Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 449 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Margó
67 éves
Szolnok

Margó vagyok Szolnokról, özvegy. Szeretek főzni zenét hallgatni, kirándulni, szeretem a természetet, az állatokat. Megbizható, hüséges, toleráns kedves embernek tartom magam. Kizárólag komoly ha lehetséges végleges kapcsolatre vágyom egy őszinte, káros szenvedélyektől mentes vidám természetü Úr...
Kata
31 éves
Szolnok

Sziasztok Kedves Párkeresők! Egy nyugodt, érzékeny és nagyon empatikus lány vagyok, végtelenül egyszerű. Sütök, főzök mérhetetlenül nagy szeretettel. Komoly kapcsolatra vágyom, olyanra, ahol a kölcsönös szeretet és odaadás jelenik meg. Szeretnék egy olyan kapcsolatban élni, ahol mindketten jól...
Juli
58 éves
Szolnok

Szabadidőmben gyakran kirándulok és utazom, nagyon szeretek társaságban lenni, de otthon is jól tudom érezni magam. Szeretnék egy tartós kapcsolatot kialakítani,korban hozzám illő férfival.
Zsuzsa
57 éves
Szolnok

Csinos, értelmes, mélyérzésű nő vagyok.Életvidám, dinamikus, de megnyugodni is tudó embernek tartom magam. Szeretek sok mindenről beszélgetni: a lélekről, a világ sok furcsaságáról, irodalomról, történelemről, színházról - minden érdekel. Hiszek - még 50 évesen is- a szerelemben és az örök...
Magdi
70 éves
Szolnok

Pozitív gondolkodású, optimista, sportos,fiatalos, független kiegyensúlyozott nő vagyok. A kölcsönös bizalom,az egymás elfogadása, az őszinteség a humor számomra fontos.Sok minden érdekel,könyv ,zene,utazás stb. Hasonló korú partnerrel ismerkednék.
Eszter
60 éves
Szolnok

Az ember nem boldog akar lenni ,hanem olyan életet , olyan világot szeretne, amelyben oka van a boldogságra.-Még valami,akinek nincs humora ,az mindenre képes!!!.:-)
Ildikó
32 éves
Szolnok

Kedves Férfiak! Keresem a párom, komoly kapcsolatot szeretnék. Nyitott személyiségű vagyok, szeretem a színes programokat, szívesen járok koncertekre, moziba, kávézóba, ha van hozzá partnerem:-) Szeretném az élményeimet...
Kata
62 éves
Szolnok

Őszinte , társat ,barátot,,kapcs keresek ! Szolnokon lakom , de sokat vagyok Budapesten is . A személyes találkozás fontos számomra , mivel ott sok minden eldől , szimpátia ,kölcsönös vonzalom . Mindent szeretek ami örömet okoz az életben. Földön járó , egyszerű fitt és házias vagyok .A...
Anita
32 éves
Szolnok

32 ÉVES,KISSÉ TELT,CSENDES,DE NEM ZÁRKÓZOTT,NEM BULIZÓS,SZOLNOKI LÁNY VAGYOK. HA GONDOLOD VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT ÉS ISMERJ MEG!LAZA KAPCSOLAT NEM ÉRDEKEL,DE OLYAN SE AKI MÉG A TALÁLKOZÁSTÓL IS BEIJED!
Kata
43 éves
Szolnok

Kedves, segítőkész, őszinte embernek tart a környezetem, barátaim. Nincsenek káros szenvedélyeim. A munka mellett fontos a sport is számomra, rendszeresen edzem. Kedvelem a filmeket, fotózást, sétát, kirándulást, tartalmas beszélgetéseket. Jobb szeretem a személyes találkozást a hosszú...


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Martin
28 éves
Szolnok

Érett gondolkodású és önálló srác vagyok. Kislányommal élek. Szeretek kimozdulni a négy fal közül. Szívesen ismerkednék.
Dávid
33 éves
Szolnok

Sziasztok, Dávid vagyok Szolnokról, jót hallottam erről az oldalról ezért regisztráltam. Ismerőseim szerint intelligens, barátságos sokszor jó humorú ember vagyok. Ha csak a fele stimmel már jó. :)
Károly
57 éves
Szolnok

"Mit is írhatnék magamról ?? " Olyan társat szeretnék, akivel hosszú távon tudok együtt élni. Nagyon fontos számomra, hogy akivel együtt vagyok, azt teljes mértékben támogassam az élet minden területén. Végzettségem szerint villamos üzemmérnök vagyok. Ez a tény senkit ne zavarjon, a hum...
Csaba
23 éves
Szolnok

Szia! Örülök, hogy benéztél! :) Társam keresem Szolnokról vagy esetleg Pestről. A hét egyik felében Szolnokon, a másikban Pesten tartózkodom, csak ezt nem lehet külön megjelölni sajnos bio-ban. :( Néhány dolog amit tudnod kell rólam: * rendszeresen fallabdázom és járok mellette edzeni....
Norbert
38 éves
Szolnok

Sziasztok! Nem kalandozásra vágyom! Szeretnék ismerkedni, barátság vagy ,ha úgy alakul komoly kapcsolatot céljából! Szeretem a természetet , az állatokat, szeretek kirándulni, moziba járni, sportolni..
karcsi
45 éves
Szolnok

"A világ csak akkor válik valódivá, amikor az ember megtanul szeretni - egészen addig csak hisszük, hogy tudjuk, mi a szerelem, de nincs bátorságunk szembenézni igazi valójával." [Paulo Coelho)
Szabolcs
43 éves
Szolnok

Szeretek mozogni, horgászni, szerelgetni! Imádom a kutyákat! jól érzem magam a szabadban, a vízparton! a Tisza gyönyörű!
Péter
40 éves
Szolnok

Ausztriában dolgozom,de csak a munkám köt ide!Magyarországon képzelem el a jövőmet,próbálom minden szabadidőmet otthon tölteni!
BVik86
32 éves
Szolnok

Magamról nyilatkozni szerintem teljesen fölösleges, akit bármi érdekel az kérdez,és én válaszolok.:)
Csaba
40 éves
Szolnok

Lehet hogy konzervatívnak tűnik de hiszek az őszinteségben,a becsületességben és az egymás iránti tiszteletben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:59:37