Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 242 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Eszter
32 éves
Nagykanizsa

Amit látsz, az az első benyomás. Fontos. Mégis, ha többet szeretnél tudni rólam, vedd fel velem a kapcsolatot, ismerj meg. :-) Úgy vélem, hogy nem az a mérvadó, amit én gondolok magamról. A Te megítélésed számít. Így lesz...
Gyöngyi
50 éves
Nagykanizsa

" Nem csak osztódunk,hanem újra és újra össze is találkozunk. És ezt a találkozást hívják Szerelemnek.Mert amikor egy lélek kettéosztódik, mindig egy női és egy férfi lélek lesz belőle."
Marianna
43 éves
Nagykanizsa

43 éves Nő vagyok, 9 éve váltam, azóta egyedül élek 2 szinte felnőtt gyermekemmel. (22, 17) Nagykanizsa környékén élek, és itt szeretnék társat találni, kizárólag komoly kapcsolat reményében. Távkapcsolat részemről szóba sem jöhet! Eddigi rossz tapasztalataim miatt, nem szeretnék újból...
Judit
63 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály. Üdv: Judit
Marcsi
68 éves
Nagykanizsa

Reálisan gondolkodó,de vidámságot kedvelő, kedves, érzéki, fiatalos nőnek tartanak.Szeretem magam körül a szépet, harmóniát. Nem összeköltözős, de hosszútávú kapcsolatban gondolkodom./ ha jól működik, bármi kialakulhat!/. - " Sohasem tudhatod, hogy egy perc, vagy egy pár őszinte szó...
Vyca
52 éves
Nagykanizsa

Magdi
64 éves
Nagykanizsa

szeretem a nyarat..a természetet ,kint lenni a birtokon ,és imádok kerékpározni...mindezt jó lenne nem egyedül, úgy kissé unalmas .persze táncolni is lehetne valahol..
Marcsi
53 éves
Nagykanizsa

Mit is írhatnék? Talán még nem késő...Komoly kapcsolatot keresek.Ha felkeltettem érdeklődésed írj😊
Ilona
73 éves
Nagykanizsa

Egyedül élő, sportos ,fiatalos, túrt, kirándulást kedvelő ember vagyok. Társam keresem a szabadidő kellemes, hasznos eltöltéséhez.
Ibolya
43 éves
NagykanizsaPárkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

TIBIKE
57 éves
Nagykanizsa

Szia!!! Külföldön dolgozom,minden hétvége itthon. kellemes időtöltéshez társat keresek,akár egy megértő élettársat!!! Telefonon akár órákat beszélhetünk.
Attila
30 éves
Nagykanizsa

Sziasztok! Attila vagyok,29 éves.Komoly kapcsolat kialakításacéljából regisztráltam erre az oldalra.
István
46 éves
Nagykanizsa

István vagyok, egyedülálló, 46 éves, Nagykanizsán élek. Vendéglátásban dolgozom, nem dohányzom, alkoholt ritkán iszom és más káros szenvedélyem sincs. Szeretem az állatokat és a természetet, szívesen kirándulok, túrázok.
Manuel
39 éves
Nagykanizsa

Szia! Én egy vidám, a szórakoztató iparban dolgozó srác vagyok (na ez túlzás, de az életem tele van bolondsággal) Társamat keresem egy olyan lány személyében akivel gyertyafénynél hallgathatnánk ELO-t vörösbort kortyolgatva. Akivel nem olyan az együttlét mintha sajtreszelővel masszíroznának...
Gyula
39 éves
Nagykanizsa

Egyedülálló nagykanizsai férfi vagyok, nem azt keresem, akivel leélhetem az életem, hanem azt, aki nélkül nem!
Imi
32 éves
Nagykanizsa

Szia! Nem szeretem magam fényezni, de ha kíváncsi vagy milyen vagyok, kérdezz és szívesen válaszolok bármire 🙂 Ha Te egy kedves, mosolygós lány vagy, már van egy jó pontod nálam.
Henrik
34 éves
Nagykanizsa

Az igazság sokszínű. Chiemsee, Linz környéke, XIV. kerület stb. után szívemben Dunaalmás, Lendva, Kozina és Dürnstein fényeivel. X év külföldi lét után elgondolkodik az ember. Miért itt születtem, miért éppen Budapesten / Kárpát-medencében? Ha egy percet sem dolgoznál mostantól, megkapnád az...
Tamás
53 éves
Nagykanizsa

Két éve váltam el. Fiatalos /mind testileg, lelkileg/ sportot kedvelő vagyok. Most keresem korban hozzáillő párom. Szabadidőmben túrázok, kirándulok. A többit személyesen, ha úgy alakul.Komoly kapcsolatot keresek egy szeretetre vágyó és szeretetét kimutatni tudó hölggyel.
Andrew
41 éves
Nagykanizsa

Néha komoly vagyok, néha nem. Van, mikor vidám, néha nem. Sokszor kedves, néha kedvetlen, de alapvetően egy normális srác! :)
albert
47 éves
Nagykanizsa

Életvidám ,jó humorú,társasági ember vagyok.Olyan lányt keresek,aki intelligens, jó humorú és komolyan gondolkodik.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2021-01-18 04:52:18