Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 410 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Ildikó
52 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, akivel igazán lehet élvezni az életet. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről .
Dóri
25 éves
Veszprém

Sziasztok! Akinek szimpatikus vagyok nyugodtan írjon. Szabadidömben szeretek kirándulni, főzni,fotózni.
Szilvia
42 éves
Veszprém

Mindíg vidám, jó humorú vagyok. Társam keresem akit szerethetek és aki viszont szeret :-) Túl rövid az élet, hogy magányosan teljenek a napok. Ismerjük meg egymást!
Kata
47 éves
Veszprém

Kedves Társkereső Urak! Jó embert szeretnék találni, s magam is a legjobbat szeretném adni viszont. Örömben, őszinteségben, harmóniában töltött közös életet teremteni a társammal. Élményekkel teli és csendes napokkal egyaránt, amihez épp kedvünk van. Örömmel és mosollyal: Kata
Edna
44 éves
Veszprém

Elégedett vagyok a jelenlegi életemmel de mégis hiányzik belőle valaki.... Szeretném megtalálni azt az embert akivel lehetnek közös álmaink és terveink!!!
Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Marika6612
51 éves
Veszprém

Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan nyugodt természetű, szeret kirándulni, utazni és nyitott a világ dolgai felé. Aki kiegyensúlyozott, társas kapcsolatot keres és káros szenvedélyektől mentes.
Zafira
50 éves
Veszprém

Rövid ismerkedés után a személyes találkozás híve vagyok, ... tehát részletesebb információk személyesen.
Mónika
45 éves
Veszprém

Kerékpározást, természetet, túrázást kedvelő vidám természetű optimista nő vagyok. Szeretek beszélgetni, esős estén odabújni valakihez...sétálni a naplementében, vagy bármit csinálni a partneremmel ami mindkettőnknek örömet okoz. Hasonló beállítottságú intelligens társam keresem.
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Koma
68 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek,nyílt, nyitott, és nem prűd vagy konzervatív ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást és főzni.
Robi
42 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!
gábor
55 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.
Bálint
34 éves
Veszprém

A legfontosabb szerintem az őszinteség, hűség, bizalom, a közös célok, értékrend, megértés, türelem.
Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Tibor
63 éves
Veszprém

Mi tudnál lenni az életemben? Áldott jó asszony vagy kedves Szerető, tán édes gyönyörűség, Hűséges, megértő, boldog társ? Vagy szerelmes asszony, ki Csak nekem s értem él, mint Terméséért a fa, levelét elhullatja, De ága törzse büszkén megmarad?! Majd jön a tavasz utána a nyár ,és ő ...
Gábor
54 éves
Veszprém

Rendezett körülmények között élő, egyedülálló férfi keres hasonló adottságú jó kinézetű hölgyet, hosszú távú kapcsolatra. Szeretem a természetet,a nyugalmat. Nem járok bulizni - utálom a tömeget, meg a nagy zajt. Kedvelem az igényesebb rock és jazz zenét, viszont a tánchoz nem értek. Sakkozni bár...
Mihály István
48 éves
Veszprém

Szia! Mihály vagyok 47 éves. Veszprémben élek.Foglalkozásom ácsmester,építőipari vállalkozásomat vezetem és fizikálisan is dolgozok benne.Veszprém és környékén elismert szakember vagyok, a munkám ide köt. Veszprém vagy környékéről szeretnék megismerni korban hozzám illő hölgyet kapcsolat céljából...
Zoli
25 éves
Veszprém

Jelenleg újra egyetemista vagyok. Szeretek túrázni, letérni a járt utakról ;) elveszni kicsit az erdőben :) Másik nagy hobbim a vegyészmérnökség, de ez valamiért rettentő unalmas mindenki számára :D nekem viszont összefügg a természettel.
Gábor
45 éves
Veszprém

Üdvözlök, minden kedves érdeklődőt! Túl a negyedik ikszen, némi tapasztalatszerzésen, teszek kísérletet a arra, amit ezen az oldalon, tenni szokás. A lakcímkártyámon budapesti cím látható Veszprémhez és a Balatonhoz a munkám, és a hobbim köt. Akit keresek, ezen helyek valamelyikén, vagy környék...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-09-24 12:25:13