Társkereső Veresegyház

jegyezz meg

Társkeresés Veresegyházán (Pest)

Veresegyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 871 társkereső tag vár rád Veresegyház és környékéről!
Rövid ismertető


Veresegyház egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veresegyház és környékéről:

Kati
47 éves
Veresegyház

Vidám fiatalos nő vagyok, felnőtt gyerekeim vannak,régóta elváltam. Őszinte, humoros, férfi jelentkezését várom.
Ritus
52 éves
Veresegyház

Utálom a kötelező dolgokat! Miért kéne bármit is írnom ide?? ..majd, ha valakit érdekel valami, megkérdezi! ..és, ha megkérdezi, válaszolok!
Jucus
50 éves
Veresegyház

Mentális problémáktól mentes, nem dohányzó, sportos, energikus, szenvedélyes, kultúrált urat keresek boldog élet élvezetes megéléséhez. Max. 54 éves korig ideális testsúllyal és alkattal. Lehetőleg hajjal. Elvárásaim nem tulzók, ezen feltételeknek természetesen magam is megfelelek.
Marika
70 éves
Veresegyház

Bíznom kell a "társkereső" -ben, mivel más lehetőség nincs egy kedves társ megtalálásához. Csak korban hozzám illő férfiak keressenek, sokkal fiatalabbak nem érdekelnek. Hiszek abban, hogy van olyan férfi, aki őszinte, tisztel, és tud szeretni, mert erre vágyom. Szeretném megosztani...
Cecília
65 éves
Veresegyház

nem iszom -még-, nem nőzök -még-, nem dohányzom -már, testben és lélekben egészséges vagyok, a teljes összeköltözést nem tudom vállalni, életfogytiglan szeretnék párt-társat,- ...ha nem írsz nem válaszolok, hogy mik vannak..., majdnem kimaradt: ha a hatodik alkalom után sem tudod eldönteni, hogy...
Judit
70 éves
Veresegyház

Fiatalos magával és környezetével igényes nyugdìjas, özvegy nő vagyok.Két felnőtt önálló egzisztenciával rendelkező gyermekem és unokáim vannak.Érdekel minden ami még a hátralévő életet szebbé teheti. Szeretem az utazást,zenét táncot de nem utolsó sorban a könyvet.Remélem,hogy megtalálok...
Ágnes
51 éves
Veresegyház

Már minden helyen kerestelek,ahol nem vagy,csak azt a helyet nem találom, ahol vagy, csak azt tudom,hogy ott vagy, ahol én nem vagyok, ha nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?
Kriszta
36 éves
Veresegyház

Gabriella
46 éves
Veresegyház

Mit is írhatnék magamról? Kedves vagyok, alkalmazkodó. Nagyon szeretek főzni, sütni, és állítólag jól is csinálom. Szeretem a természetet, nagyokat sétálni beszélgetni egy jó partnerrel. Természetesen csupa szép és jó, a rossz tulajdonságaimat ismerd meg.
Edit
54 éves
Veresegyház

" Én csak egy lány vagyok,aki annyit kér egy fiútól, hogy szeresse."


Párkereső urak

Társkereső urak Veresegyház és környékéről:

Laci
46 éves
Veresegyház

Szia! Mid-life crisis-on túl, nyugdíjon még innen lévő, de magát fiatalosnak gondoló 40-es pasi vagyok, aki imádja a vele immáron nem egy háztartásban elő gyermekeit, az apukáját, szereti a munkáját, a jó éttermeket, az utazást, Kurt Vonnegut-ot, Kunderat, Bukowskit, a gyönyörű nőket (és mindanny...
Albert73
48 éves
Veresegyház

Zsolt
46 éves
Veresegyház

Ha komolyan érdekel úgyis megkérdezed milyen vagyok. Én szívesen elmondom élőben...ha megkérdezed :-) Azután én kérdezek... :-)
Richárd
38 éves
Veresegyház

Jó humorú, de mégis komoly férfii keres hosszú távú kapcsolatotf hasonló beállítottságú hölgy személyében.
lászló
67 éves
Veresegyház

59-éves őszülő öreg suszter vagyok .Keresek cipő felsőrész készitő hölgyet baráti kapcsolatra.A korosztályomból
János
55 éves
Veresegyház

Fiatalos megjelenésű, általában pozitív, nyílt, őszinte, természet férfi vagyok, aki még hisz az olyan dolgokban, mint őszinteség, hűség, kompromisszum, tolerancia, ....! Kedves, rendes hölgy társaságát keresem egy játszmák nélküli, boldog élethez ! Nem távkapcsolatot keresek!
Antal
65 éves
Veresegyház

Keresem a párom szeretném meg találni . Vékony sportos hölgy személyében. Komoly párkapcsolat előnybe :)
pcsabi
36 éves
Veresegyház

Gergő
32 éves
Veresegyház

Történész, aki nem veti meg a könyvek társaságát. Emellett érdekelnek új nyelvek és kultúrák felfedezése is, ha van rá lehetőség, utazással egybekötve. Érdekelnek továbbá a romok, régi épületek, múzeumok, mozi, vívás és természetjárás. A többit majd beszélgetés közben. :)
Sanko
50 éves
Veresegyház

Ápolt, igényes, káros szenvedélyektől mentes vagyok. Komoly kapcsolatra keresem hűséges társam. Szeretek főzni, érdekel az ezotéria. Motorozom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/veresegyhaz
Nyomtatás dátuma: 2021-04-18 23:27:54