Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Anikó
62 éves
Tatabánya

Minden rendben van az életemben,csak egy Férfi hiányzik,akivel majd jókat nevethetünk,akivel hallgatni is jó együtt.Akivel gyönyörködhetünk a naplementében,akire ha rá gondolok már akkor boldog leszek,s akivel imádok majd csókolózni.Remélem itt megtalálom azt a valakit,akivel megoszthatom azt a...
Ágnes
43 éves
Sopron

Én egy sokszínű életvidám ember vagyok aki szárnyal ha kell a másik felével eggyütt!iSMERJ MEG:-)Nemfogod megbánni:-)
Móni
45 éves
Budapest

Abba a korba értem, amikor az agyam már nem azt súgja, hogy ne csináld, baj lesz belőle Hanem azt, hogy üsse kő, lássuk hátha vicces lesz😉
Mária
36 éves
Pusztavacs

Hát imádom ezeket a kérdéseket! Mindenki maga alakít ki véleményt rólam. Ismerj meg és mond el a sajátodat rólam, hát ha profitálhatok belőle! :-)
Ágnes
56 éves
Balatonföldvár

Balaton mellett és ritkábban Budapest mellett élek. Gyerekeim felnőttek, így szabadon választhattam meg, hol élek, és mivel foglalkozom. Egyre inkább beletanulok a kert művelésébe, később talán állattartásba is belekóstolok. Szeretek itt élni, boldog és kiegyensúlyozott vagyok.Így olyan...
Tímea
41 éves
Budapest

Vidám, jókedvű, mosolygós nő vagyok. Szeretem az ugyanilyen típusú embereket akik nem lehúznak hanem felemelnek lelkileg. Sok rossz volt az életemben és ennek szeretnék véget vetni. Úgyhogy csak a pozitívum és sok jó sok öröm! Imádom a zenét szeretek sétálni, főzni, beszélgetni. Nyitott vagyok...
Kati
54 éves
Kerekegyháza

Szia kedves társkereső, társam, szerelmem keresem egy személyben minden napra nem kalandot keresek hogy milyen vagyok veled megosztom és majd te eldöntöd igazából az jó vagy nem .Szép estét. Sikeres társkeresést.
Zsuzsanna
60 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, akivel mindent közösen tudunk csinálni. Remélem van itt ilyen!
Rózsa
56 éves
Százhalombatta

Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani, melynek alapja a bizalom , szeretet, hűség és egymás elfogadása! Fontosak számomra a belső értékek , amihez egy számomra elfogadható külső párosul! :-)
Edit
50 éves
Budapest

Bármit irhatok de látni kell. Sokat nem tudok irni. Inkább találkozzunk, beszélgessünk és döntsünk...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Róbert
47 éves
Oroszlány

Vidám, empatikus, tisztelettudó embernek érzem magam. Mint mindenki mást engem is sokat bántottak az életem folyamán, de hiszem, hogy ott van az az emberi lény kivel öszhangban élhetek amig csak lehet.
Tamás
30 éves
Velence

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt, mert a munkám miatt erre nem sok idő jut. A bulizásból már régen kinőttem, bár igazából sosem szerettem a heringpartyt egy zsúfolt szórakozóhelyen.
Józsi
41 éves
Budapest

Nincs a világon se jó, se rossz; a gondolkodás teszi azzá. Írhatok ide bármit, úgyis legalább egy személyes találkozás, egy pillantás és egy mosoly során több dől el, mint az itt leírtak elolvasása során.
Péter
38 éves
Jászdózsa

Kedves Olvasó! Amennyiben még itt vagy akkor az biztató számomra! Hosszú távra szeretnék tervezni és örülnék ha itt falun. Meg vannak bennem az alap kövek, amik egy családhoz kellenek.Egyedül még Rád (vagy Rátok) van szükségem!Azt mondják jó ember vagyok. De kinek mi a jó!? Bővebben, csak egy...
Zoli
38 éves
Kiskunfélegyháza

Mit írhatnék ide.Hiszek még abban, hogy létezik olyan kapcsolat,ami a őszinte , nyílt, megbízható és egyenes értékrendek alapja.
Márton
35 éves
Győr

Eddig nem nagyon volt szerencsém párkapcsolatokban, talán majd ezen az oldalon megtalálom akit keresek
Zoli
34 éves
Szombathely

Azt mondják, 20 méterrel a talaj felett járok. Van, amiért gyermeki lelkesedéssel tudok rajongani és végtelen türelemmel kivárni, hogy beérjen munkám gyümölcse. Én úgy gondolom, pusztán a lehetősegeimet mérlegelem folyamatosan és ha valamivel kicsit is közelebb kerülhetek egy álom megvalósulá...
Zoltán
59 éves
Nógrád

Kedves ismeretlen én vagyok az a férfi, akitől anyukád óva int, a nagyi viszont kézzel-lábbal rábeszélne. A kérdés viszont az kire hallgatsz jobban anyucira vagy a nagyira?
Béla
51 éves
Gyál

Szép napot ! Béla vagyok Gyálon lakok a fiamal .csak komoly kapcsolatot keresek !!!! A többit szóba mondanám köszönöm !
Tamás
59 éves
Budapest

Sziasztok! Nem kalandor vagyok hanem társaslény. A páromat keresem, akivel lehet együtt ÉLNI!, aki megért ha szomorú vagyok és elvisel ha vidám vagyok. Hobbim a horgászat és az utazás. Jelenleg külföldön dolgozom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 18:56:04