Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 474 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Mónika
46 éves
Veszprém

Kerékpározást, természetet, túrázást kedvelő vidám természetű optimista nő vagyok. Szeretek beszélgetni, esős estén odabújni valakihez...sétálni a naplementében, vagy bármit csinálni a partneremmel ami mindkettőnknek örömet okoz. Hasonló beállítottságú intelligens társam keresem.
Edit
53 éves
Veszprém

Kedves, vidám,fiatalos, sportos hölgy vagyok.Nagyon rossz egyedül élni az életet.Hosszú távra keresek társat magamnak.Nem vagyok előfizető!
Melinda
37 éves
Veszprém

Öröm Vidámság ... Derű ... Barátok ... Szép az élet ... Kerék egész Stbstbstbstbstbstbstbstb
Brigi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok nagy bulizós.Fontosnak tartom a környezettudatos életmódot.Zene,olvasmányok,filmek és egyéb művészetek terén nem tudok egy konkrét irányzatot kiemelni.Hangulattól függ,éppen mi szórakoztat.Azért van amit sosem hagyok ki,pl:Vavyan Fable,Donald James,Stephen King,Leslie L.Lawrence,Rejtő...
Móni
43 éves
Veszprém

Sziasztok!43 éves veszprémi lány vagyok. Szeretem a verseket, a régi színészeket. Szeretek táncolni, bowlingozni, internetezni. Hívő vagyok.Keresem hasonló beáliottságú hercegem 35-50 között, Veszprém közeléből, aki nem elvált.
Judit
58 éves
Veszprém

Nem a herceget keresem fehér lovon éppen, csupán csak a gyarló embert, ki e képen, szemembe révedvén, úgy, mint én véltem: "Beleborzongok látván, hogy nélküled éltem..."
Kriszta
41 éves
Veszprém

Általában vidám vagyok és energikus, aki imád nevetni, poénkodni (enélkül nem is létezem), de ugyanakkor elég komoly, s aki tudja mit szeretne, s mit nem. Elég temperamentumos és határozott, s talán túlzottan is őszinte, ami vagy nagyon, vagy nagyon nem tetszik az embereknek
Marcsi
69 éves
Veszprém

68 éves kedves, őszinte életvidám, házias, igényes vagyok önmagamra és környezetemre,az emberi értékekre sokat adó, rendezett körülmények között élek.testem - lelkem rendben Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, s mindent ami két ember boldogságát szolgálja. Keresem azt a (földön járó )...
Mária
56 éves
Veszprém

"Óriási szükségünk van egy másik lélekre, akihez odasimulhatunk." (Sylvia Plath) Ha ezt igazán érted, akkor engem is érteni fogsz !


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

dris
41 éves
Veszprém

Életigenlö,vidám férfi vagyok.Akik ismernek korrekt,szavahihetönek tartanak.Vannak céljaim,reálisan gondolkodok.
Koma
68 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek,nyílt, nyitott, és nem prűd vagy konzervatív ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást és főzni.
Péter
29 éves
Veszprém

Veszprémben élek, ha nem azt jelzi épp utazok vagy hülye az app. Képek és profil alapján nem lehet megismerni a másikat, ahhoz beszélgetni kell. Főzök, mosok, takarítok és még ami felmerűl a házkürűl(csempézés, festés stb... ) Eddig még senki nem panaszkodott a főztömre, de nem azért, mert...
Gyuri
28 éves
Veszprém

Frissen Veszprémbe került, még nehezen ismeri ki magát a környéken. Mérnök vagyok így a műszaki dolgok túlságosan is érdekelnek.
Péter
34 éves
Veszprém

Egy kis jellemzés: -nagyon vidám, de nem bohóc - társasági, de nem a közepe - céltudatos, de nem gázol át - igényes, de nem pojáca - okos, de nem Einstein
László
51 éves
Veszprém

Veszprém melletti kis faluban egy családi házban élek egyedül. Szelíd, megbízható, ragaszkodó, dolgos, de kicsit visszahúzódó természetű vagyok. Legkedvesebb szabadidős tevékenységem a kerékpározás. Van egy hét éves kislányom, aki nem velem él, de rendszeres és harmonikus kapcsolatom van vele. ...
pitty24
35 éves
Veszprém

Tibor
62 éves
Veszprém

Fiatalos sportot szerető és rendszeressen focizók, juniorok és öregfiúk között bajnokságban. Család centrikus gyermekeit szerető férfi vagyok aki megözvegyült, de még érzek rátermettséget egy újabb kapcsolatra. Öszinteség, bizalom,szeretet a jelszavam. Állatbarát vagyok, jelenleg is van egy gy...
Szabolcs
43 éves
Veszprém

Ápolt intelligens férfiként keresem párom, kizárólag komoly őszinte kapcsolat ami érdekel.Nem távkapcsolatot keresek,ezért csak környékbeli hölgy jöhet számításba.
Zsolt
44 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:36:13