Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 720 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Melinda
41 éves
Pécs

Jóindulatú, őszinte, igényes,családcentrikus embernek tartom magam. Ha ezek a tulajdonságok megvannak benned is keress meg.
Mónika
50 éves
Pécs

Őszinte, optimista, utazni szerető, nő vagyok. Szeretném megtalálni azt a férfit aki életvidám és tud szeretni igazán! Talán örökre?
Nikó
51 éves
Pécs

Társamat keresem. A régi, talán teljesen elfeledett értékrendet követem. Ha tudod mit takar ez, csak akkor jelezz felém.
EDIT
60 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos nő vagyok.7 évi házasság után nem sikerült rátalálni egy őszinte,becsületes szeretni tudó,biztonságot adó társra. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit k keresek. ! Legyen ápolt,káros...
Zsuzsanna
50 éves
Pécs

Normálisnak mondható értékrendekkel rendelkező nő vagyok.Célom egy jól működő,kiegyensúlyozott kapcsolat lenne.
Era
63 éves
Pécs

Rendezett körülmények közt élő igényes nő vagyok, keresem hozzám hasonló férfi társaságát mert párban szép az élet Üdv mindenkinek!
Lil
51 éves
Pécs

Ket élek egyedûl, gyerekeimmel. Szerintem altalaban kedves, figyelmes, gondoskodó vagyok. Emberekkel foglalkozom. Keresem megbízható partnerem, tartalmas kapcsolat céljából.
Erzsébet
63 éves
Pécs

Tisztelt Párkereső ! Kizárólag Pécs illetve környékén élő férfivel szeretnék nem összeköltözős kapcsolatot ! A továbbiakban úgyis kiderül lesz-e folytatás, vagy nem.
hercegnő
61 éves
Pécs

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású,vidám,igényes nő vagyok.Szeretem az igényes könnyüzenét,szivesen táncolok.Kölcsönös szimpátiára és vonzalomra épülő tartós kapcsolatot keresek.
Judit
27 éves
Pécs

Komoly párkapcsolat reményében regisztráltam. Keresem azt a személyt, akire ha rátalálok, életünk kölcsönösen teljesebb lenne. Nemdohányzó, korban hozzám illő párt keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Attila
46 éves
Pécs

A nevem Attila 45 éves vagyok. Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra, és ennyi elég is lesz ide.
Robi
50 éves
Pécs

Kedves, barátságos, társaságkedvelő férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen járok zenés helyekre. Imádok utazgatni, tengerpart a kedvencem.
Attila
35 éves
Pécs

Elsősorban komoly és ugyanakkor kellő humorérzékkel rendelkező, intelligens, kedves és szeretnivaló hölgyeményt keresek. Hogy milyen vagyok? Röviden: Túrázós, kirándulós, síelgetős, kerti asztalnál reggelizős, két keréken gurulós, kertészkedős, mindenevős, nosztalgiázós, beülök a barátokka...
Zozo
65 éves
Pécs

Jó humorú, napfényt, tengert,természetet szerető jó egzisztenciával rendelkező férfi vagyok. Kereslek!!! Meg is talállak???
Csaba
56 éves
Pécs

Fiatal vagyok és az is maradok. Naponta sportolok és bonyolult dolgokat tanulok rendszeresen. A fizikai, szellemi és szexuális képességeim olyanok, mint a 40 éveseké. Magasabb sebességi fokozatban, aktívabban élem az életem, mint a kortársaim. Hobbiból dolgozom, a kihívásokért, a sikerekért. Anya...
János
41 éves
Pécs

Hello holgyem Kedves, kellemes, nyugodt,fiatalember aki talan nem ordogien jokepu, de 1 fokkal biztosan szebb az ordognel,keresi tunderkejet az elet oromeihez: erdo jaras , toban furdes, tollas, mozi , szinhaz, konyha, agyban kave a kedvesnek, szanko, kert, negy evszak es meg oly sok kellemes d...
Zsolti
69 éves
Pécs

Igényes vagyok magamra és környezetemre egyaránt. Keresem azt a hölgyet, aki még tud szeretni és hisz a jövőben. Nem kívánok már holmi kalandot, de teljes lekötelezettséget sem, kiváltképp a kezdetben. Közös elhatározással egyetértésben kezdhetjük közös jövőnket- reményeim szerint. Még hisze...
József
61 éves
Pécs

Magamról egy kicsit: Férfi szabóként dolgozom, Pécs Kertvárosában élek. Szeretek filmet nézni, kertészkedni vagy alkalmanként színházba menni. Természet kedvelő vagyok, szívesen túrázom. Hasonló érdeklődésű hölgyek jelentkezését várom.
Sándor
37 éves
Pécs

37 éves, elvált, pécsi férfi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Lehetőleg pécsi hölgyek ismeretségét keresem.
jenci
60 éves
Pécs

Vidámkomolypasi,igy egybe és egyszerre !!?? Szeretek utazni túrázni, tengerparton nyaralni. Az egyik Hobbim a motorcsónakázás.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:56:22