Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 579 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Ancsa
49 éves
Veszprém

Nem annyira régen lettem egyedülálló...pont a legjobbkor, miii?!?:-) Tudom, hogy mit nem keresek: alkalmi, egyéjszakás kalandot, 2 hét múlva esküvőt, bonyolult kapcsolatot, aranyásókat, olyan férfit nem keresek, aki nem...
Krisztina
63 éves
Veszprém

Szeretnék egy kicsikét kitörni a szürke hétköznapokból. Ha kedves, őszinte ember vagy, akinek fontos a megértés, akkor ne keresgélj tovább, mert megtaláltál.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Dóra
22 éves
Veszprém

"Egy lány vagyok csupán a sok közül..." :-) De azért remélem valaki pont ezt a lányt keresi. Nagyon szeretek biciklizni, szinte mindenhova azzal járok. Szeretek sétálni, moziba járni, de ha olyan kedvem van akkor...
Kamilla
41 éves
Veszprém

Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél! 48 éves, vidám, pozitív gondolkodású Nő vagyok, hosszútávú kapcsolatra keresem párom.
Kata
38 éves
Veszprém

Sok mindent írhatnék ide, hogy milyen legyél, vagy milyen ne legyél, de nem szeretnék senkit teljesíthetetlen elvárások elé állítani. Nem várok el tőled többet, csak, amit magamtól is elvárnék. Írni bármit lehet, de úgyis a tettek számítanak. Lépj hát a tettek mezejére és írj, ha: - úgy érzed,...
Andi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok előfizető. Ha kalandot keresel nem a Te embered vagyok. Talán tévedek, vagy régimódi vagyok, de jó dolog, ha van egy ember, aki nem akar tőled semmi mást, csak szeret, és úgy gondolja, te vagy a legcsodálatosabb, leggyönyörűbb lány az egész világon. Vámpírnaplók c. film
Terézia
48 éves
Veszprém

Meg kell ismerni! Szeretem a gyerekeket, nagyon alkalmazkodó és türelmes vagyok. Szeretem a természetet. Imádok finomakat főzni, sütni. Ismerj meg, ha egy kis kedvességre vágysz
Éva
45 éves
Veszprém

Szia.Szívesen megismernélek.Ha te is úgy gondolod írj.Aztán meglátjuk,hogy lesz-e folytatás.Szívesen válaszolok a kérdésekre...
Györgyi
56 éves
Veszprém

Bármit írhatok, én azt mondom ismerj meg a többi úgy is eldől, hogy lesz e folytatás, de nálam a humor és a jókedv sokat jelent, hiszen ér minket elég csalódás a szürke mindennapokban.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
26 éves
Veszprém

Szép napot! Sokmindent írhatnék, de nemfogok csak tömören. :) Őszinte, és szókimondó vagyok. ami a szívemen az a számon. :) vannak negatívumok is, de azt nem sorolom :D Ha szeretnél megismerni nyugodtan írj :)
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök,mivel én is vállalom az arcom így elvárom akivel beszélgetnék,hogy fotón legalább lássuk egymást,előbb utóbb:).
Gyula
35 éves
Veszprém

Jó humorérzékű életvidám embernek tartom magam! Szeretek kirándulni flipperezni és filmet nézni! Imádom az állatokat és a gyerekeket! Hittem hogy mindig légy őszinte máshoz és magadhoz!!!
Robi
41 éves
Veszprém

László
41 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Péter
35 éves
Veszprém

"Ami nem öl meg, az megerősít!" Olyan helyet keresünk, ahol feltétel nélkül fogadnak el, mert csak ott lehetünk azzá, akik vagyunk! Komoly kapcsolat, egymás iránti tisztelet és megbecsülés, kiállni a másikért, őszinteség, kitartás.
Bálint
33 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
István
47 éves
Veszprém

Az ember az egész életét is eltöltheti kereséssel, de az idő rövid, a biológiai óra meg csak ketyeg. Ne az öregek otthonában találjuk meg egymást. "Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon, várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom; várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap, ...
Dániel
41 éves
Veszprém

Szeretni és szeretve lenni- kölcsönös tisztelettel, őszinteséggel, nyíltság és nyitottsággal, becsületesen, egymást és másokat is segítve - Őt keresem. Tanulva a múltból, új élet lehetőségével. Mindenem a sport, és a kajak. Köszönettel: Dániel


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 22:32:50