Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 718 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Miri
65 éves
Kecskemét

Kecskemét kertvárosában élek rendezett körülmények között.Felnőtt,önálló gyerekeim vannak.Velük való kapcsolat fontos számomra.Közös érdeklődésen alapuló érzelmi,értelmi kapcsolatot keresek. Melegszívű,humanista gondolkodású,humort értékelő ember vagyok. Nem feltétlenül összeköltözős...
Judita
51 éves
Kecskemét

Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít...
Éva
39 éves
Kecskemét

A személyes találkozásban hiszek. Azt a valakit szeretném megismerni akinek van rám ideje és nem hazudozik mert az kényelmes.
Mónika
46 éves
Kecskemét

"Ha egy szép élet vágyát őrzöd A múlttal nem szabad törődnöd. S mindig úgy tégy, ha veszteség ér, Mintha újjászülten élnél. Mit akar? - kérd meg minden naptól, és minden nap felel majd akkor. tetteidnek tudjál örülni, más tetteit tudd megbecsülni. Főként ne gyűlölj egy embert se,...
Mária
62 éves
Kecskemét

Vidám alaptermészetű,sok minden iránt érdeklődő optimista nő vagyok. Szeretek főzni,kerékpározni,kertészkedni,kirándulni,jó hangulatú társaságban lenni. Fontos számomra az őszinteség. Egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol őszintén, egymást elfogadva,tisztelve szeretetben élhetnénk. De nem...
Kata
57 éves
Kecskemét

Annak a reményébe vagyok itt,hogy hátha megtalálom akit szeretnék. Aki társ,és barát egyben,és az sem baj ha van humora.
Sára
66 éves
Kecskemét

EÜ dolgozó vagyok.Sokat utaztam a nagy világban.Nagy baráti társaságom van bel-és külföldön is.Több nyelven beszélek (angol,horvát, szerb,). Tolmácsként is tevékenykedem.Őszinte,vidám és megbízható nő vagyok.Komoly kapcsolatra keresem társam.
ibolya
64 éves
Kecskemét

Párosan szép az élet ,kalandorok kíméljetek. romantikus, vidám természetű vagyok,kirándulást, sportot, munkát, szeretem.
Ilonka
66 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Noémi
39 éves
Kecskemét

Becsületes, őszinte, hűséges társamat keresem, akivel jól érzem magam, akivel kölcsönösen szerethetjük, tisztelhetjük, nagyrabecsülhetjük egymást, aki kiegészít, s akit kiegészíthetek. Aki elfogad a gyerekeimmel együtt.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

István
33 éves
Kecskemét

Rendes kedves srác vagyok! Ismerj meg!Ha meg ismersz rájösz, hogy tényleg öszinte kedves szeretetben gazdag fiú vagyok. Ha ilyen srácra vágysz írj.!
Gábor
32 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.
Gábor
34 éves
Kecskemét

Normális srácnak tartom magam, aki hosszútávú kapcsolatot keresne komoly lánnyal. Átlagos hobbikkal rendelkezem, hasonló érdeklődésű lányok előnyben.
István
41 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
Árpád
71 éves
Kecskemét

Bizakodom és keresek egy társat, aki jól érzi magát velem, szívesen veszi a szeretetem és én is szívesen fogadom a szeretetét. Szeretek kirándulni, kulturális eseményeket látogatni, társaságban lenni.
Gábor
43 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
Balázs
40 éves
Kecskemét

Enyhén introvertált ezermester sportos és független társát keresi városi és tanyasi kalandokhoz egyaránt. ;-)
Péter
37 éves
Kecskemét

Alapjában véve természetkedvelő vagyok, szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni. Őszinte, hűséges társam keresem Kecskemét környékéről.
Attila
34 éves
Kecskemét

Szia! Történjen akárhogy is, minden lehetőségnek van eredménye. Szeretem a természetet járni, kirándulni, szórakozni, elmélkedni, szeretni, megbecsülni, tisztelni, minden nap valami újat tanulni...
kisherceg2
50 éves
KecskemétSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:38:29