Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1417 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Éva
50 éves
Miskolc

Szeretek sportolni, de csak lassan. Én ráérek...Szeretek túrázni. Azt is lassan...Nyáron imádok tavakat átúszni. E nélkül nem tudom elképzelni az életemet. Szeretek olvasni, mostanában Wass Albert vagy Nyírő József regényeit. Szerintem egy beszélgetés vagy egy személyes találkozás többet ér...
Kata
47 éves
Miskolc

Amikor rájöttem hogy csak azt viszem magammal amit megélek, elkezdtem azt élni amit magammal akarok vinni
Kata
62 éves
Miskolc

158 cm magas, filigrán testalkatú, csinos nő vagyok. Nem vagyok fegyelmezett arcú, mindenkinek jut a mosolyomból. Többnyire elégedett vagyok az életemmel, csupán a lelkem másik fele hiányzik. Ha nyitott vagy egy szép, izgalmas kalandra velem, kérlek mielőbb jelentkezz.
Ili
61 éves
Miskolc

Szeretnélek megismerni ha őszinte ember vagy hiszen ez a legfontosabb tulajdonság ha Valaki bizalmat akar! Várlak írj nekem! Ne csak nézegess ha tudsz írj nekem ha lesz levelem én is írok!
Betti
43 éves
Miskolc

Személyes ismeretséget keresek,nem pedig különböző álarcok mögé bújt irka-firkákat..Fontosnak tartom a szemkontaktust,és tudom hogy létezik "szerelem első látásra".
Gabriella
56 éves
Miskolc

"Azt a magot egy régmúlt tavaszon ültettem, Még nem kapott elég napot, s vizet, Ha épségben kikel, mindent beragyog majd, Egyedi darab lesz: a tied." ( T.G. 2001. )
Piroska
65 éves
Miskolc

Piroska vagyok Miskolcon lakom! Azért vagyok mert meg nem találtál rám! Nem egyéjszakás kalandot keresek!! Kissé mozgáskorlátozot vagyok! Irj par sort mert nem látom kivagy!Köszönöm.
Éva
79 éves
Miskolc

Kedves,szeretetreméltó hölgy vagyok.Házias,szeretek minden tőlem telhetőt a ,legjobban megcsinálni. Szeretem a természetet,a kirándulást,városnézést,a gyógyvizes helyeket felkeresni amikor tehetem.Tudok örülni a kisebb sikereknek is.Amikor szükséges "királylány" és...
Illonka
66 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!
Móni
47 éves
Miskolc

Szeretnék ismerkedni, beszélgetni, és majd meglátjuk mi alakul. KORBAN hozzám illő, férfi személyében. A nagybetűs szóra kell figyelni!!!! Ötvenesek nagyon gyorsan kattanjanak le rólam, NINCS APAKOMPLEXUSOM!!! Keressetek magatokhoz illőt!!!! Nyugdíjas klub esetleg?


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Zsolt
54 éves
Miskolc

Széles az érdeklődési köröm. Fontos számomra a test és a lélek egyensúlya, amit én sportolással igyekszem megvalósítani. Szeretek kirándulni, kerékpározni, utazni.
Péter
27 éves
Miskolc

Szia! Péter vagyok, jelenleg villanyszerelőként dolgozok. Ha szeretnél megtudni többet rólam akkor írj nyugodtan!
GYULA
34 éves
Miskolc

János
53 éves
Miskolc

Társaság hiányban regisztráltam az oldalra, telefonos hívást várok elsősorban. Személyes találkozás fontos.
Csaba
57 éves
Miskolc

vidám optimista melegszivű álmodozó vagyok keresem a párom kivel békében szeretetben megoszthatom az életem
László
45 éves
Miskolc

Ne keverd össze a személyiségem a viselkedésemmel a személyiségem az én vagyok a viselkedésem meg attól függ te ki vagy.
István
51 éves
Miskolc

Csaba
56 éves
Miskolc

Elvált, gyermektelen, káros szenvedélyektől mentes férfiként keresem társam egy megbízható, rendes, helyes, csinos hölgy személyében.
Andor
47 éves
Miskolc

Komoly és tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Soha sem érdekeltek a futó kalandok. Bátran érdeklődj, esetleg írhatsz is! Komolyak a szándékaim.
László
34 éves
Miskolc

Főzök, mosok, takarítok, macskát nevelek és a zserbóm is finom :) komolyra fordítva...megélni a szerelmet. Hogy van akire vigyázhatok, és van akire számíthatok. Akmivel leélhetem az életem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 01:06:32