Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 160 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Ági
58 éves
Nagykanizsa

Köszönöm az érdeklődésedet. Vidám alaptermészetű, csinos , fiatalos nő keresi társát hasonló értékrendű független férfi személyében. Humán érdeklődésű vagyok, klasszikus értékeket vallom, e szerint élek. Számomra fontos a párkapcsolatban a tolerancia, szerelem, tisztelet. Szeretném újra...
Andrea
46 éves
Nagykanizsa

Egy vidám ,kedves,család centrikus, őszinte nő vagyok.Csak egy férfit keresek ,aki normális párkapcsolatot keres. Ha nincs fotód ,akkor ne jelölj be , mert nem látom ,hogy ki vagy!
Ildikó
49 éves
Nagykanizsa

Vidám természetű, humort kedvelő, pozitív beállítottságú, önmagára és környezetére is igényes nő vagyok. Életem újratervezés alatt van, ehhez keresek társat. Társat, akivel közösen nyomhatjuk meg a restart gombot. Köszönöm, hogy elolvastad az adatlapom. Akár tetszem, akár nem, kívánok Neked...
Judit
60 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály. Üdv: Judit
Margó
64 éves
Nagykanizsa

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel megoszthatnám a mindennapokat. Őszinte, becsületes, a hagyományos értékrendet követő Nőnek tartom magam. A lényeg a szimpátia, a kölcsönös tisztelet és megbecsülés. A többi a személyes találkozásnál és beszélgetésnél derül ki.
Eszter
25 éves
Nagykanizsa

Eszti vagyok, 25 éves. Szeretem a természetet, az embereket és az állatokat.Szeretek túrázni,írni, kirándulni, olvasni, zenét hallgatni és utazni. Szívesen beszélgetek,kedvelem a tartalmas, mély, akár filozófiába hajló beszélgetéseket is, ennek ellenére inkább introvertált embernek tartom magam.
Gabriella
58 éves
Nagykanizsa

Szorgalmas, kitartó, igényes és odaadó vagyok. Érzéki és érzékeny. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki úgy tud szeretni, ahogy vagyok és akit én is önzetlenül viszont szerethetek. Tartalmasan töltöm az időmet mindig, de nem jó egyedül.
Marcsi
33 éves
Nagykanizsa

Mosolygós, kedves,türelmes,nèha tùl izgulós,segítökèsz.Szeretek filmet nèzni otthon az àgyból.Örömet okoz,ha màsoknak segíthetek.
Timea
46 éves
Nagykanizsa

Hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. A kapcsolat alapja az őszínteség, hűség és a bizalom. Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Zsuzsanna
36 éves
Nagykanizsa

Légy önmagad! Bízol benne... megőrzi titkodat. Mert a barátod. Mert a testvéred. Mert a szülőd. Ezért megosztod vele. De nem mindet. Nem mindent. Lehetnek titkaid, amiket elmondasz másoknak. Néhányat. Nem mindet. De egy napon érkezik valaki... valaki, aki nem barátod, nem testvéred, nem...


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

Balázs
43 éves
Nagykanizsa

Szeretem a természetet, a Balatont, sokat úszok és kerékpározok, szeretek olvasni, kertészkedni. Társat keresek.
Pisti
50 éves
Nagykanizsa

Hallgattak, mert vágytak e szívüknek oly kedves csendre; ebbe rejtőztek egymás elől, mint valami lángvörös, sűrű felhőbe, a riadt félszegség fényködébe, hogy pillantásokkal, kézszorításokkal szóljanak egymáshoz, a szenvedélyes szavaknál, vallomásoknál beszédesebb sóhajokkal, csókokat ígérő, szenv...
Norbert
33 éves
Nagykanizsa

Írok egy pár dolgot amit lányok szoktak és rám is mind igaz és nem klisé, élj a mának, ha ismersz tudod milyen vagyok, csak azért regisztráltam az oldalra hogy "kipróbáljam magam", ennyit a lányok írásairól. Most pedig lássuk én mit tudok, őőő jelenleg boldogtalan és bulldogtalan páratl...
Miklós
32 éves
Nagykanizsa

Kedves Látogatóm! Keresem párom Nagykanizsa és környékéről. Egyedül élek és szinte minden adott egy komoly kapcsolatra. Ha szimpatikus vagyok, kérlek ne habozz! Nem harapok. :)
Tomi
32 éves
Nagykanizsa

Sziasztok. Hosszú távra keresem a párom. Szeretek a ház körül tevékenykedni. Érdekel az alternatív energia, a házautomatizálás, sportolás, utazás.
Manuel
37 éves
Nagykanizsa

Szia! Én egy vidám, a szórakoztató iparban dolgozó srác vagyok (na ez túlzás, de az életem tele van bolondsággal) Társamat keresem egy olyan lány személyében akivel gyertyafénynél hallgathatnánk ELO-t vörösbort kortyolgatva. Akivel nem olyan az együttlét mintha sajtreszelővel masszíroznának...
Joscó
47 éves
Nagykanizsa

"...Már tudom szeretni nem azt jelenti, Hogy két ember egy igát von, Hanem a másikat biztatni, repülni biztatni, repülni, hogy a másikat biztatni, repülni át egy világon ... "
János Gábor
42 éves
Nagykanizsa

Laci
45 éves
Nagykanizsa

Sziasztok! Kedvelem az eldugott kávéházakat, egy jó kis éttermet, kisebb társaságokat. Ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Szeretek elmerülni egy-egy könyvben és ritkán netezek. Tv helyett inkább az éjszakába nyúló eszmecseréket szeretem, gyengém a jó kávé amiről nem tudok lemondani. Kempinge...
Tamás
51 éves
Nagykanizsa

Két éve váltam el. Fiatalos /mind testileg, lelkileg/ sportot kedvelő vagyok. Most keresem gyermekszerető, korban hozzáillő párom. Szabadidőmben túrázok, kirándulok. A többit személyesen, ha úgy alakul.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2018-12-10 23:22:34