Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 470 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Petra
30 éves
Eger

Amit tudni kell rólam, szeretek reggelente finom kávé mellett ébredni. Egyedül élek, és ezen szeretnék változtatni. Őszinte személyiségnek mondom magam.
Betti
30 éves
Eger

Káros szenvedèlyektől mentes párom szeretnèm megtalálni 38 èves korig Egerből vagy annak közvetlen környèkèről. Akinek felkeltettem az èrdeklődèsèt kèrem ìrjon
Réka
29 éves
Eger

Egerben élek, van egy 3,5 éves tündéri kislányom. Dolgozom, mellette tanulok... A személyes találkozás híve vagyok
Alíz
53 éves
Eger

Optimista, néha pesszimista, utazgató és otthonülő, meggondolt, ritkán meggondolatlan. Jelszó: Szeretni és szeretve lenni! Alamuszi nyuszik és kalandorok kíméljenek! "Mi lehet a kedvesség fokmérője? Mitől függ, hogy ki kap többet és ki kevesebbet? Nos, a kedvesség fokának...
Zsófi
33 éves
Eger

Sziasztok! Zenész vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,új embereket megismerni.Ha jó a humorod és családcentrikus vagy akkor Téged kereslek.
Zsóka
73 éves
Eger

Bármit írhatok, de nem biztos, hogy az vagyok akinek te látsz. Ital és füstmentes társat keresek, komolyan. Nem kavicsot, igazgyöngyöt keresek ! Okos pasit ! A szeretet utat nyit a jövőbe, a szeretet korlátlan.
Anna
53 éves
Eger

Célom boldoggá tenni és így boldognak lenni. A személyes találkozásnál fog eldőlni, hogy lesz folytatás vagy nem.
Anett
40 éves
Eger

Nem írok magamról semmit. Mert azt gondolom, az a lényeg, kiből ki mikor mit hoz ki. Továbbá nem gyakorlom az ön reklmámozást. Sehol. " Lehet, hogy ma van az a holnap, amitől tegnap annyira féltél."
Julcsi
56 éves
Eger

Sajnálom nem vagyok előfizető nem látom kinél vagyok kedvenc vagy ki nézte meg adatlapomat :-) "Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van....
Ágnes
66 éves
Eger

Szőke,müsz.végzettségü,egyedül álló nő vagyok,65.év körüli férfit keresek.Sok oldalu,kedves őszinte vagyok."Egy kapcsolatban nem a Kor a Külső vagy a Pénz számit hanem a Hűség és a bizalom!


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Péter
47 éves
Eger

IQ, EQ, Humor. Mert a legjobb férfi az, aki a legjobb nőt hozza ki belőled. ... és meg is van a 100 karakter.
Adamec
44 éves
Eger

Foglalkozásomból adódóan nincs időm ismerkedni. Normális gondolkodású vagyok, hasonló beállítottságú hölgy társaságát keresem. Ha szimpatikus vagyok írj bátran.
Viktor
33 éves
Eger

Sziasztok ! Viktor vagyok és hódítani akarok ! :):)Kérésre házhoz megyek ! :) Egerben élek és dolgozom. A szabadidőmben sportolni és olvasni szoktam.
László
62 éves
Eger

Sziasztok! Egyedül élek, kertes csaldi házban, vrom a hozzám illő társat, akivel megoszthatom mindennapjaimat, s gondjaimat, s együtt leküzdhetjük a problmkat!
Péter
29 éves
Eger

Fiatal felnőtt férfi eladó megkímélt állapotban. Kapálni, főzni, mosni, csavarni, kalapálni, tábort állítani, hátizsákot hosszú távon hordani tud, de tanulékonysága és írni-olvasni tudása révén képességei bővíthetők. További részletekért írj.
József
34 éves
Eger

Sziasztok, egyedül maradtam gyermekeimmel és kutyámmal. Ha szeretnél egy hosszútávú kapcsolatot, mely biztos alapokon nyugszik, akkor ne keresgélj tovább.
Sándor
45 éves
Eger

Kiegyensúlyozott, határozott egyéniség vagyok. Szeretek túrázni, zenét hallgatni és főzni. 2 csodálatos fiam van. 30 éve katonaként az életemet szigorú szabályok alapján és önkódex szerint élem.
tsrsany
46 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Zsolt
46 éves
Eger

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Nehéz valakit találni aki valóban társat keres és komolyan is gondolja.Itt adott egy lehetőség olyan személlyel találkozni akivel lehet nem is futnánk össze ebben a rohanó világban.
Ferenc
62 éves
Eger

Zenét táncot kedvelő, vidám természetű ember vagyok. Hasonló természetű lehetőleg vékony vagy átlagos testalkatú hölgyet keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 15:15:51