Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 891 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Brigi
43 éves
Érd

Egy egyedülálló lány/hölgy/nő élete biztos izgalmas egy férfi ember számára, mivel függetlenként azt, akkor és azzal tölti el, amivel csak szeretné. Egy gyermekét egyedül nevelő édesanya élete, valljuk be, nem túl izgalmas, eléggé korlátok közé van szorítva, csak erre lehet a férfiak nem...
Varga Erzsike
65 éves
Érd

Én ősszintén írok magamról csak annyit,hogy komoly kapcsolatot keresek .Szeretek kirándulni szeretem a virágokat.Meg olyan pasi kérjen randit aki betartsa amit ígéretét!!!
Norina
48 éves
Érd

Keresem azt a hozzám illő embert, aki szellemes, értelmes, határozott, érdeklődő, nyitott, szeret utazni és élni.
Lívia
40 éves
Érd

Sziasztok! :-) Én egy kedves ,őszinte aranyos lány vagyok Gyorsétterembe dolgozok. Szabadidőmben szeretek rajzolni,festeni főzni.
Kriszti
60 éves
Érd

Nagyon Sok változáson mentem keresztül az elmúlt évben. Decemberben nyugdíjas lettem . Magam mögött hagytam Római-fürdő varázsát. Érdre költöztem gyerekeim után. Még nagyon szokatlan ez a környezet... Vidám alaptermészetű , házias molett nő vagyok. Szeretem az állatokat van egy kutyám. A...
Judit
49 éves
Érd

A személyes találkozóban hiszek. Komoly párkapcsolatot keresek. Szabadidőmben természetgyógyászattal foglalkozom. Kevenc városom Miami. Spirituális beállítottságú vagyok. Fontos egy párkapcsolatban a megbìzhatóság és a bizalom, egy test-lélek szinten lenni.
Rita
64 éves
Érd

Szia Kedves Párkereső ! Személyes bemutatkozás híve vagyok !!! Ne azacról ítélj, ne a külső után A lélek mutatja meg, Ki vagyok igazán! Ne csak az arcot nézd, a lelket keresd, s a lelken keresztül Engemet.
Edit
52 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Éva
53 éves
Érd

164/56/50éves Vidám természetbarát,filigrán nö keresi fuggetlen szeretetre vagyo es szeretni tudó fuggetlen nem dohanyzo rendezetten elo partnerét.Érd v.környékéröl.
Judit
51 éves
Érd

Jó pár éve elváltam és hogy a lányom is felnőtt már, nagyon egyedül kezdem érezni magam. Nagyon hiányzik az igazi élet nem csak a munka és a rossz emlékek. Ezért rávettem magam hogy újra kezdjem az életem. Szeretem a természetet. És egy igazi kapcsolat mellett a hátralévő évek is szépek...


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

István
31 éves
Érd

Szia! Szeretem az életet és egy olyan embert keresek magam mellé, aki ugyan így gondolkodik. Ha az élet úgy hozza akkor tudok komoly lenni,de ha nem hozza szükségét a sors, képes vagyok egy vidám gyermekké válni... Szeretek jókat beszélgetni,természetet járni és menni,menni... A többit majd ...
Ferenc
59 éves
Érd

Kedves hölgyeim ismerkedni szeretnék hölgyel magányos vagyok.Mivel telefonálás és sms-ezés ugytünk nem vezet célra megkérném azokat a hölgy ugyfeleket kik irántam érdeklödnk jelezzék felém .Én már nem erölködöm mert ugyérzem sok a lelkisérült hölgy .az eggyelöség világába a hölgyek is tegyenek va...
András
67 éves
Érd

Sok semmitmondó szó helyett a személyes ismeretség döntheti el, milyenek is vagyunk. Inkább ismerkedjünk meg! Az életünk s a kapcsolatunk úgyis olyan lesz, amilyenné mi magunk tesszük.
Zoli
65 éves
Érd

Tartós ,hosszútávú kapcsolatra keresem életem párját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,úszni ,stb. mindent ami mozgással jár,de szeretem az otthon melegét is,ha megoszthatom kedvesemmel.Rendezett körülmények között élek. Mottóm:bizalom,szeretet.
Ferenc
47 éves
Érd

Nyitott vidám fiatalos felfogásu átlagos vagyok a szabad időmbe zenét halgatok szeretek filmeket nézni szeretek jó kedvü lenni az öszinteséget szeretem a hozzám hasonlo partnert keresem hosszu távra...
Karesz
66 éves
Érd

Nem jó egyedül. Jó emberi értékekkel rendelkező, szeretetre vágyó és szeretetet adni tudó nyugdíjas vállalkozó keresi párját.
Laci
30 éves
Érd

28 éves vagyok. Júniusban szeretem meg az okj-s szakmámat amiben szeretnék majd elhelyezkedni. Alapvetően egy nyugis srác vagyok, a nagy tömeget meg a bulikat nem szeretem. Sokkal inkább szeretek filmezni, mozogni, túrázni, beszélgetni. :)
Attila
43 éves
Érd

Üdv Kedves látogató. Érden lakom, hozzám illő nőt keresek, hosszútávú kapcsolat érdekelne. Családcentrikus hölgy jelentkezését várom. Személyes találkozó híve vagyok. Fontos a kölcsönös szimpátia,és őszinteség. Esetleg felkeltettem érdeklődésed,és szeretnél Velem megismerkedni, vagy csak kí...
István
62 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
Sándor
58 éves
Érd

Vén bakkecske is megnyalná a tengeri sót.Nem nagyon szeretnék egyedül megöregedni. Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretem az állatokat,a természetet. Toleráns vagyok,el is tudok érzékenyülni,sőt még pityeregni is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2018-09-24 12:03:52