Társkereső Mogyoród

jegyezz meg

Társkeresés Mogyoródon (Pest)

Mogyoródi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 890 társkereső tag vár rád Mogyoród és környékéről!
Rövid ismertető


Mogyoród egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mogyoród és környékéről:

Mariann
46 éves
Mogyoród

Mindig mindenben igyekszem megtalálni a jót, a szépet; szeretem a pörgést, a humort, a munkámat; a hozzám közel álló embereket. Fontos számomra az egyenes őszinteség ès megbecsülés, természetesen oda-vissza.
Anita
32 éves
Mogyoród

Komoly kapcsolatott keresek! Szeretek nevetni, utazgatni, kirándulni, mozizni, vagy akár csak sétalni!
freely
61 éves
Mogyoród

Zsuzsanna
45 éves
Mogyoród

Szia kedves idegen! Keresem azt az úriembert aki szeretne egy kedves, odaadó, szeretetre méltó hölgyet. A lényeg a szeretet..
Rita
51 éves
Mogyoród

Elizabet
71 éves
Mogyoród

Fiatalos, jó megjelenésű nyugdíjas vagyok. Szeretem a természetet, a vidámságot. Csak akkor jelentkezz nálam, ha őszinte kapcsolatra vágysz.
Katalin
45 éves
Mogyoród

Szia. Olyan férfi társaságát keresem, aki nyitott komolyabb kapcsolatra. Rendszeresen sportolok. A bankszakmában dolgozom.
anyu
67 éves
Mogyoród

Mária
74 éves
Mogyoród

Vidám természetű, magára és környezetére igényes , saját egzisztenciával rendelkező hölgy vagyok .Szeretek utazni bel és külföldön egyaránt, kirándulni, szinházba- moziba- koncertre járni, szeretném az élményeket megosztani valakivel .Keresek káros szenvedélyektől mentes, hasonló...
Eszter
41 éves
Kerepes

Egy éve özvegyültem meg, fiatalon. Eddig nem próbáltam társat keresni. Komoly gondolkodású de vicces harminc öt fölötti férfit keresek. Három gyermekem miatt korlátozott a lehetöségem az ismerkedésre. Magamról annyit hogy jó humorú de nehezen barátkozó vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Mogyoród és környékéről:

László
46 éves
Mogyoród

Egyelőre annyit, hogy kedves és vidám, természetű vagyok. Ami fontos számomra egy kapcsolatban elsősorban, a hűség és az őszinteség. Nincs konkrét ideálom.
Tamás
32 éves
Mogyoród

Szia kedves Ismeretlen! Magamról röviden annyit, hogy egy kreatív, figyelmes, udvarias srác vagyok. Szeretek vicces dolgokról beszélni, épp úgy mint a komolyabb témákról, ráadásul nyitott vagyok az újdonságokra is. Szeretem a jó társaságot, a jó humort, a jó zenéket,a keleti kultúrát, az egys...
József
30 éves
Mogyoród

Hát magamról annyit írnék most így hogy szeretek utazni és a természetet. Őszintén szólva nem tudom mit tudnék még írni, de később úgy is kiderülnek a dolgok. Még annyit írnék hogy nagyon szeretem a görög és skandináv mitológiát és egyik kedvenc hobbim a fotózás ami leginkább növényekben és felhő...
Gábor
39 éves
Mogyoród

Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant.
Balázs
35 éves
Mogyoród

Bakancslista Hazatérek az őseim otthonába és eszembe jut,hogy akárcsak ezek a virágok,mind meghalunk! Az élet ott van minden sóhajban! Minden csésze teában! Minden kioltott életben! Ezt látja meg a Harcos,ez a Bushido!
Erik
36 éves
Mogyoród

"Olyan nagyképűen magabiztosan szoktunk ítélni! Megvan a véleményünk: ez ilyen, az olyan. Pedig dehogy tudjuk, milyen a másik ember! Egy másik életből csak a felszínt látjuk, a jéghegy csúcsát. De hogy mi is történt egy másik ember életében a születésétől kezdve mostanáig, hogy mitől lett il...
Richárd
34 éves
Mogyoród

Természetkedvelő, sportos, nem igazán otthon ülős őszinte férfi vagyok. Szeretek sokat kirándulni, szoktam barlangászni és sportolni. Így te sem fogsz unatkozni mellettem:)
Tibor
44 éves
Mogyoród

42 éves 185 centi magas. 92 kg vagyok. Pestmegyében lakom. Szeretem a természetet szeretek kirándulni moziba s zinházba járni.
Misi
32 éves
Mogyoród

Sziasztok lányt vagy nőt keresek szeretnék ismerkedni beszélgetni találkozni majd meglátjuk mi alakul ki közöttük
lászló
37 éves
Mogyoród

Sziasztok! (19-24 év közötti lányt keresek (csak hosszú távú kapcsolat érdekel) Ha szeretnél ismerkedni velem írj nyugodtan


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/mogyorod
Nyomtatás dátuma: 2020-09-22 23:09:36