Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 329 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!
Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Hilda
59 éves
Szekszárd

Kedves Férfiak! Amit korábban írtam, már nem aktuális, mert nincs karantén-helyzet. Viszont, nagyon elfáradtam és még mindig érnek meglepetések itt az oldalon. Nem tudom, de már alig hiszem el, hogy itt megtalálom azt az intelligens, korban hozzám illő, pozitív gondolkodású, sőt kimondottan...
Julianna
64 éves
Szekszárd

Önmagára és környezetére igényes, vidám, kedves szekszárdi hölgy vagyok. Keresem társam, kivel a nyugdíjas éveinket együtt szeretetben, boldogságban tölthetnénk.
Eva
60 éves
Szekszárd

173 cm magas vagyok 73 kg inkább vékony testalkatú sajnos 2 és fél éve özvegy nagyon szép 40 éves házasság után .Hajam színe barna színe szintén barna 60. - 62 éves korú önmagára igényes urat keresek tartós kapcsolat céljából . Rossz egyedül
Heni
42 éves
Szekszárd

Introvertáltként abszolút ez az a felület, ami megtörheti nálam a jeget. Nem vagyok egy társaságkedvelő, jobban érzem magam meghitt környezetben a gyerekeim s majd a leendő párom körében. Nem szeretem kerülgetni a dolgokat, egyenes, őszinte, természetes és közvetlen vagyok. Imádom a természetet,...
Anna
54 éves
Szekszárd

Anna vagyok 54 éves ,Nem dohányzó , független, sportos szabadidő partneremet keresem, akivel közös túrákon , kirándulásokon , horgászaton vegyünk részt. Vagy egyéb közös elfoglaltságot keressünk magunknak. Egyéb kedvenc idő töltéseim: olvasás, rejtvény fejtés. Ha érdeklődnél irántam, írj...
anetta
57 éves
Szekszárd

Szeretném megtalálni a páromat aki figyelmes,romantikus és odaadó.Nincsenek rekord elvárásaim mivel egyszerű nőnek tartom magam.
Mária
66 éves
Szekszárd

Szeretném megismerni egy tisztességes, őszinte férfit. Kizárólag független, önmagára és környezetére igényes , intelligens párom,lelki társam keresem. Szeretek kirándulni, táncolni. Egyetlen káros szenvedélyem a dohányzás.
Judit
46 éves
Szekszárd

Ismerkedés céljából vagyok az oldalon. Szeretem a természetet, az embereket. Fontos számomra a munkám, a család, mind az aktív, mind a passzív pihenés. Szeretek időnként csak egyszerűen semmi különöset csinálni. Szeretem megnevettetni a körülöttem lévőket. Az élet út. Előre igyekszem haladni...
Jutka
69 éves
Szekszárd

Egyedül élek egy lakás első emeletén, nyugdíjas vagyok de még aktívan dolgozom. Káros szenvedélyem nincs. Van egy fiam, éli az életét a családjával.Keresek valakit akivel a még hátralévő időmet boldogan eltölthetem.
Andrea
28 éves
Szekszárd

27 éves vagyok. Van egy 3 éves aranyos kislányom. Saját lakásomban élünk. Többit üziben ha szimpik vagyunk egymásnak.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

attila
58 éves
Szekszárd

Sziasztok Attila vagyok 49 éves 197 magas 140kg elvált alkalmazott ként dolgozom.Hobbim hajo modellezés,horgászat,zene halgatás,stb.Keresem hüséges barátnőmet,aki eltud fogadni.Többit majd szóban.
Zalán
40 éves
Szekszárd

Keresem hozzám illő páromat, nem jó egyedül élni, nem dohányzok, nem iszok, teljesen átlagos férfi vagyok.
László
73 éves
Szekszárd

Fiatalos,jó humorú és megjelenésű, empatikus pasi vagyok. Szeretem a természetet. Erdő viz, hegyek völgyek. Sokoldalú elfoglaltságom volt és részben van is. Előnyben részesítem a holisztikus egészség megőrzést, spirituális gondolkodást Végzettségem autómernök, de alapvetően humán beállítottságú...
Zsolt
29 éves
Szekszárd

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek barkácsolni, természetben kirándulni. Vidám, felelősségteljes embernek tartom magam. Szeretnék ismerkedni vidám, határozott , céltudatos hölggyel.
János
65 éves
Szekszárd

János vagyok. Kedves aranyos hölgyet keresek! Magasság 173cm, súly 100 kg, hajam rövid és ősz, szemem színe kék
Tamás
44 éves
Szekszárd

Álarc nélkül:-) A boldogságot a szerelmet és a nyugalmat szeretném megtalálni! A személyes találkozás híve vagyok!!
Péter
33 éves
Szekszárd

lacosz
60 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
József
59 éves
Szekszárd

József vagyok,60 évrs. Építőiparban dolgozom, Kedvenc hobbim a horgászat.Elvált vagyok, jelenleg egyedül élek,
Gábor
45 éves
Szekszárd

Szia! Most ide írhatnék valami marketing szöveget magamról, de szerintem nem ez a lényeg. A fontos, hogy Te mit gondolsz rólam, ami csak útközben derül majd ki.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 02:12:08