Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 323 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Csilla
42 éves
Eger

Sziasztok! Szívesen ismerkednék tartós, komoly kapcsolat céljából Egri vagy környékbeli józan gondolkodású fiatalemberrel! Nem vagyok előfizető!
Renáta
40 éves
Eger

Sziasztok Reni vagyok! :-) Szeretnék ismerkedni egy hozzám illő férfival aki megértő, segítőkész, határozott, aki szereti a romantikát! Akik kapcsolatban vagy házasságban él az kerüljön!
Clara
67 éves
Eger

Szabadidomben olvasok,rejtvenyezek es sokat utazom.Allatbarat,zene kedvelo ,fiatalos holgy vagyok...
Jutka
68 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Judit
60 éves
Eger

Vadászom, szeretek a barátokkal beszélgetve borozgatni. Makacs vagyok és önfejű, nem akarom, hogy megváltoztassanak, nem szeretem a wellnesst, nem a porszívó a legjobb barátom, de a rendet szeretem. Vannak jó tulajdonságaim is, csak az nem olyan sok. Ha lejár az előfizetésem. - ma még 76 nap...
Katalin
35 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!! Kamusok inkább...
Kriszti
39 éves
Eger

Egy harmonikus párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalon. Szabadidőmben szívesen sportolok, kirándulok, olvaso, moziba, színházba, koncertekre járok.
Ildikó
54 éves
Eger

Üdvözöllek Kedves Látogató! Sok mindent írhatnék magamról, de én a személyes találkozásban hiszek. A hagyományos értékrendeket szerető nő vagyok, akinek fontos az életben a hűség, bizalom és az őszinteség. Bízom benne, hogy a mai világban is van olyan férfiember, aki szintén ezt is keresi egy nőben.
Tide
55 éves
Eger

Rendkivül fiatalos, egri özvegyként téged kereslek amennyiben hozzám hasonlóan jó megjelenésü és egzisztenciájú,egészséges életvitelü, rendezetten élő ápolt,intelligens, független urként hiányzik 1 kedves, vidám,megértő társ az életedből.Egriek és környékbeliek jelentkezését várom 50-58 éves...
Ditta
43 éves
Eger

Nyitott, érdeklődő, sportkedvelő nő vagyok elvekkel. Optimista, kitartó, természetet és természetességet kedvelő, humort is igénylő személyiség, aki kerüli a nem valódi értékeket. Kaland kizárva.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Arnold
44 éves
Eger

Társasági élet nélkül nehéz az ismerkedés,ezért választottam a társkeresés ezen formáját. Megbízható,őszinte,figyelmes férfinak tartom magam,szeretem a munkám,imádok a természetben lenni.Rendszeresen kerékpározok,gyalogtúrázok,ha az időm engedi.
Csaba
40 éves
Eger

Kedves, intelligens, jó humorú férfi vagyok. Szeretem az állatokat, különösen a kutyákat. Szeretek sétálni, sportolni. Imádom a természetet. Minden évszakban megtalálni a szépet.
Richárd
35 éves
Eger

Olyasvalakit keresek, akinél a kikapcsolódás a négy falon túl kezdődik, akivel, ha nem is mindig rózsaszín az élet, de megértéssel, bizalommal bármikor azzá tehető. Ergo nem kell tökéletesnek lenned, hisz a tökéletes emberből is hiányoznak a hibák!
zoli
39 éves
Eger

Ákos
31 éves
Eger

Egy rövid bemutatkozás,, szeretnék úgy ismerkedni, hogy nem külső vagy kor alapján megítélni mást , hanem a viselkedés, gondolkozás, , hogy milyen mint ember... Szerintem ez többet jelent a külsőnél és a kornál. Én nem vagyok egy csapongó életű, inkább céltudatos, törekvő, három szakmám va...
Tamás
37 éves
Eger

Társra vágyom, egy olyan intelligens, kedves nő személyében, aki alapvetően normális nő-férfi viszonyra vágyik, romantikára, de az intimitásban élvezni, ha ő lehet a domináns. Kedves, romantikus, intelligens, helyes férfinak szoktak tartani.
József
70 éves
Eger

Sportos, természetet és kirándulást kedvelő vagyok. A 60-as, 90-es évek zenéjét hallgatom szívesen. Keresem azt a vígkedélyű, nem dohányzó, 65-70 év közötti filigrán hölgyet, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
Zoltán
50 éves
Eger

Ha szeretnél egy vidám emberrel leélni az életed,az akár én is lehetek! Szeretem a zene szinte minden stílusát,sportolok rendszeresen,a régi filmeket bármikor szeretem nézni.30-44 éves nőies hölgyet keresek,aki sportos, és nem fáj a feje állandóan !
Péter
52 éves
Eger

Teljesen független vagyok. Őszinte, komoly és tartalmas kapcsolatot szeretnék. Imádom a tengert, illetve a vizet.
tsrsany
44 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2018-09-24 12:03:15