Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 274 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!
Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Judit
48 éves
Sopron

Nem a tökéletes társat keresem,hanem akivel jól érzem magam a nap bármely szakában. Aki tudja mit jelentenek ezen szavak: őszinteség, bizalom, egymás iránti tisztelet, szeretet. Egyébként mióta ember él a földön tudható, hogy a férfiaknak szükségük van a nőkre, a nőknek pedig szükségük van a...
katinka
64 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Gyöngyi
53 éves
Sopron

Tartós kapcsolatot keresek szerelemmel, bizalommal. Fontos a humor, a kommunikáció, az egymás iránti tisztelet. Igazi társat keresek, aki a hétköznapokban is fogja a kezem, őszinte akkor is, ha problémák merülnek fel. Nyitott az élet adta lehetőségekre, legyen az utazás, kirándulás, mozi,...
Éva
58 éves
Sopron

Komoly kapcsolatra vágyom. Hűséges, megbízható, őszinte férfit keresek. Remélem van még ilyen!? Legyen humora, olyannak fogadjon el amilyen vagyok. Tisztelet, megbecsülés, szeretet, kompromisszum ami elengedhetetlen egy párkapcsolatban.Kölcsönös alkalmazkodás ami nagyon fontos két ember között,...
Éva
58 éves
Sopron

Keresem az ideális párom! Aki igazi férfi! Őszinte, hűséges, becsületes.Akire feltudok nézni.Akivel lehet beszélgetni és nevetni. Aki jóban, rosszban a társam.
Teri
56 éves
Sopron

"Én ma is azt mondom,mind közül a szerelem a legigazibb művészet:szeretni anélkül, hogy birtokolnánk, közel lenni anélkül, hogy elnyomnánk, szabadságot adni anélkül, hogy elválnánk,és mindvégig együtt maradni."
Ildikó
40 éves
Sopron

Szeretem a gyerekeket, az embereknek segíteni, ezenkívül szórakozni,zenét hallgatni, nyelvet tanulni, könyvet olvasni, kirándulni, barátokkal találkozni, és sportolni. Családcentrikus vagyok Nem kalandot keresek,hanem vmi egészen mást.....
Ágnes
60 éves
Sopron

Vidám, romantikus természetű vagyok. Szeretek sétálni, beszélgetni, táncolni. Olyan társat keresek akivel őszintén, vidáman tudunk beszélni mindenről!
Anikó
41 éves
Sopron

Sziasztok! :-) Mit is írhatnék magamról pár sorban..:-)Elég összetett személyiség vagyok, kicsit ebből is kicsit abból is!
Edina
43 éves
Sopron

Mély érzésű nő vagyok, aki mindenben a harmóniát keresi: legyen szó akár a lakberendezésről, egy dalról, egy festményről, egy ételről, egy finom borról, vagy egy kapcsolatról...Olyan társat keresek, akivel lehet jókat beszélgetni, nagyokat nevetni, vagy éppen hallgatni; aki ki tudja mutatni az...


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Norbert
51 éves
Sopron

Szia. Irhatnék bármit. S fényezhetném magam. De nem teszem!! Ùgy is megismersz ha akarsz s adsz rá eselyt. Őszinte!! Őszinte társam keresem.
András
58 éves
Sopron

Egy jókedvü öszinte társat keresek kivel lehetnek közös progjaink.Kölcsönös tisztelet alapján tartós kapcsolatban élhetek!
Imre
34 éves
Sopron

"Sokan vannak akik valamiféle ideált kergetnek, még ha nem is vallják be, és írjanak bármit, mégis elhajtanak sok normális embert maguktól, mert a nagy Ő-t várják. Ami vagy eljön vagy nem, s ha el is jön, lehet hogy nem ismerik fel mert tekintetük a távolba réved, és elvakítja őket a fénylő ...
Lajos
42 éves
Sopron

Egy helyes nőt keresek a lakhelyem közelében, lehetőleg komoly kapcsolat céljából. De nagyobb távolság sem lenne akadály... Szeretek kirándulni-túrázni, fényképezni, utazni,jó filmeket nézni... Szinte minden érdekel valamilyen szinten.
Laci
48 éves
Sopron

Programozó keresi társát a képernyőn túli világ értelmes tartalommal való kitöltéséhez... :) A fent említett programozó a foglalkozása ellenére nem kocka, sőt sportos, mi több, imádja a természetet és még főzni is tud! :) Ha zene, akkor latin :) Ha úgy érzed, a fentiek induláshoz jók lehetnek,...
Gyula
30 éves
Sopron

Szia! Ismerj meg bátran, nem fogod megbánni! Tapasztald meg velem, hogy mi a jó neked! ;) Szerethető vagyok, de csak ha Te is azt akarod! ;)
István
54 éves
Sopron

Romantikus Lovag,keresi a királynőjét az örök szerelem jegyében.Megbízható és talpig úriember vagyok,most még pici pocakkal.
Laci
56 éves
Sopron

Rugalmas vagyok,toleráns,alkalmazkodó,őszinte,megbízható,racionális,ugyanakkor érzelmes, a sok hibám mellett.
Zoltán
51 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Gergő
31 éves
Sopron

Gergő vagyok Sopronból. Ismerkedni szeretnék, bár nem titkolt szándékom megtalálni a hozzám illő Nőt :) Egyedül élek itt, család távol, és nagyon jó volna már ha valakinek leköthetném az idejét, és fordítva :) A többit pedig -ha van-a kémia úgy is elintézi ;)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:55:47