Társkereső Csoma

jegyezz meg

Társkeresés Csomán (Somogy)

Csomai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 98 társkereső tag vár rád Csoma és környékéről!
Rövid ismertető


Csoma egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Csoma és környékéről:

Mónika
40 éves
Csoma

Meguntam a magányt és egyedüllétet, szeretnék még "élni" picit. Társam keresem, nem minden áron, realista vagyok, de hiszek a mesékben, alkalmi kapcsolatok kizárva, "szeretni és szeretve lenni..." Túl sok embert ismertem meg ahhoz, hogy ne lássak át egy két trükkön, ne is...
Viola
41 éves
Attala

Az élet túl rövid ahhoz, hogy akár csak egy nap is elteljen úgy, hogy nem nevettünk és nem szerettünk!!☺
Zsuzsi
52 éves
Nagyberki

Belevaló vidám nő vagyok...persze vannak hibáim is....Szeretem a levendulát...a bazsalikomot...a zsalugátereket....a Viaduktot...a szép padokat.a kabócák ciripelését-by Quimby...a Vespákat..kerékpározom...fotózom...tudom ki volt Maupassant..Rejtö Jenö és Szerb Antal, én még olvasok...rádiót...
Anna
56 éves
Kercseliget

54.éves,átlagos 4.családos elvált nő vagyok.Megfelelő társat keresek.Minden az ismerkedésen múlik.Nem kalandot keresek,csak független,korban hozzám illő férfi jöhet szóba.
Betty
41 éves
Dombóvár

41 éves nő vagyok..Tirolban dolgozom lassan 2 éve..szobalányként...téli és nyári szezonban...a szabadságomat szeretem utazással..tölteni..imádok új helyeket felfedezni..imádok táncolni...komoly párkapcsolatot szeretnék..egy igazi társra vágyom
Rózsa
69 éves
Dombóvár

Egy őszinte,kedves nő vagyok. Szeretem az életet,és ezért keresem a párom. Csak őszinte férfi társaságát keressem.
Gizella
69 éves
Dombóvár

Egyedül élek,egy lányom van aki már nem él velem.Nyugdíjas lévén sokat vagyok együtt egyetlen unokámmal.Kedvenc elfoglaltságom a sok virágom gondozása.Eléggé itthon ülő tipus vagyok,mivel nincs olyan baráti köröm akivel közös programokat szervezhetnénk.Olyan barátot szeretnék,akivel a szabadidő...
Kála 51
67 éves
Dombóvár

Mosolygós hölgy vagyok,szeretem a jó társaságot. Sok mindenről lehet velem beszélgetni,minden témára nyitott vagyok. Imádok utazgatni,táncolni.Szeretem a szép verseket és a szép zenét.Rendezett körülmények közt élek.
Tünde
53 éves
Dombóvár

"Karácsonyi rege Ha valóra válna, Igazi boldogság Szállna a világra." (Ady Endre) https://www.youtube.com/watch?v=3mot9ZamCpA&t=57s A benső számít - ezt a megállapítást azok a nők találták ki, akiknek jottányi vonzerejük sincs, és az intelligenciájukkal próbálnak...
Nina
26 éves
Dombóvár

Hello! Most magamról kellene írnom, de mi lenne ha inkább te ismernél meg? Hisz mindenki mást láthat meg bennem. Vicces, kedves, gondoskodó, szeszélyes... Ha írsz megtudod.


Párkereső urak

Társkereső urak Csoma és környékéről:

Gábor
48 éves
Csoma

47 éves vagyok elvált, 1 gyermeket nevelek.Egyedül nem jó.Tartós kapcsolatot keresek egy hölgy személyében.
Laci
44 éves
Attala

Sziasztok! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Vince
22 éves
Attala

Aki szeretne megismerni az írjon nyugodtan. Szeretek rajzolni, kosarazni. Jelenleg dolgozom egy nagyobb kereskedelmi üzletbe. Mellete verset, dalt és könyvet írok.
Lajos
56 éves
Attala

Keresem a megfelelő társamat, tartós kapcsolat céljából.Csak komoly kapcsolat érdekel és hiszek az első pillanat varázsában.
Gergely
55 éves
Attala

Szia olvasó! Elváltam.. gyerekeim útjukra bocsájtottam,,megjártam a hadak útját kapcsolat terén.. és most már Én jönnék,, és persze Te,, aki páromul szegődne e útra ami még hátra van,, mert biza én a megfelelő párom keresem,, nem a tökéletest,,majd ketten azzá tesszük,, szóval a maradék életemr...
zoltán
43 éves
Nagyberki

Mit ér ezer szó, mi nem tőled hallható. Mit ér ezer csillag, ha nem veled látható. Mit érnek az órák, mit érnek a percek, Ha mind ezek nélküled telnek?
Zoltán
46 éves
Nagyberki

Ismerj meg! Beszélgessünk. Sajnos kevés időm van,ebben a rohanó világban,ezért vagyok itt,Isten útjai kifürkészhetetlenek!!!
Norbert
41 éves
Mosdós

Még keresem a páromat. Több kapcsolatom is volt, volt, hogy én csalódtam, de olyan is, hogy a másik fél csalódott bennem. Szóval, valószínűleg még nem találtam rá arra, akivel nagyjából megegyezik az érdeklődési körünk, és hasonlítunk egymásra. Az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, csak a mágn...
tibor
42 éves
Dombóvár

Szeretem a természetet! Túrázást. Ha te is velem tertanál akkor írj bátran. Élvezzük együtt a szép perceket, órákat, napokat, és éveket :)
Barr
44 éves
Dombóvár

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Beszélgessünk, ismerkedjünk! :) Szeretek kirándulni, utazni. A többi dolgot majd az ismerkedés folyamán megbeszéljük :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/csoma
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 22:15:46