Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 288 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!
Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Ibolya
59 éves
Sopron

Vidám, barátságos, társaságot, táncot kedvelő hölgy vagyok. Szívesen látogatom meg a közelemben lévő tavak, vizét, a termálfürdőket, a napfény az erdők friss levegője, magával ragad. Ha szeretnél rólam többet tudni, írj nekem.
Marcsi
46 éves
Sopron

Olyan társat keresek,aki nyugodt,vidám,pozitív személy. Alkoholisták,drogosok,exeket sírató lelki sérültek messze kerüljenek!
Martina
43 éves
Sopron

Szeretném megismerni azt a férfit akivel megoszthatnám az Életem.Aki Életvidám ,szereti a természet szépségeit a békét,nyugalmat és Engem. :-)
Eszter
33 éves
Sopron

Anikó
50 éves
Sopron

Mindennapjaimat kitölti a gyerekeim nevelése, a munkám és a sport. Rendszeresen futok, biciklizek, versenyeken is indulok, gyermekeim is sportolnak, gyakran viszem öket versenyekre. Sokat gondolok arra, hogy jó lenne egy kutya is a macskáink mellé. De mindig találok kifogást, hogy ne engedjek a...
Edina
44 éves
Sopron

Mély érzésű nő vagyok, aki mindenben a harmóniát keresi: legyen szó akár a lakberendezésről, egy dalról, egy festményről, egy ételről, egy finom borról, vagy egy kapcsolatról...Olyan társat keresek, akivel lehet jókat beszélgetni, nagyokat nevetni, vagy éppen hallgatni; aki ki tudja mutatni az...
Szilvia
46 éves
Sopron

Kedves, vidám, őszinte, családcentrikus vagyok. Hasonló társat keresek,tartós kapcsolatot szeretnék.
Viki
42 éves
Sopron

Jókedélyű, barátságos vagyok.Télen,nyáron egyaránt sportolok,kirándulok, amyennyit csak lehet. Imádom a természetet:-)
Ágnes
60 éves
Sopron

Vidám, romantikus természetű vagyok. Szeretek sétálni, beszélgetni, táncolni. Olyan társat keresek akivel őszintén, vidáman tudunk beszélni mindenről!
Marika
64 éves
Sopron

Vidám,kedves hölgy vagyok. Szeretem a zenėt,sportot,virágokat,minden szépet és jòt


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Péter Balázs
48 éves
Sopron

Komoly kapcsolatot keresek. Megbízható társat. Megbecsülés, tisztelet, hűség, támasz mindkét részről. Levelet írni nem tudok. Csak válaszolni, vagy ha Te VIP TAG vagy. Nem vagyok vip tag.
András
58 éves
Sopron

Egy jókedvü öszinte társat keresek kivel lehetnek közös progjaink.Kölcsönös tisztelet alapján tartós kapcsolatban élhetek!
Gábor
65 éves
Sopron

Soha ne könyörögj senkinek, hogy az életed része legyen. Ha úgy érzed, hogy mindent megtettél és semmibe vesznek, sétálj el. Az önbecsülés drága kincs.”
Zoltán
51 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Gergő
32 éves
Sopron

Gergő vagyok Sopronból. Ismerkedni szeretnék, bár nem titkolt szándékom megtalálni a hozzám illő Nőt :) Egyedül élek itt, család távol, és nagyon jó volna már ha valakinek leköthetném az idejét, és fordítva :) A többit pedig -ha van-a kémia úgy is elintézi ;)
István
48 éves
Sopron

Sportos 47es pasi vagyok Soproni de Ausztriába élek Bécs melett , ismerkednék szimpatikus hölgyel tartós kapcsolat céljábol.
Norbi
50 éves
Sopron

Hűséges, rendezett háttérrel rendelkező, elvált, független, megbízható férfi vagyok. Normális, hasonló tulajdonságokkal rendelkező társam keresem. Ha véletlenül én nem vennélek észre, írj bátran!
Attila
28 éves
Sopron

(Ezt a részt szerintem csak a moderátor olvassa. Ezúton is üdvözlöm! :) Ha valaki mégis erre tévedne, a következő sorok számára íródtak.) Üdvözöllek kedves látogatóm! :) Általában szeretem ha aktívan tölthetem el szabadidőmet. Ha lehetőség akad rá, természetközelbe teszem ezt, ilyenkor; ...
Jani
28 éves
Sopron

Szeretnèm meg találni az igazit! Szeretek a szabadban sètálni, romantikus alkat vagyok, szeretek főzni. Elvègre jó szakacs vagyok!
lászlo
47 éves
SopronSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:40:48