Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 805 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Edit
64 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Rita
41 éves
Pécs

Szeretném megtalálni azt a férfit aki egy életen át a társam lehet. Akivel lehet tervezni a jövőt és egy családot.
Viktória
57 éves
Pécs

Minden ember legmélyebb érzelmi szükséglete, hogy szeressen és viszontszeressék. Ha érezzük mások szeretetét, képessé válunk a bennünk rejlő lehetőségek kibontakoztatására, ennek hiányában azonban csupán a túlélésért küzdünk.
Anna
68 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Erzsébet
63 éves
Pécs

Tisztelt Párkereső ! Kizárólag Pécs illetve környékén élő férfivel szeretnék nem összeköltözős kapcsolatot ! A továbbiakban úgyis kiderül lesz-e folytatás, vagy nem.
TAVASZ
36 éves
Pécs

KERESEM azt akivel jól megértenénk egymást! -a mindennapok varázsát! -KÖZÖS jövő lehetőségét! -biztonságot, szeretetet...mindent ami EGYÜTT szép! RÓLAM: -Család-centrikus, realista, érzékeny típus vagyok! -Szeretem pl: film, zene, kerékpár, séta, beszélgetés, tavasz..! -NEM szeretem...
Klari05
66 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Gondolkodásom,külsőm modern felfogású,de a koromhoz mérten. Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok,tisztaság és rendszerető,de egy teljesen...
Zsuzsanna
40 éves
Pécs

Ami a lelkületemet illeti: utálom a kényszerítést, ízlésterrort. Hisztissé tesz, ha manipulálni próbálnak. Az érzelmi zsarolást fonákból hárítom. Amúgy roppant aranyos vagyok. 294. oldal Vavyan Fable: Ezüstegér "Az ember nem ilyen vagy olyan, hanem ilyen meg olyan is. Ne akarjon...
EDIT
61 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos nő vagyok.7 évi házasság után nem sikerült rátalálni egy őszinte,becsületes szeretni tudó,biztonságot adó társra. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit k keresek. ! Legyen ápolt,káros...
Klára
53 éves
Pécs

Vidám kiegyensúlyozott önálló nő vagyok. Nem otthonülö. Szeretek kirándulni strandolni mozi színház is kedvencek..


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

József
35 éves
Pécs

Komoly kapcsolatot keresek, komoly a szándékkal. Régi vágású férfi vagyok, nekem érték egy kapcsolat és egymás iránt érzett tisztelet. Bizalomra és őszinteségre építem kapcsolataim. Rendezett nyugodt egészséges energikus az életvitelem.
ZOLTÁN
49 éves
Pécs

Szia kedves Ismeretlen! 2 éve váltam el. Független egyedülállóként nevelem 19 éves végzős gimnazista fiamat.Rendezett körülmények között élünk.Szeretném én is megtalálni a boldogságot. Társra, családra vágyom, tartós kapcsolatot szeretnék! Sok mindent írhatunk magunkról, de a személyes találkozá...
Fecó
51 éves
Pécs

Sziasztok! Komoly kapcsolat érdekel, elsősotban baranya megyéből...51 éves független férfi vagyok, ha szimpatikus vagyok neked kérlek jelezd!
Csaba
47 éves
Pécs

Ha csak szépeket írnék magamról, az önfényezés lenne, ez pedig nem az én stílusom. Ha csak a rossz tulajdonságaim sorolom fel, akkor esélyem sincs arra, hogy bárki is válaszoljon a levelemre. Így hát röviden annyit, hogy a szabadidőm túlnyomó részét a sport teszi ki. A munkám miatt a racionalitás...
Krisztián
40 éves
Pécs

Sziasztok.Elsősorban Kos,Oroszlán,Nyilas nővel ismerkednék komoly kapcsolat céljából! Írj,kérdezz,várom!
László
38 éves
Pécs

Nem tudom mit lehetne írni. Újra keresem a szerelmet.Ha több mindent meg akarsz tudni rólam akkor írj.
S.Gyuszi
58 éves
Pécs

Keresem a társam,akivel boldog lennék.Komoly kapcsolat céljából.Személyes találkozás híve vagyok mivel ott úgyis minden kiderül,elsősorban Pécsi hölgyet keresek.
Péter
28 éves
Pécs

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Máté
26 éves
Pécs

Nem jellemezném magam :-) Szeretném ha egy igazi nő lenne mellettem és ezért teszek is hogy társként így érezhesse magát a várt leányzó.
Peti
31 éves
Pécs

Komoly kapcsolat miatt keresem itt az igazit! Igaz nem tudom lehet e hinni az ilyen oldalakban, remélem, hogy igen. :) Amit jó tudni! Legnagyobb hobbim a fotózás! Emellett rendszeresen járok túrázni, kirándulni, s igen kedvelem a wellness részlegeket! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:19:33