Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 260 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

kriszta
49 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
Zsuzsa
49 éves
Zalaegerszeg

Nyitott, őszinte, empatikus ember vagyok. Imádom a gyerekeimet, akik már a saját útjukat járják. Fontosak számomra a barátaim, a tartalmas beszélgetések, a közös kirándulások...Alapvetően pozitívan gondolkodó embernek tartom magam, igyekszem minden helyzetben megtalálni a jót, a szépet.Szeretem...
Éva
50 éves
Zalaegerszeg

"A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagy komolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni? Akarsz-e...
EDINA
58 éves
Zalaegerszeg

ATTRAKTIV, ÖNALLO, RENDEZETT ANYAGI KÖRÜLMENYEK, SZERETEM A SZEPEN BERENDEZETT LAKAST, FESTMENYEKET; NYUGODT TERMESZET, ÖSZINTE HATAROZOTT JELLEM; HOBBYM: MEDITACIO, OLVASAS, UTAZAS,SZAUNA, TURAZAS, STB.
Gabriella
48 éves
Zalaegerszeg

Tartós kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, kirándulni, táncolni. Szeretném mindezt a társammal átélni.
Erzsébet
60 éves
Zalaegerszeg

Ismerkedni szeretnék.Társat keresek komoly kapcsolatra.Érdeklődés esetén levelet várok.Kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozó dönti el a továbbiakat.
Judit
59 éves
Zalaegerszeg

Nagyon szeretem élni az életet, mert csodás dolgokkal van tele. Ezeket a sokszor apró örömöket meg lehessen élni társra van szükség. Az együttlétünk csakis rólunk, nem pedig egyikünkről vagy másikunkról szól. Társam keresem akivel együtt élvezhetem az élet minden örömét. Mit szeretek?...
Lili
52 éves
Zalaegerszeg

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok...
böbi
54 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Pancsa
48 éves
Zalaegerszeg

Őszinte, megbízható, természetkedvelő ember vagyok.Szeretek utazni, színházba-kulturális rendezvények járni. Tartós és tartalmas kapcsolat céljából keresek egy hasonló érdeklődésű körű, intelligens, korban hozzám illő férfit. Kalandorok kíméljenek!!


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Gábor
38 éves
Zalaegerszeg

Helló hölgyek! Kereresem magam mellé megbízható,kedves,humoros társamat!Egyedül élek,nincs még gyemekem. Köszi Szió
Attila
45 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot szeretnék,egy életvidám,pozitív gondolkodású nő személyében,külsőre inkább a teltebb alkatú nők jönnek be.
Attila
44 éves
Zalaegerszeg

Kedves Társkereső! A válás kimondása folyamatban van, nem fogok hazudni, hogy elváltra állítom magam. De addig is komoly kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni azt, akire rázúdíthatom a bennem felhalmozott szeretetemet. Dohányzás nálam kizáró tényező, viszont nagyra értékelem természetes m...
Ernő
45 éves
Zalaegerszeg

Kit keresek? Romantikus testi-lelki társam, szerelmem,mindenem. Kissé csendes, de mozgalmas életet élő, káros szenvedélyektől mentes, örök optimista és örökifjú... Hol jársz, hol lellek fel, hol leljük fel egymást?
Geri
47 éves
Zalaegerszeg

Sajnálattal tapasztalom,hogy ha őszinte vagy rögtön az elején, azt csak kevés nő tolerálja,de aztán rájöttem,hogy ezen kevés nőt keresem.
Gábor
39 éves
Zalaegerszeg

Jelen vagyok, s nem azt kérdem: "Mi történt?". Itt vagyok, hogy ha van, megtaláljam, de nem azért, hogy keressek. Egyedül élek inkább, de létemet nem valaki viszonylatában határozom meg. Azért dolgozom, hogy pénzt keressek, ezáltal megismerhessem ami számomra megismerhető. A kölcsön...
Norbert
48 éves
Zalaegerszeg

sajnos kevesebbet vagyok otthon mint szeretném mert külföldön dolgozok.a lányom már önálló elmúlt 28.nem vagyok nagy író.Valakit keresek akit lehet szeretni,óvni,törődni és támogatni.
Tibor
54 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék ismerkedni molett testfelépitésü hölgyel szimpátia esetén akár komoly kapcsolat is kialakulhat.
Clerk
46 éves
Zalaegerszeg

Komoly felfogású, egyben vidám páromat keresem tartós kapcsolat céljából. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Balázs
43 éves
Zalaegerszeg

Mond ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem de igazi még lehetsz, Merj élni, meghalni bárki tud.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:22:03