Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1371 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Ilona
64 éves
Miskolc

Miskolcon élek.Arányosan telt jólelkű vidám elvált nő vagyok.Ami miatt néha mégis rossz kedvem van az a magány.Szeretnék gondoskodni valakiről,szeretni és szeretve lenni.Olyan nehéz az élet jó lenne valakivel együtt venni az akadályokat és ami még hátra van az ember életéből azt jóban rosszban...
Rika
61 éves
Miskolc

Aki keres az talál,csak a viszont találatnak is találónak kell lennie!! Ha ez meglesz,akkor jöhetnek a boldog percek,napok,hetek,hónapok és évek!!
Rita
48 éves
Miskolc

Életvidám , sportos, jó egzisztenciával rendelkező társat keresek. :-) Lehetőség szerint,nem szélhámosat!
Edit
41 éves
Miskolc

Szia!! Komoly kapcsolatban szeretnek élni. Én kedves, humoros, tisztelettudò,elfogadò, öszinte, hüséges tipus vagyok. Hasonlò pàrom keresem. Szabadidomben szeretek filmeket nézni, netezni, sétàlni, kirandulni.
Anita
42 éves
Miskolc

Kedves,érzékeny nő vagyok, aki keresi szeretetre vágyó, megértő, hűséges párját hosszútávú kapcsolat reményében. Olyan férfit keresek, aki már csalódott és meg tud becsülni egy hasonló lelkivilágú hölgyet.
Zsófia
22 éves
Miskolc

Sziasztok! Én egy 20 éves fiatal lány vagyok aki szereti a kalandokat, es az utazást! Szeretek bulizni, emberekkel ismerkedni es barátkozni! Nyitott személyiség vagyok :-)
Szamóca
70 éves
Miskolc

Társat keresek a hátralévő évekre...HA úgy érzed, hogy Téged is hasonló problémák izgatnak, valamilyen módon vedd fel velem a kapcsolatot. Nem akarok férjhez menni, egyszer mentem, nem akarok összeköltözni...de bármi kialakulhat...Az élet szépségeire nyitott vagyok, csak egyedül...
Enikő Ilona
59 éves
Miskolc

Tartos kapcsolatot és nemdohányzó társat keresek.Szeretem a sportot, a kirándulást,a zenét,szeretek fotózni.Vidám természetű és katolikus vagyok.
Marianna
50 éves
Miskolc

Nehéz néhány mondatban összefoglalni, hogy milyen vagyok. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan .
Ágnes
68 éves
Miskolc

Színházat,hangversenyt,koncertet és könyveket kedvelő vagyok. Szeretem a természetet a kirándulást az utazást és wellnesst is. Kreatív vagyok és nyitott a világra. Komoly, tartós kapcsolat reményében szeretném megtalálni,azt az őszinte,intelligens, udvarias, társamat, akinek hasonló az...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Zsolti
47 éves
Miskolc

Szia,zsolti vagyok,miskolci.Állat és természet kedvelö,a konyhában,otthonosan mozgó férfi.Olyan hölgyet keresek aki társam lenne a minden napokban.
Árpád
45 éves
Miskolc

Én a személyes találkozásban hiszek, az a bizonyos szikra csak egymás jelenlétében pattanhat ki. A szemkontaktus, egy pillantás, egy hangsúly, egy kedves mondat, a kisugárzás csak személyesen érzékelhető. Természetesen fontos a külső szimpátia is, a fénykép ebben segíthet.:)
Zoltán
53 éves
Miskolc

Életvidám, nyitott,vagyok, szeretek folyton tenni, úton lenni, majd lustálkodni, megpihenni, otthon lenni.Jó lenne mindezt valakivel. Kicsit hiszek a horoszkópban, ezért olyan társat keresek aki elvisel egy szeszélyes kost.
Anti
42 éves
Miskolc

"Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden." (T. Tolis) Sziasztok! Én egy családcentrikus, életvidám, határozott FÉRFI vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag NŐT szeretnék. Lehet, hogy ez ...
József
64 éves
Miskolc

Mottóm:Párosan szép az élet.Jóska vagyok,58-éves,elvált,káros szenvedélyektől mentes,nem iszom, nem dohányzom,egészséges életvitelü vagyok.Olyan hölgyet keresek tartós kapcsolat céljából,amely a kölcsönös szeretetre,vonzalomra,egymás tiszteletére épül.A világon a legszebb érzés:Szeretni és szeret...
István
37 éves
Miskolc

Szia! Miskolci, gyerekekkel foglalkozó,csak télen nem bringával közlekedő:) komoly kapcsolatot kereső srác vagyok. Keresem a nekem szánt felemet! :)
Laci
47 éves
Miskolc

Hosszútávú tartós kapcsolat reményében járok erre. Hiszem azt, hogy nem az egyedüllét az élet értelme. Keresem azt a nőt, aki már megízlelte a csalódást és hisz még az új kapcsolat erejében.
Csaba
56 éves
Miskolc

Elvált, gyermektelen, káros szenvedélyektől mentes férfiként keresem társam egy megbízható, rendes, helyes, csinos hölgy személyében.
László
57 éves
Miskolc

Miskolcon élő 56 éves elvált férfi vagyok,átlagos külsővel, sok pénzzel és kevés egészséggel. Ismerekedni szeretnék a többi majd kiderül.
Péter
36 éves
Miskolc

Szép az élet ha merünk szívből élni! Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, a jó könyveket, az erdei sétákat a vízpartot, a történelmet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2021-01-25 01:45:41