Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 448 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Márti
44 éves
Veszprém

Üdvözletem :-) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a...
Zafira
50 éves
Veszprém

Rövid ismerkedés után a személyes találkozás híve vagyok, ... tehát részletesebb információk személyesen.
Mari
66 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Andrea
35 éves
Veszprém

Kòzòs szabadidòs programok eltòltèsère keresem pàromat. Èrdeklôdèsi teruletem biciglizès, kiràndulàs, szìnhàz, mozi, spiritualitàs, vagy akàr egy èrtelmes beszèlgetès. A tòbbi szemèlyesen...
Marika6612
52 éves
Veszprém

Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan nyugodt természetű, szeret kirándulni, utazni és nyitott a világ dolgai felé. Aki kiegyensúlyozott, társas kapcsolatot keres és káros szenvedélyektől mentes.
Viki
37 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, rock koncerteket és fesztiválokat látogató...címszavakban ennyi, ha többet is szeretnél megtudni, tudod a dolgod
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Mária
56 éves
Veszprém

"Óriási szükségünk van egy másik lélekre, akihez odasimulhatunk." (Sylvia Plath) Ha ezt igazán érted, akkor engem is érteni fogsz !
Brigi
50 éves
Veszprém

Nem vagyok nagy bulizós.Fontosnak tartom a környezettudatos életmódot.Zene,olvasmányok,filmek és egyéb művészetek terén nem tudok egy konkrét irányzatot kiemelni.Hangulattól függ,éppen mi szórakoztat.Azért van amit sosem hagyok ki,pl:Vavyan Fable,Donald James,Stephen King,Leslie L.Lawrence,Rejtő...
Andrea
46 éves
Veszprém

Ha igazán érdekellek, úgy is kérdezel... - a lehetőség előtted áll. :-) Én itt volnék.. :-) Aki csak szórakozni jár erre, kerüljön el... Köszönet!


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
54 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Gyu
47 éves
Veszprém

Életvidám optimista őszinte ember vagyok. Szeretek viccelődni és sokat nevetni. Olyan társat keresek aki nem a telefonjával kel és fekszik. Akinek nem esik nehezére a közös beszélgetések és programok.
Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Sándor
47 éves
Veszprém

Vidám férfi vagyok aki társát keresi. Az élet lehet egyszerű is, ezt vallom. Mindig van új a nap alatt!
Gábor
42 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, kirándulást, új dolgokat, színházat, fesztiválokat, táncot, ...sosem unatkozok, mindig elfoglalom magam. Ám ennyiből nem lehet megismerni valakit, rövid levelezés után a találkozás az egyik legfontosabb, akkor sok minden kiderül/eldől. Fontos infó, hogy van egy lányom, ak...
Gábor
34 éves
Veszprém

Kedves, jó fej, segítőkész, társaságkedvelő embernek tartom magam. Semmi jónak nem vagyok az elrontója, ismerjük meg egymást!
gábor
56 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.
Benjoka
34 éves
Veszprém

Nem írnék magamról hosszas bemutatkozást, mert (sajnos) úgyis az első benyomás dönt; szóval nézd meg a képeim és ha szimpatikus vagyok akkor írj bátran. Annyit azért elárulok, hogy 2 dolog áll tőlem nagyon távol: a rádiókban játszott 'popzene' és a kezdeményezés.
István
41 éves
Veszprém

Kedves,figyelmes,szeretni nagyon tudó,érzelmekben gazdag pasi vagyok.Igaz,őszinte társra vágyom,aki a külsőn túl az emberi értékeket is fontosnak tartja.
András
41 éves
Veszprém

Nem is tudom mit mondhatnék magamról.... Van egy csomó hibám, de türelmes, megbÍzható ember vagyok, szeretek jó nagyokat beszélgetni. Az őszinteséget mindennél jobban értékelem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:43:06