Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 409 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!
Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Martina
45 éves
Sopron

Szeretném megismerni azt a férfit akivel megoszthatnám az Életem.Aki Életvidám ,szereti a természet szépségeit a békét,nyugalmat és Engem. :-)
Tímea
47 éves
Sopron

Szia! Elvált, egyetemista gyermekét egyedül nevelő teljesen átlagos nő vagyok. Szeretem a természetet, a kirándulásokat viszont irtózom az állatoktól.
Ibolya
61 éves
Sopron

Vidám, barátságos, társaságot kedvelő hölgy vagyok. Szeretem az erdőt, a mezőt a tengert! Ha velem szeretnél tartani tedd meg bátran!
Henrietta
38 éves
Sopron

Sport.: futball úszás Hobby: játékvezetés kirándulás utazás Fontosak a barátok Mindig vannak céljaim
Ilona
56 éves
Sopron

56 éves vagyok a születési dátumom szerint, de a biológiai korom jóval fiatalabb. Két felnőtt gyermekem van és két unokám. Sikeres vagyok az életben és a munkámban. Spirituális úton járok. Nagyon szeretem a családi életet és a természetet. A következő 50-60 évre szeretném megtalálni a párom.
Rea
56 éves
Sopron

Valami fogjon meg benned! Ismerkedni szeretnék, a többi rajtunk múlik. Kezdjünk hozzá, ha szimpatikus vagyok számodra! :-)
Ildikó
64 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne, ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
katinka
66 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Anikó
43 éves
Sopron

Sziasztok! :-) Mit is írhatnék magamról pár sorban..:-)Elég összetett személyiség vagyok, kicsit ebből is kicsit abból is!
Piri
52 éves
Sopron

Nagyon szeretném megtalálni a " másik felem".Öszinte, hűséges, megbízható vagyok. Szeretem a természetet, imádok kirándulni, túrázni.DVD, mozi, néha színház, s sok átbeszélgetett északa....Igazán a személyes találkozásban hiszek!


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Mihály
49 éves
Sopron

Kedves Társkereső! Az a férfi vagyok aki a komoly kapcsolatra törekszik. Szeretem az életem amit próbálok a legjobban alakítani. Utazni, túrázni, motorozni szeretnék minnél többet. Az a nő kell nekem aki ezt mind szereti
Zoltán
53 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Gyula
67 éves
Sopron

Romantikus, életetszerető,agilis, örök ifjú aki minden téren rendben van ehhez keresek párt aki egyet ért velem.
Imre
37 éves
Sopron

"Sokan vannak akik valamiféle ideált kergetnek, még ha nem is vallják be, és írjanak bármit, mégis elhajtanak sok normális embert maguktól, mert a nagy Ő-t várják. Ami vagy eljön vagy nem, s ha el is jön, lehet hogy nem ismerik fel mert tekintetük a távolba réved, és elvakítja őket a fénylő ...
Zoltán
54 éves
Sopron

humoros,kiszámítható, lezser, de nem toprongyos, beszélgetni szerető, empatikus, gondolkozni szerető...nos hát nagyjából első nekifutásra...
Lacus
50 éves
Sopron

Programozó keres intelligens, sportos hölgyet (ha kevésbé sportos az sem baj :) ), akivel néha elmehetne bankot rabolni, esetleg főzhetnénk pálinkát is nagy tételben. De ha már túl vagy ezeken a kihívásokon, az is elég, ha néha csavargunk egyet :)
Zsolt
60 éves
Sopron

Vidám, és komoly, de romantikus alkat vagyok, Szeretem a vízet, a vízpartot, a természetet. örömmel veszek részt városnézéseken, kirándulásokon, utazásokon. Szabadidős, kirándulós partnert keresek.
János
37 éves
Sopron

Komoly kapcsolatot keresek! Sopron könyékéről ismerkednék. .
Guszti
62 éves
Sopron

A külső megjelenés nem mindig tükrözi a belső értékeket, ami fontos az az első találkozáskor eldől/kémia/.Tisztelet,hűség,gondoskodás,megbecsülés a másik értékeinek elismerése,ezek az alapkövek két ember életében.Ebben rohanó világban szükség van a feltöltődésre, számomra fontos a rendszeres szex...
Laci
27 éves
Sopron

Diplomás vagyok, 190 magas, kb 101 kg küröl. barna hajú és szemű, most jelenleg hosszú hajam van, szeretek elegánsan öltözni, sportolok is néha extrém kerékpározás, focizás.Gitárt tanítok. Pár évvel idősebb nőkkel is megtalálom a közös hangot :) Szeretnék hosszútávra tervezni legalább is, de se...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2020-11-25 03:52:02