Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 512 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Zsuzsi
55 éves
Szolnok

Keresem párom kivel minden téren jó Kedvelem a jo hangulatot pozitív beállítottságú átlagos nő vagyok Az őszinteség, bizalom fontos egy kapcsolatban!!
Ani
52 éves
Szolnok

Hogy ki is vagyok valójában? Hogy nem ismertek? Ó, igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan! S, milyen...? Az tőled függ..., alkalmazkodó, ám mindig önmagam!
Judit
61 éves
Szolnok

Életvidám, társaságkedvelő, jövőbenéző nő vagyok, aki keresi a társát az "ezüst évekre". Szabadidőmben szeretem a szemet, lelket gyönyörködtető programokat. Hobbim az utazás.
Ildikó
61 éves
Szolnok

Nincsenek különösebb előfeltételek,csak a maximális elfogadásra, kizárólagosságra való törekvés :-)kéz a kézben könnyebb.
Netta
26 éves
Szolnok

Írjatok, ha érdekel valami rólam. Nem tudok ide írni különösebben semmit, mert így nem lehet megismerni valakit.
Margó
68 éves
Szolnok

Margó vagyok Szolnokról, özvegy. Szeretek főzni zenét hallgatni, kirándulni, szeretem a természetet, az állatokat. Megbizható, hüséges, toleráns kedves embernek tartom magam. Kizárólag komoly ha lehetséges végleges kapcsolatre vágyom egy őszinte, káros szenvedélyektől mentes vidám természetü Úr...
Ágnes
36 éves
Szolnok

Kedves Érdeklődő! Kétgyermekes anyukaként keresek társat, aki kitartó, rugalmas és kihúz a magányból.
Kata
63 éves
Szolnok

Barátot keresek , aki szívesen tölti velem szabadidejét . Ezt úgyis két ember dönti el ha van szimpátia, később akár kapcsolattá is alakulhat. Csakis korombelit keresek, Budapestit is mivel sokat vagyok Pesten .
zsóka
71 éves
Szolnok

Szeretnék megismerkedni egy káros szenvedélyektől mentes férfival, akivel őszinte kapcsolatban élhetek,
Kati
56 éves
Szolnok

Ha bele nézünk egymás szemébe, ha megszólalunk, de még a mozzanatunk is egy nyitott könyvvé válik... Érezni fogjuk, hogy tovább akarjuk e olvasni ezt a könyvet, vagy csak gyorsan át lapozgatva, a színes képeket megtekintve becsukjuk.


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Richárd
44 éves
Szolnok

Vidám alaptermészetű, humoros, megbízható, őszinte, komoly kapcsolatot kereső, érdeklődő, színes egyéniségű, nyitott, őszinte, empatikus
Buckó
38 éves
Szolnok

Sziasztok ! Ismerkedés céljából nézek szét ezen az oldalon,nyitott vagyok és bármi alakulhat részemről semmi akadálya .
Tibor
39 éves
Szolnok

Szolnoki, független vagyok. Egyedül élek, gyermekem nincs. Nézelődöm, hátha itt elkelek. :) Elsősorban a közelből szeretnék ismerkedni.
BVik86
33 éves
Szolnok

Magamról nyilatkozni szerintem teljesen fölösleges, akit bármi érdekel az kérdez,és én válaszolok.:)
József
63 éves
Szolnok

Szerető,figyelmes,ragaszkodó ember vagyok.Szeretem a zenét,a természetet,az állatokat,és imádom az unokáimat.Szeretem a humort,és a viccet.Kérek visszajelzést,ha engem akar valaki,mert így a kapcsolat nekem könnyebb.
László
43 éves
Szolnok

Megbízható komoly kapcsolatott keresek ..:)Keresem azt a megbízható hölgyet akivel talán sikerül
Csaba
30 éves
Szolnok

János
40 éves
Szolnok

Rövid leírás. Ráadásul magamról? Na neee! Tolkieni körmondatok közt nőttem fel, és kiskoromban kedvenc tévéműsorom volt nyáriszünetben a parlamenti közvetítés ismétlése, meg pénteken az Ablak. Vegyesen táplálkozom, hol eszek, hol nem . Vannak előítéleteim, de csak viselkedés és általános...
Sándor
73 éves
Szolnok

Átlagosnak érzem magam,sok jó,és kevéske nem jó tulajdonsággal.Ami szép, és jó az életünkben, azt mind szeretem,illetve szeretném!Érzelmileg telített vagyok,s ezáltal szeretetre vágyom,hogy én is szerethessek.Társas lény vagyok nagyon,és még éltet a remény,de csak ha megtalálom hozzá a párom,egy...
Márk
28 éves
Szolnok

Magamról röviden annyit, szeretek új emberekkel ismerkedni, közvetlen, kedves ember vagyok általában!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 22:37:17