Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13260 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Nóra
40 éves
Budapest

Egy kedves, figyelmes férfit keresek, lehetőleg tartós kapcsolatra, kalandorok kíméljenek jeligére. ;-) Ha kedvencnek jelölsz, írj üzenetet is, mert anélkül nem látlak.
Lenke
57 éves
Budapest

Keresem a párom, olyat aki hosszútávú kapcsolatot keres. Olyat, aki szeret sokat nevetni, nagyokat beszélgetni, sokat csavarogni. A többit személyesen, ha megteszed az első lépést, azzal, hogy üzenetet küldesz.
Ági
64 éves
Budapest

Szeretem mindazt ami széppé, értelmessé teszi a mindennapokat. Szabadidőmben szívesen olvasok, színházba járok, strandolok. E-mail címre tudok válaszolni.
Évi
64 éves
Budapest

Az adatlapom mindent elárul.De ha kérdezel szívesen válaszolok.Dicsérni nem szeretném magam-inkább mások. Szeretem a vidám embereket.
Andrea
45 éves
Budapest

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam,keresem a lelki társam. Még hiszek a szerelem első látásban. Mosolygós életvidám nő vagyok. Ha szeretnél megismerni írj bátran😊
Viki
52 éves
Budapest

Találkozzunk és ismerj meg, ha erdekellek. Az életet élni kell, minden percét megélni, hiszen egy megismetelhetetlen csoda!
Móni
45 éves
Budapest

Abba a korba értem, amikor az agyam már nem azt súgja, hogy ne csináld, baj lesz belőle Hanem azt, hogy üsse kő, lássuk hátha vicces lesz😉
Erzsébet
64 éves
Budapest

Egy ideje egyedül élek, romantikus,házias nem dohányzó, molett nő vagyok,akire bármikor számíthatsz ha kell,hűséges gondoskodó és figyelmes.Komoly kapcsolatot keresek, nem csak vidékiek levelét várom!Elköltöztem vidékre,Heves megyébe.
Judit
68 éves
Budapest

Szeretek kirándulni, táncolni, zenét hallgatni és a jó társaságot
Mona
45 éves
Budapest

"Mert mi fontos? Az élet. Más semmi, csak az az egy. Az élet: a nyugodt és megelégedett élet, melyben az ember békét köt önmagával és a világgal, és nem vágyik sehova és semmire, még arra sem, hogy teljék az idő." Wass Albert


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Gábor
29 éves
Budapest

Nyugodt, elmélkedő típus vagyok. Előbb találsz meg a Mecsekben, mint egy hangos elektronikus zenét produkáló szórakozóhelyen. Kedvelem az intellektuális kihívásokat és szívesen játszom bonyolultabb társasjátékokat. Egyéb "geek" dolgok is foglalkoztatnak és szeretem megérteni a dolgok mű...
Peti
30 éves
Budapest

Írhatnék ide 1001 szép dolgot magamról de üzenetben szívesen válaszolok bárkinek bármire ha kivi lenne valaki rám ! ennyi
Rudi
65 éves
Budapest

Szeretet hiányos , ragaszkodó a páromra odafigyelő őszinte romantikus embernek érzem magam Akit keresek az érzéseit tudja a másikkal éreztetni legyen belevalóés két lábbal a földönjárjon és ha lehet 65 és70 év körüli pesti vagy környéki legyen DOHÁNYZOM!!!!Nem vagyok előfizető így nem mindig lá...
András
20 éves
Budapest

Sziasztok! Szeretem a mozis estéket, alkalmanként sportolok, főleg bicaj, kirándulások, hasonlókhoz lenne kedvem megfelelő partnerrel megismerkedve is.
Gergely
63 éves
Budapest

Nem azt keresem aki nélkül nem tudok élni, hanem azt, akivel tudok. A személyes találkozás híve vagyok.
Károly
77 éves
Budapest

Barátságon alapuló kapcsolatot keresek,mely párkapcsolattá is alakulhat.Szivesen veszek részt kulturális eseményeken,rendezvényeken.Olvasok,figyelem és értékelem a közélet eseményeit.Kedvelem a humort.Szivesen megismerkednék olyan budapesti Hölggyel,akinek érdeklődési köre hasonló.Körülményeim re...
Józsi
41 éves
Budapest

Nincs a világon se jó, se rossz; a gondolkodás teszi azzá. Írhatok ide bármit, úgyis legalább egy személyes találkozás, egy pillantás és egy mosoly során több dől el, mint az itt leírtak elolvasása során.
Ricsi
44 éves
Budapest

SZIA! Ismerkednék. Ricsinek hívnak, 43 éves, Budapesten élek és dolgozók alkalmazottként. Születésem óta enyhén mozgássérült vagyok.
Soma
43 éves
Budapest

Egyelőre csak ismerkedem,mivel most zártam le egy hosszabb komoly kapcsolatot.Meglátjuk hova juthatunk el közösen,ha kölcsönös a szimpátia a tisztelet és a türelem. Bízom Istenben, de azért szárazon tartom a puskaport.:)
Attila
26 éves
Budapest

Ami szívemen, a számon, Amit mondok, néha megbánom. A magam útját járom, És teszek azért hogy jobb legyen, A csodát nem csak várom. ...Ez csak egy vers idézet volt, inkább majd személyen jellemzem magam :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 18:56:35