Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Tünde
42 éves
Győr

Általában zárkózott nehezen megnyíló de kedves, őszinte magas, erősen duci masszív ember vagyok. A családom nagyon fontos számomra. Szeretek kirándulni. Olvasás a kedvenc időtöltésem. Hobbi szinten sütök.
Évi
53 éves
Páty

Szeretnék egy kedves férfit : -az élet nevű játékra :-) Sok nevetéssel-örömmel-kedvességgel-fűszerezve.. Bárki jelentkezhet :-)
éva
54 éves
Vác

Szia, én egy olyan társra vágyom, akivel lelkileg és testileg együtt vagyok, aki meghallgat és én is Őt. Jó lenne közös programokat szervezni együtt. Szeretem a természetet, állat barát vagyok. Imádom a zenét, nagyon szeretek táncolni. Örülnék, ha találnék egy olyan embert, aki társ és barát...
Joli
68 éves
Dombóvár

42 évi házasság után 1 éve vagyok özvegy.Családi házban lakom egyedül.Várom olyan partner jelentkezését, aki szintén rendezett anyagi körülmények között él, s társra vágyik, mert egyedül van.Személygépkocsival és jogosítvánnyal rendelkezem.
Erzsike
70 éves
Kecskemét

Koromat meghazudtolóan tevékeny életet élek, de hiányzik az, akivel ezt megoszthatnám.Több területen önkénteskedem, esetenként még dolgozom (egyetemi óraadás, OKJ-vizsgáztatás). Nem vagyok otthonülő, de szívesen mennék olyan helyekre is, ahová társsal kellemesebb.A szabadidő kulturált, igényes...
Mariann
43 éves
Szeged

Intelligens, igényes, dekoratív, szenvedélyes nő vagyok, kellően optimista, alázatos és elegendő ironikus humorral rendelkezem az élet éléséhez. Rajongok a természetért, a friss levegőért, szeretem a tengert, tavakat, jó érzéssel tölt el mikor hallom a madarak énekét és közben felfedezhetem a...
Mónika
50 éves
Pécs

Őszinte, optimista, utazni szerető, nő vagyok. Szeretném megtalálni azt a férfit aki életvidám és tud szeretni igazán! Talán örökre?
Andrea
48 éves
Erdőkertes

Nem a másik felemet keresem, mert én egész ember vagyok, hanem azt a Férfit keresem, aki minden egyben. A párom, a barátom, a szeretőm, a társam, akivel sok és változatos élményben lehet részünk. Szeretnék egy olyan Férfit találni, akivel az élet nagy dolgait is meglehet beszélni, de ugyanakkor...
Andi
43 éves
Budapest

Őszinte nő vagyok, aki a karrierjében elérte amit szeretett volna...aki egy tartós, őszinte kapcsolatra és arra vàgyik, hogy csak annyit kapjon a pàrjàtól, amennyit ő ad... nem szexpartnert keresek és nem szeretnék hűséges, titkos szerető lenni sem. Kérlek ha megkeresel, ennek...
Virág
41 éves
Budapest

Az őszinteséget nagyra értékelem, optimista s nyugodt személyiség vagyok. Szerintem normális értékrenddel rendelkezem. A humorom elég jó. Állítólag! :-)


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Dávid
36 éves
Kőszárhegy

Sziasztok! Átlagos hétköznapi nővel szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Leginkább fürdőkbe szeretek járni, a megszokottnál pörgősebb életet élek (munka), ugyanakkor hiányolom a másik felem.
Imre
41 éves
Debrecen

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen az oldalon. Keresem társam egyszerű, szolíd nő személyében.
Dávid
27 éves
Budapest

Sziasztok! Komoly kapcsolatot kereső, érett gondolkodású hölgyekkel ismerkednék! Ne a rang, és kereset alapján iteljen. Ismerje a kölcsönös tisztelet fogalmát. Sokoldalú embernek tartom magam. Kifejezett hobbim nincs, hanglatomtól függ éppen mit szeretek csinálni. Átlagban vidám ember vagyok, ...
Péter
49 éves
Pásztó

Fontos számomra a jókedv, mosoly, nevetés, alapvetően pozitív életszemlélet jellemző rám. Szeretem a mozit, színházat és szeretek kirándulni, utazni. Szenvedélyesen szeretem a sportokat és imádom a zenét. Igényes vagyok önmagamra és környezetemre, ezért hasonló beállítottságú hölgyet keresek.
Rudi
64 éves
Budapest

Szeretet hiányos , ragaszkodó a páromra odafigyelő őszinte romantikus embernek érzem magam Akit keresek az érzéseit tudja a másikkal éreztetni legyen belevaló és két lábbal a földön járjon akit keresek az 65 és 70 év körüli legyen Szeressen napozni és a Görög O.-i ottlétett évente 1 szer 1 hónap...
Zsolt
40 éves
Ács

Magamról :szeretek sportolni, moziba járni sokat nevetni, jókat kajálni, hobbim a méhészkedés. Többit majd kölcsönös szimpátia esetén
Szilárd
41 éves
Nagyvejke

Mit is írhatnék magamról... Egy komoly kapcsolatra keresem a társam.Mondhatnám hogy keresem a másik felem! Raktárosként dolgozom.Szeretek olvasni,kirándulni. Lehet nem írok le olyan dolgokat amik számodra fontosak lehetnek.Ezért ne félj írni.Ígérem válaszolni fogok!!!
Gábor
27 éves
Budapest

Egy olyan embernek tartom magam aki a munka mellett szeret utazgatni,kirándulni ,nyaralni illetve a sport is nagyon fontos nálam :) Nem szeretek unatkozni meg a semmitevest:)
László
31 éves
Szarvas

Általában sokad dolgozom, kevés a szabadidőm, ezért úgy gondoltam, kipróbálom a társkeresés online formáját is.
Zoltán
55 éves
Szentendre

55 éves festő,grafikusművész és tanár vagyok.Szentendrén élek,2 éve elváltam. Van egy 8 éves kislányom.Szeretem a nyugodt ,őszinte,kiegyensúlyozott életet.Érzékeny,vidám természetű,aktív és agilis vagyok,és egyben hasonló párt keresek...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:55:01