Társkereső Gyöngyös

jegyezz meg

Társkeresés Gyöngyösön (Heves)

Gyöngyösi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 280 társkereső tag vár rád Gyöngyös és környékéről!
Rövid ismertető


Gyöngyös egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyöngyös és környékéről:

Évi
56 éves
Gyöngyös

Két felnőtt lányommal élek.Már több mint másfél éve külön élek a volt páromtól.Komoly kapcsolatot keresek.
Anna
60 éves
Gyöngyös

Rendezett életvitelü férfi barátságát keresem. Az "ideális" jelölt nem kőbe vésett,viszont közelitsen. Továbbiakról beszéljünk a személyes találkozón. Kérek szépen foto csatolást akinek nem publikus.:-)
Ágnes
51 éves
Gyöngyös

Komoly kapcsolat reményében keresek olyan férfit, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Senkit sem akarok megváltoztatni, és ezt viszont elvárom.
Tünde
57 éves
Gyöngyös

Szeretetet adni tudó,intelligens, jó humorú hölgy vagyok.Szeretek színházba járni és kirándulni.Nyáron úszok és egy kicsit futok.Szeretem a romantikus,történelmi, és életrajzi filmeket.Szívesen hallgatok és nézek riport filmeket.Szeretnék egy nyitott,érdeklődő férfival megismerkedni.Együtt talán...
Gyöngyike
61 éves
Gyöngyös

Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 37 éves fiam. Igényes vagyok és érzékeny....szeretem a rendet és a tisztaságot a szavak tágabb értelmében is. A humor árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt! Alkalmi kapcsolat nem érdekel.
Magdika
66 éves
Gyöngyös

A személyes találkozásokban hiszek. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem jelentkezzen. Egy őszinte beszélgetésből bármi adódhat. Talán még nincs késő... s nekünk is sikerülhet... Kedves, határozott, fiatalos megjelenésű, önmagára és környezetére igényes vagyok. Gyerekeim...
Györgyi
58 éves
Gyöngyös

Nem szeretném magamat jellemezni, talán csak annyit, hogy általában optimista vagyok, szeretek nevetni. A zenét imádom, sokféle stílust, de első helyen a rock zene áll. A többit majd személyesen.
Ilona
54 éves
Gyöngyös

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni.." 53 éves vagyok, hosszú kapcsolat után szeretnék új társat találni. Olyan embert keresek aki új lendületet ad a mindennapokhoz.
Zsu
75 éves
Gyöngyös

Keresem a párom, egy kedves, öszinte, önmagára és környezetére igényes ur személyében. Elváltam. A személyes találkozás híve vagyok.
Krisztina
25 éves
Gyöngyös

Ha valaki valamit szeretne a másik embertől...ne féljen kezdeményezni!!Mivel rövid az élet ezért úgy vallom ,hogy merjünk élni..ne pazaroljuk az időnket felesleges dolgokra!!..Rövid az élet...ezért minden percét ki kell élvezni!Puszipacsi


Párkereső urak

Társkereső urak Gyöngyös és környékéről:

Gergely
44 éves
Gyöngyös

Nem kalandot keresek társat hosszú távra akit imádva szeretnétek ! Szeretem a szelíd bulizást a társaságot . Gyermekert rajongok , mivel nekem nincs . De ismerve mindenki csupa szív embernek tart .
TIBOR
64 éves
Gyöngyös

Vidám természetü,egyedülálló,független,saját egzisztenciával rendelkező férfi vagyok.Szeretem a kihivásokat,zenét,sportot,humort,ehhez a,,jelenséghez,,keresem hölgy társamat.A többit személyesen ha lesz lehetőség.
Sandor
65 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!
Tamás
59 éves
Gyöngyös

Közvetlen ,társaság kedvelő,megnyerő küllemű, ápolt hölgy ismeretségét keresném tartós kapcsolat céljából. Jeligém: Csak a valóságot írd és mutasd magadról. Az életkorom ne legyen zavaró, mert sok mindenre fiatalosan nyitott vagyok. , mert a többi úgy is kiderül esetleges talákozás kapcsán....Ti...
Laci
48 éves
Gyöngyös

KOMOLY KAPCSOLAT (akár házasság és családalapítás) CÉLJÁBÓL MEGISMERKEDNÉK 40 ÉV ALATTI HOZZÁM ILLŐ (életkor, súly, magasság), független, lehetőleg gyermektelen Gyöngyösi vagy környékbeli Nővel, Én is Szeretnék Tartozni Valakihez, a szülők se élnek örökké. Hölgyeim, Ismeretlenként ne az elvi Éle...
Feri
51 éves
Gyöngyös

Jól csak a szíveddel látsz, de néha még a szív is téved. Hát mindig itt legyél! Hiszen semmi volnék nélküled... Ha írok, legalább vedd már a fáradságot hogy vissza írsz!!!
Zz
37 éves
Gyöngyös

"Egy pillanatképből nem lehet megítélni senkit. De még egy egész életből sem. Mert nem tudod, honnan jött és hová megy - mit hozott magával s mit visz el. Ha nem tudod, merre megy egy lélek, hol tart az útján,csak azt, hogy éppen most milyen, semmit sem tudsz róla.!""
Máté
30 éves
Gyöngyös

Szavakkal kifejezhető-e, röviden leírható-e az ember jelleme? Röviden leírva az emberek felé teljes szívvel nyitott és örömmel segítő, romantikát sem megvető jellem lennék. Az informatikával, videoszerkesztéssel is foglalkozom munkám során elsősorban, de az irodalmat (versírás, könyvolvasás)és a...
Imre
61 éves
Gyöngyös

Ámen... kitöltöttem mindent, ami kötelező... ez nem volt mikor beléptem ide... Igaz nem is használtam ezt az oldalt!
FERENC
62 éves
Gyöngyös

Céljaimat soha nem adom fel, önzetlenül tudok szeretni, akit szeretek azért az életem is feláldozom. Kell egy olyan társ kinek napjait,felhőtlenné, izgalmassá,vidámmá tehetem. Szerelem, vágy, izgalom,kielégülés ez mind kell nekem. Természetesen nem odahaza ülő nagyit keresek. Oly HÖLGYET keresek ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyongyos
Nyomtatás dátuma: 2020-04-10 10:24:00