Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 14398 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Márti
50 éves
Budapest

Mindig van miért élni. Mindig van kiért élni. Mindig van miért hinni. Mindig van miért bízni Mindig van miért reménykedni. És mindig van miért jónak lenni és szívből szeretni.. Nap mondása: Ha nem találtál olyan társat, akivel együtt megöregszel, találj olyat,akivel megfiatalodsz!
Abetika
33 éves
Budapest

Anikó
54 éves
Budapest

Bár mit írhatnék,de szerintem az első benyomás személyes impulzusok sokkal többet érnek... Jó ember vagyok akinek vannak rossz tulajdonságai is mint minden bizonnyal mindenkinek... Szeretek szeretni és szeretve lenni....
Kati
62 éves
Budapest

62 éves vagyok, már a nyugdíjasok táborát erősítem., előtte az OTP Bankban dolgoztam mint befektetési munkatárs és fiókvezető helyettes. Már négy éve özvegy vagyok, egy gyermekem van , aki a családjával külföldön él.Szeretem a jó humorú embereket.
Zsu74
46 éves
Budapest

Budapesti vidám nő vagyok.Elsősorban komoly kapcsolatra keresem páromat.38-44 korig.Budapestiek előnyben.Megköszönném,ha fényképpel ismerkednénk.
Klára
56 éves
Budapest

Maximalista, örökmozgó és energiával telt vagyok. Barátaim, ismerőseim mókásnak, kreatívnak tartanak. Szeretném, ha szeretnének...boldogságra vágyom. Imádom a pecát, a természetet, a beszélgetést, az olvasást, a zenét...Korban hozzám illő, szeretni tudó és szeretetre vágyó társat keresek egy...
Ágnes
54 éves
Budapest

Komoly őszinte humoros írj és a talalkozás mindent eldönt csak komoly kapcsolat érdekel
turkyz
47 éves
Budapest

Igényes, gourmet nő vagyok, aki nyitott mindenre. Szeretek sportolni és kedvelem a különleges \"dolgokat\". Ismerj meg és nem fogsz csalódni, ha egy humoros, talpraesett, érzéki és egészségesen érzékeny társat keresel!
Erika
35 éves
Budapest

Szeretem stlni a termszetesen, moziba menni, akr csak beülni valahova valakivel Szeretem a munkm
Johanna
58 éves
Budapest

Carpe diem Aktív élet, humán beállítottság, nyitottság, optimizmus, empátia, tolerancia, hagyományos értékrend. NEM LÁTOM, KI JELÖL KEDVENCNEK, INKÁBB ÍRJ !!!


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Attila
39 éves
Budapest

Hűséges típus vagyok. Sokat tapasztaltam eddigi életem során. Lehet rám számítani, a céljaim elérésért bármire hajlandó vagyok. Nem adok fel semmit! Stabil pont vagyok, tűzben, hóban, árvízben, amiért sokat tettem! Biztos a munkám, az otthonom! A Gellért hegy lábánál lakom. Nem szívesen utazok m...
Gyuri
62 éves
Budapest

Pozitiv , mosolygos , eletszemleletti ember vagyok ... Jo modi , viccses ! Szeretek erzelmeket , torodest adni es kapni !
Newsaxon
34 éves
Budapest

Üdvözöllek a profilomon! 😉 Én alapvetően egy nyitott, mosolygós nagyon odaadó férfi vagyok, akinek a mottója a "jobb adni, mint kapni". Nyugodtan írj rám ki tudja, hogy mi alakul ki belőle, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója! Nagyon extrovertált embernek ismer a k...
Gyuszi
53 éves
Budapest

Tapasztalt, világot látott, sokoldalú, diplomás mérnök, üzletember vagyok. Szeretem a zenét, a vizet, a vitorlázást, a téli sportokat, a mozgást, alig nézek TV-t és nem vagyok sem sör sem foci függő. :D Jó tulajdonságaimnak se szeri se száma, ügyes vagyok, okos és szerény. :) Régen csak úgy fut...
Sándor
45 éves
Budapest

Magamról inkább személyesen :) talán annyit meg említenék hogy 1 tisztelet tudó úri ember vagyok aki nemhiszi járjon utánam:)
kopi23
43 éves
Budapest

Ismerj meg és mond meg te ! Addig is szeretek zenét hallgatni,szeretem a jó társaságot,imádok motorozni.
Misi
52 éves
Budapest

Szeretem a kihívásokat.Autódaru kezelő vagyok.Szeretek csavarogni az országban,új helyek felfedezése céljából.Keresem a párom.Nem vagyok szép,sem különleges,de szeretni nagyon tudok.
Gábor
43 éves
Budapest

Hosszútávra keresem párom/társam kedves aranyos nő személyében. Ha felkeltettem érdeklődésed írj! Szép napot!
Ottó
59 éves
Budapest

Ide bármit írhatok, vagy igaz , vagy nem... Hagyományos értékrend szerint élő, családcentrikus, gyermekszerető, eléggé házias... Koromnál kevesebbet mutatok, olykor vannak rosszabb napok, mint az emberek zömének. A sport már nem tölti ki a napjaimat, de egyáltalán nem zárkózom el az aktív mo...
Gábor
29 éves
Budapest

Sziasztok egy átlagoz pasi vagyok aki csak kerres valakit akit szerethet, nem vagyok egy adonisz de nem is kell mert azt potolom az oda adásommal, első sorban komoly kapcsolatot. Amit szeretek? Szeretek főzni, zenét halgatni, közös film nézést, állatokat, nah meg az édességet. De szeretek össz...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2020-09-19 03:50:49