Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 629 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Magdolna
65 éves
Szolnok

Életvidám, humoros, kedves, másokra is odafigyelő, fiatalos, pörgős, vonzó,független szolnoki hölgy vagyok. Érdekel a zene, tánc, utazás, wellness, hosszas beszélgetések. Olyan társat keresek tartós kapcsolatra, akivel szebbé tennénk egymás életét.
Éva
66 éves
Szolnok

Reálisan gondolkodó egyedűlálló nő vagyok.Üzemmérnöki végzettségem van, műszaki érdeklődésű vagyok. Ilyen területen is dolgoztam eddig.Csak a józanéletű, nem agresszív kedves figyelmes urakat tudom elviselni.Házias, családcentrikus vagyok. Szeretem a rendet magam körül, de nem a kínos...
Kata
57 éves
Szolnok

Vidám, pozitív, humoros, barátságos vagyok . Szeretem a szép dolgokat . Ismerj meg beszélgessünk . Ne félj levelet írni sem ! Válaszolni fogok :-D
Katalin
67 éves
Szolnok

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Kizárolag fuggetlen legalább 175 cm magas Uri embert szeretnék megismerni.
Kitti
35 éves
Szolnok

Szia. Olyan személyek érdeklődését keresem elsősorban, akiket érdekel a természetesség, úgy gondolja van jövője a hagyományos értékrendeknek. Érdeklődési köreim: egészséges életmód (nem azért mert menő, hanem mert életmentő. Én magam is folyamatosan keresem a legjobbat, és van még mit...
Krisztina
47 éves
Szolnok

Szia mindenki! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Remélem itt megtalálom . Magamról majd személyesen ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni írj rám bátran.
Krisztina
34 éves
Szolnok

Én nem vagyok olyan mint a többi nő, na de nem azért mert félvér lennék :-) Azért vagyok nem mindennapi mert nem vágyom arra hogy kiszolgáljanak, nem vagyok kiskirálylány típus. keményen dolgozom és egyenlőségre vágyom hogy a...
Zsuzsanna
39 éves
Szolnok

Keresek egy mosolygós srácot, aki szeret hülyéskedni, de komoly is tud lenni. Szeretek kirándulni, utazni, filmezni, barátokkal lenni, mozizni. Veszekedést, konfliktust kerülni szeretném!
Erzsébet
57 éves
Szolnok

Tükörbe nézni kockázatos dolog. Arcod olyan, mint az előhívott kép: minden rajta van. Az is, amit önmagadban letagadtál. Az is, amit az élet irt rá. Sorsod maszkmestere nagy munkát végzett: így néz ki az életszereped, amit magaddal hoztál és régóta játszol. Egy valaki nincs rajta. TE nem vagy...
zsóka
72 éves
Szolnok

Szeretnék megismerkedni egy káros szenvedélyektől mentes férfival, akivel őszinte kapcsolatban élhetek,


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Csabi
38 éves
Szolnok

Ismerkedés a fő cél, tartós kapcsolat. Semmi nem kötelező, csak az ami kölcsönös. Egyenlőre ennyi, a többit majd egy személyes találkozó alkalmával (ha sor kerül rá :) )
Béla
61 éves
Szolnok

Őszinteség bizalom megbizhatóság fontosak, számomra. Az élet jó és pozitiv oldalát nézem próbálok aszerint élni. Kedvenc hobbim a lovaglás lovas sportok.
Levente
53 éves
Szolnok

Szia látogató! Írj... ismerj meg ha gondolod, hogy szívesen ismerkednél meg velem. Szeretek hegyet mászni, szabadidőmben utazgatok, mindehhez szeresek magamnak társat
Viktor
33 éves
Szolnok

Magamról nyilatkozni szerintem teljesen fölösleges, akit bármi érdekel az kérdez,és én válaszolok.:)
István
49 éves
Szolnok

Frissen elvált,gyermektelen,középkorú férfi "megkímélt állapotban" tartós kapcsolatra keresi hasonló paraméterekkel rendelkező hölgy ismeretségét.
Zsolt
37 éves
Szolnok

Mottóm: Adni és kapni jó! Keresem lelki és testi társam, akivel közösen tölthetjük szabadidőnket, egymásra figyelve. Festőként dolgozom, szeretek alkotni, imádom a természetet és hobbim az úszás.
Attila
34 éves
Szolnok

Az önismeret olyan, mint egy hagyma. Több rétege van, és minél többet hántunk le, annál valószínűbb, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban sírva fakadunk.
Sandor
49 éves
Szolnok

Nem is tudom, hogy mit kellene ide leirnom mert a személyes találkozásnál derül ki milyenek vagyunk igazán. Magamról annyit, hogy vidám de morcos is tudok lenni. Szeretk sportolni, olvasni és a szabadidőt tartalmasan eltölteni. Akit keresek legyen ilyen mint amit leirtam vagy hasonlítson rá.
Zsolt
57 éves
Szolnok

Szolnokon lakok ausztriaban dolgozok .hetvege otthon.szeretek utazni bar nyaraloban sokat tarkozkodom.
Viktor
41 éves
Szolnok

Kizárólag komoly kapcsolatot céljából regisztráltam. Pár éve telepedtem le itthon, hogy csaladot tudjak idővel alapítani. Fontos számomra a közös cél, hasonló értékrend. Röviden ennyi :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 10:02:19