Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1093 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Marta
64 éves
Győr

Nyolc éve élek egyedül, nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Szimpatikus, kedves, szerethető társat keresek. A többit személyesen.
Baba55
64 éves
Győr

Keressük egymást! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. (kalandorok kíméljenek) köszönöm.
EDINA
48 éves
Győr

ROMANTIKUS,KEDVES,ÖSZINTE EMBER VAGYOK. SZERETEK TÁNCOLNI,KIRÁNDULNI,VEZETNI. SZERETEK SÜTNI. SZERETEM A VIRÁGOKAT!
Ibolya
55 éves
Győr

Úgy gondolom, hogy itt meg tudom találni magamnak azt a férfit, akivel kellemes estéket tölthetnék el. Saját vállalkozásom vezetem, sokat vagyok külföldön. Szeretek utazni, nagyokat enni. Komolyban gondolkodom, így kalandorok kerüljenek.
Katalin
58 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Mária
63 éves
Győr

Keresek szabadidő eltöltéséhez korban hozzám illő , független társat. Szeretek utazni, kirándulni, túrázni. Szívesen járok színházba. Vidám természetű nő vagyok.
Pepi
62 éves
Győr

Federál Mogulnál dolgozom.Szeretek sétálni ,kirándúlni ,sütni ,főzni.Van két gyermekem ,de nem élnek velem.Tartós kapcsolatra vágyom ,egy megértő hű társra.
Edit
47 éves
Győr

Vidám, kedves, őszinte, segítőkész, optimista vagyok. Lassan az 50 felé keresem a párom. A fényképemet látod, a többit személyesen. "Az élet olyan,mint a tánc. Nem az a lényeg, mit táncolsz, hanem, hogy kivel. Táncolj, mielőtt véget ér a zene! Élj, mielőtt elmúlik az életed!"
Erika
56 éves
Győr

Erika vagyok. Három gyermekem van., egy él velem. Magamat vidám , fiatalos, pőrgős nőnek tartom. Szeretek beszélgetni , poénkodni, de ha kell tudok komoly is lenni. Őszinte, hűséges típus vagyok. Hobbijaim: kerámia, horgászat, kertészkedés.Nagyon szeretek kerékpározni, a természetet és az állatokat.
Judit
43 éves
Győr

sziasztok˘! azok akik ismernek..vidám társaság kedvelő és őszinte nőnek tartanak.szeretem a nagy duma partikat a barátokkal ismerősökkel,de néha kell a csend.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Ádám
47 éves
Győr

"Carte diem" Tartós, komoly párkapcsolat céljából keresem páromat. Kettesben lenni, együtt tölteni a szabad időt. Ez a világ gyűlöli a szeretetet, mert az gyengéd, alázatos, megbocsátó és bölcs. A világ pedig erőszakos, öntelt, a másikon átgázoló, képtelen megbocsátani és ostoba.Győzni...
Pityú
61 éves
Győr

Vidám, minden újra nyitott egyéniség vagyok! Szabadidőmben ,olvasok ,utazok,kirándulok ,horgászok ,harangozok !
Géza
43 éves
Győr

Megbízható, korrekt embernek tartom magam. Szívesen ismerkednék hasonló emberekkel. Megértő, nőies társat keresek.
Gabesz8011
39 éves
Győr

Erre majd ismerkedés alkalmából sort fogok keríteni, egyébként főként a sport és a kirándulás érdekel, de ezek mellett sok minden más is
Richárd
29 éves
Győr

Vigyázz kivel vagy jó, Mert a jó lelked, lehet a veszted. Ha többet szeretnél tudni rolam ismerj meg személyesen.
Zsolek08
35 éves
Győr

Ismerkedés céljából regisztráltam.Nem kalandot keresek....Milyen ember is vagyok?Ha valaki szeretne megismerni,megtudja...
Szabolcs
49 éves
Győr

Párt keresek,ha lehet hosszú távra.Mit is írhatnék ide,tán azt,hogy nézz be hozzám,s ha szimpinek találsz,írj kérlek.Szia.
László
38 éves
Győr

Üdv keresem a párom és kipróbálom hátha itt megtalálom, hisz aki keres az talál . Nem irok ide regényt magamról mert a személyes beszélgetés mindennél többet elárul valakiről .
zsolti
55 éves
Győr

szia kedves hőlgy zsolti v.győri elv. ff.őszinte vidám megbizhato sportos fiatalos tartos kapcs. keresek érzelmekben gazdag vidám kedves csinos szeretetre vágyo hőlgyet
Bertalan
47 éves
GyőrSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 16:24:26