Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 652 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Mária
42 éves
Kecskemét

Szia! :-) Szeretnék megismerkedni egy komoly, de mégis vidám férfival. Káros szenvedélyektől mentes páromat keresem.
Etelka
50 éves
Kecskemét

Szeretek sütni fözni új ízeket ki brobálni. Néha elmegyek szorakozni ha van rá mod.Dolgozom mint gépkezelő.
Sára
65 éves
Kecskemét

Megyei kórházban dolgozom.Szeretek segíteni az embereknek, akiknek szükségük van rám.Nagy baráti társaságom van bel-és külföldön is.Több nyelven beszélek (horvát, szerb, román és angol).Tolmácsként is dolgozom.Őszinte,vidám és megbízható nő vagyok.
Erzsébet
50 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok. Olyan társat keresek , aki szereti a spontenaitást, játékosságot, akiben megbízhatok, aki a másik, hiányzó felem.
Marika
29 éves
Kecskemét

Szeretnék társat találni és csak komoly kapcsolat érdekel!!40 és 44 éves életkorú férfi érdekel!26 éves vagyok
Éva
61 éves
Kecskemét

" Ha barát kell ,a legjobb leszek . Ha magányra vágysz, én csendben leszek . És ember leszek, mert emberre vágysz : ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz " Köszönöm !
Mária
54 éves
Kecskemét

17 éve elvált vagyok. Azóta nem sikerült egy őszinte, rendes férfit találnom. Őszinte, érzékeny, romantikus nő vagyok. Nem dohányzom. Zavarna, ha dohányozna, aki ismerkedni szeretne velem. Ha olyan ír, akinek nincs fönt fotója, sajnos nem tudok kinek válaszolni. Kérnék fotót, ha valaki ír, hisz...
Éva
47 éves
Kecskemét

Szia! Te aki olvasod az adatlapomat. Érzelmekkel, örömmel és vidámsággal teli kapcsolatot keresek. Nyitott vagyok a világra és szeretem jól megélni a dolgokat. Szívesen ismerkednék lazán, kötetlenül, de remélve, hogy van esély értékekkel teli, tartalmas kapcsolat kialakulására. Hosszú távon...
Gabriella
43 éves
Kecskemét

Ha a bakancslistám minden tétele megvalósul, ígérem meg fogok tanulni palacsintát sütni :-) Nem fogok műtermi és pózolós, cuppogós képeket feltölteni, mert ezzel valótlanul állítanám be magam számodra, vállalom...
Ildikó
52 éves
Kecskemét

Fiatalos, vidám, őszinte NŐies NŐ vagyok:-) Hasonló tulajdonságokkal rendelkező Férfit keresek:-) Férfias Férfit


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Lajos
47 éves
Kecskemét

Mint sokan mások, én is szeretek utazni, kirándulni, szeretek olvasni, filmet nézni, de szóba jöhet horgászat és még sok minden más is.
Jani
31 éves
Kecskemét

Szia! Vidám, mindig mosolygós személyiséggel rendelkezem, hasonló beállítottságú páromat keresem. Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan!
Zsolt
47 éves
Kecskemét

Harmonikus kapcsolat, őszinte kommunikáció, vidám kalandok, meghitt esték,az együtt-egymásért érzése, amire vágyom! Nem virtuális és nem távkapcsolatot keresek, tehát Kecskemét környéki legyél!
István
61 éves
Kecskemét

Hölgyek, lányok legyetek modernek, bátran keressetek, s többet kaptok, mint ami itt látszik belőlem! Köszönöm.
Gábor
31 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.
Zoli
29 éves
Kecskemét

Szeretek tevet nezni neha kimozdulni otthonrol. Celtudatos embernek tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek.
Attila
47 éves
Kecskemét

Üdvözlök mindenkit aki szán egy kis időt az adatlapomra. Mindent szeretek ami nem fáj,nem rongál .Kirándulni ,kerékpározni sétálni tudatosan ,vagy csak pihenés képen napi stressz levezetése végett. Mindezekhez keresek társat a minden napok színesebbé tételéhez .KÖZÖSEN ! :)
Károly
41 éves
Kecskemét

Környezetemben sok mindent látok. Egyre több kapcsolat csak létezik, de nincs mögötte tartalom. Szóval én nem ilyen kapcsolatot keresek. Reggel fölkelek induljon szépen a napom. Mikor együtt vagyunk teljen boldogan a napunk és este meg legyen tele bizalommal. Szóval egyszerűen a párom és boldogsá...
Ferenc
57 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra, kecskeméti hölgy személyében. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, régen elvált férfi. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatják ...
Sándor
38 éves
Kecskemét

Szia Kedves Látogató! Ismerkedni szeretnék, mivel a hétköznapok nem adnak erre lehetőséget! Preferálom a természet közeli, nyugodt életmódot!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:23:22