Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 635 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Anikó
59 éves
Kecskemét

Özvegy asszony vagyok egyedül élek. Három felnőtt fiú gyermekem van. 40 éves munkaviszonyommal mentem nyugdíjba az egészségügyben dolgoztam. Szeretnék komoly kapcsolatot. Egy két szobás planel lakásban élek egyedül. Komoly gondolkodású vagyok komoly kapcsolatot keresek akivel együtt tudnák lenni.
Anna
66 éves
Kecskemét

Kereslek barátnak, társnak! Ha kedves, megbizható, udvarias, korban hozzámillő, átlagos testalkatú Úriember vagy, jelentkezz, hogy szebb legyen az életünk!
babo
68 éves
Kecskemét

Páromat keresem, őszinte szeretet-kapcsoltra, az élt hátralevő részére... szeretetben-boldogságban..
Ildi
35 éves
Kecskemét

Nem tudom...nem azért vannak-e kivilágítva a csillagok, hogy egy napon mindenki megtalálhassa a magáét. 😊
Katalin
55 éves
Kecskemét

Keresem párom kizárólag komoly kapcsolat céljából. Egyéjszakás kalandorok kíméljenek! Lehetőleg Kecskemét és közvetlen környékéről várom leendő párom jelentkezését. Magamról,hogy igényes, ápolt, családcentrikus nőnek tartom magam. Minden károsszenvedélytől mentes vagyok. Hozzám hasonló hűséges...
Marika
49 éves
Kecskemét

Szeretre vagyó,szeretni tudo nő vagyok!Házias,családcentrikus,hüséges,öszinte.Szerető és siró 3. nem leszek!Komoly,tartalmas kapcsolatot keresek.
Ágnes
39 éves
Kecskemét

Vidám,mosolygós természetű vagyok.Szabadidőmben olvasgatok,sétálok,ritkán internetezek.Ha a fénykép alapján szimpatikusnak találsz,személyesen többet elárulok magamról!Őszinte,komoly szándékú férfi jelentkezését várom!
Sára
65 éves
Kecskemét

Megyei kórházban dolgozom.Szeretek segíteni az embereknek, akiknek szükségük van rám.Nagy baráti társaságom van bel-és külföldön is.Több nyelven beszélek (horvát, szerb, román és angol).Tolmácsként is dolgozom.Őszinte,vidám és megbízható nő vagyok.
Annamari
31 éves
Kecskemét

Szia Kedves Ismeretlen! Nos...magamról. Természet-, és állatbarát vagyok, szeretek kirándulni, kerékpározni, de egy jó kis könyv is leköt... "Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert nem létezik, és soha nem is fog. Mert mindig csak jelen van."
Éva
32 éves
Kecskemét

Jó humorú ,barátságos életvidám Nő keresi párját!Komolytalan,híres emberek fotóit felrakók,kalandorok és társai kíméljenek.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Gergely
66 éves
Kecskemét

Semmi sem állandó, csak a változás. Ezért bízom abban, hogy a helyzetem megváltozik és még találok valakit akivel boldogan leélhetem a hátra lévő éveimet.
Ferenc
57 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra, kecskeméti hölgy személyében. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, régen elvált férfi. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatják ...
József
65 éves
Kecskemét

Harmadik éve nyugdíjas vagyok. Szeretnék találni egy nyugdíjas vagy rokkantnyugdíjas hölgyet akinek sok szabadideje van,esetleg részmunkaidőben vagy alkalmanként dolgozik.Én ritkán szoktam a nyugdíj mellett dolgozni ,inkább csak azért,hogy emberek között legyek. Jó lenne valakivel közös kirándulá...
Zsolt
47 éves
Kecskemét

Fiatalos, sportos megjelenésű, nyílt, őszinte, természet és állatbarát férfiként keresem életem párját egy kedves, nőies, kiegyensúlyozott hölgy személyében! Csak azt kérem, amit én is adni tudok! Ha úgy gondolod, hogy szimpatikus vagyok számodra, ne tétovázz, jelentkezz (fotóval)! A nagy sza...
Zoli
43 éves
Kecskemét

Keresem a másik felem. Az ideális jelölt egy kedves, normális nő akivel megvan a közös hullámhossz, akivel boldoggá tudjuk tenni egymást.
Attila
44 éves
Kecskemét

Ismerkedem , aztán ki tudja bármi alakulhat. Egyenlőre ennyi , ismerj meg a többit személyesen... !
Misi
59 éves
Kecskemét

Párkapcsolat a kompromisszumok sokaságától lesz tartós. Hazudhatnám, hogy 50-es vagyok, sem testem, sem gondolkodásom nem öregember. Tartós kapcsolatot hazugságra építeni nem lehet. Milyen is vagyok? Magamat jellemezni, igen érdekes.Feleségem elvesztettem, gyermekem nincs.Egészségesen próbá...
zoli112
46 éves
Kecskemét

Független, romantikus férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Magamról nem írok többet, ismerj meg és eldöntöd milyen vagyok.
Zoltán
41 éves
Kecskemét

Kedves Látogató! Én is azzal a céllal jöttem ide,mint valószínűleg Te is,megpróbálom megtalálni a párom ebben a nem egyszerű világunkban..Teljesen normális életet élek,nincs káros szenvedélyem,dolgozom,egyedül lakom.A cél,ismerkedés,és ha látunk egymásban fantáziát,normális.tartós kapcsolat kial...
Joe
43 éves
Kecskemét

Egyenlőre csak ismerkedés céljából regisztráltam,esélyt adva annak,hogy kicsit szélesebb látókörrel rendelkezzem.szeretek beszélgetni,talán itt megtalálom azt a partnert akivel esetleg komoly kapcsolat is kialakulhat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-10-16 10:24:12