Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Miri
65 éves
Kecskemét

Kecskemét kertvárosában élek rendezett körülmények között.Felnőtt,önálló gyerekeim vannak.Velük való kapcsolat fontos számomra.Közös érdeklődésen alapuló érzelmi,értelmi kapcsolatot keresek. Melegszívű,humanista gondolkodású,humort értékelő ember vagyok. Nem feltétlenül összeköltözős...
Lili
52 éves
Budapest

Értelmiségi, igényes, toleráns, attraktív. Szeretem a kreatív, humoros, megbízható emberek társaságát.
Magdolna
49 éves
Felsőzsolca

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Meg kell adnom a lehetőséget hogy meg találom a boldogságot....talán itt sikerül. Komolytalan ffiak kerüljenek....elöszőr is olvasd el az adatlapon . ...és utána irj!Ezt csak azért ,hogy elkerüljem a fölös körök futását! Nem minden àron...
Judita
51 éves
Kecskemét

Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít...
Erika
42 éves
Budapest

Mindig mosolygós Édesanya vagyok🙂 Intelligencia,humor,ing..😉 Budapestiek előnyben. Ne dohányozz!
Judit
65 éves
Salgótarján

Judit vagyok,64 éves 3 éve özvegy.Szabadidő eltöltésére,Összeköltözés nélkül,Partnert keresek.Nyugdíjas
Márta
61 éves
Vác

Kedves,gondoskodó,jó beszélgető társnak tartom magam. Szeretem szabadidőmet gyermekeim társaságában tölteni.Ők a legfontosabbak az életemben,de egy szerető társ is helyet kaphat a szívemben. Ápolt, fiatalos megjelenésű,igényes nő vagyok.Szeretek biciklizni,jókat sétálni,moziba járni,zenét...
Ildikó
64 éves
Hatvan

Kedves Társkereső! Köszönöm, hogy elolvasod adatlapomat! 63 éves, fiatalos, Vidám természetű nő vagyok, keresem a korban hozzám illő társamat. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, írj egy üzenetet.
Irisz
69 éves
Budapest

Olyan férfit, partnert szeretnék csak, mint én nőben. Kölcsönös személyes vonzalom, szeretet, összetartozás érzés legyen köztünk. Hűséges, megbízható, intelligens, empatikus férfi barátságát keresem, aki szereti a természetet, színházat, kertészkedést. A meghitt boldogság, a biztonságos...
Ibolya
66 éves
Budapest

Keresem a Párom mindenképpen komoly kapcsolatra,de a kapcsolat jellegét mindkettőnk szimpátiája dönti el. Amit szeretek,ami érdekel az az olvasás ,természetjárás,utazás,egészséges életmód,amihez szinten szükségem van a Páromra is. Kulturális események látogatása. Szeretem az állatokat,de a...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

László
63 éves
Debrecen

Vidám termêszet, kedvelő barátságos vagyok.Szeretek szabadban lenni,kertészkedni és egyébmást is/pd kerékpározni futni sétálni szabad programokat.és szeretném az érzéseidet megismerni,és a gyönyörű,szemeidbe nézni!!!
Zoltán9719
40 éves
Tatabánya

Sziasztok! Komoly,tartós kapcsolatot keresek. A személyes találkozó híve vagyok. Vegyük fel a kapcsolatot,hátha egymást keressük!
Gyula
52 éves
Gyula

Vidám társaságkedvelõ tipus vagyok! Szeretek moziba szinházba járni! Néha csak ugy gyalogolni biciklizni szeretem a csendet nyugalmat! Szeretek fözni uj dolgokat kiprobálni! Keresem a másik felem!
Gergő
39 éves
Eger

A hagyományos értékrendet (család, hűség) részesítem előnyben, fontos számomra a családommal és a barátaimmal eltöltött idő. Keresem hasonló felfogású, nemdohányzó társam. Szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Keresem a társam egy olyan Nő személyében, akinek szintén fontosak ezek a dolgok.
Pisti
47 éves
Győr

Normális értékrenddel keresem nem dohányzó társam. Szeretek wellnesselni, kedvelem az operettet, a konyhában is feltalálom magam, néha utazok is, imádom a tengert, tengerpartot.
Sándor
56 éves
Alsónémedi

Tartos kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a természet járást az útazást és az állatokat.
Nostredamus
65 éves
Budapest

Jó napot mindenkinek! Örömmel megismerkednék egy Őszinte, Szerény Hölgyel! Légy természetes, önmagad add. Légy klasszikus Nő, nekem az bőven elég. Légy kicsit teltebb az átlagtól, szóval olyan teltkarcsú, és ha még nevetős is vagy, meg érdekel az intellektus is...és nem is dohányzol... ráadás...
Zsolt
45 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.
Viktor
41 éves
Alsózsolca

Sziasztok Hölgyek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen az oldalon! Remélem megtalálom azt a kedves,aranyos hölgyet akivel kölcsönösen jól érezzük magunkat és akivel megoszthatom eddigi eredményeimet! A többi majd idővel kiforrja magát:)
Csaba
42 éves
Tatabánya

Szia. Komoly tarós kapcsolat reményében regisztráltam. Egyedűl élek, gyermekem még nincsen, de nagyon szeretnék.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:29:37