Társkereső Csór

jegyezz meg

Társkeresés Csóron (Fejér)

Csóri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 195 társkereső tag vár rád Csór és környékéről!
Rövid ismertető


Csór egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Csór és környékéről:

Anikó
50 éves
Csór

Kamasz lányát nevelő, dolgozó nő vagyok.Szeretem a természetet,zenét, a kikapcsolódás minden fajtáját.Elég régóta egyedül ahhoz hogy ezen változtassak.
Bianka
31 éves
Csór

Szeretek saját mérce szerint élni és merek önmagam lenni. Szeretem, ha meghódítanak. A különcségem sokan nem tudják elfogadni, de ez engem nem szokott zavarni. Elég sokoldalú vagyok, ez attól függ, ki mit hoz ki belőlem. :-)...
Ágota
48 éves
Csór

Sziasztok! Sajnos nem Jó az egyedüllét,így tartós kapcsolatot keresek. Kevés bizalmam van az ilyen ismerkedés terén,de soha nem lehet tudni :-)
Mária
72 éves
Iszkaszentgyörgy

Életfilozófiám:a tartalmas és örömteli élet. Jellemző rám : empátia, tolerancia, tisztesség, szeretet. Szabadidőmben ha csak tehetem utazom. Színházat és különböző rendezvényeket látogatok. Jó barátságban vagyok a természettel is. Nyitott vagyok az új dolgokra, a közösségi oldalakon is...
Nóra
29 éves
Iszkaszentgyörgy

Kedves aranyos őszinte 27 éves lány vagyok. Nagyon szeretek főzni táncolni. Kérem komolytalanok ne írjanak!!!
Erika
61 éves
Moha

Vidám alaptermészetű vagyok.Szeretek kirándulni, kerékpározni, síelni, olvasni, filmet nézni. Szeretem a jó társaságot. Tartós, egymást megbecsülő kapcsolatra vágyom.
Klára
57 éves
Kincsesbánya

Vidám természetű,természetet kedvelő vagyok.Szeretettek kirándulni,a szabadba főzőcskézni.Szeretem az állatokat,inkább modern felfogású vagyok.
Icus
50 éves
Nádasdladány

Özvegy 64 éves hölgy vagyok, vidéken családi házba lakom, rossz egyedül, azt a személyt keresem akivel békességben egymáshoz alkalmazkodva tudnék élni, többit majd személyesen.
Duduska
59 éves
Várpalota

Szeretem a szépet a jót, a tiszta környezetet! Szeretem a barátaimat akik segítenek a hétköznapi gondokat elviselni,van 1.Nagyfiam aki nem velem él. Most egyedül élek....! Mert jobb ma egy jóbarát, mint holnap egy rossz kapcsolat!
Judit
60 éves
Várpalota

Alacsony,egyszerű,intelligens,dolgozó nő vagyok.Számomra fontosak a belső értékek is,az,hogy becsületes,jó ember legyél!Szeretem a természetet,a vízpartot,a napfényt,a meghitt,meleg otthont.Szeretek sétálni,olvasni.Tartós kapcsolatot keresek,nem dohányzó,nem italozó,rendezetten...


Párkereső urak

Társkereső urak Csór és környékéről:

Lajos
54 éves
Csór

Megbízható, intelligens, fiatalos, kedves, romantikus. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, moziba, kirándulni járni, érdekel a fotózás, az a autók. Tartós kapcsolatot keresek.
Tibor
46 éves
Csór

Szeretem a rockot, a hobbim szőlészet-borászat. Nem vagyok tökéletes és kerülöm is a perfekcionistákat, maximalistákat. Le tudok menni idiótába és büszke vagyok rá.
Balázs
28 éves
Iszkaszentgyörgy

Üdvözöllek! Magamról: Önmagára és környezetére igényes, sportos testalkatú. 178 cm magas 70, kg. Sokmindenre nyitott vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed kérdezz bátran.
Benjámin
33 éves
Iszkaszentgyörgy

Szervusz, kedves látogató! Benjáminnak hívnak. Iszkaszentgyörgyön élek egyedül, és Székesfehérváron dolgozok. Nagyon fontos számomra a sport, sokat kipróbáltam már, és még sokat ki is fogok! Legtöbbet a versenytánccal, néptánccal és a tollaslabdával foglalkoztam. Hosszabb-rövidebb időre kipróbá...
Norbee
30 éves
Iszkaszentgyörgy

Sziasztok lányok 😉aki szeretne megismerni az majd megfog! Szívesen beszélgetek bárkivel☺várom kérdéseket😁
János
68 éves
Iszkaszentgyörgy

Sziasztok Kedves Társkereső Hölgyek! Egy dolgozó nyugdíjas vagyok aki társát keresi tartós kapcsolatra. Szeretek kirándulni, táncolni, és a hobbi a zenélés. Nyugodt, vidám természetű vagyok. Olyan hölgyet keresek aki hasonló természetű, és szereti a vidéki életet.
István
66 éves
Kincsesbánya

Szeretem a beszélgetéseket és a hallgatásokat, a jövés-menést és a semmittevést. Lényeg, hogy érezzük együtt jól magunkat.
Sándor
57 éves
Kincsesbánya

Életvidám, fiatalos férfi vagyok. Szeretem az élet kihívásait és 100%-ig magamat adom.Olyan hölgy társaságát keresem aki szintén hasonló adottságokkal rendelkezik!
Geza
47 éves
Moha

Komoly kapcsolatot keresek egy biden no szemelyebe sok közös progra m nevetés kacagas hamagadra ismersz jelenkezz ha lehet 50km korzet dohányzás előny de ha nem dohányzók nem baj
Péter
46 éves
Sárszentmihály

Mérleg jegyű vagyok.Eléggé jellemző rám e jegy alap tulajdonságai.Átgondolom a dolgokat,nem csapongok.A nyugalom,romantika is jellemző rám.Kerülöm a konfliktust.Ezért a kompromisszumra törekvés nálam alap dolog.Érzékeny lelkületű vagyok,és igyekszek más érzéseire is oda figyelni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/csor
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 15:28:47