Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13669 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Éva
54 éves
Budapest

Vidám, de egyben komoly is. Szeretem a sportot, a filmeket, a színházat. Ha épp nincsen programom, szívesen töltöm a szabadidőmet otthon is. Szeretem a rendet, a meleg otthon hangulatát. Szabadtéri program lehet koncert, kirándulás, utazás. Szívesen ismerkednék velem hasonló korú férfival (50...
Edit
75 éves
Budapest

Koromnál fiatalosabb, vidám, optimista természetű vagyok. Szeretem a kultura minden ágát, mozit, színházat, könnyű és komolyzenét egyaránt. Leginkább táncolni szeretnék járni, de eddig még nem találtam táncpartnert. Szeretek főzni, imádom a jó ételeket, az alakomra azért vigyázok, nem szeretnék...
Erzsébet
64 éves
Budapest

Egy ideje egyedül élek, romantikus,házias nem dohányzó, molett nő vagyok,akire bármikor számíthatsz ha kell,hűséges gondoskodó és figyelmes.Komoly kapcsolatot keresek, nem csak vidékiek levelét várom!Elköltöztem vidékre,Heves megyébe.
Mária
69 éves
Budapest

Várom a párom, egy őszinte, szeretetre vágyó, nem dohányzó úr személyében.
Mariann
60 éves
Budapest

A világot reálisan szemlélő, földön járó 36 év házasság után megözvegyült hölgy vagyok. Szeretek kirándulni,olvasni,utazgatni és természetesen unokázni. Soha nem voltam egyedül. Vannak barátaim, de szeretnék valakit aki több mint csak barát. Egyedül már egy kicsit unalmas. Nem vagyok tag.
Netti
32 éves
Budapest

Szeretek színházba, moziba, múzeumba járni, új helyeket és embereket megismerni, vagy csak egy finom tea mellett beszélgetni. Ha szívesen lennél benne partner, írj!
Dorina
26 éves
Budapest

Életvidám, határozott, kreatív, de bújós,odaadó nőnek tartom magam, valamint nagy Sci-fi, fantasy rajongó is vagyok. Szabadidőmben szeretek megnézni egy jó filmet, utazni, túrázni, vagy a barátokkal szórakozni, kreatívkodni. Komoly kapcsolatra keresem társam, akivel megoszthatom ezeket az...
Dóri
36 éves
Budapest

Jó kedélyű, megbízható, hagyományos értékrenddel rendelkező nő vagyok. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit keresek.
Eszter
47 éves
Budapest

Kétgyermekes egyedülálló nő vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek moziba, színházba járni, barátokkal találkozni, beszélgetni. Egy kapcsolatban számomra fontos az őszinteség, a bizalom, hogy két ember jó társa legyen egymásnak.
Lia
47 éves
Budapest

Van aki szebb és van aki jobb, de olyan nincs aki én vagyok... És igen, már vannak ráncaim is, megjelentek és nem távoznak már el. Sőt rossz szokásaim is, meg hibáim..nem mondom el mik azok, aki kiváncsi rá kérdezzen..


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Ferenc
42 éves
Budapest

Vidám jó kedély ember vagyok szeretek horgászni, kirándulni értelmes dolgokat csinálni. Nagyából ennyi így hirtelen ennyi
Tibor
58 éves
Budapest

Elvált, de nem megkeseredett, az élet szép. Bízom, hogy minden kapcsolatban meg lehet találni a boldogságot, kölcsönös szimpátia esetén. Az aktív kikapcsolódásokat szeretem. A tánc, a kirándulás, a házi munka. Nem vagyok tolakodó, de közvetlen mindenképpen. Ismerj meg!
Gergő
31 éves
Budapest

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, ami remélhetőleg élethosszig tart majd. Nagy álmom, hogy saját boldog családom lehessen. Céltudatos, kitartó és lelkiismeretes embernek tartom magamat. Az elmúlt években külföldi egyetemeken dolgoztam (Skócia és Japán), de társkeresési célból tavaly év v...
Dani
37 éves
Budapest

Egy szeretni nagyon tudó pasi vagyok aki szeretné megtalálni az igazit. Egy olyan társat akivel leélhetem az életem. Szeretem ha a párom bújós és szereti ha szeretik. Ne félj kimutatni az érzéseidet!
István
45 éves
Budapest

Budapesti, egyedülálló férfi vagyok.45 éves 172cm magas, 75-76kg. Átlagos testalkatú. Kérésem párom komoly kapcsolat reményében.
László
45 éves
Budapest

Sportos,független,káros szenvedélyektöl mentes budapesti pasi keresi párját,komoly kapcsolat reményében!
Zoltán
51 éves
Budapest

Társamat keresem, akinek van humorérzéke, szeret társaságba járni, vagy akár otthon gubbasztani, szereti az állatokat és a zenét, szeret mozizni és mint én nem szeret egyedül lenni.
Péter
28 éves
Budapest

A lehető legkreatívabban, céltudatosan bróbálom élni a mindennapokat! "Megélhetsz dolgokat az életben, de csak akkor éled meg igazán, ha van kivel megosztanod."
Zoli
34 éves
Budapest

Ahogy idősödöm, még inkább válogatok. Én már csak jó bort iszom, jó ételt eszem, csak jó könyvet veszek a kezembe, és jó emberek társaságát keresem...
Csaba
43 éves
Budapest

Hosszutávon...nyitottan...egymás öröméjért. Egy kedves,mosólygos valakit szeretnék csupán.Tisztességesen,hazugságok nélkül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 20:24:55