Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 639 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Meritre
61 éves
Veszprém

Az emberek visszajelzéseiből, reakcióiból itélve csinosnak tartanak, de ezt neked kell eldönteni.Széles érdeklődésű, mindenre nyitott hölgy vagyok. A többit személyesen.
Gyöngy
60 éves
Veszprém

Modern gondondolkodásu, Családcentrikus,vidám természetü Komoly kapcsolatot keresek! Szeretek kirándulni
Rozália
64 éves
Veszprém

\"Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét?\"
Iza
61 éves
Veszprém

Vidám, szórakoztató, a természetjárást,(túrázást) művészeteket, kerékpározást, úszást, társaságot kedvelő utaznivágyó 60-as vagyok, aki még nem adta fel a reményt hogy hozzáillő partnerre találhat. Testes, és jóval idősebb férfiak nem jönnek nálam szóba, mivel sportos életmódot folytatok, ők ezt...
Éva
63 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Erika
43 éves
Veszprém

Családcentrikus, életvidám, határozott, nőies nő vagyok. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, sok nevetés. Szeretek utazni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot. Ami távol áll tőlem az az ízléstelenség, a...
Moncsi
47 éves
Veszprém

Keresem társamat, kivel boldogan tervezhetem jövőmet!😁 Sportot kedvelő, vidám, elvált nő vagyok. Két gyermekem boldog édesanyja. Szeretek kirándulni, filmet nézni, nevetni, élvezni az életet. “Szeretni és szeretve lenni!”
Teca
57 éves
Veszprém

Társas lények vagyunk, keressük a hozzánk illőt!Fiatalos, fitt, sportos vagyok, hasonlót szeretnék Élvezzük egymással a közös időt! Normális kapcsolatra keresek egy normális férfit.
Mariann
46 éves
Veszprém

Mariannak hivnak és végre meg szeretném találni a párom, ami eddig sajnos nem sikerült. Komoly tartós kapcsolatra vágyom. Nekem nincs gyerekem, de ha neked van az nem akadály
Karolina
43 éves
Veszprém

Azt a Férfit keresem, aki boldoggá tesz, akivel teljes lehet az életem! Van 3 gyönyörű gyermekem, akik szinte már felnőttek! 22, 20, és 17 évesek. Szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, vagy csak csendben ülni a vízparton, és élvezni a nyugalmat, bár olyankor hiányzik mellőlem Valaki...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
58 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keressek.Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidáma...
László
42 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Bálint
34 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valahogy nem költözöl a szomszédba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz mellém a villamoson vagy a kávézóban. Nem tolod neki a bevásárlókocsit az enyémnek a boltba. Nincsenek közös barátaink, akik bemutatnának egymásnak..." Ilyen világban élünk. Ennek ellenére optimista, ...
Henrik
37 éves
Veszprém

AZ üzleti életben sikeres a szerelmi életben sikertelen férfi vagyok aki azért folyamatosan próbálkozott. Valahogy nem találtam meg a nagy őt. Lehet a sok munka az oka? Ki tudja. Most viszont kész vagyok időt áldozni és sok sok törődést is azért a Hölgyért aki szeret, meghallgat és vidám is és s...
Benjámin
36 éves
Veszprém

Olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik komoly és tartós kapcsolatra vágynak! Elegem van a csalódásokból és a kalandokból. Szeretnék végre megállapodni.
Robi
44 éves
Veszprém

Gyuszi
69 éves
Veszprém

Sok szèpet lehet irni magukròl,de egy szemèlyes talàlkozàsnàl minden kiderül.Ha valaki ezt nem vàllalja ...)))
Ervin
32 éves
Veszprém

Sziasztok lányok! Zenészként élem a mindennapjaim, sokat éjszakázom, de szeretem a munkám. Ha nem áll távol tőled ez a világ, és szívesen utazgatnál velem, akkor keress fel.
Szabolcs
48 éves
Veszprém

Vidám természetű jó fej srác vagyok , könnyen barátkozom . Kedvenc kikapcsolódásaim : utazás,buli,darts,póker,mozi,olvasás stb... Nyáron nagyon szeretek vízközelben lenni ami lehet tenger vagy a Balaton .
János
47 éves
Veszprém

Nem tudom mit írjak magamról... Ha gondolod írj nyugodtan...És megismerkedhetünk... Várom a jelentkezésedet..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 15:56:59