek érezzük magunkat, és sóvárgunk, hogy legyen valaki, aki hozzánk hasonlóan különleges, akivel kölcsönösen megbecsülhetjük egymást. Azt akarjuk, hogy legyen valaki, aki...
Marta
63 éves
Győr

Öt éve élek egyedül. Szeretem a zenét, természetet, utazást, kertészkedést,főzést.Nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Olyan partnert keresek aki káros szenvedélyektől mentes,zenét, természetet, utazást kedvelő és a szabadidejét velem töltené.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Szabolcs
40 éves
Győr

Sziasztok! Amit ma megtehetsz azt ne halazd holnapra. Szabolcs vagyok és tartós kapcsolatot keresek.
Tamás
66 éves
Győr

Jól érzem magam, ezt az állapotot szeretném megosztani...Veled, "hiszek a szerencsében, minél többet teszek érte, annál több lesz belőle"!
Tamás
49 éves
Győr

SM beteg vagyok,de ápolásra és gondozásra nem szorulok. Kérlek írj ha ezt elfogadod és megérted, én nem akarok írogatni mindenkinek,nagyon sokat csalódtam már. Vidám,nyugis fickó vagyok, szeretnék valakivel nyugalomban és szeretetben élni.Nem szeretem az erőszakos és durva dolgokat,az anyagiassá...
Laci
49 éves
Győr

Az utamon vagyok és mégis keresek: szeretetet és szerelmet, jó élményeket,humort, megértést, kedvességet. Tervezek, szervezek, álmodozok és reménykedek. Bízom és hiszek - többek között - magamban. Alapvetően józanul viszonyulok a világ dolgaihoz, kíváncsian fogadom az új benyomásokat, de igyeksze...
Tamás
29 éves
Győr

28 éves vagyok, Miskolcon születtem, jelenleg Németországban élek és dolgozom. Tartós kapcsolatot szeretnék. Határozott és céltudatos vagyok, érdekel az amivel foglalkozom és örömömet is lelem benne. Szeretek utazni, autózni (ezt főleg), fényképezni, koncertekre, moziba járni...és szeretnék egy t...
Péter
29 éves
Győr

A három legfontosabb dolog a számomra a következő: barátság, őszinteség és hűség. Megbízható, pozitív és segítőkész embernek tartom magam.
Bence
32 éves
Győr

Szia Rólam talán azt kell tudni, hogy kicsit magas az ingerküszöböm, emiatt a mindennapokban inkább otthonülő vagyok, tehát csak azért nem megyek valahova, hogy ne legyek otthon. Szeretem pl járni a magas hegyeket, falatmászni, szép helyekre utazni, kipróbálni számomra izgalmas, új dolgokat. I...
Hanz
60 éves
Győr

Sok szépet és jót lehetne ide irni . De azt hiszem egy személyes találkozáskor ,többet megtudhatunk egymásról !
József
63 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Alex
62 éves
Győr

2017 szeptembere óta egyedül élek györi otthonomban,megértő nyugalmas kapcsolatra vágyom.Hatvan fölöt is van élet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2018-09-24 12:04:31