Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 318 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Pannika
66 éves
Salgótarján

Írni ide bármit lehet! Tehát aki meg akar ismerni,hát tegye meg! Nem fog csalódni! Reális gondolkodású, és két lábbal a földön járó ember vagyok!Optimista, szeretek főzni, sütni, nagyokat sétálni, jókat beszélgetni,kirándulni. Keress,szívesen válaszolok!
Marcsi
71 éves
Salgótarján

Özvegy vagyok,szeretem a szépet,az őszinteséget Szeretek olvasni.szinházba járni. Kertészkedem imádom a virágokat.
Viktória
54 éves
Salgótarján

Szeretek színházba, koncertre, járni. Szeretek ugyanoda vissza-visszatérni és szeretek új helyeket, új hangulatú világokat felfedezni. A mesterkéltség, színjátékok, hazugságok, érdekkapcsolatok világa nem vonz. Hosszútávú szereteten, megbecsülésen és kölcsönösségen alapuló kapcsolatot keresek.
Ida
47 éves
Salgótarján

Férfit keresek, aki hozzám való és szeretné ha szeretné egy kedves nő foglalkozna vele. A szépség az a lélekbe van! Aki szeretne egy magányos nővel ismerkedni, az ne keresgéljen tovább
Bolya
61 éves
Salgótarján

Sziasztok! :-) Vidám alaptermészetű, mosolygós höly várja élete párját! Várom a bátor jelentkezőket! :-)
Ildikó
40 éves
Salgótarján

"Vagyok, aki Vagyok" - önmagunkat megismerve jutunk el a Teljesség felé. Én ezt az utat választom, és Te?
Emma
64 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...
ildiko57
63 éves
Salgótarján

őszinte,barátságos,szeretetre méltó,segítőkész
Anita
19 éves
Salgótarján

Ismerj meg nem bánod meg, szeretem ha szeretnek, az átölelés nagyon sokat számít, nem vagyok bő beszédű, de mindig meg lehet érteni, szeretem a zenét mindent formában. Szeretek kirándulni, főleg ha van kivel, ismerj meg.
Evelin
38 éves
Salgótarján

Kellemes nő vagyok akinek nincsenek nagy igényei, nem a pénz motivált sohasem, hanem inkább a szeretet meg a jó minőségű élet. És megint csak, a minőség alatt nem a pénzt értem, hanem attól jó az élet hogyha megtaláljuk egymásban a jót és szépet meg mindent ami kell a szerelemhez. Igen, a...


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Cerag
53 éves
Salgótarján

Hiszek az igaz szerlemben. Hiszek abban, hogy egyszer megtalálom az igazi lélektársam. Hiszek az öszinteségben. Hiszek a tisztességben. Hiszek abban, ha jót teszek másokkal, akkor jót fogok visszakapni. Ha valakit érdekel a többi, szivesen elmondom neki 1-2 élet alatt. Eddig már elég sok d...
Zsombor
32 éves
Salgótarján

Szeretnék megállapodni, és ehhez keresem a partnerem egy olyan lány személyében, aki kedves, őszinte és könnyedén barátkozik, szereti a húslevest, a túrós gombócot és a gintonicot.
Csabi
38 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...
Miki
50 éves
Salgótarján

Miklós vagyok Salgótarjánból. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a '80-'90-es évek rock zenéjét és a western filmeket.
János
60 éves
Salgótarján

Több társkeresőn keresem a páromat....talán itt sikerül találkoznunk! Ennél többet majd személyesen szeretnék magamról megosztani.
Zoli
34 éves
Salgótarján

Sziasztok! Zoli vagyok, szeretek kirándulni, utazni, szeretem a természetet, a sci-fit és egy csomó mindent, pl a munkámat is. Úgy gondolom, hogy egy jó beszélgetés sokkal többet el árul a másikról, mint itt néhány sor.
Norbert
29 éves
Salgótarján

Nagy bátorság kell ahhoz,hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni,mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli,hogy odaadja,s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, ...
Ábel
35 éves
Salgótarján

Már három éve kiléptem egy hosszú kapcsolatból, végre meg szeretnék állapodni valaki mellett! Kedves hölgyek, jelentkezzetek ha szeretnétek egy kedves férfival megismerkedni
Krisztian
43 éves
Salgótarján

Komoly kaocsolat remenyeben regisztraltam keresem hozzam illo parom. Salgotarjan es környékéről.
János
36 éves
Salgótarján

János vagyok, Salgótarjánban élek. Szeretek túrázni, kirándulni és a szabadidős tevékenységeket. Szeretek olvasni, főként motivációs jellegű könyveket. Komoly kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 16:03:19