Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 373 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!
Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Bojtorján15
57 éves
Szekszárd

Trixi
50 éves
Szekszárd

Nem tervezek előre a kapcsolatot illetően, házasságra semmi esetre sem gondolok. Gyerek nem akadály.
Zsuzsi
56 éves
Szekszárd

Tartós és harmonikus kapcsolatra törekszem. Vidám, megértő, odafigyelő, társaság kedvelő, bújós vagyok. És még sok minden más is...ha érdekel, írjál :-)
Eva
62 éves
Szekszárd

173 cm magas vagyok 73 kg inkább vékony testalkatú sajnos 2 és fél éve özvegy nagyon szép 40 éves házasság után .Hajam színe barna színe szintén barna 60. - 62 éves korú önmagára igényes urat keresek tartós kapcsolat céljából . Rossz egyedül
Erzsébet
31 éves
Szekszárd

Szeretek minden természeti dolgot és a kutyámmal sok sok időt töltök el sétáltva amikor időm engedi, szeretek kriándulni is de városokban nemcsak az erdőben hegyekben. Alapvetően egy nyitott személyiségnek tartom magamat, aki megérti a partnere vágyait. Ez nagyon fontos nekem hogy így igazán...
Csilla
62 éves
Szekszárd

Eljön néha a változtatás ideje. Tudom,hogy nálam jön ez az időszak.Készülök rá és keresem azt aki ezen az úton társam lehet.
Evelin
50 éves
Szekszárd

Szeretek utazni, őszinte vagyok, nagyon szeretem a sportos és bulizós beállítottsággal rendelkező férfiakat. Évek óta egyedül vagyok, ezen szeretnék most változtatni.
Lilian
58 éves
Szekszárd

Osztom azt a véleményt, hogy ide bármit írhatnék - ez tényleg igaz. Úgy gondolom, sokakkal ellentétben, beszédes a profilom. Sok itt az információ, amire kíváncsi vagy még, azt meg is kérdezheted. Szoktam válaszolni. Kitartást kívánok a keresgéléshez!
Ildikó
42 éves
Szekszárd

Egyszerű nő vagyok, mindig is az voltam, de nem tudom hogy miért valamiért elkerült a boldoság ezen a téren. A gyermekeimtől épp elég szeretet kapok de ha az intim érzések és a párkapcsolat terén evezek akkor sajnos nincs mit felmutatnom. Várom hogy a hercegem megjelenjen az életemben. Nagyon...
Mária
67 éves
Szekszárd

Szeretném megismerni egy tisztességes, őszinte férfit. Kizárólag független, önmagára és környezetére igényes , intelligens párom,lelki társam keresem. Szeretek kirándulni, táncolni. Egyetlen káros szenvedélyem a dohányzás.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

Zoltán
54 éves
Szekszárd

Őszinte, gondoskodó embernek tartom magam, aki számára a legfontosabb a család és a barátok. Sok időt szánok rájuk, de nyitott vagyok az aktív pihenésre, nyaralásokra is. Nem barátkozom könnyen, de ha egyszer valakit megismerek és megbízom benne, annak teljesen ki tudok nyílni. A környezetemr...
Gusztáv
33 éves
Szekszárd

Intelligens, jó megjelenésű, fiatalos, ápolt, igényes, nemdohányzó férfi vagyok. Alkoholt nem fogyasztok. Szeretek zenét hallgatni, táncolni, internetezni, filmeket nézni, biliárdozni.Ha soraim felkeltették érdeklődésedet személyem iránt, várom válaszodat.
Márton
41 éves
Szekszárd

Az vagyok amit mondok, és azt mondom amit gondolok! Engem nem kell hogy megfejts, és ne haragudj ha mindig őszinte leszek! Valami hasonlót keresek, viszont örülnek neki ha nem dohányoznál!!
Gábor73
48 éves
Szekszárd

Palacsintát a legtöbb háziasszony tud sütni, ám ezek között óriási különbségek vannak, hiszen van, aki vastagra süti, van, aki hajszálvékonyra, aztán olyan is akad, aki túl barnára pirítja, míg mások haloványan hagyják, vagy túl szárazra, esetleg épp olajosra sütik :D Lényeg: szeretem a palacsint...
Botond
58 éves
Szekszárd

Sziasztok. 4 éve váltam el. Van egy kislányom 7 éves múlt. Csakis kizárólag komoly kapcsolat érdekel. Először próbálkozom az internetes társkereséssel, mert tudjuk: mindenkinek szüksége van egy társra.
László
58 éves
Szekszárd

Sportot, természetet kedvelő férfi vagyok. Nem vagyok híve a nagy társaságnak buliknak, de szívesen töltöm a szabadidőmet szeretteimmel, kisebb társasággal.
Alex
25 éves
Szekszárd

Rendes, dolgos fiú vagyok, nehezen találok magamnak egy rendes lányt, akinek nem csak a pénz számít, hanem az, hogy mit is tud igazán nyújtani számára egy kapcsolat.
Palkó
65 éves
Szekszárd

Szekszárdi 175.77.65 éves fiatalos ffi. vagyok.Párom keresem ,akivel hasonlóak a kedvteléseink,gondolkodásunk,és szeretet az alap a kapcsolatban.Nem a tökéletes Nőt keresem,csak a hozzám hasonlót,egy arányos alkatú,nem cigiző Hölgy személyében.Érdeklődési köreim: kertészkedés,utazás,új ismeretek ...
István
67 éves
Szekszárd

Több éve elváltam, de rossz az egyedüllét, alapvetően társas lénynek érzem magam. Egy szolid, kedves teremtést szeretnék megtalálni, aki el tud fogadni olyannak, amilyen vagyok. Olyan társat keresek, aki mellett akkor is jó, ha nem történik semmi.
lacosz
61 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 01:29:15