Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 608 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Kata
46 éves
Kecskemét

47 éves, elvált, stabil egzisztenciával, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empátiával megáldott nő vagyok…. és gyógyíthatatlanul optimista. Szeretek erdőn-mezőn kirándulni, kikapcsolódni, állatkáimmal foglalkozni. De szeretek utazni, felfedezni a...
Zsuzsa
56 éves
Kecskemét

Kecskeméti, -környéki, tartós kapcsolatot kereső, korban hozzám illő, utazást, színházat szerető, egyedülálló férfival szeretnék ismerkedni.
Zsófia
66 éves
Kecskemét

A párom keresem akinek nagyon fontos leszek mert ő nekem biztos az lesz. Magamról: rajzolok, festek, olvasok, tv-t nézek. Színházba, előadásokra, uszodába,tengerpartra..stb is szeretek eljárni (egyedül?). Hiányzik egy társ, jó barát akivel megbeszélhetjük az élet dolgait. Csak korban hozzám...
Márti
46 éves
Kecskemét

Sokat dolgozó, ambíciózus anya vagyok, kevés szabadidővel. Szeretem az életet, egyedül sok mindenhez kevés vagyok. Nem várom el, hogy megold a gondjaim helyettem, csak te magad ne okozz gondot.... Nem eltartót sem eltartottat keresek...
Anita
37 éves
Kecskemét

Igazándiból nem írnék semmit ide ,mert feleslegesnek tartom ....aki megismer úgyis megtudja milyen vagyok... :-)
Tina
38 éves
Kecskemét

Komoly gondolkodású de alapvetően vidám anyuka vagyok. Szeretem a természetet. Szivesen túrázok kirándulok. Egy jó koncert vagy színház jó program lehet.
Rita
35 éves
Kecskemét

Reggel kócosan ébredek fel. Szeretem a mákos gubát és a Balatont. Rajongok Svédországért. Kevésbé jó viszonyt ápolok a pókokkal, mint a kutyusokkal. Különleges vagyok, de hogy miben, ahhoz meg kell ismerned :-)
Tusi
57 éves
Kecskemét

Tanár vagyok egy általános iskolában.Egyik hobbim a hivatásom is.Aki megismer,látni fogja,hogy egy őszinte,nyitott nővel van dolga. környezetem helyes, bájos, csinos nőnek tart. I'm a teacher at an elementary school.The one of my hobby is my profession.I'm an optimist and open-minded...
Erzsike
59 éves
Kecskemét

Optimista,segítőkész, világra nyitott emberként gondolok magamra, aki örül egy szál virágnak, tud nevetni egy jó viccen, hisz a barátság erejében, a természet szépségében és az emberi őszinteségben. "Az ember nem olyan mint a képen az arca,mert a szíve és lelke nem lehet rajta"
Anita
35 éves
Kecskemét

Írjak magamról... milyen is vagyok?... aki megismer, megtudja. Egy "egészséges"értékrendet képviselő Nő. :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Benedek
36 éves
Kecskemét

Keresem a lányt, akivel lehet együtt élni és tervezni..., családot alapítani... Biztos pont az életben, akire lehet számítani.
János
36 éves
Kecskemét

Értelmes, komoly gondolkodású, rendezett életvitelű és külsejű, humorral megáldott, romantikára hajlamos fiatalember keresi párját hosszútávú, komoly kapcsolatra.
zoli112
46 éves
Kecskemét

Független, romantikus férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Magamról nem írok többet, ismerj meg és eldöntöd milyen vagyok.
Balázs
51 éves
Kecskemét

Egy nőből 1 férfi tud csinálni igazi nőt!De majd kialakul valami köztünk komoly kapcsolatot keresek!!!
Dávid
26 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot keresek mint mindenki aki regisztrált ide :) ! Bár mint férfi több mint valószínű , hogy én kezdeményezek egy üzenettel , ha még is úgy érzed írj !
István
59 éves
Kecskemét

Rossz egyedül! Az életet jó, az élet szép. ! De mit ér az egész? Ha nem fogják az ember kezétv? Valahova,l Valakihez sietni haza hiszem várnak! Ennyit szeretnék élérni CSAK!
CrtvDsgnr9
47 éves
Kecskemét

A kapcsolatok célja nem az, hogy általuk rálelj a teljességre, hanem hogy általuk megoszd a teljességedet másokkal. Nem az, hogy felleld az örömöt, hanem hogy megoszd az örömödet. Nem az, hogy megtaláld a boldogságot, hanem hogy megoszd a boldogságodat. -Walsch
István
64 éves
Kecskemét

Én egy jólelkű nőt keresek, akivel jóban rosszban együtt lehetek. Nehezen viselem a magányt, szükségem van valakire akivel együtt lehetek.
László
50 éves
Kecskemét

Nem vagyok tökéletes!ahhoz még jó néhányszor újra kell születnem!nem szeretem a dohányzást,a kétszínűséget,az árulást!inkább egyenes gerinccel meghalni,mint hajbókolva hajlott háttal élni!!a következő 50 évre keresek valakit!úgy fog látszani,mintha mi döntöttünk volna,de a látszat néha csal!talál...
József
36 éves
Kecskemét

Írhatnék sok mindent magamról, de véleményem szerint egy személyes találkozó alkalmával többet megtudhatunk a másikról.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:20:01