Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1029 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Angel20
28 éves
Érd

28 éves lány vagyok. Szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, angolul beszélgetek, nyelvet tanulok. Komoly kapcsolatot keresek, nagyon fontos számomra a bizalom az őszinteség és a romantika.
Andi
43 éves
Érd

3 gyerekes (2 él még velem) elvált óvónéni vagyok. Kedves, nyílt, őszinte, jó humorú, érzelmes nő vagyok. Meg van a magamhoz való eszem is. Keresem a párom, társam, másik felem, hasonló belső értékekkel! IQ EQ nagyon fontos! Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. A dohányzást utálom, így ez kizáró...
Edit
53 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Anita
46 éves
Érd

Keresem a párom, hogy együtt kiránduljunk, szeressünk, nevessünk! Ha engem keresel, kérlek írj rám! :-)
Zita
54 éves
Érd

Vidám, kiegyensúlyozott hölgy keresi társát.Szeretem a természetet.,utazást, szinházat.Ha neked hasonló az érdeklődésed.írj.. Nem vagyok előfizető.
Eszti
32 éves
Érd

"Színház az egész világ..." Szóval kérlek, csak őszintén... ;-) Romantikus Álmodozó Realista Mérnök Ui: egyik kedvenc hobbim a helyesírás...;-)
Virág
43 éves
Érd

Szeretem a természetet. A megbízható embereket. Türelmes vagyok szeretem a humort. Sok mindenen àtsegített màr. Régimódi ,ami a pàrkapcsolatokat illeti. Hiszek a hűség erejében.
Éva
55 éves
Érd

Párkapcsolatot keresek amelyben mindketten megtaláljuk a harmóniát,és eggyütt fedezzük fel az élet adta szépségeket,örömöket.Ahol az egymásra figyelés,a bizalom,a meghittség,a humor, fontos tényezö.
Judit
50 éves
Érd

A személyes találkozóban hiszek. Komoly párkapcsolatot keresek. Szabadidőmben természetgyógyászattal foglalkozom. Kevenc városom Miami. Spirituális beállítottságú vagyok. Fontos egy párkapcsolatban a megbìzhatóság és a bizalom, egy test-lélek szinten lenni.
Judit
47 éves
Érd

Érden élek, kertes ház, nagy kutya, 15 éves kamasz fiú😃Szeretem a munkám, Érden is dolgozom. Versenytáncoltam, testépítettem, mindig mosolygok, jól főzök😃Fiatal, sármos, sportos, ragaszkodó pasit keresek társnak örökre.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Krisz
45 éves
Érd

Szeretném ha szeretnének és viszont. Őszinteséget, bizalmat szeretnék a társamtól. Boldogságot szeretnék okozni és boldog szeretnék lenni.
István
61 éves
Érd

Új életkezdés hosszútávú kapcsolat kialakítása reményében csatlakoztam a társkeresőre. Koromhoz megfelelő hölgyet keresek. Nem vagyok előfizető! Nem tudok válaszolni!
József
31 éves
Érd

Sziasztok!Egy megértő,őszinte srác vagyok s ugyanilyen társamat keresem.Szeretem a romantikát,a természetet.Biztos háttérrel,biztos jövőképpel rendelkezem.
Peti
32 éves
Érd

Kirándulás, városnézés, séta, kerti sütögetés, társasozás, biliárd, tollas, foci, barkácsolás, filmek, színház, és még sorolhatnám :) Család, Barátok, Kutyám Őszinteség, hűség, bizalom, beszélgetések, romantika, figyelem, kompromisszum, tisztelet, megbecsülés
Ákos
27 éves
Érd

Ákos vagyok, 26 éves. Jelenleg egy informatikai multinál dolgozom főállásban. Szabadidőmben imádok a fotózás, amit nagy szenvedéllyel csinálok már 8 éve. Szeretek még kirándulni, utazni és vezetni. Nyitott, közvetlen, őszinte, jó humorú srácnak tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek, de nem vag...
Zoltán
53 éves
Érd

Több gyermekes családapa vagyok, keresek valakit akivel együtt lehet élni. Szeretek kirándulni, utazni .Enyhén dohányzom. Többet meg szóban.
István
39 éves
Érd

Hogy én milyennek tartom magam, és mások milyennek látnak engem, az lehet, hogy különbözik. Mindenesetre elég szerény vagyok ahhoz, hogy ne tömjénezzem agyon magam, a negatív tulajdonságaimra/hibáimra meg úgyis csak akkor jössz rá, ha már ismerkedünk, szóval nincs más hátra, mint előre! :) Ha ...
Tibor
52 éves
Érd

Azt gondolom, egy egyéniség vagyok mint mindenki más is az életben, normális értékrendekkel, felfogással. Viszont másokkal ellentétben, az életet elég hosszúnak tartom csak épp nem elég széles, de szerintem ketten is elférnénk rajta. Nem vagyok TV, kanapé sőt még PS függő sem, ám van egy kutyám. ...
Árpád
56 éves
Érd

Kedves: ki még idegen vagy számomra, ki ugyanúgy kutatsz a háló dzsungelében, szeretetre, társra, szerelemre vágyva, ígérhetnék neked fűt- fát, lefestve a legjobb, legszebb oldalamat, ráígérve az ostromló vetélytársakra, de minek, az értékek melyet vallok, pl őszinteség , báj, humor, kedvesség, ö...
Zoltan
48 éves
Érd

Sziasztok! Hagyományos értékrendű, független férfi vagyok. Hosszútávú komoly kacsolatra keresem a páromat, szolid házias hölgy személyében.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 13:39:43