Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 603 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Krisztina
47 éves
Szolnok

Szia mindenki! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Remélem itt megtalálom . Magamról majd személyesen ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni írj rám bátran.
Margit
68 éves
Szolnok

Szolnoki 68 éves nyugdijas vagyok, három felnőtt gyermekkel akik már önállóak. Kedves, toleráns, megbizható érzéki nőnek tartom magam, káros szenvedélyem nincs. Szeretek főzni, zenét hallgatni, olvasni, kirándulni, szeretem a természetet az állatokat. Szeretem a rendet magam körül. Kizárólag...
Lizike08
52 éves
Szolnok

\"Az élet arról szól, hogy bízz az érzéseidben. Kockáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból. Becsüld meg az emlékeket. És vedd észre; az élet mindig megy tovább.\"
Kata
57 éves
Szolnok

Számomra a következő tulajdonságok fontosak. Fiatalos. Legyen kisugárzás. Őszinte. Romantikus. Hűséges. Vidám. Szeretni és tisztelni tudó. Nyíltszívű. Humoros. Némi öniróniával rendelkező. Felelősséget vállalni tudó. Emberséges.
Krisztina
36 éves
Szolnok

Életvidám,kedves lány vagyok.Szeretnék olyan férfit találni akivel egy irányba nézünk.Nyitott vagyok értelmes beszélgetésekre ,találkozásra,kapcsolatra.
viki
57 éves
Szolnok

zsóka
71 éves
Szolnok

Szeretnék megismerkedni egy káros szenvedélyektől mentes férfival, akivel őszinte kapcsolatban élhetek,
Kata
63 éves
Szolnok

Barátot keresek , aki szívesen tölti velem szabadidejét . Ezt úgyis két ember dönti el ha van szimpátia, később akár kapcsolattá is alakulhat. Csakis korombelit keresek, Budapestit is mivel sokat vagyok Pesten .
Kata
50 éves
Szolnok

Keresem megfelelö társam,vidám jó !!kedélyű vagyok! Meglátjuk mi lesz,hogy alakul ! Szép napot kívánok!
Ildikó
56 éves
Szolnok

52éves 106-kg 165cm. van 4 gyermekem 5 unokám nem iszom nem dohányzom és nem szeretnék italos dohányos férfival találkozni


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

József
63 éves
Szolnok

A nevem József.Nyugdíjas özvegy,enyhe testi hibával élem az életem.Szerethető,figyelmes,ragaszkodó ember vagyok.Szeretem a jó zenét,a természetet,az állatokat,és imádom az unokáimat.Szeretem a humort,és a viccet,és mindent ami szép,és tisztelem a szebbik nemet.Nem egy éjszakás kalandra,és nemszex...
Attila
42 éves
Szolnok

sziasztok!attila vagyok.azért regisztráltam magam,mert szeretném végre megtalálni azt a társat,akivel egy komoly kapcsolatot ki lehet alakitani.számomra lényeges a kölcsönös bizalom,és őszinteség!
Balázs
57 éves
Szolnok

Éljük az életet és ne menjünk el mellette. Keresem a szívem másik felé akivel boldog lehetek. Szeretek olvasni, sétálni, beszélgetni. Legfontosabb számomra az őszinteség, hűség, bizalom. Keresem a párom, akivel a mindennapok még boldogabbak lennének.
Csaba
33 éves
Szolnok

Szabadidőmben szeretek sportolni,zenét hallgatni,filmet nézni...időnként a barátokkal szórakozni járok,és szeretek viccelődni :)
Gusztáv
70 éves
Szolnok

Sziasztok ! keresem azt a hölgyet aki45-55 éves vékony-karcsú,aki igényes önmagára környezetére,szeret utazni,olvasni,sétálni,főzni,aki hűséges,stb Magamról: Szolnokon élek rendezett körülmények közt igényes vagyok minden tekintetben,szeretek utazni,sportolni,olvasni tévézni,kirándulni,főzni,sze...
Jani
47 éves
Szolnok

Egyedül élek Szolnokon, nem hiszek a távkapcsolatban, ezért szolnoki hölggyel ismerkednék, kapcsolat céljából.
David
30 éves
Szolnok

Nyugodt természetű, kiegyensúlyozott vagyok. Szeretem ha egy kapcsolatban közös az érdeklődés. Elsősorban ismerkedni szeretnék ,de az "igazi" megtalálása a legfőbb cél :)
Gábor
64 éves
Szolnok

Szeretném megtalálni azt a TÁRSAT, akivel fontosak lennénk egymás számára! Olyan valakit, akivel meg lehetne beszélni az élet fontos vagy kevésbé fontos dolgait, akivel közösen lehetne felfedezni a folyton változó természet szépségeit, vagy bármilyen közös programot csinálni, ahol mindketten jól ...
Vince
41 éves
Szolnok

Ha imádod a kirándulást vagy szereted a fotózást, keress nyugodtan. Vidám, megbízható, sportos ember vagyok, szeretek bringázni, és a kultúra sem áll tőlem távol.
Attila
33 éves
Szolnok

Az önismeret olyan, mint egy hagyma. Több rétege van, és minél többet hántunk le, annál valószínűbb, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban sírva fakadunk.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 03:15:59