Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1264 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Zsóka
64 éves
Miskolc

Friss nyugdíjas általános iskolai tanár vagyok. Kedvelem a természetet, növényeket, állatokat. Van egy udvari mentett kutyám és egy benti sziámi cicám. Kedvenc elfoglaltságom az olvasás és ha időm engedi, a foltvarrás és egyéb kézimunkák. Velem él még a 34 éves fiam. Olyan barátot keresek,...
Kati
64 éves
Miskolc

Egyedülálló vagyok.Humán érdelkődési körű.Szeretem a természetet. A szinházat.Szivesen olvasok.Szeretek utazni.Vidám a természetem.
Edina
34 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat érdekel. Szeretek kirándulni,utazni, szórakozni, színházba, moziba járni. Hasonló érdeklődésű társat keresek, aki megnevetett és hosszú távra tervezhetek vele.
Livia
38 éves
Miskolc

Kicsit régimódi vagyok abban az értelemben, hogy fontosak számomra a megfelelő értékek, az őszinteség, mások megbecsülése, odafigyelés, nyitottság, kitartás jóban rosszban.Komoly gondolkodásúnak tartom magam, érzékeny vagyok a szociális problémákra, de szeretem a humort, ami az intelligencia...
Mária
60 éves
Miskolc

Kedves ,őszinte ,vidám, természetkedvelő nő vagyok. Szabadidőmben kirándulok, olvasok ,zenét hallgatok .Megbízható és humoros társat keresek. Nem szeretnék összeköltözni.
ÉVA
65 éves
Miskolc

65 éves független nő vagyok,szeretem a zenét,táncot,úszni,kertészkedni.két lányom van három unokám,akik nem velem élnek.Saját kertes házamban élek.Szabad időmben Szeretek szinházba,fürdőbe járni,sétálni .Már nyugdíjas vagyok ,de még néha dolgozom.Szeretek főzni,sütni tv-t nézni.KOMOLY...
Kata
65 éves
Miskolc

8 éve özvegy vagyok, egyedül élek egy 3 szobás panelben. Már nyugdíjba mentem, de dolgozom, hogy elfoglaljam magam. Szeretem a természetet, szeretek utazni, jógázni.
Julcsi
62 éves
Miskolc

Kedves filigrán hölgy vagyok. Keresem a nagy "Ő"-t az élet kellemes eltöltéséhez.
Anna
62 éves
Miskolc

Nyílt , őszinte es vidám természetű vagyok. Társam keresem komoly kapcsolat céljából , hasonlóan vidám es őszinte legyen.
Linda
39 éves
Miskolc

Itt a nyár. Lehet menni kirándulni, bringázni, evezni, akármi. Komolyan üzengetni akarunk? Társat keresek, nem futó kalandot és nem is levelező partnert. 4 évig Spanyolországban éltem, folyékonyan beszélek angolul, németül és spanyolul és ha külföldön találom meg a párom, nem lesz probléma a...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Péter
47 éves
Miskolc

Sziasztok! Szeretek kirándulni, kerékpározni, télen síelni. Szeretem az életet, vidám természetű vagyok. Egy békés, boldog kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon.
Béla
33 éves
Miskolc

31eves férfi vagyok aki keresi élete párját! Vidám humoros ember vagyok, de tudok komoly lenni, és mindenhez hozzá tudok szólni, ha kell! Szeretek nagyon beszélgetni, és ismerkedni! Nagy vonalakban ennyi 😊
Laci
47 éves
Miskolc

Laci vagyok, komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, olyan hölgyet keresek akivel közösek a céljaink, és kölcsönös elfogadáson alapuló kapcsolatot tudunk kialakítani.
Zoli
43 éves
Miskolc

Vidám, humoros, természet kedvelő pasiként, hasonló beállítottságú hercegnőmet keresem. Az se baj ha szeretsz motorozni
Attila
39 éves
Miskolc

Sziasztok! Kedves,ignyes Nőt keresek. Ha lehet inkbb komoly kapcsolatra. Tv nem akadly. Nincs idelom,tallkozunk s kiderül. :-)
Ferenc
57 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, ahol megadhatom a figyelmességet, gyengédséget, érzékiséget, biztonságot minden téren.
Zsolt
57 éves
Miskolc

Péter
42 éves
Miskolc

A Földlakó 1.82-es prototípusa nemcsak kielégítheti minden vágyadat és igényedet, hanem rengeteg hasznos extra funkcióval is rendelkezik! HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Mivel ez egy sérülés miatt forgalomból visszahívott (de részlegesen felújított) példány, ezért különleges törődést igényel! Hiányosságai...
Péter
47 éves
Miskolc

"Vágyom egy NŐ után!" Légy kedves, őszinte és engem megnyersz örökre. :-) Legyen szépséges napod!
Rugoka
46 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 01:46:46