Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Anna
67 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Kata
43 éves
Budapest

Szia, Keresek egy kedves, érzéki, sármos férfit. Fontos számomra, hogy fel tudjak nézni a férfiara, nőnek érezhessem magam mellette, legyen humora, legyenek közös témák, legyen igényes magára és a környezetére, de legfőképpen legyenek céljai az életben. Én egy vékony testalkatú...
Eszter
35 éves
Celldömölk

Talpra esett,önálló nő vagyok, aki a munkáját komolyan veszi, de fontos számomra a jó társaság, a barátaimmal komolytalanul elöltöltött idő! :-)
Lilla
33 éves
Budapest

Szeretetteljes családi háttérrel rendelkezem. Kiegyensúlyozott, ambiciózus, gyakorlatias, érdeklődő, társaságkedvelő, kifejezetten barátságos, kellemes megjelenésű, önmagára és környezetére igényes. Legfőbb törekvésem az érzelmi alapokon nyugvó boldog családi élet megteremtése. A...
Timea
43 éves
Siklós

Úgy élj,hogy ne vegyék észre ott ahol vagy de hiányozz onnan ahonnan elmentél!!Legnagyobb cél pedig ,itt a földi létben.Ember lenni mindég minden körülményben!Hűség és vonzódás és a rózsaszín köd ami aztán felszáll egy idő után.Ehhez kell intelligensnek lenni és emberi értékeket...
Zsuzsa
48 éves
Budapest

"Akivel jó lesz jégesőben azzal még jobb lesz napsütésben..." Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:-) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi...
Babett
35 éves
Pécs

Alapvetően egy vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Szamomra fontosak a barátok. Közvetlen és barátságos. A szerelemben romantikus, szenvedélyes és érzelmes.
Ágnes
52 éves
Budapest

Kultúra, irodalom, zene, képzőművészet. Bach, Glenn Gould, Philip Glass, Murakami Haruki, Doris Lessing és még sokan mások.
Gyöngyi
54 éves
Kisszekeres

Társat keresek a mindennapokhoz. A személyes találkozás varázsában hiszek, a fénykép legfeljebb az érdeklődés felkeltésére alkalmas. Földön járó,életet tisztelő és szerető ember vagyok.
Eszter
41 éves
Komárom

Harsány vagyok. Vidám, szeretem a virágos ruhákat, a vidám színeket, a mulatós zenét (neked nem kell hallgatnod nyugi). 120 %-on pörgök, így kicsit néha sok vagyok. A többit, ha még így is kíváncsi vagy rám.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Ferenc
65 éves
Pomáz

A magány nem jó! Régebben elutasítottak, mert két kicsi gyermeket neveltem. Nos a gyerekek felnőttek. Álljon itt egy dal, ami talán mindent elmond annak, Aki erre fogékony.https://www.youtube.com/watch?v=04HgZpcbeUg Hallgasd meg, és értékeld.
Zsolt
29 éves
Budapest

Komoly kapcsolatot keresek, szeretek hülyéskedni, de ha kell komoly is tudok lenni. Számomra legfontosabb az őszinteség. Szeretek sétálni, kirándulni, futni, olvasni, filmezni.
Gergő
30 éves
Budapest

Hogyan is lehetne leírni leginkább önmagam? Őszinte, megbízható, olyan, akire mindig számítani lehet. A szemléletemhez és hitvallásomhoz hű vagyok mindig, de előszeretettel meghallgatom és elfogadom mások véleményét. Büszke vagyok az eddig elért eredményeimre, de nem szabad visszavenni sem a tudá...
György
62 éves
Verőce

Rokkant nyugdíjas vagyok, balesetből kifolyólag a lábaim lettek műtve, de ez a járásomon alig vehető észre. Biztonsági őrként dolgozom, kiegészítve a nyugdíjat. Szeretek "bringázni", kirándulni. Kedvelem a lovakat és a kutyákat, valamint időnként főzőcskézek. Kedvencem a magyar konyha!!...
Gábor
43 éves
Dunakeszi

Mivel a hosszú változatot úgysem olvasta senki, ezért most címszavakban: Őszinte, nyitott könyv, időnként egy kiba*** zseni, és szerény is. ;) Fotózás, városi kószálás, túrázás a természetben, bringázás, zene, palacsinta. :9 Hibám és vétkem számtalan. Röviden: Vagyok aki vagyok.
Róbert
43 éves
Budapest

Hosszú távra keresem párom/társam. Barátságos és vidám természetű ember vagyok. Szeretem a kedvességet. Szeretek színházba, moziba járni és olvasni. Szívesen megyek étterembe, vagy sétálni a városban, parkban, természetben. Barátaim úgy jellemeznének, hogy széles látókörű és tájékozott. Nyilván e...
Emery
50 éves
Budapest

Alapjában nyugodt természet vagyok, de minden egyéb más az Tőled is függ. :-) Nem lézengek a bolygónk felszínén, sokkal inkább élek aktív életet.
Tamás
50 éves
Budapest

Szabadidőmben siklóernyőzök, síelek, kerékpározok, lakókocsizok, olvasok, rockzenét hallgatok. Van három lányom 23 22 17 évesek. Továbbá egy kutyáról, egy macskáról és három teknősről gondoskodom. Faipari mérnök vagyok, egyéni vállalkozóként dolgozok, egyedi bútorkészítéssel foglalkozok. Szer...
Dániel
26 éves
Budapest

Röviden annyit magamról. Szeretem a rendet, tiszta környezetet magam körül és az ápolt megjelenést! Szívesen főzök-sütök szakmám is szakács:) Szeretek filmezni, sétálni, kirándulni, kerékpározni, horgászni. Nem sok barátom van, de velük jó kapcsolatot ápolok:) Aki szeretne jobban meg ismerni...
Balázs
38 éves
Eger

Mostanában sokban változott az életem. Keresem a kihívásokat és a határaimat. Sok időt töltök a lányaimmal és a barátaimmal. Szeretek a szabadba járni, bringázni és érdekel a gasztronómia. Egy eredeti receptben soklehetőség van.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:19:47