Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 768 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Etelka
51 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Andrea
50 éves
Kecskemét

Közvetlen,nyitott, vicces, okos, vidám, lökött NŐ vagyok. Tartós kapcsolat, vagy intelligens viszony érdekel. IQ és Humor szükségeltetik !!!
Vali
73 éves
Kecskemét

Özvegy , nyugdíjas tanárnő vagyok. Tartós kapcsolatra keresek egy vidám, társaságot és utazást kedvelő urat. Kedves,ha engem választasz --- várlak. Üdv.. Vali.
Niti
45 éves
Kecskemét

Én csak én vagyok ha kivàncsi vagy ismerj meg, és dōntsd el te magad milyen vagyok. Mert a külső nem minden
Timea
40 éves
Kecskemét

Nem szeretek címkézni senkit, így sajat magamat sem...szeretetteljes nőnek tartom magam, aki szeret szeretni és szeretve lenni. Pörögni, lelkesedni, feltöltődni, nevetni, kapcsolódni, érezni, megosztani...
Ildikó
43 éves
Kecskemét

Párt keresek családcentrikus, komoly, megbízható férfi személyében. Fontos a hűség és a szeretet. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel.
Évi
58 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot keresek.Vidám mosolygós természetü vagyok.Szeretek kirándulni,sétálni zenét hallgatni,és beszélgetni.
Ilonka
67 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Jucus50
69 éves
Kecskemét

Kellemes ember, jó társalgó,kicsit bohém, őszinte, olvasott , intelligens szívében lelkében fiatal ,könnyen barátkozó, mosolygós, világra, emberekre nyitott nő vagyok... Tehát az vagyok, akiröl mindig is álmodtál...
Ica
63 éves
Kecskemét

Vidám természetű,házias,természetszerető-különösen a hegyekért rajongó,fiatalos nyugdíjas nő vagyok. Szeretek sütni-főzni,szeretem a rendet,tisztaságot.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Józsi
30 éves
Kecskemét

30 éves vagyok, Kecskeméten albérletben lakom. Jelenleg sokat dolgozok (amikor csak tehetem.) Szívesen beszélgetnék, ismerkednék első sorban. Hogy mi lesz utána majd kiderül.
Karoll
54 éves
Kecskemét

Kedves és érzéki.... humort kedvelő barátnőt,társat keresek egy tartalmas időtálló kapcsolatra. Sohasem vagyunk sebezhetőbbek,mint amikor bízunk valakiben...de paradox módon, ha nem tudunk bízni,nem találhatunk sem szeretetet,sem boldogságot. Walter Anderson Jelenleg külföldön dolgozom ...
Gyula
65 éves
Kecskemét

Alapvetően vidám természetű, jó kedélyű férfi vagyok, akinek fontos Az őszinteség, a humor, és a család szeretete. Szabadidőmben általában olvasni Szoktam, de szívesen megyek moziba, színházba ,kirándulni, utazgatni. Szeretném megtalálni a párom, egy Olyan nő személyében, aki tud örülni az...
Sándor
37 éves
Kecskemét

Keresem párom, persze azt sem bánom, ha Ő talál meg! :) Türelmes, hagyományos értékrendeket előnyben részesítő, szinte teljesen "normális" férfival ismerkedhetsz meg, amennyibe szóba állsz velem! :)
István
41 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
Misi
61 éves
Kecskemét

Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim. Családi házban élek, minden előnyével, hátrányával. Szeretek utazni, szeretem a hegyeket, szeretem a tengert! Rendezett, élhető élethez keresem társam! Lehetőleg Kecskemét és vonzás közeli hölgyek ismerkedését keresem! Költözni nem tudok.
Gábor
43 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
Gábor
50 éves
Kecskemét

Érdeklődő, nyitott, érzéki, aktív, fitt, sportos, empatikus. Kommunikatív, barátságos, humoros, módjával zeneszerző, rádiót nem hallgató, tévét nem néző, egész fejen hajjal rendelkező, társadalmi dogmákkal nem szimpatizáló, vállalható értékrendű, stabilan megbízható, monogám beállítottságú,...
gábor
37 éves
Kecskemét

...
Richard
32 éves
Kecskemét

Jöhetnek a közhelyek,vagy megspórolunk egy kört vele? Sörre,fröccsre,egyéb úri mulatságokra keresek ködvös oldalbordát akitől a 'hülyeség' sem áll távol. (Valahogy olyan görcsösek ezek a bemutatkozósdik, úgyis az első szűrő a fotók,a második meg a levél és a helyesírás... :-) )


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2020-01-28 11:38:17