Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 264 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!




Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Krisztina
43 éves
Zalaegerszeg

Szia kedves hercegem! Azt hittem már sosem érsz ide! De ideértél és ez szuper! Menjünk sétáljunk egy jót, együnk egy fagyit, és töröljük magunkat innen! :-)




Éva
50 éves
Zalaegerszeg

"A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagy komolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni? Akarsz-e...




Zsuzsanna
48 éves
Zalaegerszeg

Olyan emberrel legyél,akibüszkerád. Nem azért,mert jól nézel ki, Hanem azért,mert becsüli az emberi értékeidet.




Szilvi
42 éves
Zalaegerszeg





Gabriella
48 éves
Zalaegerszeg

Tartós kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, kirándulni, táncolni. Szeretném mindezt a társammal átélni.




Zsuzsa
49 éves
Zalaegerszeg

Nyitott, őszinte, empatikus ember vagyok. Imádom a gyerekeimet, akik már a saját útjukat járják. Fontosak számomra a barátaim, a tartalmas beszélgetések, a közös kirándulások...Alapvetően pozitívan gondolkodó embernek tartom magam, igyekszem minden helyzetben megtalálni a jót, a szépet.Szeretem...




Ildikó
49 éves
Zalaegerszeg

3 felnőtt gyerekem van és 1 unokám. A férjemtől külön élek és kB 3 éve gyakorlatilagsemmilyen kapcsolat nincs közöttünk. Nem vagyok gyakorlott ismerkedő. Szeretek túrázni, de csak nyáron. Falun élek és van néhány házi állatom. Étteremben dolgozok a hét 2.felében. Esténként sorozatokat nézek...




Andi
42 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :-) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott...




böbi
54 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!




Krisztina
42 éves
Zalaegerszeg

39 éves elvált,nyitott,pozitív gondolkodású vidám természetű,közvetlen nő vagyok.Szeretek utazni,kirándulni,beszélgetni!


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

János
49 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vidám, vállalkozó szellemű építész vagyok. Szeretek olvasni, beszélgetni, új dolgokat tanulni, kipróbálni. Nem kalandot keresek. Fontosak számomra a tradicionális értékek, a klasszikus szerepek, a harmónia, a szellem, a lélek. Ha gondolod, írj




Attila
44 éves
Zalaegerszeg

Kedves Társkereső! Dohányzás nálam kizáró tényező, viszont nagyra értékelem természetes megjelenést. Egyelőre ismerkedem.




Gábor
28 éves
Zalaegerszeg

Mindig keresem az élet pozitív oldalát. Könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel. Fontosnak tartom az őszinteséget, hiszen minden kapcsolatnak ez az alapja. Szeretem a filmeket, szeretek utazni, új dolgokat megismerni.




Geri
47 éves
Zalaegerszeg

Sajnálattal tapasztalom,hogy ha őszinte vagy rögtön az elején, azt csak kevés nő tolerálja,de aztán rájöttem,hogy ezen kevés nőt keresem.




József
30 éves
Zalaegerszeg

Vígkedélyű barátságos őszinte srác vagyok.Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni filmet nézni. Keresem hasonló érdeklődésü párom egy komoly kapcsolatra




Laci
38 éves
Zalaegerszeg

Azt gondolom párkapcsolati téren régi vágású, normális értékrenddel rendelkező vagyok. Nem kenyerem a túlzott felhajtás, de a páromért tűzbe tenném a kezem. Az első benyomás itt úgyis a kép alapján dől el,ami olykor elég kevés, de az első lépéshez szükséges. Sok sikert mindenkinek!




Attila
27 éves
Zalaegerszeg

Mindig pozítív , vidám ember vagyok. Mellettem nem unatkozik senki. Higgadt , nyugodt próbálok lenni.




Péter
26 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)




István
56 éves
Zalaegerszeg

Élvezem a fekete-fehér filmeket , de megnyugtató a tudat , hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér."




Norbi
34 éves
Zalaegerszeg

Szia kedves látogató, aki ide tévedtél! Norbi vagyok Zalából, 34 éves. Munkaidőben faragom a vasat, azon kívül pedig sokat motorozom, airsoftozom,teszek-veszek, szerelek és persze keresem még mindig az IGAZIT! Sokszor pörögnek körülöttem az események, néha túl sok mindent is bevállalok... Néha...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:20:13