Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Szabina
37 éves
Budapest

Társaságot szerető, de magában is ellevő. Nyitott, barátságos, pozitív, humoros, őszinte, talpraesett, állatbarát, színházkedvelő, mozirajongó, természetjáró, olvasott, utazó, muzikális, haspók...
Zsoka
42 éves
Budapest

Vidám kedves mosolygos lány keresi daliás lovagját aki meghódit mosolyával kedveségével .Vidám jóképű nem Nős nincs gyereke komoly kapcsolatot keres.
Ildikó
48 éves
Kiskunlacháza

Nem vagyok sem királylány, sem plázacica és soha nem is szeretnék az lenni. És még csak nem is a királyfit keresem. Akit keresek, az akinek a TÁRSA lehetek, akihez "hazaérhetek". Olyan dolgokat tartok fontosnak, amiket (szerintem már) elég kevesen, mint a hűség, kitartás, őszinteség,...
Katalin
68 éves
Szeged

Azt mondják, hogy egy rossz társkapcsolatnál csak egy még rosszabb létezik, ez pedig az egyedüllét.Az a legrosszabb benne, hogy nem tudod megosztani sem a jó, sem pedig a rossz dolgokat, történéseket és mindenhova egyedül kell bandukolni. Én már túlságosan régóta élek ebben az állapotban és úgy...
Chellah
51 éves
Salgótarján

"Nem az számít, hogy hányszor veszel levegőt az életben, hanem az, hogy hányszor akad el a lélegzeted. " Ha olyan nőre vágysz, akinek nincsenek önálló gondolatai, véleménye, aki mindenre csak bólogat, akkor nem engem keresel. Iker vagyok!
g.cynthia
29 éves
Szeged

Mária
62 éves
Nagykanizsa

Mária vagyok,62 éves, özvegy. szeretek utazni,zenét hallgatni,táncolni,moziba,szinházba járni. Romai katalikus vagyok,és ehhez keresek egy hozzám illő társat aki szintén özvegy.
Mara
45 éves
Békéscsaba

Évtizedek óta tanulom magam, de még keresem, hogy melyik az az 1000 karakter, ami frankón leírja, ki vagyok én. Reménytelen, hogy beleférjek ebbe a szövegdobozba.😉 Nem keresek. Inkább remélem, hogy találok. Vagy rám talál.
Zsíz
50 éves
Budapest

Kedves, vidám, mosolygós, optimista.... Amennyiben hasonló értékekkel bírsz, akár ismerkedhetünk is. ☺️
Erzsébet
75 éves
Szeged

Üdvözlöm az Urakat! Keresem végleges párom kedves, megértő,tisztelettudó férfi személyében. Számomra a belső értékek sokkal fontosabbak a külsőnél. Körülményeim minden téren rendezettek. Kizárólag érzelmi alapon működő kapcsolatot szeretnék! Tegyük szebbé, tartalmasabbá,boldogabbá egymás...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Zsolt
51 éves
Budapest

49 éves elvált férfi vagyok.Két gyermekem van ,akik nem velem élnek.Saját cégemben dolgozom.Úgy érzem , hogy tudok még szeretet adni és erre is vágyom. Őszinte, érzékeny és nyílt férfi vagyok. Hűséges ,kitartó és megbízható hölgyet keresek , akivel egy párt alkothatok életem hátralévő részében.Sz...
Péter
35 éves
Veszprém

"Ami nem öl meg, az megerősít!" Olyan helyet keresünk, ahol feltétel nélkül fogadnak el, mert csak ott lehetünk azzá, akik vagyunk! Komoly kapcsolat, egymás iránti tisztelet és megbecsülés, kiállni a másikért, őszinteség, kitartás.
Paradise1
55 éves
Budapest

Az igazi férfi játszik. Nem rohan ajtóstul a házba. Lassan közelít és puhán. Vadászik. Csak úgy mellesleg megérint. Mögénk lép, nyakon csókol, a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet. Tudja, hogy idő kell a vágyhoz. Megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a vil...
Peti
37 éves
Budapest

Szia kedves ide látogató, Higgadt, megfontolt klasszikus értékrendű vagyok. Szeretem a természetet, zenét, filmeket, nagy sétákat, beszélgetéseket. Nem szeretem a politikát, devianciát, ostobaságot. Szereteten, barátságon, megértésen alapuló komoly kapcsolatot keresek. Fontos számomra a kieg...
Péter
45 éves
Pákozd

Társkeresés céljából regisztráltam. Családcentrikus gondolkodású férfinak tartom magam, tartós kapcsolat érdekel. Szeretek kirándulni, biciklizni, túrázni, új helyeket felfedezni.
Szabolcs
49 éves
Győr

Párt keresek,ha lehet hosszú távra.Mit is írhatnék ide,tán azt,hogy nézz be hozzám,s ha szimpinek találsz,írj kérlek.Szia.
Zsolt
37 éves
Kőszeg

Sziasztok. kedves őszinte srác vagyok azért regisztráltam ide ,mert szeretnék egy komoly kapcsolatot.
Jani
53 éves
Százhalombatta

Rövid leírás magamról?? Szinte lehetetlen, mint bárki másnak itt.De önmagamat,megbízhatónak,igényesnek,rendszeretőnek vallom.Nem szeretem magam jellemezni,mert én nyilván másképpen látom magam,mint te.Inkább ismerj meg és alkoss te rólam véleményt.Kizárólag tartós,komoly kapcsolatot keresek.
Zoltán9719
40 éves
Tatabánya

Szia Kedves Ismeretlen! Komoly, tartós kapcsolatot keresek. Nem hiszek a hosszú hetekig tartó levelezésben, személyes találkozó híve vagyok. Normál értékrendem van, átlagos életmódot folytatok. Kimozdulok, kirándulok stb, de nem vagyok bolygó hollandi. Olykor utazok, de nem vagyok utazó n...
Dani
36 éves
Szentendre

Igen, kopasz vagyok! Ha azt gondolod ettől még egy beképzelt seggfej vagyok akkor gondold át újra. Egyszerű oka van rossz a hajam! Ha viszont az olyanokra buksz akkor nem engem keresel!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 20:39:59