Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 160 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Ágnes
55 éves
Salgótarján

Romantikus alkat vagyok. .Szeretném ha szeretnének. Nem futó kalandra vágyok. Nem vagyok VIP tag (még).
Judit
64 éves
Salgótarján

Judit vagyok,64 éves 3 éve özvegy.Szabadidő eltöltésére,Összeköltözés nélkül,Partnert keresek.Nyugdíjas
Zsófy
24 éves
Salgótarján

23 éves, 166 cm magas, átlagos testalkatú, szőkés barna hajú, kék szemű, őszinte (szókimondó), vidám természetű,család centrikus lány vagyok. :-)Komoly kapcsolat céljából regisztráltam és nem az egy éjszakás kalandot keresem...
Réka
41 éves
Salgótarján

Szeretném megtalàlni a másik felem.Őszinte hűséges megbízható családcentrikus nő vagyok.Szeretnék boldog lenni és valakit boldoggá tenni.
Nikoletta
36 éves
Salgótarján

Ildikó
38 éves
Salgótarján

TÁRSra vágyom, akivel meg lehet osztani az ÉLET - et! Őszinteség, hűség, szeretet, harmónia, vidámság!!!
Beáta
35 éves
Salgótarján

Én egy egyedülálló anyuka vagyok aki szeret lovagolni úszni kirándulni filmet nézni zenét hallgatni táncolni. Keresem azt a társat aki elfogad mind a kettőnket.
Anita
28 éves
Salgótarján

Üdvözöllek Téged! Örülök hogy benéztél, ha szimpatikusnak találsz, írj rám bátran. 😊 Legyen szép a napod és remélem hamar egymásra találunk.
Katalin
45 éves
Salgótarján

Vidám természetű lány vagyok. Szeretek beszélgetni, sportolni. Szeretem a gyerekeket.Sokat csalódtam és nehezen bízom már az emberekben.
Tímea
37 éves
Salgótarján

Keresem párom komoly kapcsolatcéljából. Aki család centrikus, jókat lehet vele beszélgetni, nevetni, sétálni. Fontos számomra az őszinteség, az hogy mindent megtudjunk beszélni. Hasonló érdeklődésű legyen, de azért ne álljon tőle távol új dolgok sem. Természet kedvelő lány vagyok, rajongok...


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Zsolt
29 éves
Salgótarján

Egyelőre még friss vagyok ezen az oldalon, de majd elválik mi lesz, igen tudom most irhatnék egy bemutatkozo szöveget, de azt jobb privátba 😊
Csabi
36 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...
László
56 éves
Salgótarján

Egyedülállóként,függetlenként leendő társamat szeretném megtalálni egy őszinte kapcsolat reményében.
Miklós
57 éves
Salgótarján

Üdvözöllek eddig még Ismeretlen! Regényt is írhatnék magamról, de nem sok értelme lenne. Ha megszeretnél ismerni, rajta! Mottóm: "Ne vedd túl komolyan az életet, mert nem úszod meg élve!" ....de azért itt igen!😊
Sándor
53 éves
Salgótarján

Lehetne ide bármit is írni magamról,de úgy gondolom,hogy felesleges! A személyes találkozást részesítem előnybe,ha szimpatikusnak találsz és komoly szándékkal keresel társat,akkor kérlek írj. Szórakozni vágyókkal nem szeretnék ismerkedni,de gondolom te sem! Köszönöm!
TAMÁS
45 éves
Salgótarján

Salgótarjánban lakom és dolgozom, őszinte,alapvetően vidám természetű ember vagyok,keresem azt a hölgyet amely, ugyan ilyen őszinte és vidám! Komoly kapcsolatot keresek!
Dániel
28 éves
Salgótarján

Sziasztok lányok! Komoly párkapcsolat céljából vagyok itt. Egy olyan lányt keresek aki kedves,megértő, hűséges,és őszinte. 😃 Puszi.
Miklós
40 éves
Salgótarján

Legyél kedves, megértő és jólelkű! Ha lehet Salgótarjánban élj, hiszen én is itt élek. Ha főiskolára jártál az máris egy közös pont :) Nyilván dolgozol, ahogy én is, így a munka mellett az együtt megélt dolgok lesznek a legfontosabbak. Ha nem vagy tökéletes akkor szintén van közös pont, mert én s...
Szabolcs
42 éves
Salgótarján

Nyugalmat és szeretetet keresek egy komoly hosszútávú kapcsolatban hiszen én is egy nyugodt férfi vagyok.
József
54 éves
Salgótarján

Rövid barna hajú, barna hajú, átlagos testalkatú férfi, korban hozzá illő társat keres 100 km-es körzeten belül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:49:33