Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Edit
45 éves
Szőlősgyörök

Kedves, vidám csajszi vagyok. Keresem a párom komoly kapcsolatra, aki mellettem van , tisztel, elfogad. Őszinte kapcsolatot keresek, hazugságra nem lehet építeni. Szeretek utazni, olvasni , nevetni.
Anita
46 éves
Érd

Keresem a párom, hogy együtt kiránduljunk, szeressünk, nevessünk! Ha engem keresel, kérlek írj rám! :-)
Marcsi
51 éves
Zsámbék

Egy éjszakás kalandot keresők nem érdekelnek. Aki kérdez, válaszolok 😊Szeretem a humoros, vidám embereket 😊
Éva
58 éves
Budapest

Kedves Ismeretlen! Keresem a Férfit, aki igényes önmagára, környezetére, szeretne kéz a kézben sétálni, beszélgetni. Ez lehet a kezdet, ehhez szeretnék társat találni, ebben az őrült módon rohanó világban. Mérleg csillagjegyű vagyok, hűséges és kiegyensúlyozott. Szeretem a krumplis tésztát....
Mariann
50 éves
Dorog

Vidám, őszinte, szókimondó NŐ vagyok. Egy őszinte, vidám férfit keresek, akivel boldogságot, vidámságot hozhatunk még egymás életébe.Fontos az őszinteség, a hasonló érdeklődés. Szeretem a napfényt, a tengert, az utazást, a kellemes együtt töltött időt, akár egy esti séta, beszélgetés.
Andrea
52 éves
Budapest

51 éves vagyok.Keresem jó humorú,jó lelkű,velem egy hullámhosszon lévő társamat.Ha egy mód van rá a kapcsolatban élő férfiak kíméljenek.Szeretem a tiszta,egyenes,becsületes embereket,mert én is ilyennek tartom magamat.
Veronika
56 éves
Gödöllő

Kiegyensúlyozott életemből hiányzik egy kedves,vidám Férfi.Akivel egymás kezét fogva futunk a fehér homokos tengerparton,bársonyos naplemente fényében,kutyám meg-megelőz minket.Vagy egymás kezét fogva,kipirult arccal síelünk valahol az Alpok hótól szikrázó gerincén. Esetleg egymás kezét...
Noémi
36 éves
Budapest

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK 35 és 40 év között. Komoly, határozott, racionális típus vagyok, de olyan társat keresek, aki mellett nő tudok lenni. Megbízható, magára igényes társat keresek, akivel közös értékrendünk van. Fontos, hogy közös tényező legyen a mozgás szeretete, jól érezzük magunkat...
Márta
57 éves
Pápa

Sziasztok! Márta vagyok 56 éves egyedülálló nő aki minden káros szenvedélytől mentes, őszinte, ápolt férfit keres tartós vagy komoly kapcsolat céljából.
Timcsi
44 éves
Gyula

"Szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon!" Ha egyet értesz,írj bátran,a többi majd kiderül!


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Gábor
41 éves
Pécs

41 éves eddig csalódásokal teli életembe keresek olyan hölgyet aki hosszú távú kapcsolatra keres megbízható párt. Szeretem a filmeket,szeretek víz közelében lenni. De minden programra nyitott vagyok.
Péter
48 éves
Dunaújváros

Egy jópofa bemutatkozást szerettem volna írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal , ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők ínak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj!
Farkas János
54 éves
Dég

Ferike
39 éves
Budapest

Általában vidám természetű, jó kedélyű pasi vagyok... Kicsit azért jellemző rám a hangulatingadozás. De leginkább lazán fogom fel az életet, vidáman. Mert ami nem öl meg, az mindig egy kicsit derűsebbé tesz... Kivéve a medve, mert az megöl... :-) Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, nem vagyo...
András
39 éves
Budapest

Szia kedves idegen! ha szeretnél megismerni írj bátran! Ismerkedem barátkozom a többi alakul!
Sándor
44 éves
Tiszaföldvár

Írhatnék magamról sok mindent, például, hogy házias vagyok, de inkább a személyes találkozásokban jobban hiszek. Ha felkeltettem érdeklődésed írj és válaszolok!
Zoltán
46 éves
Pécs

Egy normális,határozott pasasnak tartom magam. Ahol én vagyok, a jókedv garantált. Kicsit maradi vagyok, mert én még tisztelem a női nemet. Úgy gondolom, mindenem megvan, ami egy kiegyensúlyozott élethez kell, csupán egy csodálatos teremtésre vágyom, akit boldoggá tehetek.
Sandor
65 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!
Dániel
37 éves
Szentgotthárd

Üdvözöllek kedves érdeklődő! Komoly kapcsolatot keresek. Egyedül élek. Itthon és több országban is megfordultam, több dologban kipróbálva magam. Talpraesett vagyok, pozitív életszemlélettel, szeretem a spontán dolgokat. Szeretem a mozgás sok formáját. A nagy nyüzsgés, bulik alapvetően nem az ...
László
30 éves
Lőrinci

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, korban hozzámillő lánnyal. Átlagos srác vagyok, szeretek kirándulni,mozizni....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 07:18:14