Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 925 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Márta
68 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni.
Anamnezis
48 éves
Miskolc

Hiszek abban, hogy lehet valakit el nem múlóan szeretni. Nem, nem tárgyaljuk itt meg a színházba és moziba járási szokásaink, mert ezek pont alkalmatlanok önmagunk definiálására. Adódik a kérdés, akkor mi is volna releváns? Hát, ebbe meg többször beletört a bicskám, és mindig csak annyit...
Györgyi
50 éves
Miskolc

Mit írjak magamról? Ha valaki meg szeretne ismerni írjon, és a válaszaimból megtudja milyen vagyok, mit szeretnék.
Magdolna
53 éves
Miskolc

Olyan társat keresek akivel kölcsönösen megtudjuk becsülni egymást. Fontos számomra az őszinteség és a megbizhatóság. Optimista vidám természetű hölgy vagyok. Szeretek kirándulni utazni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran.
Margit
36 éves
Miskolc

Tartalmas emberi kapcsolatot kereső, optimista nő vagyok. Szeretem a jó beszélgetéseket; imádok túrázni, olvasni, amikor csak lehet valami kreatívat csinálni.
Alexandra
33 éves
Miskolc

Hello. Ide nem írnék lényegeset,ha felkeltettem az érdeklődésed írj egy levelet. Nem fizetek az oldal használatért így valószínűleg ezért nem érkezik majd válasz esetleg. Két fő szempontom van..Ne legyen gyermeked illetve a korod 38-nál ne legyen több. És megkérek minden 38 fölött lévő...
Anita
35 éves
Miskolc

Nem szeretnék nagy szavakat hasznalni. Csendes, bújós nő vagyok. Szerintem még vannak férfiak akiknek fontos a belső érték is. Az őszinteség és a tisztelet. Szeretnék boldog lenni és nagyon sok szeretetet adni a leendő páromnak.
Katalin
53 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Kedvelem az állatokat, kutyákat , lovakat.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Karina
49 éves
Miskolc

Nagyon jó kedélyű, humoros és családcentrikus nő vagyok. Keresem a páromat, akivel még teljesebb lehet az életem.
Éwuss
30 éves
Miskolc

Magas, barna szemű srácok az ideállom. Az egyenruhásokért meg bolondulok. Utálok unatkozni.Zenekedvelő vagyok, de a természetet is szeretem. A többit majd akkor tudod meg ha rám írsz. :-) Komoly kapcsolatot keresek!


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Tibi64
53 éves
Miskolc

/Még nem vagyok előfizető / Egyfolytában kereslek ! Rád kellene, hogy találjak, de ha mégsem, akkor kérlek a szerelemért és a boldogságért keress engem Te is ! Tartós kapcsolatot szeretnék, nem kalandot ! Drága Hölgyek ! Miért gondoljátok, hogy egy helyben , vagy egy közelben lakó ffi-va...
Nándor
33 éves
Miskolc

Kedvesnek és megbízhatónak tartom magam. Érdeklődő vagyok és mindig próbálok célokat kitűzni magam elé. Szeretek a barátaimmal lenni és mindent megbeszélni. Szeretek folyamatosan új dolgokat megtanulni és megérteni. Szeretem a humort és az őszinte embereket.
Zoli
45 éves
Miskolc

Úgy gondolom, hogy normális értékrenddel rendelkező, két lábbal a földön álló pasi vagyok, ha egy fehér lovon érkező herceget keresel, nem itt találod meg. :-) Egészségesen élek, vidám vagyok, megfelelő egzisztenciával rendelkezem és van elképzelésem az életről. Van egy 8 éves kislányom, ő fonto...
Barnus
43 éves
Miskolc

tartós hosszutávú kapcsolatot keresek egy hozzám illő hölgy személyében, csak annyit várok el amit én adok, se többet se kevesebbet, álltalában a hétvégeken van szabadidöm amit szeretnék tartalmasan eltölteni, az esélyt adjuk meg egymásnak, a továbbiakat majd meglátjuk, sok sikert mindenkinek.
János
43 éves
Miskolc

Keresem a párom egy komoly kapcsolatban! Hiszem, hogy mindenkire vár valaki valahol. Ha megismersz megtudod milyen vagyok.
Csaba
53 éves
Miskolc

Egy 53 éves, sportos testalkatú (183cm/88kg), vidám természetű de komoly gondolkodású, káros szenvedélyektől mentes, a meccset és a pecázást nem favorizáló, de sok minden iránt érdeklődő, diplomás, miskolci elvált, gyermektelen férfi vagyok. Egy hűséges, független, gyermektelen, helyes, csi...
József
52 éves
Miskolc

Együtt....veled, aki szereti a nevetést, mert "akinek humora van mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes" Együtt, gyere sétáljunk, vagy nézzünk meg egy filmet! Vagy beszélgessünk? Menjünk vásárolni! Együtt! Repüljünk, biliárdozzunk, ping-pongozzunk, bowlingozzunk, bicajozzunk! Hal...
Zoltán
52 éves
Miskolc

Normális felfogású, reálisan fogom fel az életet. Szeretem a természetet,színházat. További élethez társat keresek. Remélem találok magamhoz illőt. Pozitívan állok a kihívásokhoz.
Márton
41 éves
Miskolc

Hello! Alapvetően jóhiszemű, jóhumorú, segítőkész embernek mondanak. Én magam igyekszem olyannak lenni, mint amit másoktól várnék. Általában megfontolt döntéseket hozok, nem jellemző rám az impulzív viselkedés de egy jó társ segítségével bármire képes vagyok. ;-) Bár műszaki érdeklődésű emb...
Gyula
48 éves
Miskolc

Mindenkinek megvan a párja csak meg kell keresni! Légy őszinte, odaadó és szeresd a párodat akkor megvan az esélye, hogy ezt kapod vissza!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:22:54