Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 311 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!
Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Hajnalka
32 éves
Szekszárd

Először vagyok ilyen ismerkedős oldalon, és szeretném, ha megtalálnánk egymást. Ha szimpatikusnak tartasz és megismerkednél és gyógyszerészeti alkalmazottal, akkor itt az alkalom:-)
Erika
25 éves
Szekszárd

Társat keresek.. legyen komoly, nyitott, őszinte, ha lehet a közelemben éljen, ne kelljen sokat utazni. Nem vagyok a távkapcsolatok híve. Remélem rám talál a szerelem.
Tímea
51 éves
Szekszárd

Életvidám párját kereső hölgy vagyok. A személyes varázsban hiszek és abban, hogy talán: " A felhők felett mindig kék az ég."
Ibolya
32 éves
Szekszárd

Vagány nőnek tartom magam, aki szereti a motorokat, a száguldozást és a szabad életet. Ehhez keresem kötetlen kapcsolatra a korban hozzám illő partnerem.
Sarolta
24 éves
Szekszárd

Szemüveges, csinos lány vagyok, aki szabadidejében gitározik, kirándul. Szeretem az állatokat (van egy kutyám). Kizárólag komoly kapcsolatot kereső nő vagyok.
Adrienn
31 éves
Szekszárd

Minden célt el lehet érni csak küzdeni kell érte és hinni benne - ez a mottóm. Egy kedves, intelligens partnert keresek. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, talán itt sikerül...
Orsolya
47 éves
Szekszárd

Vidám, nyitott és barátságos szekszárdi nő keresi párját komoly kapcsolat céljából. Kereskedelmi területen dolgozom. Válasz esetén szívesen küldök még képet magamról.
Gyöngyi
35 éves
Szekszárd

Saját vállalkozásom minden percem leköti, de nagyon rossz egyedül és annyira jó lenne egy olyan partnert keresnem, akivel minden szabad percem el tudnám tölteni.
Anna
54 éves
Szekszárd

Anna vagyok 54 éves ,Nem dohányzó , független, sportos szabadidő partneremet keresem, akivel közös túrákon , kirándulásokon , horgászaton vegyünk részt. Vagy egyéb közös elfoglaltságot keressünk magunknak. Egyéb kedvenc idő töltéseim: olvasás, rejtvény fejtés. Ha érdeklődnél irántam, írj...
Csilla
43 éves
Szekszárd

"...nagy csapda, ha az ember megkísérli kitalálni, másoknak mi tetszene, azután pedig próbál olyan lenni, amiről azt hiszi, hogy azzal tetszést arat." - ez a kedvenc idézetem. Ha vágysz egy kedves szóra, akkor keress bizalommal.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

lacosz
60 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
Pisti
48 éves
Szekszárd

Sziasztok. Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt, mint egyedülálló, átlagos és egyszerű beállítottságú. Az élet rövid, idő ketyeg, de egy szeretetet kapni és adni tudó kedves hölgyel minden tartalmassá válhat...
Bálint
41 éves
Szekszárd

Szia! Szerintem már találkoztunk korábban, ezért is álltál meg és olvasod soraimat. ;) Tudtad, hogy rám találsz és puff neki, egyszer csak itt vagyok. Ja, hogy most csupa libabőr lettél? Én előre szóltam, hogy ez nem az első alkalom. :) Megígértem, hogy jelentkezem és lám a sors útjai... Ha úgy é...
David
32 éves
Szekszárd

Azért vagy itt, hogy a világ gazdagabbá váljék általad, s ha megfeledkezel a küldetésedről, magad válsz szegényebbé.
JOSEK
68 éves
Szekszárd

Jókai Anna: Szegény Magyarország Ötvenhat lyukas zászlaján a címer pusztán ragtapasz; mára kilyukadt a haza is: közepén halt meg a vigasz. A nemzet körös-körülre átköltözött, ő tart össze minket: az üldözött. Vagyunk: foszló anyagban cérna sor...
Gergely
26 éves
Szekszárd

Szeretném megismerni az igazit, független vagyok és megadnék mindent egy olyan lánynak, aki úgy gondolja hogy összeillünk... várlak téged, keress bizalommal.
Zalán
40 éves
Szekszárd

Keresem hozzám illő páromat, nem jó egyedül élni, nem dohányzok, nem iszok, teljesen átlagos férfi vagyok.
Máté
32 éves
Szekszárd

Komoly és lazább kapcsolat IS érdekel, nem zárkózom el semmi elől, hisz rövid az élet. Nálam akár idősebb hölgy jelentkezését is várom.
Richárd
28 éves
Szekszárd

Szia, független, optimista, életvidám vagyok. Mosolygós, vidám természetű férfi vagyok. Szeretem a természetet, utazást, a kellemes társaságot. Ha szeretnél megismerni akkor írj
Laci
37 éves
Szekszárd

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni. Beszélgetni... És alakul!!!??? De komoly kapcsolatot szeretnék végre! Tul rövid az élet... Hogy örökké keressem a nagy Ő-t!!! Szeretnék annak a csajnak a mindene lenni,aki a voksát mellém teszi! Köszönöm a lehetöséget!!! Helló!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 21:56:35