Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 402 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Iza
37 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Ismerkedni szeretnék komoly kapcsolat céljából. Őszinte, megbízható hölgy vagyok, aki hosszú távon gondolkodik.
Szilvi
56 éves
Zalaegerszeg

Az igazi férfi ragyogtat egy nőt, nem feltétlenül megérteni és megváltoztatni akarja, hanem foglalkozik a lelkével. Ő az, aki sosem csap be, nem használ ki és nem néz hülyének. Mindig melletted van, ha szükséged van rá, csak a kezedet kell kinyújtanod érte. Ő az, aki reggelente kávét visz az...
Marianna
44 éves
Zalaegerszeg

Keresem a Párom, a Társam, akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hosszabb távra tervezek. A többit derítsd ki rólam ;-)
Britanny
45 éves
Zalaegerszeg

Szia. Lehet, hogy te vagy akire várok? Akkor majd neked mesélek magamról! :-)
Beáta
37 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám nő vagyok. Kisfiammal élek. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, kirándulásokat, mozit, színházat, vezetést. Széles látókörű vagyok, sok minden érdekel.
Ági
55 éves
Zalaegerszeg

Egészségügyben dolgozom, elváltvagyok,2 gyermekemvan,de nem velem élnek. Keresem a megbízható, őszinte páromat.Lehet,hogy itt megtalálom?
Anna
29 éves
Zalaegerszeg

Koromat meghazudtalanul jól nézek ki, egyedül élek egy kertes házban. Szeretek táncolni. Alkoholt csak ritka alkalomkor iszom. Elektromos cigit szívok. Vidám pozitív gondolkodású vagyok. Szeretek sütni főzni.
Ildikó
51 éves
Zalaegerszeg

3 felnőtt gyerekem van és 1 unokám. Étteremben dolgozok a hét 2.felében. Ismerkedésben nem vagok gyakorlott. Azért vagyok itt,mert nincs társam.
Katalin
50 éves
Zalaegerszeg

Amit érdemes tudni rólam,őszinte kapcsolatot szeretnék.nem a találkozások mennyisége számít hanem hogy tartalmasan tudjuk eltölteni.Hogy milyen vagyok?nehéz ezt itt leírni,inkább beszélgetés formájában ismerj meg,ha van kedved.
Eliza
53 éves
Zalaegerszeg

Mint minden élőlény a földön, vágyom a gondoskodó szeretetre s, hogy szerethesek. Intelligens, megjelenésére, környezetére igényes, nyugodt életvitelt folytató, anyagilag rendezett hátterű nő vagyok, hasonló tulajdonságokkal rendelkező párom keresem.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Berényi ÁKos
41 éves
Zalaegerszeg

Kedves barátságos és komoly, nemeslelkű fiú vagyok aki szereti a romantikus helyzeteket és valóban szeretne udvarolni egy lánynak- igaz társát keresi jóban és rosszban. Emellett még családcentrikususság is jellmező rám.
Péter
28 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)
Robi
44 éves
Zalaegerszeg

Hello Hölgyek!Komoly kapcsolatot keresek(bár szinte mindenki így indít),de előre senki sem tudhatja,mit írt neki a sors.Szóval én vidámságot szerető,abszolút pozitív gondolkodású vagyok.Imádom az állatokat,az autókat és számomra kedves emberekkel a szabadlevegős programokat!Ki nem állhatom viszon...
Ákos
47 éves
Zalaegerszeg

Üdvözöllek kedves látogató. Szerintem a privát beszélgetésekből és találkozásokból ismerhetjük meg kissé a másik embert. A lakva megismerésnél teljességéről nem is beszélve... Ha mégis egy rövid leírást kell írni, akkor elmondhatom magamról, hogy saját megítélésem szerint jó kedélyű, kiegyensúl...
Csaba
36 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot keresek.feleséget társat szeretnék,Viszonylag rövid időn belül gyermeket.Normális párt szeretnék.
Csaba
56 éves
Zalaegerszeg

Kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek. Ha ezt érzed magadban, írj a folytatást meg majd meglátjuk.
Zoltán
48 éves
Zalaegerszeg

Nyugodt, optimista kirándulást sportot kedvelő, kisfiát egyedül nevelő rendezett körülmények közt élő férfi vagyok. Vallom, hogy mindenki addig fiatal amíg mer élni.... S hiszek abban, hogy valahol valaki vár még rám
Attila
35 éves
Zalaegerszeg

Szeretem a változatosságot, szeretek kimozdulni, baráti körben lenni. Eléggé spontán vagyok, lesz ami lesz, optimistán állok hozzá az élethez. Nem tervezek nagyon előre, mármint ami a kapcsolatot illeti. Szeretnék azért egy jó kapcsolatot, boldog lenni valaki mellett. Boldoggá tenni valakit.
Csaba
50 éves
Zalaegerszeg

Nem nehéz megtalálni valakit, akit szeretünk, sokkal nehezebb megtalálni azt, aki viszont szeret. Szeretem a természet szépségét, a friss levegőt, nem szeretem a bezártságot. A jó kapcsolat alapja a közösen töltött idő: közös kirándulás, közös szórakozás, közösen elvégzett munka.
Csaba
48 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok Csabának hívnak.Keresem a párom,ezen az oldalon talán itt meg is találom ?Hm ez még egy rímnek is jó.De ezért vagyok itt,hogy milyen is vagyok,Szerintem egy életvidám emberke,de ha érdekellek ismerj meg!!!!!!!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2021-01-25 00:52:03