Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 492 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Kati
45 éves
Veszprém

Átlagos,vidám természetű nő vagyok!Szeretem a természetet ,szeretek táncolni.Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot!
Judy
38 éves
Veszprém

Sziasztok... 😉 Beszélgetek,ismerkedem,barátkozom... De valójában a társam,a párom keresném ha létezik itt ilyen aki hozzám hasonlóan komolyan gondolná... 😊
Csilla
29 éves
Veszprém

Zárkózott természetemnek köszönhetően nehezen ismerkedek. Szívesen járok koncertekre, kirándulni, ehhez keresem a megfelelő társat.
Monika
44 éves
Veszprém

Egyedülálló 43éves lány vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék megismerkedni és randizni, ha úgy gondolod, hogy megszeretnél velem ismerkedni, akkor jelentkezzél.
Andrea
36 éves
Veszprém

Kòzòs szabadidòs programok eltòltèsère keresem pàromat. Èrdeklôdèsi teruletem biciglizès, kiràndulàs, szìnhàz, mozi, spiritualitàs, vagy akàr egy èrtelmes beszèlgetès. A tòbbi szemèlyesen...
Judit
62 éves
Veszprém

Bármit írhatnék... lehet nem lenne igaz. Társra vágyom, aki szeret és viszontszerethetek. Szeretek utazni, táncolni. Színházba járni.
Ildikó
58 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Anita
37 éves
Veszprém

Természetkedvelő, állatbarát, kreatív, bringás nő vagyok. Keresem párom akivel kiegészítjük egymást. Magam egy erős akaratú, tettrekész, fekete humort kedvelő, néha viszont révedezve megpihenni vágyó embernek tartom. A férfi, akit magam mellé gondolok, olyan mint egy szép nagy tölgyfa, a szélben...
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Szkilla
59 éves
Veszprém

Testi-lelki társamat, barátomat, páromat keresem hosszú távra. Kérlek írj nekem, ha tetszem, mert ebből tudom, hogy komolyan gondolod. Olyan Férfit keresek, aki mer kezdeményezni, hasonló hozzám és tudja, hogy mit szeretne az élettől, aki nem elégszik meg azzal, hogy a technikai fejlődés...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

László
41 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Ádám
28 éves
Veszprém

Sziasztok! Egy olyan embernek mint én, nehéz frappánsan bemutatnia magát. Zárkózott és konzervatív embernek tartom magam; legtöbbször igyekszem komoly lenni - néha kicsit talán túlontúl is -, ugyanakkor ha olyan a társaság és a helyzet, előkerül a "lökött" oldalam. Azt hiszem, a nem...
Mr_R
34 éves
Veszprém

Legjobban a tigrishez tudnám önmagam hasonlítani : A nők nem szeretik... ...a bólogató kiskutyákat, sem az ordító majmokat.Azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a tigris...
Szabolcs
41 éves
Veszprém

Minden alkalmat ki kell használnunk a nevetésre.Őszinteséggel kedvességgel,bizalommal, rengeteg idő megspórolható.
Imre
52 éves
Veszprém

Sportkedvelő (nem csak nézni), humoros, intelligens, érdeklődő, szókimondó, okoskodó, alkalmazkodó, optimista ... vagy valami ilyesmi.
Zoltán
46 éves
Veszprém

Diplomás, sportos férfi vagyok, akinek a hobbija a természetjárás, túrázás. Olyan társat keresek tartalmas, komoly kapcsolatra, akinek az életében jelen van a sport, emellett intelligens és szellemes.
István
56 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek,nem szeretek egyedül élni.Alapvetően vidám, minden jóra nyitott vagyok.Szeretek sportolni.
Norbi
41 éves
Veszprém

Sziasztok, Számomra fontos az egymás iránti tisztelet és a tabumentes, őszinte beszélgetések. Szeretek kertészkedni, olvasni, főzni és utazni, kirándulni. Jó lenne valakivel megosztani a sok élményt a mindennapokban. Ha hasonlóak az elképzeléseid ne fogd vissza magad :)
Robi
44 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!"mindig a nő választ" ez pedig egy aranyszabály!
Tamás
54 éves
Veszprém

A nevem Tamás,54 éves. Veszprémben élek,van egy 23 éves lányom. Ő Budapesten tanul és dolgozik. Vidám természetű vagyok,szeretem a humort,néha fárasztó tudok lenni. Sok mindent kedvelek ,szeretek.Utazás,túrázás,színház,mozi,balett,sétálás,lazítás. Van két "hobbim". Mindkettő több mint 4...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-12-08 14:45:16