Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 490 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Marika
65 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a kirándulásokat.Vidám alaptermészetű, megbízható, őszinte ember vagyok. Szeretném megismerni azt a férfit aki hasonló adottságokkal rendelkezik, és egy őszinte kapcsolatot keres, 68 éves korig.
Veronika
50 éves
Veszprém

Kedves Érdeklödö, már nem keresek, mert rám talált a szerelem... Mindannyiótoknak sok sikert a társkereséshez.. Legyen gyönyörüségesen szép napotok!! "...A környezetünk arra felel, amit magunkból kisugárzunk. Belső változás nélkül külső megváltás nem fog jönni... Van olyan, hogy nem...
Erika
31 éves
Veszprém

Életvidám, mosolygós lány vagyok, optimistán szemlélem a világot. Fontos számomra a mozgás és a zene, ez a két dolog, ami a legjobban kikapcsol. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, filmeket nézek.
Anna
46 éves
Veszprém

Ide bármit írhatnék magamról, de azt gondolom mindenki úgyis annak hisz, amit a saját szemével tapasztal :-)
Bea
47 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek, talán itt sikerül megtalálnom téged. Írj, és én válaszolok neked. Nem fontos merre laksz:-)
Marika
53 éves
Veszprém

Barátságos,közvetlen,érdeklődő vagyok.Keresem a korban ,érdeklődésben hozzám illő párom.A legfontosabb talán számomra az őszinteség.
Marcsi
61 éves
Veszprém

54 éves elvált, optimista,vidám, sportos nő vagyok. Keresek hasonló korú társat a szabadidőm tartalmas eltöltéséhez.Fontos számomra a sport szeretete, a humor, az őszinteség és tolerancia.
Katalin
76 éves
Veszprém

Lassan 3 eve megözvegyültem . 2 nagy fiam van , csaladosak 5 csodalatos unokam . 1997 ota elek Nemetorszagban Frankfurt am Mainban... de miota megözvegyültem igen sokat vagyok otthon /Veszpremben/ de nem a gyerekeimnel lakom ... Szeretnek egy kellemes emberrel megismerkedni - aki...
Csilla
28 éves
Veszprém

Zárkózott természetemnek köszönhetően nehezen ismerkedek. Szívesen járok koncertekre, kirándulni, ehhez keresem a megfelelő társat.
Teca
63 éves
Veszprém

Társat keresek, hétköznapokra és ünnepnapokra. Dohányos és alkoholt fogyaztó kizárt. Lehetőleg elérhető távolságra.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Zsolt
54 éves
Veszprém

Szia ! Te aki ezt olvasod lehet hogy téged kereslek! Ha kitudod mutatni az érzelmeidet , vágysz egy szerető társra aki el tud kényeztetni a szerelmével akkor Te vagy az ! A többit szóban... :)
István
56 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek,nem szeretek egyedül élni.Alapvetően vidám, minden jóra nyitott vagyok.Szeretek sportolni.
Zoli
40 éves
Veszprém

Szia! Párkapcsolatot keresek,komoly gondolkodású Nőt keresek! Hobbim a horgászat és az elektronika,szívesen járok a természetbe. Várom a jelentkezőket! Ismerj meg! Zoltán
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Zsolt
45 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.
Gábor
45 éves
Veszprém

Szuper minden szép az élet ha azzà tesszük, tegyük azzà, ha lessz kivel. Keresek lendületes jó érzésü kalandvàgyó csajszit tartós kapcsolatra.
Zsolt
38 éves
Veszprém

Megbízható és életigenlő.Korrekt másokkal szemben és ezt is várom el.Nyitott az újra annak megismerésére és elfogadására.Mindig keresem az alkalmat és a lehetőséget saját magam fejlesztésére diszciplinárisan és mentálisan is.
Gergely
33 éves
Veszprém

Gergő vagyok, kiváncsiságból felregisztráltam. Aztán meglátjuk mi alakul. Szeretem a természetet, a nagy kirándulásokat,elutazni pihenni és azt aktív kikapcsolódással tölteni. Nagy sétákra vinni a Golden retriever kutyusomat. Itt most nem lehet mindent leírni, de egy jó beszélgetés során jobban m...
Gábor
49 éves
Veszprém

Kíváncsiságból, kizárólag barátkozás céljából regisztráltam. Jelenleg nős vagyok, 2 felnőtt gyermek édesapja. Azt gondoltam, 30 éves párkapcsolatban nem kapok ekkora pofont az élettől...
pitty24
36 éves
VeszprémSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 13:24:37