Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 389 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Dorka
33 éves
Veszprém

Elvált, többgyermekes nő vagyok. Még új az egyedülálló életforma, ismerkedem az életérzéssel.. Szeretném magam jól érezni egy értelmes, intelligens, tartalmas férfi társaságában, egyelőre komolyabb elvárások, görcsösség nélkül, aztán majd meglátjuk, hogy alakul... Szeretem a mozgást, a...
Gabi
43 éves
Veszprém

Képes vagy megváltoztatni a szürke hétköznapokat? Szereted a jó borokat a finom ételeket és a tartalmas beszélgetéseket? A humor része az életednek?
Bea
46 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek, talán itt sikerül megtalálnom téged. Írj, és én válaszolok neked. Nem fontos merre laksz:-)
Mari
65 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Kata
47 éves
Veszprém

Kedves Társkereső Urak! Jó embert szeretnék találni, s magam is a legjobbat szeretném adni viszont. Örömben, őszinteségben, harmóniában töltött közös életet teremteni a társammal. Élményekkel teli és csendes napokkal egyaránt, amihez épp kedvünk van. Örömmel és mosollyal: Kata
Vadvirág
67 éves
Veszprém

Társam, párom keresem megbízható, család centrikus, nem dohányzó férfi személyében színdarabok, hangversenyek, kiállítások látogatására.Természetkedvelő, vidám, mosolygós nő vagyok,hasonló tulajdonságú férfit keresek, akivel megosztanám az általam készített finom ételeket.
Rita
27 éves
Veszprém

"Ez is csak egy hely,miért ne futhatnánk itt össze" :-) Komoly kapcsolatot keresek,kalandok nem érdekelnek!!
Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Ildikó
52 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, akivel igazán lehet élvezni az életet. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről .
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Zsolti
40 éves
Veszprém

Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfo...
Tibi
44 éves
Veszprém

Valódi nőt keresek, nem szex perselyt, akit a plasztik kártya vonz és nem a személyem. Csak akkor jelölj be, válaszolj, írj rám, ha törődésre, gyengédségre, szerelemre vágysz. Ellenkező esetben ne fussunk fölösleges köröket. Komoly kapcsolat reményében keresem a társam. Elsősorban szőke, normál t...
Attila
35 éves
Veszprém

Kedves, komoly gondolkodású, optimista, humort szerető ember vagyok. Komoly kapcsolat érdekel egy, hűséges, megbízható lánnyal, aki szintén komolyan gondolja...
Csaba
34 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
László
48 éves
Veszprém

Átlagos ember vagyok. Hiszek abba hogy az őszinteség a legfontosabb dolog.két ember között. Mert ha ez nincs meg.akkor értelmét veszti az együttlét.
Attila
32 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
Gábor
44 éves
Veszprém

Üdvözlök, minden kedves érdeklődőt! Túl a negyedik ikszen, némi tapasztalatszerzésen, teszek kísérletet a arra, amit ezen az oldalon, tenni szokás. A lakcímkártyámon budapesti cím látható Veszprémhez és a Balatonhoz a munkám, és a hobbim köt. Akit keresek, ezen helyek valamelyikén, vagy környék...
Misi
35 éves
Veszprém

Tartós kapcsolatot keresek ezn az oldalon és remélhetőleg meg is találom a hozzám illő hölgyet. Üdv: Misi
Bela
61 éves
Veszprém

veszpremben elek es dolgozom szenvedelyem a vitorlazas csak fenykepes levelekre valaszolok.Amugy a szemelyes talalkozast nem helyettesiti semmi.Ertelem,erzelem...keresem,regota.Persze.a női nem irant valo tiszteletem alap.
Norbert
27 éves
Veszprém

Aktív, nyitott, tanult férfiként szívesen ismerkedem kedves, nyitott lányokkal. Mindenem az idegennyelvek, utazás, íjászat, állatok, fotózás, olvasás, új dolgok felfedezése. Ha lenne kedved velem ismerkedni írj bátran - ha tudok válaszolok :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:21:22