Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 581 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Ágnes
37 éves
Szolnok

Kedves Érdeklődő! Kétgyermekes anyukaként keresek társat, aki kitartó, rugalmas és kihúz a magányból.
Kata
63 éves
Szolnok

Barátot keresek , aki szívesen tölti velem szabadidejét . Ezt úgyis két ember dönti el ha van szimpátia, később akár kapcsolattá is alakulhat. Csakis korombelit keresek, Budapestit is mivel sokat vagyok Pesten .
Márti
35 éves
Szolnok

Egy kis városban tanítok alsó tagozatban. Szeretek sportolni, túrázni, kirándulni. Szeretem ha korrekt az ember. Nem szeretem a mellébeszélést és a kamuzást. Az őszinteség híve vagyok.
Moncsita
45 éves
Szolnok

Öszinte,romantikus,szenvedélyes.ápolt,igényes- Imádok táncolni,jo filmet nézni, zenét hallgatni. főzni,.
Margó
68 éves
Szolnok

Margó vagyok Szolnokról, özvegy. Szeretek főzni zenét hallgatni, kirándulni, szeretem a természetet, az állatokat. Megbizható, hüséges, toleráns kedves embernek tartom magam. Kizárólag komoly ha lehetséges végleges kapcsolatre vágyom egy őszinte, káros szenvedélyektől mentes vidám természetü Úr...
ibi
73 éves
Szolnok

Zenét, táncot, művészetet kedvelő vagyok. Nagyon szeretek olvasni, de a barátokkal is szeretek beszélgetni, vagy elmenni ide-oda, cukrászdába, étterembe, kirándulni. Lehetne sokmindent ide írni, de a személyes találkozás mindennél többet mond. Szeresd az életet, mosolyogj, s akkor...
Ildikó
55 éves
Szolnok

52éves 106-kg 165cm. van 4 gyermekem 5 unokám nem iszom nem dohányzom és nem szeretnék italos dohányos férfival találkozni
Ági
45 éves
Szolnok

Kisgyermekekkel foglalkozom. Érdekel az ének gyakorlom is. Átlagos tájékozottságom van a történelmi témákról, igényem van színházlátogatásra. A hazai és a környező országok kultúrájával, természeti szépségével szívesen ismerkedek pl.: kirándulás alkalmával vagy könyvekből. Szeretem az emberek...
Mónika
23 éves
Szolnok

Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért így próbálok társat találni. Hobbim kirándulás, természetjárás. Férfias, intelligens társam keresem
Ilona
61 éves
Szolnok

Vidám,toleráns, alkalmazkodó szeretetreméltó,,barátkozni vagyok itt,,,keresek hozzám illö, partnert,,,


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Attila
49 éves
Szolnok

Természetkedvelő,érdeklődő,empatikus,figyelmes,segítőkész vagyok.Túra,film,olvasás,főzés,motorozás ,kertészkedés a hobbim.
Dominik
32 éves
Szolnok

Gyermekemet egyedül nevelem aki 2 éves, egy életre szóló kapcsolatot keresek. Szeretem az állatokat, vidám természetű vagyok.
János
40 éves
Szolnok

Rövid leírás. Ráadásul magamról? Na neee! Tolkieni körmondatok közt nőttem fel, és kiskoromban kedvenc tévéműsorom volt nyáriszünetben a parlamenti közvetítés ismétlése, meg pénteken az Ablak. Vegyesen táplálkozom, hol eszek, hol nem . Vannak előítéleteim, de csak viselkedés és általános...
Károly
58 éves
Szolnok

Az a meglátásom, hogy írhatok ide bármit, nem oszt, nem szoroz. Amennyiben szeretnél megismerni, írj, vagy jelezd a lehetőséged szerint.
Bence
39 éves
Szolnok

Keresem új párom komoly kapcsolati céllal. Hiszen válás után is van élet. Próbáltam egyedül, de a hölgyek társaságában jobb az élet. Most tértem haza külföldről és itthon szeretnék új életet kezdeni.
Tamás
40 éves
Szolnok

Sziasztok! Szeretem a humort a jó filmeket, legyen az bármilyen stílusú. A zene fontos szerepet tölt be az életemben. Imádom az állatokat, legyen szó kutyáról, macskáról, disznóról vagy elefántról. 🙂 Szívesen randizok, remélem lesz is kivel!
Attila
33 éves
Szolnok

Az önismeret olyan, mint egy hagyma. Több rétege van, és minél többet hántunk le, annál valószínűbb, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban sírva fakadunk.
András
43 éves
Szolnok

"Ahogy fölém nő az éj... álmodni nem hagy a vád. Ha becsukom fáradt szemem tekinteted az arcomba vág. Szemed tüzénél megvakulok, de lassan újra feljön a nap.. Nélküled semmi vagyok."
András
31 éves
Szolnok

Kellemes társaságot keresek könnyed szabadidős foglalkozáshoz. Vacsorák, koktélok, séta a parkban, tenisz, Netflix & chill :)
Szilárd
27 éves
Szolnok

Sziasztok lányok én egy komoly kapcsolatot szeretnék remélem megtalálom az igazit, szeretek sétálni a kutyámmal. Imádom a természetet. Egy aranyos kedves lányt szeretnék megismerni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 22:55:16