Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1211 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Anamnezis
50 éves
Miskolc

Hiszek abban, hogy lehet valakit el nem múlóan szeretni. Nem, nem tárgyaljuk itt meg a színházba és moziba járási szokásaink, mert ezek pont alkalmatlanok önmagunk definiálására. Adódik a kérdés, akkor mi is volna releváns? Hát, ebbe meg többször beletört a bicskám, és mindig csak annyit...
Nikoletta
36 éves
Miskolc

Csak légy őszinte,komoly kapcsolatot és nem kalandot keresek biztos háttérre és stabil párra vágyom aki mellett végre nő lehetek,aki tisztel és a tenyerén hordoz!Sokat szenvedtem békére biztonságra és nyugalomra vágyom egy olyan ember mellett aki a másik felem!
Melinda
32 éves
Miskolc

Szia "Kedves" Idegen, idelátogató! Megpróbálkozom egy rövid bemutatkozással! Egy őszinte, megbízható, szerethető lánynak gondolom magamat, aki komoly, de néha viccesen éli világát! Mert mi értelme az életnek, ha nem nevetünk, nem élünk úgy ahogy néha jól esik! Szeretnék ismerkedni...
Noémi
32 éves
Miskolc

Rengeteg szabadidővel rendelkezem, amelyet értékes emberekkel szeretném eltölteni. Imádok kirándulni, síelni és napozni. Ha szívesen meginnál velem egy pohár bort, akkor jelezd felém.
Éva
58 éves
Miskolc

Hogy miért is keresek párt? Mert az életemet ki tudom tölteni hasznos dolgokkal,de ha nincs kivel megosztani nem sokat ér. Szabadidőmben szívesen mozdulok ki egy sétára, kulturális programokra vagy jógázni.Azt gondolom a közös élmények tartják össze a kapcsolatot, ehhez keresek társat.Ha Te is...
Valeria
47 éves
Miskolc

Apolt ,csaladcentrikus no vagyok. Fontos szamomra a csaladom . Szabadido eltoltesehez keresek partnert. Kirandulas mozi szinhaz minden johet. Szeretem a komoly meghitt beszelgeteseket egy kave mellett. Szemelyes talalkozon ugyis kiderul mukodik-e a kemia. Nem vagyok elofizeto.
Márta
70 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Kata
65 éves
Miskolc

8 éve özvegy vagyok, egyedül élek egy 3 szobás panelben. Már nyugdíjba mentem, de dolgozom, hogy elfoglaljam magam. Szeretem a természetet, szeretek utazni, jógázni.
Zsuzsanna
59 éves
Miskolc

Bízom abban megtaláljuk egymást egy boldog, őszinte és kölcsönös elfogadásra, tiszteletre épülő közös életre. Zene az életem, túrázás és kirándulást szeretem. Szabadidőmben olvasok, filmet nézek vagy kézimunkázok. Otthonomat kreatív ötleteimmel csinosítom.
Agnes
54 éves
Miskolc

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Több éve egyedül élek. Most már nagyon szeretnék egy társat, aki a barátom, szerelmem, akivel megoszthatom a hétköznapokat és az ünnepeket.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Zoltán
42 éves
Miskolc

Őszinteség, ápoltság, tisztelet, lovagiasság, bolondozás, beszélgetés, értelem. Bátorság, romantika, költészet, pszichológia, tudomány, fantázia, tánc és zene. Nagyjából ezek. :) A személyes találkozás híve vagyok, úgy derül ki minden. Tudom, már a sok perverztől megcsappant a bizalom a férfi...
Laszlo
60 éves
Miskolc

Nem hiszem barmit is meghatarozna az amit ide irnek. Ki tarsat keres tudja mi az ami meghatarozza,az igent s nemet. Irunk a belsonk fontossagarol ami csak gondolat. A vonzas ami dont,nincs mas ami elinditana egy kapcsolatot. Termeszetesen a kivetel itt is mukodik. Cak email cimre tudok valasz...
Tibi
47 éves
Miskolc

Tartós kapcsolatra keresem a páromat!Meg bizható! őszinte ! független vagyok! ha felkeltetem az érdeklődésedet ismerjél meg ! Miért a külső kinézetet nézitek lányok!Nem vagyok vip tag akinek tetszem írjon!Mindenki csak nézelődik itt?
Attila
57 éves
Miskolc

Azért vagyok itt, mert valamiért nem költöztél az utcánkba, mert hiába toltam neked a Tesco-ban a bevásárlókocsim, te az elnézés kérésemre, "nem történt semmi"-t válaszoltál, mert a zebrán hiába adtam elsőbbséget, még rám sem kacsintottál. Ezért kell vadásznom itt a társkeresőn, ahol meg úgy érze...
Tamás
48 éves
Miskolc

Társamat keresem!Akivel boldogan èlhetnèk!!Legyen termèszetes ès vidám.Bizom,hogy van ilyen hölgy!!!
Laci
50 éves
Miskolc

Laci vagyok 48 éves Miskolcon lakom 12 éve özvegy vagyok. 26 éves lányom van aki tőlem külön él Budapesten. Rövid az élet szeretnék egy egyszerű hölgyet aki elfogad a hibáimmal együtt.
Zoltán
34 éves
Miskolc

Szerintem ebben a pár sorban nehéz olyat írni amiből kiderül hogy milyenek vagyunk. Ismerjük meg egymást!
Tamás
44 éves
Miskolc

Röviden rólam: Szeretek túrázni, kerékpározni, fotózni, főzni, motorozni, úszni és vegetáriánus vagyok. :)
Rugoka
45 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.
Péter
42 éves
Miskolc

A Földlakó 1.82-es prototípusa nemcsak kielégítheti minden vágyadat és igényedet, hanem rengeteg hasznos extra funkcióval is rendelkezik! HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Mivel ez egy sérülés miatt forgalomból visszahívott (de részlegesen felújított) példány, ezért különleges törődést igényel! Hiányosságai...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 21:36:08