Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13259 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Bardi Enikő
51 éves
Budapest

Komoly,becsületes,kedves,őszinte vagyok.Várom olyanok jelentkezését, akik ugyan ilyenek mint én.
Lea
61 éves
Budapest

Egyelőre inkább csak nézelődni szeretnék, aztán két verzió létezik: vagy alakul az ismerkedes vagy marad a nézelődés! :-) Szabadidőmben mint sokan mások, én is szeretem a színházat, mozit, koncerteket, kiállításokat,...
Etelka
61 éves
Budapest

Szépen írni... az már majdnem annyit jelent, mint szépen gondolkodni, és ettől már csak egy lépés a szép cselekedet.
Erika
58 éves
Budapest

"Minden lénynek kétféle léte van: egyik a maga számára és egyik a mások szeme számára. Az ember létezik és egyszersmind látható is, lélek és kép egyben. Mindig bűn, ha csak a képe benyomásának engedünk és a lelkével nem törődünk." (Thomas Mann)
Nicol
26 éves
Budapest

Visszafogott, természetbe járó, metál zenét kedvelő, kultúrális programokra fogékony lány vagyok, aki imád kimozdulni a 4 fal közül. 30 év feletti emberek kiméljenek. Egyenlőre ismerkedés céljából vagyok az oldalon, ha mást nem barátszerzési okból.
Vali
72 éves
Budapest

Pesten lakom,tovább tanuló nyugdíjas közl.mérnök vagyok.Sok éve elváltam.Hiányzik egy Társ az életemből,akit szeretettel és ölelő gondoskodással vehetnék körül,ami viszonzásra is találna. Szeretet és fény legyen napjainkban. "Szeretni és szeretve lenni." Közös időtöltéshez...
Judit
45 éves
Budapest

Komoly kapcsolatot keresek. Fontos számomra a közös érdeklődés, vonzalom és közös elképzelések az életről-jövőröl. Nem vagyok VIP tag
Andrea
49 éves
Budapest

Vidám, érdeklődő, utazást kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, hegyet, tengert. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Jutka
66 éves
Budapest

Sportot kedvelő, de főzni nem nagyon tudó nő vagyok. Szeretem a muzeumokat /modern kiallitasokat/, szinhazat.
Kriszti
38 éves
Budapest

Egymás alapos megismerése után, komoly kapcsolat kialakítása törekszem. Szabadidőmben szeretek nagyokat sétálni, kirándulni, sütni, olvasni. Távolságot illetően Budapest és közvetlen környéke jöhet szóba.


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

ArunTei
47 éves
Budapest

Kipróbáltam többféle dolgot, vetett néha érdekes helyekre az utam engemet; van, amire büszke vagyok, s akad, mire nem - egyszóval átlagos pasi vagyok. ;-) S igyekszem szőke és kékszemű lenni
Zoli
42 éves
Budapest

Vidám,sportot kedvelő férfi vagyok!Nincs nagy elvárásom a párommal szemben,csak az őszinteség...Szeresse az életet és legyen pozitív!
Krisz
43 éves
Budapest

Szia, kedves idegen. Nehezen ismerkedem. Van gyerekem, és VELEM ÉL. Hagyományos értékrendel bíró személy vagyok. Ja igen, legyen mindenki számára elérhető fotód. Köszi
Gábor
31 éves
Budapest

Szia! A személyes találkozásban hiszek. Szeretek turistáskodni, utazni, sportolni,.. Kedves lányt keresek komoly kapcsolat céljából.
Attila
49 éves
Budapest

Nyugodt,kompromisszumokra hajlandó,gyengéd tipus vagyok. Nem pót anyukát,és nem házvezetőt keresek. Megoldok mindent.
Zollee
59 éves
Budapest

Tibi
40 éves
Budapest

Egy kedves, eszes, hűséges, egyedülálló, szeretetet adni- és elfogadni tudó, nemdohányzó lányt keresek. Folyamatosan fejlődök-tanulok, természetszerető- és állatbarát vagyok.
Joeco
33 éves
Budapest

Sziasztok! Majd inkább chaten, telefonon, vagy akár személyesen mesélek magamról. Szeretek kezdeményezni, de akkor sem fogok megijedni, ha egy kedves hölgy "ír nekem egy sziát", mert kíváncsi rám. ;)
Balázs
35 éves
Budapest

És most következik a mit is írjak ide történet...:) Lehet ide szépet, vidámat, vicceset írni, vagy épp az ellenkezőjét, egy találó idézetet, de én nem élnék ezzel a lehetőséggel. Ismerjük meg egymást, levélváltást követően, utána személyesen. ;)
Barnabás
42 éves
Budapest

Tartós, hosszútávú kapcsolatot keresek: Munkám jellege miatt sok mindent nem írhatok, de ígérem, telefonon / emailen kommunikatívabb és informativabb leszek. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:43:31