Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 634 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Veronika
29 éves
Szolnok

Igaz és őszinte kapcsolatot keresek, mert legyen kiért küzdeni az életben. Két gyermekem nevelem egyedül, ha szívesen segítenél nekem ebben, akkor várom az üzeneted:-) puszillak
Aranka
61 éves
Szolnok

Szeretnék ismerkedni, kikapcsolódni, annyira jó lenne, ha a közelembe kerülnél, ha egy kedves, őszinte férfi lennél, káros szenvedélyektől mentesen. Egyedül élek. Szeretek wellneszezni, utazni az országban.
Irénke
66 éves
Szolnok

Egyedülálló özvegy vagyok ,sajnos a magányt rosszul viselem. Ezért szeretnék egy párkapcsolatot, hosszútávra.
Anna
62 éves
Szolnok

Rendezett körülmėnyek között egyedűl ėlek! Szeretem a termėszetet,a kis kertemet. Érdekelnek a kultúrális rendezvėnyek,színház mozi,kiállítások. Szeretek kirándulni,utazni.
Tünde
60 éves
Szolnok

Tartós kapcsolatot keresek. Olyan férfi személyében, aki humoros, érti is a humort, de tud komoly is lenni.
Lilla
54 éves
Szolnok

Keresem a Páromat, (bárhonnan az országból), Akivel szeretetben, megbecsülésben élhetjük tovább életünket. Szeretnék gondoskodni Róla, szeretetet adni Neki és kapni Tőle... Szeretném karjai közt érezni, hogy "megérkeztem"... Őt keresem, Akivel megtaláljuk a közös örömöket.. Szeretek...
Zsuzsa
45 éves
Szolnok

Komoly kapcsolat céljával regisztráltam,elsősorban Szolnok környékéről és nem dohányzó férfival ismerkednék!
Ria
44 éves
Szolnok

Hiszek abban,hogy valamikor számomra is eljön az igazi...majd egyszer!Kivárom...és talán majd én is boldog leszek!
Éva
60 éves
Szolnok

Kiismerhetetlen, de megismerhető. Hatàrozottan hatàrozatlan. Szètszórt, de összetett. Örökkè vàltozó, de vàltozatlanul àlmodozó. Szabad, de ragaszkodó. Zàrkózott, de emberszerető. Nèha jó ès nèha rossz. Nem hibàtlan- de ìgy ,,...
Joli
52 éves
Szolnok

Szia.52 éves özvegy vagyok.Keresem korban hozzám illő férfi társaságát!Pár mondatban bemutatkozni nem lehet!Ami fontos:Nem sexpartnert,nem szeretőt nem élettársat keresek!A férfiban barátot,lelkitársat és újra szerelmet szeretnék találni!Ha létezik még ilyen a mai világban!


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

István
53 éves
Szolnok

- Légy szíves, szelídíts meg! - mondta. Jó, jó, de hogyan? - kérdezte a kis herceg. - Sok-sok türelem kell hozzá - felelte a róka. - Először leülsz szép, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De...
Attila
33 éves
Szolnok

Az önismeret olyan, mint egy hagyma. Több rétege van, és minél többet hántunk le, annál valószínűbb, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban sírva fakadunk.
Károly
58 éves
Szolnok

Az a meglátásom, hogy írhatok ide bármit, nem oszt, nem szoroz. Amennyiben szeretnél megismerni, írj, vagy jelezd a lehetőséged szerint.
Tamás
29 éves
Szolnok

Végzett gépészmérnök, akiben a hosszú egyetemi évek után felébredt az igény, hogy végre társat találjon. Még az egyetem ideje alatt felszedett kilók leadásán dolgozik, de legalább sportol, és próbál tájékozódni a nagyvilág történéseiben miközben építi a jövőjét... humorral, barátokkal és a munka ...
Frank
45 éves
Szolnok

Angol és magyar a két alapnyelvem, s több van olyan van melyeken beszélek valamelyest. Igen nagy fontossága van számomra a humornak, melyet ha az ember jól művel sokakat képes mosolyra fakasztani, ezzel igen pozitív hatásokat gyakorolva környezetére és természetesen önmagára is. Az utazás is nag...
Tomi
55 éves
Szolnok

Én egy pozitív beállítottságú pasi vagyok ,aki szereti az életet és szeretné a szerelmet.Tartós kapcsolatra keresem társam ,karcsú csinos nő személyében 50 éves korig .
Pál
40 éves
Szolnok

Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt meg találom a párom.Szeretek a szabadban lenni. Ha te is úgy gondolod írj.
Balázs
57 éves
Szolnok

Éljük az életet és ne menjünk el mellette. Keresem a szívem másik felé akivel boldog lehetek. Szeretek olvasni, sétálni, beszélgetni. Legfontosabb számomra az őszinteség, hűség, bizalom. Keresem a párom, akivel a mindennapok még boldogabbak lennének.
Béla
60 éves
Szolnok

Őszinteség bizalom megbizhatóság fontosak, számomra. Az élet jó és pozitiv oldalát nézem próbálok aszerint élni. Kedvenc hobbim a lovaglás lovas sportok.
Sandor
49 éves
Szolnok

Nem is tudom, hogy mit kellene ide leirnom mert a személyes találkozásnál derül ki milyenek vagyunk igazán. Magamról annyit, hogy vidám de morcos is tudok lenni. Szeretk sportolni, olvasni és a szabadidőt tartalmasan eltölteni. Akit keresek legyen ilyen mint amit leirtam vagy hasonlítson rá.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-09-20 04:12:52