Társkereső Pázmánd

jegyezz meg

Társkeresés Pázmándon (Fejér)

Pázmándi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 128 társkereső tag vár rád Pázmánd és környékéről!
Rövid ismertető


Pázmánd egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pázmánd és környékéről:

Szilvi
45 éves
Pázmánd

Évus
30 éves
Pázmánd

Keresem életem párját! Magamról annyit,hogy egy őszinte mindig mosolygós jó szívű lány vagyok. Szeretek gyermekekkel foglalkozni, szabadidőmben zenét hallgatok , kreatívkodok és a legtöbb időt a kutyámmal töltöm.
Réka
33 éves
Velence

Őszinte, természetes és nyitott személyiség vagyok. Szeretek utazni, biciklizni és aktívan tölteni a szabadidőmet.
Anikó
35 éves
Velence

Kedves, családcentrikus káros szenvedélyektől mentes csaj vagyok. Nagyon szeretek a szabadban lenni. Imádom az összebújós estéket.
Kata
68 éves
Velence

Kiegyensúlyozott nyugodtan élek.két gyermekem van de csak egy él velem,az is dolgozik.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,táncolni.Szeretem a természetett,a jó levegőt a kirándulást.Nyugodt,békés,kompromiszum képes természetem van-persze ha ennek ellenkezőjét nem provokálják ki...
Bea
41 éves
Velence

\"Szeretni valakit annyit jelent, mint egyedül gyönyörködni abban a csodában, mely mindenki más számára lehetetlen...\"
Marika
52 éves
Velence

Majd ha kéred bövebben megirom! Szeretem ha szeretnek! Azt várom vissza admit én is tudok nyùjtani!
Irén
65 éves
Velence

Szeretem a természetet és az állatokat, a mozgást és persze a mozgalmas életet. Olyan embert keresek, aki elég aktív és a hátralévő nagy utazásban velem tartana.
judit
59 éves
Velence

Remélem egyszer mindenki elfogadd olyannak amilyen vagyok.Bár eddig az életemben még nem tettem nagyot..Mindig és mindenhol csak magamat adom,,és ha ez valakinek nem tetszik azt is elfogadom,,De hiszem hogy valaki valaholéppen ezt fogja értékelni bennem Életem végéig ki tart majd mellettem és...
Andrea
44 éves
Velence

38 éves vagyok, Velencén lakok gyermekemmel. Fodrászként dolgozom. A többit privátban, a kalandorok kíméljenek! :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Pázmánd és környékéről:

György
45 éves
Pázmánd

Olyan vagyok,mint álmaid pasija,remélem!:)) Kicsit szerény, jóképű, de majd a többit akkor mondom el magamról, ha írsz nekem levelet! :)) Még annyit, hogy 2018.02.05-én elváltam,mert megcsalt az exem! 5,8,10 éves ari gyerekeimet ő kapta meg,ezért szomorú a szívem! Szóval, ezek után, ismét éle...
Gábor
51 éves
Pázmánd

Biztos lesz itt aki ismer,de van aki nem. Döntsd el szerinted,hogy milyenek látsz,aztán aki számít,annak elmondom ki is vagyok én, a többi meg majd jön magától.
Lali
43 éves
Nadap

Komoly kapcsolatot keresek.Pár szóban magamról: Szeretem a természetet,leginkább, a vízpartot, a kutyákat,a veterán amerikai autókat,és az olyan dolgokat,amelyek építő jellegűek számomra.Vidám természetű, optimista ember vagyok.
Isti
42 éves
Velence

Isti vagyok, és életem párját keresem. Tudom, hogy meg fogom találni! Azt hittem egyszerűbb lesz és gyorsabban megy majd, de a siker a lényeg! :D Extroertált vagyok, ezotéria mentesen és félek a kutyáktól.
Jocó
63 éves
Velence

Természetet ,vizpartot kedvelő vagyok ,keresem páromat ,szabidönk kellemes eltöltéséhez! Remélem rám találsz!
Csaba
40 éves
Velence

Életvidám, értelmes, jó humorérzékű társat keresek családalapításhoz. Olyan hölgyet, aki a sok sérelme ellenére még nem férfigyűlőlő, nem előítéletes, nem dohányzik, nincs gyereke. 30 évig XI és XXII. kerület, 30 éve élsport. (nem ízeltlábú focista) Nincs dohányzás, alkohol, drog, tetkó,...
Robi
48 éves
Vereb

Szia! Olyan fiatal csinos életrevaló nőt keresek aki szeretne komoly kapcsolatot! egy értelmes sokoldalú pasival! Városban dolgozom gépkezelőként. Szeretem a vidéki életet és mindent ami ezzel jár. Fontos számomra az egészséges életmód odafigyelek az étkezésre és a környezettudatos életmódr...
David
47 éves
Velence

Szivesen megosztanam valakivel azt amit szerencsere megkaptam az elettol.Csak egy igazi tars hianyzik akivel jovot epithetnek.
Gyuri
50 éves
Velence

Ápolt külsejű fehér férfi vagyok,szeretek kirándulni a természetben,szórakozni,koncertre járni,kedvencem még az ország nevezetességeit meg nézni.
Lajos
57 éves
Velence

Élni és élni hagyni, szeretetben.A legfontosabb dolog a tisztelet, megbecsülése a másiknak, hogy igazán élvezzék a minden napjaikat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pazmand
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 22:42:41