Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 499 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Judit
41 éves
Veszprém

Olyan társat keresek, aki elfogadja és imádja a gyerekeimet (akár én is az övéit). Szívesen szervez velünk programokat (kirándulás, kerékpár, strand, kutyázás, mozi, ...) Nem kell, hogy feleségül vegyen, sőt nem is szeretnék összeköltözni. Jöjjön hozzánk "vendégségbe" ebédre,...
Gyöngyi
61 éves
Veszprém

Veszprémben élek és dolgozom therapiás gondozónőként. Szeretek színházba, moziba, koncertekre járni, kirándulni, főként tengerpartra. Alapvetően vidám vagyok. A realitások talaján élek. Kb. Hasonlót keresnék..
Niki
45 éves
Veszprém

Ha egy életvidám , pozitív beállítottságú hölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Szeretem élvezni az életet, a sport se áll tőlem messze. Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még...
gyongy0513
59 éves
Veszprém

vidám természetü vagyok családcentrikus szeretek zenét halgatni társasági ember vagyok modern gondolkodásu
Viki
39 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)
Szilvia
48 éves
Veszprém

Testnevelési Egyetemet végeztem. Erőnléti- és személyi edzőként, rehabilitációs trénerként dolgozom. Sokat dolgozom , de a munkám a hivatásom; szeretem. Hobbi még: gitározás, olvasás, tánc, cicával, kutyával játszani, néha színház.
Éva
38 éves
Veszprém

Sziasztok...Évi vagyok Veszprémből...ismerkedni szeretnék..remélem hogy itt ősszejőn,őrülnék neki...
Mária
47 éves
Veszprém

Fiatalos, optimista életszemléletű, humoros, őszinte, nyitott beállìtottságú vagyok. Komoly kapcsolatra kersem, káros szenvedélyekől mentes, hasonlò karakterű Férfi társamat..
Krisztina
45 éves
Veszprém

Komoly, hűséges férfit keresek, aki elfogadja azt, hogy van egy kislányom, aki velem él. Fontos, hogy olyan legyél, aki együtt szeretne élni velem! Nem hétvégi találkozgatásokra vágyom, hanem teljes családi életre!
Zsóka
69 éves
Veszprém

Természetet, zenét, utazást kedvelő, vidám nyugdíjas vagyok. Nem dohányzó, fiatalos társamat, barátomat keresem. Keresem azt a férfit aki a lemenő napfényében mosolyt vesz mielőtt a bolt bezár !


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Ferenc
39 éves
Veszprém

Épp válófélben vagyok, van egy 10 éves fiam, és egy 12 éves lányom. A természet lételemem. Szeretek horgászni, túrázni, kerékpározni, mindent amit a természetben lehet csinálni.
Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök,mivel én is vállalom az arcom így elvárom akivel beszélgetnék,hogy fotón legalább lássuk egymást,arctalan emberkék nem érdekelnek.
Bálint
33 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
Zsolt
29 éves
Veszprém

Hogy Kit is keresek? Legépelni oly egyszerű, ám megtalálni mégis nehéz: úgy bánjon velem, ahogy Ő szeretné, hogy bánjanak Vele! Írhatnék ide sablon tulajdonságokat, de nem fogok, a tettekben hiszek! Kezdjük az ismerkedést itt, majd az online teret cseréljük le, és alkossuk meg Együtt a Közös va...
Gábor
46 éves
Veszprém

Üdvözlök, minden kedves érdeklődőt! Túl a negyedik ikszen, némi tapasztalatszerzésen, teszek kísérletet a arra, amit ezen az oldalon, tenni szokás. A lakcímkártyámon budapesti cím látható Veszprémhez és a Balatonhoz a munkám, és a hobbim köt. Akit keresek, ezen helyek valamelyikén, vagy környék...
Charlie
33 éves
Veszprém

Akinek felkeltettem az érdeklődését és meg szeretne ismerni annak mesélek magamról de itt csak úgy nem irok magamról
Bálint
36 éves
Veszprém

A legfontosabb szerintem az őszinteség, hűség, bizalom, a közös célok, értékrend, megértés, türelem.
Robi65
54 éves
Veszprém

Tudom, sok minden eldőlhet ezen az egy-két soron amit most itt írok, de szerintem nem ezen fog múlni a sikerem:)
Zsolt
52 éves
Veszprém

Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... És ...
Robi
44 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!"mindig a nő választ" ez pedig egy aranyszabály!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 22:09:01