Társkereső Nyírbogdány

jegyezz meg

Társkeresés Nyírbogdányban (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyírbogdányi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 42 társkereső tag vár rád Nyírbogdány és környékéről!
Rövid ismertető


Nyírbogdány egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyírbogdány és környékéről:

Petra
23 éves
Nyírbogdány

Sziasztok. Szeretnek ismerkedni de a max 35ev. En nyirbogdanyban lakom de nyiregyhazan tanulok. Szeretek sportolni es bulizni. Szeretnek egyertelmes ferfi figyelmet felkelteni. Nagyon beszelgetos tipusu vagyok velem barki barmit megbeszelhet.
Erzsi
33 éves
Nyírbogdány

Szerettnek komoly parkapcsolatot csinalni akar velem meg ismerkwdni az irjon nyugotan nagyon szeretem a ro.antikat
Mónika
35 éves
Kemecse

Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, akire sokszor fogsz haragudni, mert őszinte leszek hozzád...Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát... Az...
Ili
50 éves
Kemecse

Egy őszinte kapcsolatra vágyom.Nem akarok örökké vesztes lenni és szenvedni.Szélhámosok kerüljenek!.
Erika
40 éves
Nyírtura

Sziasztok! Erikának hívnak. Szeretnék megismerkedni korban hozzámillő férfival. Szeretek sétálni, utazni, kirándulni.
Beáta
40 éves
Kemecse

Egyedül nevelem kislányomat egy normális megbízható társat keresek kalandorok kimérjenek :-) szeretem a jó filmeket zenéket sokat szeretek kirándulni.
Ecsedi Tiborné
67 éves
Demecser

Egyedül élek három éve. Vágyom egy szerető, megértő őszinte társra. Már Fiatalosunom a magányt. Szeretnék szeretni s szeretném, ha engem is szeretnének.
Mónika
41 éves
Demecser

36 éves rendes lány vagyok, barna haj barna szem komoly kapcsolatot szeretnék.
Bianka
22 éves
Demecser

Sziasztok Bianka vagyok keresek fiút lehetőleg normálisan! Tisztelet tudot okosat maga biztosat :-) ennyit szerettem volna mondani :-)!
Rita
44 éves
Kék

Egyszerű,őszinte társamat keresem komoly kapcsolat céljából,Nyiregyháza és környékéről 40-46 éves korig. Egy gyermek nem akadály.Talán sikerül!


Párkereső urak

Társkereső urak Nyírbogdány és környékéről:

András
40 éves
Nyírbogdány

Nem szeretni kel tudni mert az ösztönös, hanem megbecsülni és őszintének lenni! Imádok élni, de kel egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit nem ígérgetek mert csak önmagamat adom nem egy állomvilágot.
Laci
34 éves
Nyírbogdány

Szeretnek hozam ilo lanyokal meg ismerkedni aki akar az szeretnem hogy jelleze nekem elore is koszonom szepen mindenkinek Hogg it mehetek koztetek es ismerkedhetek
Dániel
20 éves
Nyírbogdány

18éves vagyok. Szeretek sportolni. Szeretem a zenét. Hüség bizalom van :) ha többet akarsz tudni ismermeg. 😋
László
37 éves
Nyírtura

Tartós kapcsolatot(házasság, gyerekek) keresek. Barátkozó, kedves vagyok, de ha jobban meg szeretnél ismerni akkor inkább írj és ismerj meg.
József
49 éves
Kemecse

Komoly kapcsolatot keresek. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást. Ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan.
jozsef
59 éves
Kemecse

Én belemerek nézni az élet tükrébe és nem pirulok el mert nincs miért! Nemdohányzó hölgyet keresek komoly,tartalmas kapcsolatra! Szakállas vagyok és az is maradok.
Tibor
35 éves
Nyírtura

Szia :) Nem is tudom hol kezdjem , nem túl rég regisztráltam erre az oldalra ismerkedés céljából , amiből talán valami komolyabb is kialakulhat majd .Életvidám jó kedvűnek mondanám magam álltalában .Pozitivan szoktam hozzá állni mindenhez ! ,szeretek sokat nevetni de ha kell komolyan is tudok ...
Tivadar
46 éves
Kemecse

Gyuri
47 éves
Kemecse

Keresem párom komoly kapcsolat céljábol . Korban és alkatban megközelitőleg hozzám illő hölgyet keresek . Alapjában családcentrikus , normális életet élő embernek tartom magam . Társra vágyom ,és szeretetre. Hogy én is szerethessek.
Szabolcs
33 éves
Kemecse

Szia kedves olvasó ott az éter túloldalán. Ami jellemző rám az az, hogy nem szeretem jellemezni magam. Annyit azonban elmondhatok, hogy nyugodt természetű, pszichésen rendezett, a keleti kultúra&önfejlesztés iránt érdeklődő személy vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nyirbogdany
Nyomtatás dátuma: 2020-06-02 05:45:25