Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 995 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Judit
50 éves
Érd

A személyes találkozóban hiszek. Komoly párkapcsolatot keresek. Szabadidőmben természetgyógyászattal foglalkozom. Kevenc városom Miami. Spirituális beállítottságú vagyok. Fontos egy párkapcsolatban a megbìzhatóság és a bizalom, egy test-lélek szinten lenni.
Andrea
49 éves
Érd

Szerelem nélkül nem megy ez, tehát… csak egyetlent keresek, kinek karjaiban újraélednek a pillangók.
Judit
58 éves
Érd

Önmagára és környezetére igényes, érzékeny, empatikus nő vagyok. Keresem a partnerem, - későbbiekben a párom-egy igazi férfi személyében, aki mellett nőnek erezhetem magam. Számomra fontos a vonzó, karbantartott test, és az ápoltság. Emellett az őszinteség és a humor.
Bory
45 éves
Érd

Írnom kell magamról...elárulom,hogy vidám nő vagyok.Szeretek olvasni,a krimitől a romantikusig.Szívesen megyek moziba egy akció vagy vígjátékot megnézni.Nem vagyok vegetáriánus.És nem vagyok tökéletes,vannak rossz napjaim.Komoly kapcsolatot keresek,akivel nem csak kirándulni mehetek,de az...
Ági
43 éves
Érd

Sokszínű, tartalmas, derűs, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom, ahol a felek nyitottak egymásra és a világra is, és amelyben társam lehet az, aki képes és akar egy család részévé is válni egyúttal...
Sztészi
32 éves
Érd

szeretem a meg bízható komoly célú embereket akik tudnak őszinték lenni.legyen élet vidám amikor kel legyen komoly legyen de tudjon hülyéskedni is. :-)
Gyöngyi
41 éves
Érd

Igényes nő vagyok, aki odafigyel magára, és környezetére. Sokféle érdeklődési körrel rendelkezem. Szeretem a zenét, táncot, természetet, szívesen járok színházba, moziba. Keresem társam határozott, korban hozzám illő, kedves, igényes férfi személyében, aki elvarázsol, és elhiteti, hogy létezik...
Judit
52 éves
Érd

Jó pár éve elváltam és hogy a lányom is felnőtt már, nagyon egyedül kezdem érezni magam. Nagyon hiányzik az igazi élet nem csak a munka és a rossz emlékek. Ezért rávettem magam hogy újra kezdjem az életem. Szeretem a természetet. És egy igazi kapcsolat mellett a hátralévő évek is szépek...
Edit
53 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Mariann
31 éves
Érd

Sziasztok! Mariann vagyok, két gyönyörű kisfiú anyukája. Keresem a páromat akivel együtt tudok nevetni, aki szívesen sétál velem kézen fogva, és hozzám hasonlóan romantikus. Aki hiszi hogy van egy magasabb erő aki irányítja a sorsunkat és aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Lajos
49 éves
Érd

Barmit irhatnek ide! de talan annyit rolam szeretek az aranykozeputon jarni!Remelem lehet erteni mire gondolok!
Fece
49 éves
Érd

Megbízható, Becsületes, Modern felfogású,Gyereket kedvelő,ember vagyok! Keresem páromat. Aki el tud fogadni amilyen vagyok!!Mackos alkat,Csak egy társ hiányzik az életemből.
Laci
32 éves
Érd

Egy igazi életvidám, humoros, szívét-lelkét odaadó srác vagyok. Tulajdonképpen kenyérre kenhető,de ha visszaélést érzek a jóindulatommal, nagyon ki tudok ugrani a bőrömből.😉
Zoli
27 éves
Érd

Komoly kapcsolatot szeretnék. Keresem korban hozzám illő, komoly párkapcsolatra vágyó nők társaságát.
Györe
32 éves
Érd

Jó leírást adni önmagunkról ezzel a pár sorral nagyon nehéz. Címkék mögé nem igazán lehet rejtőzni, a cselekedetek mutatják meg, milyen is valójában az ember. Illúzióim nincsenek, senki sem tökéletes. Viszont alap az őszinteség, anélkül nem megy. Magamról igazából annyi fontosat tudok mondani,...
László
57 éves
Érd

Írhatnék nagy dolgokat, de szerintem nem ezen múlik! Az tudom nyitott vagyok a szépre a jóra a boldogságra, és tudom ezért tenni kell és nem csak szalmalángként fellángolva!
István
63 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
István
61 éves
Érd

Új életkezdés hosszútávú kapcsolat kialakítása reményében csatlakoztam a társkeresőre. Koromhoz megfelelő hölgyet keresek. Nem vagyok előfizető! Nem tudok válaszolni!
Csaba
44 éves
Érd

Sziasztok!Ha egy mód van rá nem fényezném itt magam,mert úgy gondolom ha valaki megakar ismerni úgy is megismer és eldönti hogy milyen ember vagyok!!
István
42 éves
Érd

Komoly kapcsolat céljából keresek partnert. A futó kalandokat, flörtöket kerülöm. Olyan lányt szeretnék, akivel együtt boldog lehetek, elvárható hogy viszont szeressen, nem érdekkapcsolatot szeretne. Egy kapcsolat csak akkor működhet, ha a kölcsönös tiszteleten, elfogadáson és megbecsülésen alapu...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:37:14