Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1097 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Aranka
54 éves
Miskolc

Mosolygós, pozitív beállítottságú vagyok. Természet kedvelő vagyok, ebből kifolyólag szeretek kirándulni. A többit majd személyesen.
Edina
34 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat érdekel. Szeretek kirándulni,utazni, szórakozni, színházba, moziba járni. Hasonló érdeklődésű társat keresek, aki megnevetett és hosszú távra tervezhetek vele.
Márti
48 éves
Miskolc

Judit
47 éves
Miskolc

Életvidám és könnyen barátkozó nyitott személyiségnek tartom magam :-) Szeretek zenét hallgatni,barátokkal lenni,kutyusommal játszani,filmet nézni,csevegni. Ha szeretnél többet megtudni rólam,írj bátran! Nyugi nem harapok...
Zs .Móni
45 éves
Miskolc

Beszélgetek, levelezek, majd meglátjuk mi jön ki ebből a regisztációból, de inkább egy normális értékrendű, kölcsönös tiszteletadáson alapuló kapcsolatot keresek.
Judit
50 éves
Miskolc

Kedves ismeretlen! Bármit írnék magamról, sablonosan hangzik. Ha szimpatikus vagyok keress meg, ismerjük meg egymást! Hiszen mindannyian ezen az oldalon a párunkat keressük. Mit veszîthetünk? Magamról csak annyit, nem vagyok sem gazdag sem okos, sem szép, sem fiatal, de a szívem nagy!
Márta
69 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
JUDIT
49 éves
Miskolc

Kedves, fiatalos független nő vagyok. Keresem azt a Férfit aki engedi, hogy szeressék és aki szeretni is tud. Szeretek kirándulni, de a főzést inkább párban.
Zsuzsa
69 éves
Miskolc

Nyugdijas vagyok. .Szeretem gyógyvizes helyeket.A kiràndulásokat a hegyekbe az értelmes beszélgetéseket.A kölcsönös szimpátia szerintem nagyon fontos.De ehhez sok sok beszélgetes kell.Akár a neten is. Csak fotós bemutatkozást nézek meg, mert nagyon egyoldalú ha csak én vagyok...
Akire
59 éves
Miskolc

Keresem a Társam,ki majd Rám talál,aki boldoggá tesz minden téren!! Az élet minden percét,óráját,napját,hónapját és évét nyugalomban, szeretettben és boldogságban szeretném megélni egy kedves, romantikus,őszinte,intelligens,tisztességes,humoros,becsületes Férfi mellett!!Ketten sokkal könnyebben...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Nowy
49 éves
Miskolc

Csinos Hölggyel ismerkednék! Borsod megyéből. Türelmes megbízható független férfi vagyok! Egyenlőre talán ennyi is elég!
Patrik
42 éves
Miskolc

Vidám természetű fiú társat keres kedves lány személyében, akivel megélhetjük a mindennapok örömeit valamint szinessé és tartalmassá tehetjük a napokat.
Józsi
71 éves
Miskolc

Pozitív emberi tulajdonságokkal, testileg és lelkileg teljesen egészségesen, káros szenvedélyek nélkül, maximális optimizmussal és toleranciával, valamint kompromisszum készséggel keresem kedves, vidám, érzéki társam, hosszú távú, végleges, szívélyes, bensőséges, őszinte, tartalmas, tiszta érzelm...
Kornel
39 éves
Miskolc

Barátkozás céljából keresek hasonló korú lányokat. Informatikával foglalkozom. Szeretem a népzenét, neptancot. A sport sem áll távol tőlem főleg a biciklizés, focizas. Emellett szívesen fotózok, kirándulok, s kerteszkedek. Egyelőre szerintem diohejban ennyi.
Tamás
41 éves
Miskolc

#Miskolc #178cm #65kg #Kommunikáció #Lelkitárs #Humor #Komoly kapcsolat #Nem dohányzom #Nem iszom #Három gyerekem van #Elváltam #De a gyerekeket én is nevelem #Kevés szabadidő #Pozitív gondolkodás #Magas IQ #Nem vallásos Én kedves, figyelmes, őszinte, vicces vagyok. Nyilván nem tökéletes, de a...
Scharme
58 éves
Miskolc

Miskolcon lakom, élek. Nem dohányzom. Diplomám van. Egyedülálló, optimista, ...Férfi vagyok. Párom keresem.
Mihály
64 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot keresek, egy olyan hölggyel, aki megbízható, kedves és kölcsönös szeretetre vágyik. Jelenleg egyedül élek, elvált vagyok. Van 2 leányom és egy Fiú unokám. Hobbim a horgászat, szeretek természetközelben lenni. ezenkívül zenehallgatás, filmnézés, kulturális rendezvények...
Kefu
54 éves
Miskolc

Üdvözöllek kedves látogató. Vidám, pozitiv,a mai kornak megfelelő gondolkodású embernek tartom magam., persze ezeket a jellemzőket sorolhatnám naphosszat,de inkább majd, ha lesz kinek elmondjam !!!-Egy őszinte, egyszerű, társat , párt keresek, """" Hölgy személyében!!! -meglát...
Laci
49 éves
Miskolc

Laci vagyok 48 éves Miskolcon lakom 12 éve özvegy vagyok. 26 éves lányom van aki tőlem külön él Budapesten. Rövid az élet szeretnék egy egyszerű hölgyet aki elfogad a hibáimmal együtt.
László
63 éves
Miskolc

László vagyok, Miskolcon lakom.nyolc éve egyedül vagyok. Ez nem jó! Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel 49 és 55 között.cRészleteket majd személyesen!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 12:46:42