Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 989 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Illonka
63 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!
Karina
50 éves
Miskolc

Nagyon jó kedélyű, humoros és családcentrikus nő vagyok. Keresem a páromat, akivel még teljesebb lehet az életem.
Erika
56 éves
Miskolc

Szeretnék egy korban hozzám illő, nyugodt, kiegyensúlyozott, független társat találni, aki engem keres :-) !
Orsolya
47 éves
Miskolc

Újrakezdő vagyok, jelenleg társ nélkül, de nem magányosan. Szeretném a világot újra felfedezni egy Férfi oldalán, akivel nagyokat lehet nevetni, beszélgetni, összebújni. Minden másról személyesen...
Éva
77 éves
Miskolc

Kedves,szeretetreméltó hölgy vagyok.Házias,szeretek minden tőlem telhetőt a ,legjobban megcsinálni. Szeretem a természetet,a kirándulást,városnézést,a gyógyvizes helyeket felkeresni amikor tehetem.Tudok örülni a kisebb sikereknek is.Amikor szükséges "királylány" és...
Kata
42 éves
Miskolc

Véleményem szerint ide bárki, bármit is írhat. Meg kell ismerni a másikat ahhoz, hogy el tudjuk dönteni érdemes e folytatni!
Márta
68 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
andi981
37 éves
Miskolc

Ágnes
42 éves
Miskolc

Egy rendes, kedves nő vagyok. Nem kalandot, alkalmi partnert, hanem olyan kapcsolatot keresek amelyben mindketten látunk hosszabb távú lehetőséget is.Akivel jó lenne eltölteni az 'énidőt' ami a munka és a gyerekeim mellett marad. Ha Te is hasonlóan gondolkozol próbáljuk meg
Erika
42 éves
Miskolc

Nyugodt természetű, zenét, mozit és aktív életet kedvelő nőnek tartom magam. Komoly,érzelmekre épülő kapcsolatot keresek. Ha hasonlóképpen gondolod a társkeresést, akkor írj :-) Majd kiderül lesz-e rokonszenv köztünk...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Attila
38 éves
Miskolc

Jelenleg úgy gondolom, hogy az élet egy nagy gasztronómiai utazás. Olyan hölgyet keresek, aki nyitott a kiváló borokra és a kulináris élvezetekre is:), valamint szívesen csatlakozna egy ilyen utazáshoz. Nem szeretném ad hoc élni az életem. Fontos számomra, hogy lehessen tervezni Veled mind érz...
Jekis
36 éves
Miskolc

Zsolt
55 éves
Miskolc

Lajos
46 éves
Miskolc

Szia !Olyan kapcsolatra vágyok ami alapja az igazi szeretet és az őszinteség.Kérlek akkor keress ha te is így érzel! Köszönöm hogy ezt elolvastad Lajos.
Csaba
54 éves
Miskolc

vidám optimista melegszivű álmodozó vagyok keresem a párom kivel békében szeretetben megoszthatom az életem
tamás
52 éves
Miskolc

István
35 éves
Miskolc

Szia! Miskolci, gyerekekkel foglalkozó,csak télen nem bringával közlekedő:) komoly kapcsolatot kereső srác vagyok. Keresem a nekem szánt felemet! :)
István
48 éves
Miskolc

Miskolcon élő, 47 éves elvált férfi vagyok. Társkeresés céljából regisztráltam az oldalra, hogy találják egy kedves hölgyet.
Miki
30 éves
Miskolc

Szia! Ide nem szeretnék semmit írni, szerintem a személyes találkozás mindent el dönt, és mindennél fontosabb.
Csaba
32 éves
Miskolc

A bemutatkozás mindig nehéz feladat, hiszen mit mesélj magadról, mennyit árulj el, mi az ami fontos, mi az, ami lényegtelen... Így nem is nagyon írnék konkrétumokat, úgyis ki fog derülni, ha lesz rá alkalom :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:22:41