Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1046 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Edina
63 éves
Miskolc

Nem az a döntő amit itt olvasol hanem a személyes találkozó. Ha felkeltettem érdeklődésed keress. Mi emberek társaságra vágyó, társas lények vagyunk.
Ági
39 éves
Miskolc

Extrovertált és introvertált embertípus "keveréke" vagyok. Az egyszerű dolgokat szeretem, mivel magam is ilyennek tartom. Ebből kifolyólag nem szeretem pl. a beképzelt, nagyképű, nagyravágyó embereket. Inkább a tettek, mint a szavak embere vagyok. Nagyon szeretném már megtalálni a...
Anikó
54 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Anikó vagyok. Miskolcon élek. Csupán egy apró figyelmesség is elég ahhoz, hogy éreztesd egy másik emberrel a szeretetedet és a kötődésedet. Legyen az akár egy szívből jövő üzenet. Amiben az áll... Vigyázz magadra.... Fontos...
Márta
69 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Katalin
54 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Melitta
54 éves
Miskolc

Szeretném megtalálni a párom egy olyan férfi személyében, aki arra vágyik, hogy szeressék és viszontszeret. Kölcsönös bizalom, őszinteség, tisztelet, azonos értékrend, hűség, tolerancia, azonos hullámhossz, közös célok. A kölcsönösség persze nagyon fontos!
Kiara
21 éves
Miskolc

Életvidám, mosolygós, minden témában nyitott miskolci egyetemista vagyok. Szeretek hosszasan elbeszélgetni egy séta mellett. Szeretek utazni és sokat túrázni, lélegzetelállító helyeket látogatni, de szívesen járok moziba és színházba is. Olyasvalakit keresek aki szintén egyetemi hallgató, vagy...
margó
67 éves
Miskolc

Nagyon régen elváltam gyermekeim felnőttek én egyedül maradtam,nagyon rossz a egyedül,szeretnénk találni egy korban hozzám illő társat.
Eni
36 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat reményében... Klasszikus, régi értékrenddel rendelkező, egyéb téren modern felfogásúnak tartom magam.
Erika
56 éves
Miskolc

Szeretnék egy korban hozzám illő, nyugodt, kiegyensúlyozott, független társat találni, aki engem keres :-) !


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Laci
45 éves
Miskolc

Laci vagyok, komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, olyan hölgyet keresek akivel közösek a céljaink, és kölcsönös elfogadáson alapuló kapcsolatot tudunk kialakítani.
Péter
44 éves
Miskolc

Keresem a másik felem, akivel kölcsönösen el tudjuk egymást fogadni, úgy ahogy van! A vidámság a fontos!
Zsolt
55 éves
Miskolc

Adataim és fényképeim töröltem, hisz úgy vélem a társkeresés NEM az x mennyiségű emberrel való levelezgetésből kell, hogy álljon. Hosszú távú kapcsolatot keresek,egyéjszakás kalandokra se időm,se energiám nincs. Aki erre vágyik,kérem mellőzzön.
tomidd
46 éves
Miskolc

Máté
23 éves
Miskolc

Komoly kapcsolatot keresek szeretem a hosszú sétákat szabad időmben szerelgetek bütykölgetek haverokkal lógok vagy biciklire ülök és csak elörre
Zsolt
55 éves
Miskolc

gabor30
42 éves
Miskolc

gyerek, autósport, buli ezeket szeretem.De hogy ezeket elérjem meló,meló,meló!
József
30 éves
Miskolc

Nyitott őszinte ember vagyok.Szeretem a szakmámat(vegyész vagyok azon belül analitikus), és napról napra igyekszek fejlődni benne. Analitikus személyiség vagyok ez élet minden területén megnyilvánul. Életre úgy tekintek mint egy utazásra, vagy olyan regényre aminek fejezeteit az ember nap mint na...
Zsoltom
49 éves
Miskolc

Szia! Zsolt vagyok. A bika zodiákus jegyében született 46 éves, 178 cm magas, 85 kg súlyú; őszülő fekete hajú, barna szemű; nőtlenül és gyermektelenül is független, életvidám; a természetet, kirándulást, utazást, kulturális programokat; nyáron a napfényt és vízpartot, télen szaunát szerető;...
László
54 éves
Miskolc

No,lássuk…Én vagyok az, aki szeret pontos lenni,mert az idő nem játék aki gyűlöli,ha túlbonyolítják az egyszerű dolgokat,mégis egyfolytában kombinál aki szeret kommunikálni, de utálja ha nem értik meg aki úgy érzi,hogy belehal ha kudarc éri,de aztán mégsem aki imád múzeumokba járni...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:19:08