Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1104 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Judit
50 éves
Miskolc

Kedves ismeretlen! Bármit írnék magamról, sablonosan hangzik. Ha szimpatikus vagyok keress meg, ismerjük meg egymást! Hiszen mindannyian ezen az oldalon a párunkat keressük. Mit veszîthetünk? Magamról csak annyit, nem vagyok sem gazdag sem okos, sem szép, sem fiatal, de a szívem nagy! Miskolcról...
Gyöngyi
63 éves
Miskolc

Rossz egyedül ezért egy őszinte barátot, társat keresek, de nem minden áron!Ha szeretnél megismerni akkor írj!
Magdolna
55 éves
Miskolc

Olyan társat keresek akivel kölcsönösen megtudjuk becsülni egymást. Fontos számomra az őszinteség és a megbizhatóság. Optimista vidám természetű hölgy vagyok. Szeretek kirándulni utazni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran.
Szofi
51 éves
Miskolc

Nem tudom a neved,hogy segítsek neked,hogy megtalálj ha keresnél! Nem tudom a neved mit kiáltsak neked,hogy megtalálj ha keresnél! Sűrű ködben járok vissza nem találok de megtalálsz ha keresnél! Társaságra vágyom! Varázsolj el! Nevettess meg! Hozzál fényt az életembe!
Barbara
59 éves
Miskolc

Alapjában véve mosolygós, vidám természetű nő vagyok. Szeretek sétálni madárcsicsergős, békés helyeken. Romantikus beállítottságú nő vagyok, szeretem az ilyen jellegű filmeket, zenét, könyveket. Nagyon szeretem az érintést, ami lehet simogatás, maszírozás. Olyan -korban hozzám illő -független,...
Angelika
35 éves
Miskolc

35 éves, 172cm, 57kg barna hosszú hajú,fekete szemű hajadon vagyok.Keresem azt a férfit, aki hozzám illik. Kalandorok kíméljenek!
Akire
59 éves
Miskolc

Keresem a Társam,ki majd Rám talál,aki boldoggá tesz minden téren!! Az élet minden percét,óráját,napját,hónapját és évét nyugalomban, szeretettben és boldogságban szeretném megélni egy kedves, romantikus,őszinte,intelligens,tisztességes,humoros,becsületes Férfi mellett!!Ketten sokkal könnyebben...
Mariann
40 éves
Miskolc

39éves vagyok. Szeretek zenéthallgatni. Szabad időmben szívesen kertészkedem,és sétálok. Szeretem a virágokat. Komoly kapcsolatot keresek. Van két gyermekem.
Edina
34 éves
Miskolc

Komoly kapcsolat érdekel. Szeretek kirándulni,utazni, szórakozni, színházba, moziba járni. Hasonló érdeklődésű társat keresek, aki megnevetett és hosszú távra tervezhetek vele.
Zsuzsanna
59 éves
Miskolc

Bízom abban megtaláljuk egymást egy boldog, őszinte és kölcsönös elfogadásra, tiszteletre épülő közös életre. Zene az életem, túrázás és kirándulást szeretem. Szabadidőmben olvasok, filmet nézek vagy kézimunkázok. Otthonomat kreatív ötleteimmel csinosítom.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Péter
40 éves
Miskolc

40 éves kisfiát egyedül nevelö apa, tartós kapcsolat céljából keresem páromat Miskolc és környékéröl( 20km), alkoholt nem fogyasztó, dolgos, egyenes őszinte ember vagyok nem szeretem a mesterkélt embereket, Akit én keresek kedves, egyszerű, csinos talpraesett.
Zoltán
39 éves
Miskolc

175cm magas vagyok, szőkésbarna haj, zöldeskék szem. Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Magabiztos, megbízható srác vagyok.
Csaba Szabolcs
51 éves
Miskolc

Megbízható őszinte embernek tartom magam. szeretnék komoly és hosszan tartó kapcsolatot. Káros szenvedéllyel nem rendelkezem. Jelenleg dolgozom. Szeretek sportolni szeretem a természetet.
Endre
61 éves
Miskolc

Keresem női társam független, vidám nő személyében, Miskolc vagy környékéről.Korábbi család hiányában,hasonló helyzetben levő, egyedül álló szingli hölgy is szóba jöhet.
Ferenc
56 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, ahol megadhatom a figyelmességet, gyengédséget, érzékiséget, biztonságot minden téren.
László
43 éves
Miskolc

Ne keverd össze a személyiségem a viselkedésemmel a személyiségem az én vagyok a viselkedésem meg attól függ te ki vagy.
Rugoka
45 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.
jozsef
65 éves
Miskolc

Egyedulallo,fuggetlen ferfi vagyok. Szeretem a termeszetet a turazast,es a vizpartot. Keresem azt a fuggetlen szeretet kapni,es adni szereto holgyet,aki tarsam lenne.
László
63 éves
Miskolc

László vagyok, Miskolcon lakom.nyolc éve egyedül vagyok. Ez nem jó! Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel 49 és 55 között.cRészleteket majd személyesen!
Szigyu
51 éves
Miskolc

Bizalom, őszinteség, megértés, gyengédség, vágy, mosoly, kedvesség, szelídség, kitartás, szeretet, humor, tapintat, együttérzés, nevetés, pihenés, nagylelkűség, segítőkészség, türelem, derű, társaság, harmónia, béke, nyugalom, testi érintés, könyv, mozi, wellness, bicikli, kirándulás, hegyek...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 13:57:53