Társkereső Szentkirály

jegyezz meg

Társkeresés Szentkirályon (Bács-Kiskun)

Szentkirályi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 27 társkereső tag vár rád Szentkirály és környékéről!
Rövid ismertető


Szentkirály egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentkirály és környékéről:

Szücs Istvánné
55 éves
Szentkirály

sárgarózsa
70 éves
Lakitelek

"Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert, ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert tele van vele az élet de ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban... mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai!"
Enikő
25 éves
Lakitelek

Komoly kapcsolatot keresek. Jelenleg munkát keresek. Szeretek kirándulni,zenét hallgatni,filmet nézni. Mindenre nyitott vagyok,könnyen ismerkedem
Irén
58 éves
Lakitelek

Két lábbal a földön járó átlagos nő vagyok, nem álmokat kergetek. Tartalmas, hosszútávú kapcsolatot keresek.
Krisztina
49 éves
Lakitelek

Szia! Intelligens, sportos, élet igenlő társamat keresem....ki tudja miért? Itt illik sokat írni...de mivel megvan a 100 karakter, abba hagyom...:-) Nem gondolom, hogy pár sorban, bárki képet kaphat a másikról---a személyes...
Böbe
35 éves
Lakitelek

Van 1 kisfiam 4 éves és szeretnék egy rendes komoly kapcsolatot.Szeretek a természetbe sétálni szeretek fözni is
Norbert
35 éves
Lakitelek

Szia! Teljesen átlagos srác vagyok. Szeretek moziba, kirándulni, túrázni járni szeretem az állatokat konyhában is jól érzem magam. Hobbim a barkácsolás javítgatás mindig szeretek valamit csinálni otthon vagy segítek szívesen másoknak is.
Gizella
69 éves
Lakitelek

SZERETNÉK MEGISMERKEDNI (65) KORBAN HOZZÁM ILLŐ ,JÓLSZITUÁLT,KÁROS SZEMVEDÉLYEKTŐL MENTES FÉRFIVAL.JÓ KEDÉLY FONTOS,MAGAM IS AZ VAGYOK!MÉG EGYENLŐRE VIDÉKEN LAKOM.JÓL JŐN EGY EZERMESTER FÉRFI A HÁZNÁL!
Gabriella
27 éves
Kerekdomb

Szia kedves olvasó! :-) Egy molett testalkatú csajszi vagyok, aki őszinte, bolondos, nem egy átlagos csajos csaj :-) Szeretem nagyon az autókat! Drift...
Párkereső urak

Társkereső urak Szentkirály és környékéről:

Imre
46 éves
Szentkirály

Őszinte, tisztelettudó, hűséges embernek tartanak mások. Szeretek sportolni, motorozni, táncolni, kirándulni.Nem vagyok előfizető, így idő kell hogy tudjak válaszolni.
Tamás
32 éves
Szentkirály

Erős élet vidám vagyok. Szeretek sportolni 16éves korom óta Karatézok zöld övvel. Ha ismerkedni akarsz írj. Randim: sétálás beszélgetés ismerkedés Mozi "LOVE"
józsef
30 éves
Szentkirály

sziaztok jocinak hivnak 23 éves falusi fiu vok . elsösorban kecskemét és 20 km körzet böl jelenkezzetek
Zsolt7
47 éves
Lakitelek

Szia! Ez már fél siker, ha itt vagy és olvasod ezt a pár sort. Sok mindent szeretek, ezt most lehetne sorolni a végtelenségig, egyszerűbb ha te kérdezel, amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél velem megismerkedni. Pár szóban röviden csak annyit, hogy szeretem a természetet, és mindent ami e...
Béla
57 éves
Lakitelek

Szeretnék egy öszinte társat akit szintén öszintén lehet szeretni.A szeretetben semmi sem probléma ha minketten akarják.
József
46 éves
Nyárlőrinc

HA szereted a falusi életet, na meg a bográcsozást és szimpatikusnak találsz, komoly kapcsolat reményében egy kávé mellet beszélgethetnénk.Az egyszerű dolgokat szeretem. nyáron a vizparton pihenni. Télen a hóesést nézni, vörösbort kortyolva.
Tamás
30 éves
Lakitelek

Regél hetnék ide sok minden de, azt mondom hogy egy jó beszélgetés az többet ér mint minden más.Szerintem jobban meg lehet ismerni a másikat.
István
31 éves
Lakitelek

30éves egyedülálló férfi vagyok szeretek túrázni horgászni kirándulni ! Komoly kapcsolatot szeretnék egy hozzám illő hölgy személyében
Ferenc
35 éves
Lakitelek

1112111227272727w72777e8e8e8w8w8w8w9w9e8r7denenjsjsjxjsjsjdnmsjsjsksk
Zoli
49 éves
Lakitelek

Mit is irhatnàk ide . Komoly kapcsolatot keresek egy olyan hölgyet aki a földön jár . Magamról csak annyit , hogy vidám természetű ember vagyok , de nem vagyok az a nagy beszêdes . Szeretem a természetet , a jó filmeket és a zenét . Nyugodt természetű ember vagyok, talán túl ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szentkiraly
Nyomtatás dátuma: 2020-06-02 06:08:50