Társkereső Pilisjászfalu

jegyezz meg

Társkeresés Pilisjászfalun (Pest)

Pilisjászfalui párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 282 társkereső tag vár rád Pilisjászfalu és környékéről!
Rövid ismertető


Pilisjászfalu egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pilisjászfalu és környékéről:

Kata
45 éves
Pilisjászfalu

Amikor együtt vagy valakivel, nézz rá arra, hogy mi lenne ma egy szeretően kedves tett, egy kedves cselekvés a mai napra. Kérdezd, hogy "Hogyan fejezhetem ki a szerelmem ma?"
Piros
52 éves
Piliscsév

Üdvözlet kedves olvasóm! Nyugodt,kiegyensújozott,józan életvitellel és gondolkodàsú embernek tartom magam! Pozitív beàllítotsàgomnak köszönhetően vidám és könnyen baràtkozó fīpusú vagyok. Érdeklődésem kultúrális,művészeti,tudomànyos,temészet szeretetre is kiterjed....
Böbe66
54 éves
Piliscsév

Kerestem már tartós kapcsolatot de az valahogy nem akart összejönni.Akkor most mit tegyek?Hmm.Keressek egy olyat aki csak sexset akar mert hát egészséges nő vagyok,de nem szeretem a gyorsan lezavart pásztor órákat a jöttem láttam lőttem tipúsokat.Nem vágyom a hébe hóba találkákra,hogy arra...
ANIKÓ
49 éves
Piliscsaba

Anikó vagyok! Fogyatékkal élek kerekes székes, Jó szívű, hűséges. Sokat csalódót idáig csak kihasználtak. Olyan férfit keresek aki Kitart egy rokkantsággal élő nő mellett, MEG BECSÜLI.Hűséges becsületes társam keresem. Nem vagyok egy szépség de a szívem eszem a helyén van.
Ibolya
61 éves
Leányvár

55 éves elvált nő vagyok.Háziasnak tartom magam.szeretek finomakat sütni,főzni.Személyes találkozás híve vagyok.
Anikó
58 éves
Úny

Interaktív :-) (,,Jelző olyan rendszerek és szoftverek leírására, amelyek kétirányú kommunikációra képesek, azaz viselkedésük és működésük nem előre meghatározott, hanem a felhasználói bevitel által befolyásolható,...
ROZÁL
63 éves
Leányvár

Fél éve váltam el,egy éve vagyok egyedül. Keresem a társam. Én a személyes találkozáshíve vagyok,akkor derül ki igazán minden. A többit akkór.
Ilona
62 éves
Piliscsév

Keresem a párom aki komoly kapcsolatra vágyik! Szeret kirándulni,utazni,beszélgetni. De az első beszélgetés vagy találkozó elmond mindent!Sajnos van mikor nem tudok válaszolni pedig nagyon szetetnék! Kérlek írj,hogy milegyen!
Klotild
68 éves
Piliscsaba

Pár dolog amit szeretek az életben : - Szeretek másokon segíteni - Szeretem mindazt ami értelmet, tartalmat ad az életnek - Szeretem mindazt, ami csak úgy történik, a spontán dolgokat, ami az emberrel csak úgy történik, mert az olyan jó - Szeretem a kisértéseket, a kihívásokat, mert azok...
Tecus58
61 éves
Piliscsaba

Szeretnék egy társat találni. Nem jó egyedül.Szeretem a jó társaságot, zenét, táncot, utazást. Bújós típus vagyok. Szeretem az őszinteséget, még ha néha fáj is.


Párkereső urak

Társkereső urak Pilisjászfalu és környékéről:

Adams
37 éves
Pilisjászfalu

Szia! Üdvözöllek az adatlapomon remélem felkeltettem érdeklődésedet irántam.Normális gondolkodású, vidám természetű férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Ha szimpatikus vagyok akkor írj:-).
Ádám
26 éves
Piliscsév

Sziasztok! :) Komoly társkeresési szándékkal regisztráltam ide. Megbízható, hűséges társat keresek. Szeretek moziba járni, kirándulni, zenét hallgatni (főleg metált). Állatbarát vagyok. Humoros természetem van, szeretem megnevettetni az embereket. Ha szeretnél jobban megismerni írj. ;)
Ádám
32 éves
Piliscsaba

Sziasztok! Ádámnak hívnak. Romantikus alkatnak tartom magam és őszintének. Ezek mellett szeretem a jó humort is, szeretek olvasni, kirándulni, beszélgetni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, remélem megtalálom az igazit :)
Péter
34 éves
Piliscsaba

Igyekszem komolyan venni a kérdést, kilépek magamból, s mindent ami jelenleg vagyok próbálom felfogni, értelmezni, s megfogalmazni, ha a helyesírasi és a fogalomalkotási nehézségektől el is tekintünk, még mindig marad a lápos ingoványa annak, hogy véljük, de nem tudjuk kik vagyunk. Ez valójában n...
Roland
32 éves
Piliscsév

Szia én őszintének tartom magamat és becsületesnek de meg kell jobban ismerni szeretem a gyerekeket igaz nekem nincsen de engem nem zavar ha van a hölgynek! Én egy kedves nőt keresek aki komolyan gondolja a párkapcsolatot
Márk
25 éves
Piliscsaba

Helló! Márknak hívnak, egy romantikus srác vagyok, szeretek főzni, kirándulni és szórakozni. A sportolás nem az erősségem (futás,kondizás).Hosszútávú kapcsolatot keresek remélem itt megtalálom,ha érdekesnek találsz írj! Szép napot mindenkinek.
Sanyi
39 éves
Piliscsaba

Komoly kapcsolatot keresek. ;) Családra vágyom. Megbízhatsz bennem minden téren. És sosem hazudok. És Ha akarod, írok Neked egy dalt. És én mindíg megvárlak, ha elkésel a találkozóinkról. Rendkívüli a fantáziám. Velem sosem fogsz unatkozni. Elrepítelek az összes világomba. Mindent megmutatok N...
Jani
42 éves
Piliscsaba

Ismerj meg inkább,ide bármit írhatok. Nem az számít,hogy szerintem milyen vagyok,hanem hogy szerinted az vagyok e akit keresel.
Tamás
52 éves
Piliscsaba

Én egy jó fej pasi vagyok , de mégsem vagyok angyal! Van egy csomó hibám ,de mégsem vagyok ördög ! Egy életre keresem a párom !
Endre
43 éves
Leányvár

Sziasztok. Azért regisztráltam az oldarra,hogy társat találjak. Bár kezdek lassan belefáradni.Remélem ezen az oldalon sikerül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pilisjaszfalu
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 21:15:35