Társkereső Tiszafüred

jegyezz meg

Társkeresés Tiszafüreden (Jász-Nagykun-Szolnok)

Tiszafüredi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 86 társkereső tag vár rád Tiszafüred és környékéről!
Rövid ismertető


Tiszafüred egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tiszafüred és környékéről:

Judit
79 éves
Tiszafüred

8 éve özvegy vagyok. Unom! Nem dohányzom. Szivesen barátkozom, szeretek szinházba járni és utazni. Úszok, és sizek. A foci nem érdekel! Judit
Márta
68 éves
Tiszafüred

Vidám, mindenre fogékony ember vagyok. Keresek egy vidám, mindenre fogékony társat, aki engem elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Betti
45 éves
Tiszafüred

Keresem a boldogságot Hiányzik egy Férfi az életemből, akivel megszépíthetjük egymás mindennapjait. Az élet értelmét egy Társ adja és mindazok a dolgok, melyeknek közösen tudunk örülni. Egyedül minden más.
Piroska
51 éves
Tiszafüred

Szia kedves idegen!Bízom benne,hogy sikerül megtalálnom a társamat,hisz az élet véletlenek sorozata.Már régóta "egyedül"élek,mert a lányom már önálló életet él.Ha szeretnél többet megtudni rólam mert szimpinek találsz akkor írj.Nem hétvégi partnert és nem is éjszakai barátot...
Mária
67 éves
Tiszafüred

keresem páromat,barátomat.én egy vidám természetű nő vagyok. kirándulás tv család amit nagyon imádok.hasonló be állítotságu úri embert keresek.Tőlem fiatalabbak ne írjatok.
Gabriella
44 éves
Tiszafüred

Sziasztok! 42. Éves vagyok elvált. Egyedül nevelek egy kislányt. Tartos kapcsolatot keresek. Szeretek főzni. Zenéthalgatni. Kirándulni. Tåncolni.
Ágnes
59 éves
Tiszafüred

A magány öl. A társtalan ember pedig magányos. Legalábbis az én fogalmaim szerint. Hiába van berendezett, működő életem (család, munkahely, lakás, barátok), mégis egyedül érzem magam. Hiányzik az a társ, akihez tartozni lehet. Voltam férjnél, majd 30 év után váltunk el. És volt egy társam, akit...
Marika
63 éves
Tiszafüred

Szeretnék egy szeretetteljes, őszinte, tartós kapcsolatot,Társat. Még sok romantikus élményt, meghitt pillanatokat átélni a Párommal, melyek tartalmassá, teljessé teszik életünket.
Tünde
42 éves
Tiszafüred

Sziasztok! Egyedül álló anya vagyok.Igaz társat szeretnék találni.Kalandorok kíméljenek!Szép napot mindenkinek!
Klára
57 éves
Tiszafüred

Komoly kapcsolatot keresek. Magas vékony nő vagyok. Gyerekeim már felnőttek. Elvált vagyok. Gondozonőként dolgozom. Őszinte ember vagyok, és szeretem ha velem is őszinték. Nem szeretem a hazug embereket. Szeretnék ismerkedni, bartkozni és talán egy komoly kapcsolat is alakulhat.


Párkereső urak

Társkereső urak Tiszafüred és környékéről:

István
67 éves
Tiszafüred

Egymást tisztelő őszinte, önzetlen, érzelmeken alapuló, egyenrangú, komoly párkapcsolatra vágyom a véglegesség reményével. Rendezett körülmények között élek. Gyakorlatias beállítottságú, mindenre nyitott, jogilag, érzelmileg, anyagilag független, őszinte, megbízható ember vagyok. Taszít a képm...
János
42 éves
Tiszafüred

Szeretek emberekkel beszélgetni, szinte bármilyen témában. Olvasni, kirándulni, sétálni, kulturáltan szórakozni, koncertek, mozi. Szeretnék hasonló emberekkel, megismerkedni kötetlenül. De a fő cél a társ megtalálása az életben.
András
47 éves
Tiszafüred

Fiatalos elvált jelenleg egyedül, gyermek nélküli dolgozó ember vagyok a munkám miatt sokat elfoglalt de szeretek utazni kikapcsolódni ha időm engedi.
Tamás
37 éves
Tiszafüred

komoly kapcsolatot keresek.olyan akivel nyugodtan ellehetek örökre.Olyan irjon aki szintén erre vágyik.
Gyula
47 éves
Tiszafüred

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, Szeretek utazni, kirándulni, sportolni. Ha magadra ismersz, írj bátran.
Ignác
69 éves
Tiszafüred

Nehéz elviselni a váratlanul rámzúdúlt magányosságot. Keresek egy társat, akivel egymást támogatva haladhatunk az élet további útjain!
Imre
34 éves
Tiszafüred

Szia!Ha meg akarsz ismerni egy kedves,jó humorú fiút akkor jó helyen nézelődöl :) Lehet több a közös bennünk mint gondolnàd!
Laci 31
34 éves
Tiszafüred

A komoly kapcsaolat reményében regisztráltam remélem meg tálalom akit keresek és végre boldogan élhetünk a sok szenvedés utan
Attila
38 éves
Tiszafüred

Ismerkedjünk majd kialakul. Szeretem a természetet a hosszú sétákat a tartalmas beszélgetéseket. Vagy csak az otthon ülős estéket.
Attila
52 éves
Tiszafüred

Nehéz ide okosakat írni. Szeretek utazni, edzeni, futni, egészségesen élni, a természetben sétálni, autózni, romantikus helyeken lenni, cicát simogatni. Őszinte típus vagyok, szerintem ez oda-vissza nagyon fontos. Lényeges szerintem, hogy senkit sem szeretnék elnyomni, megváltoztatni, vagy a ma...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/tiszafured
Nyomtatás dátuma: 2021-07-31 02:05:06