Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 302 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Chellah
52 éves
Salgótarján

"Nem az számít, hogy hányszor veszel levegőt az életben, hanem az, hogy hányszor akad el a lélegzeted. " Ha olyan nőre vágysz, akinek nincsenek önálló gondolatai, véleménye, aki mindenre csak bólogat, akkor nem engem keresel. Iker vagyok!
Kitti
53 éves
Salgótarján

Hellosztok, hát szeretem a természetet, igazi háziasszony típus vagyok, a töbit privátba megbeszéljük, ha szimpatikus vagyok Neked.
Éva
68 éves
Salgótarján

Több mint 41-évet dolgoztam az egészségügyben../véradó állomáson/,pár év nyugdijban töltött idö után ujból visszamentem régi munkahelyemre..Szeretek turázni,fözni,rejtvényt fejteni...Megismerkednék valakivel,aki a barátom -társam lenne..
Orsolya
48 éves
Salgótarján

Nem is tudom, hogy miért vagyok itt.. téged kereslek, és ha szimpatikus vagyok, akkor írj rám. Ismerkedjünk meg, én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
JUDIT
59 éves
Salgótarján

Kölcsönös tiszteleten és hűségen alapuló tartós kapcsolatot keresek. Megértést, gyengédséget testi és érzelmi biztonságot adni és kapni. A nyugalom és az aktivitás, a tettrekészség és a kikapcsolódás egyensúlyát megosztani a férfi párommal. A méltóság és az élet adta humor megélése önmagamban és...
Judit
66 éves
Salgótarján

Judit vagyok,64 éves 3 éve özvegy.Szabadidő eltöltésére,Összeköltözés nélkül,Partnert keresek.Nyugdíjas
Orsolya
28 éves
Salgótarján

Volt már stabil kapcssolatom ami nagyon komoly is volt egy időben de nem sikerült összekötni az életünket, ennek elenére én azt szeretném hogy egyszer megtapasztalhassam azt ami igazán kijár minden nőnek szerintem, az hogy imádják és tényleg a közös otthonunk központjában legyek ahová igazán...
Zsuzsa
53 éves
Salgótarján

Zsuzsa vagyok! Szeretnélek megismerni! Én 180/90 vagyok, 53 éves! Elváltam, két gyeremekem van, akik már saját életüket élik! Várom az unokáimat, de a szerelmet is! Szeretek kirándulni, wellneselni. Szociális területen dolgozom.
Emma
64 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...
ági
65 éves
Salgótarján

Hiába írok itt magamról bármit, csak a személyes találkozás az igazi.


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Sanyi
58 éves
Salgótarján

Szeretni és szeretve lenni. Jó lenne már végre boldognak lenni. Párom keresem Salgótarján környékéről.
Krisztian
43 éves
Salgótarján

Komoly kaocsolat remenyeben regisztraltam keresem hozzam illo parom. Salgotarjan es környékéről.
Frank
45 éves
Salgótarján

Oszinte stresszmentes kapcsolatra vagyom ami bizalomra es szeretetre epul! Szeretnem azt a not megtalalni aki gyogyitja a szivem es nem tordeli darabokra!
Csaba
57 éves
Salgótarján

szia egyszerü pasi vagyok ,oroszlán a horoszkópom s oroszlán is vagyok ha felkelttem az erdeklődésedet,a töbit levélben ha kérsz fényképet küldök.
László
63 éves
Salgótarján

Minden sportot szeretek, én magam horgászom. A munkámat sportszerűen űzöm .Két leány gyermekem van, nem velem élnek.alkoholt nem fogyasztok, a kévét nagyon szeretem.Nem vagyok előfizető .
László
66 éves
Salgótarján

Keresem azt az inteligens, ápolt, becsületes, őszinte, földön és nem a fellegekben járó, szeretetet adni tudó és azt elfogadó hölgy ismeretségét aki elfogadja személyemet erényeimmel és hibáimmal együtt. Írni minden szépet és jót lehet, valójában az első találkozás már eldönthet sok mindent.
Zoli
54 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
János
60 éves
Salgótarján

Több társkeresőn keresem a páromat....talán itt sikerül találkoznunk! Ennél többet majd személyesen szeretnék magamról megosztani.
Jozsi
64 éves
Salgótarján

Udvozlok mindenkit.Jozsi vagyok azert regisztraltam ezen a tarskeresesi oldalon, mert szeretnek korban hozzam illo novel megismerkedni. Szeretek a termeszetben jarni, kulonos hobbim nincs, regen vadasztam, meheszkedtem.Hivatasos katona voltam, szeretem a tarsasagot, nem dohanyzom, alkoholt csak ...
Csabi
38 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 09:49:18