Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 732 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Erzsébet
63 éves
Pécs

Tisztelt Párkereső ! Kizárólag Pécs illetve környékén élő férfivel szeretnék nem összeköltözős kapcsolatot ! A továbbiakban úgyis kiderül lesz-e folytatás, vagy nem.
Eszter
69 éves
Pécs

Életem eddigi szakaszát lezárva, a történésekből okulva, tanulva, egyre többször foglalkoztat az a gondolat, hogy együtt minden szebb, könnyebb. Együtt barangolni a természetben, vízparton ücsörögve nézni a habok csobbanását.Együtt kiértékelni egy közösen olvasott könyv tartalmát, együtt...
Klari05
65 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Életvitelem,gondolkodásom,külsőm nem hatvanas ,ehhez mérten keresem életre szólóan a páromat Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok mindenben,de egy...
Betty
55 éves
Pécs

Komoly, tarskereses céljából vagyok itt.Személyes találkozás híve vagyok, irhatok itt bármit, ismerj meg.
Gabi
48 éves
Pécs

Szeretném megtalálni a társam. Komoly férfit keresek, aki stabil gondolkodású, érett szemmel látja a világot. Közhely, de szélhámosok kíméljenek! Kérem, olyan ne jelentkezzen, akinek barátnője, felesége van, és csupán szórakozni szeretne. Én női szerepben érzem jól magam, de szükségem van...
Maria
74 éves
Pécs

Marika, megingathatatlanúl bízom a jövőben,és hiszek abban,rábízhatom magamat megértő és segítőkész,egymást támogató társra.Szeretek a természetben járni,fotózní,megörökítve a szépet. Állatszerető,aki befogadott kutyával egy családí házban lakik ,mint haszonélvező.
Rózsa
70 éves
Pécs

Fiatalos, vidám, családját szerető ember vagyok. Rend, tisztaság, nyugalom fontos számomra. Szeretek utazni. Személyes találkozás a döntő. Hasonló társat keresek.
Eszti
25 éves
Pécs

Szia! Eszti vagyok, nem igazán tudom, mit is kéne ide írnom... Talán annyit, hogy szeretek jókat beszélgetni, nevetni, kirándulni.
Szilvia
53 éves
Pécs

Olyan férfiúra vágyom, aki szeret utazni,humoros és értékeli a humort,szeretet tud adni és fogadni, szereti a gyermekeket legyen az kicsi vagy nagy. Nem szereti egyedül tölteni az ünnepeket és vágyik arra, hogy a családon kívül az általa szeretett személy is vele legyen a meghitt pillanatokban....
Edit
63 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Viktor
31 éves
Pécs

Szeretnék tartalmas kapcsolatot, akivel közös programokat csinálhatnánk. Fontos a szimpátia, ezért a személyes találkozásban hiszek. kedvelem a kirándulásokat, koncerteket, beszélgetéseket sokféle témában / közös étkezéseket, sütögetéseket, főzéseket/ autózást, utazást stb... Köszönöm!
Csaba
57 éves
Pécs

Fiatal vagyok és az is maradok. Naponta sportolok és bonyolult dolgokat tanulok rendszeresen. A fizikai, szellemi és szexuális képességeim olyanok, mint a 40 éveseké. Magasabb sebességi fokozatban, aktívabban élem az életem, mint a kortársaim. Hobbiból dolgozom, a kihívásokért, a sikerekért. Anya...
Béni
33 éves
Pécs

Vidám természetű, széles érdeklődési körű, nyitott, közvetlen vagyok. Szeretem a tartalmas, de laza szabadidős tevékenységeket, szeretem a természetet, kirándulásokat, de nem áll messze tőlem a kulturális programok látogatása sem. Szívesen ismerkednék pozitív gondolkodású, hasonló érdeklődésű...
László
38 éves
Pécs

Ismerkedni jöttem az oldalra, hátha itt sikerül megtalálni a páromat, egy próbát mindenképpen megér.
István
65 éves
Pécs

1000 karakter?Hmm..Nekem csak egy karakterem van(Ezt most hogy' oldjam meg?)Kedves moderátor úr(hölgy),engedjen át,kérem szépen!Én csak egyetlen hölgynek szeretnék írni,de Neki több ezer karaktert,magamról,de csak Neki..
Bendeguz
53 éves
Pécs

Szèp napot! Megtisztel hogy megnèzted a reglapomat! Kèpnèlkül kèrlek lapozz tovàbb. Nem szeretnèk olyannal beszèlgetni sem aki nem vàllalja magàt! Ki mit gondol rólam nem èrdekel nekem igy jó! Ha ne...
Zoli
42 éves
Pécs

Királynak születtem, de sajnos csak mérnökként tudtam elhelyezkedni. Szeretnék párt találni a következő néhány évtizedre, aztán majd meglátjuk, hogyan alakul. :)
Peti
31 éves
Pécs

Komoly kapcsolat miatt keresem itt az igazit! Igaz nem tudom lehet e hinni az ilyen oldalakban, remélem, hogy igen. :) Amit jó tudni! Legnagyobb hobbim a fotózás! Emellett rendszeresen járok túrázni, kirándulni, s igen kedvelem a wellness részlegeket! :)
Géza
71 éves
Pécs

Egészséges, fiatalos, aktív munkát végző özvegy vagyok ősz hajjal 169/69 71 éves. Fiatalabb karcsú-teltkarcsú hölgyet várok pécsi otthonomba.
Attila
42 éves
Pécs

Kedves, vidám ember vagyok, komoly tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak, és komoly kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagászat, fotózás. Rendszeresen sportolok...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:23:58