Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 482 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Krisztina
45 éves
Veszprém

Komoly, hűséges férfit keresek, aki elfogadja azt, hogy van egy kislányom, aki velem él. Fontos, hogy olyan legyél, aki együtt szeretne élni velem! Nem hétvégi találkozgatásokra vágyom, hanem teljes családi életre!
Anita
53 éves
Veszprém

Sportos,vidám természetű nő vagyok. Szeretek kirándulni,utazni,olvasni,színházba járni.Szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal,de szívesen romantikáznék kettesben a leendő társammal!Szeretem és értem is a humort.Hiszek benne,hogy megtalálom azt a férfit,akivel mindezeket megélhetem.Akit...
Kata
37 éves
Veszprém

Sok mindent írhatnék ide, hogy milyen legyél, vagy milyen ne legyél, de nem szeretnék senkit teljesíthetetlen elvárások elé állítani. Nem várok el tőled többet, csak, amit magamtól is elvárnék. Írni bármit lehet, de úgyis a tettek számítanak. Lépj hát a tettek mezejére és írj, ha: - úgy érzed,...
Erika
30 éves
Veszprém

Életvidám, mosolygós lány vagyok, optimistán szemlélem a világot. Fontos számomra a mozgás és a zene, ez a két dolog, ami a legjobban kikapcsol. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, filmeket nézek.
Edit
66 éves
Veszprém

Érdeklődési köröm sokrétű, szeretem a természetet, kirándulásokat, a jó zenét minden műfajban. Ha tehetem szívesen olvasok, színházba, koncertekre járok. Rendszeresen sportolok, úszni járok, biciklizem, autót vezetek, kiskertemben kertészkedem.
Ramka
38 éves
Veszprém

Jelenleg Budapesten élő, aktívan dolgozó, szabadidőmben kerékpározó 38 éves nő vagyok. Elsősorban hozzám aktivításban, és érett gondolkodásban hasonló felnőtt férfit keresek, aki már "más szemmel" látja az Életet, és szeret mosolyogni.
Rozália
60 éves
Veszprém

Szerbusztok Kedves társkeresők! A párom keresem nem alkalmit,véglegeset! Azt a férfit keresem,aki tud szeretetet adni,akinek elvárásai a másikkal szemben hasonló az enyémhez! Akivel tudok egy úton haladni,megértésben békességben.Akivel együtt érzem a másik fél rezdüléseit,érzéseit....
Márti
45 éves
Veszprém

Üdvözletem :-) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a...
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Terka
68 éves
Veszprém

Vidám alaptermészetű vagyok, minek bosszankodni, amikor ugyanannyi energiával örömködni is lehet. Van kis házam, kis kertem, kis kutyám. Gyermekeim külföldön élnek. Közelben lakó szabadidőpartnert keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Zsolt
45 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Gábor
37 éves
Veszprém

Imádom az állatokat,főleg a macskákat.Csak macskabolond nő jöhet számításba nálam.Ezenkívül teljesen normális vagyok.Szeretek sportolni,olvasni,színházba járni.Imádom a Forma1-et.Stb.
Róbert
30 éves
Veszprém

Vidám természetű vagyok. Szeretem a sportot, kirándulást, utazást, állatokat. Tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot.
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
András
41 éves
Veszprém

Életem párját keresem.Kalandorok kíméljenek.Elvált vagyok, de rendezett körülmények között élek egyedül.
Tibor
63 éves
Veszprém

Fiatalos sportot szerető és rendszeressen focizók, juniorok és öregfiúk között bajnokságban. Család centrikus gyermekeit szerető férfi vagyok aki megözvegyült, de még érzek rátermettséget egy újabb kapcsolatra. Öszinteség, bizalom,szeretet a jelszavam. Állatbarát vagyok, jelenleg is van egy gy...
Péter
30 éves
Veszprém

Veszprémben élek. Képek és profil alapján nem lehet megismerni a másikat, ahhoz beszélgetni kell. Főzök, mosok, takarítok és még ami felmerűl a házkürűl(csempézés, festés stb... ) Eddig még senki nem panaszkodott a főztömre, de nem azért, mert nem élték túl. 😂😂&...
Robert
38 éves
Veszprém

En egy szimpla ember vagyok es keresek egy komoly, oszinte, szereto, agodo, huseges, foglalkozo, torodo, becsuletes, rendes.. .. .. noi szemelyt.De szerintem feladom mert mar egy komoly lany nincs itt.
Gábor
30 éves
Veszprém

Próbáltam már több oldalt, nem sok sikerrel! Hátha itt összejön! Szeretnék egy olyan lányt, hölgyet találni, akivel lehet hosszú távra tervezni!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 09:54:14