Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1134 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Ildikó
50 éves
Miskolc

Én egy átlagos nőnek érzem magam. Számomra nagyon fontos a hűség és a bizalom. Szeretnék szeretni és szeretetet kapni.
Agnes
54 éves
Miskolc

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Több éve egyedül élek. Most már nagyon szeretnék egy társat, aki a barátom, szerelmem, akivel megoszthatom a hétköznapokat és az ünnepeket.
Karina
51 éves
Miskolc

Nagyon jó kedélyű, humoros és családcentrikus nő vagyok. Keresem a páromat, akivel még teljesebb lehet az életem.
Judit
57 éves
Miskolc

Megbízható, kedves, türelmes vagyok. Szeretem megélni az életet. Ha munka, akkor 100%-n. Rendszeren sportolok, szeretek sütni, imádom az unokámat, a lovaglás szabadságot ad. A futás felszabadulttá tesz.
Viki
36 éves
Miskolc

Vidám természetű, jó humorú, szenvedélyes, magabiztos, nagyszájú, egyesek szerint vagány csaj vagyok.. :-) "Az élet szeret, legyen ahogy lehet..."
Zsuzsa
69 éves
Miskolc

Szívesen lennék még veletek ,de nem talãltam meg az igazit. Pedig igazán kerestem. Így Kûlfōldre szólító munkåm miatt elutazom, mivel szeretek utazni. Legyetek boldogok!!!
Berni
31 éves
Miskolc

Kedves Társkereső! Ha Te is szeretsz kimozdulni, programokban részt venni, akkor már van is egy közös pont bennünk. Én például szeretek sétálni, kirándulni, egy új várost megismerni, különböző rendezvényeken részt venni, fürdőbe, színházba vagy moziba járni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet...
Éva
78 éves
Miskolc

Kedves,szeretetreméltó hölgy vagyok.Házias,szeretek minden tőlem telhetőt a ,legjobban megcsinálni. Szeretem a természetet,a kirándulást,városnézést,a gyógyvizes helyeket felkeresni amikor tehetem.Tudok örülni a kisebb sikereknek is.Amikor szükséges "királylány" és...
Anett
44 éves
Miskolc

Önellátó életmódhoz keresek társat minél távolabb városoktól, városi emberektől, a civilizációtól egy ökofaluban vagy egy tanyán olyan közösségben, ahol az emberek lehetőleg pénz nélkül élnek, akiktől meg lehet tanulni, hogyan lehet és érdemes élni..
Ági
43 éves
Miskolc

Kedves Látogató! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Őszinte, megbízható, türelmes, természetkedvelő 2 gyermekes anyuka vagyok, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkező társát keresi.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Attila
36 éves
Miskolc

Nem keresek senkit, azért vagyok itt, hogy találjak :) Mindannyiunknak vannak maszkjai. Te le tudod venni a tiédet?
Dani
31 éves
Miskolc

Minden profilkép mögött egy élő ember van, ki jobb, ki rosszabb. Ezért hát ha értelmes emberrel ismerkednénk, akkor ne egy kép alapján árazzuk be a másikat, mint a húspiacon, hiszen a túl szép gyakran hazugság, csalódás lesz. Kulturált szinglik módjára igyunk meg egy kávét, teát , sétáljunk egye...
János
58 éves
Miskolc

Elérkezett az idő, hogy valakiért kell élnem, dolgoznom, valakihez tartoznom kell. Komoly gondolkodású, érzékeny, de ugyanakkor vidám személyiségnek tartom magamat. Főbb tulajdonságai: őszinteség,megbízhatóság, önzetlenség, hűség. Egy kapcsolatban az egyenjogúságot és kölcsönösséget nagyon fontos...
Laszlo
60 éves
Miskolc

Nem hiszem barmit is meghatarozna az amit ide irnek. Ki tarsat keres tudja mi az ami meghatarozza,az igent s nemet. Irunk a belsonk fontossagarol ami csak gondolat. A vonzas ami dont,nincs mas ami elinditana egy kapcsolatot. Termeszetesen a kivetel itt is mukodik. Cak email cimre tudok valasz...
Imre
47 éves
Miskolc

Egyedülálló és független vagyok. Diósgyőrben élek pici otthonomban. A munkám során emberekkel foglalkozok. Szabad időmben szeretek a természetben lenni, mozogni.
Dominik
45 éves
Miskolc

Nicky70
72 éves
Miskolc

Nyugdíjas egyéni vállalkozóként még aktív életet élek.Tartós komoly kapcsolatot keresek amely a nyitottság,kölcsönös bizalmon és tiszteleten induló ismerkedésen alapul.
Attila
57 éves
Miskolc

Azért vagyok itt, mert valamiért nem költöztél az utcánkba, mert hiába toltam neked a Tesco-ban a bevásárlókocsim, te az elnézés kérésemre, "nem történt semmi"-t válaszoltál, mert a zebrán hiába adtam elsőbbséget, még rám sem kacsintottál. Ezért kell vadásznom itt a társkeresőn, ahol meg úgy érze...
Lajos
32 éves
Miskolc

Szia kedves elöszőr is köszönöm hogy megnézed a profilomat. Először is azt tudnod kell hogy, nálam az első az őszinteség, ezért nem baj ha kérdéseid vannak , szívesen válaszolok, Nem vagyok túlzottan az a pörgős, buliba járó,de ha úgy alakul, nem vagyok semminek az elrontója. Egy olyan ...
László
53 éves
Miskolc

No,lássuk…Én vagyok az, aki szeret pontos lenni,mert az idő nem játék aki gyűlöli,ha túlbonyolítják az egyszerű dolgokat,mégis egyfolytában kombinál aki szeret kommunikálni, de utálja ha nem értik meg aki úgy érzi,hogy belehal ha kudarc éri,de aztán mégsem aki imád múzeumokba járni...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 21:02:13