Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 745 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Ibi
65 éves
Kecskemét

Nagyon egyszerü nyugodt tipus vagyok.Szeretem a nyugalmat.Elektromos cigit használok.Leszokoban vagyok ...Nyugdij mellett dolgozom.Konyha tündér nem vagyok.Komoly kapcsolatot keresek egyelöre nem összeköltözöst /majd kialakul.
Gyöngyi
54 éves
Kecskemét

Szeretni tudó, nőies, őszinte, empatikus, érzékeny nő vagyok... Csak érzelmi alapon működő komoly kapcsolatot szeretnék, mely mindkét fél számára teljes harmóniát jelent. Lényeges számomra az intellektualitás, anélkül nem tudok tartalmas kapcsolatot elképzelni... Társam az lesz, akit szabad...
Eva
50 éves
Kecskemét

Üdvözöllek az adatlapomon !Életvidám ,jó kedélyű nő vagyok .A többit személyesen .Bocsánat de muszály ,hogy egyértelműen leírjam szeretői státusz nem érdekel .
Gyöngyi
42 éves
Kecskemét

Vidám, jó kedélyű fiatalos felfogású vagyok. Kedvelem a könnyedséget, de a határokat meg kell tartani. Szeretek kirándulni, barangolni új helyeket megismerni.
Mónika
46 éves
Kecskemét

"Ha egy szép élet vágyát őrzöd A múlttal nem szabad törődnöd. S mindig úgy tégy, ha veszteség ér, Mintha újjászülten élnél. Mit akar? - kérd meg minden naptól, és minden nap felel majd akkor. tetteidnek tudjál örülni, más tetteit tudd megbecsülni. Főként ne gyűlölj egy embert se,...
Judita
51 éves
Kecskemét

Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít...
Ildikó
43 éves
Kecskemét

Párt keresek családcentrikus, komoly, megbízható férfi személyében. Fontos a hűség és a szeretet. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel.
Ildikó
50 éves
Kecskemét

Sziasztok! Már rögtön a legelején le tisztázom nem egy éjszakás kalandot keresek. Családcentrikus 2gyermeket egyedül nevelő vidám modern gondolkodású hölgy vagyok. Ha ez megnyerő számodra akkor írj csak rám.Ja és még egy! Dohányzók sajnos ha ez zavaró tényező akkor nem egymást keressük! Szép napot!
Éva
42 éves
Kecskemét

A szeretet nem rabság, hanem egymás megértése. A másik lényének a tisztelete. Évi...,egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög és nagyfranc. Bújós, házias, igényes nő vagyok határozott értékrenddel, jó humorérzékkel. Energikus, de azért szeretem a lábamat is...
Marika
62 éves
Kecskemét

Fiatalos , Rendezetten élő ,magamra,környezetemre igényes vagyok , mit a Társamtól is elvárok ! Minden érdekel ami az életet szebbé teszi ! Még egy gondolat " Ha az életben boldog akarsz lenni,tanulj meg egy embert hibáival szeretni. Mert ha olyat keresel,kiben hiba nincsen, más világon...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Egivandor
31 éves
Kecskemét

Keresem a párom! Meg húzható vagyok, jó kedvü. Szeretek beszélgetni, Gamer vagyok tudom gáz de ez van, Ha ki váncs I vagy valamire kérdezd meg.
Ákos
31 éves
Kecskemét

Szia! Örülök, hogy benéztél hozzám, korban hozzám illő lányokkal ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.
Elek
37 éves
Kecskemét

Sziasztok! Elek vagyok 36 éves kecskeméti férfi. Kizárólag komoly szándékkal regisztráltam, mivel majd négy és fél év után lettem elhagyva és nagyon rossz egyedül... Akit egyszer megszeretek, azért tűzbe tudok menni és garantálom, hogy biztonságban fogod érezni magad mellettem. Remélem sikerr...
Gábor
43 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
Ördög
39 éves
Kecskemét

Néha nyers mogorva de őszinte..Van egy gyerekem akik mindig a legfontosabb lesz.Ha ezt nem tudod elfogadni,lépj tovább.
Ádám
30 éves
Kecskemét

Szia! Társkeresés miatt regisztráltam az oldalra ! Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozok. Keresem azt a személyt akivel együtt lehetek és boldogan tölthetjük az együtt töltött időt. Írjatok bátran ,minden levélre válaszolok!
Tivol
41 éves
Kecskemét

Rigolyás, hisztis, parancsolgató, ki ismerhetetlen, válogatós, néha sznob, sértődékeny, makacs, kíváncsi, és magányos is vagyok. De! Szerethető! Csak rajtad múlik hogy ez a sok rossz átforduljon a jó irányba! A normális emberek rendkívülien unalmasak!
Ákos
80 éves
Kecskemét

Így jellemezném magam: Jó szándékú, őszinte, egyenes, önzetlen, érzékeny, alkalmazkodó, segítőkész, szeretetre vágyó és adó, természetet kedvelő, barkácsoló, újdonságokra figyelő és azokat elfogadó, kompromisszumokra hajlandó, művészetkedvelő, hibáktól nem mentes, magamra és környezetemre igénye...
Tibi
29 éves
Kecskemét

Üdv :) Egyenlőre nemtudok mit írni magamról , ha valaki érdekesnek talál akkor úgyis próbál megismerni.
Zoltán
42 éves
Kecskemét

A képen engem látsz,ami olyan lett,amilyen,ne feltétlen egy néha bénán sikerült kép határozza meg,hogy beszélgetünk-e,vagy sem.Nem akarom magam másnak feltüntetni,nem teszek ki olyan képet,ami hatásvadász.Független vagyok,egyedül élek,ismerkedni szeretnék,aztán majd látjuk mivé alakul.Normális ka...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-11-17 04:30:00