Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1244 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Ági
49 éves
Érd

Szeretem, ha zajlik az élet: egy jó beszélgetés, egy kellemes séta, egy finom vacsora, kirándulás, vízpart, (Balaton, tengerpart) barátokkal beszélgetés-grillezés-házibuli, tánc. ... minőségi idő, tartalmas programok. "ÉLNI" és megélni ... az életet! Szeretni és szeretve...
Ildikó
47 éves
Érd

Kedves, nyugodt természetű vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni. Keresem hozzám illő párom aki hasonló hozzám.
Zsuzsi
39 éves
Érd

Ne csak a mának élj! Szerelemre vágyó, nagyon szeretni tudó nő vagyok, aki megbízható, hűséges és komoly gondolkodású. Hűséges társam keresem egy életre, no kaland. Az értékrendje hagyományos legyen,a felmerülő problémákat lehessen vele megbeszélni. Nagyon fontos, hogy a jövőt közösen...
Anikó
37 éves
Érd

Az ismerkedés velem annak lehet izgalmas, aki szeret időt szánni arra, hogy egy nő megnyíljon. Szeretem a zenét, az illatokat, a virágokat, a napsütést, a szineket, a kreativitást.Szeretek sportolni, olvasni, társaságban lenni, de van igényem néha az egyedüllétre, töltődésre.Nem nézek tv-t,...
Anna
56 éves
Érd

Az élet túl rövid azt kell tenni, ami fontos, csak azt kell szeretni, akit szeretni akar az ember, nem szabad jelentéktelen dolgokra fecsérelni az időt.
Kamilla
53 éves
Érd

Vidám természetű, bolondos csaj vagyok, mint ahogy a képen is látszik! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írjál bátran.
Timi
42 éves
Érd

Sziasztok! Timi vagyok! Kereslek, mert hiszem, hogy van még esély, van, aki rám vár! Nagyon egyszerű, szeretnék boldog lenni és Téged boldoggá tenni! De ne izgulj, nem pótapukát keresek, nagyok már a fiaim. Társra vágyom, szerelemre, kedvességre, ölelésre és sok-sok nevetésre!🙂
Margó
60 éves
Érd

Víg kedélyű,özvegy, nyugdíjas...de még dolgozó....természetet, kirándulást, színházat kedvelő nő vagyok. A többit majd személyesen.
Márta
81 éves
Érd

Kétszeresen özvegy vagyok.Szeretnék olyan romantikus,utazni szerető társat találni akivel kettesben jól eltudunk őszintén beszélgetni az élt dolgairól.A férjemet 45.évi házasság után vesztettem el,aki az egyetlen fiam édesapja volt.11.évi élettársi kapcsolatom baleset miatt szűnt meg.
Ica
51 éves
Érd

Kedves, romantikus nő vagyok ... Szeretek kirándulni , szép tájakon járni ... Főzni , házimunkát ... ZENE rajongó vagyok ... Hívő ,keresztény , magyarérzelmű szenvedélyes.... Nyári estéken sétálni .. kertbe bográcsozni ,jókat beszélgetni !


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Attila
48 éves
Érd

Sport, természetet szerető vidám ember vagyok, aki keresi társát a mindennapokra. Remélem hamarosan rád találok.
Krisz
47 éves
Érd

Szeretném ha szeretnének és viszont. Őszinteséget, bizalmat szeretnék a társamtól. Boldogságot szeretnék okozni és boldog szeretnék lenni.
Gábor
35 éves
Érd

Mit is írhatnék magamról? Az adatlapon a fontosabb dolgokat megtalálod, ha ennél többet szeretnél megtudni rólam, akkor bátran írj! :)
Ferenc
38 éves
Érd

Kitartó rendkívül makacs az élet minden területén . Fájdalmasan őszinte vagyok.Reális gondolkodású kisé nehezen megyiló szeméjiség vagyók
László
58 éves
Érd

Írhatnék nagy dolgokat, de szerintem nem ezen múlik! Az tudom nyitott vagyok a szépre a jóra a boldogságra, és tudom ezért tenni kell és nem csak szalmalángként fellángolva!
László
32 éves
Érd

Szia! Remélem itt megtalálom a szerelmet! Szeretem a csillagásaztot, csocsót, állatokat,társasozni a haverokkal, airsoftot és a természetet! Zene ügyileg kb mindent meghalgatok, szeretem a bakelit lemezeket is! Segítő kész vagyok! Elég sok mindent megtudok javítani, szóval ha valamid elroml...
István
65 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
András
44 éves
Érd

Nyitott személyiség vagyok,de ugyanakkor tradicionális,aki sokat látott és tapasztalt,ugyanakkor megértő,de nem naív. Természetkedvelő,állatbarát,utazó,idegen kultúrák és helyek nagy rajongója. Emellett imádom a jó krimiket nézni is,olvasni is és persze a történelmet. Nagyon szeretem a csalá...
Zoli
67 éves
Érd

Tartós ,hosszútávú kapcsolatra keresem életem párját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,úszni ,stb. mindent ami mozgással jár,de szeretem az otthon melegét is,ha megoszthatom kedvesemmel.Rendezett körülmények között élek. Mottóm:bizalom,szeretet.
Atis
42 éves
ÉrdSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2021-04-18 22:00:16