Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1002 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Anna
69 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Judit
57 éves
Pécs

Ismerkedni mindig nehéz, fiatalon azért,mert...; a későbbiekben azért, mert... A különbség a megélt élethelyzeteken és a személyes élményeken nyugszik.
Ilona
63 éves
Pécs

Pozitív,kétlábbal állok a talajon imádok túrázni,kirándulni,uszni!(jogázok )Szeretek welnesselni és imádom a tengert..
Anita
33 éves
Pécs

Ne akarj egybol agyba vinni, mert nem jon be az ilyen stilus ;-) ha szeretnel valamit, ismerj meg :-)
Éva
51 éves
Pécs

Nyugodt természetű őszinte nő vagyok.Szeretem a természetet a csendet az egyszerűséget.Harmóniára törekszem .
Alexandra
32 éves
Pécs

Határozott és céltudatos nő vagyok,aki tisztában van a saját erejével és tud alkalmaukodni minden helyzethez.Tarsat keresek,akivel együtt fejlődünk és tapasztalunk az élet minden területén....Komolyan állok minden emberhez,közvetlen vagyok,talán sokszor zavarbaejtően is...kiváncsi mindenre...
Zsóka
45 éves
Pécs

Átlagos nő kötetlen kapcsolatot keres. Ha szeretsz kirándulni és mellette még néha egy két belefér, biztos megtaláljuk egymást.
Zsuzsa
54 éves
Pécs

Keresem a párom, akivel sok közös élményt élhetünk meg szerelemben, békességben.Fontos számomra az intimitás, az összebújás, a nevetés.
Linda
44 éves
Pécs

Pozitív életszemléletű, a jó humort kedvelő, nyitott, állatbarát ember vagyok, aki hasonló társat keres. :-)
Virág
48 éves
Pécs

Hello ! Komoly kapcsolatot keresek ! A többit majd személyesen. Egy belevaló,vagány férfire van szükségem,aki talán még a rock zenét is szereti.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Gabee
55 éves
Pécs

Pécs és Balatonkeresztúr. Elsősorban komoly kapcsolatot szeretnék! Jó lenne rátalálni egy vidám,nyitott,kicsit nagyszájú,kicsit öntörvényű,de kimondottan csajos,igazi Nőre. (árulja el valaki! betiltották a szemceruzát és a magassarkút?) Sokáig dohányoztam,szóval a cigi nem nagy gond. Én E ci...
László
73 éves
Pécs

Pécsett nyugdíjasként élek egyedül. Pécsi lakosú hölgyet keresek, nem összeköltözős, tartós kapcsolatra.
Gábor
37 éves
Pécs

Nem igazán tudom mit is irjak ide... Na de pár gondolat talán. Őszinte, hűséges, megbízható, jó humorral megáldott egyén vagyok. Szeretek főzni, jönni-menni vagy csak filmezni a sport se áll tőlem távol. Airsoftozok már 10+éve és szinte minden féle sportba belekostoltam már :) kép nélkül hi&...
Gergő
30 éves
Pécs

Sziasztok, Csak, mert kötelező ezért írok pár sort. :) Régen voltam már hasonló oldalon de idő hiányában és, mert nem egy diszkóban szeretnék ismerkedni teszek egy próbát.. :)
Máté
28 éves
Pécs

József
44 éves
Pécs

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide! Nem vagyok előfizető,így ha tetszem,és ismerkedni szeretnél velem akkor kérlek írj rám! Így többre jutunk! Köszönöm! Szia!szeretek utazni,új helyeket megismerni,túrázni,kirándulni!Átlagos értékrendel rendelkező egyedülálló férfi vagyok!
Janos
58 éves
Pécs

Sziasztok szeretném meg találni aszt a hölgyet akivel nagyon boldog lehetnék nagyon várom igazi párom
László
68 éves
Pécs

Hát.... Legfőbb ideje módosítanom! Amit alább írtam, az 2018 őszén volt folyamatban, ill. tervbe véve. Azóta Pécsett élek, a város déli peremén, zöldövezetben találtam egy szép lakást. A többi, amit leírtam, változatlanul érvényes, kivétel az asztalitenisz. 1978 óta éltem Frankfurt körny...
Zsolt
44 éves
Pécs

Szia! Szívesen ismerkednék korombeli, intelligens, megbízható, lelki nyavalyáktól mentes, nem molett hölggyel. :) Kérlek írj rám, ha tetszem, vagy ismerkednél.... Szabadidőmben motorozok, búvárkodok, baráti társasággal sütünk-főzünk.... szeretek olvasni, világot járni... :)
Géza
73 éves
Pécs

Egészséges, fiatalos, aktív munkát végző özvegy vagyok ősz hajjal. Fiatalabb karcsú-teltkarcsú, elégedett életvitelű hölggyel ismerkednék.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 16:32:08