Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 456 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Julcsi
56 éves
Eger

Sajnálom nem vagyok előfizető nem látom kinél vagyok kedvenc vagy ki nézte meg adatlapomat :-) "Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van....
Csilla
43 éves
Eger

Sziasztok! Szívesen ismerkednék tartós, komoly kapcsolat céljából Egri vagy környékbeli józan gondolkodású fiatalemberrel! Nem vagyok előfizető!
Manna56
63 éves
Eger

Független,vidám ,nyitott,Nö vagyok,az élet értelmes dolgaira.Kedvenceim,az uszás,utazás,autovezetés,és sok minden más,ami az életet széppé.tartalmassá teszi
Jutka
70 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Magdolna
49 éves
Eger

Egyedül élő nőként keresem a társam, első körben egy olyan kapcsolatra gondoltam, ahol nincsenek kötelezettségek, kötöttségek és mégis felhőtlen érezzük egymást.
Krisztina
31 éves
Eger

Ápolónőként dolgozom. Jelenleg is tanulok főiskolán. Magamat közvetlen személyiségnek tartom. Hobbim között szerepel a tánc, olvasás.
Alíz
53 éves
Eger

Optimista, néha pesszimista, utazgató és otthonülő, meggondolt, ritkán meggondolatlan. Jelszó: Szeretni és szeretve lenni! Alamuszi nyuszik és kalandorok kíméljenek! "Mi lehet a kedvesség fokmérője? Mitől függ, hogy ki kap többet és ki kevesebbet? Nos, a kedvesség fokának...
Zsóka
72 éves
Eger

Bármit írhatok, de nem biztos, hogy az vagyok akinek te látsz. Ital és füstmentes társat keresek, komolyan. Nem kavicsot, igazgyöngyöt keresek ! Okos pasit !
Dorina
44 éves
Eger

Sziasztok meg szeretnék ismerkedni egy jó férfit, szeretnék nagyon boldog lenni, hiszen sok bosszúság ért életemben. Ha te is hasonlóan gondolod, akkor írj
Marianna
56 éves
Eger

Keresem barátom, párom, mert rossz egyedül. Szeretek túrázni, bringázni, edzőterembe is szívesen járok. Van olyan kapcsolat amiért költözök is.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Norbert
36 éves
Eger

Szeretek kirándulni, túrázni, az izgalmas, mozgalmas, érdekes és vicces dolgokat, ezekhez keresek partnert.
Elvant
49 éves
Eger

Elvált és független férfiként keresem ,kedves,aranyos hölgy ismerettségét,lehetőleg hosszabb távra,komoly kapcsolatra.
Gábor
43 éves
Eger

Én azért jelentkeztem a társkereső oldalra hogy végre szeretnék találni az életembe egy édes kis hölgyet aki törődik velem és aki hagyja hogy én is törődjek vele az élet kor nem fontos a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak mint a külső megjelenés a külső szépség sokszor csalóka.
Gergő
39 éves
Eger

A hagyományos értékrendet (család, hűség) részesítem előnyben, fontos számomra a családommal és a barátaimmal eltöltött idő. Keresem hasonló felfogású, nemdohányzó társam. Szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Keresem a társam egy olyan Nő személyében, akinek szintén fontosak ezek a dolgok.
Béla
47 éves
Eger

Üdvözlök minden társkeresőt!Szeretnék ismerkedni, barátkozni. Hagyományos értékrendet képviselek. Ennek ellenére nem zárkózom el az új dolgoktól.
Attila
45 éves
Eger

Egy jó bemutatkozó szöveg biztos előrre lendít valamit. Ebben nem hiszek. Majd a megismerés visz előrre vagy hátra.
János
54 éves
Eger

Komoly őszinte kapcsolatot keresek!! Ácsként dolgozom!! Meg nem voltam nős és még gyermekem sincs! Röviden ennyi
József
34 éves
Eger

Sziasztok, egyedül maradtam gyermekeimmel és kutyámmal. Ha szeretnél egy hosszútávú kapcsolatot, mely biztos alapokon nyugszik, akkor ne keresgélj tovább.
Dávid
47 éves
Eger

A legjobb férfi az, aki a legjobb nőt hozza ki belőled. Még nincs gyermekem, viszont szeretnék. Egy fiatal, intelligens, vékony nőt keresek. Egzisztencia rendben.
Iván
52 éves
Eger

Zene, színház, mozi kedvelő, nagy koncertre járó, családszerető vagyok. Tartós kapcsolatot keresek, lakhelyhez közel...Nem kalandokat, de nem is valami hétköznapit.. Gyerekeim természetesen az első helyen vannak..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2020-04-04 15:49:02