Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1099 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Móni
45 éves
Miskolc

Komoly kapcsolatot keresek, korban hozzám illő , gyermektelen férfi személyében. Hiszem, hogy vannak még olyan emberek akik hasonlóan gondolják a kapcsolatokat.
Marika
57 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat reményében keresem leendő párom. Fiatalos a megjelenésem, páromat szintén így képzelem el. Személyes találkozás lesz a döntő.
Gyöngyi
51 éves
Miskolc

Keresem őszinte,intelligens párom. Klaszikus értékrenddel. Szeretek színházba,moziba járni,sétálni. Két lábon állok a fölön.
Gizella
53 éves
Miskolc

Hiszem, hogy mindenki megtalálja a testi-lelki-szellemi szinten hozzá illő párját!Alpvetően vidám, optimista, igényes, életszerető, sportos nő vagyok! Ha hasonlónak érzed magad, akkor írj bátran!😉🙂
Zsuzsa
59 éves
Miskolc

NŐ vagyok, aki bízik benne, hogy talál egy FÉRFI-t. Illúzióim nincsenek, de valahol csak bújkál valaki, aki előbukkan és mind a ketten azt kérdezzük, “hol voltál eddig”?
Anikó
66 éves
Miskolc

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogak legyünk."
Éva
56 éves
Miskolc

...én tanulok a tegnapból , élek a mának , s bízom a holnapba ... Olyan 4&1-ben társat keresek , mindent egy Férfiban ..
Mariann
39 éves
Miskolc

39éves vagyok. Szeretek zenéthallgatni. Szabad időmben szívesen kertészkedem,és sétálok. Szeretem a virágokat. Komoly kapcsolatot keresek. Van két gyermekem.
Gyöngyi
63 éves
Miskolc

Korban hozzám illő független férfit keresek aki szintén rendezett körülmények között él, de hiányzik egy társ.Csak Miskolcon lakót keresek. Szeretek kirándulni, úszni.Őszinte tiszteletet, szeretetet várok és adok. Tegyük szebbé az életünket!
Jazmin
41 éves
Miskolc

Humor minden mennyiségben ☺😉 és természet függés!Na meg a MTB! Sci-fi,kaland első helyen! Komoly beállítottságú emberkék légyszi ne írjanak,mivel nálam lételem a viccelődés :-) Így az nem az én...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Gabor
35 éves
Miskolc

Sziasztok!!miskolcon lakom ,egyedul elek csak is komoly kapcsolat celjabol vagyok itt!! Ismerj meg!!!😊
József
66 éves
Miskolc

Tevékeny sportedző vagyok, korlátozott szabadidővel. Szeretem a művészeteket és szinte bármilyen stílusú zenét.
tamás
53 éves
Miskolc

Zsolt
27 éves
Miskolc

Sziasztok ! Nem szeretek magamról írni.A személyes beszélgetés híve vagyok. Szabadidőmben sportolok,kerékpározok. Fontos a családom és a barátaim .Keresem a párom akivel az a bizonyos szikra létrejön :)
Mihály
64 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot keresek, egy olyan hölggyel, aki megbízható, kedves és kölcsönös szeretetre vágyik. Jelenleg egyedül élek, elvált vagyok. Van 2 leányom és egy Fiú unokám. Hobbim a horgászat, szeretek természetközelben lenni. ezenkívül zenehallgatás, filmnézés, kulturális rendezvények...
Ádám
35 éves
Miskolc

Vidám, őszinte, kedves férfi vagyok komoly kapcsolatot keresek elsősorban Miskolc és környékéről.Puszi
Tamás
33 éves
Miskolc

Sziasztok! Csak 1000 karakterben ugyan nehéz megfogalmazni milyen is vagyok, ám teszek egy próbát, bízom benne sikerül! Tamás vagyok, Miskolcon élek. Tulajdonságaimat tekintve külsőleg átlagos testalkat jellemez, belsőleg pedig sokoldalúnak mondanám magam. Igyekszem minden helyzetben megtalálni ...
Gyula
32 éves
Miskolc

Sziasztok! Köszönöm, hogy megnézed az adatlapomat. Keresem az én humoros,okos, kedves páromat.Ha te lennél az? Akkor várom a válasz leveled. Szia!!!
László
63 éves
Miskolc

László vagyok, Miskolcon lakom.nyolc éve egyedül vagyok. Ez nem jó! Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel 49 és 55 között.cRészleteket majd személyesen!
Miklós
59 éves
Miskolc

Magamról pár mondatban. Márciusban múltam 53 éves ,5,5 éve külön élek , van két nagykorú fiam 22 és 25 évesek.Én egy K F T -ben vagyok mint alkalmazott. Szeretek barkácsolni , kutyáimmal foglalkozni , mivel szeretem az állatokat . Amennyiben színp -nak találtál , vagy megfogott valami az itt leí...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:36:23