Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 423 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!
Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Rituska
37 éves
Sopron

Vidám természetű, érzelmekben gazdag fiatal lány keres korban hozzám illő fiatalembert komoly kapcsolat céljából, aki megbízható, őszinte és nem utolsó sorban kitart a másik mellett.
Ildikó
64 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
Viki
44 éves
Sopron

Jókedélyű, barátságos vagyok.Télen,nyáron egyaránt sportolok,kirándulok, amyennyit csak lehet. Imádom a természetet:-)
Bernadett
44 éves
Sopron

Újrakezdeném! Őszinte, vidám, társaságot kedvelő nő vagyok. Szeretem a természetet, olvasást vagy csak egyszerűen beszélgetni. Szabadidőmet szeretném valakivel EGYÜTT tölteni.
Monika
47 éves
Sopron

Szia, alapjában vève, pozitīv, vidám termèszet vagyok, nem szeretek īrkálni magamról, az nem az èn világom, ha úgy alakul, megismerjük egymàst.
katinka
67 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Martina
45 éves
Sopron

Szeretném megismerni azt a férfit akivel megoszthatnám az Életem.Aki Életvidám ,szereti a természet szépségeit a békét,nyugalmat és Engem. :-)
Rea
56 éves
Sopron

Valami fogjon meg benned! Ismerkedni szeretnék, a többi rajtunk múlik. Kezdjünk hozzá, ha szimpatikus vagyok számodra! :-)
Léna
54 éves
Sopron

Szeretem a Természetet, a szépet, a kellemeset. Odafigyelő, kellemes,őszinte,megbízható partnert,társat keresek.Ezekkel a tulajdonságokkal én is rendelkezem- úgy érzem:-) .Nem kalandort keresek! A belső értékek az idő...
Piri
52 éves
Sopron

Nagyon szeretném megtalálni a " másik felem".Öszinte, hűséges, megbízható vagyok. Szeretem a természetet, imádok kirándulni, túrázni.DVD, mozi, néha színház, s sok átbeszélgetett északa....Igazán a személyes találkozásban hiszek!


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Zoltán
53 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Richárd
39 éves
Sopron

Én vagyok az aki!! Irni bármit lehet... Tálan éppen itt?! Lehet de majd kiderul,egy probát megér :)))
Gábor
34 éves
Sopron

Gábor vagyok, 34 éves, Sopronban lakom. Vidám, nyitott személyiség vagyok. Szeretem a filmeket és a baráti összejöveteleket. Gyakran kerékpározom - így fedezek fel egy-egy környéket. :-)
István
27 éves
Sopron

Magamról annyit mondanék hogy szeretem a természetet a biciklizést ha ennél többet szeretnél megtudni rólam akkor hajrá! :D
Tamás
53 éves
Sopron

Komoly kapcsolat reményében keresem társam egy kedves, aranyos hölgy személyében. Káros szenvedélyem nincs.
Zozo
43 éves
Sopron

Zoltán
38 éves
Sopron

Imádom a természetet és annak minden évszakát, szeretek sétálni, kirándulni és új dolgokat megismerni. Viszont az otthon ülős estéktől sem riadok vissza, ilyenkor szeretek romantikázni és beszélgetni. Azt is megértem, ha valaki szeret egyedül lenni/csöndet keresni. A meghitt hangulathoz nem felté...
Péter
50 éves
Sopron

Ami számomra egy emberi kapcsolatban meghatározó, az az, hogy kívűl kötődés, belül viszont szabadság.
Guszti
62 éves
Sopron

A külső megjelenés nem mindig tükrözi a belső értékeket, ami fontos az az első találkozáskor eldől/kémia/.Tisztelet,hűség,gondoskodás,megbecsülés a másik értékeinek elismerése,ezek az alapkövek két ember életében.Ebben rohanó világban szükség van a feltöltődésre, számomra fontos a rendszeres szex...
Attila
49 éves
Sopron

Nyugodt, praktikus ember vagyok. Szeretek olvasni, wellness-ezni, kirándulni (új tájakat megismerni), főzni, beszélgetni, filmet nézni, rajzolni, varrni és még sok mást is. Szeretem az idétlen vicceket. Körülöttem lévőkről szeretek gondoskodni. Nagylányommal élek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 15:54:22