Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 143 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!
Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Rita
43 éves
Nagykanizsa

Szia! Keresek valakit aki mellett jól érzem magam.Aki nem akar megváltoztani.Szeretek nevetni, olvasni.
Katalin
62 éves
Nagykanizsa

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel kölcsönösen szeretnénk újra találkozni egymással! Aztán majd jön magától!
Márti
46 éves
Nagykanizsa

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Kalandorok kíméljenek! Szeretek kirándulni, biciklizni, tévét nézni,moziba járni.
Gyöngy
56 éves
Nagykanizsa

Az én szíven egyszerű nagy gazdasága, csak egy aprócska kicsi kincs a szeretet örök lángja! Nagyon rossz a magány.
Gabriella
58 éves
Nagykanizsa

Szorgalmas, kitartó, igényes és odaadó vagyok. Érzéki és érzékeny. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki úgy tud szeretni, ahogy vagyok és akit én is önzetlenül viszont szerethetek. Tartalmasan töltöm az időmet mindig, de nem jó egyedül.
Ági
58 éves
Nagykanizsa

Köszönöm az érdeklődésedet. Vidám alaptermészetű, csinos , fiatalos nő keresi társát hasonló értékrendű független férfi személyében. Humán érdeklődésű vagyok, klasszikus értékeket vallom, e szerint élek. Számomra fontos a párkapcsolatban a tolerancia, szerelem, tisztelet. Szeretném újra...
Judit
60 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály.Nekem is van négy felnőtt korú gyermekem, de már nem velem élnek.
Andrea
45 éves
Nagykanizsa

Egy vidám ,kedves,család centrikus, őszinte nő vagyok.Csak egy férfit keresek ,aki normális párkapcsolatot keres. Ha nincs fotód ,akkor ne jelölj be , mert nem látom ,hogy ki vagy!
Zsuzsi
64 éves
Nagykanizsa

Egyedül élek kis családommal egy városban lakom szeretek szorakozni táncolni természetesen a baráti körömmel netezek unokázok dolgozom
Elizabeth
42 éves
Nagykanizsa

Hűséges őszinte ember vagyok és nem szerettem a hazugságot. Van két gyermekem ők a mindenem akiket nagyon szeretek.Ezért olyan kapcsolatot keresek aki elfogadja őket is. Szeretnék még egyszer boldog lenni és remélem ez nekem is sikerülni fog.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

Árpi
33 éves
Nagykanizsa

Nyugott természetű család centrikus ember vagyok,Törödésre megbecsülésre vágyom.Társamat keresem ki jóban rosszban mellettem áll.
Kornél
34 éves
Nagykanizsa

Keresem azt a lányt, aki pont ugyanezeket a sorokat fogalmazza most, valahol. Komoly kapcsolatot szertnék. Mérnökként dolgozom, de amikor vége a napnak vonz a természet, a zene, a kékerekűek vagy csak egy kis mozgás. Nagyon szeretem a nyelveket és érdekel, hogy gondolkodnak a más kultúrákban é...
Balázs
31 éves
Nagykanizsa

Nem írok magamról egyéni bemutatkozót, ha úgy alakul megismerjük egymàst úgy is, a levelezés soràn.
Tamás
34 éves
Nagykanizsa

Komoly,tartós kapcsolatot, társat keresek egy őszinte,kedves nő személyében. Normális, hagyományos értékeket valló férfi vagyok,szabadidőmben szeretek túrázni,kerékpározni.
János Gábor
42 éves
Nagykanizsa

Andrew
39 éves
Nagykanizsa

Néha komoly vagyok, néha nem. Van, mikor vidám, néha nem. Sokszor kedves, néha kedvetlen, de alapvetően egy normális srác! :)
Feri
31 éves
Nagykanizsa

Kiegyensúlyozott, boldog, őszinte és egymás megértésén alapuló kapcsolatot keresek. Ha célod hasonló írj bátran :)
Anti
62 éves
Nagykanizsa

Nem tudom hogy te vagy az akit keresek ,de remélem hogy igen. Majd többet információ lesz számunkra akkor ....
zsolt
38 éves
Nagykanizsa

György
53 éves
Nagykanizsa

Nagykanizsán lakom a fiammal. Megbízható és őszinte embernek tartanak. Keresem a társam akivel jól megértjük egymást. Nem vagyok előfizető ha komolyan gondolod jelezd


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2018-05-23 09:19:00