Társkereső Magyaregregy

jegyezz meg

Társkeresés Magyaregregyen (Baranya)

Magyaregregyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 126 társkereső tag vár rád Magyaregregy és környékéről!
Rövid ismertető


Magyaregregy egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Magyaregregy és környékéről:

Marika
63 éves
Magyaregregy

Özvegy , könnyen alkalmazkodó vagyok.Emailt kérek szépen hogy tudjak válaszolni , köszönöm .  Vöröses barna a hajam színe,megjelenésem sportos, igényes, egyszerű,de divatos,csinos, szenvedélyes,természet , utazást,túrázást,társaságot szeretem. Imádok fotózni,és motorozni Mit nem szeretek...
Leila
25 éves
Szalatnak

Egyenes ember vagyok és őszinte. Szeretem az állatokat a természetet. Szeretek túrázni. Viszont a hazug embereket nem szeretem, akik az ígéreteiket nem tartják be.
Julianna
65 éves
Komló

Talán még nem késő egymásra találni!Párosan szép az élet.Én bízom benne,hogy sikerül ha te is így akarod!
Évi
53 éves
Komló

Egyeseknek túl okos, az okosabbaknak pont jó vagyok! Vannak jó és rossz tulajdonságaim, tehát ember vagyok! Nem mindenáron keresek párt, de ha ....
Tünde
60 éves
Komló

Az élet ketten szebb!!!!Mond ki amit érzel, Csináld amit szeretsz, Tökéletes nem de igazi még lehetsz!!!
Ági
73 éves
Komló

Kedves ismeretlen!Magamról néhány tudnivaló.Szeretek sétálni,kirándulni,színházba és hangversenyre járni.Szeretem a vidámságot,a nevetést,bár az alaptermészetem komoly,és nehezen oldódó.Szeretem a rendet minden " téren"..Szeretem az őszinte embereket,bár az néha fáj.Nehezen viselem a...
Ildikó
32 éves
Komló

Nem igazán szeretek bulizni, sokkal szívesebben töltöm az időmet otthon egy jó könyv társaságában. Tartós kapcsolatot keresek, az egy éjszakás kalandok nem az én világom.
Erzsébet
62 éves
Komló

Társat keresek .Szeretnék még boldogan élni valakivel. Vidám nyitott emberszerető elfogadó tárast szeretnék találni.Ilyen vagyok én is.
Zsuzsanna
58 éves
Komló

Ismerkedni szeretnék 55-60 év közötti férfival.Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú, végleges kapcsolatot tervezek. Minimum feltétel érettségi, igényesség.További részletek privát-ban.
Györgyi
61 éves
Komló

Koromhoz képest fiatalos, jókedélyü, kedves és társasági lény vagyok.Szeretek utazni, autót vezetni. Szeretem a Rock zenét és a kutyákat. NEM VAGYOK EGYEDÜLÁLLÓ,DE A ROSSZ KAPCSOLATOT SZERETNÉM JÓRA CSERÉLNI.Adj egy esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben...


Párkereső urak

Társkereső urak Magyaregregy és környékéről:

Péter
33 éves
Kárász

Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18-25 éves hölgyekkel! Szeretem a kihívásokat az új dolgokat. Szeretek ismerkedni, flörtölni. Odafigyelő, őszinte, romantikus embernek tartom magam. Nem szeretem a hazugságot, és ha a hátam mögött kibeszélnek. Hobbijaim közé tartozik a darts, amit versenyszer...
Norbert
38 éves
Kárász

Humorosnak mondott,általában jókedvű vagyok. Várom hozzám hasonló hölgyek/lányok jelentkezését. Csak bátran nem harapok!😀😀
Zsolt
52 éves
Köblény

Szeretem a rámenős és őszinte hölgyeket! Szeretek kertészkedni virágokkal foglalkozni .szeretek viccelődni. nagyon szeretem az állatokat. És főleg ha a partnerem is ijen beállítottságú.
Alex
45 éves
Komló

Mit mondhatnék? Nem bohóckodni szeretnék, vagy nőket hülyíteni. Ezeken már túl vagyok. Beszélgetős vagyok. Próbáld ki!
Ferenc
35 éves
Komló

Sokakhoz hasonlóan én is azért regisztráltam, mert szeretném megtalálni a számomra megfelelő társat. Remélem, sikerrel járok.;) Aki megtetszik, annak írok, de örömmel veszem azoknak a jelentkezését is, akik szívesen megismerkednének velem. Hát akkor hajrá...:)
Ferenc
69 éves
Máza

Megismerkednék 60-68 éves hölggyel, özvegy vagyok. Jelenleg is aktívan dolgozom. Intelligens, kedves, jó humorú nővel beszélgetnék.
Dániel
25 éves
Máza

Helló! Dániel vagyok, Mázán lakok, Bonyhádon dolgozom. Szabadidőmben filmezek, az autómmal foglalkozok, mivel nincs kivel megosszam az életem. Korombeli hölgyek jelentkezését várom, komoly kapcsolatra számítok.
Feri
48 éves
Komló

Sziasztok Feri vagyok!Komoly kapcsolatot kereső,természet és természetességet kedvelő ember vagyok,aki ezúton szeretné megtalálni őszinte,kedves,hűséges társát.UI:A személyes találkozás híve vagyok.
Salabakter
65 éves
Komló

Nyitott vagyok a szépre és a jóra.Szeretni,szeretve lenni,érinteni,látni,érezni csodálatos élmény. Jenő
Titusz
59 éves
Komló

Rendezett életkörülményekközött,átlagosan élek.2-szeres nagypapa,aki szeret a tűzhely körül sündörögni.Bátran írjatok hölgyeim!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/magyaregregy
Nyomtatás dátuma: 2020-04-07 22:24:11