Társkereső Szentlőrinc

jegyezz meg

Társkeresés Szentlőrincen (Baranya)

Szentlőrinci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 48 társkereső tag vár rád Szentlőrinc és környékéről!
Rövid ismertető


Szentlőrinc egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentlőrinc és környékéről:

Teri
65 éves
Szentlőrinc

Ibolya
53 éves
Szentlőrinc

Egyedül álló vagyok szeretnék egy társat kivel lehet tervezni egymást támogatni de nem rá telepedni egymásra de számittani a másikra szeretek nagyokat sétálni szinházat egyenlőre ennyit a többit személyessen
Anikó
52 éves
Szentlőrinc

Sablónnak tűnik,de komoly kapcsolatot keresek.,és most tényleg aki szórakozásból van itt fent ,ne pazarolja az idejét rám.Rég váltam,már ,éltem egyedül majd kapcsolatban,ami végül elengedéssel végzödött.A többit úgygondolom ,majd személyesen ha megérint valaki.Köszönöm hogy elolvastad.
Teri
65 éves
Szentlőrinc

8 éve vagyok özvegyasszony. Foglalkozásom óvónő. Egy leanyom van, aki férjével és kislányával velem él.
Emi
44 éves
Szentlőrinc

Keresem azt a Férfit aki tetszik nekem külsőleg,belsőleg, és engem akar! Megbízható, jó megjelenésű, gyermekszerető társam keresem.
Kitti
24 éves
Szentlőrinc

Egyedül élek Szentlőrincen Bogyó nevű cicámmal.Az esetek többségében a hétvégéket a családommal töltöm. Szeretek a szabadban lenni és imádok filmeket nézni,rajzolni.Nehezen nyílok meg mások előtt,de ha szánsz rá időt akkor rájössz hogy nem vagyok rossz arc.
li
87 éves
Szentlőrinc

Bogi
34 éves
Szentlőrinc

Szeretek nevetni, bulizni, táncolni és minden érdekes és szórakoztató dolgot. Szeretem azokat az embereket akik ha kell viccesen fogják fel az életet és ha kell akkor komolyak is tudnak lenni. Számomra a legfontosabb az egyetértés és a két ember közti megértés és tolerancia.
Gyöngyi
43 éves
Szentlőrinc

Elvált nő vagyok egy 5 éves fiú gyermekkel, aki keresi a másik felét. Hűség őszinteség a mottóm. Ismerj meg a lelkemen keresztül.
Kriszti
35 éves
CsonkamindszentPárkereső urak

Társkereső urak Szentlőrinc és környékéről:

Csaba
59 éves
Szentlőrinc

Kedves Érdeklődő! Ha szimpatikusnak találsz, írj rám vagy találkozzunk személyesen, hogy jobban megismerjük egymást.
Jenő
56 éves
Szentlőrinc

Szeretni és szertve lenni! Komoly tartós kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra! Ne csak a külsőt nézd engedd, hogy megismerhetsz, megismerhesselek!
Józsi
63 éves
Szentlőrinc

Azt gondolom amit ide írók abból,sok minden nem derül ki. Egy kis információ rólam: Egyedül élek, két gyerekem van,ők már önálló életet élnek. Családi házban lakom. A régi értékrendet követem,konzervatív vagyok. Szeretem a zenét,ami jó és igényes,szeretem a meleg vizes fürdőket.Szeretek kimozdul...
Tibi
42 éves
Szentlőrinc

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam,nem igazán hiszek a netes társkeresésben,de kitudja,sosem lehet tudni lehet épp itt találom meg akit szeretnék. Ha szeretnétek megismerni,én állok elébe. szép napot
Csaba
56 éves
Szentlőrinc

Mindig is bajban voltam, amikor magamat kellett jellemeznem, mert úgy gondolom, hogy ez nem az én feladatom. Úgyhogy röviden: szeretem a rendet, a rendezett életet. Munkámból adódóan fegyelmezett vagyok, de baráti társaságban el tudom magamat engedni annak ellenére, hogy a bulizás nem sokat jelen...
Lajos
61 éves
Szentlőrinc

Erdély, Székelyföld kedvelője/ imádója vagyok. Szabadidőmet ott töltöm el, túrázással, kirándulással. Az ember társas lény, így még az oda ( Erdélybe ) vezető út sem lenne unalmas, ha ülne mellettem valaki. Nem vagyok híve a hosszas levelezgetésnek, hiszen már az első találkozás megmondja, érde...
Laci
52 éves
Szentlőrinc

Tartós kapcsolatot keresek .Kissé csendes,hűséges,őszinte,típus vagyok.Most ennyit írnék magamról.Szívesen válaszolok minden levélre.
Isti
26 éves
Szentlőrinc

Sziasztok 22 éves vagyok ismerkednék normalis kedves lányokal/lányal Baranya megyéből 18-26 év közotti hölgyekel
laci59
61 éves
Szentlőrinc

Tamás
44 éves
Szentlőrinc

Egyedül álló férfi vagyok ! Társam ,párom keresem hosszú távú kapcsolatra ! Kérem aki alkalmi kapcsolatot keres ! Lépjen tovább ! Nem érdekelnek az alkalmi kapcsolatok ! Szeretnék végre találni valakit ! aki társam párom lenne a mindennapokban !!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szentlorinc
Nyomtatás dátuma: 2021-05-14 15:19:45