Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 354 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Csili
39 éves
Eger

Csilla vagyok, azt mondják mosolygós, vidám természetű.Tanítónő a foglalkozásom, szeretem a gyerekek társaságát, őszinteségét, a velük való törődést, ezért a munkámat is.Szabadidőmben szívesen barangolok a természetben, tekerek egy jót kerékpárral vagy éppen sütök-főzök.Szeretem a színházat, a...
Ildikó
54 éves
Eger

Szia! Kereslek, találjuk meg egymást. Ismerkedjünk, aztán majd kialakul. Fontos, hogy őszinte légy! A személyes találkozásban hiszek. Barátságot, a későbbiekben társat keresek.
Judit
36 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb...
Julcsi
55 éves
Eger

Sajnálom nem vagyok előfizető nem látom kinél vagyok kedvenc vagy ki nézte meg adatlapomat :-) "Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van....
Ágneska
65 éves
Eger

Müszaki végzettségem van.Szeretek beszélgetni,valamint szivesen csinálom a házimunkát is.Igy ha lehet kerülöm a rumlit a lakásban.Van másodállásom most lépegetek a cél felé.Őszinte.okos,becsületes férfiakat szeretem.Akik tudják mit akarnak,és azt el is tudják érni"Hogy hol lakik a szerencse...
Krisztina
43 éves
Eger

Nos, mivel már vagy egy órája gondolkoztam, hogy ide mit is írhatnék, de valamit muszáj, így akkor tessék. Voltam férjnél majd 10 évig, nem jött össze. Nem voltam nagy híve a netes ismerkedésnek, de mivel sem sem a nyaralások sem a barátnőkkel eljárkálás, sem a tömegközlekedésen utazás, nem...
cirmi
66 éves
Eger

Talán még ebben a rohanó világban is létezik őszinteség.Szeretnék hinni ebben.
Nadin-7
46 éves
Eger

Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho) Két fiam van, a nagyobb már egyetemen tanul.
Léna
62 éves
Eger

Független,vidám,nyitott Nö vagyok,Sok mindent szeretek ami az életet széppé,és tartalmassá teszi.Szeretnék szeretni,és szeretve lenni.
Katalin
48 éves
Eger

Kati vagyok 48 éves, 2 gyerekes elvált nő. Szabadidőmben szívesen járok moziba, kirándulni. Romantikus, megèrtő, kedves férfit keresek, akivel szívesen elbeszélgetnék.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Laller
48 éves
Eger

Elvált,független 40-es pasiként keresek hölgyet,tartós,komoly kapcsolatra.A többit majd élőben,személyesen.Fotót kérésre küldök.
Jani
33 éves
Eger

Szeretnénk megismerni egy normális lányt akivel komolyabb is kialakulhat. Imádok az autókkal foglalkozni, kirándulni, koncertekre járni, utazni, túrázni. Szabadidőmben sokat járok futni, imádok korcsolyázni. Egy mondatban leírva elég aktív életet próbálok élni de néha jól esik egy kis nyugi is....
Richárd
35 éves
Eger

Szia Hölgy! A legjobbat keresed? Gyorsan lapozz tovább! :) Mindenkinél van jobb, tőlem is! Nem tudok a négy fal között ülni, mindig azokon túlra vágyom úgy a munkában, mint a szabadidő terén. Egyúttal olykor-olykor nem vetem meg a színházak, mozik, kávéházak világát sem. Szeretem, ha valamit ...
Tamás
38 éves
Eger

Társra vágyom, egy olyan intelligens, kedves nő személyében, aki alapvetően normális nő-férfi viszonyra vágyik, romantikára, de az intimitásban élvezni, ha ő lehet a domináns. Kedves, romantikus, intelligens, helyes férfinak szoktak tartani.
Sonci
24 éves
Eger

Fiatal, humoros, életvidám, fitt fiatal férfi vagyok. Hosszútávú komoly kapcsolatra keresem a páromat!
tsrsany
44 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Csaba
40 éves
Eger

Egy kedves, mosolygós, nyugodt, állatbarát, káros szenvedélyektől mentes lányt keresek, akivel egy életre társak leszünk :)
Ákos
40 éves
Eger

"A szabadság is csak egy szó arra ha hiányolsz valakit." Az önjellemzések minden esetben sántítanak, ezért nem is szennyezem az oldalt objektívnek vélt énképemmel. A legegyszerűbb ember személyisége sem írható le pár összetett mondatban! Az egyes személyiségek egymásra hatása a legk...
János
32 éves
Eger

Egyelőre csak keresgélek, ismerkedek, nincsenek konkrét céljaim, elvárásaim társkeresés tekintetében.
István
50 éves
Eger

Én már élni élvezni akarom az életet,nem dolgozni éjjel nappal!!El menni kirándulni,sétálni,koncertekre járni.Szóval szórakozni,ki kapcsolódni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:23:08