Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 485 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Brigi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok nagy bulizós.Fontosnak tartom a környezettudatos életmódot.Zene,olvasmányok,filmek és egyéb művészetek terén nem tudok egy konkrét irányzatot kiemelni.Hangulattól függ,éppen mi szórakoztat.Azért van amit sosem hagyok ki,pl:Vavyan Fable,Donald James,Stephen King,Leslie L.Lawrence,Rejtő...
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
gyongy0513
59 éves
Veszprém

vidám természetü vagyok családcentrikus szeretek zenét halgatni társasági ember vagyok modern gondolkodásu
Beatrix
44 éves
Veszprém

Ami igen: kutya, nyár , meleg, vízpart, hegyek, kirándulás, mozi, barátok,főzés, utazás , őszinteség, bizalom, tisztelet , vidámság Ami nem: macska, tél, hideg,semmittevés, lustaság, hazugság, unalom,
Marcsi6612
52 éves
Veszprém

Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan nyugodt természetű, szeret kirándulni, utazni és nyitott a világ dolgai felé. Aki kiegyensúlyozott, társas kapcsolatot keres és káros szenvedélyektől mentes.
Szilvia
47 éves
Veszprém

Testnevelési Egyetemet végeztem. Erőnléti- és személyi edzőként, rehabilitációs trénerként dolgozom. Sokat dolgozom , de a munkám a hivatásom; szeretem. Hobbi még: gitározás, olvasás, tánc, cicával, kutyával játszani, néha színház.
Marika
70 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Mariann
33 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek, félig lezárult egy fejezet az életemben, talán jobb lesz a másik fele.Egyenlőre csak nézelödök.
Évi
60 éves
Veszprém

Még nem vesztettem el a reményt, hogy megtalálom azt a férfit akivel közösen tartalmasabbá tehetjük egymás életét. Akár szabadidő eltöltésről vagy a meghitt pillanatok öröméről van szó. Vidám , melegszívű emberi értékeket sokra tartó , őszinte nő vagyok.A személyes találkozó híve vagyok. Főleg...
Martina
39 éves
Veszprém

Keresem a szikrát, a kedvességet,a szenvedélyt.Várom a jót amit elém sodor az élet.Olyan férfival ismerkednék aki hisz még a szerelemben.Én egy közvetlen vidám természetű,teltkarcsú nő vagyok,aki minden percet szeretne élvezni az életben.Várom a leveled


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Marci
34 éves
Veszprém

Szia! Egy sport szerető, vidám, mindenre vevő ember vagyok. Hasonló beállítottságú partnert keresek.
Bálint
32 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
András
41 éves
Veszprém

Nem is tudom mit mondhatnék magamról.... Van egy csomó hibám, de türelmes, megbÍzható ember vagyok, szeretek jó nagyokat beszélgetni. Az őszinteséget mindennél jobban értékelem.
Csaba
42 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaim ne szenvedjenek hiányt semmiben. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek, és sze...
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Csabi
41 éves
Veszprém

Családcentrikus,túrázni szerző,komoly kapcsolatra vágyó pasi vagyok. Nem dohányzóm,nincsenek káros szenvedélyeim. :) Veszprémben élek.
Robi
43 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!
Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Péter
30 éves
Veszprém

Veszprémben élek. Képek és profil alapján nem lehet megismerni a másikat, ahhoz beszélgetni kell. Főzök, mosok, takarítok és még ami felmerűl a házkürűl(csempézés, festés stb... ) Eddig még senki nem panaszkodott a főztömre, de nem azért, mert nem élték túl. 😂😂&...
dris
41 éves
Veszprém

Életigenlö,vidám férfi vagyok.Akik ismernek korrekt,szavahihetönek tartanak.Vannak céljaim,reálisan gondolkodok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 20:50:53