Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 695 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Kati
55 éves
Kecskemét

Szeretem a természetet, ezért Kecskemét külterületén élek, ahol szívesen gondozom a kertemet. A kirándulás, túrázás szintén kedves időtöltés számomra, bár egyedül nem járok. Kikapcsolódásként olvasok, leginkább történelmi regényeket.
Katalin
55 éves
Kecskemét

Keresem párom kizárólag komoly kapcsolat céljából. Egyéjszakás kalandorok kíméljenek! Lehetőleg Kecskemét és közvetlen környékéről várom leendő párom jelentkezését. Magamról,hogy igényes, ápolt, családcentrikus nőnek tartom magam. Minden károsszenvedélytől mentes vagyok. Hozzám hasonló hűséges...
Zsuzsanna
46 éves
Kecskemét

Az élet szép, élni tudni kell..párt szeretnék és nem kaladot. Aki nem független az kiméljen. Köszönöm.
Noémi
38 éves
Kecskemét

Becsületes, őszinte, hűséges társamat keresem, akivel jól érzem magam, akivel kölcsönösen szerethetjük, tisztelhetjük, nagyrabecsülhetjük egymást, aki kiegészít, s akit kiegészíthetek. Aki elfogad a gyerekeimmel együtt.
Ilonka
66 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Erzsébet
51 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok. Olyan társat keresek , aki szereti a spontenaitást, játékosságot, akiben megbízhatok, aki a másik, hiányzó felem.
Gyöngyi
54 éves
Kecskemét

Szeretni tudó, nőies, őszinte, empatikus, érzékeny nő vagyok... Csak érzelmi alapon működő komoly kapcsolatot szeretnék, mely mindkét fél számára teljes harmóniát jelent. Lényeges számomra az intellektualitás, anélkül nem tudok tartalmas kapcsolatot elképzelni... Társam az lesz, akit szabad...
Anita
46 éves
Kecskemét

Sziasztok! Megbízható, családcentrikus, őszinte, magamra és környezetemre igényes nő vagyok. Hasonló tulajonságokkal rendelkező férfit keresek, kizárólag komoly kapcsolat céljából.
Szilvia
39 éves
Kecskemét

Sokat dolgozom, így elég nehéz ismerkedni, sok választás nem maradt, így itt vagyok. Normális, minőségi kapcsolatot szeretnék, jó beszélgetéseket, a kémia is pont ennyire fontos.
Éva
68 éves
Kecskemét

Nyugdíjas vagyok, próbálok tartalmas életet élni. Özvegy vagyok 12 éve, voltam már párkapcsolatban, de nem igazán hiszek benne, olyan téren, hogy jobb külön élni és nem egy háztartásban.Szeretek fiatalosan öltözködni még mindig, precíz vagyok majdnem mindenben, szeretem a nett embereket, hiszen...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Balázs
40 éves
Kecskemét

Enyhén introvertált ezermester sportos és független társát keresi városi és tanyasi kalandokhoz egyaránt. ;-)
Ferenc
57 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra, kecskeméti hölgy személyében. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, régen elvált férfi. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatják ...
Joe
43 éves
Kecskemét

Egyenlőre csak ismerkedés céljából regisztráltam,esélyt adva annak,hogy kicsit szélesebb látókörrel rendelkezzem.szeretek beszélgetni,talán itt megtalálom azt a partnert akivel esetleg komoly kapcsolat is kialakulhat.
Imo526
28 éves
Kecskemét

Sziasztok! Elsősorban ismerkedem, beszélgetetünk és majd meglátjuk mit hoz a sors. Nem vagyok semmi elől elzárkozva. Írhattok ti is nyugodtan.
Zsolt
36 éves
Kecskemét

Szia. Szeretném végre megtalálni a végállomáson.Egyedul élek. Legyél őszinte és tudd mit szeretnél, én tudom mit szeretnék.Amit kapok azt tudom vissza adni.
szerényke
48 éves
Kecskemét

Joo
36 éves
Kecskemét

Szia kedves ismeretlen komoly kapcsolatot keresek! Korban hozzám illő lányokkal minden jót mielőbbi találkozást!
Péter
39 éves
Kecskemét

Sziasztok ! Olyan hölgyet keresik, aki társa az embernek! Akár egy életen keresztül, jóban, rosszban. Nem főnököt, az akad a munkahelyemen is. :) A többi legyen az ismerkedés témája!
Ákos
30 éves
Kecskemét

Szia! Örülök, hogy benéztél hozzám, korban hozzám illő lányokkal ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.
Imre
42 éves
Kecskemét

Szeretnék szeretve lenni, és szeretni. Hüséges típus vagyok.Szeretem a lazza hétvégéket. A természetett .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-04-23 22:30:15