Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 15587 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Zsuzsanna
62 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, egy egészséges párkapcsolat reményében. Boldog új évet! Igaz partner kerestetik, akivel együtt kezdünk új évet, ezáltal új életet!
Móni
48 éves
Budapest

41 éves elvált nő vagyok.A lányommal élek.Keresek egy őszinte,komoly kapcsolatot.Legyél pozitív és vidám!
Julianna
60 éves
Budapest

Szeretek utazni, újat megismerni. (Nem csak tájat, várost, hanem az embereket is!) Nem beszélek nyelveket, de ez eddig nem okozott problémát! Amúgy járadékos katona vagyok, de mellette dolgozom. Imádom a gyerekeim és a munkám! Egyelőre ennyi!
Ilona
73 éves
Budapest

Kedves érdeklődők! Egyedül élő, özvegy nő vagyok, aki szeretne egy kellemes baráti kapcsolatot, kölcsönös szimpátia esetén komolyabb társas viszony is lehetséges. Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, írj!
Vica
66 éves
Budapest

Egyedülélő,nyugdijas,vállakozó vagyok.Komoly kapcsolatot keresek az ország egész területéröl. Utazást kedvelők előnyben.
Kata
57 éves
Budapest

Vidám természetű, közvetlen csajszi vagyok. Jól érzem magam barátokkal társaságban. Olyan társat keresek, aki szívesen jön színházba, moziba, kirándulni, kiállításokra. És aki társ lenne a "szürke" hétköznapokon is! Számomra fontos, hogy beszélgessünk és megismerjük egymást.
Gréta
41 éves
Budapest

Ha olyas valaki vagy aki elfogad egy fiatalos, sportos anyukát két lányával, akkor téged kereslek. Közös érdeklődési kör lehet a sportolás, ami életem része. Amióta egyedül vagyok kinyílt a világ sok minden érdekel, nyitottabb, közvetlenebb lettem, szeretek jókat beszélgetni, csak úgy sétálni,...
IMOLA
73 éves
Budapest

VIDÁM, FIATALOS, SPORTOS / most is versenyszerűen pingpongozom / őszinte, humoros, szókimondó,agilis,nyitott, gyakorlatias.
Erika
66 éves
Budapest

Egy vidám mindig mosolygós de az élet dolgait komolyan vevő barna hölgy vagyok. Szeretek kirándulni, idegen tájakat, kultúrákat megismerni, kinn a szabadban sétálni, beszélgetni.
Edó
68 éves
Budapest

65 éves egyedül élő hölgy keresi társát, nemcsak a programokhoz, hanem a hétköznapi élet apróörömeihez is. Szeretnék szerelemmel szeretni,ha ez még lehetséges a mi korunkban. Előny, ha állatbarát vagy.


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

István
37 éves
Budapest

Sziasztok 37éves vagyok sportos testalkatú srác vagyok szeretek zenét hallgatni és sétálni filmeket nézni kirándulni stb. Szeretnék már Boldog lenni s szeretném már megtalálni a párom.
Balázs
46 éves
Budapest

Kihozni mindenből a legjobbat, élvezni az életet és nevetni, nevetni, nevetni. Szeretek lovagolni, bringázni, úszni. Ismerkedem, hátha rátalálok arra, akivel egy hullámhosszon vagyunk.
Gabó
42 éves
Budapest

Semmi különös... ... csak szeretnék magamnak párt találni. Racionális gondolkodású, nyugodt, türelmes embernek tartom magamat. Munka mellett főiskolára járok, emiatt kevés időm marad másra. Szabadidőmben szeretek kerékpározni, kirándulni, főzni.
Gábor
54 éves
Budapest

Még sportos, viszonylag egyszerű, nagyjából klasszikus értékrendű átlagos férfi vagyok, aki nem mentes a problémáktól. Én is szeretem a természetet mint általában mások, a sportos dolgokat és játszani is. Türelmesnek gondolom magam ha van értelme és tudok meghallgatni is. Nincs vagyonom, nem v...
BluEyes
52 éves
Budapest

varga emil
62 éves
Budapest

ha többet szeretnél tudni rolam irj
Sándor
45 éves
Budapest

szív,seb,ész Ezt a három szót akartam csak, de annyit talán még leírok, hogy az Ázsiában és Afrikában eltöltött évek teljesen megváltoztatták a személyiségemet, gondolkodásomat, hozzáállásomat. Sokkal optimistább, érzékenyebb, türelmesebb lettem. Az elmúlt években egy olyan hihetetlen mennyis...
Gábor
41 éves
Budapest

Rendezett háttérrel Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, utazni, vezetni, strandolni. Elég humoros vagyok, de a fontos dolgokban határozott. Későbbiekben az elköteleződés és a gyermek kérdés részemről nem akadály. Nem cselédet, rabszolgát keresek, hanem egy társat, akivel lehet te...
György
44 éves
Budapest

Szia kedves érdeklődő!Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. De egy igaz társat szívesen fogadnék.Ha kérdésed van kérdez bátran. Ha gondolod írj rám, Ha komolyan gondolod akkor pedig feltétlen írj rám! Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom.
Tibi
43 éves
Budapest

Üdv! Őszinte leszek, mert nem akarom rabolni sem a saját, sem a Te időd: nincs karrierem, nagy egzisztenciám, feneketlen becsvágyam, ellenben tisztességesen dolgozom. Szeretek szeretni és ezt ki is tudom fejezni, őszinte és hűséges vagyok és ezt viszont várom. A sport meghatározó része az éle...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 00:29:26