Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 594 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Zsuzsa
69 éves
Veszprém

Saját vállalkozásom mellett még részidőben dolgozom. Szeretek olvasni, táncolni, szinházba koncertre járni, a nagy sétákat, utazást, csakhát mindezt egyedül sokkal nehezebb mint azzal akivel mindezt megoszthatom.
Szkilla
60 éves
Veszprém

Testi-lelki társamat, barátomat, páromat keresem hosszú távra. Kérlek írj nekem, ha tetszem, elérhetőséget is, mert ebből tudom, hogy komolyan gondolod. Olyan Férfit keresek, aki mer kezdeményezni, hasonló hozzám és tudja, hogy mit szeretne az élettől, aki nem elégszik meg azzal, hogy a...
Zsuzsa
68 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Judit
41 éves
Veszprém

Sziasztok! Egy jó pasit keresek, aki -jóképű -vicces -vagány -férfias -romantikus -szeret -szereti a gyerekeimet -szereti a kutyánkat -szereti a 3 macskánkat (az egyiket én sem szeretem) -nem ül naphosszat tv, gép, kütyü előtt -helyette aktív, sportos -szeret a házban és ház körül...
Anikó
50 éves
Veszprém

Már nagyon régen voltam itt, nem sok sikerrel.! Most,,,, hátha!Átlagos csajszi, átlagos értékrendel!
Éva
46 éves
Veszprém

Szia.Szívesen megismernélek.Ha te is úgy gondolod írj.Aztán meglátjuk,hogy lesz-e folytatás.Szívesen válaszolok a kérdésekre...
Andrea
58 éves
Veszprém

Sajna én sem vagyok tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba. Azért egy pár dolgot felsorolnék az erényeimből.: házias,rendszerető,könyv, mozi, színház, túrázás, szeretek motorozni. Igénylem az ölelést, az érintést, az odabújást. Ahogy elnézem,már túlléptem a minimum karakterszámot.
Kata
38 éves
Veszprém

Sok mindent írhatnék ide, hogy milyen legyél, vagy milyen ne legyél, de nem szeretnék senkit teljesíthetetlen elvárások elé állítani. Nem várok el tőled többet, csak, amit magamtól is elvárnék. Írni bármit lehet, de úgyis a tettek számítanak. Lépj hát a tettek mezejére és írj, ha: - úgy érzed,...
Szilvi
50 éves
Veszprém

Keresem a hozzám illő társat Szeretem a természetet, kirándulásokat, nevetést, vidámságot, zenét, és még néha a sportot is.
Alexandra
52 éves
Veszprém

Sok csalódás után keresem igazi társam. Aki megnevetett és elfogad engem. Hisz az élet akkor szép, ha szerethetsz és viszont szerethetsz.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

László
71 éves
Veszprém

Szeretet vezérel,őszinteség fontos a számomra,a kölcsönös bizalom is fontos. Párt keresek ,tartós kapcsolat híve vagyok remélem megtalállak.
Csaba
56 éves
Veszprém

A személyes kontaktusban jobban hiszek, de időhiány miatt itt keresek. A hangod, szemed, mimikád érdekel. Remélem Te is így gondolkodsz. Jelenleg nem vagyok előfizető. Ha gondolod írj, és változtatok rajta.
Jani
38 éves
Veszprém

Szia ! Meg szeretnélek ismerni. Egyedul alo férfi vagyok elég gyakran utazom. Két országban nőttem fel.
Csaba
43 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaimnak bármiben és bármikor tudják segíteni. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek...
György
44 éves
Veszprém

Vidám mackó volnék 😀írhatok bármit de a Lényeget úgy is te döntöd el 😀😃 külső meg fog a belső meg tart 😀
Bálint
33 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
József
54 éves
Veszprém

Harmónikus párkapcsolatra vágyom. Olyan nőt keresek, akinek egy pillantása megdobogtatja a szívem. Akinek a tekintete is rabul ejt.
Gyuri
62 éves
Veszprém

KERESEM PÁROMAT AKI FONTOS NEKEM ÉS BECSÜLETES. JÓBAN ROSSZBAN EGYÜTT VAN. BECSÜLETES EMBER VAGYOK. ZENÉLGETEK.
Gábor
46 éves
Veszprém

Üdvözlök, minden kedves érdeklődőt! Túl a negyedik ikszen, némi tapasztalatszerzésen, teszek kísérletet a arra, amit ezen az oldalon, tenni szokás. A lakcímkártyámon budapesti cím látható Veszprémhez és a Balatonhoz a munkám, és a hobbim köt. Akit keresek, ezen helyek valamelyikén, vagy környék...
Szasza
45 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens ,független férfi vagyok,szabadidőmben szívesen sétálok,kirándulok,kerékpározok,szeretem a labdajátékokat...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 02:50:30