Társkereső Sárisáp

jegyezz meg

Társkeresés Sárisápon (Komárom-Esztergom)

Sárisápi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 205 társkereső tag vár rád Sárisáp és környékéről!
Rövid ismertető


Sárisáp egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sárisáp és környékéről:

Kamilla
73 éves
Sárisáp

Sziasztok! Kamilla vagyok 72 éves. Szeretnék egy szerető társat találni magamnak ,komoly kapcsolatot értek ez alatt! Amit rólam tudni lehet , koromat meghazudtoló módon szeretek nagyokat kirándulni,szórakozni,táncolni, élvezni az életet. Ha felkeltettem érdeklődésedet keress bizalommal!
Marika
61 éves
Sárisáp

Amit szeretek: kirándulni,sétálni,hegyet mászni,úszni,táncolni,keresztrejtvényt fejteni,kertészkedni,főzni-sütni,beszélgetni... na meg az őszinteséget, de sosem élek vele vissza ... és ezt várom el a partneremtől is ... Amit nem szeretek: irigység,rosszindulat,féltékenység,hazugság,gonoszság,...
Rózsa
48 éves
Sárisáp

Rózsa vagyok 46 éves Sárisápon élek. Ápolónőként dolgozom. Hobbym a motorozás, kertészkedés,horgászat, úszás, főzés, zenehallgatás... Keresem párom aki hozzám hasonlóan őszinte, hűséges, jó humorú életvidám és van kisugárzása. Minden káros szenvedélytől mentes vagyok. Érzéki, romantikus...
Betti
42 éves
Csolnok

Őszinte szókimondó nem vagyok cicababa molett nő vagyok...kèt gyerkőcom van komoly kapcsolatot keresek....ismerj meg ne a külső alapjan itelkezz
Zsuzsa
48 éves
Csolnok

Szeretem az embereket,pozitív beállítottságú embernek tartom magam.Szeretek kirándulni,imádom a természetet,a várakat.Van egy cicám és egy kutyusom.Két fiam 25 és 20 évesek.Imádom a kávét,ez az egyetlen káros szenvedélyem.Szeretek adni és kapni,ez számomra nagyon fontos.
Krisztina
22 éves
Epöl

Szeretem az állatokat,szeretek olvasni,zenét hallgatni.Félénk,romantikus 20 éves barna szemű,sötét szőke hajú lány az igazit keresi. Csak komoly kapcsolat érdekel.És egy faluban élek Epölön a szüleimmel.
Marina
27 éves
Epöl

"Vágj bele az ismerkedésbe! Valójában az élet bármely területére vonatkozóan ezt tudom neked tanácsolni: vágj bele, ha igazán akarod!"
Anikó
58 éves
Úny

Interaktív :-) (,,Jelző olyan rendszerek és szoftverek leírására, amelyek kétirányú kommunikációra képesek, azaz viselkedésük és működésük nem előre meghatározott, hanem a felhasználói bevitel által befolyásolható,...
Ibolya
80 éves
Nagysáp

Az évek elszállnak,de szívében az ember fiatal marad.Szép családom van.Érdekelnek a világ dolgai.Szép tájak,a természet,a világ száz csodája.Szeretem az életet és elégedett vagyok a korommal.Hiányzik viszont valaki-korombeli-akivel a régi időről napi eseményekről lehet beszélgetni-levelezni.Nem...
eszter
43 éves
Nagysáp

Aki észre vesz, megjegyez!Akit érdekelsz,megkeres! Aki szeretne veled lenni szakít rád időt!Aki látni akar téged , kinyitja a szemét!Aki akar téged bizonyít!Aki vágyik rád ,lángol!Aki szeret , megbecsül!


Párkereső urak

Társkereső urak Sárisáp és környékéről:

István
67 éves
Sárisáp

8 éve özvegy vagyok,egyedül élek. Hosszú távra páromat keresném aki hozzám költözne családi házamba. Már nem vagyok előfizető, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, az írjon és reagálok. Köszönöm.
Fogas István
50 éves
Sárisáp

Csabesz175
27 éves
Sárisáp

Szia kedves látogató!. Én egy nagyon kedves és humorral tele srác vagyok. Olyan lányt szeretnék magam mellé akivel lehet a jövöt tervezni és bírja a néha kitörő égető vicceimet.
Péter
29 éves
Sárisáp

Jelenleg Svédországban élek, ìgy elsösorban beszélgetöpartnert keresek. De persze ha kialakul egy kölcsönös szimpátia, akkor bármi megtörténhet:)
Árpi
23 éves
Sárisáp

Sziasztok Egy jó ideje nem volt már kapcsolatom.. Ugyan nem nagyon hiszek az internetes ismerkedésben, de most itt is tennék egy próbát :)
Martin
25 éves
Sárisáp

24éves,sportos testalkatú,tetovalt,szeretem az allatokat, erdekel az erdeszeri munkak. Nem szeretem az alkoholt.
Péter
30 éves
Sárisáp

Jelenleg Németországban dolgozom, Passauban élek. CNC gépeken dolgozom. Zenész vagyok, a helyi magyar közösségekben zenélek. Rendszeresen sportolok. Mivel komoly kapcsolatot keresek megemlítek néhány tervemet a jövőre nézve. Míg összeszedem magamat anyagilag németországban gyűjtögetek. Később öne...
karesz74
45 éves
Sárisáp

Laci
47 éves
Sárisáp

Szia Laci vagyok,44 éves meleg srác.Nem kergetek álmokat csak egy társat szeretnék velem egykorú,vagy fiatalabb srác személyében.
Krisztián
41 éves
Sárisáp

Én egy aktívan sportoló (futás),szigorúan nem dohányzó,józan életű,család centrikus,optimista ember vagyok!Annak ellenére is,hogy többször csalódtam!Én azt vallom,ha elment akkor nem ő volt az igazi!Írni sok mindent lehet,de szerintem a személyes tapasztalat a legmeggyőzőbb!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/sarisap
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 20:51:05