Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1020 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Virág
43 éves
Érd

Szeretem a természetet. A megbízható embereket. Türelmes vagyok szeretem a humort. Sok mindenen àtsegített màr. Régimódi ,ami a pàrkapcsolatokat illeti. Hiszek a hűség erejében.
Judit
47 éves
Érd

Érden élek, kertes ház, nagy kutya, 15 éves kamasz fiú😃Szeretem a munkám, Érden is dolgozom. Versenytáncoltam, testépítettem, mindig mosolygok, jól főzök😃Fiatal, sármos, sportos, ragaszkodó pasit keresek társnak örökre.
Kriszta
50 éves
Érd

Életvidám, őszinte, szókimondó, barátaim szerint jó humorú nő vagyok. Szeretek mindent, ami izgalmassá teszi a mindennapokat. Szeretek utazni, kirándulni, vezetni. Szeretem a nagybetűs élet minden pillanatát kellemesen eltölteni. Hasonló beállítottságú társam keresem. Írj aztán találkozzunk. A...
Edit
53 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Kriszti
61 éves
Érd

Nagyon Sok változáson mentem keresztül az elmúlt évben. Decemberben nyugdíjas lettem . Magam mögött hagytam Római-fürdő varázsát. Érdre költöztem gyerekeim után. Még nagyon szokatlan ez a környezet... Vidám alaptermészetű , házias molett nő vagyok. Szeretem az állatokat van egy kutyám. A...
Anita
46 éves
Érd

Keresem a párom, hogy együtt kiránduljunk, szeressünk, nevessünk! Ha engem keresel, kérlek írj rám! :-)
Éva
54 éves
Érd

Párkapcsolatot keresek amelyben mindketten megtaláljuk a harmóniát,és eggyütt fedezzük fel az élet adta szépségeket,örömöket.Ahol az egymásra figyelés,a bizalom,a meghittség,a humor, fontos tényezö.
Teca
44 éves
Érd

Sziasztok.Hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék.Aki csak kalandot,keres az inkább másnál probálkozzon.
Edit
42 éves
Érd

A reggeli kávé illata és az első napsugarak mindig mosolyt csalnak az arcomra. Imádom ősszel rugdosni a faleveleket, télen hóangyalt csinálni a hóba, tavasszal az erdőt járni és hallgatni a madarakat, nyáron a balatoni strandon a lángos illatát. És neked melyik a kedvenc évszakod?
Kriszta
47 éves
Érd

Komoly párkapcsolat reményében vagyok itt, de azt is tudom, hogy minden kapcsolat az ismerkedéssel kezdődik. Vidám természetű lány vagyok, szeretek sokat nevetni. Ha úgy gondolod, hogy megszeretnél ismerni, ne habozz tovább...


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Ákos
27 éves
Érd

Ákos vagyok, 26 éves. Jelenleg egy informatikai multinál dolgozom főállásban. Szabadidőmben imádok a fotózás, amit nagy szenvedéllyel csinálok már 8 éve. Szeretek még kirándulni, utazni és vezetni. Nyitott, közvetlen, őszinte, jó humorú srácnak tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek, de nem vag...
Karesz
45 éves
Érd

Szia, örülök, hogy benéztél hozzám!! ;) Írnék egy pár tulajdonságot magamról és, ha tetszik írjunk bátran egymásnak, mert hisz csak úgy tudunk közeledni egymáshoz! :) Szeretem a nyugalmat, de a közös bulikat/programokat is, az őszinteséget és a bizalmat/hűséget. Természetben a romantikus sé...
István
61 éves
Érd

Új életkezdés hosszútávú kapcsolat kialakítása reményében csatlakoztam a társkeresőre. Koromhoz megfelelő hölgyet keresek. Nem vagyok előfizető! Nem tudok válaszolni!
Louis
66 éves
Érd

Jelenlegi is aktívan dolgozo és tevékeny életet élek, de egyedül azért nem egyszerű az élet Gondoskodó inteligens és szorgalmas barátra és társra vágyom, ahogy azt én is viszonozni fogom, de nem működik elhatározásból, hanem ennek belülről kell feltörnie. Belátom nekem nem megy a társkeresés tal...
Balázs
23 éves
Érd

Sziasztok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Hobbijaim szeretek rajzolni, gitározni, szeretem a rock/metál zenét de igazából mindent meghallgatok.
Gyuri
76 éves
Érd

Még mindig optimista,mélyenérző,kreativ,jóhumorú lélek vagyok, biztos anyagi háttérrel.Bensőséges,egymásra figyelő, egymásért is gondolkodó, tiszteleten , szereteten, megbecsülésen alapuló kapcsolatot , a hátralevő életre szövetkező Párom -remélem megtalálom . Hobbim a zene , utazás , a természe...
Zsolt
47 éves
Érd

Vidám, sportos férfiként keresem a párom akivel együtt fedezhetnénk fel a világ érdekességeit. Saját ingatlannal,autóval és céggel rendelkező több diplomás vagyok. Szeretek utazni, túrázni és szórakozni. Kitartó és hűséges típusnak tartanak, akik ismernek. Komoly kapcsolatot és társat keresek.
Ricsi
33 éves
Érd

Szia! Nagyon nem szeretnék ide írni magamról, de ha szimpatikusnak tartasz, sok szeretettel várom leveled. Ha beszélgetünk és találkozunk, többet megtudhatunk egymásról. Eggy biztos, nem kalandot szeretnék!!!
István
63 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
Enrico
30 éves
Érd

Sziasztok, Sajnos a munka és a sport mellett nincs sok szabadidőm, de úgy érzem, ennek ellenére szükségem van egy társra a mindennapokban. A külsőségek annyira nem is fontosak, a lényeg, hogy a partnerem elfogadjon engem, és támogasson a mindenben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:43:38