Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 197 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!
Rövid ismertető


Hódmezővásárhely egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Csilla
71 éves
Hódmezővásárhely

Őszinte, megbízható , temperamentumos, vidám , magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Zene, tánc, kirándulás,mozi kertészet stb.
Baby
67 éves
Hódmezővásárhely

Fiatalos 64 éves duci nő vagyok . Vannak gyermekeim,unokáim is már.5 éve őzvegy vagyok.Csak komoly szándékkal kozeledj felém mert az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek sem a nyitott kapcsolatok. Ha engem választasz jol gondold meg mert ahogy eldöntöttuk onnantol más nem kavargatja a levest...
Zsuzsa
68 éves
Hódmezővásárhely

Szia! Zsuzsa vagyok Nyugdíjas. szeretek kiránduli utazgatni, elsősorban Erdély vonz. Partner nélkül nem az igazi. Nehezen viselem a magányt. Olyan társat keresek, aki stabil partnert keres, józan gondolkodású és udvarias, valamint van benne annyi férfiasság, hogy Ő kezdeményez. Írj, vagy hívj!...
Ágnes
61 éves
Hódmezővásárhely

Ismerkedni szeretnék helybeli vagy lakóhelyemhez közeli férfivel. Őszinteség, bizalom, szeretet, hasonlóságok. "Similis simili gaudet"
Helga
44 éves
Hódmezővásárhely

Romantikus lelkületű, csinos, kedves, őszinte, hűséges megbizható Nő vagyok saját egzisztenciával. Keresem párom akivel testi - lelki - szellemi harmóniaban lehetek együtt.Kérlek írj levelet.
Ilona
58 éves
Hódmezővásárhely

Társat, párt keresek...akivel közösen eltöltenénk a szabadidőnket...szeretek kirándulni, sétálni... hiányzik valaki, aki őszinte, aki tényleg tud szeretni...
Erzsi
67 éves
Hódmezővásárhely

Már nem dolgozó hölgy vagyok aki keresi párját!Alapból vidám,társaságot szerető emberként élem az életem.
Rozália
63 éves
Hódmezővásárhely

Elvált vagyok egyedűl vagyok egy 17 éves lányommal a nagyok férjnél vannak. Az unokák és a gyerekek töltik ki a napjaimat szeretem a rendet utálom a hazugságot.
Kata
42 éves
Hódmezővásárhely

Gyermekét egyedül nevelő hölgy vagyok, sokat dolgozom és próbálom minden szabad időmet gyermekemmel tölteni. Hosszú távra keresek párt.
Katalin
59 éves
Hódmezővásárhely

Szeretve lenni! - Oly nagy kérés ez? 'Az ember egy napon rádöbben arra, Hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, Csak az, hogy valaki szeresse őt igazán." /Ghoethe/ „Tévedéseink felét azért követjük el, mert érzünk, amikor...


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

Feri
65 éves
Hódmezővásárhely

keresek egy kedves, őszinte, szeretetre vágyó, hölgyet,- akit nagyon lehet szeretni tisztelni!- én egy egyszerű ápolt, őszinte, őzvegy férfi vagyok!
Attila
41 éves
Hódmezővásárhely

Élj a mának, ne a mamának... A kommunikáció során sokminden kiderül, ja egyébként azért vagyok itt, hogy ne legyek itt!
Norbi
39 éves
Hódmezővásárhely

Keresem az anyukáját annak a még meg nem született kisgyereknek,akinek a pólójára az van írva:az én apám vagányabb mint a tied!:)Komoly,őszinte,tartós kapcsolatot szeretnék. Tudom mit keresek és tudni fogom ha megtalálom!
Miki
47 éves
Hódmezővásárhely

Csaba
41 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a filmeket, zenét, szívesen olvasok és mászkálok. Érdekelnek az újdonságok, az ismeretlen. Van, hogy csak nézzem este a csillagokat.
István
45 éves
Hódmezővásárhely

Nem nagyon használom az oldalt, nem látom értelmét előfizetni, így Téged sem látlak... Ha szimpatikus vagyok, valahogy add a tudtomra, aztán majd lesz valahogy. Nem jó egyedül... vágyom valakire, akinek csak én kellek... egy csinos, vékony, kedves, odaadó, ragaszkodó, családcentrikus, szenvedél...
Zoli
31 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok Zoli vagyok. Jelenleg dolgozom, de szabadidőmben szeretek kirándulni, várost nézni, moziba járni, új dolgokat megismerni. Ha többet szeretnél tudni rólam, és esetleg szimpatikus vagyok, írj bátran. Tartós kapcsolatot keresek!
István
67 éves
Hódmezővásárhely

65éves elmultam,ennek ellenére dolgozgatok mert az unalomnál nincs rosszabb!Szeretek-szeretnék kirándulni,akár külföldi utakra is,egyébként inkább otthon ülő vagyok mintsem csavarogjak.Nem vagyok oda a dáridókért mert nem szeretek-tudok táncolni.Nemdohányzó társat szeretnék,akivel már leélhetném ...
István
63 éves
Hódmezővásárhely

Hölgyeim egy szinpatikus és öszinte barátnöt keresk, kölcsönös szinpátia alapján...Egyenlöre nem öszeköltözni de késöbiekben elkébzelhetölenne az is. Szegedtöl 100km magaságáig...
Norbert
49 éves
Hódmezővásárhely

Pozitîv gondolkodàsú,sok mindenre nyitott normàlis életfelfogàsú vagyok.Életvidàm,belevaló hölgyel ismerkednék hosszú tàvú kapcsolat reményében.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2021-01-18 04:10:47