Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 304 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Ildikó
48 éves
Eger

Új dolgok iránt fogékony, őszinte, és barátságos nő vagyok.Egerben élek.Szeretem pl. Müller Péter, Balogh Béla könyveit és előadásait. Fontosnak tartom az önismeretet, a folytonos fejlődést, önmagunk és mások feltétel nélküli elfogadását.Szívesen kirándulnék, sétálnék többet, ha valaki...
Jutka
68 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Mária
64 éves
Eger

Káros szenvedélymentes ,független nő vagyok ,aki még hisz a boldogságba. Fiatalok ,nős férfiak ,kíméljenek!!!
Mária
58 éves
Eger

Diplomás, sármos férfit keresek az élet örömeinek közös megéléséhez. Nem baj, ha jóképű vagy és van humorérzéked!
Léna
61 éves
Eger

Független,vidám,nyitott Nö vagyok,Sok mindent szeretek ami az életet széppé,és tartalmassá teszi.Szeretnék szeretni,és szeretve lenni.
Zsuzsanna
59 éves
Eger

50 fölött is aktivan élő, vidám, nyitott a világra NŐ vagyok. Pozitiv beállítottságú, aki keresi Párját,Társát,Szeretőjét,Barátját...
Marika
63 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Ditta
43 éves
Eger

Nyitott, érdeklődő, sportkedvelő nő vagyok elvekkel. Optimista, kitartó, természetet és természetességet kedvelő, humort is igénylő személyiség, aki kerüli a nem valódi értékeket.
Csilla
41 éves
Eger

Sziasztok! Szívesen ismerkednék tartós, komoly kapcsolat céljából Egri vagy környékbeli józan gondolkodású fiatalemberrel! Nem vagyok előfizető!
Ágnes
58 éves
Eger

Írhatok sok szép dolgot magamról, de nem sok értelme lenne. Saját szemmel kell dönteni, saját érzések alapján arról, hogy jelen van-e a szimpátia.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

János
55 éves
Eger

Én természetet ,zenét művészetet kedvelő érzékeny, párját kereső fiú vagyok. Kinek is kell egy ilyen kis bolondos figura?
Attila
30 éves
Eger

Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni. Szabadidömben szeretek zenét hallgatni, kirándulni.
Gergő
38 éves
Eger

A hagyományos értékrendet (család, hűség) preferálom, fontos számomra a családommal és a barátaimmal eltöltött idő. Keresem hasonló felfogású, 25-33 éves nemdohányzó társam. Szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Keresem a társam egy olyan Nő személyében, akinek szintén fontosak ezek a dolgok.
Botond
58 éves
Eger

Számomra a szeretet, a hűség, a bizalom, és a becsület a legfontosabb. Csupán ennyit várok el másoktól is.
István
63 éves
Eger

Egerben élek. Most kezdtem újra építeni az életem. Rá akarok készülni az élményekben gazdag nyugdíjas éveimre. Ehhez az új élet felépítéséhez keresek aktív életet élő tárast. Az sem baj, ha a társam is szívesen foglalkozik lovakkal.
Tibor
54 éves
Eger

52éves autószerelő vagyok szeretném végre megtalálni párom akivel nyugodt és boldog lehetnék,személyes találkozás hive vagyok.
Csaba
39 éves
Eger

"A szerelem örök, emberfeletti és titokzatos erejével megszünteti a magányt, eloszlatja a távolságot két ember között, lebont mindenféle mesterséges választófalat, melyet társadalom, nevelés, vagyon, múlt, emlékek emeltek közénk." Márai Sándor
Tamás
37 éves
Eger

Társra vágyom, egy olyan intelligens, kedves nő személyében, aki alapvetően normális nő-férfi viszonyra vágyik, romantikára, de az intimitásban élvezni, ha ő lehet a domináns. Kedves, romantikus, intelligens, helyes férfinak szoktak tartani.
Péter
52 éves
Eger

Teljesen független vagyok. Őszinte, komoly és tartalmas kapcsolatot szeretnék. Imádom a tengert, illetve a vizet.
tsrsany
43 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:17:46