Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13862 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Gabi
62 éves
Budapest

Pozitív, megbízható és vidám... Ez még ugyan csak három szó, de azt gondolom inkább más ítéljen meg.
Irén
71 éves
Budapest

Kedves, empatikus, kreatív, gyakorlatias a másikra odafigyelő, de az odafigyelést maga is igénylő, egyedül élő, nő vagyok. A természet közel áll hozzám, szeretek zenét hallgatni, olvasni, filmet nézni, konyhában tevékenykedni. Fontos számomra a szimpátia, kölcsönösség, kommunikáció,...
Ildikó
51 éves
Budapest

Testben és lélekben fiatalos társam keresem, nyitott lélekkel az apró boldogságok megéléséhez - is. Gondolatmorzsák: közös szeretetnyelv fontossága, a párkapcsolati négylábú asztal esete, volna-e időd rám/ránk? Az összecsiszolódáshoz idő és akarat kell(ene)… Nem vagyok...
Margó
81 éves
Budapest

Nem megélhetési nyugdíjas könyvelő vagyok. Társat keresek, aki szeret fürdőkbe járni, kikapcsolódni. Az egészség fontos, hogy megmaradjon, azért valamit tenni is kell. Pestre költöztem.
Zsuzsa51
63 éves
Budapest

Romantikus alkat vagyok, szeretem a humort és a társaságot. Néha kicsit szétszórt, szórakozott vagyok. A személyes találkozásban, beszélgetésben hiszek, írni bármit lehet :-)
Zsuzsa
41 éves
Budapest

Vagyok aki vagyok ismerj még aztán meglátjuk. Olyan valakit keresek aki figyelmes kedves és boldoggá tudd tenni.
Aniko
64 éves
Budapest

Sziasztok vidám természetű vagyok , keresem a korban hozam illő társat . Szeretek táncolni utazni olvasni .
Dorka
45 éves
Budapest

Intelligens, ápolt, vidám természetű, házias, családcentrikus, sportolást, kirándulást, utazást kedvelő nő vagyok.
Margó
66 éves
Budapest

Vidám, fiatalos nyugdíjas vagyok, de még dolgozom. Egy kedves, Budapesti társat keresek, akivel jobbá tennénk egymás életét.
Szabina
31 éves
Budapest

Budapesten élek 12 éve. Egyébként Baranyában nőttem fel. Biológusként dolgozok egy laborban. Nem mindig vagyok könnyű eset. Néha tipikus oroszlán. Abban hiszek, hogy vannak emberek, akikkel jobban összeillünk, mint másokkal.


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Norbert
42 éves
Budapest

Hello! Röviden magamról: Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, persze csak kölcsönös szimpátia esetén. De nyitott vagyok akár csak barátságra, vagy beszélgetésre is. :-)
Lajos
72 éves
Budapest

Fiatalos, sportos, vidám természetű, optimista ember vagyok. Szeretem a kertet, művelni is. Szeretek utazni, szeretem a mediterrán országokat. Anyagi körülményeim rendezettek.
Gábor
56 éves
Budapest

Keresek egy belevaló "Nőcit", kalandokkal teli kapcsolatra, amiből bármi kialakulhat, de ígérgetni nem szeretek! Hétközben sokat utazom, viszont a hétvégéim teljesen szabadok, ám egyedül bármi unalmas. Ha konzervatív vagy nem vagy nyitott az újra nem szereted a kellemes meglepetéseket, ...
Rubintos
67 éves
Budapest

Szeretem a napfényt, a művészeteket, a sportokat.
László
60 éves
Budapest

Egyelőre csak ismerkedem, de a későbbiekben tartós, komoly kapcsolat céljából lennék ezen az oldalon. Olyan hölgyet keresek magam mellé, aki szereti az aktív mozgást, a sportot, valamint szeret utazni, wellnessre járni, kirándulni, új dolgokat felfedezni az életben. S ha úgy adódik, szívesen van...
Karesz
50 éves
Budapest

Sziasztok! A jelenlegi helyzet miatt az ismerkedést(korona vírus járvány)felfüggesztettem, vigyázzatok magatokra, és MARADJON OTTHON AKI TEHETI!!!
Viktor
30 éves
Budapest

Magamról annyit, hogy Tanulok, mellette főállásban dolgozom és szeretek fotózni. Humorérzékem szerintem rendben, kedves is vagyok :)
Lajos
60 éves
Budapest

Szervusz Kedves Látogató! Szeretnél olvasni sok szép dolgot rólam , de ez most nem fog bekövetkezni! természetesen ha van kérdés válaszolok! A személyes ismerkedésnek vagyok a híve! csók!
Ifike
30 éves
Budapest

Ez a néhány karakter amit ide kell írni az nem elég ahhoz, hogy valakit meg lehessen ismerni. Inkább aki akar valamit az kérdezzen :D
Lajos
67 éves
Budapest

Amióta megözvegyültem egyedűl élek. Ezúton keresem lehetséges lelkitársam megtalálására. Várom kimondottan állatbarát Hölgyek érdeklődését.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 21:00:12