Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 338 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Andrea34
46 éves
Salgótarján

Éva
60 éves
Salgótarján

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel még őszintén, érdekek nélkül, egymás kölcsönös tisztelete mellett, szeretetben/ akár még szerelemben együtt tudnánk élni.
Edina
45 éves
Salgótarján

Salgótarjámban élő,gyermekét egyedül nevelő diplomás nő vagyok.Tartalmas,komoly kapcsolatra vágyom.Kedves,barátságos stílusom van és hasanló társat is keresek.Nagyra becsülöm az őszinteséget és a családcentrikusságot.Nem alkalmi kapcsolatot keresek.
Terézia
50 éves
Salgótarján

Szívesebben fáradok el a kirándulásokban, vagy a sípályán, mint egy éjszakai szórakozóhelyen. Társamat keresem, kizárólag sportos testalkattal, fontos, hogy káros szenvedélyektől mentes legyen
Andrea
62 éves
Salgótarján

Vidám természetű természetet szerető egyedülálló nő vagyok. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni és mindent ami leköt, de néha jólesik a csend is. Hátha rám talál Valaki akit szeretek és aki szeret.
Lexi
43 éves
Salgótarján

Ismerkedem.Keresem azt az embert aki illik hozzám.Csak képes adatlapja válaszolok ha szimpatikus vagy.
Zsuzsanna
28 éves
Salgótarján

Elárulom hogy a scifi a kedvencem, bocs hogy ezzel kezdem de nagyon szeretek mindent ami az emberek csodálatosságáról szól, így a filmekben is ezt kedvelem leginkább. Szeretem a természet szépségét közelről látni és mosolyommal megédesíteni a ppárom napjait, ha szükséged van egy szeretet bombára...
Orsolya
29 éves
Salgótarján

Volt már stabil kapcssolatom ami nagyon komoly is volt egy időben de nem sikerült összekötni az életünket, ennek elenére én azt szeretném hogy egyszer megtapasztalhassam azt ami igazán kijár minden nőnek szerintem, az hogy imádják és tényleg a közös otthonunk központjában legyek ahová igazán...
Boglárka
46 éves
Salgótarján

Frissen elvált, egy gyermekes anyukaként próbálok érvényesülni. Saját vállalkozásom van, és saját lakásom. Nem eltartót keresek, hanem egy társat a mindennapokra.
ildiko57
63 éves
Salgótarján

őszinte,barátságos,szeretetre méltó,segítőkész


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Krisztian
43 éves
Salgótarján

Komoly kaocsolat remenyeben regisztraltam keresem hozzam illo parom. Salgotarjan es környékéről.
Laci
57 éves
Salgótarján

Kedves törődő empatikus, figyelmes, utazást, zenét kedvelő, rendszeresen sportoló egyedül álló pasi vagyok.
János
36 éves
Salgótarján

János vagyok, Salgótarjánban élek. Szeretek túrázni, kirándulni és a szabadidős tevékenységeket. Szeretek olvasni, főként motivációs jellegű könyveket. Komoly kapcsolatot keresek.
Kristóf
26 éves
Salgótarján

Komoly társat keresek aki partner mindenben. Szeretek a konyhában tevékenykedni, barkácsolni, kertészkedni és az autókkal foglalkozni!
Zoli
54 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
Gyula
54 éves
Salgótarján

Megkísérlem a szinte lehetetlent! szeretnék életre szóló kapcsolatot találni. Legyünk együtt boldogok!
Zoli
35 éves
Salgótarján

Szia! Zoli vagyok, egy őszinte, barátságos, családcentrikus férfi, aki hosszú távra keresi a párját, másik felét. Utazni, kirándulni, jót sétálni, beszélgetni, de olvasni, filmet nézni is szeretek. Emellett főzök, futok, és néha fotózom, és festek, makettet. 🙂 Ha szimpatikusnak tal...
Benjámin
24 éves
Salgótarján

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, a jó társaságot. Jó humorral rendelkezem. Pontos vagyok és precíz minden téren. Kutya párti vagyok. Szeretem a gyerekeket és jól kijövök velük. Számomra az őszinteség és a bizalom a legfontosabb.
Mihály
35 éves
Salgótarján

Kedves lányok! Én egy elvált férfi vagyok és egyedül nevelem a két gyermekem és sokat dolgozom, hogy megadjak a picúrjaimnak mindent, és komoly ember vagyok, akinek fontos a jó és őszinte becsületes élet. Ha az életben elém áll egy probléma azonnal megoldom. Nem szeretem halogatni. Mindent aznap ...
Olivér
40 éves
Salgótarján

Éljük meg együtt az igazi szerelmet nem akarok lelkizni meg túl sokat gondolkodni feleslegesen azon hogy mit tehetnénk egymással vagy egymás nélkül hanem azts zeretném hogy belevágjunk egymással minél előbb és minél jobban a közepébe, mert én abban hiszek hogy az életben élmményeket kell gyűjteni...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:14:45