Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 234 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Bodza
55 éves
Zalaegerszeg

Falun élek, a falusi lét minden romantikájával . Már tudom értékelni az egészséget, az anyagi biztonságot, a nyugodt életet. Nem a királyfit várom, de a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen. A párkapcsolattól azt várom, hogy kölcsönösen barátai is legyünk egymásnak.
Rita
43 éves
Zalaegerszeg

Kisfiammal élek,lakások belső dekorálásával foglalkozom Életvidám,zeneszerető ,társaságot kedvelő társat keresek
böbi
53 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Erzsébet
60 éves
Zalaegerszeg

Ismerkedni szeretnék.Társat keresek komoly kapcsolatra.Érdeklődés esetén levelet várok.Kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozó dönti el a továbbiakat.
Betti
49 éves
Zalaegerszeg

Őszinte, megbízható ember vagyok. Érzelmes, odaadó nőként még hiszek a romantikában. Szívesen kirándulok, utazom, de szeretek "bevackolva" olvasgatni, filmet nézni. Intelligens, udvarias, jó humorú , ápolt Férfit keresek, akinek fontos a beszélgetés is
Krisztina
42 éves
Zalaegerszeg

Szia kedves hercegem! Azt hittem már sosem érsz ide! De ideértél és ez szuper! Menjünk sétáljunk egy jót, együnk egy fagyit, és töröljük magunkat innen! :-)
Tímea
46 éves
Zalaegerszeg

Közös hullámhossz,és működő kémia..azthiszem,ez a lényeg kb.. Rólam: kedves vagyok,okos és szimpatikus,tudom,mit szeretnék,és azt is,mit nem. Kompromisszumokra hajlandó vagyok,de nem mindenáron :-) Földön járok,és égre...
Magdi
61 éves
Zalaegerszeg

Szabadidő tartalmas közös eltöltéséhez keresek Társat, a folytatás egymás megismerésével kialakul.A valódi cél kölcsönös szereteten, bizalmon, megbecsülésen, tiszteleten alapuló tartós kapcsolat. Bemutatkozás... nem az a fontos mit gondolok magamról, ha megismerjük egymást minden tulajdonság...
Éva
55 éves
Zalaegerszeg

"Keresem a párom és, ha megtalálom együtt keresünk tovább." :-)Jó lenne megtalálni! Lehet Téged kereslek!
Dia
27 éves
Zalaegerszeg

Kedves, megértő, vidám, optimista, romantikus, szeretetteljes, néha kicsit bolond. :-) " Ördög vagyok, aki szeret rosszalkodni, és egy angyal, akire nem lehet haragudni. "


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Lóránt
59 éves
Zalaegerszeg

Magamról? Írhatok bármit, lehetek elfogult is vagy nem ismerem magam. Nem vagyok tökéletes, csak tisztességes ember a szó minden értelmében.
János
48 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vidám, vállalkozó szellemű építész vagyok. Szeretek olvasni, beszélgetni, új dolgokat tanulni, kipróbálni. Nem kalandot keresek. Fontosak számomra a tradicionális értékek, a klasszikus szerepek, a harmónia, a szellem, a lélek. Ha gondolod, írj
Ferenc
74 éves
Zalaegerszeg

Ismerkedni szeretnék. Kedvenc elfoglaltságom a filmnézés, sport, horgászás, kerékpározás Társat keresek komoly kapcsolatra. Érdeklődés esetén levelet várok. Kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozó dönti el a továbbiakat.
András
31 éves
Zalaegerszeg

Egy nyílt, jókedvű és őszinte ember vagyok, aki szereti megosztani örömét és élményeit másokkal. Szeretek kirándulni, utazni, vagy csak egyszerűen nagyokat sétálni és közben beszélgetni. Olyan párt keresek magam mellé, aki mellett hasznosnak, társnak érezhetem magam. Fontos számomra, hogy meg...
Árpád
59 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula
46 éves
Zalaegerszeg

Nem gondoltam volna,hogy ilyen helyre kell majd magamrol valamit irni.Hát eljőtt ez is.Szeretem a romantikát.Ha valakit megszeretek,azt nagyon tudom szeretni..Vidám természet vagyok.Sok mindenhez értek,mondanám ezermester.Főzni nagyon szeretek.Szeretem a tisztaságot és a rendet.Munkámbol kifolyól...
Les
74 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok., Jelenleg Zalaegerszegen élek legalább is megpróbálom a rengeteg szabad időmet extrém sportokkal és átlagos kulturális tevékenységgel eltölteni. Vadvízi evezés, Búvárkodás, Műkorizás, Jazz koncertek, Mozi, Színház , Túráz...
Attila
45 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot szeretnék,egy életvidám,pozitív gondolkodású nő személyében,külsőre inkább a teltebb alkatú nők jönnek be.
Ottó
43 éves
Zalaegerszeg

Nem ebből a pár sorból fogsz megismerni. Pozitív, nyitott beállítottságú férfi vagyok. Ismerjük meg egymást, aminek meg kell történnie az meg fog! :)
Laci
37 éves
Zalaegerszeg

Azt gondolom párkapcsolati téren régi vágású, normális értékrenddel rendelkező vagyok. Nem kenyerem a túlzott felhajtás, de a páromért tűzbe tenném a kezem. Az első benyomás itt úgyis a kép alapján dől el,ami olykor elég kevés, de az első lépéshez szükséges. Sok sikert mindenkinek!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:17:11