Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 171 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Eszter
25 éves
Nagykanizsa

Eszti vagyok, 25 éves. Szeretem a természetet, az embereket és az állatokat.Szeretek túrázni,írni, kirándulni, olvasni, zenét hallgatni és utazni. Szívesen beszélgetek,kedvelem a tartalmas, mély, akár filozófiába hajló beszélgetéseket is, ennek ellenére inkább introvertált embernek tartom magam.
Ági
58 éves
Nagykanizsa

Köszönöm az érdeklődésedet. Vidám alaptermészetű, csinos , fiatalos nő keresi társát hasonló értékrendű független férfi személyében. Humán érdeklődésű vagyok, klasszikus értékeket vallom, e szerint élek. Számomra fontos a párkapcsolatban a tolerancia, szerelem, tisztelet. Szeretném újra...
Amary
66 éves
Nagykanizsa

" Sosem tudhatod, hogy egy perc, vagy egy pár őszinte szó mikor befolyásol egy életet". Fiatalos,figyelmes,kedves nőnek mondanak. Személyes találkozáskor,mindez úgyis kiderül! :-) Intelligens...
Mária
65 éves
Nagykanizsa

Egyedül élek . Keresem azt a férfit aki hűtársam lenne. Szeretném ha olyan társat találni, aki nem iszik alkoholt ,mert abból egy életre elegem volt. Nem dohányzik ,őszinte ,becsületes ,tisztelet tudó ,és szerető társ tud lenni. Aki vidám ,szereti a társaságot ,és magára adó társ.
Vyca
50 éves
Nagykanizsa

Gabriella
58 éves
Nagykanizsa

Szorgalmas, kitartó, igényes és odaadó vagyok. Érzéki és érzékeny. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki úgy tud szeretni, ahogy vagyok és akit én is önzetlenül viszont szerethetek. Tartalmasan töltöm az időmet mindig, de nem jó egyedül.
Judit
61 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály. Üdv: Judit
Elizabeth
43 éves
Nagykanizsa

Hűséges őszinte ember vagyok és nem szerettem a hazugságot. Van két gyermekem ők a mindenem akiket nagyon szeretek.Ezért olyan kapcsolatot keresek aki elfogadja őket is. Szeretnék még egyszer boldog lenni és remélem ez nekem is sikerülni fog.
Margó
64 éves
Nagykanizsa

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel megoszthatnám a mindennapokat. Őszinte, becsületes, a hagyományos értékrendet követő Nőnek tartom magam. A lényeg a szimpátia, a kölcsönös tisztelet és megbecsülés. A többi a személyes találkozásnál és beszélgetésnél derül ki.
Emese
42 éves
Nagykanizsa

Én egy mélyérzésű igazi nőnek tartom magam. Életem során sok embert ismertem meg, de még mindig nem találtam meg az igazit. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

Manuel
38 éves
Nagykanizsa

Szia! Én egy vidám, a szórakoztató iparban dolgozó srác vagyok (na ez túlzás, de az életem tele van bolondsággal) Társamat keresem egy olyan lány személyében akivel gyertyafénynél hallgathatnánk ELO-t vörösbort kortyolgatva. Akivel nem olyan az együttlét mintha sajtreszelővel masszíroznának...
Joscó
47 éves
Nagykanizsa

"Már tudom szeretni nem azt jelenti, Hogy két ember egy igát von, Hanem a másikat biztatni, repülni át egy világon…"
János Gábor
42 éves
Nagykanizsa

Sándor
25 éves
Nagykanizsa

Beszélgessünk és aztán folytassuk egy pohár bor mellett, közel a vízparthoz, legyen az bárhol is. :) :)
György
39 éves
Nagykanizsa

" Esztendökőn át elhitettem magammal ,hogy nekem nincs szükségem ama zürzavaros, viharos elmeölő hadijátékra, amit férfi és nő folytat egymással, szerelem címen. De van e más ami egyszerre képes felkavarni érzékeket, érzelmeket, van e más kedvesebb szörnyeteg, mint a gyönyörűség vágya, mely...
Tamás
43 éves
Nagykanizsa

Sziasztok. Egy társat keresek magam mellé, hogy a mindennapok boldogságban teljenek el. Komoly kapcsolatot keresek.
Tibor
54 éves
Nagykanizsa

Hiszek abban,hogy sosem szabad feladni a reményt,csak nehéz az út mely hozzád elvezet :)Szeretnék egy nyugodt boldog életet azzal kit szerethetek,és aki viszont szeret.
Sportkert
38 éves
Nagykanizsa

Korábban volt sporttánc, most kert. Reggaeton, swing+Rock&Roll, salsa, latin táncok a társaság jókedvéért. Kedvenc állat: ezüstszamár, egyre többen szeretik. Hazatelepültem 2015-ben a 'fejlett' nyugatról. Szívesen mesélek róla. Merem ajánlani a hasonló 2-5 éves kalandokat, fia...
Pisti
50 éves
Nagykanizsa

Hallgattak, mert vágytak e szívüknek oly kedves csendre; ebbe rejtőztek egymás elől, mint valami lángvörös, sűrű felhőbe, a riadt félszegség fényködébe, hogy pillantásokkal, kézszorításokkal szóljanak egymáshoz, a szenvedélyes szavaknál, vallomásoknál beszédesebb sóhajokkal, csókokat ígérő, szenv...
Endre
49 éves
Nagykanizsa

Bár a közelmúltban alaposan megkarcolgatott a Sors, mégis egy életvidám jó humorú 42 éves, hűséges férfi vagyok.Nagyon szeretem a gyerekeket, egész életemben velük foglalkoztam."Testneveltem", tanítottam focizni őket. Két fantasztikus kisfiam van. 5 és fél illetve 3 évesek. Szeretek ugyan egy...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 10:18:58