Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 248 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Mária
63 éves
Nagykanizsa

Mária vagyok,62 éves, özvegy. szeretek utazni,zenét hallgatni,táncolni,moziba,szinházba járni. Romai katalikus vagyok,és ehhez keresek egy hozzám illő társat aki szintén özvegy.
Magdi
64 éves
Nagykanizsa

szeretem a nyarat..a természetet ,kint lenni a birtokon ,és imádok kerékpározni...mindezt jó lenne nem egyedül, úgy kissé unalmas .persze táncolni is lehetne valahol..
Zsuzsanna
46 éves
Nagykanizsa

Egyedülálló 46 éves hölgy vagyok.Partnerem keresem akár komoly kapcsolatra ha úgy alakul☺Komolytalan szándékuak kíméljenek! Ui:Ha nincs fent fotód ,küldj kérlek☺
Judit
63 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály. Üdv: Judit
Marcsi
68 éves
Nagykanizsa

Reálisan gondolkodó,de vidámságot kedvelő, fiatalos nőnek tartanak.Szeretem magam körül a szépet, harmóniát. Hosszútávú kapcsolatban gondolkodom./ ha jól működik, bármi kialakulhat!/. - " Sohasem tudhatod, hogy egy perc, vagy egy pár őszinte szó mikor befolyásol egy életet"! Üdv. M.
Gyöngyi
76 éves
Nagykanizsa

Komoly kapcsolatra társam keresem, kalandorok kíméljenek.. Sokat írhatnék magamról,de a személyes találkozó híve vagyok.
Ágnes
60 éves
Nagykanizsa

Vidám természetű fiatalos nő vagyok. Keresem hasonló adottságokkal , józan életű, humort kedvelő társamat, hogy szövetségben éljünk együtt.Humán érdeklődésű vagyok. Korban hozzám illő társat keresek 58-65 korig, 50 km-es körzetben. "...Ne menj előttem, lehet, hogy nem tudlak...
Andi
48 éves
Nagykanizsa

Szeretnék barátokat szerezni,levelezni,jókat beszélgetni,sétálni,vacsizni,mozizni,kirándulni valakivel, akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, akivel megvan az összhang, hasonló az értékrend,és korban is illik hozzám, itt nem a 60 évesekre gondoltam.
Zsóka
56 éves
Nagykanizsa

47 éves alapvetően vidám alaptermészetű nő vagyok.Túl pár csalódáson és boldog időszakon élem életem és nevelgetem gyermekeim. Úgy érzem jár még nekem az életben BOLDOGSÁG,ezért nem adom fel! Talán......
Babett
46 éves
Nagykanizsa

Egyedülálló, független anya vagyok, 2 kiskorú gyermekemet egyedül nevelem. Barátot, társat keresek, aki szán időt rám, ránk.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

György
61 éves
Nagykanizsa

Őszinte, vidám, nyugodt alaptermészetűnek, céltudatosnak, kitartónak tartom magam. Akit megszeretek annak hűséges, megbízható, támogató társa maradok. Szeretek sportközvetítéseket nézni (tenisz, futball, kézilabda), történelmi témájú filmeket, kártyázni, zenét hallgatni, koncertekre járni, külföl...
Ákos
53 éves
Nagykanizsa

Vagány, nagyszájú, csupaszív pasi keresi kicsit sérült szívecskéjének gazdáját No ha ennyi nem elég akkor .....
Attila
44 éves
Nagykanizsa

Megbízható, kedves és odaadó társamat keresem. Fontos számomra a család, az őszinteség, a bizalom. A hagyományos értékrendet képviselem, ahol a férfi és a nő egymástól és egymás által tudnak kiteljesülni. Szeretet, szerelem, megbecsülés, tisztelet, kitartás odaadás.. Mert nem az eleje a nehéz....
Robi
51 éves
Nagykanizsa

Vidám és aktív életet élek jó anyagi körülmények között és megalapozott egzisztenciával. Keresem azt, akivel kölcsönösen boldoggá tehetjük egymást szeretetünkkel és egymásra odafigyelésünkkel.
Andrew
41 éves
Nagykanizsa

Néha komoly vagyok, néha nem. Van, mikor vidám, néha nem. Sokszor kedves, néha kedvetlen, de alapvetően egy normális srác! :)
Józsi
59 éves
Nagykanizsa

Romantikus,szenvedélyes,régi érték tisztelő..Önzetlenül segítőkész.. Szeretem a kultúrát,irodalmat..
Norbert
51 éves
Nagykanizsa

Keresem annak a hölgynek a társaságát, aki valóban keress is egy férfit, nem csak éppen az unalmas perceit tölti itt, hanem találkozni is szeretne vele a valóságban. Nem baj ha nincs itt fent képed, csak merj találkozni élőben is velem.
József
42 éves
Nagykanizsa

Vagyonőrként dolgozóm. Nagykanizsán lakom. Szeretem az állatokat. Szeretem az öreg autókat motorokat. 36-43.éves korig keresek magam mellé párt. Férfi vagyok és nem nő. Nőt keresek.
Zoltán
39 éves
Nagykanizsa

"A megfelelő pillanat mindig a MOST." (Margaret Bonnano) Más okos dolog most nem jutott eszembe, amit ideírhatnék... :-)
Tibor
56 éves
Nagykanizsa

Hiszek abban,hogy sosem szabad feladni a reményt,csak nehéz az út mely hozzád elvezet :)Szeretnék egy nyugodt boldog életet azzal kit szerethetek,és aki viszont szeret.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2021-04-18 22:28:44