Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 416 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Beáta
37 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám nő vagyok. Kisfiammal élek. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, kirándulásokat, mozit, színházat, vezetést. Széles látókörű vagyok, sok minden érdekel.
Ancsa
45 éves
Zalaegerszeg

Határozott nő vagyok, tudom mit szeretnék! Keresem a hozzám illő ugyan csak határozott jó humorú társam. Lényeg hogy szeresd az állatokat mert két kutyával élek.
Edit
49 éves
Zalaegerszeg

Tartós kapcsolattot keresek.őszinte ,hűséges pasit személyében! Szabad időmbe szeretek kirándulni,kertészkedni!
Anikó
46 éves
Zalaegerszeg

44 éves Zalaegerszegi vidám hölgy vagyok ès a kereskedelemben dolgizok.Szeretném megtalàlni pàromat akivel boldog lehetek.
Szilvi
44 éves
Zalaegerszeg

Adrienn
28 éves
Zalaegerszeg

Üdvözölök itt minden párkereső férfit! Én is párt keresek és nyitott vagyok ám mindenre, de nem tudom itt hogyan kell ismerkedni. Kíváncsian várom hogy valaki jelentkezzen. Én egyébkénnt a zent és főzés és a szépségáplást szeretem, körmös is voltam régebb. de mmost mást dolgozom már. Ha...
Ágnes
61 éves
Zalaegerszeg

Nem csak a húszéveseké a világ! Rendezett körülmények között élő, fiatalos beállítottságú vagyok. A munka mellett, után szeretek utazni, kirándulni, táncolni, kertészkedni,...
Kata
34 éves
Zalaegerszeg

Ez az a rész, amikor csupa szépet és jót kellene írni. De én nem teszem. Erős, határozott nőnek tartom magam, aki ha kell, a végletekig képes küzdeni a kitűzött célért. Ha egy erős, határozott férfinak érzed magad, akkor írj bátran.
Zita
50 éves
Zalaegerszeg

Szabadidőmben unokáimmal vagyok, de szükségem van egy olyan társa, aki állandóan mellettem van, és időnként el tudnánk menni nyaralni, kirándulni, kikapcsolódni vagy csak simán mozizni
Edit
20 éves
Zalaegerszeg

Egyetemista lány vagyok, aki szeretne ismerkedni. Imádok kirándulni, tengerpartra járni, napozni. Vidám, optimista lánynak tartom magam, ilyen partnerre vágyom.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Krisztián
32 éves
Zalaegerszeg

Szia 🙂 Nem szeretnék ide túl sokat írni, ha esetleg valami felkeltette az érdeklődésedet és meg akarsz ismerni írj bátran. 😘🌹
Robi
44 éves
Zalaegerszeg

Hello Hölgyek!Komoly kapcsolatot keresek(bár szinte mindenki így indít),de előre senki sem tudhatja,mit írt neki a sors.Szóval én vidámságot szerető,abszolút pozitív gondolkodású vagyok.Imádom az állatokat,az autókat és számomra kedves emberekkel a szabadlevegős programokat!Ki nem állhatom viszon...
Marcell
26 éves
Zalaegerszeg

Elsősorban barátokat keresek, de nem zárkózom el semmi elől. Kell valaki, aki színessé teszi a napokat és az éjszakákat. :)
Szabolcs
43 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves és egyszerű srác vagyok, aki szeret a szabadban lenni, sokat mozogni, sétálni, nagyokat beszélgetni. Este együtt főzőcskézni, átölelni, nevetni ...
Marci
35 éves
Zalaegerszeg

Szia. Szeretek jönni-menni, kirándulni biciklivel, gyalog, autóval és közben fotózni mindent ami tetszik. Ha megfelel neked a bemutatkozásom és az adataim, akkor ismerjük meg egymást.
Vladimir
42 éves
Zalaegerszeg

Hogy milyen vagyok? A legjobb ha megismersz! Fényezhetném magam, irhatnék szép és okos dolgokat, de nem akarok. Egy ami biztos nem az átlag vagyok.
Istvan
66 éves
Zalaegerszeg

Levente
26 éves
Zalaegerszeg

Szeretek kirándulni, meg mozogni sokat mindefelé. Külföldön is jártam már sokszor, de valamiért itthon érzem a legjobban magamat. Nem tudom miért, de elvagyok itthon. És a munka is elég sok meg jó itthon most nekem. Egyeüdlálló vagyok már megint egy ideje és szeretném ha ez most megváltozna. Nem ...
Szabolcs
35 éves
Zalaegerszeg

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem. Az, hogy milyen vagyok, az ...! Tudod mit, ha érdekel derítsd ki! :)
Robi
50 éves
Zalaegerszeg

Leginkább egy húron pendülök sokféle dallammal. S mivel muszáj még írni,a költő után szabadon: ..vinném át a szerelmet fogamban tartva, ha a "túloldalnak" lenne akárcsak egy ujjnyi partja..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2021-04-18 21:51:54