Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1060 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Andrea
41 éves
Miskolc

"Az élet elég hosszú, csak nem elég széles". Egy élményekkel teli élethez keresem a társam. Ha szívesen utazol, kedveled a téli sportokat, szeretsz táncolni és a könyvek sem állnak távol tőled, várom jelentkezésed! Más közös is van bennünk? Derítsük ki!
Ildikó
55 éves
Miskolc

Életvidám, fiatalos, kedves nő vagyok, komoly társat keresek. A többit, a személyes találkozás során megtudhatod rólam.
Gabriella
50 éves
Miskolc

Régóta egyedül élek a most 20 éves fiammal.Sokat dolgozom, de az életemből egyre jobban hiányzik egy megértő, kedves társ, akivel teljes lenne az életem.Elsősorban miskolci,független férfit keresek, komoly kapcsolat céljából. Próbáljuk meg, hátha sikerül!
Márta
69 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Anna
51 éves
Miskolc

keresek.... keress meg bárcsak megtalálnál bárcsak megtalálnálak (ez jutott eszembe elsőre, de a gép 100 karaktert kér :-()
Erika
54 éves
Miskolc

Szeretek színházba, hangversenyre járni. Nem vagyok otthon ülő típus. Olyan társat keresek akinek hasonló az érdeklődése.
Karina
50 éves
Miskolc

Nagyon jó kedélyű, humoros és családcentrikus nő vagyok. Keresem a páromat, akivel még teljesebb lehet az életem.
Judit
24 éves
Miskolc

Életvidám és könnyen barátkozó nyitott személyiségnek tartom magam :-) Szeretek zenét hallgatni,barátokkal lenni,kutyusommal játszani,filmet nézni,csevegni. Ha szeretnél többet megtudni rólam,írj bátran! Nyugi nem harapok...
margó
67 éves
Miskolc

Nagyon régen elváltam gyermekeim felnőttek én egyedül maradtam,nagyon rossz a egyedül,szeretnénk találni egy korban hozzám illő társat.
Illonka
64 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

László
42 éves
Miskolc

Ne keverd össze a személyiségem a viselkedésemmel a személyiségem az én vagyok a viselkedésem meg attól függ te ki vagy.
GYULA
32 éves
Miskolc

Tamás
34 éves
Miskolc

Ismerkedni beszélgetni szeretnék értelmes lányokkal egyenlőre ennyi a többi majd kiderül a későbbiekben
Miki
31 éves
Miskolc

Szia! Ide nem szeretnék semmit írni, szerintem a személyes találkozás mindent el dönt, és mindennél fontosabb.
János
41 éves
Miskolc

Szia. Tartós, diszkrét kapcsolatra keresem partnerem. Kedves, humoros, laza és határozott férfi vagyok. A többit privátban megbeszéljük.
Szabolcs
46 éves
Miskolc

Kedves látogatò!szabolcs vagyok győrből.Kizáròlak komoly kapcsolat céljábòl regisztráltam az oldalra.Nem a szélhámos és szex őrült férfiak közé tartozom.családot szeretnék,egy komoly,őszinte,megbizhatò,becsületes hölgy személyében akinek hasonlò tervei...
tomidd
46 éves
Miskolc

Dávid
38 éves
Miskolc

Korban illeszkedő, két lábbal a földön járó kedves hölgy ismeretségét remélem ezzel az oldallal. Megértés, tisztelet, őszinteség és sorolhatnám - nem csöpögősen, komolyan. Itt a nyár, a lehetőségek évszaka! Eddig passzívként voltam csak az oldalon, most elég elszántként szeretnék ismerkedni! Ha ...
Dávid
22 éves
Miskolc

Miskolci Egyetem gépészmérnöki és informatikai karának hallgatója vagyok. Olyan párt szeretnék találni aki szintén borsodban lakik.
Rugoka
44 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.


Sikertörténetek

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:28:47