Társkereső Herceghalom

jegyezz meg

Társkeresés Herceghalmon (Pest)

Herceghalmi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 194 társkereső tag vár rád Herceghalom és környékéről!
Rövid ismertető


Herceghalom egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Herceghalom és környékéről:

Ildi
68 éves
Etyek

Szeretek másokon segíteni, de vágyom mások jóindulatára is és emberek között érzem jól magam. Mesterségem szerint muzsikus vagyok.
Gyöngyi
46 éves
Etyek

Kulturális programokat kedvelő, mosolygós közgazdász hölgy ezúton keresi hozzáillő férfitársát, akivel jó összebújni, aki romantikus, aki magas értelmi és érzelmi intelligenciával bír.
Abigél
48 éves
Biatorbágy

Szerencsés vagyok, mert tudom értékelni a pozitív dolgokat. Szerencsés vagyok, mert klassz gyermekeim vannak. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom nap mint nap, amit nagyon szeretek. Szerencsés leszek, ha találok valakit, aki néha beszélget velem egy hatalmasat, aki elkísér színházba,...
Ditta
51 éves
Biatorbágy

Malacka: -Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: -Azt nem betűzik, azt érzik. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozás híve vagyok.
Mariann
62 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Nem depis, nem morcos, kedvelem a hagyományos értékrendet, a művészetet, a sportot, és a humort. Kezdetben kölcsönösen nagy ígéretek nélkül, de komoly kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, az összhang. Légy magasabb nálam, hogy "felnézhessek" Rád!
Mária
49 éves
Páty

Természetkedvelő vagyok. Nem dohányzom és iszom. Vékony testalkatú nő vagyok és van két fiam. Szeretek úszni és sétálni a természetbe.
Regina
32 éves
Biatorbágy

Sziasztok. 33 éves, pest megyei nő vagyok. Szeretek kirandulni, kerteszkedni, beszelgetni, ismerkedni. Komoly szándékú, de megis humoros, kedves ferfit keresek, akivel tenyleg lehetnek hosszu tavú terveim. Nem kalandra vágyom, hanem egy igazi társra, akivel élvezzuk az életet es ha gond van...
Ági
50 éves
Biatorbágy

Keresem azt az intelligens, humoros, új dolgok felfedezésére nyitott férfit, akivel megoszthatnám az élet apró örömeit. Utazás, túrázás, kultúra (színház, koncert, filmek), gasztronómia stb.
Marcsi
51 éves
Zsámbék

Egy éjszakás kalandot keresők nem érdekelnek. Aki kérdez, válaszolok 😊Szeretem a humoros, vidám embereket 😊
Eszti
50 éves
Biatorbágy

Keresem társamat, akivel átbeszélgethetjük és nevethetjük a szürke hétköznapokat! Szeretek kirándulni, szeretem a jó filmeket, a finom ételeket, a jó társaságot!


Párkereső urak

Társkereső urak Herceghalom és környékéről:

Bulcsú
49 éves
Herceghalom

Modern pasi vagyok, az ezredforduló embere. Egyszerre analóg és digitális, Cukor-, alkohol-, nikotin és hazugságmentes, élőflórás, csökkentett zsírtartalommal. Egy diverzifikált multikulturális posztmodern dekonstruktivista. Politikailag, anatómiailag és ökológiailag inkorrekt. Már be...
Imi
30 éves
Herceghalom

Én egy 28-éves srác vok(magamról úgy gondolom egy rendes srác vok) ,egy hosszú kapcsolatot szeretnék valakivel találni...
István
63 éves
Etyek

Ez a rész valóban nehéz. Megadni számokat, méreteket egyszerű, de megmutatni valamit a bensőnkből, az érzelmeinkből, a gondolatainkból sokkal nehezebb. Én is csak olyan vagyok, mint mindenki más - kedves, okos, izgalmas, megértő, vidám, optimista... szóval más mint a többi fiú! A kérdés ki az, a...
Kristóf
33 éves
Etyek

Szabadidőmet igyekszem minél tartalmasabban eltölteni, de időnként azért jól tud esni az esti televízió előtti semmittevés Naponta edzek saját testsúllyal, heti kétszer kempóra járok, egyszer pedig úszni megyek. Társaságban szeretek aktív programokban (túrázás, biciklizés,...) is részt venni. ...
Árpád
45 éves
Etyek

Sziasztok. Ez mindig sarkalatos pont. Itt kidomborithatnám a jó tulajdonságaimat, de talán rosszul értékelem magam. Külső szemlélő talán jobban lát. Annak aki időt energiát szán rá hogy megismerjen, nyitott könyv vagyok. Mind ezért vagyunk itt.
Robi
41 éves
Etyek

Most ide én is írjam, hogy most ide mit is írjak magamról? Ismerj meg és döntsd el Te, hogy milyen ember vagyok! Szeretem a természetet, szeretek túrázni (árkon-bokron), szeretek néha belekocsikázni a naplementébe, rajongok a régészetért, van két pimasz kamasz gyerkőcöm.
Attila
34 éves
Etyek

Keresem hozzám illő társam komoly kapcsolat céljából.Kalandorok kíméljenek. Őszinte embernek tartom magam!
Gyula
38 éves
Etyek

Ha rámtalálsz lélekben akkor tudod mit szeretnék. Nem akarok közhelyeket ide írni de számomra a bizalom és hűség a nyerő.
Ricardo78
42 éves
Etyek

Csak egy mondat! Bár teljesen személytelennek, üresnek és a mai világba pont beleillőnek tartom ezt az ismerkedési formát, ahol a szimpátia legtöbbször egy fotón múlik és az emberek személyes varázsa kiiktatásra kényszerült ezen ismerkedési forma sajátossága miatt, mégis megpróbálkozunk vele, me...
Laci
36 éves
EtyekSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/herceghalom
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 21:34:30