Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 698 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Ylli
41 éves
Kecskemét

Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású, kitartó, türelmes, küzdő, empatikus, keresztény, konzervatív értékrendű, családcentrikus, kalandvágyó, túrázó, természetes - ezek jellemeznek és ezt tartom fontosnak is.
Ilonka
66 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Anita
35 éves
Kecskemét

Vidám természetű,kedves,őszinte,becsületes,mosolygós,természetes nő vagyok. Inkább jellemző rám hogy csendes vagyok,ám annál barátságosabb. :-) Imádom a természetet és az állatokat,ha tehetem sokat...
Zsuzsanna
54 éves
Kecskemét

Nem vagyok tökéletes és nem a tökéletes partnerem keresem. Olyan ugyanis nem létezik. Rossz hír, de ez van! Szeretem a csendes, nyugodt, NEM DOHÁNYZÓ, nem italozó emberek társaságát. Mivel Én magam is csendes természetű vagyok, szeretem, ha a társam jó humorú, életigenlő és vagány....
Beáta Erzsébet
35 éves
Kecskemét

Egy életre keresem a páromat! Korban hozzám illőférfi 35-45 személyében. Akivel majd közösen építgetjük a közös életünket! Részemről gyermek nem akadály! Hisz nekem is van egy kis fiam!
Melinda
36 éves
Kecskemét

Ide nem írnék semmit sem, ha valaki szeretne megismerni az bátran írjon! Nagyon szívesen válaszolok ha tudok! :-)
Liza
68 éves
Kecskemét

Megbízható, vidám, társaságbeli, természetszerető nő vagyok. Társam keresem, korrekt úr személyében.
Éva
39 éves
Kecskemét

A személyes találkozásban hiszek. Azt a valakit szeretném megismerni akinek van rám ideje és nem hazudozik mert az kényelmes.
Rózsa
49 éves
Kecskemét

Az élet egy nagy színház... Nem vagyok egyszerű de bonyolult sem 🙂 Szeretek színházba járni síelni kerékpározni és még sorolhatnám. Ha szakácsnőt keresel rossz helyen vagy. Ez az egyik rossz tulajdonságom 😀 Állatom nincs de a kutyákat szeretem. Egy jó beszélgetés sok mindenre jó....
Ivett
36 éves
KecskemétPárkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Gábor
42 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
Joci
30 éves
Kecskemét

Sziasztok Szeretek ismerkedni barátkozni. Csak próbaképp regisztráltam ide. De nem vagy semmi jónak az élrontója.
Imo526
29 éves
Kecskemét

Sziasztok! Elsősorban ismerkedem, beszélgetetünk és majd meglátjuk mit hoz a sors. Nem vagyok semmi elől elzárkozva. Írhattok ti is nyugodtan.
Gábor
32 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.
Gábor
34 éves
Kecskemét

Normális srácnak tartom magam, aki hosszútávú kapcsolatot keresne komoly lánnyal. Átlagos hobbikkal rendelkezem, hasonló érdeklődésű lányok előnyben.
István
41 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
István
62 éves
Kecskemét

Hölgyek, lányok legyetek modernek, bátran keressetek, s többet kaptok, mint ami itt látszik belőlem! Köszönöm.
Tédé
42 éves
Kecskemét

Szia kedves hölgy !köszönőm , hogy ide kattintottál! Hajt az ösztön. Keresem , kutatom a párom. Hátha itt megtalálom .
József
52 éves
Kecskemét

Külőn élek a házastársamtol.Ha megtalálom azt a hölgyet,aki megtudja dobogtatni a szívem,férfinek tekint,és az idejét szívesen velem tölti.és még akar szerelmes lenni belém.Azon leszek,hogy mellettem nőnek érezhesse magát,vágyódjon a szerettre,szerelemre,én megadom neki.
Tivald
47 éves
Kecskemét

Korán őszülő típus vagyok, de szerencsére csak kívülről. Próbálom ihletetten közelíteni a dolgot, de az ilyen helyeken eltöltött idő rengeteget erodált az épnek gondolt ízlésemen. Ha még van, akinek nem inge, az akár írhatna is. Amúgy társas lény vagyok, vagyis nem szeretek egyedül eljárni. Így...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:39:57