Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 265 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Mária
64 éves
Nagykanizsa

Mária vagyok,62 éves, özvegy. szeretek utazni,zenét hallgatni,táncolni,moziba,szinházba járni. Romai katalikus vagyok,és ehhez keresek egy hozzám illő társat aki szintén özvegy.
Magdi
64 éves
Nagykanizsa

szeretem a nyarat..a természetet ,kint lenni a birtokon ,és imádok kerékpározni...mindezt jó lenne nem egyedül, úgy kissé unalmas .persze táncolni is lehetne valahol..
Vica
49 éves
Nagykanizsa

"Nagy csapda nem akarni mást, mint egy kicsit jobban érezni magunkat, ahelyett, hogy azért tennénk, hogy jobban legyünk."
Mária
60 éves
Nagykanizsa

Mások által csinosnak mondott, elvált, két felnőtt gyermekét teljesen egyedül felnevelő diplomás nő vagyok.
Ildikó
58 éves
Nagykanizsa

Fiatalos megjelenésű, barátságos és megbízható vagyok. A párkapcsolatnak az egymás iránti figyelmesség, őszinteség az alapja. Nagyon kedvelem a természetjárást, kirándulást, kerékpározást, sétákat. Szeretek vezetni, új tájakat és új lehetőségeket megismerni. Ha gondolod, keressél meg, írjál.
Gyöngyi
54 éves
Nagykanizsa

Egyedül élek. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni. Szeretem a természetet. Nem várok nagy dolgokat az élettől. Társam keresem.
Tünde
41 éves
Nagykanizsa

Szia! Tündi vagyok. Szeretném megtalálni hosszútávra a társamat. Szeretek portrét rajzolni, olvasni, kerékpározni, kirándulni és zenét hallgatni.
Anna
59 éves
Nagykanizsa

Fiatalos, életvidám és nyitott természetű nőnek tartom magam. Szeretek kirándulni, sütni-főzni, könyvet olvasni, moziba járni... Szeretnék megismerkedni velem közel egykorú, hasonló karakterű, fiatalos életfelfogású férfival.
Mária
64 éves
Nagykanizsa

Mária vagyok, 62 éves, özvegy. Szeretek utazni, zenét halgatni, táncolni, moziba járni. Romai katalikus vagyok.
Edit
44 éves
Nagykanizsa

Mások szerint csendes, szerény lány vagyok, Még soha nem éltem párkapcsolatban. Szeretek a, konyhában sürgölődni. Szeretem az utazást. Szabadidőmben szívesen olvasok. Társaság hiányában szeretnék ismerkedni, de csak olyan személlyel, aki esetleg később társam is lehetne. Csak fényképes...


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

Tibor
56 éves
Nagykanizsa

Hiszek abban,hogy sosem szabad feladni a reményt,csak nehéz az út mely hozzád elvezet :)Szeretnék egy nyugodt boldog életet azzal kit szerethetek,és aki viszont szeret.
Lacus
32 éves
Nagykanizsa

31 éves vagyok. Fiatalos sportos. Beszélgessünk, ismerkedjünk. Szeretek sétálni a szabadban lenni. Puszi puszi puszi
Ferenc
55 éves
Nagykanizsa

Feri vagyok komoly kapcsolatot keresek Elvalt vagyok vannak gyerekeim de már nem velem élnek egyelőre csak ennyi ha érdekelnek irj
Zoli
45 éves
Nagykanizsa

Komoly kapcsolatot keresek. Laza, humoros , megértő, kedves és nyugodt természetű vagyok. Olyan társat keresek aki így elfogad.
Csaba
45 éves
Nagykanizsa

Aki akar az majd megismer. :) Szeretem a természetet nagyokat túrázni úszni síelni. És jókat beszélgetni.Idegenforgalommal foglalkozom egész Európában. És egy kicsit távolabb is.
Tamás
54 éves
Nagykanizsa

Két éve váltam el. Fiatalos /mind testileg, lelkileg/ sportot kedvelő vagyok. Most keresem korban hozzáillő párom. Szabadidőmben túrázok, kirándulok. A többit személyesen, ha úgy alakul.Komoly kapcsolatot keresek egy szeretetre vágyó és szeretetét kimutatni tudó hölggyel.
jozsef
40 éves
Nagykanizsa

sziasztok. ha meg akkarsz ismerni irj.Nem bánod meg.Remélem te leszel akire vágyom.Én egy 175cm magas srác vagyok sötétbarna haj és gesztenye barna szem. Ennyit elárulok. Többit majd négyszemközt.
Gábor
40 éves
Nagykanizsa

Komoly tartós kapcsolatot keresek! Olyan Nőt keresek, akit nem csak a pénz érdekel. Szeretem a verseket, zenét, motorozni stb.
Tamas
70 éves
Nagykanizsa

69-eves rokkant ozvegy, magyar szarmazasu amerikai ferfi keres hozzaillo parat Nagykanizsa varosban. Az evkor nem szamit, a karakter viszont igen. Ha Te is huseges lelek vagy, nem kevesbe romantikus is, es hogyha egyedul talalod magad, megsem veszed tul komolyan az eletet, hogyha intelligens, tal...
István
52 éves
Nagykanizsa

Minden nőnek szüksége bújásra, bátorító ölelésre, lelki támaszra, becéző szavakra, pozitív megerősítésekre, és arra, hogy egy férfi nőként bánjon vele.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 01:04:01