Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1028 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Emőke
39 éves
Pécs

Élénk fantáziával és széles érdeklődési körrel rendelkező nő vagyok. Vannak, akik szépnek tartanak, én nem feltétlenül vagyok köztük. Vannak, akik hülyének tartanak, de közéjük sem tartozom. Fejlett az önkritikám és vele együtt az öniróniám is. Szeretem a társaságot, de egyedül is jól tudom...
Anna
69 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Hanga65
55 éves
Pécs

Őszinte ,kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot kerestem konzervatív értékrenddel. Nem siettem sehova, az érték volt a mérték. Megtaláltak. Maradok. A "stresszoldó" blogom miatt.
Trixi
47 éves
Pécs

Szia! Trixi vagyok, utazást, szórakozást, zenét, kirándulást kedvelő elvált,nőiesen teltkarcsú nő. Ha szereted a természetet,tudsz jókat nevetni,élvezni az életet,és felkeltettem az érdeklődésed,írj.
Laura
60 éves
Pécs

Mindennek àra van ès egy idő utàn jövünk rà, hogy valamilyen mòdon fizettünk èrte. Az időnkkel, a sajàt lelkünkkel, az őszinte èrzèsünkkel. Nem adnak semmit ingyen mèg a szeretetet sem.
Virág
58 éves
Pécs

Üdvözöllek! A személyes találkozásban hiszek. Eldönti a továbbiakat. Célom egy TÁRS, vagy egy BARÁT megtalálása.
MÁRTA
56 éves
Pécs

Keresem kedves, humoros Öszinte páromat tartós kapcsolat céljából. Nem jó egyedül, veled minden egyszerű és nagyszerű. Szeretem a természetet, a természetes dolgokat. Szívesen kirándulok, túrázok. Nagyon kedvelem a zenét és imádok táncolni. A kultúrprogramokat is szívesen látogatom. Sok minden...
Katalin
63 éves
Pécs

Egyedül élő nő vagyok, aki keresi a párját. Vidám, jó humorú, optimista a természetem. Nem dohányzom és alkoholt sem iszom. Szeretem a jó zenét, filmet, színházat, kirándulást, úszást.
EDIT
62 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos elvált nő vagyok. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit keresek. ! Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, tisztelje a nőt ne akarja kihasználni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl -nagyon...
Gabriella
58 éves
Pécs

Nem kifelé élem az életemet, nem vonzanak a nagy kalandok. Az egyszerű, hétköznapi apró és nagyobb sikereket, a tartós érzéseket, a családot, az otthont viszont nagyra értékelem. A dohányzás és a rendszeres, vagy nagy mennyiségű alkohol fogyasztás zavar. Nem gerjesztem, és nem is viselem el az...


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Janos
58 éves
Pécs

Sziasztok szeretném meg találni aszt a hölgyet akivel nagyon boldog lehetnék nagyon várom igazi párom
Pál
68 éves
Pécs

Nyugdíjas vagyok jelenleg is dolgozom vill szerelő szakmámban Szeretem azenét vidám természetű vagyok.
Zoli
45 éves
Pécs

sziasztok zoli vagyok és azt keresem aki engem keres , fontos számomra az öszinteség és a megbizhatoság a jó humor és hogy legyen miről és tudjunk is egymással bessélgetni.szeret ni es szeretve lenni
Valentino
38 éves
Pécs

Ha szimpatikusnak találsz, akkor írj rám. Hosszan tartó csetelgetéseknek viszont nem vagyok híve. Most éppen más nem jut eszembe.
Zsolt
49 éves
Pécs

Üdvözöllek! Zsolt vagyok, ismerjük meg egymást! Szeretek utazni, kirándulni, romantikus vagyok és meg vagyok áldva némi sajátságos humorral, ami nem mindenkinek jön be. A puding próbája pedig az evés. :)
Szabolcs
38 éves
Pécs

Komoly kapcsolatot keresek, egy hozzám illő hölgy személyében, akivel kölcsönösen tudjuk szeretni, megbecsülni és kiegészíteni egymást. Családcentrikus vagyok, van két gyermekem, akik részben velem élnek.
Dávid
34 éves
Pécs

Szia! Én 34 éves egyedülálló férfi vagyok és tartós kapcsolatra keresek 30-40 év közötti hölgyet,lehetőleg Pécsről!
József
72 éves
Pécs

Ismerkedni szeretnék, a többit majd ha személyesen találkozunk, MEGLÁTJUK! "Senki nem a barátod, senki nem az ellenséged - mindenki a tanítód!"
Richárd
46 éves
Pécs

Minden párkapcsolat típus érdekel,mert nem lehet tudni,miből lesz komoly, ami a végcélom. Sok komolynak induló megy félre,ezért ez a nyitottságom. Addig is ismerkedem, és igen.A végcél egy komoly, hosszútávú kapcsolat.
Peti
33 éves
Pécs

Komoly kapcsolat miatt keresem itt az igazit! Igaz nem tudom lehet e hinni az ilyen oldalakban, remélem, hogy igen. :) Amit jó tudni! Legnagyobb hobbim a fotózás! Emellett rendszeresen járok túrázni, kirándulni, s igen kedvelem a wellness részlegeket! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-09-19 04:30:10