Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Ágnes
36 éves
Budaörs

Szia, Ági vagyok. Hűhaa nem is tudom, hogy mit mondjak hirtelen magamról. Mindig is jobban ment ha kérdeznek. De azt el tudom mondani, hogy sosem vagyok egy társaság fő hangadója. Sokszor én vagyok az a lány aki a háttérben szép csendben végzi a dolgát. Bár ettől függetlenül ha kell kiállok...
Éva
60 éves
Kecskemét

Vidám természetű,pozitív gondolkodású tisztaságot és rendet szerető elvált nő vagyok,korban hozzám illő úrral ismerkednék,aki környezetére és magára igényes,és káros szenvedélytől mentes.
Detti
41 éves
Budapest

Életvidám, szenvedélyes, optimista nő vagyok. Kicsit túl határozott, de kezelhető ;-). Fontos számomra az egymás iránti figyelem, bizalom a testi kapcsolat és, hogy párom mellett NŐ lehessek. Egészségügyben dolgozom nagyon...
Etelka
52 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Beatrix
49 éves
Veszprém

49 éves, veszprémi, egyedülálló nő vagyok. Ismerkedés céljából keresem azt a józan életű, független férfiút,(55 éves korig) aki hozzám hasonlóan a hagyományos értékrendet képviseli. Jómagam színház-és zenekedvelő vagyok, szeretek kirándulni, rendezvényekre, moziba járni.
Csilla
55 éves
Budapest

Budapest belvárosában élek,55 éves vagyok.Hobbim a keatívkodás és a Sissivel kapcsolatos dolgok gyűjtése. Szeretem, ha szeretnek.Duplán adom vissza.Pozitívságom és őszinteségem miatt sok barátot nyerek és veszítek, de ez így van jól.Mindent elérek amit akarok, ez mindig is így volt és így is...
Marcsi
60 éves
Békéscsaba

Özvegy vagyok, tartós kapcsolat reményében keresem a párom. Fiatalos, sportos nőnek érzem magam,szeretek túrázni , kerékpározni, síelni, a természetben lenni! Zene, tánc egy jó beszélgetés, sok közös program.
Katalin
71 éves
Győr

Fiatalos, biztos egzisztenciával rendelkező hölgy keresi szabadidő kellemes eltöltéséhez párját Legyél környezetedre igényes, mert Én is az vagyok Szeretek kimozdulni hazulról, de imádok otthon is lenni
Zsuzsanna
61 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, akivel kéz a kézben bejárjuk a világot. Remélem van itt ilyen! Úgy látom eddig még ilyen nem akadt, pedig nagyon jó lenne a karácsonyt és a szilvesztert nem magányosan tölteni! Igaz partner kerestetik!
Katalin
69 éves
Mezőcsát

Társaságot kedvelő és kézimunkázni szerető nő vagyok . Komoly gondolkodású férfival ismerkednék , tartós barátság céljából.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Istvan
67 éves
Nyíregyháza

Hibáit ellenére remelem szerethető is vagyok.Jo lenne valakit találni akivel jól éreznénk magunkat.Imadnam....
János
57 éves
Mosonmagyaróvár

Még mindig keresem azt az életvidám, kedves hölgyet (az Igazit), aki társam lenne a hátralévő időben.
Péter
54 éves
Pápa

Szeretem jól érzeni magam a bőrömben. Számomra a humor, az életkedv és a kíváncsiság a három fő lételem. Ezeket keresem másokban is!
Gábor
40 éves
Dunaharaszti

Sportos, alapvetően vidám, nem dohányzó srác vagyok. Szeretek bulizni, kirándulni, kertészkedni. Hosszú távú kapcsolatot szeretnék hasonló tulajdonságú lánnyal. Gyerek egyáltalán nem akadály!
Gyula
48 éves
Mikepércs

Egy kicsit humoros és talán túl romantikus is vagyok. Remélem hogy találok itt egy hozzám illő hölgyet aki a jót is látja bennem!
JÓZSEF
30 éves
Kecskemét

Hi, Külföldi munkám és életem miatt ( Dánia ) csak határozott női társat keresek. Vidám és humoros véleménnyel vannak rólam barátaim , szeretek megnevettetni másokat ;) de még nem találtam meg, aki mosolyát, mindig látni szeretném.
István
71 éves
Várpalota

Nem könnyű Önmagamról írni,de megpróbálkozom: 71 éves,elvált Férfi vagyok.Jelenleg a nyugdíj mellett, még talán a jövő év közepéig dolgozom,mint telepvezető.Ennek nem anyagi okai vannak,hanem számomra ez az "orvosság"a magány ellen. Nem dohányzom és alkoholt is csak ünnepi alkalommal fo...
Gabor
38 éves
Budapest

Hi, nice that you take a look at my profile. My real italian name is Gabriele. I am deeply interested in everything related to life coaching and selfempowerment. I like the nature and doing long hickings; I listen to a lot of different music; I like to travel and to learn and discover ne...
Sándor
48 éves
Újfehértó

Sziasztok hőlgeim! Szeretetre és törődésre éhes,fiatalos fiatal ember vagyok. Gyere búj hozzám. Egy igazi társ vagyok,velem mindent meglehet beszélni. Várom az üziket.
László
54 éves
Pécs

Mit bánom én, ha utcasarkok rongya, De elkisérjen egész a síromba. Álljon előmbe izzó, forró nyárban: "Téged szeretlek, Te vagy, akit vártam." Legyen kirugdalt, kitagadott, céda, Csak a szivébe láthassak be néha. Ha vad viharban átkozódva állunk: Együtt roskadjon, törjön ö...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-12-04 08:15:22