Társkereső Kistarcsa

jegyezz meg

Társkeresés Kistarcsán (Pest)

Kistarcsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 496 társkereső tag vár rád Kistarcsa és környékéről!
Rövid ismertető


Kistarcsa egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kistarcsa és környékéről:

Ilona
66 éves
Kistarcsa

Ez életem egyik -nemszeretem- helyzete ez és most mégis meglépem,mert sem tegnap,sem ma nem voltam boldog,ezért elhatároztam,hogy holnap és ezután már mindig az leszek!Tudjuk,hogy az élet lépések folyama:az egyik vezet a másikba és én mégis hosszú időn át csak álltam és érzéketlenül tapicskoltam...
Márta
68 éves
Kistarcsa

Vidám természetű , optimista gondolkozású, család centrikus vagyok.Sportolok,szeretem a zenét,a jó társaságot,szeretek kirándulni, táncolni.
Erika
63 éves
Kistarcsa

Ide inkább ne írok semmit. Ha kíváncsi vagy rám, ismerj meg. Ha megszólítasz és nincs fotód, tisztelj meg azzal, hogy leveled mellé csatolsz egyet.
Anikó
49 éves
Kistarcsa

Szeretnék ismerkedni,de valamiért nem sikerül.Hol vannak azok a férfiak akik szívesen megismerkednének velem?
Erzsébet
70 éves
Kistarcsa

Közös programokhoz keresek vidám, természet és kertkedvelő ,egészséges életmódot folytató,rendezett /anyagi, családi/ életvitelű ezermester társat. Nem vgyok már előfizető.
Andrea
58 éves
Kistarcsa

Keresem azokat a vidám, pozitív embereket, akik szeretnének ismerkedni egy szeretetre vágyó hölggyel.Kedves urak, csak fényképes levelekre válaszolok, adjuk meg az első benyomás élményét.
Xera
40 éves
Kistarcsa

szia néhány jellemzőm a teljesség igénye nélkül:-) ízig vérig nő, kivétel talán, h nem szeretek vásárolni és mosogatni:-) leginkább vidám és optimista...
Zita
68 éves
Kistarcsa

Vidám, megbízható,őszinte,konfliktus kerülő, ember vagyok.Szabadidőm eltöltéséhez hasonló társat keresek.Foglalkozom spirituális dolgokkal,de nem vagyok fanatikus. A jelenlegi munkámhoz szükséges ezek ismerete. Szeretek kirándulni, táncolni,utazni,olvasni, színházba járni,ennyit röviden.Az igazi...
Kati
54 éves
Kistarcsa

Hosszútávú kapcsolatra keresem páromat. Vidám, jókedvű nő vagyok és szeretem, ha a párom is hasonlóan vidám természetű. Szeretek kirándulni, moziba és színházba járni. Zene, tánc, koncert... Fontos számomra az őszinteség, a bizalom, mert ezek nélkül nem ér semmit egy kapcsolat.
szirtesne
82 éves
Kistarcsa

5 eve egyedul vagyok.Ez az allapot nagyon szomoruva tesz.Nagyon szeretnek ratalalni egy kedves,szolid-szelid,romantikus termeszetu tarsra.Az én termeszetem is hasonlo. Sajat ingatlanom van, anyagilag szerenyen elek.Karos szenvedelyem nincs.Akocsi jo lenne, mert konnyebben erintkezhetnenk...


Párkereső urak

Társkereső urak Kistarcsa és környékéről:

Lászlo
82 éves
Kistarcsa

kertes házban egyedül élek van egy fiam canadában él és dolgozik pilota igy minden évben 2x 3x itthon van a 4 tagu családom.Pesten egy ismert váll-nál középszintü vezetö voltam.gyerekkoromban minösitett sportolo voltam.Az utobbi idöben a kerttel és a lakással foglalkozom, és van egy golden retriv...
Norbert
48 éves
Kistarcsa

Építőanyagokat szllítok.176 cm vagyok és 89 kg.Testnevelési Egyetemet végeztem,egyedül élek,van egy 16 ves kislnyom.Szenvedlyes nőt keresek!!!!
Jóska
70 éves
Kistarcsa

Műszaki beállítottságú, csendes természetű nyugdíjas mérnök vagyok. Szeretnék megismerkedni egy egyenes jellemű, vékony testalkatú, legalább középiskolai végzettségű intelligens hölggyel. Egyenrangúságon alapuló tartós kapcsolatot keresek. "Kevés vita, semmi veszekedés."
Károly
45 éves
Kistarcsa

Irhatnék magamról mindenféle szuper dolgot. De ugyis tudják a legtöbben hogy, mindenki elfogult magával szemben. Vagy az ellenkezője nem elég biztos magában. De egy találkozásnál minden kiderül.
Zoli
34 éves
Kistarcsa

Szeretem a természetet,szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Megismerni új helyeket.Egyedülálló és egyedül élő vagyok. Csak hölgyeknek írok, és csak nekik válaszolok.
Imre
53 éves
Kistarcsa

Mint minden embernek nekem is vannak hibáim, de ha megtalálod mind azt a jót ami rejtőzik bennem, akkor biztos hogy hosszú kapcsolat alakulhat ki. Hűség, bizalom nekem fontos.
Mihály
51 éves
Kistarcsa

Keresem a másik felem, aki nélkül tudnék ugyan élni, de minek. Saját fészekkel rendelkezem de piszok rossz egyedül! Ha kíváncsi lennél rám, kérlek jelezd mert lehet hogy téged kereslek!!!
István
68 éves
Kistarcsa

Megtanultam elbánni a géppel .Ő is segített ebben..Bár, továbbra sem szeretem a tőlem független okos dolgokat..Tetszett nekem a lézer-színház, a Pink Floyd-műsorral..Óriási élmény volt a Feszti-körkép is, felejthetetlen...A Passió, nagyon "megviselt" megdöbbentett Nem merném mégegyszer...
Péter
30 éves
Kistarcsa

Imre
49 éves
Kistarcsa

Sziasztok ! Mit is írhatnék magamról azt hiszem ez a legnehezebb , sok minden érdekel olvasás, mozi , színház , természet , idegen kultúrák . Szeretek főzni de másnak jobban mert együtt étkezni mindig jobb . Nagyokat kirándulni a természetben , erdőkben , völgyekben , mezőkön csak úgy gyöny...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/kistarcsa
Nyomtatás dátuma: 2020-09-22 21:51:41